PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deplasman ve Koreografiler Bölümleri Açıldı

Orhan Kuşcuoğlu
19-07-2009, 02:47
1907 ÜNİFEB'in Fenerbahçemiz uğrunda kat ettiği kilometrelerin, stadımızda yaptığı şovların, kullanıcılarımız tarafından yıllar sonra hatırlanabilmesi adına sitemize iki yeni bölüm eklemiş bulunmaktayız.

1907 ÜNİFEB'in kuruluşundan bu yana Fenerbahçemiz'in peşinde destek için ülkenin dört bir yanına koştuk. Yıllardır deplasman yollarında ve tribünlerinde omuz omuza hep beraber güzel anlar yaşadık. Bu anılarımızı tekrar canlandırabilmek adına sitemize Deplasmanlar adı altında yeni bir bölüm eklenmiştir.

Ayrıca 1907 ÜNİFEB olarak Fenerbahçe uğruna gösterdiğimiz desteği son yıllarda Grup CK ile birlikte hazırladığımız tribün şovlarıyla da sürdürdük. Bazen soğuk kış günlerinde, bazen de sabahlara kadar uyumadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı ölümsüzleştirmek için, mabedimizi bir şölen yerine çeviren bu muhteşem karelere ayrı ayrı ulaşabileceğimiz Koreografiler adı altında yeni bir bölüm de eklenmiştir.

Deplasmanlar bölümüne ulaşmak için tıklayınız (http://www.1907unifeb.org/forums/../deplasmanlar.php).

Koreografiler bölümüne ulaşmak için tıklayınız (http://www.1907unifeb.org/forums/../koreografiler.php).

Saygılar,
1907 ÜNİFEB Web Komitesi

Turhan Yalçın
19-07-2009, 02:47
Elinize sağlık arkadaşlar,harika olmuş.

Bekir Turası
19-07-2009, 02:52
Web Komitemizin ellerine sağlık.Çok güzel düşünülmüş bi başlık olmuş.

Kadir Yetimoğlu
19-07-2009, 02:58
Ellerinize sağlık Web Komitesi.. Mükemmel bir çalışma olmuş. Bir çırpıda hepsini görmek istedim.

Çalışmalarınızla bizlere büyük zenginlikler katıyorsunuz. Kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum..

Nuri Doğan
19-07-2009, 03:03
ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş gercekten:)

Ali Yıldırım
19-07-2009, 03:11
Mükemmel ötesi bi çalışma olmuş. Böyle anlamlı bi günde duyurulması ve açılması ise ayrı bi güzel.

Ellerinize, emeğinize sağlık arkadaşlar.

Esengül Güzelay
19-07-2009, 04:08
web komitesinin ellerine saglık,çok güzel olmuş yeni eklenen başlıklar.
özellikle koreografiler beni inanlmz etkiledi.tebrik ediyorum.

Deniz Gökyar
19-07-2009, 05:50
Elinize ve düşüncenize sağlık arkadaşlar.. Anlamlı bir günde açılmış olmasıysa cabası :);):)

Nadir Arslan
19-07-2009, 09:24
Çok güzel olmuş.
Emeği geçenlere çok teşekkürler...

Mehmet Ekiz
19-07-2009, 12:28
Harika, arkadaşlar elinize sağlık.

Hamdi Aytaç
19-07-2009, 12:58
Harika bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık arkadaşlar.

Çağrı Erdoğan
19-07-2009, 13:28
çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık...

Tolga Vidin
19-07-2009, 13:37
Arkadaşlar porto, beşiktaş maçlarının kareografilerinin yapılışı ile ilgili hepimiz boyarken resimlerini çekmiştim yapılış hikayesi olarak onlarıda koya biliriz diye düşündüm. resimler mevcut isterseniz verebilirim hatta rapid e atmıştım galiba =)

Fuat Rıhtım
19-07-2009, 14:34
Güzel oldu bu :)

İnsan bazen eskiyi hatırlamak istediğinde, çok yardımcı oluyor bu görüntüler :)

Hande Koptur
19-07-2009, 15:03
Çok güzel çok da yararlı bir çalışma olmuş yaşanmışları yaşatmak için teşekkürler Web Komitesi ellerinize sağlık :)

Bekir Şahin
19-07-2009, 15:15
Bu güzel Çalışmalar için Web komitesine Sonsuz TEŞEKKÜRLER...

Ozan Çetinkaya
19-07-2009, 15:36
Bu bölümlerin yapım aşamasının nekadar uzun zaman aldıgını çok iyi biliyorum. Sonunda hayata geçirilmesiyle zamanında neler yaşanıldığını hep beraber tekrardan hatırlamış olduk.Her iki bölümün de tasarımı çok profesyonel,ellerinize sağlık arkadaşlar...

Damla Dinçşahin
19-07-2009, 15:46
Çok iyi düşünülmüş bir proje olmuş.. Bu fotoğrafları sadece gazetelerde yada kendi şahsi arşivlerimiz dışında bir kaynakta bulabilecek olmamız çok güzel.. Gelme, görme veya yaşama imkanı olmayan arkadaşlarımız için çok anlamlı olduğuna inanıyorum..

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık..

Hasan Acılar
19-07-2009, 15:46
Yeni açılan bölümlerin yapımında emekleri geçen Web Komitesindeki arkadaşlarımıza çok teşekkürler... Yine çok güzel bir işe daha imza attınız:)
Daha nice deplasmanlar,nice kareografiler yapmak yapmak dileğiyle...

Berk Akgünlü
19-07-2009, 20:07
Web Komitesinin ellerine sağlık..

Berkay Erdim
20-07-2009, 10:52
Yıllardır düşünülemeyeni ve yapılamayanı, düşünen ve hayata geçiren herkesin ellerine sağlık. Müthiş olmuş. Web Sitemizin birliğimizin en önemli vitrinlerinden birisi olduğunun farkında olarak, böyle güzel bir çalışmaya imza atan herkesi tebrik ederim.

Bundan sonrası için de, Fenerbahçemizin peşinde bu sayfaların içeriklerini arttırmak bizlerin elinde.

Emre Kıyak
20-07-2009, 12:01
Çok iyi ve yerinde bir çalışma olmuş deplasman ve kareografi klasörlerinde boş kalan yerler dolmuş olacak:)..
Emeği geçenlerin eline sağlık..

Hande Müyesser
20-07-2009, 12:52
Güzel bir çalışma olmuş, yapımında uğraş veren Web Komitesinin ellerine, emeğine sağlık.

Mehmet Özkarslı
20-07-2009, 13:16
Bu iş için büyük çaba harcayan ve mükemmel bir iş çıkaran Web Komitesi'ne sonsuz teşekkürler, elinize sağlık :)

Göktürk Daşoluk
20-07-2009, 14:15
Harika bir çalışma oLmuş ,eLinize saglık.

Murat Kalkan
20-07-2009, 14:38
Gerçekten de web komitesini yürekten kutluyorum,
ayrıca emeği geçen herkesi tebrik ederim. çok yerinde ve başarılı bir çalışma olmuş.

Feyza Uğurlu
20-07-2009, 15:04
Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık arkadaşlar.

Fatih Kılıç
20-07-2009, 18:23
web komitesinin eline sağlık ,güzel olmuş. deplasmanlar bölümünde Tokat niye yok yaaa :)

Osman Tutkun
20-07-2009, 22:32
Çok güzel olmuş gerçekten; emeği geçen herkesin ellerine sağlık..

Berk Ulupınar
21-07-2009, 00:08
Elinize sağlık arkadaşlar:)

Burak Berkol
21-07-2009, 00:49
Emeği geçenlere teşekkürler,artık bize düşen sitemize eklenen bu yeni bölümün içini en güzel şekilde doldurmak :)

Volkan Matur
21-07-2009, 00:50
Bu bölümü düşünen,düşünüp de uygulamaya :)(WeB Komitesİ)geçiren ve emeği olan herkezin emeğine sağlık...

Selçuk Gerger
21-07-2009, 10:31
Sitemizi farklılaştıran çalışmalardan biri gerçekten; Web Komitemize teşekkürler. =)

Tabi deplasmanlar kısmında gidildiği halde fotoğrafları paylaşılmadığı için gözükmeyen deplasmanlarımız var.

Web Komitemiz işleyiş hakkında daha çok bilgiye sahiptir ancak örneğin bu sene Antalya'nın çevre illerindeki arkadaşlarımızın gittiği Antalyaspor-Fenerbahçe deplasmanın fotoğraflarını Web Komitesi'ne gönderirlerse o bölümde yer bulabilir.

Kıvanç Müçek
21-07-2009, 10:41
Ayrıca her branştan fotograflarında yer alması da güzel olur, gönül ister kürekten masa tenisine kadar fotograflar olsun:)

Selçuk Gerger
21-07-2009, 10:50
Davraz dönüşü boks maçına gidenlerimiz var mesela neredeyse 100 kişi. =)

Bu durumda haritaya Isparta tabelası da eklemek lazım. =)

Hakan Demirsoy
21-07-2009, 14:16
komite yazın da boş durmuyor:)
elinize sağlık

Barış Kaleoğlu
21-07-2009, 15:00
Gerçekten proje aşaması da yapım aşaması da uzun süren bir çalışmaydı bu ve tam anlamıyla süper olmuş bu iki bölüm de.

Ne kadar uğraş gerektirdiğini az çok biliyorum ve emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ellerinize sağlık.

Büşra Turna
21-07-2009, 15:36
Web komitesindeki bütün arkadaşlarımızın ellerine sağlık, büyük emek sarfetmişler belli; ama değmiş.

Ali Yıldırım
21-07-2009, 15:41
Davraz dönüşü boks maçına gidenlerimiz var mesela neredeyse 100 kişi. =)

Bu durumda haritaya Isparta tabelası da eklemek lazım. =)
Fotoğraflar en yakın zamanda komitemize yollanacaktır. :) :cool:

Hüdaverdi Düdükcü
21-07-2009, 16:23
Düşünen ve uygulamaya geçiren herkese teşekkürler.Bizlerde Bursa tabelası için fotoğraf yollayabiliriz.

Berkay Erdim
22-07-2009, 11:10
Ben de şimdi deplasmanlara baktığım zaman, özellikle geçmişteki bazı deplasmanların yer almadığını fark ettim. Tabi ki Web Komitemizin elinde bilgi ve fotoğraf olması mümkün değil her deplasmanla ilgili olarak. Burada iş hepimize düşüyor. Web Komitemizi beslememiz lazım. Tekrardan ellerinize sağlık ve şimdiden kolay gelsin; bu içeriği sürekli geliştirmek sizin başlıca görevlerinizden birisi olmalı bundan böyle.

Sefa Şenel
22-07-2009, 17:00
ellerinize sağlık kalografi bölümü harika

Ferhat İşcan
24-07-2009, 13:05
Yeni eklentileriyle sitemiz daha güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.

Hüseyin Kaya
25-07-2009, 04:12
Öncelikle iyi dileklerinden ötürü herkese içinde bulunduğum komite adına teşekkür ediyorum.

Çok uzun süredir komite gündemimizde olan bir projeydi bu iki bölüm. Komite olarak açılışı bizler için anlamlı olan bir güne 19 Temmuz'a getirmek istedik. Uzun süredir devam eden çalışmalarımızı biraz daha yoğunlaştırdık. Komitede görev alan arkadaşlarım belki de işini, gücünü, sınavını, tatilini bir kenara bırakarak birşeyler katmak durumunda kaldı. Öncelikle bu özverili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkürlerimi iletiyorum .

Bu iki bölüm, içinde bulunduğumuz birliğin tarihini öğrenebilmemiz için biçilmiş bir kaftan aslına bakılırsa. Hangi deplasmanlara gidilmiş, hangi koreografiler yapılmış, kimler gelmiş, kimler geçmiş bir çok şeyi fotoğraflar ve yazılarla da olsa öğrenebilmemiz, en azından oralarda kalan güzel anıları kimimiz için hatırlayabilmek kimimiz içinde o anılara ortak olabilmek açısından büyük önem taşıyan iki bölüm.

Komite olarak bu iki bölüme şu ana kadar bulabildiğimiz fotoğrafları ekledik. Bazıları eski maçlardan sitemizde girilmiş olan fotoğraflardı bazıları ise belli başlı kişiler tarafından bizlere gönderilen fotoğraflardı. Bundan sonra görev hepimize düşüyor. Bu köklü birliğin geleceği için gerekli olan bu güzel arşivi sürekli beslemek ve bu arşivi her geçen gün biraz daha kuvvetlendirmek durumundayız. Bu sebeple elinde herhangibir maçtan fotoğraf olan tüm arkadaşlarımızdan arşivilerindeki fotoğrafları web@1907unifeb.org mail adresine mail yoluyla göndermelerini bekliyoruz.

web komitesinin eline sağlık ,güzel olmuş. deplasmanlar bölümünde Tokat niye yok yaaa :)

Fatih, elinde bahsettiğin maçtan fotoğaf varsa eğer bize gönderebilirsen çok seviniriz. Arşivi genişletelim.;)

Arkadaşlar porto, beşiktaş maçlarının kareografilerinin yapılışı ile ilgili hepimiz boyarken resimlerini çekmiştim yapılış hikayesi olarak onlarıda koya biliriz diye düşündüm. resimler mevcut isterseniz verebilirim hatta rapid e atmıştım galiba =)

Tolga fotoğraf linklerini tekrar gönderebilirsen çok güzel olur. İçinden bir kısmını seçip ekleyelim sitemize..

Deplasmanlardan aklınızda kalmış güzel anılar veya paylaşmak istediğiniz küçük yazılar varsa bu yazıları da web@1907unifeb.org adresine mail atarak sitemizde yer bulmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca bu iki bölüm sadece futbol maçları için yapılmadı. Benim bildiğim birçok arkadaşımız Fenerbahçemizin basketbol, voleybol ve diğer branşlarını takip ediyor. Onların da eğer ellerinde mevcutsa fotoğraflarını yukarıda belirttiğim adrese göndermeleri bizler için büyük önem taşımakta.

1907 ÜNİFEB olarak el birliğiyle içeriğini her daim canlı tutacağımıza inandığım iki bölüm eklenmiş oldu sitemizde. Hepimiz için hayırlı olsun.

Sevgiler,
Hüseyin.

Mine Keçeli
30-07-2009, 21:04
süper olmuş gerçekten elinize sağlık :)

Kadir Göçen
05-08-2009, 09:37
Ellerinize sağlık web komitesi

Süleyman Köroğlu
18-08-2009, 19:37
Gerçekten süper, eLinize sağLık.

Sinem Güven