PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Formayı Daha Başarılı Buldunuz ?

Servet Güldeş
22-07-2009, 23:17
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Kulup/Etkinlikler/defile0910__MQ0wAlMJ_.jpg

Çubukluda Avea reklamının bölüntü yapmamış olması iyi olmuş bence...
Kurtuluşda 2 sene önce tutan tasarımda yakayı değiştirmişler sadece...
Bana göre bu senenin forması Arma... Lacivert formayı bu sefer tutturduk bence...

Son olarak Ülker'in eşşek kadar reklamı için tebrik ediyorum.

Fuat Rıhtım
22-07-2009, 23:25
Forza arma :cool: :D

Çubukluyu Schalke ile CL'de oynadığımız sezonda giydiğimiz çubukluya benzettim ben :)

Şu ülker reklamı inşallah satıştaki formalarda olmaz.. Ben artık sarı-laciyi taşımak istiyorum, reklamları değil..

Murat Kükürtçü
22-07-2009, 23:25
arma forma süper. o desende gizli fenerbahçe amblemi harika duruyor. çubuklu ve kuruluşa zaten yorum yapmaya gerek yok ama favoru arma forma

bide forma sırtında ülker yazısı olmasa:kizgin:

Mert Çubukçu
22-07-2009, 23:28
ülker için teşekkürler yönetim..

arma forması iyi olmuş.

Erdal Futtu
22-07-2009, 23:32
arma gercekten cok cok guzel olmus...

Furkan Demir
22-07-2009, 23:37
Favorim arma forma ama sırttaki reklam olmamış. Feneriumlarda satılacak formalarda da olursa bu sene forma almayı düşünmüyorum.

Baran Kutlu
22-07-2009, 23:42
abi o kocaman ülker yazısı nedir Allah sizi bildigi gibi yapsın yaa :kizgin:

Fuat Rıhtım
22-07-2009, 23:44
Bu arada Ülker yazısının sebebi yönetim değil bunuda söyleyeyim. Oraya bi şekilde reklam alınacaktı çünkü. Sebebi federasyondur.

Eğer internet sitelesine girerseniz, bu sene koydukları kurala göre artık futbolcu isimleri numaranın altında yazacak ve üst tarafa reklam alma hakkı verilecekti kulüplere. Yani federasyon bizi artık Fransız takımlarının formaları gibi ya da Brezilya takımlarının formaları gibi takım forması değilde reklam forması taşımaya zorlatıyor.

Samet Koşar
22-07-2009, 23:54
Arkadaki ülker yazısını görür görmez tüm hevesim kaçtı. En azından alt kısımda falan olsaydı. Federasyonun kararıysa, hiç de hoş olmayan bir karar bence. Formaya hiç yakışmıyor.

Formalara gelirsek, arma formayı sevdim. Yeni bir tasarım olmasından ve güzel olmasından ötürü. Çubukluyu ayrı bir kenara koymak gerekir zaten. Geçen senekinden çok daha başarılı. Kuruluş formaysa bana önceki sezonu hatırlattı, belki de yeniden üretilmesi bu yüzdendir. İnşallah o yılki başarıyı kat be kat beraberinde geri getirir. Ancak yakalı olması hoşuma gitmedi. Fazlalık gibi gözüküyor gözüme..

Turhan Ulaşan
22-07-2009, 23:57
Sarı olan rengimize kırmızı renkte ülker reklamını koyan yönetimi tebrik ederim.Gelde sayma şimdi burda da neyse ceza almayalım durduk yere.Bence en güzel forma amblemli olan...

Fuat Rıhtım
23-07-2009, 00:05
Sarı olan rengimize kırmızı renkte ülker reklamını koyan yönetimi tebrik ederim.Gelde sayma şimdi burda da neyse ceza almayalım durduk yere.Bence en güzel forma amblemli olan...

Kırmızı değil, lacivert renkte reklam. Ortada büyük bir yanlış var ama Allah'tan renk konusunda yanlışlık yapmıyorlar.

Servet Güldeş
23-07-2009, 00:08
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Kulup/Etkinlikler/arma_forma__wvZchjES_.jpg

Faruk Güler
23-07-2009, 00:15
Formalari pazar günü soylemistim bazi arkadaslara :kanka: 3. formanin satis rekoru kircaginida soylemistim ama hesaba katmadigim bi sorun cikti...ÜLKER

Turhan Ulaşan
23-07-2009, 00:21
Kırmızı değil, lacivert renkte reklam. Ortada büyük bir yanlış var ama Allah'tan renk konusunda yanlışlık yapmıyorlar.

Dorudur reklamı görmeden yazdım ama ülker amblemi kırmızıydı sanırm.Neyse rengide geçtim bizim tesisatçı mahmut abiye söyliyimde seneye reklamını versin oda formaya..

Furkan Yılmaz
bence çubuklu hepsinden güzel olmuş.

Formalar fenerbahçe forması mı yoksa ülkerde çalışan elemanların forması mı belli değil. Üç kuruş fazla gelir elde edicez diye bunu yapmamalıydı yönetim. Formaların arkası çok kötü. Biz fenerbahçeliyiz sayın başkan, ülker elemanı değil.Gitgide ruhumuz kaybolup gidiyor, bilmem kaç kişi farkında. Yazıklar olsun !! Çubukluyu,en önde yılın transferi mehmet topuzun taşımasıda ayrı bir gurur tabi. padişahım çok yaşa..

Berke Keklikoğlu
Türk bayrağı armasının bu sene neden gs'ye verildiğini aklım almıyor. Süper Lig'de 4. olmamızla bu armayı alamamaklamı cezalandırılıyoruz. Yani 5. olsaydık Türk bayrağı arması bize mi verilecekti? ne saçma bir düzenleme aklım almıyor. Gs ne şampiyon ne türkiye kupasında final oynamış 5. olmuş bizimde ilk 4 e girmemizden dolayı avrupa kupalarına gidebiliyor. Mantıklı bir açıklamasını yapabilecek varsa bizi aydınlatsın..

Selim Kul
23-07-2009, 00:22
Bence Ülker yazısı bir sorun değil. Önünde avea yazmasına kimse ses çıkarmıyordu da arkasına yazınca mı sorun oldu?

İkisine de karşı olanlar varsa baştan beri onlara değil lafım.

Turhan Ulaşan
23-07-2009, 00:24
Tamam da önde avea var yıllardır bide kolda oluyordu abartmalarını anlamadık bi formada 859652658 tane reklam olmamalı bence.

Altay Şimşek
23-07-2009, 00:25
Arma adlı forma gerçekten güzel olmuş. Fiyatlarda da geçmişe nazaran fazla artış yok. Ben daha Ülkerin reklamı olan formayı göremedim ama kırmızı ise kötü duracak.

Selim Kul
23-07-2009, 00:28
Tamam da önde avea var yıllardır bide kolda oluyordu abartmalarını anlamadık bi formada 859652658 tane reklam olmamalı bence.

Ha önde durmuş ha arkada ha ikisinde de. Farkeden ne? Barcelona gibi olmayı bende isterim ama bu delineli çok yıl olmuş, o yüzden arkada ki reklam hiç sorun değil.

Turhan Ulaşan
23-07-2009, 00:36
Ha önde durmuş ha arkada ha ikisinde de. Farkeden ne? Barcelona gibi olmayı bende isterim ama bu delineli çok yıl olmuş, o yüzden arkada ki reklam hiç sorun değil.

Şahsi fikrim formanın uzerındekı reklamları sevmıyorum.Klüplerin anlaşmaları bittikten sonra biz aldıgımız formalarla bu firmaların bedavadan reklamlarını yapmış oluyoruz benim hoşuma gitmiyor giden varsa bilemem herkezin kendi görüşüdür.

Selim Kul
23-07-2009, 00:39
Şahsi fikrim formanın uzerındekı reklamları sevmıyorum.Klüplerin anlaşmaları bittikten sonra biz aldıgımız formalarla bu firmaların bedavadan reklamlarını yapmış oluyoruz benim hoşuma gitmiyor giden varsa bilemem herkezin kendi görüşüdür.

Dedim ya zaten hepsine karşı olursun anlarım. Ama bunca yıldır öndeki reklama ses çıkaran bir muhalefet bilmiyorum. Şimdi de arkadaki reklamı eleştirenlere karşı görüşüm zıt :)

Fuat Rıhtım
23-07-2009, 00:44
Futbol paranın kölesi oluyor. Hatta İngiltere'de yanlış bilmiyorsam taraftarlar yeni bir Manchster United gibi bir kulüp açmışlardı. Formalarına reklam filan almıyorlardı bu futbolun kötü gidişine inat. Bu endüstriyelleşme zımbırtısı bizim takımda olayları o seviyeye kadar getirmez inşallah.

Yalnız dikkatimi birşey çekiyor. Genel olarak sitelerde, Robben'i, Ronaldinho'yu görmek isteyen topluluğun, Andre Santos ve Cristian'a burun kıvıran topluluğun reklamlara karşı çıkması garibime gitti. Ayıptır söylemesi ama sadece Fenerium'un kazandırdığı 50 milyon euroluk dönen çarkla mı alınacak bu futbolcular?

Selim Kul
23-07-2009, 00:50
Futbol paranın kölesi oluyor. Hatta İngiltere'de yanlış bilmiyorsam taraftarlar yeni bir Manchster United gibi bir kulüp açmışlardı. Formalarına reklam filan almıyorlardı bu futbolun kötü gidişine inat. Bu endüstriyelleşme zımbırtısı bizim takımda olayları o seviyeye kadar getirmez inşallah.

Yalnız dikkatimi birşey çekiyor. Genel olarak sitelerde, Robben'i, Ronaldinho'yu görmek isteyen topluluğun, Andre Santos ve Cristian'a burun kıvıran topluluğun reklamlara karşı çıkması garibime gitti. Ayıptır söylemesi ama sadece Fenerium'un kazandırdığı 50 milyon euroluk dönen çarkla mı alınacak bu futbolcular?

Genel denklemde dediklerimiz aynı aslında :)

Öndeki reklamlara laf etmeyenlerin arkaya reklam alınınca kızmaları.

Robben'i isteyenlerin Dos Santos'u beğenmeyip, aynı anda arkaya reklam alınca kızmaları:)

Orhun Can
23-07-2009, 00:57
Arma'nın kaleci formalarını beğendim, turkuaz-lacivert olanını. Aslına eski t-shirt tasarımıydı fena olmamış.
Yine de oyum çubukluya. :)

Koray Soyal
23-07-2009, 00:59
ben arkadan görmedim formaları .sadece armada mı var ülker yoksa hepsinde mi.ismin bel kısmında yazması hiç hoş olmuyo ya yakında şortun arkasına da alcaz reklamları boksörler gibi.(?)

Erdem Özdamar
23-07-2009, 01:28
bir dipnot:fransada şortların arkasına reklam almak serbest.ancak şortlardaki reklamları kapatmaması için formaların şortların dışına çıkarılması yasak.

İlker Kırıt
23-07-2009, 01:43
2sene sonra şort arksaınada alınacak.herşey para zaten formanın kutsallığı hiç önemli değil.hatta çorabada,şortun önünede hatta ve hatta kafaya bandana orayada reklam...

barcelona niye reklam almıyo.ÇAT BU mesajın altına AMA O BARCELONA SEN NİYE KENDİNİ ONLARLA KIYASLIYORSUN.sen deol kardeşim zormu bu kadar.geç barcelonayı bi porto olamıyomusun .aç brezilyaya arjantine afrikaya yetenek bulma okulalrını onu bırak altyapıya önem ver adam ardayı buluyoondan önce sen bul.türkiyde bu kadar yetenek var onlra yönel al adamı 12 yaşında gerekirse 1milyon dolar harca oadama 10 sende ama altyapıdan gelen ,bu formaya aşık,o formanın kutsallığını bilen bi adamın olsun.adamlar ardayı nasıl buluo sen bul önce.kaçırma formasına aşık tuncayı,auralioyu,luganoyu illa avrupaya gidecem diyosa yap önce gökhan yaptığın gibi 5senelik sözleşme.biz avrupadan kaç adamı bedava almışızda onlara sürekli bedava veriyoruz...

real madrid,man.city,chelsea çok paraları var noluyo hangsii bi barcelona olabilio.

kendi adıma bi abdulkadir bi gökhan gönül bituncay alındığı zman santos ,guiza ...bilmem ne bilmem ne alındığından daha çok heyecanlanıyorum

büyük takım olacaksan altyapın çok iyi olacak dökme suyla değirmen dönmez bu iki iki dört.ondan sonrada heryerine yürüyen reklam panosu gibi gezme ....

Mustafa Ünal
23-07-2009, 01:44
bir dipnot:fransada şortların arkasına reklam almak serbest.ancak şortlardaki reklamları kapatmaması için formaların şortların dışına çıkarılması yasak.

Bütün yararlı bilgiler de Fransa'dan hep müdür :rolleyes:.

Erdem Özdamar
23-07-2009, 01:48
Bütün yararlı bilgiler de Fransa'dan hep müdür :rolleyes:.

olsun hocam o kadar...

Erdem Özdamar
23-07-2009, 01:50
2sene sonra şort arksaınada alınacak.herşey para zaten formanın kutsallığı hiç önemli değil.hatta çorabada,şortun önünede hatta ve hatta kafaya bandana orayada reklam...

barcelona niye reklam almıyo.ÇAT BU mesajın altına AMA O BARCELONA SEN NİYE KENDİNİ ONLARLA KIYASLIYORSUN.sen deol kardeşim zormu bu kadar.geç barcelonayı bi porto olamıyomusun .aç brezilyaya arjantine afrikaya yetenek bulma okulalrını onu bırak altyapıya önem ver adam ardayı buluyoondan önce sen bul.türkiyde bu kadar yetenek var onlra yönel al adamı 12 yaşında gerekirse 1milyon dolar harca oadama 10 sende ama altyapıdan gelen ,bu formaya aşık,o formanın kutsallığını bilen bi adamın olsun.adamlar ardayı nasıl buluo sen bul önce.kaçırma formasına aşık tuncayı,auralioyu,luganoyu illa avrupaya gidecem diyosa yap önce gökhan yaptığın gibi 5senelik sözleşme.biz avrupadan kaç adamı bedava almışızda onlara sürekli bedava veriyoruz...

real madrid,man.city,chelsea çok paraları var noluyo hangsii bi barcelona olabilio.

kendi adıma bi abdulkadir bi gökhan gönül bituncay alındığı zman santos ,guiza ...bilmem ne bilmem ne alındığından daha çok heyecanlanıyorum

büyük takım olacaksan altyapın çok iyi olacak dökme suyla değirmen dönmez bu iki iki dört.ondan sonrada heryerine yürüyen reklam panosu gibi gezme ....

böyle herşeye maydonoz oluyomuş gibi oluyo ama buna en canlı örnek athletic bilbao.kutsal saydıkları hatta bask bayraklarıyla eşdeğer tuttukları formalarına daha fazla dayanamayarak reklam aldılar.

İlker Kırıt
23-07-2009, 01:56
birader o yazıdaki anafikir forma değil..

Erdem Özdamar
23-07-2009, 01:59
forma kutsallığından dem vurmuşsun benimde aklıma geldi yazdım "birader"...

İlker Kırıt
23-07-2009, 02:05
erdemciğim,renktaşım,sevgili arkadaşım(oldumu:)
yanlış anlama ben adanlıyım ve bizim orda birader kötü bi anlamda kullanılmaz zaten anlamıda KARDEŞİM demektir...yani bi ark niyet yok;)

bende bi canlı örnek ozman daha veriyim barcelona...al ekonomik özgürlüğünü kimseye boyun eğme millet neresine reklam alırsa alsın

Erdem Özdamar
23-07-2009, 02:07
yanlış anlama ben adanlıyım ve bizim orda birader kötü bi anlamda kullanılmaz zaten anlamıda KARDEŞİM demektir...yani bi ark niyet yok;)

bende bi canlı örnek ozman daha veriyim barcelona...al ekonomik özgürlüğünü kimseye boyun eğme millet neresine reklam alırsa alsın

eyvallah ;)

Fuat Rıhtım
23-07-2009, 02:16

Haklısın. Sonuna kadar haklısın. Hatta en baştada demişsin, bu mesajımdan sonra, o Barca, onunla niye kıyaslıyorsunuz diye ama bunu demedende olmaz ki :)

Şaka bir yana, Türkiye futbol olarak Avrupa'ya daha yeni yeni açılıyor. Geçen sene biz çeyrek finale çıktığımızda deliler gibi sevinmiştik. Ama adamlar çeyrek finale çıkınca birbirini kucaklıyor oluyor bitiyor. Kulüp bazında doğru düzgün başarı yok Avrupa'da. Avrupa'daki o sistemde Türkiye'de yok. Dikkat edersenizde sportif direktörlük meselesi filanda yavaş yavaş gelmeye başladı. Rezerv lig işi İngiltere'de senelerdir uygulanırken, burada daha yeni tartışılmaya başlandı. Adamlar her sene her ülkeden 50-100 tane futbolcu getirip, arasından seçmeler yaparken, biz 5-6 tane yabancı sınırlandırılmasıyla didişip duruyoruz. Her yararlı şeyde olduğu gibi, futbolunda yararlı konularında Avrupa'yı geriden takip ediyoruz ülke olarak. Bu geriden takip ediş yüzünden Barca ile bir değiliz malesef. Ya başarıdan bir müddet feragat etmek gerekecek ya da değerlerden. Malesef taraftarın dilinde değerlerden feragat etmeyelim sözü dolaşsada, başarı başarı diye mabedde ıslık seslerini duyulması, kulüplerin borç batağına sürüklenmesi, bu sözün tam tersini işaret ediyor.

İlker Kırıt
23-07-2009, 02:24
Haklısın. Sonuna kadar haklısın. Hatta en baştada demişsin, bu mesajımdan sonra, o Barca, onunla niye kıyaslıyorsunuz diye ama bunu demedende olmaz ki :)

Şaka bir yana, Türkiye futbol olarak Avrupa'ya daha yeni yeni açılıyor. Geçen sene biz çeyrek finale çıktığımızda deliler gibi sevinmiştik. Ama adamlar çeyrek finale çıkınca birbirini kucaklıyor oluyor bitiyor. Kulüp bazında doğru düzgün başarı yok Avrupa'da. Avrupa'daki o sistemde Türkiye'de yok. Dikkat edersenizde sportif direktörlük meselesi filanda yavaş yavaş gelmeye başladı. Rezerv lig işi İngiltere'de senelerdir uygulanırken, burada daha yeni tartışılmaya başlandı. Adamlar her sene her ülkeden 50-100 tane futbolcu getirip, arasından seçmeler yaparken, biz 5-6 tane yabancı sınırlandırılmasıyla didişip duruyoruz. Her yararlı şeyde olduğu gibi, futbolunda yararlı konularında Avrupa'yı geriden takip ediyoruz ülke olarak. Bu geriden takip ediş yüzünden Barca ile bir değiliz malesef. Ya başarıdan bir müddet feragat etmek gerekecek ya da değerlerden. Malesef taraftarın dilinde değerlerden feragat etmeyelim sözü dolaşsada, başarı başarı diye mabedde ıslık seslerini duyulması, kulüplerin borç batağına sürüklenmesi, bu sözün tam tersini işaret ediyor.

zaten şuan almak zorundasın sen almasn 6s 8taş alacak fark oluşacak ama alırkende bir yandanda altyapıya önem versen 10 sene sonra sende büyük takım olsan.sonar o gereksiz reklamları atsan formadan böylece hem başarıdan feragat edilmemiş olur,hemde geleceğe yönelk adım atılmış olmaz mı?

Olcay Karakaş
23-07-2009, 02:52
arma süper olmusss yapımında emegi gecenelrn ellerne saglıkk .. ins fenerbahcemze ugurlu gelr ama cubuklu formayıda asla unutmuyorusss

Can Ayyıldız
23-07-2009, 10:50
Armaaaaaa:D Adana'ya da gelmişmidir acaba :D

Semih Kuşçu
23-07-2009, 11:46
ya bulamıyorum formanın arkasını gösteren bi foto warsa link yollarmısınz

Fuat Rıhtım
23-07-2009, 12:01
taraftara satışa çıkan formaların arkasında ülker reklamı yokmuş içiniz rahat olsun.

az önce feneriumu arayarak sordum.

Kaynak antuda bir üye.

http://img146.imageshack.us/img146/3796/63283228.jpg

http://img515.imageshack.us/img515/5020/67593152.jpg

Bu da reklamlı formamız...

Servet Güldeş
23-07-2009, 12:58
Reklamsız olması çok iyi olur...

Yoksa Ülkerden aldıkları paranın daha fazlasını satış yetersizliğinden kaybedecekler...

Ömer Birdal
23-07-2009, 16:43
Peki futbolcuların giyecekleri formalarda reklam olucak mıymış ?

O kadar büyük bi reklam ki o, yabancı bi takımla maç yapsan adamlar takımın adını Ülker sanar..

forma önü reklamlarla gözümüzü açtığımız için, onlar fazla göze batmıyo, normal karşılıyoruz..

saçma bi uygulama umarım maçlarda giyilmez o forma ama giyilicek gibi duruyo..

hergün biraz daha kalbimiz cebimize iniyor..

Selim Kul
23-07-2009, 17:37
Peki futbolcuların giyecekleri formalarda reklam olucak mıymış ?

O kadar büyük bi reklam ki o, yabancı bi takımla maç yapsan adamlar takımın adını Ülker sanar..

forma önü reklamlarla gözümüzü açtığımız için, onlar fazla göze batmıyo, normal karşılıyoruz..

saçma bi uygulama umarım maçlarda giyilmez o forma ama giyilicek gibi duruyo..

hergün biraz daha kalbimiz cebimize iniyor..

3 yıl sonra buna da alışır herkes.

Fuat Rıhtım
23-07-2009, 18:23
Reklamlar sadece maçta olacak. Maçtaki formalarda numaranın üzerinde reklam, altında ise isim yazacak.

Bu arada Maraton Fenerium'da yeni formalarımızı gördüm ve gerçekten çok beğendim canlı canlı görünce :)

Ayrıca taraftara satılan formalarda Ülker reklamı yok.

Bilginize :)

Utku Cenikli
23-07-2009, 18:33
burdan armalı forma hos duruyo gıbı gozuksede yakından nasıl acaba gormeden karar vermek cok zor sarı beyaz cubuklu her zamankı gıbı cok hoş

Göktürk Daşoluk
23-07-2009, 18:39
sarı beyaz ' ı avrupada giyelim ;)

arma güzel ;)

Burak Urak
23-07-2009, 21:20
armaLi formayi aLdim biLe :D gercekten çok güzeL hafifte fosfor war gecede beLLi ediyor kimLigimi :D

Tuğba Tülü
24-07-2009, 01:01
Formalarda geçen yola oranlara yaka kısmı dışında fazla bir değişiklik yok ,ben de oyumu Arma dan yana kullandım ,en farklı o duruyor ,bu sezon için alırsam Arma alırım ..

Fuat Rıhtım
24-07-2009, 01:21
Formalarda geçen yola oranlara yaka kısmı dışında fazla bir değişiklik yok ,ben de oyumu Arma dan yana kullandım ,en farklı o duruyor ,bu sezon için alırsam Arma alırım ..

http://www.tumspor.com/photos-inner/602174801.jpg

http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2009-07-22_forma19.jpg

Bu iki formayı birbirine çok benzettim ben ama. Sadece eski formamızın alt tarafı lacivert, yeni formamızın alt tarafı sarı :)

Bi de üstteki geniş kesim olmuş, alttaki formalar dar :)

İlker Kırıt
24-07-2009, 10:18
ben 2006 çubuklu formasını seviyodum bu çubukluda güzel olmuş

Utku Cenikli
24-07-2009, 10:25
http://www.tumspor.com/photos-inner/602174801.jpg

http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2009-07-22_forma19.jpg

Bu iki formayı birbirine çok benzettim ben ama. Sadece eski formamızın alt tarafı lacivert, yeni formamızın alt tarafı sarı :)

Bi de üstteki geniş kesim olmuş, alttaki formalar dar :)
zaten bu forma ugurlu forma sayılabılır bole olması daha guzel avrupadakı ceyrek fıanlıde sarı beyaz cubukluyla yapmısdık bu sene o formada gerı dondu

Fuat Rıhtım
24-07-2009, 10:54
Arkadaşlar bir yerde okudum, bu ilk çıkan formalarda Ülker olmayacakmış sadece. Bundan sonra basılacak formalarda Ülker reklamı olacakmış. Ne kadar doğrudur bilemem ama paylaşmak istedim.

Göktürk Daşoluk
24-07-2009, 11:20
Güzel bir haber hemen ülkersiz olanından alalım :D

Burak Urak
24-07-2009, 15:48
bence daha çok sattirmak için yapiLmis bi haber oLabiLir :D

Sercan.Yavuz
25-07-2009, 00:31
Arma formamız gerçekten çok güzel ama çubuklunun yerini hiçbir forma alamaz.

Didem Salicik
25-07-2009, 00:41
Arma çok farklı bir tasarım olmuş her yıl değişik bir forma tasarımı öne sürüyoruz. kuruluş ve çubuklunun varlıgı değişmiyor. Arma farklılığıyla öne geçmiş görünüyor. Hepsi çok güzel...

Ege Uysaler
26-07-2009, 02:28
benim anlamadıgım ülker yazısı sürekli yazacak mı isimler nerede yazacak?

Fuat Rıhtım
26-07-2009, 02:37
benim anlamadıgım ülker yazısı sürekli yazacak mı isimler nerede yazacak?

Ülker yazısı hep yazacak, isimlerde numaranın altında yazacak. Federasyon bu sezondan itibaren, formaların sırt kısmında, numaranın üstüne reklam alınmasına izin verdiği için bu uygulama başlatıldı.

Ege Uysaler
26-07-2009, 02:43
saol fuat bari ülker numaranın altında yazsaydı

Tuncer Yıldızoğlu
26-07-2009, 11:51
Parasıyla değilmi birader, almayıversinler reklam arkaya, küçük liglerdeki küçük takımlar gibi :/

Gürkan Yılmaz
26-07-2009, 13:33
Benim bildiğim, sadece futbolcuların giydiği formalarda Ülker yazısı olacak.. Fenerium'lardaki formalarda Ülker yazısı olmaması lazım.. Ama tam da emin değilim..

Burak Okumuş
26-07-2009, 14:40
arma forması hos olmus

Fatih Dalbudak
26-07-2009, 15:26
Arma olan.. Tahmin etmiştim zaten öyle birşey çıkacağını..

Çağdaş Ünlütürk
26-07-2009, 15:38
Benim bildiğim, sadece futbolcuların giydiği formalarda Ülker yazısı olacak.. Fenerium'lardaki formalarda Ülker yazısı olmaması lazım.. Ama tam da emin değilim..

Ben aldım forma,ülker yazısı yok merak etmeyin,futbolcuların giydiklerinde var sadece..

Gökhan Yalçınkaya
26-07-2009, 16:08

Reklam anlasması cok gec yapılmıs.O yüzden ilk baskılarda ülker yazısı yok.Duydugum kadarıyla yeni baskılarda ülker olcakmıs.:rolleyes::rolleyes:

Erkin Karadan
26-07-2009, 20:10
kuruluş ve çubuklu formalarında her yıl sadece yaka kısmı değişiyor ve oyuncu isimlerinin yazılış şekilleri başka hiç bir değişiklik olmuyor sadece 3. forma surpriz oluyor bizlere.. bu sende arma forma gerçekten çok güzel duruyor ama umarım reklamlardaki renk geçen yılki formamız gibi fosforlu yeşil ile yazılmamıştır sadece sarı ise gerçekten güzeldir takıldığım tek nokta bu.

Gürkan Yılmaz
26-07-2009, 22:24
kuruluş ve çubuklu formalarında her yıl sadece yaka kısmı değişiyor ve oyuncu isimlerinin yazılış şekilleri başka hiç bir değişiklik olmuyor sadece 3. forma surpriz oluyor bizlere.. bu sende arma forma gerçekten çok güzel duruyor ama umarım reklamlardaki renk geçen yılki formamız gibi fosforlu yeşil ile yazılmamıştır sadece sarı ise gerçekten güzeldir takıldığım tek nokta bu.

Arma formada ki renkler fosforlu yeşil.. Bugün aldım fenerium'dan.Resimde sarı gibi gözüküyor ama fosforlu yeşil.. :)

http://img15.imageshack.us/img15/6470/dsc01518l.jpg

Oğuzhan Yılmaz
27-07-2009, 01:20
İnşaLLah Arma tipi aLıyorum :D

Murat Yılmazer
27-07-2009, 01:28
harbıden arma coook ıı olmus solenecek bıse yok yanı armaya coook ıı . . .

Onur Yıldırım
27-07-2009, 04:36
Formalari pazar günü soylemistim bazi arkadaslara :kanka: 3. formanin satis rekoru kircaginida soylemistim ama hesaba katmadigim bi sorun cikti...ÜLKER

ÜLKER yazısı feneriumlarda satılan formalarda yokmuş diyolardı ne oldu? :S

Fuat Rıhtım
27-07-2009, 05:26
ÜLKER yazısı feneriumlarda satılan formalarda yokmuş diyolardı ne oldu? :S

Yok yok merak etmeyin :)

Ömer Birdal
27-07-2009, 13:58
Gerçekten çok rahatladık Fenerium larda satılan formalarda ülker yazısı olmadığını öğrenince.. Yakında, fenerium larda da yazılı satılıcak, ama eskiden aldığınız formalar yazısız olabilir diye bi açıklama duyuncada seviniriz muhtemelen..

Federasyon izin verdi diye, hemen reklam niye alınır anlamıyorum..

Çok çirkin duruyor formada..

Etik değerlerden falan zaten bahsetmiyorum..

Mert Uzun
27-07-2009, 22:11
antrasit rengi arma forma %100 hoşuma gitti neon fora bile bu kadar değildi Lisansımızda değişmiş forma şekline yapmışlar Helal olsun :)

Mustafa Özbakır
29-07-2009, 00:49
a takımı maçlara çıktığında ülker yazısı olacak mı?

Serkan Özerik
29-07-2009, 01:56
Arma forma müthiş...

Berat Elinç
01-08-2009, 04:35
feneriumda satılan formalara ülker reklamı ilerleyen dönemlerde gelecektir. eğer özel bir anlaşma yoksa normalide budur. çünkü reklamlar sadece maçta giyilen formalar için alınmaz.
öyle olsaydı feneriumdan aldığımız formalarda avea reklamıda olmazdı. bu konunun 100.yılda çok muhabbeti geçti ama 100.yıl formamızda bile reklam vardı.

Servet Güldeş
01-08-2009, 13:06
Kaleci formasıda güzelmiş..

http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/00/45/96/4596_buyuk.jpg

Can Ayyıldız
01-08-2009, 13:30
Kaleci formasıda güzelmiş..

http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/00/45/96/4596_buyuk.jpg

Harbiden iimiş :)

Burak Altındal
01-08-2009, 18:09
Arma formayı bir türlü sevemedim nedense. Orjinal bir fikir olduğunu kabul ediyorum ama (en azından benim için) şekil olarak kötü duruyor. Halbuki konuştuğum herkes çok beğenmiş. Yamukluk bende muhtemelen :) Hayırlı uğurlu olur inşallah.

Erman Alpaydın
01-08-2009, 18:30
3 formamızda çok çok güzel.

avea yazısının çubukluları bölmemesi çok iyi düşünülmüş.ayrıca arma formamız mükemmel.

birde 3 sezondur kullandığımız amblemimizin altındaki el yazısıyla "Mazinde bir tarih yatar 1907-2007" yazısı bu sezon kaldırılmış.güzel görünüyordu ama böyle de çok güzel.

Ece Güven
04-08-2009, 17:33
ben facebookta gösterilen lacivert turkuaz formayı istiyorum =)

Kadir Göçen
05-08-2009, 13:23
kuruluş favorim ama yakaları kötü olmuş

Bahaddin Şen
17-08-2009, 04:01
Arma tek kelimeyle mükemmel

Orhun Can
21-08-2009, 15:11
Arma formasının sadece çocuklar için çıkartılması da ilginç olmuş gerçekten. :(

Fuat Rıhtım
21-08-2009, 15:25
Arma formasının sadece çocuklar için çıkartılması da ilginç olmuş gerçekten. :(

Öyle birşey yok, her formanın her bedeni satışa çıkıyor. Kimisi biraz erken tükeniyor :)

Sinem Güven
21-08-2009, 15:46
Arma formasının ayrı bir havası olmuş:) Harika! :)

Süleyman Köroğlu
21-08-2009, 18:06
Arma forma ama voLkandemireL'in mavisi daha güzeL... :)