Orijinalini görmek için tıklayınız : Lyon maçını kazanmak
Neden olmasın biz olmayacak şeyleri yapmaya alışığız her nakadarda kötü oynasak da halen içimde bişeyler kıpırdıyor neden yenmeyelim bizim oyuncularımız bunu yapacak kadar iyi hadi kanaryam şu bize gülenleri sustur yen gel yine sizi hava alanında şarkılarla karşılayalım
Onur Kalender
31-10-2004, 00:56
Karşılama sadece yenincemi oluyor?
Onur Bilgin
31-10-2004, 01:12
ya neden olmasın en azından alacağımız 1 puan şam.ligi için iddamızı devam ettirir
hee bu futbolla 1 puan alırmıyız.orası tabi ki çok zor ama neden olmasın
arkadaşlar allah aşkına daha ne yapabiliriz.gidip adamları biz mi oynatacaz tabi ki yorum yapacaz ama yapacak da tekşey kalıyo takımımızı desteklemek sonuna kadar
Atakan İşçimen
31-10-2004, 01:13
Nobre bu macta olmayacak
artik PVH'nin dinlendirilmesi lazim Forvet adaylarim Serhat ve Tuncay
sol kanatta Murat Sagda Mehmet Ortada Alex ve Aurelio
diyorum..
Ceyhun.Demir
31-10-2004, 01:13
boş yere kendimize umut aşılayıp, kendimizi gaza getirmeyelmi...
ben lyonda takımdan galibiyet istemiyorum...sadece Fenerbahçeye yakışır mücadele görüyim sahada, o bana yeter...
Onur Bilgin
31-10-2004, 01:17
ya tabiki ceyhun lyon u yenmek çok zor.bana sorarsan avrupanın en ii takımlarından biri.man.uni.den daha ii futbol oynuyolar ama neden olmasın diyoruz yani
ayreten bize yakışır mı bırakmak işi hemen.di miiiiiiiiiiiiiiiiii.yani :)
Ceyhun.Demir
31-10-2004, 01:24
ya tabiki ceyhun lyon u yenmek çok zor.bana sorarsan avrupanın en ii takımlarından biri.man.uni.den daha ii futbol oynuyolar ama neden olmasın diyoruz yani
ayreten bize yakışır mı bırakmak işi hemen.di miiiiiiiiiiiiiiiiii.yani :)
tamam Onur bende yenmeyelim demiyorum zaten.. :) yenersek tabiki güzel olur, kesin yenilcez diyede bişey yok futbol bu ve bizde şampiyonlar ligini hakederek girmiş bir takımız sonuçta...ama benim demek istediğim, yenicez mutlaka diye düşünürsek, lyon maçından sonrada yine böle "alex napıyo, daum ne işe yarıyo, hooijdonk yaşlandı" gibi topicler açılır...yani mağlubiyetide kabullenmek lazım gerektiğinde...
Tufan Avşar
31-10-2004, 01:26
Katılıyorum Ceyhun kardeşim, kabullenmek lazım mağlubiyeti. Biz çok alıştık galibiyetlere, ve geçen sene hiç derbi kaybetmemenin verdiği hırsla, bu sene kime yenilsek sansasyon oluyor.. korkum şu ki, takım bir kaç maç daha kaybederse tribünlerin boş kalması. Fener taraftarına sadece iyi günde yanında olmak yakışmaz diye düşünüyorum..
Onur Bilgin
31-10-2004, 01:28
sus uleeeeeeeeeeeeeeeen.yenecez o kadar :) :)
geyik bi tarafa burada sadece beyin cimlastiği yapıoruz.ben kimsenin kellesini uçuralım demiyorum zaten.tabi ki futbol fark atıp fark da yiyebiliriz.orası baki.
Onur Kalender
31-10-2004, 01:33
Nobre bu macta olmayacak
artik PVH'nin dinlendirilmesi lazim Forvet adaylarim Serhat ve Tuncay
sol kanatta Murat Sagda Mehmet Ortada Alex ve Aurelio
diyorum..
Bende katılıyorum!..
Ceyhun.Demir
31-10-2004, 01:39
Katılıyorum Ceyhun kardeşim, kabullenmek lazım mağlubiyeti. Biz çok alıştık galibiyetlere, ve geçen sene hiç derbi kaybetmemenin verdiği hırsla, bu sene kime yenilsek sansasyon oluyor.. korkum şu ki, takım bir kaç maç daha kaybederse tribünlerin boş kalması. Fener taraftarına sadece iyi günde yanında olmak yakışmaz diye düşünüyorum..
Fenerbahçe taraftarı nolursa olsun takımını yalnız bırakmaz, diyemiyorum maalesef artık...sakarya maçındaki görüntü ortadaydı...bunda kulübün yüksek bilet fiyatı politikasınında etkisi var gerçi...önümüzde zorlu lyon maçı 10 gün sonrasında trabzon deplasmanı ve ondan sonrada prag deplasmanı var...bu 3 maçıda kaybetmemiz muhtemel..hatta üçündede favori rakiplerimiz diyebiliriz...işte eğer bu 3 maçtan 3 mağlubiyet çıkarsa, o zaman olcakları düşünmek bile istemiyorum...
Fatih Özpınar
31-10-2004, 03:25
Lyon maçını kazanmak mı? Siz ne diyorsunuz ya... Lyon'dan kalite ve futbol bakımından son derece alt düzeyde Beşiktaş'ı yenemiyorsunuz ama gidip Lyon'u orda yenmeyi düşünüyorsunuz.
İnanın bunu bende en az sizin kadar düşünüyorum ancak ortaya konulan bu futbolla Lyon'u kendi sahasında yenmek gerçekten bir mucize olur.
Biraz ümit ışığı görsem bu düşüncelere kapılmazdım. Beklediğim sadece iyi mücadele ve en azından bir puan. Fenerbahçe mucizeler yaratmaya alışık bir takım umarım ordan puan ya da puanlarla döneriz.
Serkan Özen
31-10-2004, 03:33
Lyon maçını kazanmak mı? Siz ne diyorsunuz ya... Lyon'dan kalite ve futbol bakımından son derece alt düzeyde Beşiktaş'ı yenemiyorsunuz ama gidip Lyon'u orda yenmeyi düşünüyorsunuz.
bu hesap Pendikspor Real Madrid'i yenerle eşdeğerde. Her maçı kendi havasına göre değerlendirmek lazım. İşimiz gerççekten çok zor ama imkansız değil. Yeterli oyuncularımız olduğuna göre doğru taktikle oynarsak başarılamayacak bir iş değil.
Lyon bizi Kadıköy'de yendi ama maçın ilk yarısı 0-0 bitti. Gol için aceleci davranmasaydık (dolayısıyla Deniz'i çıkarmasaydık) belki ilk golü biz atacakatık ve aynı prag maçı gibi koparıcaktık maçı. Tamam Lyon çok iyi takım ama arada kalite olarak dağlar kadar fark varmış gibi yansıtılıyor hep. O takımla ilk yarı berabere kalmıştık ve biraz sabırlı olsaydık belki yenerdik de...
Ceyhun.Demir
31-10-2004, 03:35
Lyon'dan kalite ve futbol bakımından son derece alt düzeyde Beşiktaş'ı yenemiyorsunuz ama gidip Lyon'u orda yenmeyi düşünüyorsunuz.
evet lyonu yenmemiz süpriz olur ama bu mantıkla bakmakta hata olur...aynı mantıkla hareket edersek, lyon'da birçoğumuzun ismini dahi duymadığı "Istres"i yenemedi daha yeni...
Burhan Günarslan
31-10-2004, 13:48
hayal mi görmeye başladık ne! bjk maçı bize yaramamış herhalde
Erkan.Ergun
31-10-2004, 14:45
Gereksiz tartışmalar yine başlıyor bana göre.Beşiktaş maçından sonraki kin kusmalar takıma küsmeler vs.
Bu sene gereken dersleri çıkaralım yeter
Gokberk.Can
31-10-2004, 14:58
Benim derdim maçı kazanmak değil, bu kadronun kalitesine yakışır bir futbol oynamak. Takım son 2 ŞL ve Beşiktaş maçlarında inanılmaz kötü oynadı, bunu affetirmesi lazım. Eğer o stad her türlü kötü koşula rağmen en az 40.000 kişiyle doluyorsa futbolcuların ve hocanın biraz da olsa kafalarını öne eğip düşünmeleri lazım. Bence bu seneki hedefimiz ŞL'den çok UEFA'ya çevirmeliyiz.
Burak.Coskun
31-10-2004, 15:49
Valla yenilelim fakat ezilmeyelim...
Yiyelim fakat cevabını verelim...
Fenerbahçe sahada yoktu diyenlere en iyi cevabı bu maçta iletelim..
Selcuk.Firtina
31-10-2004, 16:57
şu aşamada benim için hayalden pek farklı değil.
ama 3 5 güne neler değişir göreceğiz.
benim için sorun artık yenilip yenilmemek değil.sahada hırs görmek sadece.
her şeye rağmen takıma küsmek yapılabilecek en son şey.
Yiğit Arın
31-10-2004, 17:46
Çok üzgünüm ama şahsen hiiiç ümitli değilim. Benim için orada fark yemeden yenilmek de bir başarıdır. Takıma bakıyorum, Daum'a bakıyorum, potansiyeli görüyorum ama sahadaki futbola bakınca da inanamıyorum. Daum'un kafasında bir revizyona gitmesi gerekli, takımda değil.
Örneğin artık hem Alex hem Pvh aynı takımda lüks. Birisini kesmesi lazım. Sonra Mehmet de formayı Serhattan kat be kat hak ediyor. Forvet, Alex(pvh)-Nobre, ortasaha tuncay-serkan-aurelio-mehmet olmalı.
Ama Daum böyle bir değişikliğe cesaret eder mi? Bence çook zorr. Böyle inatçı bir Daum olduğu sürece bana Lyon'da alınacak normal bir mağlubiyet de yeterli.
Haa hiç mi şansımız yok. Yukarıdakiler olursa tabii ki var ama Daum'dan bunları ummak biraz hayalcilik gibime geliyor.
Kerem Çalkılıç
31-10-2004, 20:13
Manu ve Lyon maçlarında yenildikten sonra belki de "bunlar zaten güçlü, normal bişi yenilmemiz" denilerek bazı gerçekler göz ardı edildi ama i-bjk maçının ardından sanırım, Daum ve futbolcular, bazı şeylerin düzeltilmesi gerektiğinin, ortada hatalı bazı şeylerin olduğunun farkına varmıştır, diye düşünüyorum. Böylece Lyon maçında daha derli toplu bir Fenerbahçe izleyebileceğimiz umudunu hala taşıyabiliyorum. Bana Polyanna diyebilirsiniz, kırılmam. :P
Onur Bilgin
31-10-2004, 20:25
neden olmasın ki.bu anormal bi durum olmaz bence de
Ersin Demirel
31-10-2004, 21:48
Lyon maçını kazanmak demek, özgüvenimizi yeniden kazanmak, kendimizi bulmak demek; taraftar desteğini her zaman bulan Fenerbahçemizin şahlanmasına öncülük demek.
Bu takımda potansiyel var; yıllardır süregelen kaynaşma yok ne yazık ki. Ben herşeye rağmen umutluyum. Yeter ki şu maçta galip gelelim...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.