PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi

Murat Bulut
29-06-2009, 19:12
4 büyüklerde sadece Fenerbahçe'nin Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi yok !

Bugün Galatasaray ,Beşiktaş Ve Hatta Trabzonspor'un Bu Spora Girdiğini Ve 4 Büyüklerden Sadece Fenerbahçe'nin Kaldığını Hatırlatmak İstiyorum!

8,5 Milon Engelli Artık Spor Yapabildiğini Tüm Toplumun Bilmesini ve Farkındalık Yaratılmasını İstiyor YÜKSEK REKABET VE İLGİ İÇİNDE SPOR Yapmak İstiyor...

UNUTMAYIN !!!

Kürşat Pak
30-06-2009, 00:59
vayy be sanki içimi okudunuz daha geçen gün neden bizimde yok diye soruyodum..

Turhan Ulaşan
30-06-2009, 02:00
Evet madem biz spor klübüyüz bu branşımızında olması gerekir yönetimimizin umarız bu görüşümüzle ilgili bir düşünceleri vardır.

Mustafa Özbakır
30-06-2009, 21:53
Fenerbahçe mizin yok ama Saran Anadolu Fenerbahçe tekerlekli basketbol takımı sayılır.Adamların fenerbahçe den tek farklı yanı isimleri :) :)

Nuri Doğan
30-06-2009, 22:23
bence de açılması gereken bir şube umarım ileride gerekli çalışmalar yapılır:)

Göktürk Daşoluk
01-07-2009, 11:19
KesinLikLe gözden kaçmış önemLi bir ayrıntı....

Mert Ürkmez
14-10-2009, 23:44
Bence büyük bir ayıp Türkiye'nin en büyük spor kulübünün tekerlekli sandalye basketbol şubesi olmalı.Derhal gereken yapılmalı

Ali Kethüda
15-10-2009, 02:03
Bence kulubümüzün gözünden bu spor şubesi kaçmamıştır, kaçmıştır diyene de inanmam :) Ama bu konuda nasıl bir gelişme olacaksa oluşsun kesinlikle laf olsun diye alel acele bir şey yapılmamalı! Onların var bizimde olsun diye olmamalı bence.. Alt yapısıyla özel tesisleriyle, örnek ve geleceğide olan bir şube olmalıdır. Dediğimiz gibi özel bir şube ve onlar içinde özel yapı gerekmektedir, yine bence bu alt yapı çalışmaları olduğu için beklenmekte olduğuna inanıyorum.
İnşallah yakında bunlarla ilgili çalışmalar ve sonuçlar görürüz.

Murat Bulut
15-10-2009, 12:02
bu konuda artık gözle görülür çalışmalar görmek istiyoruz. Sonuçta dört dörtlük tesislerieri olmayan Galatasaray Spor Kulübünün şampiyon bir takımı var. Şampiyon takımdan ziyade düşünülmüşlüğü ve bu konuda atılmış adımları var. Ülkemiz şartlarında fazla bir beklentimiz yoktur. Bu işi diğer kulüpler yapabiliyorsa Fenerbahçemiz gözü kapalı yapabilmelidir.

Murat Karaman
25-10-2009, 13:39
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası - Kitakyushu Cup'ta şampiyon oldu.

Metehan Özcan
28-10-2009, 20:19
Gerçekten de bu konu büyük bir eksiklik rekabeti bir kenara bırakarak düşünelim; Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımının kazanmış olduğu başarılar gerçektende içimizi okşayan cinsten,görmek istediğimiz manzaralar evet Fenerbahçe Spoer kulübü bu oluşuma mutlaka destek vermelidir ki, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması aşamasında bir katkı sağlamış olalım.Bana göre bu konu en az Fenerbahçe'nin şampiyon olması kadar önemlidir bugüne kadar bu işin yapılmaması da açıkcası büyük eksikliktir.