Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Tribünler yaşanacakların habercisi!..
Can Ayyıldız
03-08-2009, 13:08
Beşiktaş ile oynanan süper kupa maçında görüldü kimin tribünü daha iyii yaptığı..Tribünün 90 dk. 3'lü çekilerek yapılamayacağını öğrettiğimiz bir maç oldu...Ben maçı evimde izledim ve açıkça söylemek gerekirse maçı izlerken tüylerim diken diken oldu..O anda tüm renktaşlarımla gurur duydum..Fox tv'nin taraflı yayını tribünlerimizi gölgelemeye çalışsada bence maçın olayı tribünde verilen derstir...Onlar Dale yaparken bizim oturan seyircimizi göstermeler falan yayıncılık adabına ne kadar sığar bu tartışılır...inletmesi çok ama çok zor olan olimpiyat stadını yıkıp geçen taraftarlarımız bnm için umut kaynağı oldu açıkçası..Maçta yaşananlar tüm sezon yaşanacakların habercisidir bana göre..Bekleyin E F S A N E DÖ N Ü Y O R!..
Selim Kul
03-08-2009, 13:27
Daha iyi olacak. Bu daha bir şey değil. Kaçarşı anca üçlü çeksin. Ezikler!
Burak Okumuş
03-08-2009, 14:19
Beşiktaş ile oynanan süper kupa maçında görüldü kimin tribünü daha iyii yaptığı..Tribünün 90 dk. 3'lü çekilerek yapılamayacağını öğrettiğimiz bir maç oldu...Ben maçı evimde izledim ve açıkça söylemek gerekirse maçı izlerken tüylerim diken diken oldu..O anda tüm renktaşlarımla gurur duydum..Fox tv'nin taraflı yayını tribünlerimizi gölgelemeye çalışsada bence maçın olayı tribünde verilen derstir...Onlar Dale yaparken bizim oturan seyircimizi göstermeler falan yayıncılık adabına ne kadar sığar bu tartışılır...inletmesi çok ama çok zor olan olimpiyat stadını yıkıp geçen taraftarlarımız bnm için umut kaynağı oldu açıkçası..Maçta yaşananlar tüm sezon yaşanacakların habercisidir bana göre..Bekleyin E F S A N E DÖ N Ü Y O R!..
sadece taraftar goruntulerinde deil macın genelinde yanlı bi yayın vardı
Erdem Özdamar
03-08-2009, 14:46
sanal reklamlardan görebilidiğimiz kadarıyla kesinlikle yayında bir taraflılık vardı.zaman zaman çekirdek yiyen taraftarlarımızın görüntüleri saniyelerce yayında kalmasına rağmen stadı erken terkeden çarşıyı sadece uzak planda görebildik...
Erdal Futtu
03-08-2009, 15:15
Alex'e markaj yapan Finks adlı oyuncuyu ılk yarı öve öve bitirememesi, 2-3 kere geçmişini saymasının yanında bizim yeni Brezilyalılarımız hakkında bir tek kelıme dahı etmemesi işin başka boyutu...
Koray Soyal
03-08-2009, 15:33
maratonun beşiktaşlılara verilmesi de fenerbahçe taraftarı nerde söylentilerine yol açtı.
Utku Cenikli
03-08-2009, 15:57
bobo soldan top sururken spiker ; muthıs hareketlerle gelıyo, gokhan gonulle karsı karsıyayken birebirde cok etkılı.... fınk kaleye 40 metre uzaktayeken: ordan ınanılmaz etkılı sutları var... ve her bjk atagında ses tonunu 2-3 kat artırması ayrıca bız ataktayken sureklı sanal reklam olması ( abartmadan her atagımızda) ben cıldırtan olayalardan bazıları
Selim Kul
03-08-2009, 16:00
Ben en çok kızdıran 8jk'nin bağıran taraftarını gösterdikten sonra, bizim oturan taraftarımızı uzun süre gösterip sonra bağıran taraftarımızı kısa bir süreliğine göstermesi oldu. İzlemeyin arkadaşlar çok gerekli bir kanal olduğunu düşünmüyorum.
Özgür Okcu
03-08-2009, 16:48
günün 2/3 ünü bez bebek dizisine ayıran bi kanalın mecbur kalınmadıkça izlenmesi mantıksız zaten
Selim Kul
03-08-2009, 16:57
günün 2/3 ünü bez bebek dizisine ayıran bi kanalın mecbur kalınmadıkça izlenmesi mantıksız zaten
:D:D:D:D
+1907
Onur Yıldırım
03-08-2009, 16:58
bu konu devam ederse ban yicez en iyisi uzatmayalım
Can Ayyıldız
03-08-2009, 17:16
:D:D:D
Didem Salicik
04-08-2009, 00:38
Taraftarımız çok çok iyiydi gerçekten bende gurur duydum izlerken maçı.. ama tribünlerimizi hiç gösterme zahmetinde bulunmadı fox...
Ayrıca spikerin eziktaşlı oldugu bariz belliydi.. fink denen adamı öve öve bitiremedi.. pozisyonlarda bjk lehine faul verilmeyen pozisyonların faul oldugunu penatı oldugunu fln söylüyordu.. Yahu sen spikersin ne bu taraflı sunuş sanki yabancı kluple oynuyor 8jk bide bizim gollerden sonra neredeyse ağlıyacaktı...:kizgin::cool:
Altay Şimşek
04-08-2009, 00:43
Çifte şampiyonluğun olsun, sen hala 30 bin kişilik kapasiteni doldurama, üstüne 20 tane üçlü çek, üstüne 75ten sonra gıkın çıkmasın, hadi bunu geç takımını yenilsede çağırma 85 te stadı terk et !!! Büyüklük kupa büyüklüğü ise alın bu kupada sizin olsun... Aramızdaki fark bu !!!
Bugün bu yazımı çoğu arkadaşım tekrar tekrar gördü kusura bakmasınlar ama bu gerçeği gere gere herkesin okumasını istediğimden burayada yazmak istedim. Aslında Türkiye Kupası Finalinden sonra içimde kalan daha çok şey var ama şimdilik özeti bu.
Orhun Can
04-08-2009, 03:55
Tv'den tribünler ne kadar anlaşıldı bilemem ama bildiğim tek bir şey var bu "çarşı" hakikaten kolpa.
Bu maç iyi yada kötü yenilmiş olabilirsin ama bu takım sana daha geçen sezon 1 lig 1 de türkiye kupası kazandırmış. Sonuç ne olursa olsun maç sonunda takımı tribüne çağırmamak, hadi onu geçtim stadı 85'te terketmek...
Onur Yıldırım
04-08-2009, 05:15
Tv'den tribünler ne kadar anlaşıldı bilemem ama bildiğim tek bir şey var bu "çarşı" hakikaten kolpa.
Bu maç iyi yada kötü yenilmiş olabilirsin ama bu takım sana daha geçen sezon 1 lig 1 de türkiye kupası kazandırmış. Sonuç ne olursa olsun maç sonunda takımı tribüne çağırmamak, hadi onu geçtim stadı 85'te terketmek...
bizim bu durumdan sevinmemiz gerek. takım taraftarla yürüyo onların. bağ kopsun tmm o iş
Mustafa Ünal
04-08-2009, 10:08
İlk yarı Santos'u göremedim reklamlardan. İkinci yarı Kazım'ı. Reklam tamam iyi de bu kadarına da bir sınırlama getirilmeli. Maç başlar santrayı zor görürüz , çat bir reklam daha. Maç biter , heyecanla kupa törenini bekleriz , reklam bitmez. Deli olmamak elde mi?
O seyirci gösterimleri zaten başlı başına bir komplo. Bizzat ayarlanmış gösterilmiş. Aynı anda göstersene bizim kale arkasını , gör bakalım neler oluyor orda.
Deniz Gökyar
05-08-2009, 01:39
böyle çaktırmamaya çalışarak yanlı bir maç anlatımı olamaz. ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Bir poziasyonda Fenerbahçemiz şiir gibi top oynuyor, paslaşıyor ceza alanı içinde Deivid (yanılmıyorsam) güzel bir şu çekiyor. Maçı sunan adamın yaptığı tek yorum "Rüştüden mükemmel bir kurtarış"... Maçın içinde bunun gibi şeyler doluydu. Tamam bjk li olabilirsin ama bu maçı sunuyorsan doğru düzgün anlatım yapacaksın. Kameralar bağıran bjk taraftarından sonra nedense bizim tribünün susan kısımlarına zoom yapıyor, bunu fırsat bilen adamımız hemen " Evet bjk taraftarı çoşkulu bir biçimde takımını destekliyor, Fenerbahçe tribünleri de suskun bir şekilde oturuyor" şeklinde söylemler... Allahtan kamera hemen sonra bağıran taraftarımızı da gösterdi de adamımız göl* oldu.
Not: Maçı anlatana adam dedim ama ne demek istediğimi siz tahmin edersiniz artık.
bobo soldan top sururken spiker ; muthıs hareketlerle gelıyo, gokhan gonulle karsı karsıyayken birebirde cok etkılı.... fınk kaleye 40 metre uzaktayeken: ordan ınanılmaz etkılı sutları var... ve her bjk atagında ses tonunu 2-3 kat artırması ayrıca bız ataktayken sureklı sanal reklam olması ( abartmadan her atagımızda) ben cıldırtan olayalardan bazıları
Ben en çok kızdıran 8jk'nin bağıran taraftarını gösterdikten sonra, bizim oturan taraftarımızı uzun süre gösterip sonra bağıran taraftarımızı kısa bir süreliğine göstermesi oldu. İzlemeyin arkadaşlar çok gerekli bir kanal olduğunu düşünmüyorum.
Taraftarımız çok çok iyiydi gerçekten bende gurur duydum izlerken maçı.. ama tribünlerimizi hiç gösterme zahmetinde bulunmadı fox...
Ayrıca spikerin eziktaşlı oldugu bariz belliydi.. fink denen adamı öve öve bitiremedi.. pozisyonlarda bjk lehine faul verilmeyen pozisyonların faul oldugunu penatı oldugunu fln söylüyordu.. Yahu sen spikersin ne bu taraflı sunuş sanki yabancı kluple oynuyor 8jk bide bizim gollerden sonra neredeyse ağlıyacaktı...:kizgin::cool:
Arkadaşlar ben staddaydım Tv yayınına şahit olamadım ama bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa abartı değildir ve şuan cidden yazıları okuyunca şok oldum :???::???::???:
İlker Yasin bile artık bunları yapmazken bizim oradaki şovumuza yönelik görmezden gelme neyin nesidir :kafasiz: rahatsız mıdır nedir o spiker :???:
Berat Elinç
05-08-2009, 03:33
Arkadaşlar ben staddaydım Tv yayınına şahit olamadım ama bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa abartı değildir ve şuan cidden yazıları okuyunca şok oldum :???::???::???:
İlker Yasin bile artık bunları yapmazken bizim oradaki şovumuza yönelik görmezden gelme neyin nesidir :kafasiz: rahatsız mıdır nedir o spiker :???:
deniz burada anlatılanlar sadece akıllarda kalanın bir kısmı maçı anlatırken bundan kat kat fazlasının yaptı evdekilere biz yanlışlıkla bjk tv falan mı izliyoruz diye sordum. spiker o derece taraflıydı.
Kadir Göçen
05-08-2009, 09:34
ben maçı evde izledim ama keşke maça gitseydim taraftarımızla gurur duydum lakin Fox TV'nin yayıncılık anlayışını da sorgulamak lazım ... Ama helal olsun herkesin en büyük taraftar olarak gösterdiği ama bizim daha büyük olduğumuz çarşı daha maç bitmeden takımını yalnız bıraktı bu taraftarlık... Olimpiyadı da inletmek ayrı bir konu tebriklerr 12. Adam
Deniz Gökyar
05-08-2009, 22:03
deniz burada anlatılanlar sadece akıllarda kalanın bir kısmı maçı anlatırken bundan kat kat fazlasının yaptı evdekilere biz yanlışlıkla bjk tv falan mı izliyoruz diye sordum. spiker o derece taraflıydı.
bence bjk tv bile bu kadar yanlı olmayı tercih etmezdi :cool: kaldı ki yayıncılıkta mesleki saygınlığına gölge düşürebilecek ''yöntem ve tutumlardan'' sakınılmalıdır,bu kuralı mesleğe başladıkları ilk günden itibaren milyonlarca kez duyuyor olsalar gerek .. Kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadeleri kullanmaları ise asla ve asla söz konusu bile olmamalıdır !! Sen kimsin ki sevenin ve sevmeyenin büyük saygı duyduğu asırlık bir camiaya kişisel hislerinden ötürü milyonların önünde rakibine karşı yetersiz ve güçsüz bir camia görüntüsü çizmeye çalışırsın!!8jk'nın resmi kanalı olmamasına rağmen haksız rekabet durumu söz konusudur..
Ali Alançay
05-08-2009, 22:20
Maçtan önce istiklal marşını yayınlamadılar
Deniz Gökyar
05-08-2009, 22:25
8esiktaş tribünleri stad hoparlöründen İstiklal Marşı'nın anonsuyla suskunluğumuzdan da yararlanıp tezahürata başladılar..Belki ondan göstermemiş olabilirler diyeceğim ama daha önceleri de bu tür olayları yaşadık özellikle asiyede o yüzden bu bir neden olmayabilir ...Acaba Fox tv Amerikalıların olduğu için mi ? :???::???:
Selim Kul
05-08-2009, 23:06
8esiktaş tribünleri stad hoparlöründen İstiklal Marşı'nın anonsuyla suskunluğumuzdan da yararlanıp tezahürata başladılar..Belki ondan göstermemiş olabilirler diyeceğim ama daha önceleri de bu tür olayları yaşadık özellikle asiyede o yüzden bu bir neden olmayabilir ...Acaba Fox tv Amerikalıların olduğu için mi ? :???::???:
Ne alaka anlayamadım kardeşim ?:):)
Fatih Dalbudak
06-08-2009, 05:03
:yaril::yaril:
Deniz Gökyar
06-08-2009, 17:57
Ne alaka anlayamadım kardeşim ?:):)
Ali'nin yazısına yorum yaptım, İstiklal Marşı'nın yayınlanmamış olmasında bir sebep göremedim ve nedenini anlayamamış olmamla ilgili ''' :???::???: ''' işareti yaptım ;)
Selim Kul
07-08-2009, 13:18
Ali'nin yazısına yorum yaptım, İstiklal Marşı'nın yayınlanmamış olmasında bir sebep göremedim ve nedenini anlayamamış olmamla ilgili ''' :???::???: ''' işareti yaptım ;)
Tamam şimdi boşluklar doldu :)
Deniz Gökyar
11-08-2009, 20:03
Tamam şimdi boşluklar doldu :)
;)
Tuğçe Sungur
11-08-2009, 21:33
maçın tamamında yanlı bi anladım vardı gerçekten..finki öve öve bitiremediler tam bir görev adamı..santos oyundan çıkarken de fenerbahçenin yeni transferi bu maçta bi etki gösteremedi şeklinde bi yorum geldi spikerden..ben gerçekten çok snir oldm spikere ancak bzm taraftar çoğunluğumuz belli oluodu beşiktaş tribününde yer yer boşluklar vardı ve bence yer yer gayet etkili oldu taraftarımız orda o maçı yaşamak çok isterdim..
honved maçında da bence tribünler güzeldi gfbnin maratona gelmesiyle bence bu sene yeni bi hareket gelicek tribünlere güzel anlaşıldıktan sora stad inlicek inanıorm buna:) efsane geri dönüyor..:)
Süleyman Köroğlu
20-08-2009, 12:53
Fox tv sanki ev sahibi 8jk depLasman Fenerbahçemiz gibi gösterdi tüm yorumcuLarı Fenerbahce düsmanı gibiydi yeri geLdi sesi kıstıLar yeri geLdi sadece onLarı gösterdiLer. Ama unutmasınLar ki Fenerbahçe taraftarı ne 8jk taraftarı gibi rekLamcı ne de 6s taraftarı gibi çapuLcudur bu sene UEFA Ligi maçLarında tüm Avrupa Süper Lig maçLarında da tüm Türkiye taraftar nasıL oLunur görecek.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.