Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Devrin Sonu: Micheal Jackson hayatını kaybetti!
Levent Yağcıoğlu
26-06-2009, 02:19
Dünyaca ünlü popstar Micheal Jackson geçirdiği kalp krizi sonucu, kaldırıldığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Siyah geldi, beyaz gitti...
Yine de bir efsaneydi pop müzik için o...
Kürşat Pak
26-06-2009, 10:14
vayy bee...
İpek Sezer
27-06-2009, 00:38
Gerçekten öyleydi Allah rahmet eylesin ne diyelim
Görkem Güngör
27-06-2009, 01:05
kulvarında efsane bir isimdi ama kaybettik
Ozan Örs
27-06-2009, 01:26
Hala inanamıyorum...
Göktürk Daşoluk
27-06-2009, 18:05
Gerçek bir Efsane.. Allah rahmet eylesin..
27-06-2009, 22:11
Müiziğini falan beğeniyor olabilirsiniz ama karakteri, yaptıkları rezalet bana göre.
Metecan Çarklı
28-06-2009, 08:12
Bence hayattayken yeterince iftiraya uğradı.. Ve bana sorarsanız tepkilerin ilk kıvılcımı yaptırdığı estetik ameliyatlarla başladı.. Çoğu insan saygı gösterilmesi gereken bu tercihe tepki gösterdi ve bu tepkiler devamında çeşitli sıkıntıları doğurdu. Gerçekten çocuk tacizcisi, karakteri bozuk biri olsaydı zamanında gelirinin tümünü çocuklara bağışlamak üzere dünyanın dört bir yanına konser vermeye koşmazdı.. ;) Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi pop yıldızıydı ve şu anda aramızda olamamasının sebebi insanların düşünceleri sebebiyle hissettikleri ve yaşadıklarıdır.. :kizgin: Bırakın da bari orada rahat etsin... :(
R.i.p M.J the Legend.. :agla: You rock this world and you'll rock the otherside.. :cool:
Erman Alpaydın
28-06-2009, 12:00
Rest In Peace Michael Jackson.Seni unutmayacağız Pop'un Kralı...:agla:
Levent Yağcıoğlu
28-06-2009, 17:38
Dünya üzerinde yanılmıyorsam en fazla bağış yapan sanatçı.
Ayrıca bazı toplumlarda çocuklara yakınlık göstermenin ne kadar söylentiye yol açtığını biliyoruz bence Jackson bu konuda iftiraya uğradı. Medya da bunu koz olarak kullandı.
Ayrıca beyazlamasındaki sebep keyif değil tamamen bir hastalığın sonucudur. Araştıran bunu da görebilir.
Erkin Bayrakçı
28-06-2009, 19:14
hakkındaki 14 suçlamanın tamamından beraat etti,hangi yaptıkları rezaletti çok merak ediyorum.
estetik ameliyat konusuna gelince, m.j. çok uzun zamandır vitiligo hastasıydı. başlarda lekeli kısımları koyu renk makyajla kapatıyordu, ama zamanla hastalık öyle ilerledi ki özellikle yüzünde ve boynunda lekeli kısımlar normal kısımlardan daha çok yer kaplamaya başladı.o da beyazlatıcı makyajlarla görünmeye başladı dışarıda.sonrasında da ameliyatlar geldi.malesef bi türlü başarılı olamadı o ameliyatlar tabi.
işi gücü bırakıp buralarda michael jackson övmemin tek sebebi hakkında gerçekten hiç birşey bilmeden adamın arkasından atıp tutulması. hepimiz üniversite öğrencisiyiz çok mu zor yahu birazcık araştırıp da öyle yazmak? hiç yoktan google diye bişey var gayet basit yazıyorsun çıkıyor.
Bahadır İnan
29-06-2009, 04:33
http://i35.tinypic.com/1gohs1.jpg
Thriller Night :cool::rolleyes:
Ece Güven
06-08-2009, 11:41
biz ne kadar açıklasakta insanlar inanmak istemicekler, onlara göre m.j. kötü bir adam.. =/
hakkındaki 14 suçlamanın tamamından beraat etti,hangi yaptıkları rezaletti çok merak ediyorum.
estetik ameliyat konusuna gelince, m.j. çok uzun zamandır vitiligo hastasıydı. başlarda lekeli kısımları koyu renk makyajla kapatıyordu, ama zamanla hastalık öyle ilerledi ki özellikle yüzünde ve boynunda lekeli kısımlar normal kısımlardan daha çok yer kaplamaya başladı.o da beyazlatıcı makyajlarla görünmeye başladı dışarıda.sonrasında da ameliyatlar geldi.malesef bi türlü başarılı olamadı o ameliyatlar tabi.
işi gücü bırakıp buralarda michael jackson övmemin tek sebebi hakkında gerçekten hiç birşey bilmeden adamın arkasından atıp tutulması. hepimiz üniversite öğrencisiyiz çok mu zor yahu birazcık araştırıp da öyle yazmak? hiç yoktan google diye bişey var gayet basit yazıyorsun çıkıyor.
Bihter Balkuvar
20-09-2009, 22:18
MJ anısına mtv ödülleri güzel olmuş.. zırıl zırıl ağlattı tabi yine.. bide turne provalarının film haline getirilmiş hali -"this is it"- 2 haftalığına vizyona gircekmiş.. sanırım 28 ekimde.. 29undada türkiyeye gelcekmiş..
Bihter Balkuvar
03-11-2009, 20:30
bugün gittim *this is it*e.. çok farklı şeyler hissettiriyo.. bi yandan ritm tutarken bi yandan ağlatıyo, bi yandan gülümsetiyo.. üzüntü depreşimi mevcut şu an, ama yine giderim yine giderim.. dayanamam, alır evde de seyrederim.. çok özleyeceğiz seni MJ.. bi tanesin..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.