PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sercan Yıldırım

Ferhat İşcan
24-06-2009, 07:43
Fenerbahçemizin şu sıralar Bursaspor'dan almak istediği oyuncu.(Bir çok yayın organına göre aldığımız...)Çok yetenekli ve gelecek vaad eden bir futbolcu.İnşallah Fenerbahçemiz'de de bunun üstüne birşeyler katarak başarıya ulaşır.

Emre Diler
19-08-2009, 05:06
Son günlerde Sercan için Bursasporun Vedersonu istediğini duydum.ve bu çoğu spor ajansında geçti.Eğer böyle bir durum varsa verelim valla verelim bu zamana kadar bir futbolcunun hiç mi olumlu bir hareketini göremem.Bir bu bir de Ali Bilgin.Hayır gitseler de bir eksik olmaz takımda.Sol kanatta uğur var özer var Dos Santos sol bek oynayabiliyor.Ya arkadaş şöyle önemli maçta şunu yaptı diyemediğimiz bir adamı eğer Sercan karşılığında vermessek harbiden en büyük hatayı yapmış oluruz.

Süleyman Köroğlu
19-08-2009, 14:47
Ben Vederson'un takımda kaLması taraftarıyım. ALi BiLgin + Para vereLim Vedersonu vermeyeLim.

Yasin Çıkrıkçı
19-08-2009, 15:12
Sercan konusu bi kezdaha gündemimize gelmiş. Ferhatın da dediği gibi bi çok kaynak transferin bittiğini geçiyor.

Eğer haberler doğruysa transfer sezonunun başlarında talip olduğumuz ama şartlar oluşmadığı için tansferi gerçekleşmeyen şimdilerdeyse 2.kez gündemimize gelen genç ve gelecek vaadeden bi futbolcuyu transfer etmiş olucaz. Haberler kesinlik kazanmadan yorum yapmak belkide yanlış ama ben Sercan'a ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bizim takımda ilk 11 ' e girmesi çok zor. Guiza-Semih 2lisi varken Semih'in bile yedek beklediğini düşünürsek Sercanın çok fazla şans bulacağını zannetmiyorum.Ama uzun vade de yaralanacağımız bi futbolcu olabilir. Sanırım teknik kadro ve yönetimimizde böyle düşünüyor.
Ali Bilgin + az miktarda paraya bu iş olsun:D

Serhat Yılmış
19-08-2009, 15:34
gerçekten isteseydik çoktan alırdık.

Ahmet Tığlı
19-08-2009, 19:49
Bi gazetede 6s Sercan için atağa geçti diye okudum.
Ertuğrul Sağlam, Sercan bu sezon bizlerle diye açıklama yaptı.
Sercan'ın eski arabası 16 plakayken yeni arabası 34 plaka oldu.
Hadi bakalım hayırlısı..

Murat Bulut
19-08-2009, 21:44
ben abartıldığı sağlam kalitede bir oyuncu olduğuna inanmıyorum ve o kadar isteseydi ingiltere takımları alırdı sanki biraz şişirildi:/

Can Ayyıldız
28-08-2009, 18:46
Hayırlı olsun dememiz an meselesi ;)

Anıl Yazıcı
28-08-2009, 19:38
kulüpten yalanlama geldi

Can Ayyıldız
28-08-2009, 20:29
kulüpten yalanlama geldi

Şaka gibi ya ...

Ozan Kayısı
29-08-2009, 00:11
Ben Vederson'un takımda kaLması taraftarıyım. ALi BiLgin + Para vereLim Vedersonu vermeyeLim.
Kesinlikle katılıyorum. R.Carlos sezon sonunda futbolu bırakacak ve tek alternatif Wederson. Wederson iyi bir oyuncu.

Serhat Yamak
29-08-2009, 00:54
kulüpten yalanlama geldi
carlos içinde gelmişti ama 2 gün geçmeden carlos imzayı atmıştı

Erman Alpaydın
29-08-2009, 07:55
Ben Vederson'un takımda kaLması taraftarıyım. ALi BiLgin + Para vereLim Vedersonu vermeyeLim. +1907

Can Ayyıldız
29-08-2009, 10:48
Bursaspor forumlarında konuşulan şey ;

-Arkadaşlar kulüpten gelen bilgilere göre Sercan'ı FB'ye vermişiz..2milyon euro+vederson(kalan 5 milyon euro taksitle)..bizim için iyi bi anlaşma oldu..

Fuat Rıhtım
29-08-2009, 16:58
Bursaspor forumlarında konuşulan şey ;

-Arkadaşlar kulüpten gelen bilgilere göre Sercan'ı FB'ye vermişiz..2milyon euro+vederson(kalan 5 milyon euro taksitle)..bizim için iyi bi anlaşma oldu..

Hiçbir transferde bana mesaj gelmezdi ama bir taraftar grubundan banada mesaj geldi bir yerden. Yönetimle sağlam bağları olan bir grup olduğu için biraz garipsedim ama ilginç gerçekten. Carlos sene sonu gidiyor. Vederson'u da yollayacaksa yönetim, seneye 2 tane daha çok kaliteli sol kanat alacağız gibi..

Faruk Güler
30-08-2009, 01:34
bi forvet almamiz şart...Sion macinda bu eksiklik yüzümüze iyice carpti...

Arif Kocamanoğlu
30-08-2009, 14:58
yalanlandı sanırsam ....

Emincan Kahveci
31-08-2009, 02:35
Yine anlaştığımıza dair haberler çıktı; transfer dönemi bitmeden, milli takım kampına gtmeden imzalayacağı söyleniyor umarım doğrudur .. çok yakışır bu takıma Sercan ....

Furkan Yılmaz
31-08-2009, 02:37
şimdi star tv de açıkladılar. telefona biri bağlandı söyledi. 4 yıllık anlaşmışız.

Murat Karaman
31-08-2009, 02:46
Anlaştıysak hayırlı olsun..

Murat Bulut
31-08-2009, 02:59
bu takımın sercan gibi birine genç yeteneğe ihtiyacı vardı artık doyduk sayılır hayırlı olsun ( eğer alındıysa )

Burak Urak
31-08-2009, 02:59
hayirLi oLur insaLLah

Ozan Ercan
31-08-2009, 03:17
Fenercell'e göre Vederson gitmiş, Sercan yarın imza atıyormuş..

Kürşat Pak
31-08-2009, 03:19
wederson verılırmı:S:S

Ozan Karaer
31-08-2009, 03:21
Eğer böyle bi transfer gerçekleştiyse,sanırım 7 milyon Euro civarı bi para ödendi+Wederson ise...Yazık,gerçekten çok yazık..

Tamam,Sercan iyi oyuncu ama çok fazla bi miktar ve kaybedilen Wederson ise Carlos ve Dos Santos sakatlığında veya cezasında alternatifti..Kötü oldu bence Wederson'un gitmesi..

Fuat Rıhtım
31-08-2009, 03:34
Eğer böyle bi transfer gerçekleştiyse,sanırım 7 milyon Euro civarı bi para ödendi+Wederson ise...Yazık,gerçekten çok yazık..

Tamam,Sercan iyi oyuncu ama çok fazla bi miktar ve kaybedilen Wederson ise Carlos ve Dos Santos sakatlığında veya cezasında alternatifti..Kötü oldu bence Wederson'un gitmesi..

Bencede Vederson'un gitmesi kötü oldu..

Bu transfere çok karşı çıksamda artısı yok değil.. Önümüzdeki sene Güiza-Semih ikilisinin yerine Semih-Sercan ikilisi bence düşünülmeli.. Bu sene Güiza atıyor, attırıyor, değerini katlıyor.. İyi bir paraya satılıp Semih gibi bir değeri kullanmalı ve Sercan gibi genç bir yeteneğide kazanıp, uzun yıllar yararlanmalıyız Semih gibi..

Önümüzdeki sene zaten Carlos gidecek %90.. Vederson'unda yanlış bilmiyorsam sözleşmesi bitiyordu.. As kadromuzdaki oyuncuların sözleşmelerine bakarsak, sadece sol beke takviye yapacağız önümüzdeki sene.. Belki birde defans.. Carlos sene sonuna kadar idare eder orayı.. O yokkende Santos geride oynar, onun önünde başkalarını görürüz..

Önümüzdeki sene bomba bir sol bek bekliyorum ben..

Göktuğ Güllüce
31-08-2009, 03:35
fenerbahce.org'ta ki yalanlama haberide kaldırılmış...

Altay Şimşek
31-08-2009, 03:41
Çok fazla bir ücret. Ayrıca Sercan hala tecrübesiz bitirciliği iyi değil, son vuruşlar zayıf vs.
Umarım hayırlı olur.
Vederson sol kanat için iyi bir yedekti onun gitmesi Carlos ve Santos'un olmadığı dönemlerde bize sıkıntı çıkarabilir.
İnşallah bizim için hayırlı olur ve beni yanıltır.

Fuat Rıhtım
31-08-2009, 03:42
fenerbahce.org'ta ki yalanlama haberide kaldırılmış...

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/16816/

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/16808/

Göktuğ Güllüce
31-08-2009, 03:56
Arşivde Roberto Carlos ve Tümer'in yalanlama haberleride duruyor ancak girişten sonraki ana sayfadaydı haber ;)

Fuat Rıhtım
31-08-2009, 04:02
Yeni haberler konuldukça, eskileri doğal olarak arka sayfalara düşüyor.

Göktuğ Güllüce
31-08-2009, 04:04
Yeni haberler konuldukça, eskileri doğal olarak arka sayfalara düşüyor.
Bazen ama eski haberler ısrarla dururdu o sayfada belki dediğin gibidir belki tesadüf değildir bilinmez ;)

Kürşat Pak
31-08-2009, 04:07
bence olmadı bişey;)yanı temenıım:)

Emincan Kahveci
31-08-2009, 13:14
Yalan Yalan Yalan… 31 Ağustos 2009 Pazartesi http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg http://fenerbahce.org/fb2008/resimler/icon_001.jpg
http://fenerbahce.org/fb2008/resimler/clearpixel.gif http://fenerbahce.org/fb2008/resimler/icon_001.jpg
Bugün pek çok gazetede Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın, sarı lacivertli renklerimize transfer olacağı yönündeki asılsız haberlerine devam ettiğini görmekteyiz.

Bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın, pek çok gazetenin, yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz.

Birkaç gazete daha fazla satmak uğruna, gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak bu yolda ilerlemeyi alışkanlık haline getiren "gazetecilerin", okurların gözünde inandırıcılıklarını ve kredilerini yitirdiklerinin de farkındayız.

Ayrıca, yarından itibaren bu gazetelerin, inşa ettikleri bu yalan haberlere, "Daum istemedi" "Daum takas istemedi" "Transfer son anda yattı" "Bursa cephesinde son dakika pürüzü" …gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz.

Taraftarlarımızı, özellikle de Pas Fotomaç'a ve günlerdir Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafını yayınlayan Fanatik Gazetesi'ne itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

sonuç hep aynı .. yalan yalan yalan ....

Göktuğ Güllüce
31-08-2009, 18:34
İnşallah sene sonunda da verilen sözler yalan yalan yalan olmaz ;)

Anıl Büyükköse
31-08-2009, 18:39
sercan seneye gelır
bence mehmet topuza olayına dönecek gıbı

Aytek Öztürk
31-08-2009, 18:40
http://1.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/SpusKvHZkQI/AAAAAAAANwo/AtDqFiMrgic/s1600-h/1.jpg

şaka gibi yahu aynı gün chelsea'nin resmi sitesinde de "lies,lies,lies" diye niko krancjar transferi yalanlanmış :)

Eray Şen
31-08-2009, 21:23
Bursaspor genç bi forvet daha almış..sanırım devre arasında Sercan Fenerbahçe'de olur