PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yildirim ''Futbol Takımı Başarılıdır''

Ata Bahadır
01-11-2004, 19:02
Başkanımız Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı sonrası medyada yer alan eleştirilerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, takımın Fransa'ya gidişi öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, son 2 gündür medyada fırtınalar kopartıldığını ileri sürerek, ''Bir gazeteci (Başkan ve yönetime kızanlara gün doğdu. Bayram edebilirler) yazmış. Bu doğru. hem şahsımı, hem de Daum'u rencide edecek, hakaretlere varan yorumlar yapılıyor. Türk futbolu adına üzülüyorum. Yoksa şahsımla ilgili ben onların hepsiyle baş edebilirim. Her türlü davranışlarını kendilerine iade edecek zekaya sahibim'' dedi. Medyada bazı kişilerin, ''Daum gidecek'' diye gündem yaratmaya çalıştığını iddia eden Yıldırım, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe'de kargaşa yaratmaya çalışıyorlar. Bunları üstüne basa basa söylüyorum. O yazarlar, beyinlerine soksun. Daum ile karşılıklı güvene dayalı, sezon sonuna kadar mukavelemiz var. Her iki taraf için de tazminat maddesi yok. İki taraf da hoşnut olmadığı zaman masaya oturur ve ayrılır. Ama biz başarı için devamlılığın şart olduğunu düşünüyoruz. Çok kötü günler oldu, ama Fenerbahçe camiası hep destek verdi. Hedefimiz 2007'de tüm branşlarda başarılı olmak. Ama medyada bazıları memnun olmuyor. ''

ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ

Başkanımız Yıldırım, kendisiyle kavgası olanların kulübü karıştırmamaları gerektiğini ifade ederek, ''Fenerbahçe'de kaos yok. Dünkü antrenmanda oyuncular arasında münakaşa yaşanmış olabilir. Bu, hırslarını gösteriyor.(Fenerbahçe karıştı) diye manşetler atmak yanlış Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. 30 yıl sonra üst üste iki kez şampiyonluk yaşamak istiyoruz'' dedi. Teknik direktörümüz Daum'la derbi maçtan sonra görüştüğünü açıklayan başkanımız Aziz Yıldırım, bugün bir gazetede yayınlandığı gibi Alman çalıştırıcının, 'Çeker giderim' şeklinde bir şey söylemediğini vurgulayarak, ''Daum'la, bu yenilginin çok önemli olmadığını, yıl sonundaki başarının önemli olduğunu konuştuk. O da yıl sonunda şampiyon olacağımızı söyledi. Maçtan sonra basın toplantısında, kendisinin de yanlış yaptığını, çünkü Türkiye'de doğruların herkese iyi gelmediğini kaydetti'' şeklinde konuştu.

FUTBOL TAKIMI BAŞARILIDIR

Başkanımız Yıldırım, futbol takımının başarılı olduğunu ve ligde hala lider bulunduğunu söyledi.Medyada sanki lig bitmiş, Fenerbahçe şampiyon olamamış gibi yorumlar yapıldığını ifade eden Yıldırım, ''Fenerbahçe liderken bunlar yapılıyor. 13 puan gerideki Beşiktaş ise şampiyon olacakmış gibi yazılar yazılıyor. Fenerbahçe başarılıdır. Kötü oynayabilir, ayrıca tartışılır. Onun çözümünü de teknik direktör yapar. Biz gerekenleri teknik direktöre iletiriz'' dedi. Aziz Yıldırım, yayıncı kuruluş Lig TV ile ilgili yaşanan olaylara da değinerek, şunları kaydetti: ''Derbi maçtan sonra da Lig TV'de (Beşiktaş ile Galatasaray'da rahat çekim yapıyoruz ama Fenerbahçe'de yapamıyoruz) diyorlar. Biz Futbol F
ederasyonu'nun talimatlarını uyguluyoruz. Mixzone istendi, onu da yaptık. UEFA maçlarındaki uygulamanın aynısını yapıyoruz. Ama bunlar soyunma odasına girip çekim yapalım, sonra gerekirse kulüp aleyhine kullanırız diye düşünüyorlar. Fenerbahçe adına yanlış beyanlar yapamazsınız. Çünkü biz halka arz edilmiş bir şirketiz. Bu yorumlar hisselerimizi etkileyebilir.''

Basın toplantısında Futbol Federasyonu'na da çağrıda bulunan başkanımız Aziz Yıldırım, ''Madem Federasyon bu kuralları koyuyor, o zaman uygulasın ve görevini yerine getirsin'' dedi. Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçından sonra saha içinin bir anda karıştığını ifade ederek, ''O anki görüntüleri izlediniz. Biz kazansaydık belki daha da kötüsü olabilirdi. Ayrıca orta tribünden bütün polis camiasına küfür edildi, yine uygulama olmadı. Fenerbahçe'de artık küfür olmuyor. Çünkü biz çağdaş uygulamaları başlattık ve uyguluyoruz. Bizim uygulamalarımızı desteklemeleri lazım'' şeklinde konuştu.

ALEX'İN DEĞERİ BİR MAÇTA BELLİ OLMAZ

Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili eleştirilere de yanıt vererek, ''Alex gibi yıldız oyuncuların değerini bir maçta ölçemezsiniz'' dedi. Alex ve Ortega gibi oyuncuların, kulübün malı ve değerleri olduğunu vurgulayan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Washington'a portakal dediler, Ortega, basının bir bölümünün üzerine oynadığı oyunlar sonrası gitti. Şimdi Alex'e de aynı şeyi yapmak istiyorlar. Bunlar kulübün değerleridir. Onları kimseye karalatmam. Alex'in bonservisi 5 milyon dolar. Her yıl 2 milyon dolar alacak. Öyle medyada söylendiği gibi 14 milyon veya 25 milyon euro değil. Alex'in, Ortega'nın kalitesini dünya biliyor. Neyi tartışıyorsunuz?'' Başkanımız Yıldırım, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla deplasmanda yapacakları maça da değinerek, ''Lyon'a iddialı gidiyoruz. Puan veya puanlar alabiliriz. Ben takıma güveniyorum. Son 3 maçta gerekli puanları alabilirsek, gruptan çıkabiliriz. Olmazsa UEFA'ya gider ve tecrübemizi artırırız'' dedi.

Kaynak: Antu.com

---------------------------

Yerinde ve olmasi gereken aciklamalarindan dolayi sayin baskani tebrik ediyorum. Topuyla, tufegiyle Fenerbahceye karsi savasa gecmis olan basina bir nebze sus payi olmustur bu.

Sercan Matur
01-11-2004, 19:05
Gereken açıklamayı en iyi şekilde yaptıgı için Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum bir taraftar olarak.

Umuyorum gereken yerlere ulaşmıştır bu sözler...

Fatih Dilber
01-11-2004, 19:08
aziz yıldırım gereken bi zamanda açıklama yaptı. hatta tam zamanıydı. kimsenin bizi karıştırmaya üzerimize oyun oynamaya gücü yetmeyecek. dolduruluşa gelmessek çok önemli adım atarız. tebrik ediyorum aziz başkanı..

Onur Bilgin
01-11-2004, 19:09
bizde bunları anlatmak istiyoruz ata

sonunda doğru düzgün bi topic açıldı.

Burçay Tiftikçi
01-11-2004, 19:11
Helal Olsun....Çok Yerinde ve güzel açıklamalar....

Bertan Aycan
01-11-2004, 19:14
bizde bunları anlatmak istiyoruz ata

sonunda doğru düzgün bi topic açıldı.

Doğru düzgün derken kriterlerin nelerdir Sevgili Onur..

Yani insanlar görüşlerini söylemesin mi ? Kısır döngü içine mi girilsin ? Bende huzursuz oldum bazı söylenenlerden yazılanlardan ... Nasıl ; hiç kimse ama hiç kimse burda insanların Fenerbahçeliliğine sınır koyma hakkına sahip değilse ; söylenenlerede aynı oranda saygı duymak mecburiyetindedir..Herkes bazı şeyleri aştı inancındayım..

Eleştirmek isteyen bırakın eleştirsin.Zaman zaten insanların futbolu yorumlama biçiminin doğru olup olmadığını gösterecek

Daumun kellesini isteyenler ile Dauma destek çıkanların ( medyayı kastetmiyorum forumdan bahsediyorum yani taraftardan) ortak noktası Fenerbahçenin başarısı..

O eleştirsin sen savun veya tam tersi olsun...Ama lütfen kimse burada düşüncelerinden dolayı belli bir kitleye hain damgası vurma cüretini göstermesin..

Onur Bilgin
01-11-2004, 19:16
doğru yoldayız

sabırın sonu tecrübe,tecrübenin sonu da başarıları getirecek inşallah

Sercan Matur
01-11-2004, 19:18
FBTV'yi izleme şansı olanlar saat başı haberlerinde Aziz Yıldırım'ın tüm açıklamalarını izleyebilirler. Antu ve diğer haber kaynaklarında tüm söylenenler yok zannedersem. Bayağı uzun bir konusma yaptı Aziz Yıldırım.

Bertan Aycan
01-11-2004, 19:27
Kendi adıma şu ayrımıda yapayım artık bugünlerde medya içinde ak koyun kara koyun belli olmuşur...Öğle saatlerinde TV 8 de Selçuk Yula'yı dinledim..Bir insan bu kadar aklı başında konuşur..Tebrik ederim Selçuk Yula'yı..

*Aziz Yıldırım'ı da dinledim Fenerbahce TV' de..Erman Toroğlu ve Gürcan Bilgiç hakkında ağır konuştu..İkiside Daum gider arkasından Başkan gider şeklinde yorum yapmışlar..Sen kimsin şeklindeki tehditleri kendi adıma doğru bulmasamda ; onların söylemiyle ben istifa mı edeceğim anafikrine sonuna kadar katılıyorum..Aziz Yıldırım bu noktaya daha fazla yüklenmeliydi..Faik Çetiner'e bakıyorum gece TRT 'de başkan takımı medyaya kapattı diye bir şey söyledi..Doğrumudur bilemeyiz..

* Medya haber alma ve yapma özgürlüğüne sahiptir fakat sıkılınca da her hafta ortaya bir yalan atma hakkına sahip değildir..Bu meslek etiği ile bağdaşmaz..Fenerbahçe taraftarı her şeyin farkında ..Ama bu zor günlerde ( bence ters giden fazla da bir şey yok ) biraz daha sakin olmalıyız..Ben her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum

Onur Bilgin
01-11-2004, 19:33
Doğru düzgün derken kriterlerin nelerdir Sevgili Onur..

Yani insanlar görüşlerini söylemesin mi ? Kısır döngü içine mi girilsin ? Bende huzursuz oldum bazı söylenenlerden yazılanlardan ... Nasıl ; hiç kimse ama hiç kimse *burda insanların Fenerbahçeliliğine sınır koyma hakkına sahip değilse ; söylenenlerede aynı oranda saygı duymak mecburiyetindedir..Herkes bazı şeyleri aştı inancındayım..

*Eleştirmek isteyen bırakın eleştirsin.Zaman zaten insanların futbolu yorumlama biçiminin doğru olup olmadığını gösterecek

*Daumun kellesini isteyenler ile Dauma destek çıkanların ( medyayı kastetmiyorum forumdan bahsediyorum yani taraftardan) ortak noktası Fenerbahçenin başarısı..

O eleştirsin sen savun veya tam tersi olsun...Ama lütfen kimse burada düşüncelerinden dolayı belli bir kitleye hain damgası vurma cüretini göstermesin..

*
*

hayır sevgili bertan orada demek istediğim;yani biraz da iyi şeylerden bahsediyor olmamız,doğruların yavaş yavaş açığa çıkması,daha yapıcı yorumların olması.(bunu dünkü veya bi önceki gün olan yazımda da yazdım.kimseye,şuan kelimeyi tam hatırlamıyorum ama yorum YAPAMAZSINIZ diye bişey deme hakkım(ız) olmadığını söylemiştim)

hemen önceki paragraftada yazdım.kimseye böyle bi şey DEMEDİM zaten.sadece yıkıcı değil,yapıcı yorumlar yapalım dedim orada da.yani hemen kelle uçurma olayından bahsediyorum.biliyosun her sene aynı senaryo.başımız çok ağırdı.artık akıllanmalıyız.

sence de böyle değil mi?

Bertan Aycan
01-11-2004, 19:38
* * * *hayır sevgili bertan orada demek istediğim;yani biraz da iyi şeylerden bahsediyor olmamız,doğruların yavaş yavaş açığa çıkması,daha yapıcı yorumların olması.(bunu dünkü veya bi önceki gün olan yazımda da yazdım.kimseye,şuan kelimeyi tam hatırlamıyorum ama yorum YAPAMAZSINIZ diye bişey deme hakkım(ız) olmadığını söylemiştim)

* * * hemen önceki paragraftada yazdım.kimseye böyle bi şey DEMEDİM zaten.sadece yıkıcı değil,yapıcı yorumlar yapalım dedim orada da.yani hemen kelle uçurma olayından bahsediyorum.biliyosun her sene aynı senaryo.başımız çok ağırdı.artık akıllanmalıyız.

* * * sence de böyle değil mi?

Elbette kimsenin düşüncelerine ket vuramayız..Benim savunduğumda budur zaten.Yazdıklarımın tamamı seninle ilgili değil..Ben genel itibariyle konuştum..

Yazının son paragrafıyla ilgili olarak da ; evet bence de öyle

Onur Bilgin
01-11-2004, 19:47
yani ilk yazını okuyunca epeyce üzüldüm.kendi kendime :

'bertan da böyle düşünüyorsa,demek ki epeyce kötüye gidiyoruz,çok yanlız kalmışız' diye düşünmüştüm vallahi

ben zaten deddğim gibi daha önce de yazdım bunu kimseye bunu SÖYLEMEYE HAKKIM(IZ) yok zaten diye demiştim.beni anladığına da ayreten çok sevindim

Bertan Aycan
01-11-2004, 19:55
yani ilk yazını okuyunca epeyce üzüldüm.kendi kendime :

'bertan da böyle düşünüyorsa,demek ki epeyce kötüye gidiyoruz,çok yanlız kalmışız' diye düşünmüştüm vallahi

ben zaten deddğim gibi daha önce de yazdım bunu kimseye bunu SÖYLEMEYE HAKKIM(IZ) yok zaten diye demiştim.beni anladığına da ayreten çok sevindim

Benim duruşum bellidir...Tribünde veya forumda görüşlerimi oldukça anlaşılabilir anlatmaya çalışıyorum ...Lyon maçı kaybedilse hatta Belediye Ankaraya' da yenilsek bu değişmez ...

Onur Bilgin
01-11-2004, 20:05
ok abi zaten olay budur

kesinlikle aynı fikirdeyiz ve aynı yoldayız.....

Vehbi Şirikçi
01-11-2004, 22:44
*Eleştirmek isteyen bırakın eleştirsin.Zaman zaten insanların futbolu yorumlama biçiminin doğru olup olmadığını gösterecek

*Daumun kellesini isteyenler ile Dauma destek çıkanların ( medyayı kastetmiyorum forumdan bahsediyorum yani taraftardan) ortak noktası Fenerbahçenin başarısı..

*
*

Güzel tespitler. Burasının bir fikir platformu olduğunu her zaman hatırlamak lazım. İyi niyetli olan her fikre saygı duymak lazım. Lafım tabi ki Onur'a değil bu hafta futbol forumunda oluşan genel duruma.

Konuya dönecek olursak Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının zamanlaması yerinde. Ortada bir otorite boşluğu oluşmuştu. Son senelerde dikkat ettiyseniz yönetcilerimiz hiçbir polemiğe girmiyor. Hep sessiz kalıyorlar. Geçen sene bu tuttu ve şampiyon olduk. Ama bazen öyle anlar oluyor ki suskunluğu bozmak gerek. Bu hafta da o anlardan biri.

Esin.Benli
01-11-2004, 22:52
ilk olarak Aziz Yildirim'i takimini ve teknik direktorunu bu sekilde savundugu icin tebrik ediyorum.bir baskana yakisacak cumleleri gerekli yerlere gidecek sekilde cok guzel dile getirmis!

ve forumlarda yazilanlara gelince:elbetteki herkesin takimi hakkinda dusunceleri,gorusleri,elestirileri olacaktir ve bunlari dile getirmek isteyecektir.ama ben yikici elestirilere ve o gitsin,bu gitsin tarzinda yazilan yazilarin ve acilan topiclerin hepsine karsiyim!eger birseylere dikkat cekmek istiyorsak yikici degil,yapici elestirilerde bulunmamiz lazim bilincli FENERBAHCE taraftari olarak,CUNKU BIZE BU YAKISIR!

Onur Bilgin
01-11-2004, 22:53
ya bende bunu söylemekten bıktım esin.biz kesiliklikle yorum yapanlara karşı değiliz ve de OLAMAYIZ.biz sadece yapıcı yorumlar istiyoruz,yıkıcı değil

Esin.Benli
01-11-2004, 23:32
ya bende bunu söylemekten bıktım esin.biz kesiliklikle yorum yapanlara karşı değiliz ve de OLAMAYIZ.biz sadece yapıcı yorumlar istiyoruz,yıkıcı değil

+1907

Mete Eker
22-04-2009, 19:35
amma eski gibi görünüyor şimdi bu başlıklar ya.
Eski güzel günlere dönüş olacaktır elbet.