PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerium

Talha Kurt
08-04-2005, 23:20
Günümüz artık teknoloji çağında.Bu teknolojilerden biride internet ve internet sayfaları.Alışveriş yapacağın zaman internet üzerinden bunu sağlayabiliyorsunuz.Ve dünyanın bir ucundan bir şeyi satın alabiliyorsunuz.Konuya gecmek istiyorum.

Arkadaslar fenerium mağazası butun illerde olmadığını biliyoruz.Ve bu açığı kapatmak için internet en buyuk çare diye düşünüyorum.www.fenerbahce.org'a girdiğim vakit oradan fenerium linkini tıkladıgımda kanguru.com'un açılması eminim hepimizi deli ediyordur.Dahası simdi oda çalışmıyor.Arkadaslar fenerbahce cok buyuk bir kulup.Ve Fenerbahçemiz buyudukçe dünya küçülüyor.
Bu kadar buyuğuz neden Fenerbahçemizin ürünlerini başka sitelerden alalım.Şimdi başka sitelerden alma imkanımızda yok.Umarım Fenerbahçe kulubumuz bunu düşünüyordur.Ve biran önce çare bulacaktır.www.fenerium.com istiyoruz!!!

Servet Güldeş
09-04-2005, 04:06
evet özellikle bizim gibi anadoluda feneriumun olmadığı yerlerde ürünlere ulaşmak çok zor oluyo istiyoruz............

Serkan Özen
09-04-2005, 05:04
Arkadaşlar Fenerium olmayan illerdeki Fenerbahçeli'lerin sorunu olmasının yanında ben Fenerium'un bir internet sitesi olmamasının aynı zamanda İstanbullu veya Fenerium olan tüm illerde de sorun olduğunu düşünüyorum. Ürünleri görsel olarak inceleyip, ürünler hakkında detaylı bilgi edinmek, ürünlerin stok durumları ve fiyatlarını öğrenmek herhangi bir Fenerium'a gitmeden neredeyse imkansız. İnternetin hayatımızı bu kadar kolaylaştırdığını, yönetimizin internet sitemize oldukça önem verdiğini ve gayet güncel ve modern bir resmi siteye ( www.fenerbahce.org ) sahip olmamızı düşününce Fenerium'a ait resmi bir internet sitesinin olmayışı hakikaten önemli bir eksiklik. Ben 19 Nisan'da Aziz Yıldırım okulumuza geldiğinde bu konuyu kendisine iletmeyi düşünüyorum.

Doğa Aydın
09-04-2005, 08:45
En azından www.fenerbahce.org/fenerium bile aynı işi görür. Yeter ki, Serkan'ın bahsettiği isteklere cevap verebilen bir internet sayfası olsun!...

Murat Karaman
09-04-2005, 15:44
bence de böyle bişey olmalı.serwetin de dediği gibi Anadolu için bu gerekli...

Talha Kurt
10-04-2005, 17:28
Vallahi cok iyi olur ya :D

Burak Çankaya
10-04-2005, 21:31
Arkadaşlar kangurum.com da fenerium var ben İzmire Fenerium açılmadan alış veriş yapmıştım internertten geçen sene

Talha Kurt
11-04-2005, 19:04
Arkadaslar.Urunler var.Fakat çeşitin yanı sıra hiç yenilenen urunler yok.Hepsi eski urunlerden olusuyor.Serkan arkadasımız bunu Aziz Yıldırım'a işallah iletecektir.Ve bu eksiklik ortadan kalkacaktır.

Saygılar...

Özenç Yeşilçiçek
11-04-2005, 19:12
kangurum.com daki Fenerium tabiri caizse fi tarihinden kalma,hiçbir işe yaramıyor.
fenerium.com acil ihtiyaç,sanırm bu konuda hazırlık var.

Muhammed Turan
12-04-2005, 21:00
Zaten vardı ama sonra neden bilmiyorum kapatıldı.

Fatih Can
14-04-2005, 01:37
şu an sole bir site var ama... resmi site deil sanırım..
www.feneriumshop.com

Nuri Çelik
19-05-2005, 16:58
kesinlikle ne ürünleri görebiliyoruz ne de tam anlamıyla yararlanabiliyoruz....

Murat Karaman
26-05-2005, 23:44
kesin emin değilim ama erzurum a sanırım FENERIUM mağazası açılacakmış.erzurumlulara we erzurum yakınındakilere müjde olur sanırım bu.ben ordayım eğer açılırsa.fenerium.com şart özellikle son şampiyonluktan sonra...

Anıl Germeç
06-06-2005, 04:41
www.fenerium.com.tr

sonunda ;)

Şabettin Doğan
06-06-2005, 12:51
fenerbahçemize yakışan olmuş gerçekten çok güzel cok cok alıp fenerbahçemize bol bol katkıda bulunalım ;)

Talha Kurt
09-06-2005, 18:21
Sonunda yani sesimizi duydular :)) Ben olmasam acmıycaklardı :) Hergun msj yolluodum yonetimimize :))

Serkan Özen
10-06-2005, 00:05
Yok be Ben İTÜ'de başkana söylemesem açılmıcaktı :D

Talha Kurt
10-06-2005, 22:57
Serkan bırak simdi :)) ben hergun baskanla telde gorustum :D tamam sende itu de gorustun ama ben daha agır bastım gibi :) Ahha olsun acıldıya sonunda sen actırmısın ben actırmısım onemi yokki ama ben olmasam... :P :) :D

Barış Güzelsoy
16-07-2005, 02:16
açıldı ama bence ürün çeşitliliği yönünden çok fakir olmuş.Neyse bunada şükür.

Yunusemre Coşan
23-07-2005, 10:29
Bursa gibi büyük bir şehir de Fenerium açılması düşünülmüyor mu?

Barış Güzelsoy
23-07-2005, 17:45
hevesinizi kırmak istemem ama arkadaşlar bizde eskişehire fenerium fenerium diye yırtındık.sonunda açtılar bi tane ama forma haricinde doğru dürüst bişey yok.Soruyorum o varmı yok bu varmı yok.Yinede ilinizde bi feneriumun olması olmamasından iyidir ama istediğiniz herşeyi feneriumdan bulamayacağınızdan emin olabilirsiniz

Fatih.Celik
23-07-2005, 21:23
valla acılıp aclımaması umrumda degil..istanbuldan alırım ben uheueuheuhe....

Ersin İleri
24-07-2005, 01:23
malum teksas die bi grubu var bursasporluların.bu adamlar 2sene önce maç günü fenerium açıldığında bile tepki göstermişlerdi.bu tepkilerden çekiniliyo olunabilir...

Yunusemre Coşan
25-07-2005, 14:04
Bilmem duydunuz mu...Bursa'ya Fenerium'u 6s'li biri açacakmış söylentileri var...

Yunusemre Coşan
27-07-2005, 10:33
Var mı bir gelişme? Nerede Bursa'nın Fenerium'u?

Hasan Muradoğlu
04-08-2005, 16:08
walla hem kocaelide kem de manisa da ki fenerium ların sahibi gs li....

çok ilginç

Cem Çilekçiler
17-08-2005, 22:59
beyler haber dogrumu bursamıza fenerıum acılıomu hakkaten...
bu arada memo zaferde sınema katında war urunler orayada bı bak ok:)

Nuri Çelik
18-08-2005, 13:58
malum teksas die bi grubu var bursasporluların.bu adamlar 2sene *önce maç günü fenerium açıldığında bile tepki göstermişlerdi.bu tepkilerden çekiniliyo olunabilir...

adamlar acıldıgı anda tepki göstermez yıkarlar cogunun beklentisi yok hayattan bursa'da zennedersem böle bişi olmas...

Recep Yüce
23-02-2006, 23:16
Beyoğlu Fenerium Açılıyor
Taraftarlarımızın desteğiyle gün geçtikçe gücünü arttıran ve bütün yurda yayılan Fenerium mağazalarına bir yenisi daha ekleniyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlarıyla buluşturan Fenerium mağazalarının 42.’si Beyoğlu’nda hizmete giriyor. Fenerium Beyoğlu, 24 Şubat Cuma günü saat 14.00`te Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılacağı bir törenle açılacak.

Üretimde kalite ve tasarıma verdiği önem kadar, bu ürünlerin Fenerbahçe taraftarlarıyla buluşturulmasını da ön planda tutan Fenerium mağazaları, Fenerium Beyoğlu ile toplam 4126 metrekareye ulaştı.Yurt içinde ve dışında sayıları hızla artmaya devam eden Fenerium mağazalarında yaklaşık 2500 çeşit ürün satışa sunuluyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Şubat Cuma günü yapılacak olan açılış törenine tüm Fenerbahçe taraftarlarını bekliyor.

Beyoğlu Fenerium
Adres: İstiklal Caddesi No:338-340 Beyoğlu
Tel:0 212 345 34 49

Kaynak: Antu.com

GS Lisesi karşısına bir Fenerium açılması gündemdeydi bir ara ama sanırım bu fenerium liseden biraz uzakta kalacak. Zamanı uyan arkadaşlar açılışa katılabilir. İstiklal Caddesi'nde iyi bir gövde gösterisi olacaktır.

Ercan Baki
28-03-2006, 00:19
Fenerium un Kıbrısta işlevsel olmadıgını düşünenlerdenim..neden denirse fiyat en büyük etken ..bunun bi çözümünü bulabilecekmiyiz acaba diye düşünüyorum .tamam yurtdışı olarak görülüyor Kıbrıs,gümrük olayıda var bunlara eyvallah..ama bu iş bununla bitmiyor..önerisi düşüncesi olan varsa lütfen paylaşsınn

Ercan Baki
30-03-2006, 19:13
vala mesela taraftar forması aldım 70 kagıt şapka aldım 28 kagıt hesap et artık :Dvalla burada yaşamzor helede ögrencinin dahada zor

Burak Tuzlu
30-03-2006, 23:51
Fenerium un Kıbrısta işlevsel olmadıgını düşünenlerdenim..neden denirse fiyat en büyük etken ..bunun bi çözümünü bulabilecekmiyiz acaba diye düşünüyorum .tamam yurtdışı olarak görülüyor Kıbrıs,gümrük olayıda var bunlara eyvallah..ama bu iş bununla bitmiyor..önerisi düşüncesi olan varsa lütfen paylaşsınn
,bilmiyorum ama adidasın çinde ürettiği fb formaları 5milyona mal olmuyodur. feneriumlarda ona keza kıbrıs için özel indirime gidilebilir aslında :)

Ercan Baki
01-04-2006, 02:55
kesinliklee..sıkıntısı büyük..bi çekiliş yapıyoruz üyelerimiz için forma alalım diyoruz Ooo yani..fiyatlar neredeyse 2 katı

Yunusemre Coşan
10-05-2006, 11:44
Ve beklenen haber..
Bursa Fenerium Açılıyor
09 Mayıs 2006 Salı

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/09052006fenerium001.jpg

Fenerbahçemizin lisanslı ürünlerini satan Fenerium Mağazaları’na bir yenisi daha ekleniyor. Bursa ASMERKEZ Alışveriş Merkezi’nde bulunan Fenerium Mağazası 11 Mayıs 2006 Perşembe günü taraftarımız ile buluşuyor.
fenerbahce.org

Ömer Yağanoğlu
10-05-2006, 12:26
Hayırlı olsun..

Umarım Texas sıkıntı çıkarmaz,ama seneye en güzel deplasmanlardan biri olacak Bursa şimdiden heyecan sardı 8)

Tuğfan Aslan
10-05-2006, 18:46
asmerkez şehrin merkezinde bir yer olmasa da sonuçta Bursa'ya fenerium diye diye sonunda başardık :D
ama ben bursa'dan ayrıldıktan sonra açılması işin ilginç yanı :P
texas sıkıntı falan çıkarmaz çünkü sonuçta bi alışveriş merkezinde açılacak fenerium,,bu yönden bakıldığında da çok akıllıca bi girişim ;)
hayırlı olsun :)

Selçuk İnce
11-05-2006, 19:39
yaa o kadar büyük bi sanayi şehrinde fenerium istiyoruzzzz. sadece bi mağaza var onda da fenerbagçe ürünleriyle beraber 6S store - bjk stpre ürünleri var. girmek bile istemiyoruz oraya yaa lütfen sesimizi duyuuuuunnnnnnnnn

Abdullah Akan
11-05-2006, 22:10
mükemmel bir fikir,lütfen bunu dikkate alın....
bizimde bir FENERIUM mağazamız olsunn :'( :'( :'(

Forum Yönetimi
11-05-2006, 22:25
YAAA O KADAR BUYUK SANAYI SEHRINDE FENERIUM ISTIYORUZZZZ. SADECE BI MAGAZA VAR ONDA DA FENERBHACE URUNLERIYLE BERABER 6S STORE - BJK STORE URUNLERI VAR. GIRMEK BILE ISTEMIYORUM ORAYA YAAA LUTFEN SESIMIZ DUYUUUUUNNNNN!!!!!! ::) ::)
Değerli üyemiz Selçuk İnce,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda ve Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Uğur Yener
10-11-2006, 03:12
Bende foruma ilk yazımı buraya yaziym dedim çünkü bende bi gaziantepliyim ve Fenerium açılma fikrine kesinlikle katılıyorum ,tatilleri iple çekiyorum Antap'e gitmek için Antep' selamlar:)

Erhan Şişli
10-11-2006, 10:19
slm kardeşim, foruma hoşgeldin öncelikle;)

Gelince haberleşelim,konuşalım,tanışalım....:serefe:

Uğur Yener
17-11-2006, 21:06
slm kardeşim, foruma hoşgeldin öncelikle;)

Gelince haberleşelim,konuşalım,tanışalım....:serefe:
tşkr, gelince görüşürüz;)

Aydın Delbesoğlu
19-11-2006, 17:39
selçuk doğru söylüyosun gerçekten antepimize bir fenerium lazım ben gelince araştıracam gerekli yerlerle konuşmak lazım bizlerinde ürünlere kolayca ulaşmamız lazım çokta iyi olur doğrusu antepte feneriumun olması

Eyüp Zengin
20-11-2006, 18:29
walla ii olur aslında yüklenelim beyler belki duyarlar sesimizi
bunun yanında aynı mekana cafener şeklinde bir cafede açılsa çok ii olur bence
hemşolar hadi bakalım rastgele;)

Selçuk İnce
16-01-2007, 18:49
yaaa inanmiyorum yaa antebe fenerium gelmiyosa tiri burda kalsin gecen gece baktim fenerium tiri gelmis yerini kuruyordu alisveris icin sabredemedim sabah ilk isim kalktim bi gittim yerinde yeller esiyo sebebi nedir ogrenebilirmiyim_?

Mustafa Topal
16-01-2007, 21:09
buraya gelin:) burda var:) sıcak sıcak yeni açıldı hemde:)

Selçuk İnce
17-01-2007, 11:55
Ya bi feneryumda Kırıkkale ye istesek olabilir mi acaba?:)

yaa olur olmasinada once biz istedik

Mustafa Topal
18-01-2007, 14:52
Yönetim Bu Şehirdeki taraftar potansıyelını gormuyorki FENERUİM acmıyor bu gıbı sehırde cok buyuk ciro yapılır ztn en buyuk hedefın yasadıgım yerde FENERUIM olmasa orda FENERUIM actırmam...:dans:
demi laa gecen seneki antep macında fazla bilet çıkardılar yaa biz ozaman GFB idik. görmüşsünüzdür bizi 500 kişi falan vardık alamadılar bizi stad full kapasite doluymuş... bide dışarıda olanlar vardı. unifeb-gfb valla bi açılsın antepe fenerıum ii olur;)

fenerıum merkez:antep stad yanı
fenerıum şube(1):yurt yanı
fenerıum şube(2):sec baklavaları yanı
fenerıum şube(3):real
.
.
. diye diye heryeri sarar fenerıum:):)

Can Demir
18-01-2007, 18:49
Takım Antep'e her gittiğinde sevgi seliyle karşılanıyor.Çok büyük ilgi olduğunu televizyondan biz bile hissediyoruz bencede Antep fenerium u hakediyor..Muğlaya gelince Burdakiler zaten muğlada durmuyolar çevre illere gidiyolar bence muğlaya açılmasına gerek yok..Biz hakkımızı Antep e devrediyoruz;)

Şafak Dülger
18-01-2007, 21:33
Fenerıum mağzasını bırakında, Fenerıum Tırı 4 günden beri Kilisteydi , Kimler gidip ürün aldı acaba

Merak Konusu)

Ben eminim Haberleri bile yoktur ordaki arkadaşların. NOKTA

Şafak Dülger
19-01-2007, 21:38
Abi herkesın haberı vardıda sınavlardan kımse 70 km uzaklıga nasıl gıdebılır...:agla:

Fikret Merkez'den 70 km Kils , Kampüsün önünden servisler geçiyo kafadan 55 km'ye düştü bak, taş çatlasın 40-50 dk içinde ordasın..

Tır'ı Kilis'e gönderen zihniyete ne diyim, artık bol bol Kilis tavası yemişlerdir!!
Tarsus'la Falan karıştırdılar herhalde orayı.

Gaziantep'te Fenerıum gerçekten kaldırmaz!! Ne yalan söylim, Sermayesini koyana acırım!!

Birde işletmeci bulacaksın Adam gibi;Hadi o çıktı diyelim, sonra rahat bırakmayacaklar, inancınız olsun.

Örneğin Mersin Fenerıum'un işleticisi tam bir ticaret kafası, Fenerbahçe sevgisi tartışılır!Ve buna rağmen başına gelmedik kalmadı.

Türkiye'deki Fenerıum mağzalarının sayısı en son Adana ile birlikte 50'yi buldu.

Umarım Mağaza işletme hakkını verirken, bundan sonra bazı kriteler koyarlar. Yoksa sırf mağaza açılması için bazı konular atlanıyor ve Milyonlarca Fenerbahçe'linin paralar döktüğü Fenerıum Markası kirleniyor!

Selçuk İnce
20-01-2007, 13:18
Fenerıum mağzasını bırakında, Fenerıum Tırı 4 günden beri Kilisteydi , Kimler gidip ürün aldı acaba

Merak Konusu)

Ben eminim Haberleri bile yoktur ordaki arkadaşların. NOKTA

kardes bu sabah niyetlenmistim kilise gitmeye ama kar yagisi durdurdu ama yarin son zaten gidecegim bu arada fortis kupasi bugun g.antep e geldi yarina kadarda burda demokrasi meydaninda

Mert Akduman
23-01-2007, 22:13
HEDEF 55 MAĞAZA
Şu anda toplam 49 Fenerium mağazası bulunduğunu, bunların 13'ünün kulübün diğerlerinin de iş ortaklarına ait olduğunu kaydeden Türkay, "Fenerium'un Fenerbahçelinin bulunduğu her yerde olması gerekiyor. Bu yıl sonuna kadar, mağaza sayımızı 55'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ana hedef Fenerium olmayan üniversitelerin bulunduğu kentler. 2006 yılı bir çok zorluğa rağmen belirlediğimiz bütçeleri yakaladığımız bir yıldı. 2005'e oranla da başarılı olduk. Bunlar mali tablolar ortaya çıktığı zaman açıklanacak. Bütün olumsuzluklara rağmen bu başarının yakalanması Fenerbahçe için son derece önemli" diye konuştu.
Bahadır Türkay, 2007'nin Fenerbahçe için 100'üncü yıl olması nedeniyle son derece önemli olduğunu vurgularken, kapasiteyi maksimum seviyeye çıkarmayı istediklerini söyledi.

kaynak:fenerbahce.org

Bize bir gönderme daha yapılıyor sanırım arkadaşlar, standlarda Fenerium ürünleri falan satacağız heralde yakında:)

Selçuk İnce
08-02-2007, 05:16
yeter artık 100.yılımızda gazi şehirimizde bi fenerium olsun lütfen 22 NİSAN da g.antep maçında da bi açılış ve futbolcuların ziyareti olsa vazgeçilmez olur orası
lütfen duyun sesimizi

Selçuk İnce
04-03-2007, 15:33
takımız antepe gelmeden önce bi fenerium mağazası açılsa çok süpper olur yaa hem açılışı yaparlar hem g.antep gibi büyük bi şehir feneriuma sahip olur

Tuğba Tülü
07-09-2007, 00:06
Bence gaziantepde fenerıum açılması için geç kalındığını düşünüyorum gaziantep Türkiyenin sanayisi gelişmiş büyük şehirlerinden olduğunu için açılması şart...

Murat Karaman
07-09-2007, 00:18
Açıkcası Karadeniz illerinden birinde olması gerektiği kanısındayım.Karadeniz'e en yakın Erzurum'da var bildiğim kadarıyla.O da en yakın ile en az 5 saat uzaklıkta..

Şafak Dülger
07-09-2007, 01:00
Mersin Fenerıum Mağzası İşletmecisi, Çok yakında Gaziantep'e de el atıyor hadi bakalım gözünüz aydın..

Biraz gaz, biraz ticaret:)

İyi Alışverişler..

Not: Diyarbakır'a da hayırlı olsun diyelim, dolayısıylaa Dicle Üniversitesindeki kardeşlerimede..!!

Mürüvvet Türken
08-09-2007, 15:27
Açıkcası Karadeniz illerinden birinde olması gerektiği kanısındayım.Karadeniz'e en yakın Erzurum'da var bildiğim kadarıyla.O da en yakın ile en az 5 saat uzaklıkta..
5 saat dediğin nedir ki ben 20 saat aşıp geliyorum fenerium için erzuruma:D

Selçuk İnce
08-09-2007, 15:31

bizde aştık artık adana ve mersini aşıp gidiyoruz buralardan

Mürüvvet Türken
08-09-2007, 15:32
bizde aştık artık adana ve mersini aşıp gidiyoruz buralardan
ne güzell:)

İlker Aykut
10-09-2007, 10:09
sen istediğin ürünü söle bana, ben burdan kargo yapayım :)
24 saatte gelio bütün kargolar... 4 saat için yorulma o kadar :D

Mürüvvet Türken
10-09-2007, 14:31
sen istediğin ürünü söle bana, ben burdan kargo yapayım :)
24 saatte gelio bütün kargolar... 4 saat için yorulma o kadar :D
Eyvallah kardeşim sağol:D

Cumali Fulkar
13-09-2007, 14:45
arkadaşlar feneriumun ürün lansmanı ile ilgili bi önerim olacak, normal ürünlerle (t-shirt, kot, şapka v.s v.s) forma şort gibi sportif ürünlerin lansmanı her sene aynı zamanda yapılıyor. (ağustosun ilk haftası) normal ürünlerin çoğuda yazın kullanılacak şeyler. yeni ürünlerin lansmanı yaz sezonu girmeden yapılırsa daha iyi olmazmı sizce. forma şort gibi ürünlerde yine ağustos başı gibi yapılır o sorun değil... yeni çıkan ürünler, ki t-shrt ler gerçekten çok güzel en fazla 1-1,5 ay giyiliyor. duy sesimizi feneriummmmm
sevgiler...

Ersin Çelikbaş
25-12-2007, 16:16
gaziantep'e bir fenerium şart.bende gaziantepliyim.geçekten görmek istiyoruz.müfü sende heryere el atmışsın bakıyorumda:)

Yiğit Arın
26-12-2007, 03:15
http://www.fenerium.com.tr/department/showwindow.aspx?depid=22&ParentId=1

Taraftar bölümü için bizden bir görüntü seçilmiş.

Hakan Arıduru
26-12-2007, 18:22
evet benimde ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti güzel olmuş..

Orhun Can
30-06-2008, 21:18
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-30_takist446.jpg
Feneriumlarda "İşte Taraftar İşte 12 Taksit" sloganıyla taksitli satış kampanyası başladı. Bu kampanya dahilinde taraftarlarımız, 1-31 Temmuz tarihleri arasında, tüm Feneriumlarda ve tüm ürünlerde, Maximum Kart'a özel 12 taksitle alışveriş imkanına sahip olabilecekler.

Mehmet Kabak
24-07-2008, 02:08
FENERİUMUN gazianteptede şubesi açılsa çok güzel olacak ürünleri bulmakta ve temin etmekte zorlanıyorum yaw..............

Mehmet Kabak
24-07-2008, 02:12
gaziantep'e fenerium istiyoruzzzzz ya lütfen ama ne olur

Yusuf İnan
12-09-2008, 19:11
http://img517.imageshack.us/img517/6519/yuzde40indirimieg0.jpg

Cem Demirtaş
13-11-2008, 15:24
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/giris.jpg (http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp)

Yusuf İnan
13-11-2008, 17:36
güzel kampanya :)

Recep Pektezel
14-11-2008, 20:27
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/giris.jpg (http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp)

süper bir kampanya :)
teşekkürler fenerium :) :)

Berkcan Kösem
15-11-2008, 03:34
çok anlamlı olmuş :D

Mustafa Ünal
15-11-2008, 13:17
Hahah resimler değişmiş. 4-1 değil miydi bunlar :).

Baktımda sadece İstanbul'daki mağazalarda satılıyor.

Aytek Öztürk
15-11-2008, 13:40
Hahah resimler değişmiş. 4-1 değil miydi bunlar :).

Baktımda sadece İstanbul'daki mağazalarda satılıyor.

yeni basılmış dağıtımı belli bir süre sonra diğer şehirlerde de sağlanıcaktır diye düşünüyorum biraz ilgiye göre de değişebilir çünkü konsept dışı bir ürün şuan için ondan biraz beklemesi gerekicek anadoludaki renkdaşlarımızın

Mustafa Ünal
15-11-2008, 13:47
Ben bugün akşam giymek isterdim ama :).

Tuğçe Manav
13-12-2008, 20:41
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-12-04_2de1feneriumda.jpg

Caner Ceran
01-08-2009, 18:45
Fenerium.com.tr Yenilendi!...

http://magaza.fenerium.com.tr/

http://img13.imageshack.us/img13/4055/feneriumm.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/825/fenerium.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/2737/fenerium2.jpg

Hakan Tatlı
01-08-2009, 22:40
güzel tasarım olmuş farklılık her zaman iyidir :)

Hakan Demirsoy
04-08-2009, 00:09
formaları falan yakından inceleyebilmek güzel bir yenilik

Selçuk Gerger
04-08-2009, 01:40
Çok daha kullanışlı olmuş; özellikle arama çubuğunda herhangi bir kelime yazınca ilgili tüm ürünleri dökmesi güzel olmuş.

Göktürk Daşoluk
04-08-2009, 19:55
Kolay kullanım şeçenekleriyle daha güzel olmuş ;)

Ece Kahraman
27-12-2009, 22:26
Bilgilendirme için teşekkürler (:

Fatih Karamustafaoğlu
27-12-2009, 22:39
tasarımı ve kullanımı çok güzel, emeği geçenlerin eline sağlık.. ancak yenilendikten sonra uzun zaman geçmesine rağmen hala fotoğrafı olmayan ürünler, ürünleri görülemeyen kategoriler var, ayrıca mağazalarda olup da internet sitesinde olmayan birçok ürün var, düzeltileceğine eminim fakat biraz acele edilebilirse daha hoş olacak sanki.. mesela bu son çıkan 'Efsane Çubuklu Forma' mağazalarla birlikte internet sitesinde de aynı zamanda satışa konmalıydı bence..

Kadir Yetimoğlu
21-01-2010, 22:44
Merhabalar, son dönemde forumumuzda en fazla yorum yapılan Fenerbahçe Kurumu oldu Fenerium..

1907 ÜNİFEB olarak yeni bir ürünün hazırlığındayız. Neredeyse bütün ürünlerimizde olduğu gibi Fenerium markasıyla güzel bir 1907 ÜNİFEB ürünü sunmayı istiyoruz. Ancak çalışmalar uzuyor.
Tabi yeni ürünün çalışmalarını yürütürken de, elimizdeki ürünlerin stokları azalmakta. 1907 ÜNİFEB ürününe sahip olmayan arkadaşlar bu konuda Üniversite Ürün Sorumlularımızla iletişim halinde olsunlar.

Bildiğiniz gibi Fenerium ile bir çok görüşme yapmaktayız, bu görüşmelerden genel olarak Fenerbahçe taraftarını ilgilendiren bazı gözlemlerimi aktarabilirim sanırım..

14 Şubat için Fenerium yeni bir ürün hazırlığında. Bana tuhaf geldi ama böyle ışıldaklı bişi. Çıkışını bende merak ediyorum.

Onun dışında 2010 dönemi Fenerium poşetlerini beğendim.. Bir tarafında FENERİUM yazarken diğer tarafında FENERCELL (1907 ÜNİFEB olarak bu konuda önerilerimiz olmuştu) yazıyor. Böylece Fenercell'in reklam potansiyelini arttırmayı düşünmüşler.

Alican Gülberk
22-01-2010, 05:43
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-15_fenerium446.jpg
31ocak son!!
2 arkadaş gidip efsane formamızı 52 tl ye getireceğiz:)

Gökhan Yalçınkaya
05-02-2010, 18:45
http://www.tumspor.com/photos-inner/978574575.jpg

bitmez tükenmez aşkımız :)

Buğra Aykan
06-02-2010, 03:17
Bu kadar sıkışık zamanda yapılmaz bu ya :agla:

Murat Karaman
02-04-2010, 05:06
Alınası ürünler :)

http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=19161

Sefa Baş
03-04-2010, 02:36
Atkıdan veya tişörtten alan varmı acaba??? Atkıyı almayı düşünüyorum da :D

Mesut Baydar
06-04-2010, 00:37
Atkıdan veya tişörtten alan varmı acaba??? Atkıyı almayı düşünüyorum da :D
Ben tshrt'ü aldım..cok güzl ürünler... atkıda çok iyi

Murat Karaman
19-04-2010, 17:43
Fenerium yeni ürün çıkartmış. Şampiyonluk için geri sayıma devam :)

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=6324

Murat Sarıkaya
23-04-2010, 01:58
Bugün gittim Sakarya'daki Fenerium'a şöyle bir turladım alışveriş yaptım huzur dolu bir şekilde çıktım dışarı . Sarı Lacivert her yer çalan Fenerbahçe marşları insanın içine müthiş huzur veriyor kız arkadaşım seni uzun zaman sonra gözlerin böyle ışıldarken gördüm dedi:)

Yusuf İnan
23-04-2010, 23:14
Fenerium Twitter'da. :)

http://twitter.com/feneriumcomtr (http://twitter.com/feneriumcomtr)

Fatih Kılıç
03-05-2010, 02:22
müjde arkadaşlar! Gaziantep'e Fenerium açılıyor:dans:

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Fenerium mağazası Sankopark AVM'de 8 mayıs cumartesi günü açılıyor.Şimdiden hayırlı olsun:)

Onur Yıldırım
03-05-2010, 02:29
Haydi hayırlı olsun, Gaziantep'te olmaması şaşırttı beni. :)

Ömer Daş
04-05-2010, 00:22
eğer bilgi dogruysa 8 mayısta fenerıum açılışına oradayız inşallaaahh :D

Fatih Kılıç
04-05-2010, 14:42
eğer bilgi dogruysa 8 mayısta fenerıum açılışına oradayız inşallaaahh :D

bugün bizzat gidip bakacam;)

Ömer Daş
07-05-2010, 12:35
dogru dogru sonkopark da reklamları bile çıkıyor :) 8 mayısta sankoparka bi baskın düzenleyebiliriz hazır bende antepdeyken :D

Tuğba Tülü
07-05-2010, 14:08
Hayırlı olsun yakışır Sanko Park AVM ye ;)

Onur Yıldırım
08-05-2010, 19:48
Bugün Ankara'da 2 mağaza daha açılıyor. Birazdan açılışa gidiyoruz. :)

Yusuf İnan
08-05-2010, 22:38
Fenerium tırı Antakya'da. :) (Vali Göbeği'nde :D )

Ömer Daş
09-05-2010, 13:50
bugün açılacaktı gidip bakacam :D dün gittim yetiştiremedi dediler yarın açılacak denildi

Onur Yıldırım
11-05-2010, 02:59
Bizim burda da 2 mağaza açıldı cumartesi günü. :) Açılışa Abdullah Kiğılı geldi. Futbolcular o gün orada olduğu halde açılış saatinde yoktular. İndirim de yoktu. :D

Murat Karaman
12-05-2010, 15:51
Elazığ'a Fenerium açılıyormuş. Hayırlı olsun :)

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19668

Mehmet Kabak
12-05-2010, 18:39
yahu bende bilgi aldım ama sankoda açılmadı galiba en yakın zaman dendi bizzat aziz başkan tarafından...

Ömer Daş
13-05-2010, 18:28
açıldı açıldı hadi müjdeyi ben vermiş olayım :D yarın veya diger gün satışlar olacak fenerıum'u görmek isterseniz sankopark da 2 kat ama içerideki tadilat sürüyordu ama en azından açıldıgını görmek bile mutlu etti beni :D memleketimize hayırlı olsun yeni fenerıumumuz artık ürün için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacagız :)

Rıdvan Kayacı
14-05-2010, 01:15
evet geçen hafta satışa başladı ve iki mağazada çok güzel ve büyük tabi ki yeni konseptiyle ...

Rıdvan Kayacı
14-05-2010, 01:17
bu arada yeni FENERİUM lar da hizmete girecek arkadaşlar bunun müjdesini de vermiş olayım yakında kozyatağındaki KOZZY ve Konya da M1 AVM lerde hizmete girecek.

Ayşenur Altun
14-05-2010, 15:29
bu arada yeni FENERİUM lar da hizmete girecek arkadaşlar bunun müjdesini de vermiş olayım yakında kozyatağındaki KOZZY ve Konya da M1 AVM lerde hizmete girecek.

Konya'dakine sevindim :) Mevcuttu ama kapanmıştı Hayırlı olsun şimdiden :):)

Rıdvan Kayacı
14-05-2010, 23:03
efet orası FENERİUM bayisiydi şimdi allah kısmet ederse FENERBAHÇEmizin bünyesi altında yeni konseptiyle açılacak ilk müşterimizde hazır herhalde ayşenur :)

Arda Çetin
15-05-2010, 05:17
elazığ fenerium açılışını yönetimle beraber yaptık ;:)

Nurullah Şakir
15-05-2010, 20:47
İstanbulda hemen hemen her avm de FENERİUM var ERZURUMDA ise sadece formasını bulabildiğimiz ki onunda bedeni olmuyor.Boyner,Adidas ve İntersport var ve sadece forma satılıyor.Biz diğer ürünleri de temin edebileceğimiz ve bunları somut bir şekilde görerek alabileceğimiz Bir FENERİUM mağazası istiyoruz...İnternetten değil mağazadan almak istiyoruz...

Nurullah Şakir
19-05-2010, 14:54
İstanbulda hemen hemen her avm de FENERİUM var ERZURUMDA ise sadece formasını bulabildiğimiz ki onunda bedeni olmuyor.Boyner,Adidas ve İntersport var ve sadece forma satılıyor.Biz diğer ürünleri de temin edebileceğimiz ve bunları somut bir şekilde görerek alabileceğimiz Bir FENERİUM mağazası istiyoruz...İnternetten değil mağazadan almak istiyoruz...

Baran Kutlu
19-05-2010, 15:00
Kardeşim eRzuRumda FENERiUM vardı ama yanLış hatırLamıyorSam geçen yaz kapandı..

Nurullah Şakir
19-05-2010, 15:22
Kardeşim eRzuRumda FENERiUM vardı ama yanLış hatırLamıyorSam geçen yaz kapandı..
Biliyorum abim hatta mumcu caddesinde varmış fakat normal cadde üzeri mağaza olduğu için bazı zihniyetler tarafından taşlandığı ve kapandığı söyleniyor ama artık Erzurumda bir avm var ve buradaki boş mağazalardan birine neden bir FENERİUM açılmasın.Gerek buraya açtığım bu konu gerek Feneriuma ve klübümüzün sitesine attığım mesajlar belki bir şekilde bu işle ilgilenenlerin kulağına gider ve umarım bizde Mağazamıza yeniden kavuşuruz ;)

Burak Kılıç
07-06-2010, 02:12
Nurullah kardesime katılıyorum... Feneriumun eski yeri islek olmayn biyerdeydi ERZURUM AWM de acılabilecek bi FENERIUM daha islek olacak dusuncesindeyim...

Nurullah Şakir
07-06-2010, 04:28
Nurullah kardesime katılıyorum... Feneriumun eski yeri islek olmayn biyerdeydi ERZURUM AWM de acılabilecek bi FENERIUM daha islek olacak dusuncesindeyim...
En azından avm de olan mağazayı kimse taşlayamaz ki taşlandığıda doğru mu bilmiyorum ama rivayetlerden birine göre taşlanmış :D ;)

Burak Kılıç
07-06-2010, 05:48
Bir şekılde iyi kötü bi cevap alabilsek bide bu baslıkları degerlendiren birinden daha iyi olacak... Eğer bu konu sadece ATATURK UNIVERSITESI ögrencileri arasında konusulacak birsey olsaydı kendi ünivesitemizin sayfasında acardık bu baslıgı diye düsunuyorum. Konu açılalı 19gün olmus hâlâ bi cevap gelmemis olması üzücü...

Burak Kılıç
07-06-2010, 06:17
Desteğin icin teşekkür ederiz Yağmur... Insallah bigün acılır fenerium iki ildede. Tabi bunları isterkende bunun basit bir iş olmadıgı bilincindeyiz... Erzurum'da 2. Senemi dolduruyorum ama fenerium tırını geldigini ne gôrdum nede duydum....

Baran Kutlu
07-06-2010, 18:27
Biliyorum abim hatta mumcu caddesinde varmış fakat normal cadde üzeri mağaza olduğu için bazı zihniyetler tarafından taşlandığı ve kapandığı söyleniyor ama artık Erzurumda bir avm var ve buradaki boş mağazalardan birine neden bir FENERİUM açılmasın.Gerek buraya açtığım bu konu gerek Feneriuma ve klübümüzün sitesine attığım mesajlar belki bir şekilde bu işle ilgilenenlerin kulağına gider ve umarım bizde Mağazamıza yeniden kavuşuruz ;)

Mumcuda değildi Nuri'cim , taşhan var ya oltutaşı tesbihçilerinin falan oldugu yer,onun hemen alt tarafında vardı.taşlandığı ise doğru ve sonunda satışlar da iyi değil gerekçesiyle kapatıldı malesef..

Çağrı Erdoğan
16-06-2010, 10:24
Milliyet gazetesinde bir habere göre fenerium ve gs store birleştirilecekmiş...Bunun için toplantılar yapılmış...Umarım sadece boşluk doldurmak için yapılmış bir haberdir....

KAYNAK (http://www.milliyet.com.tr/fener-g-saray-ortak-oluyor/ekonomi/sondakika/16.06.2010/1251512/default.htm)

Görkem Güngör
16-06-2010, 13:05
olması imkansız ...

Doğan Albayrak
16-06-2010, 13:46
birleşecek derken ? hem ne şekilde olursa olsun öle iş mi olur ?

Murat Sarıkaya
16-06-2010, 14:11
Benim bildiğim bu birleşme olayı firmalar genelinde olmayacak. Örneğin İstanbul'da 20 tane Fenerium var diyelim, bunlardan sadece 2 tanesi ortak mağaza olacak , yani tamamen bir birleşme olmayacak diye okudum. Ancak düşünmesi bile sinir bozucu.

Onur Yıldırım
17-06-2010, 03:37
Abdullah Kigili istiyomus diye söylendi bugùn ntvsporda.

Çağrı Erdoğan
22-06-2010, 15:53
Abdullah kığılı taraftarın tavrını umursamayarak italya'da inter-milan ortaklığı var burdada olur demiş....Tıpkı deportivo örneği gibi....Demek ki neymiş kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan....

KAYNAK (http://www.internetspor.com/haber/turkcell-super-lig/34363/ezeli-rakipler-ayni-magazada-bulusacak.html)

Alican Gülberk
22-06-2010, 22:47
öyle bişey olursa çıkan kavgalardan sonra vaz geçilir bi derbi sonrası o storların hali ne olur düşünülmüyomu zaten adidas mağzalarında herkesin forması var.. ne gerek var şimdi böyle şeylere zaten fenerium diğer storları 2ye 3e katlamış durumda:???::???:

Alp Hacıoğlu
22-06-2010, 22:50
bıraksınlar bu işleri. millet böyle bir ortaklık kurmuş diye bizim de mi yapmamız lazım
şehirlerdeki avm'lerde adidas mağazalarında ykmlerde bilmen nerde zaten bunun örnekleri fazlasıyla var...

Ayşenur Altun
23-07-2010, 23:56
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs059.snc4/35314_419016993900_91650633900_4541363_4699991_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs197.snc4/38207_419016913900_91650633900_4541362_6096695_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs226.snc4/38643_419016748900_91650633900_4541358_7847253_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs115.ash2/39107_412852669607_71468539607_4622703_2690618_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs216.snc4/39121_412846129607_71468539607_4622568_7082716_n.j pg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs226.snc4/38635_412848494607_71468539607_4622614_6495608_n.j pg

:) :)

Mevlüt Çiller
23-07-2010, 23:58
yeşil ve mavi mükemmel gerçekten maviden almalıyım :D

Veysel Sarı
24-07-2010, 00:02
yeşile alışmam zor olucak :)

mavi ve beyaz sade ama maviyi sevdim ;)

Fatih Demirel
24-07-2010, 00:07
Mavi güzelmiş.

Ayşenur Altun
24-07-2010, 00:08
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs059.snc4/35314_419016993900_91650633900_4541363_4699991_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs197.snc4/38207_419016913900_91650633900_4541362_6096695_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs226.snc4/38643_419016748900_91650633900_4541358_7847253_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs115.ash2/39107_412852669607_71468539607_4622703_2690618_n.j pg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs216.snc4/39121_412846129607_71468539607_4622568_7082716_n.j pg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs226.snc4/38635_412848494607_71468539607_4622614_6495608_n.j pg

:) :)

Çubukluyu beğenmedim pek beyaz reklam yazısı hoş olmamış :) ama diğerlerini çok sevdim :D :D

Mevlüt Çiller
24-07-2010, 00:13
açık mavi daha iyi gibi beee :D

Mehmet Sabırlı
24-07-2010, 00:14
İşte tanıtılan birbirinden özel Fenerbahçe formaları...
EFSANE ÇUBUKLU FORMA
Vazgeçilmez formamız olan çubuklu forma, bir önemli değişikle yine beğenimize sunuldu. Kulübümüzün temsil ettiği 9 branştan yola çıkılarak 9 parça çubuktan oluşan formada, önceki çubuklu formalara göre en önemli değişiklik çubukların sırt bölgesinde devam ediyor olması...
KANARYA FORMA
Takımımızın bu sezon deplasmanlarda giyeceği beyaz forma... Bu forma ile temizlik ve açıkyüreklilik temsil ediliyor...
FENERBAHÇE GÜNEŞİ FORMA
Bu sezona damga vurması beklenen forma... 2011'in en popüler rengi olacak tetra mavi kullanıldı. Fenerbahçe Güneşi formasının ön yüzünde gofre tekniği ile uygulanan Fenerbahçe logosu ve bu logodan kaynak bulan, gücü ve aydınlığı simgeleyen güneş ışınlarına yer veriliyor.
PALAMUT FORMA
Fenerbahçe logosu içerisindeki palamut dalından ilham alınarak tasarlanan Palamut formanın ön yüzüne, süblime tekniği ile uygulanan palamut dalı, Fenerbahçeliliğin kuvvet ve kudretini, formaya renk veren yeşil ise yükselen bu kudret için başarının kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.

Sezonun ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması planlanan Palamut forma, yeni sezondaki rezerv formamız olacak.

2010-2011 sezonuna ait formaların satışına 24 Temmuz Cumartesi günü başlanacak. Maç formaları 89 TL, Taraftar formaları ise 57 TL olarak satışa sunulacak.

Kürşat Pak
24-07-2010, 00:37
4üde süper ilk defa bütün çıkan formaları beğendim hepsinden alasım var :D

Fatih Karamustafaoğlu
24-07-2010, 01:59
üzücü bir durum, insanın söylemeye dili yazmaya eli varmıyor ama maalesef tanıtılan 5 formanın içinde en kötüsü çubuklumuz olmuş, avea reklamı çok adi gözüküyor korsan formalar gibi, kolları çok kötü olmuş, o açıdan çok üzüldüm.. ama diğer formalarımız çok çok güzel, formalara eklenen desenler çok iyi düşünülmüş, hepsini çok sevdim.. keşke çubukluya da biraz daha özen gösterilseymiş..

hayırlı olması dileğiyle..

Ayşenur Altun
24-07-2010, 02:08
4üde süper ilk defa bütün çıkan formaları beğendim hepsinden alasım var :D

benimde :D:D

Tolga Sülün
24-07-2010, 02:10
üzücü bir durum, insanın söylemeye dili yazmaya eli varmıyor ama maalesef tanıtılan 5 formanın içinde en kötüsü çubuklumuz olmuş, avea reklamı çok adi gözüküyor korsan formalar gibi, kolları çok kötü olmuş, o açıdan çok üzüldüm.. ama diğer formalarımız çok çok güzel, formalara eklenen desenler çok iyi düşünülmüş, hepsini çok sevdim.. keşke çubukluya da biraz daha özen gösterilseymiş..

+1907 katılıyorum çubuklu biraz özensiz duruyor reklam sanki merdiven altı işletmelerde basılmıs gibi duruyor ancak diğer formalar çok güzel... umarım yeni formalarımız bize şans getirir

Kenan Ergün
24-07-2010, 02:13
Mavi yakından daha güzel;

http://twitpic.com/27z83g (http://twitpic.com/27z83g)

Ben kaleci formasını beğendim.

Hakan Tatlı
24-07-2010, 05:40
ben de maviyi daha çok beğendim , herhalde bu sezon tribünler mavi ağırlıklı olcak :)

Yiğit Yaman
24-07-2010, 13:46
kaleci forması alıcam galiba :D

Gökhan Yalçınkaya
24-07-2010, 13:59
İndirim İstiyorum !!!!

Yusuf İnan
24-07-2010, 15:35
İndirim İstiyorum !!!!

İndirim olsa süper olur da hadi indirimi geçtim. Bizim burda Fenerium yok. Formaları beğendim. İnternet üzerinden mavi veya beyaz forma almayı düşünüyorum ama sitede Hsbc kredi kartına taksit imkanı yok. Birşey aldığımda tek ödeme yapmak zorunda kalıyorum. :o Ama bu sefer sesimi yükseltme kararı aldım. :D

Hscb kredi kartına en az 2 taksit istiyorum! :D

Hakan Tatlı
24-07-2010, 22:00
İndirim olsa süper olur da hadi indirimi geçtim. Bizim burda Fenerium yok. Formaları beğendim. İnternet üzerinden mavi veya beyaz forma almayı düşünüyorum ama sitede Hsbc kredi kartına taksit imkanı yok. Birşey aldığımda tek ödeme yapmak zorunda kalıyorum. :o Ama bu sefer sesimi yükseltme kararı aldım. :D

Hscb kredi kartına en az 2 taksit istiyorum! :D

bende de hsbc ile maximum var 2sine de taksit yok mecbur izmire gittiğimde feneriumdan alcam artık netten olcak iş değil :) buarada adidas bayilerinde de satılcak aslında formalar ama bugün sordum ağustos sonunda gelcek dedi ölme eşeğim ölme yani :D

Yusuf İnan
24-07-2010, 23:51
bende de hsbc ile maximum var 2sine de taksit yok mecbur izmire gittiğimde feneriumdan alcam artık netten olcak iş değil :) buarada adidas bayilerinde de satılcak aslında formalar ama bugün sordum ağustos sonunda gelcek dedi ölme eşeğim ölme yani :D

Bizim burda da Adidas, Ykm türü mağazalara gelecekte ne zaman gelir bilinmez. :D

Engin Kaşkaya
25-07-2010, 01:20
mavi formalar chelsea tarzı güzel beğendim.tek yeşil formayı beğenmedim rengi garip geldi bana.hala turkuaz lacivert çıkmadı ya.çok hoş duruyor aslında

Gökhan Yalçınkaya
25-07-2010, 01:53
arkadaslar kartları sifresiyle bana yollayın ben yardımcı olurum sizlere :D :D

Ömer Daş
25-07-2010, 02:05

+1907 kesinlikle katılıyorum çubukluda degişiklik falan yapmasın istemiyorum diger formalarda yaptıkları güzel ama en çok önemsenmesi gereken formanın bu kadar basit bi şekilde geçiştirmeleri üzüyo insanı digerlerinide alasın kalmadı çubukluyu böyle görünce :( :kizgin: :kizgin:

Hakan Tatlı
25-07-2010, 04:46

limiti de sıfırlayalım mı :D

Oğuzhan Yılmaz
25-07-2010, 05:22

:rolleyes: borçlarını ödeyeceksen neden olmasın kardeşim :)

Ya geçen sene kaleci arma aldım bu sene FB Güneş'te karar kıldım.

Hakan Tatlı
25-07-2010, 05:24
heryer masmavi olcak gibi :)

Çağdaş Çamlıoğlu
25-07-2010, 12:25
çubukluyla alakalı katılıyorum herkese...ösellikle kollardaki sarı,formanın dizaynına hiç uymamışş...ben beyazı çok beğendim ve hemen aldım...üzerindeki fenerbahce ablemi ve yanlarındaki kanatlar hem sade hemde şık ve asil bi duruş vermiş...birde bir şey dikkatimi çekti önceden olsa forma tanıtımından 3-4 gün sonra istanbul dışındaki feneriumlara geliyodu forma ama bu sefer ertesi gün geldi buda küçük bi ayrıntı :)

Ömer Daş
25-07-2010, 14:46
çubukluyla alakalı katılıyorum herkese...ösellikle kollardaki sarı,formanın dizaynına hiç uymamışş...ben beyazı çok beğendim ve hemen aldım...üzerindeki fenerbahce ablemi ve yanlarındaki kanatlar hem sade hemde şık ve asil bi duruş vermiş...birde bir şey dikkatimi çekti önceden olsa forma tanıtımından 3-4 gün sonra istanbul dışındaki feneriumlara geliyodu forma ama bu sefer ertesi gün geldi buda küçük bi ayrıntı :)

kigilı faktörü diyelim bence :D

Ali Akdemir
25-07-2010, 16:52
kaleci forması alıcam galiba :D

en güzeli o bence :cool:

Gökhan Yalçınkaya
25-07-2010, 17:14
limiti de sıfırlayalım mı :D
:rolleyes: borçlarını ödeyeceksen neden olmasın kardeşim :)

Ya geçen sene kaleci arma aldım bu sene FB Güneş'te karar kıldım.

yok ya sadece forma almak için lazım borclar size kalsın :yaril:

Ayşenur Altun
25-07-2010, 17:42
heryer masmavi olcak gibi :)

aynen bende Mavi lacağım sanırım :D

Yusuf İnan
25-07-2010, 18:01

yok yok :D ek kart çıkaralım sana en iyisi, sen ev adresini yaz. Gönderelim. Ekstreler de bize gelsin her ay. :p :D

Gökhan Yalçınkaya
25-07-2010, 20:45
yok yok :D ek kart çıkaralım sana en iyisi, sen ev adresini yaz. Gönderelim. Ekstreler de bize gelsin her ay. :p :D
valla süper olur benim de forma almam lazım :D :p

Esra Berk
26-07-2010, 01:50
mavi formalar chelsea tarzı güzel beğendim.tek yeşil formayı beğenmedim rengi garip geldi bana.hala turkuaz lacivert çıkmadı ya.çok hoş duruyor aslında

kesinlikle katılıyorum bir sezon önceki kaleci formasınn turkuaz lacivertlisini koca ankarada bulamadım!!!gittiğim her yerde ya beden yok ya bizzat kendisi!!!

Burak Babacan
26-07-2010, 01:58
Neden yeşil forma yaparlar ki.Zaten çimin rengi yeşil :) 34 haftada bir kere bile giyilmicek o forma.Bana göre Brezilyalı oyuncuların yoğunluğundan dolayı alınmış bir karar.Öte yandan kaleci forması favorim :cool:

Gökhan Yalçınkaya
26-07-2010, 02:12
Neden yeşil forma yaparlar ki.Zaten çimin rengi yeşil :) 34 haftada bir kere bile giyilmicek o forma.Bana göre Brezilyalı oyuncuların yoğunluğundan dolayı alınmış bir karar.Öte yandan kaleci forması favorim :cool:
sacma kardesim.. böyle bir amaç için üretilmesi imkansız :)

Fatih Karamustafaoğlu
26-07-2010, 02:15

böyle demiştim ama formayı Fenerium'da canlı gördükten sonra çok pişman oldum.. çubuklu her zamanki asaletiyle beni kendisi hakkında düşündüklerimle ilgili pişman etti, o Sarı-Lacivert çubukları yan yana görmek herşeyi ikinci plana atıyor..

Çubuklu > Mavi > Beyaz > Kaleci > Yeşil şeklinde bir sıralama yapılabilir diye düşünüyorum formaları alırken..

Burak Babacan
26-07-2010, 02:18
sacma kardesim.. böyle bir amaç için üretilmesi imkansız :)
Bana göre :)

Ali Akdemir
26-07-2010, 12:44

kaleci forması favori tabi olum :cool:

İlkay Şener
26-07-2010, 15:57
güzel güzel.

Fuat Rıhtım
27-07-2010, 19:15
Forma alacak olanlar ama Ülker'den dolayı soğuk bakanlar biraz daha beklesin. Young Boys'u geçtiğimiz taktirde kolunda ya Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi arması olan formalar çıkacak ve bunlarda Ülker yazısının olmayacak olması lazım.

İyice Fransa'daki, Brezilya'daki takımlara döndük. Yakında şorta, alacağımız 3-5 liralık bilekliklere filan bile reklam alacaklar neredeyse.

Gökhan Yalçınkaya
27-07-2010, 19:26
Forma alacak olanlar ama Ülker'den dolayı soğuk bakanlar biraz daha beklesin. Young Boys'u geçtiğimiz taktirde kolunda ya Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi arması olan formalar çıkacak ve bunlarda Ülker yazısının olmayacak olması lazım.

İyice Fransa'daki, Brezilya'daki takımlara döndük. Yakında şorta, alacağımız 3-5 liralık bilekliklere filan bile reklam alacaklar neredeyse.
gerek sırttaki ülker gerekse kollardaki türk telekom reklamları olmuyor ..

Serhat Yılmaz
28-07-2010, 02:33
çubuklu forma şahane fakat ; koskoca ülker yazısı çok kötü duruyor. Buna bir çare bulunamaz mı? Nee biliyim sadece futbolcuların giydiği formalarda olsa ... aynı şey türk telekom reklamı içinde geçerli fakat kol'da olduğu için nispeten çok ta belli olmuyor.

İlter Özmen
28-07-2010, 03:14
çubuklu forma şahane fakat ; koskoca ülker yazısı çok kötü duruyor. Buna bir çare bulunamaz mı? Nee biliyim sadece futbolcuların giydiği formalarda olsa ... aynı şey türk telekom reklamı içinde geçerli fakat kol'da olduğu için nispeten çok ta belli olmuyor.
Bugün mavi forma alırken görevlilere bunu aynen ilettim fakat yeni sponsorluk anlaşmaları gereği formaların reklamsız satılamayacağını söylediler.Ama eğer sponsorluk anlaşmaları şampiyonlar ligini kapsamıyorsa şamp. ligine özel ''ülker'' siz formalar üretilebilir diye düşünüyorum.

Tuğba Tülü
28-07-2010, 11:58
ben de maviyi daha çok beğendim , herhalde bu sezon tribünler mavi ağırlıklı olcak :)
Aynen özellikle sarışın fenerlilerin üzerinde uyumu yakalayacak :) ben genelde beyaz ya da daha eskilerden sarı formayı tercih ediyorum ama bu sezonki maviyi beğendim :serefe:

Ömer Daş
30-07-2010, 13:05
mavi aldım en çok göze hoş gelen maviydi ama ülker yazısına sinir oldum... :)

Burak Babacan
30-07-2010, 13:14
Antu'dan yönetime bu formalarda ki reklam ile ilgili bir istek var.Mantıklı gibi görünüyor.http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=14104

Ömer Daş
01-08-2010, 01:10
arkadaki ülker yazısını isim yazan spor magazalar çıkartabiliyor

Mevlüt Çiller
05-08-2010, 00:35
mavi formada uğursuzluk olduğuna inancam :(

Zeynel Sermet
05-08-2010, 02:25
mavi formada uğursuzluk olduğuna inancam :(
aynen aklıma gelmedi değil

Ayşenur Altun
28-08-2010, 15:53
İlkbahar Yaz koleksiyonunda ayrıca 2009 - 2010 Takım , Antreman ve Kamp ürünlerinde
% 25 indirim , kaçırmayın derim :):)

http://magaza.fenerium.com.tr/default.asp

Fatih Demirel
28-08-2010, 18:13
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-26_paok446.jpg

Bu seneki çubuklu formalarımızın arkası da çubuklu değil miydi? Hatta komple çubukluydu.
Diğer formalarımız da mavi, beyaz ve yeşil olanlardı. Bu forma nereden çıktı bilgisi olan var mı ?
Gerçi benim hoşuma gitti.

Anıl Karataş
28-08-2010, 19:57
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-26_paok446.jpg

Bu seneki çubuklu formalarımızın arkası da çubuklu değil miydi? Hatta komple çubukluydu.
Diğer formalarımız da mavi, beyaz ve yeşil olanlardı. Bu forma nereden çıktı bilgisi olan var mı ?
Gerçi benim hoşuma gitti.

avrupada arkası farklı renklerde olan forma giyilemiyor..
yani bu forma sadece avrupada giyilecekti ama artık tabi bitti..
arkası çubuklu olan formayla türkiyede devam

en basit Örnek : 6s türkiyede arkası sarı kırmızı parçalı forma giyiyor ama avrupada arkası kırmızı olan forma giyiyor..

Murat Karaman
04-09-2010, 23:25
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20746

Ufuk Coşkun
20-10-2010, 17:50
Gittim Dejavu tişörtü aldım, Biraz daha özenli yapılabilirmiş ama olsun manevi olarak yaşattıkları yeter :D

Murat Karaman
31-03-2011, 16:09
Hayırlı olsun;

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=23773

Emre Özpolat
28-05-2011, 22:37
bizim formalarımızın hepsi cok iyi ama ben beyazıda sewiyorum

Tuğba Tülü
24-06-2011, 01:36
Şampiyonluktan hemen sonra çıkan tek gerçek fenerbahçe yazan beyaz t-shirtü almıştım daha önce,tam istediğim gibiydi hafta sonuda 5 i bir yerde olanı almayı düşünüyorum ,emeği geçenlerin ellerine sağlık

Gökhan Yalçınkaya
14-07-2011, 17:08
Yeni Formalarımız belli oldu, hayırlı olsun..

http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_formatoplu4461.jpg

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25255

Hüseyin Karakocaoğlu
14-07-2011, 18:31
Formaların hepsi harika.Tek Yıldız ve Sarı Kanarya formalarını ilk olarak alacağım.

Şahin Bilir
14-07-2011, 18:36
Formalar güzel ama "Ülker" yazılı bir formayı taşımak istemiyorum :(

Oğuzhan Yılmaz
15-07-2011, 22:55
Napak inanak mı? %25 indirim :rolleyes:

Mevlüt Çiller
16-07-2011, 02:26
internetten geçerli değil sanırım şuanda bi indirim gözükmüyor :(

Oğuzhan Yılmaz
16-07-2011, 02:34
internetten geçerli değil sanırım şuanda bi indirim gözükmüyor :(

Evet bende onu takip ediyorum sürekli, ses soluk yok kanka.

Mevlüt Çiller
16-07-2011, 02:35
Evet bende onu takip ediyorum sürekli, ses soluk yok kanka.

belki gündüz vakti yaparlar hemen bedenler tükenmeden bi kaç tişört almak şart :D

Tolga Gümüs
17-07-2011, 18:35
Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman’ın verdiği bilgiye göre, dün saat 20.00 itibariyle Türkiye genelindeki Fenerium mağazalarının cirosu toplam 350 bin liraya ulaşmış. Üzerinde “Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe” yazan tişörtler, bin 300 adetle en çok satılan ürün olurken, yeni çıkarılan Tek Yıldız forması 1100, klasik çubuklu forma da 520 adet satılmış.

Furkan Mamay
22-07-2011, 22:01
seyrantepe feneriumun hangi metro duragına yakın oldugunu bılen varmı?

Tuğba Tülü
01-08-2011, 20:44
seyrantepe feneriumun hangi metro duragına yakın oldugunu bılen varmı?

Seyrantepedeki outlet mağazası ,sanayi durağı olması lazım ,Cevahir avm nin ordan seyrantepe otobüsleri de feneriumun önünden geçiyor

Ufuk Coşkun
28-08-2011, 18:44
%25 indirim var şu sıralar. Hadi renkdaşlar sıra sizde.

Alparslan Öztek
03-09-2011, 23:02
herkes gücü yettiği kadar destek verse yetr.

Oğuzhan Yılmaz
04-09-2011, 18:28
Şu an 650.000 TL olan rekor ciro aşılmış ve alış-veriş bütün hızıyla devam ediyor. Bizde elimizden geldiğince reklamını yapalım sosyal paylaşım sitelerinde.

Tolga Gümüs
04-09-2011, 19:49
Son durum ne acaba??

Abdulhalim Şerbetçioğlu
04-09-2011, 20:49
haberlerde duruma bakılırsa geçer diyolar bir mağzacı olarak inşallah diyorum

saat 20:00 cirolarını alalım :D:D:D:D

Tolga Gümüs
04-09-2011, 23:30
Türkiye genelindeki ciro: 1.135.000 TL olarak söyleniyor.

Mevlüt Çiller
05-09-2011, 00:51

bu türkiye geneli mi yoksa sadece maraton fenerium cirosu mu ??

Tolga Gümüs
05-09-2011, 11:38
bu türkiye geneli mi yoksa sadece maraton fenerium cirosu mu ??
galiba sadece Maraton Fenerium'un cirosuymuş.. :S Ama henüz net bir bilgi yok!! Herkes farklı birşey söylüyor!!

Hüseyin Karakocaoğlu
05-09-2011, 17:55

Tolga bana maraton fenerium cirosu olarak söylendi..TR geneli daha fazladır.

Alkan Sancak
06-09-2011, 00:22
Büyük bir katkı yapıldı :)

Tolga Gümüs
06-09-2011, 11:29
Tolga bana maraton fenerium cirosu olarak söylendi..TR geneli daha fazladır.
Doğrudur hüseyin.. 12numara.org forum sayfalarında da sadece Maraton Fenerium'un cirosu olduğu söyleniyor.. İnternetten ve diğer illerdeki şubelerden satılan ürünlerin bu gelire eklenmediğini yazmışlar..

Murat Karaman
22-10-2011, 01:35
Bayanlara özel ;)

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26320

Mert Çeken
03-11-2011, 10:49
Özellikle bir kıyafet ihtiyacım olduğunda başka markalara para kazandırmaktansa Fenerium'dan edinmeye tercih ediyorum.Kalite olarak hiçbir farkı yok hatta bazı ürünlerde çok daha iyi bence.Ayrıca sadece ihtiyacım olduğunda değil,her maça geldiğimde ufak da olsa Fenerium'dan birşey almaya özen gösteririm. ;)

Tuğba Tülü
03-11-2011, 23:39
Doğrudur hüseyin.. 12numara.org forum sayfalarında da sadece Maraton Fenerium'un cirosu olduğu söyleniyor.. İnternetten ve diğer illerdeki şubelerden satılan ürünlerin bu gelire eklenmediğini yazmışlar..

Aynen arkadaşlar sadece maraton fenerium maraton cirosu ,Türkiye geneli 20 katı bu rakamın yanılmıyorsam

Tolga Gümüs
04-11-2011, 02:25
Fenerium'un mağaza zincirine bir yenisi daha eklendi. "Forum İstanbul Fenerium" 2 gün önce açıldı.. :) Bu bnm için harika oldu. 5 dakikalık mesafede bir Fenerium olması her zaman iyidir.. :)

Serkan.Aydın
08-11-2011, 02:27
Bir Fenerium da anadolu yakasına iyi gider kaynarca ya da gebze tarafına doğru ;)

Emir Toplan
08-11-2011, 14:16
Yeni Fenerium'u da ben açacağım ev doldu taştı üründen geçilmiyor arkadaş :D

Merve Okcu
09-11-2011, 02:10
Unifeb ürünlerini bekliyorum sabırsızlıkla :)

Ömer Erdurmuş
12-11-2011, 05:42
unifeb ürünlerini nerden bulabiliriz fenerıumlarda yok gördüğüm kadarıyla

Emrah Sandıkçı
12-11-2011, 11:09

Kendi üniversitenin ürün sorumlusuyla iletişime geçebilirsin.

Ümit Öztek
13-11-2011, 23:21

Gazi Üniversitesi Ürün Sorumlusu:
Burak FERAH
05067956191

ile iletişime geçebilirsiniz.