PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Sivas // Bilet Fiyatları

Fatih Dalbudak
11-08-2009, 14:14
Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçemizin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor ile 16 Ağustos 2009 Pazar günü saat 21.00'de oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:

Türk Telekom ve Migros Kale Arkası Tribün: 55 TL

Fenerium Üst H-I Blok: 110 TL
Fenerium Üst E Blok: 154 TL

Fenerium Alt G Blok: 165 TL
Fenerium Alt B-F Blok: 215 TL
Fenerium Alt C-E Blok: 255 TL
Fenerium Alt D Blok: 265 TL

:intihar::intihar:

Selim Kul
11-08-2009, 14:22
Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçemizin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor ile 16 Ağustos 2009 Pazar günü saat 21.00'de oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:

Türk Telekom ve Migros Kale Arkası Tribün: 55 TL

Fenerium Üst H-I Blok: 110 TL
Fenerium Üst E Blok: 154 TL

Fenerium Alt G Blok: 165 TL
Fenerium Alt B-F Blok: 215 TL
Fenerium Alt C-E Blok: 255 TL
Fenerium Alt D Blok: 265 TL

:intihar::intihar:

Dilerim ki Sivas maçını derbi kefesine koyarak kombine satışını teşvik eden bir harakettir. Yoksa migros'ta 300-400 kişi olur.

Cem Demirtaş
11-08-2009, 14:29
İki sene öncesinde Sevilla,İnter,Chelsea maçları için verdiğimiz ücret..

Vay be!!

Furkan Yılmaz
11-08-2009, 14:44
soyguna devam ..

Ece Güven
11-08-2009, 15:06
arkadaşlar fenerbahçe taraftarı olaraktan fiyatları protesto etmek istiyorsak bütüüüünnn tirübün gruplarıyla biraraya gelip konuşma yapılmasını, taraftarlarımızın uyarılmasını ve göstermelik olarak 1 maç kadar stada seyirci, taraftar girilmemesini sağlamamızı öneriyorum.. sesimizi duyurmak istiyorsak bundan daha dikkat çekici ve dehşete düşürücü bi durum olamaz bir kulüp için;) yani geçen yıl hiçbir maça gidemedim:(

Selim Kul
11-08-2009, 15:07
arkadaşlar fenerbahçe taraftarı olaraktan fiyatları protesto etmek istiyorsak bütüüüünnn tirübün gruplarıyla biraraya gelip konuşma yapılmasını, taraftarlarımızın uyarılmasını ve göstermelik olarak 1 maç kadar stada seyirci, taraftar girilmemesini sağlamamızı öneriyorum.. sesimizi duyurmak istiyorsak bundan daha dikkat çekici ve dehşete düşürücü bi durum olamaz bir kulüp için;) yani geçen yıl hiçbir maça gidemedim:(

Ne olursa olsun Çubukluyu yanlız bırakmamalıyız. Alternatif düşünülmeli.

Fatih Dalbudak
11-08-2009, 15:10

Aynen.. ;)
Maç bitene kadar stadın önünde sessiz sedasız oturmak çok güzel bir tepki olurdu..

Ece Güven
11-08-2009, 15:11
Ne olursa olsun Çubukluyu yanlız bırakmamalıyız. Alternatif düşünülmeli.
çubukluyu mu? alternatif olsaydı fiyatlar gitgide yükselmezdi;) bence en mantıklısı bu, bu takımımıza değil, yönetime bir uyarı olacaktır..

Kürşat Pak
11-08-2009, 15:12
çubukluyu mu? alternatif olsaydı fiyatlar gitgide yükselmezdi;) bence en mantıklısı bu, bu takımımıza değil, yönetime bir uyarı olacaktır..
aşk fedakarlık ister;)

Ece Güven
11-08-2009, 15:14
:D hala uygulamalı bir protestodan yanayım;)

Servet Güldeş
11-08-2009, 15:15
Hay maşallah...

Derbi fiyatları geçen sene 66 ytlidi sanırım... Bu sene 88 falan olur o zaman...

Denizli yönetimine gelde laf söyle şimdi...

Fatih Dalbudak
11-08-2009, 15:15
aşk fedakarlık ister;)

bjk maçına gitmek için nike marka ayakkabımı yarı fiyatıma sattım.. 2 çift ayakkabım vardı zaten.. Kalanı da satarsam stada terlikle mi geleyim.. Onada razıyım hadi öbür maça.. Terliklerim etmez o kadar para :)

Erdem Özdamar
11-08-2009, 15:18
sessiz bir protesto olabilir.misal maçın ilk 10 15 dakikası kimse tezahürat yapmaz.maça gitmemek olmaz illa o maçlara giden birileri olur milyonlarca insana gitmeyin diyemeyiz...

Kürşat Pak
11-08-2009, 15:19
bjk maçına gitmek için nike marka ayakkabımı yarı fiyatıma sattım.. 2 çift ayakkabım vardı zaten.. Kalanı da satarsam stada terlikle mi geleyim.. Onada razıyım hadi öbür maça.. Terliklerim etmez o kadar para :)
kıyafete dön;)

Fatih Dalbudak
11-08-2009, 15:19
kıyafete dön;)

En sonunda da kendimi satarım tam olur.

Ece Güven
11-08-2009, 15:20
sessiz bir protesto olabilir.misal maçın ilk 10 15 dakikası kimse tezahürat yapmaz.maça gitmemek olmaz illa o maçlara giden birileri olur milyonlarca insana gitmeyin diyemeyiz...
evettt bunu beğendim; bence 90 dk boyunca hiçbi çıt çıkmamalı, 15dk farkedilmez ama 90 dk çok şeyi açıklar;) bazen suskunluk çok şey anlatır ;):)

Kürşat Pak
11-08-2009, 15:24
bence maçta olmaması lazım protestomuz oyuncuları desteklememız lazım..protesto olcaksa antudan bı acıklama gelsın bız yapalım gfb yapsın kfy yapsın..ıste o zmn etkılı olur ve takımıda bozmamıs oluruz bence..futbol maçı tezahuratsz desteksız olmazz..

Ece Güven
11-08-2009, 15:27
bence maçta olmaması lazım protestomuz oyuncuları desteklememız lazım..protesto olcaksa antudan bı acıklama gelsın bız yapalım gfb yapsın kfy yapsın..ıste o zmn etkılı olur ve takımıda bozmamıs oluruz bence..futbol maçı tezahuratsz desteksız olmazz..
hehhh işte süper söyledin, futbol maçı tezahuratsız desteksiz olmaz!!!!! e yükselen fiyatlardan ötürü tezahürat edebilecek seyirci sayısında azalma olursa nolucak?... işte bu yüzden tek maç için kimse gitmezse stada ya da 90 dk boyunca kimseden çıt çıkmazsa anlarlar;)

Kürşat Pak
11-08-2009, 15:33
[quote=Ece Güven;1252625]hehhh işte süper söyledin, futbol maçı tezahuratsız desteksiz olmaz!!!!! e yükselen fiyatlardan ötürü tezahürat edebilecek seyirci sayısında azalma olursa nolucak?... işte bu yüzden tek maç için kimse gitmezse stada ya da 90 dk boyunca kimseden çıt çıkmazsa anlarlar;)[/quote
mınımum 25 bın kısı gene gelıcek maca kombıne almıs adamlar gelırler..bıletlı seyırıcıde 10 bın kısı gelse gene bosalmaz bence olan bız ogrencılere ve memura olurr..ama genede cok azalmıcak bence:S

Ece Güven
11-08-2009, 15:41
o zaman diğer düşüncem? hani şu sessiz adam modu? inanın çok işe yaricaktır ama tam anlamıyla uygulanabilirse;)

Yusuf Dömekeli
11-08-2009, 16:28
:D hala uygulamalı bir protestodan yanayım;)

Bana göre protesto,bildiri vs.. kongre zamanı olacak işler.. Şuan başkanımız yeniden seçilmiştir ve Kulüp olarak KENETLENME zamanıdır..
Ben de şahsi olarak çok rahatsızım bilet fiyatlarından ama bunu gruplara çekmek sadece kongre zamanında yararlı... şuan hem takımı hem bizi hem de yönetimi yıpratır..

Ece Güven
11-08-2009, 16:30
evet yusuf haklısın ama yanlış bölümdesin;););):D anladın sen;):D

Gültekin Kaymaz
11-08-2009, 18:06
sanırım 2006 yılıydı ligin sonlarına doğru şampiyonluk için önemli bir maç vardı k.erciyes ile mabedde oynayacaktık ama maç seyircisizdi taraftarlar stadda değildi ama stadın çevresinde binlerce taraftar takıma destek veriyordu belki fiyatlara tepki olarakta böyle bir uygulama yapılabilir hem takıma destek devam eder hemde fiyatlar protesto edilmiş olur...

Can Demir
11-08-2009, 18:24
sanırım 2006 yılıydı ligin sonlarına doğru şampiyonluk için önemli bir maç vardı k.erciyes ile mabedde oynayacaktık ama maç seyircisizdi taraftarlar stadda değildi ama stadın çevresinde binlerce taraftar takıma destek veriyordu belki fiyatlara tepki olarakta böyle bir uygulama yapılabilir hem takıma destek devam eder hemde fiyatlar protesto edilmiş olur...
O zamanı çok iyi hatırlıyorum, caanım yöneticilerimiz bir bir kamera karşısına geçip "bu muheteşem taraftara ne desek az" "mükemmel bir taraftarımız var onların bu fedakarlığını karşılıksız bırakmamalıyız" gibi süslü cümleler kuruyolardı mikrofona. O zaman ki suratlarını hatırlayınca şimdi iğreniyorum bazılarından... Ne oldu şimdi ne değişti, izin verildi de bu taraftar takımı mı desteklemedi, 20 lira yaptınız da maçlara mı gelmedi? Bu resmen arkadan vurmaktır!

Tuğçe Sungur
11-08-2009, 19:48
aziz yıldırımın bi açıklaması var bilet fiyatlarını yüksek tutmamızın nedeni kombineli taraftarlarımızı korumaktır şeklinde..ben de en azından kale arkalarının daha ucuz olması taraftarıym ancak aziz yıldırımın da bu açıklamasına katılmamak mümkün deil,bilet fiyatlarının toplamıyla kombine fiyatı aynı olduktan sonra kim kombine alır ki herkes biletli gelir o zmn..

Eray Şen
11-08-2009, 20:27
bilet fiyatları konusunda standart tarife uygulaması kalkmalı bence..tamam fb-sivas maçını izlemek 55 tl eder veya bir derbi maç o fiyata izlenebilir ama fb-kasımpaşa veya fb-antalyaspor maçına kim 55 tl verir de gider ki? kombine olmadığı zaman ufak maçların hiç birisine gidemezdim çünkü neredeyse aynı parayı veriyosun ve alacagın fazla bişey yok..bence maça göre bilet fiyatı olmalı

Burak Dündar
11-08-2009, 20:35
bilet fiyatları konusunda standart tarife uygulaması kalkmalı bence..tamam fb-sivas maçını izlemek 55 tl eder Ülkemizde asgari ücret açlık sınırının altındaysa ve 496 tl ise fb-sivas maçına 55tl vermek çokmu mantıklı ?Hemde en ucuz tribünde.:???:

Fuat Rıhtım
11-08-2009, 20:44
Yönetim değiştik diyip sportif anlamda çok değişiklik yaptı, taraftarlara yer ayırdı filan ama en önemli sözünü tutmadı.

Geçen sene Ali Koç, bilet fiyatlarında oynama yapacaklarını söyledi.

Ama nedense bu fiyat + yönde oynatıldı.

Protesto edelim eyvallah ama öyle bir protesto olmalı ki bu, tüm dünyaya örnek bir protesto olmalı. Bilet fiyatlarını düşürmek zorunda kalmalı yöneticiler.

Yüksek fiyatı bir yere kadar anlarımda, abartmanında alemi yok. Ayda 110 TL ne demektir..

Onur Yıldırım
11-08-2009, 20:51
şükrü saraçoğluna hiç gitmedm gidemicem de herhalde bundan sonra :S

Kürşat Pak
12-08-2009, 13:14
antu dan bi yazı geldi sıra bizde sanısam..

Can Demir
12-08-2009, 21:12
aziz yıldırımın bi açıklaması var bilet fiyatlarını yüksek tutmamızın nedeni kombineli taraftarlarımızı korumaktır şeklinde..ben de en azından kale arkalarının daha ucuz olması taraftarıym ancak aziz yıldırımın da bu açıklamasına katılmamak mümkün deil,bilet fiyatlarının toplamıyla kombine fiyatı aynı olduktan sonra kim kombine alır ki herkes biletli gelir o zmn..
Kombine fiyatlarının da pahalı oldmasını, hersene en az 100lira zam yapılmasını da mı kombine sahiplerini korumaya bağlıyor sayın başkanınız???

Mehmet topuzu da kaptan yapanın allah bin türlü belasını versin!

Tuğçe Sungur
12-08-2009, 22:35
Kombine fiyatlarının da pahalı oldmasını, hersene en az 100lira zam yapılmasını da mı kombine sahiplerini korumaya bağlıyor sayın başkanınız???

Mehmet topuzu da kaptan yapanın allah bin türlü belasını versin!

evet zaten o sene başında düşünülmeliydi kombineler de daha ucuz yapılmalıydı ama bu saatten sora biletler ucuz olsa kombineli taraftara haksızlık olmaz mı??

mehmet topuz konusunda da haklısın kesinlkle maçn başnda gördm kaptanlık bandını ve şoka girdm..bence fenerbahçemize kaptan olmak bu kdr basit olmamalı...

Selim Kul
12-08-2009, 23:53
Ben Selçuk'un yerinde olsam maça çıkmazdım be. Terbiyesizlik bu başka bir şey değil.

Fehmican Özyer
12-08-2009, 23:54
Bİ Ara Ne GÜzel 22 Tl Ye Gİdİyorduk MaÇlara Hatta Kupa MaÇlari Bİle 11 Tl Dİ Hey Gİdİ GÜnler Hey

Mustafa Ünal
13-08-2009, 12:13
evet zaten o sene başında düşünülmeliydi kombineler de daha ucuz yapılmalıydı ama bu saatten sora biletler ucuz olsa kombineli taraftara haksızlık olmaz mı?

Kombine almayanlara/alamayanlara hak mı yani bu :)?

Selim Kul
13-08-2009, 14:06
Yalnız iyi güzel kızıyoruz da. Ben bir süre ara verdim kızmaya :) Çünkü Sivas maçı derbiden sayılabilir:) Bundan emin değiliz sanırım. Eğer öyle olacaksa Diğer maçlar 33 TL oluyor ki bana göre mantıklı bir rakam :) Sonuçta Sivasspor geçen yıl ikinci bitirdi ligi. Trabzonspor da büyük maçtan sayılıyor ya:)

Fuat Rıhtım
13-08-2009, 14:34
http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=33757

Fenerbahçemiz Türkcell Süper Ligi`nde kendi sahamızdaki ilk maçını Pazar günü Sivasspor ile oynayacak. Başkanımızın verdiği üst üste 3 şampiyonluk sözüyle umutlanan, üst üste yapılan transferler ve hoca değişikliği ile coşan taraftarlarımız kendi sahamızdaki ilk maçı sabırsızlıkla beklerken hepimizi infiale sokan kötü bir haberle karşılaştık. Dünyanın içinde bulunduğu büyük ekonomik krize rağmen kale arkası biletlerine yönetimimizce yüzde 25 zam yapılmıştı.

Bu haber forumlarımızda belki de şimdiye kadar görülmemiş bir ortak tepkiye neden oldu. Bütün taraftarlarımız bu fiyatları şiddetle protesto ettiler. Biz de Antu.com olarak bu protestoların bir resmiyet kazanması için kulübe iletilmesi gerektiğini düşündük. Bir metin hazırladık. Taraftarlarımız ister bizim hazırladığımız aşağıdaki metni, isterse kendi yazacakları metinleri, kulübümüzün 0216 542 19 60 telefon numarasına faks çekerek, isterse bilgi@fenerbahce.org adresine elektronik posta olarak gönderebilirler.

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi her ülke, şirket ve insan derinden hissetmektedir. Gelirler düştü, işsiz ordusu çığ gibi büyüdü.

Fenerbahçe`nin büyük taraftarı ise bu şartlar altında dahi yeni çıkan formaları, kombineleri, taraftar kartları almaya devam ediyor, elinden gelen fedakarlığı yapıyor. Ancak bizim için maça gidip Fenerbahçemizi desteklemek herşeyden önemli. Maça gitmek istiyoruz ama yüksek fiyatlar yüzünden gidemiyoruz.

Bu ekonomik şartlarda maç biletlerine yapılan yüzde 25`lik zam, Fenerbahçesine aşık yüzbinlerce Fenerbahçe taraftarını üzüntüye sokmuştur.

Çünkü işimizi kaybedenlerimiz bir yana, hangimizin gelirlerinde yüzde 25 artış olmuştur ki maç biletlerine bu zammı yapabildiniz? Sizlerin gelirleri bu kadar arttı mı? Fenerbahçe Kulübü personelinin veya kendi çalışanlarınızın maaşlarına bu kadar zam yaptınız mı?

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz,

Bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomik şartları ve taraftar desteğinin takımımız için ne kadar önemli olduğunu hatırlayarak, insafa gelmenizi ve bu zammı geri almanızı rica ediyoruz.

Çünkü hepimiz biliyoruz ki, bu fiyatlarla 1-2 maç dışında Migros Tribünü hiç dolmayacak. Hepimiz sapsarı boş koltukları görerek hüzünleneceğiz. Söz verdiğiniz şampiyonlukları boş tribünler önünde kutlamak istemiyorsak acilen bu yanlıştan dönünüz.

Sizden kombine sahiplerini mağdur etmemek adına bilet fiyatlarını makul bir seviyeye çekmenizi ve maça gelmek isteyen ancak pahalı bilet fiyatları yüzünden gelemeyen taraftarlarımızı rahatlatmanızı diliyoruz.

Saygılarımla

Ad Soyad

Toplu olarak mail atılıyor. Kopyala-yapıştır yapmak istemeyenler kendileride yazabilir tabi ama zamanı olmayanlar en azından hemen ordaki örneği yollasa bile yeterlidir.

Ertuğrul Çolak
13-08-2009, 14:45
Yalnız iyi güzel kızıyoruz da. Ben bir süre ara verdim kızmaya :) Çünkü Sivas maçı derbiden sayılabilir:) Bundan emin değiliz sanırım. Eğer öyle olacaksa Diğer maçlar 33 TL oluyor ki bana göre mantıklı bir rakam :) Sonuçta Sivasspor geçen yıl ikinci bitirdi ligi. Trabzonspor da büyük maçtan sayılıyor ya:)

Trabzonspor maçlarının bilet fiyatları derbiyle aynı olmuyor ;)

Selim Kul
13-08-2009, 15:09
Trabzonspor maçlarının bilet fiyatları derbiyle aynı olmuyor ;)
Fenerbahçe'nin; Turkcell Süper Ligi'nin 17.haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı müsabakanın bilet fiyatları aşağıda belirtilmiştir.

Kongre Üyeleri ve taraftar kart sahipleri için 30.12.2008 tarihinden 12.01.2009 tarihine kadar satışta kalacaktır. 13.01.2009 tarihinden itibaren de genel satışa açılacaktır.

BİLET FİYATLARI:

TELSİM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66.00.- YTL

FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132.00.- YTL

FENERIUM ALT G BLOK: 205.00.- YTL

FENERIUM ALT B-F BLOK: 255.00.- YTL

FENERIUM ALT C-E BLOK: 305.00.- YTL

Kulüp üyeleri ve Platinium Kart sahiplerine 3, Gold Kart sahiplerine 2 ve Classic Kart sahiplerine 1 adet bilet satışı yapılacaktır.

Bilet satışında kart ibrazı mecburidir.

Aynı oluyor. Ümit ediyorum ki külüp indirime gitmiş olsun ve sivas maçını Derbi kategorisine soksun :)

Kürşat Pak
13-08-2009, 15:36
bence bu fıyat normal maç fiyatı..kombınede zam yapıldıysa maç biletinde neden düşssün..:S

Tuğçe Sungur
13-08-2009, 21:12
Kombine almayanlara/alamayanlara hak mı yani bu :)?

tabiki de hak değil ancak her zaman içn kombine toplam bilet fiyatlarından daha ucuz olur her kulüpte bu böyle..biletlere zam yapmamak için kombinelere de yapmamaları gerekirdi dedm ben sadece yani en baştan düşünülmeliydi bu..

Fuat Rıhtım
13-08-2009, 21:49
Kombinelere zam yapılsa bile biletler çok aşırı pahalı.

Kombinelerle bizim izlediğimiz maçlar 20 TL'ye, eğer ki kulüp her katıldığı kupada her maçını yenilip hepsinde çatır çutur elenirse 25 TL'ye geliyor.

Yani kombinelilere göre %275'lik bir bindirim var.

Hesap yapılsın. Eğer ki kombinelilere en fazla 25 liraya geliyorsa maç, biletler 35'ten satışa çıkarılsın.

Didem Salicik
13-08-2009, 23:33
Soyguna devam ediyorlar başka bişy deil! Biz öğrenciyiz ki paramız yok ailelerin de yok bir aile 3 kişi olsa 165 tl bir maç! eh insaf be kardeşim. Fb taraftarı fedakar tmm takımı desteklemek için herşeyi yaparız bunu biliyorlar bu fiyatlara ragmen tribünler dolar diyorlar zam üstüne zam...

Göktürk Daşoluk
13-08-2009, 23:37
Abartmaya devam ederlerse taraftarda kendini geri çekmeye başLayacak...

Mustafa Ünal
14-08-2009, 09:54
tabiki de hak değil ancak her zaman içn kombine toplam bilet fiyatlarından daha ucuz olur her kulüpte bu böyle..biletlere zam yapmamak için kombinelere de yapmamaları gerekirdi dedm ben sadece yani en baştan düşünülmeliydi bu..

Fuat'ında dediği gibi , yapılan zam oranlarını göz önüne almak gerekir.

Kombinelerle bizim izlediğimiz maçlar 20 TL'ye, eğer ki kulüp her katıldığı kupada her maçını yenilip hepsinde çatır çutur elenirse 25 TL'ye geliyor.

Hesap yapılsın. Eğer ki kombinelilere en fazla 25 liraya geliyorsa maç, biletler 35'ten satışa çıkarılsın.

Tam bu cevabı vermeyi düşünmüştüm , teşekkür ederim Fuat :).

Tuğba Tülü
14-08-2009, 14:52
Fb taraftarı fedakar tmm takımı desteklemek için herşeyi yaparız bunu biliyorlar bu fiyatlara ragmen tribünler dolar diyorlar zam üstüne zam...
Alırız her türlü fiyat falan farketmez,bize dokunmaz sosyete takımıyız nede olsa !

Altay Şimşek
14-08-2009, 16:03
Alırız her türlü fiyat falan farketmez,bize dokunmaz sosyete takımıyız nede olsa !
Burjuva :rolleyes:

Tuğçe Sungur
14-08-2009, 19:40

hesaba vurulduğu zaman haklısınız ben bu kdr ince hesap yapmamıştım umarım düzelir bu durum..site girişindeki görseli çok güzel yapmış arkadaşlarımız ellerine sağlık,inş sesimizi duyan olur..

Engin Kaşkaya
15-08-2009, 10:08
bu böyle olursa derbi kaç lira olur?burjuva sınıfı için bir takım oluşturuluyor