PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Obradovic Fenerbahçeye mi?

Burçay Tiftikçi
19-06-2009, 10:48
Fenerbahçe Tanjevic'ten memnun değil ama ülker grubu kalmasını istiyor
eğer tanjevic giderse avrupa'da nam salmış bir koç getirmek istiyorlar
bu nedenle obradovic düşünülüyor.obradovic olmazsa yine çok kariyerli bir koç gelecek onlar da olmazsa tanjevicle devam Aydın Örs ve diğer Türk antrenörler gelirse Ülkerspor vermeyi vaad ettiği ekstra paradan vazgeçecek.

Fatih Dilber
19-06-2009, 11:20
Doğru hamleler yapacağımızı düşünüyorum. 2010'da Final-Four hedefini gerçekleştirecek bütçe ve antrenör gelecektir. Tanjevic gönderilerek, şu anda basketbol yönetimimize Aydın Hocamızın gelmesini onun altında çalışacak çok başarılı bir koçla anlaşmamız gerektiğini düşünüyorum

Ama gelecek koçun, hem camiamıza hem taraftarımıza hem de oyuncularımıza kaybettiğimiz heyecanı geri getirecek bir isim olması gerekiyor.

Fenerbahçe, Türkiye play-off finalinde 4 maç üst üste kaybedemez. Kaybederse o takımın antrenörü hala o görevde duramaz.

ismin Obradovic olması önemli değil yeterki heyecanımız geri gelsin. Hani 5 yıl önce Aydın Örs geldiğinde yaşadığımız heyecan gibi...

Ege Uysaler
19-06-2009, 11:49
noldu fenerbahce de sadece futbolda mı istikrara ihtiyaç var 2 sene şampiyon yapmış bir koç bir sene şampiyon olamadı diye ki giden şampiyonluk nelerin döndüğünü nasıl hakemlerin etki altına alındığını biliniyor hemen gönderrelim madem gidiyor yerine de takıma birşey katacak biri olmalı sırf taraftar seviyor diye aydın örs değil oktay mahmudi falan gelse bari

Fatih Dilber
19-06-2009, 12:03
Tanjevic'e istikrar olarak bakabileceğimiz, kalsın diyebileceğimiz bir artısını söylesene Ege bana

Cansu Ülker
19-06-2009, 12:38
bu haberin kaynağı nedir?

Ege Uysaler
19-06-2009, 13:56
Tanjevic'e istikrar olarak bakabileceğimiz, kalsın diyebileceğimiz bir artısını söylesene Ege bana
gitmesine neden olarak aydın örs'ün üzerine gelmesi ise kalmasına birçok neden bulunabilir.

Fatih Dilber
19-06-2009, 14:33
ben yazdığımda Aydın Örs koç olsun demiyorum. Aydın Hoca'nın doğru organizasyonun başında bulunmasını istiyorum. Buna Aziz Yıldırım ceo der, başkası başka birşey. Ama bayan-erkek basketbol A ve altyapılardan sorumlu kişi olsun. Onun belirleyeceği bir koç gelsin. Tam birebir olmasa da Aykut Kocaman'a verilen görevin basketboldaki karşılığı...

seri için başka bir yere yazdığım yazının bir kısmını buraya geçeyim. Gitmesi için nedenler. sen de kalması için say neden.

Son olarak son iki maçta olanlardan sonra mutlu insanlar vardır Fenerbahçe'de eminim. Sezon boyunca hiçbir şey yapmadan takımda yer alanlardır. Başta Fenerbahçe'yi Takım yapamayan, bir tane adam gibi hücumu olmayan, kişisel gayretlerle basketler bulan, bir fast-break bile atamayan Fenerbahçe ortaya çıkaran Bogdan Tanjevic'i tebrik ederim. Başta yabancı transferlerinde yapılan yanlışlar olmak üzere transferde emeği geçen herkesi tebrik ederim. Takımın yeterli mücadele etmediğini düşünen biri olarak oyuncularımızı tebrik ederim. Ayrıca unuttuğum insanlar varsa da ayıp olmasın, yapımda yayında emeği geçen herkesi kutlarım. Şimdi onlar mutlulardır. Son iki maçı onlar başka yerlere havale ettiler çünkü.

Can Ayyıldız
19-06-2009, 14:56
ben yazdığımda Aydın Örs koç olsun demiyorum. Aydın Hoca'nın doğru organizasyonun başında bulunmasını istiyorum. Buna Aziz Yıldırım ceo der, başkası başka birşey. Ama bayan-erkek basketbol A ve altyapılardan sorumlu kişi olsun. Onun belirleyeceği bir koç gelsin. Tam birebir olmasa da Aykut Kocaman'a verilen görevin basketboldaki karşılığı...

seri için başka bir yere yazdığım yazının bir kısmını buraya geçeyim. Gitmesi için nedenler. sen de kalması için say neden.

Son olarak son iki maçta olanlardan sonra mutlu insanlar vardır Fenerbahçe'de eminim. Sezon boyunca hiçbir şey yapmadan takımda yer alanlardır. Başta Fenerbahçe'yi Takım yapamayan, bir tane adam gibi hücumu olmayan, kişisel gayretlerle basketler bulan, bir fast-break bile atamayan Fenerbahçe ortaya çıkaran Bogdan Tanjevic'i tebrik ederim. Başta yabancı transferlerinde yapılan yanlışlar olmak üzere transferde emeği geçen herkesi tebrik ederim. Takımın yeterli mücadele etmediğini düşünen biri olarak oyuncularımızı tebrik ederim. Ayrıca unuttuğum insanlar varsa da ayıp olmasın, yapımda yayında emeği geçen herkesi kutlarım. Şimdi onlar mutlulardır. Son iki maçı onlar başka yerlere havale ettiler çünkü.

Aydın Örs'e o teklif yapıldı zaten ayrılmadan önce kendisi kabul etmedi...bizim ortak problemimiz istikrara sabrımızın olmaması..bnce tanjevic kalmalı,bu adam avrupa çapında ve gençlerle çalışmayı seven bir hoca,bnce bndan sonra da bize katkısı büyük olacaktır..ayrıca takım vasat de,beceriksiz de,ama mücadele etmedi deme:(

Özkan Erdoğan
19-06-2009, 15:12
Aydın Örs'e o teklif yapıldı zaten ayrılmadan önce kendisi kabul etmedi...bizim ortak problemimiz istikrara sabrımızın olmaması..bnce tanjevic kalmalı,bu adam avrupa çapında ve gençlerle çalışmayı seven bir hoca,bnce bndan sonra da bize katkısı büyük olacaktır..ayrıca takım vasat de,beceriksiz de,ama mücadele etmedi deme:(

Teklif değil de, kibarca kovmak diyelim ona.. Aydın Örs'ün o sırada pasif bir görevi kabul etmeyeceğini bile bile öyle bir teklif yaparsan kabul etmez.

Şimdi böyle bir teklifi kabul eder mi bilemem ama geri dönmesini çok isterim.

Ege Uysaler
19-06-2009, 15:15

ilk yazıyı zaten sana yazmadım sen diyorun diye değil tanjeviç hatalı da olabilir tanjevic'in avukatlıgına da yapmıycambenim tepkim sadece sırf aydın örs gönderildi diye tanjevici dogru seyleri de yapsa taraftarın sevmemesi ben seviyorum tanjevici eline nispeten iyi bir kadro verildiğinde euroligde çeyrek final oynatmış bir hoca demek ki boş değil ayrıca aydın örs zamanını hatırlarsan o koyu yaptığım yer fazlası ile aydın hoca için de geçerli

Doğa Aydın
19-06-2009, 15:31
noldu fenerbahce de sadece futbolda mı istikrara ihtiyaç var 2 sene şampiyon yapmış bir koç bir sene şampiyon olamadı diye ki giden şampiyonluk nelerin döndüğünü nasıl hakemlerin etki altına alındığını biliniyor hemen gönderrelim madem gidiyor yerine de takıma birşey katacak biri olmalı sırf taraftar seviyor diye aydın örs değil oktay mahmudi falan gelse bari

2 sene degil, sadece gecen sene sampiyon yapti.
Simdi onun hakkinda da Aydin Ors'un mirasi diyecegim, ama senin Aydin Ors antipatin bunu inkar edecektir, adim gibi eminim...

Ege Uysaler
19-06-2009, 15:40
2 sene degil, sadece gecen sene sampiyon yapti.
Simdi onun hakkinda da Aydin Ors'un mirasi diyecegim, ama senin Aydin Ors antipatin bunu inkar edecektir, adim gibi eminim...
doğrudur ilk şampiyonluk aydın örsündü ben de senin tanjevic antipatinin bunu miras olarak algılamana sebep oluyor diycem sen de bunu inkâr edeceksin ,adım gibi eminim...

Ozan Uzunkaya
19-06-2009, 15:43
Ege, tanjeviç'in kalması için nedenlerini bir yazsana. Biz de ona göre değerlendirmemizi yapalım.

Can Ayyıldız
19-06-2009, 16:14
Ege, tanjeviç'in kalması için nedenlerini bir yazsana. Biz de ona göre değerlendirmemizi yapalım.

istikrar..

Aytek Öztürk
19-06-2009, 16:34

Aydın Örs yollandıktan sonra tanjeviç geldiği içinse senin de bu tahammülsüzlüğün tanjeviçe o zaman hedefin yanlış hocam kabahati yönetime bul bu konuda tanjeviç konusunda da adam daha ne yapsın genç oyunculara kim şans verdi onun kadar türkiyede bitti denirken semih ve oğuz savaş onunla kendine geldi,enes ve ömer aşığın takıma yükselmesini ne de çabuk unuttuk ya preldziçe,tanjeviçi şuan koruyan bende dahil, tanjeviçten başka kim sahip çıktı takım bu sene şampiyon olamadıysa geçen seneye göre tek önemli fark yabancılarımızın geçen seneye göre daha kötü olması ve solomonun takıma el frenliği yapmasıdır yani bu kadar bence hiç kimse tanjeviçe kabahat bulmasın saçmalamış olur

Ozan Uzunkaya
19-06-2009, 17:07
Tamam şöyle alt alta yazalım o zaman;

1-İstikrar
2-Gençlere verdiği önem.

Bu nedenlerden dolayı Tanjeviç kalmalıdır diyorsunuz. Saçma sapan kısır döngülere girmeden enine boyuna tartışalım konuyu. Kimse one minute demeyecekse moderatörlük yaparım:)

Benim bildiğim Burçay,Doğa,Levin,Fatih Tanjeviç'e muhalifler. Onların da görüşlerini alt alta koyalım.

Fatih Dilber
19-06-2009, 17:55
Ben o zaman istememe nedenlerimi yazayım.

Tanjevic Fenerbahçe'ye gelmeden önce de eleştirdiğim bir isimdi. 2004 yılından bu yana, 2006 Dünya Şampiyonası dışında büyük başarımız yok. Hem fikiriz herhalde bu konuda.

Gençleri oynattığı konusunda herkesin bahsettiği cümleler var insanlarda. Soruyorum, Semih smaç yapmaktan(veya yapamamaktan) başka ne yapabiliyor? Oğuz'un geliştirdiği sadece şutları mı? Ömer Alpella'dan sonra üzerine neler koydu? Vidmar transferi yanlış da, hadi alındı, geçen sene de kiralansın diyenler var, bu sene de. Adam aynı yerde sayıyor. Şimdi bu oyuncular gelişmiş mi? gelişmemişler. Gelişmişler diyenler çıkacaktır. Kullanılmayan özellikleri gelişmiş sayamayız. Ayrıca Gençler Aydın Örs döneminde oynamaya başlamışlardır. Aydın Örs'ün ikinci yılında Semih ve Hakan ciddi süreler almışlardı. Şimdi Hakan oynuyor mu?(neyse Hakan konusunda Tanjevic'i çok suçlu da bulmuyorum) Kambala'nın cezasından sonra Oğuz ve Semih'e güvenip Efes'e karşı sahaya süren Tanjevic miydi?

Emir Preldzic var diyebilirsiniz. İzmir'de düzenlenen Avrupa Ümitler Şampiyonası'ndan sonra zaten herkesin ağız birliği edercesine söylediği, bu çocuk Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olacak sözünü unutmadık. Olmaması için oynatılmayıp kenarda bekletmek gerekiyordu. Oynattı oynadı. Ben hala beklediğim seviyede olmadığı görüşündeyim

Pek vaktim yok şu an bitirmem gereken işlerim var. Vakit buldukça yazacağım.

Şunu söyleyeyim, Tanjevic gider Ahmet mehmet gelir değil olay.. Olay heyecanı getirebilecek insanları getirebilmek. Ben Tanjevicle heyecan duymuyorum. Oyuncular da heyecan duymuyor. Bir de Zafer Kalaycıoğlu Galaatasaray ile görüştü diye biletini kesenler, Tanjevic Roma ile görüştüğünde niye sus pus oluyorlar. Etiğin edirne dışı önemli değil mi?

Onur Bilgin
19-06-2009, 18:12
Tanjevic gidiyor mu? Tarih: 19 Haziran 2009 Cuma http://www.basketdergisi.com/img/07_haber_alt_22.pnghttp://www.basketdergisi.com/images/photos/TANJEVIC4(6).jpg

Sırp medyasında çıkan haberler, Karadağlı coachun gönderilebileceğini ortaya koydu.

Fenerbahçe Ülker ile final serisinde üst üste 4 kez yenilerek şampiyonluğu Efes Pilsen'e kaptıran Bogdan Tanjevic'in kovulabileceği konuşuluyor. Sırp medyasına yansıyan haberlere göre Karadağlı coachla yolların ayrılabileceği ve Sloven oyuncuların da ülkesine dönebileceği belirtiliyor. Özellikle Union Olimpija'nın Gasper Vidmar'ı kiralık olarak renklerine bağlayacağı iddia edildi.

-------------------------------------------

http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=10302&tur=38

Burçay Tiftikçi
19-06-2009, 19:26
Tanjeviç in bana göre hatalarını yazayım.

1.Günümüzde kondisyon geliştirme çok gelişti.Oyuncuları en yüksek performansa rahatlıkla çıkarabiliyorlar.Nba takımın en iyi 3 veya 4 oyuncusu 40 dk ortalama süre alıyor , euroligte ve avrupa liglerinde en iyi 3 veya 4 oyuncu ortalama 35 dk süre alıyor ve maç sonunda hiçte pergormanslarında düşüş olmuyor hatta son topları güçlü bir şekilde bu oyuncular kullanıyor.Bizde ise eksi kafa düşüncesi ile maça yedek 5 ile başlayıp güçlü rakip ler karşısında 5 ile 10 sayı arasında yenik başlıyoruz maçlara , en fazla süre alan oyuncu maksimum 28 dk oluyor ondan sonra 20-25 dk arası değişiyor , takımın kimyası maç içinde durmadan değişiyor.İyi giden takım maç sonuna saklanmak için daha hiç yorulma belirtisi göstermeden kenara çekiliyor , belki maçı koparıp gideceğimiz anlarda maçı koparamıyoruz.

2.Alınan yabancılar Fenerbahçe de oynayacak kadar üst düzey isimler değiller.Sene başınca Marcus Green i getirdi basketboldan anlayan herkes bu ismin tek başına guard pozisyonunu götüremeyeceğini , Fenerbahçede oynayacak kapasitesi olmadıgını söyledi.Sezon başlayınca da haklı çıktılar.Fenerbahçeye en ufak katkısı bile olmadı buna rağmen ben getirdim oynatırım dercesine bütün maçlarda yüksek süre aldı ve sezon sonuna kadar bir maç hariç hiç bir katkısı olmadı.Smith takım oyuncusu olabilir ama Fenerbahçe de oynayabilecek bir isim değildi , krtik anlarda hiç şut sokamadı sene boyunca , savunması iyi deniyor ama savunmada tuttugu isimleri asla bunaltamadı.En büyük katkısı sadece ribaundlarda oldu.Predziç ve Vidmar alınarak geleceğe yatırım yapılınıyor dendi ama 3+2 kuralının oldugu Türkiye de 2 tane gelecek vaad ettiği için yabancı oyuncu alıp yabancı kontenjanını doldurmak Fenerbahçe gibi sürekli başarıyı hedefliyen , pilot takımıda mevcut olan bir takım da asla olmamalıydı.Alınan Vidmar ın pozisyonunda Türkiye nin en iyi 3 genç uzunu bizdeyken onun alınması büyük bir hataydı.Emir predziçin kumaşu iyi , gelecekte çok iyi bir oyuncu olacak.Ama dediğim gibi 2 tane bu tarz oyuncu almak hataydı.Uzun bölgesinde zaten 3 tane gelecek vaat eden oyuncumuz oldugu için onlarında birşeyler öğrenip kazanabileceği tecrübeli iyi bir uzun alınmalıydı.Bunun eksikliğini özelikle avrupa maçlarında çok çektik.

3.Aşırı antipatik tavırları sürekli hoplayan zıplayan bağıran çağıran bir koç.Bir koçun savunmada hata yaptıgı için oyuncusuna kızmasını , Hücumda gereksiz zorlama şut atmasını , gereksiz zorlama top kayıpları için oyuncularına kızmasını anlarım ama bazen öyle şeylere kızıp bağırıyor ki anlamak çözmek mümkün değil.Bazen içimde yahu be adam oyuncu napsın elinden geleni yaptı diyorum.Bu tarzı ile oyuncuları soğutuyor ve özgüvenlerini azaltıyor.Oyuncuların hırslarının önceki senelerde ki gibi olmadıgınıda bu sene açık açık gördük.Demekki burada açık bir sorun var.

4.Takımın hiç bir hücum varyasyonu yapmaması , hücumda iken 1 veya 2 kişinin eline bakıyoruz hiç bir hücum seti görmüyoruz , eline alan içeri drive edip sayı atmaya çalışıyor.Sadece topu alan koşuyor diğerleri sadece durarak maç oynamaya çalışıyor.

5.Mola almama hastalığı.Tanjeviç röpörtajında mola almamasının nedenini takımın kendisini toparlamayı öğrenmesi için oldugunu söylemişti.Be adam final serisi gelmiş çatmış şampiyonluk maçları , burada daha ne geliştirecekler kendilerini al şu molaları takıma müdahele ette şampiyon olalım.Nitekim Efes in 15 sayı önünde yenik duruma düşene kadar tek mola almadı ve takıma tek müdahelede bulunmadı ve maçı ve şampiyonluğu kaybettik.

Benden şimdilik bu kadar.

Burçay Tiftikçi
19-06-2009, 19:56
Ayrıca Tanjeviç getirildiğinde bize 2010 diye bir yalan söylendi.Geleceğe yatırım yapıyoruz(Fenerbahçe de bu çapta geleceğe yatırımmı olur) 2010 da avrupada final four oynayacağız çok güçlü bir takım olacağız i genç oyuncularımız çok st düzey olacak dendi.Ama geldiğimiznoktada görüyoruzda 2007 deki halimizden çok daha kötü durumdayız.Yabancılarımız daha kötü genç oyuncularımız kendilerini 1 aşama geliştirememişler üstüne tecrübeli oyuncularımız iyice yaşlanmışlar.2007 de iyi bir yabancı yatırımı ile 2008 de final four veya avrupa şampiyonluğu hayal değilken şu anda hepimize hayal olarak geliyor.

Özlem Göktürk
19-06-2009, 23:13
Sizler kadar iyi bir teknik analiz çıkaramam, belki de ben duygusal baktığım için Tanjevic'e hala ısınamadım.Şampiyon olduğumuz zamanda onun biz de olmasından hoşnut değildim yani sadece gitmesini istemem bu sene kupayı alamamamıza bağlı bir durum değil.

Onun dışında benim gördüğüm eksiklikler:Bir kere mola almama hastalığı hepimizi sinir etmiştir. Bu yüzden kaybettiğimiz maçlar olmuştur ki bunun en aykın örneği 15 sayıdan verdiğimiz Efes serisidir. Takımı molada toplayıp kendinin uyarması gerekirken takımın kendi kendisini toplamasını bekledi. Belki kendince doğruydu ama oyuncular orda oynarken kendilerini kaybedebiliyorlar olmayacak ahtakar yapabiliyorlar takım böyleyken de kendisinin el atması gerekirken bunu yapmadı.

belki biraz ağır olacak ama Aydın Örs'ün mirasının üstüne kondu gibi bir şey oldu. Bu takıma kazandırmayı en çok istediği iki isim Vidmar ve Emir di ama yukarıda sizinde dediğiniz gibi zaten elimizde zaten bunların yerine kendi Türk oyuncularımız vardı ve onların performanslarını daha da yükseltmeye çalışması daha doğru olurdu bana göre.

Hakkını şu konuda yiyemem bir çok maçta takım içi sayı dağılımı dengeliydi her oyuncumuz gerektiği ölçüde takıma katkı sağladı ve takım oyununu çok iyi oynadığımız maçlar oldu.

Takım gene üç sayı çizgisini pota altından daha çok kullandı. Tabii ki de elimizde bunu çok iyi yapan oyuncularımız ama pota altını da çok iyi götürebilecek oyuncularımız varken biz çoğunluk tercihi üç sayıdan yana kullandık.
İstikrar başarıdaki en büyük etken tabii ki ama Tanjevic'le bundan daha iyisini yapamayız gibime geliyor. Arada değişimde güzeldir:)

Aytek Öztürk
20-06-2009, 16:51
Teknik olarak bakıyorsak olaya olay şudur:

- 3 sayı öndeyken faul yaptırmaması büyük bir hata olarak algılanmış ama durum şu ki adam kendi savunmasına güvenmiş tercihini ondan yana kullanmış sıkı takipçiler de hatırlar sanırım bir 3 veya 4 sene önce efes pilsen top 16'da bologna karşısında son hücum rakibindeyken oktay mahmuti bir tercih yaparak faul yapmadan savunarak maçı kazanmak istemişti ama sonuçta yediği 3lük sonucu final four'un kapısından dönmüştü oyun içinde koçlar bu tarz tercihler yaparlar bu da çok normaldir kanımca.

- Seri içerisinde yediğimiz 10,15-0'lık serilere gelince de orda mola almamasının da şöyle izah edebilirim bugün phil jackson'ın bile yaptığı birşey vardır kriz anından oyuncuların kendi kendilerini çıkmalarını beklemek bu phil jacksonı phil jackson yapan üçgen hücum gibi özelliğidir nerdeyse tanjeviçin bu konudaki görüşünü bilmememe rağmen 100 milyonların döndüğü NBA'de bunlara müsama gösteriliyorken tanjeviçin bunu yapması çok da absürt değil bence

Genel olarak bakarsak da

- Milli takımın başarısızlığı hakkında da oyuncuların kaprislerini iyi yönetememesi bence tanjeviçin en büyük zaafı bu konuda bence haddinden fazla disiplinli davranıyor.Ama peki neydi NBA'de takımlarında o kadar önemli görevler alan Avrupanın en değerli oyuncuları olan hidayet,mirsad,mehmet okur ve enderin gidip maçın ortasında kavgaya tutuşmaları orasının milli takım olduğunu unutuyorlarsa hiç gelmesinler nitekim bu 4 isimden 3'ünü ertesi sene milli takıma almayıp elde ettiğimiz dünya şampiyonasındaki 6.lık da malesefki bir türlü başarı sağlayamayan milli takımın en büyük başarılarından biri

- Gençler konusunda da Emir'den başlarsak Emirin geçen seneki saç baş yolduran halini hepimiz biliyoruz ama bu sene size Emir'in kazandırdığı en az 3-4 maç söyleyebilirim ki bu adam daha 22 yaşında önümüzdeki 2 sene bu trendle devam ettiğini düşünmek bile istemiyorum.Semih ve Oğuz zaten bu takıma geldiklerinde gelecek 10 yılın Milli Takım seviyesindeki uzunlarıydı ki Oğuz'un Haftanın MVP'si seçilene kadar gösterdiği performans gayet muazzamdır ondan sonra psikolojik yükü kaldıramadı sanırım.Ömer Aşık Alpella'dan geldikten sonra üzerine birşey koyamadı çünkü bu takımda geçirdiği 14-15 ayın 6'sında sakattı bu adam ne bekleniyor açıkçası hiç anlamıyorum.

Sonuç olarak benim burda Tanjeviçi savunma sebebim sadece insanlar Aydın Örs gibi sevilen bir insanın yollanıp ardından da Tanjeviçin gelmesi sonucu Tanjeviç'i sevmiyorsa o zaman kabahati Tanjeviç'te aramayalım hiç çünkü burada kızılacak tek merci yönetimdir ama Tanjeviç'le ilgili önyargılardan arınıp saf eleştiri yapıyorsak Tanjeviç bize sihirli değeniğini dokundurup bizi 3-4 seviye atlatıp CSKA'ların Pana'ların Arjantin'lerin İspanya'ların seviyesine getirmez getiremez çünkü zaten bunca yapısal çarpıklığın içinde yaptığı işler hiç de fena değildir o yüzden kimse Tanjeviç'e bağlamasın sorunun aslan payını

Ege Uysaler
22-06-2009, 02:23
Sonuç olarak benim burda Tanjeviçi savunma sebebim sadece insanlar Aydın Örs gibi sevilen bir insanın yollanıp ardından da Tanjeviçin gelmesi sonucu Tanjeviç'i sevmiyorsa o zaman kabahati Tanjeviç'te aramayalım hiç çünkü burada kızılacak tek merci yönetimdir ama Tanjeviç'le ilgili önyargılardan arınıp saf eleştiri yapıyorsak Tanjeviç bize sihirli değeniğini dokundurup bizi 3-4 seviye atlatıp CSKA'ların Pana'ların Arjantin'lerin İspanya'ların seviyesine getirmez getiremez çünkü zaten bunca yapısal çarpıklığın içinde yaptığı işler hiç de fena değildir o yüzden kimse Tanjeviç'e bağlamasın sorunun aslan payını

ozan pek teknik birşeyler diyemem özellikle spormax'e geçince yayınlar bu sene hiç takip edemedim takımı benim de tek savunma sebebim aytek'in yazdığının son paragrafıdır aydın örs'e duyulan sempati tanjevice nefret olarak dönüyor gecen sene euroligde 8 girince ve şampion olunca bile tanjevic gitsin diyenler vardı iyi bir kadro ile başarılı olabileceğini gösterdi tanjevic bu seneki kadro gecen senenin yanından gecemiyor buna rağmen efes'in gruptan cıkamadıgı euroligde gruptan cıktık
neyse illa tanjevic kalsın diye de bir derdim yok gönderilirse de yeterki aydın örs gelmesin diyorum nasıl ki aydın örse duyulan sevgi tanjevice nefret olarak döndüyse aynı sevgi aydın ös'ün olası başarısızlığınında taraftar bazıda görmezden gelmeye sebebiyet verecektir.

Tamer Güleryüz
15-07-2009, 19:36
arkadaslar obradovic ın gelmesını solemek kndımızı kndrmaktan ote degıl.pana yı bırakıp gelırmı.her turlu maddı ımkana hedefe we kredıye sahıp.obradovic gelmez kesınlıkle.bnce coach degısıklıgınde cok transfer konusulmalıı.

Fatih Dilber
21-11-2009, 10:37
Bu başlıkta, daha önce Tanjevic neden gitmeli diye yazılmıştı. Her geçen gün, iyiye gideceği yerine yerlerde sürünen takım görüyoruz. Her geçen gün bir adım ileri atacağına geriye atan takım görüyoruz. Heyecanını yitiren sporcular görüyoruz.

ve Artık Tanjevic bu ülke sınırlarından gönderilmeli...

Tanjevic; “Ülke basketbolumuzu istikrarsızlaştırmak amacıyla ülkemize gönderilen biri”...