PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saraçoğlunda "da" tel örgüler kalkmalı artık!

Salim İrken
07-09-2004, 16:07
En son inönüdede tel örgüleri kaldırdılar.. ayrıca olimpiyat alisamiyen..... hatta türkiyenin en pis deplasmanı trabzon! Neden bizim tel örgüleri kaldırmıyorlar.. İst. valiligi sadece Fenerbahçe taraftarınıı holigan olarak görüyor.. beşiktaş bile kaldırdıysa düşünün artık..! ayrıca stadda maç sırasında olacak bir depremde seyirciler birbirlerini ezerler.. yönetimin derhal bu konuya eğilmesi lazım... biz barbar değiliz sahaya indiğimizde başımıza gelecekleri biliyoruz..

Fenerbahçe seyircisi herzaman diger seyircilerden daha uygar olmuştur..

saygılar.!

Ceyhun.Demir
07-09-2004, 16:24
şu an maraton tribünün önünde tel örgü yok zaten...kale arkalarındakilerde kalkarsa ve en fazla maratonun önündeki gibi hareketli demirler koyulursa, daha güzel bir görüntü olacağına eminim...

Burhan Günarslan
07-09-2004, 17:33
bizim taraftarımız için daha erken diye düşünüyorum çünkü pek sabrlı bir taraftara sahip değiliz çünkü üstümüze geleceklerdir muhakkak 2007 de olabilir belki

Erkan.Ergun
07-09-2004, 21:38
bizim taraftarımız için daha erken diye düşünüyorum çünkü pek sabrlı bir taraftara sahip değiliz çünkü üstümüze geleceklerdir muhakkak 2007 de olabilir belki
Hey Allah'ım yarabbim bunları Burhan'mı söylüyor.Trabzonda bile tel örgüler kalktı.Kaldı ki bizim seyirci sadece takıma uğultuyla karışık tepki veriyor diye sabırsız sınıfına koyman.Çok ilginç.Trabzon'da ve Beşiktaş'ta kalktıysa bzimkinde hayli hayli kalkmalıdır..

Pulat Yılancıoğlu
07-09-2004, 22:46
eenn uygun zaman bekleniyordur bencee... numaralı da yapılınca tahminim kalkar... hel su inonude bi insinler sahayadaa gulelim biraz.. :D

Burhan Günarslan
07-09-2004, 22:54
Hey Allah'ım yarabbim bunları Burhan'mı söylüyor.Trabzonda bile tel örgüler kalktı.Kaldı ki bizim seyirci sadece takıma uğultuyla karışık tepki veriyor diye sabırsız sınıfına koyman.Çok ilginç.Trabzon'da ve Beşiktaş'ta kalktıysa bzimkinde hayli hayli kalkmalıdır..

gerçekler acıdır erkan 8)

üstümüze gelmiyeceklerini mi zannediyorsun sen yoksa :o bizelere saha kapattırmakiçin ellerinden geleni ardlarına koymayacaklardır

Salim İrken
07-09-2004, 23:08

üstümüze gelmiyeceklerini mi zannediyorsun sen yoksa :o bizelere saha kapattırmakiçin ellerinden geleni ardlarına koymayacaklardır

ya burhancım etme gözünü seveyim.. dünya takımı olacagız diyoruz dünyada tel örgüler birbir kalkıyo.. tahriklere kapılmayacağız abi dernekler ellerinden geleni yapacaklar abi.. taraftarı yönleririp bilinçlendirecekelr..!

Burhan Günarslan
07-09-2004, 23:36
yaw birbirimizi kandırmayalım lütfen bir anlık iş bunlar

Burhan Günarslan
07-09-2004, 23:39
abi ben kaldırılmasın demiyorum ki şuan için olmaz diye düşünüyorum

Erkan.Ergun
08-09-2004, 22:37

Burhan'cım olmaz artık.Sürekli tahriklere kapılmaması gerekildiği anons edilir durur.Ha şu an zamanı değil.Ama numaralıdan sonra kalkmalı artık.Trabzon'da bile yok bu zıkkım..

Ogun.Aydemir
09-09-2004, 09:08
türkiyenin en modern stadında teller çok çirkin duruyo.eğer trabzon bile kaldırdıysa bize hareketli demirler bile fazla

Okan Danışman
09-09-2004, 10:28
ben de hazır olmadımızı düşünüyorum
cıkacak bi olay klübe büyük kayıplar yasatır

Burhan Günarslan
09-09-2004, 12:20
Burhan'cım .Ha şu an zamanı değil.Ama numaralıdan sonra kalkmalı artık.Trabzon'da bile yok bu zıkkım..

ha bak doğru yolu budur bunun ok ;)

Onur Çelik
10-09-2004, 18:50
BENCE TEL ORGULERI KALDIRMANIN ZAMANI GELDI TAKIM IYI GIDERKEN KALDIRLIMKI OLAY CIKMA RISKI EN AZA INMIS OLSUN

Utku Bayram
10-09-2004, 20:51
trabzonda bile yoksa bizde de olmamalı.olay budur

Yiğit Arın
10-09-2004, 22:24
Bu konuda öncülük etmemiz gerekirken geride kaldık. Bence en kısa sürede tel örgüler kalkmalı. Herkes Fenerbahçe taraftarının nasıl olduğunu görmeli.

Not: Benim bildiğim asy'de hala tel örgü var.

Abdülkadir Dinç
13-09-2004, 11:34
Bencede bunları burada yani kendi aramızda tartışmaya başladıysak kaldırılma vaktinin yaklaştığını göstererir. tabiki en uygun zaman bekleniyordur sanırım. çünkü zamanlama en önemli şeydir...

Orçun Tezol
13-09-2004, 13:13
iide tansiyonu yüksek olan maçlarda özellikle CL'de 1 yada 2 provakatöre uyup düzeni bozanlar olabiliyor. bende sonuna kadar arkasındakım tel örgülerin kalkmasında. Tel örgüler en çok ülkemizin sınırlarına yakışır, mabedimize deil!!!

Pulat Yılancıoğlu
19-09-2004, 23:58
yaaa arkadaslarr tel orgu olsun yaa.. .bugun bjk macını seyrettimdee bizimkii mukemmel bi stat bi dahaa karar verdimm.. bırakın tel orguler ole kalsın... hiç dikkatinizi cektimii polislerii.. ne kadar kotu bi goruntu olusturuyoorr seyircilerin yanındaa.. tel orguler olsun polis olmasın ne o yaa... bi tasmaları eksikti :D:D:D:D:D

Ahmet Şalgamcıoğlu
20-09-2004, 02:17
trabzon da tel örgü yok... bjk tel örgüleri kaldırdı... bu durum da bence biz hayli hayli yaparız ama etten duvar yerine tel örgü daha iyidir.

Mehmet Güzeldal
20-09-2004, 02:42
bjk tel örgüleri kaldırdı ama 3 sıra polis dizmişti oraya..Bu derbi diye öyle olsun, normal maçlarda 2 sıra dizsin..Bırakın kalsın bizim tel örgülerimiz..Kime ne zararı var, bence bunun uygarlıkla falanla hiç bir alakası yok..Daha hazır değiliz böyle bi duruma..Kimseye maça girmeden önce sorulmuyor fb limisin diye..Yarın sırf provakatif amaçlı birileri gelir,atlar sahaya ondan sonra uğraş uğraşabildiğin kadar..

Kerem Çalkılıç
21-09-2004, 15:26
Diğer stadlarda kaldırıldı ama birkaç hafta sonra kesin bir olay çıkar onlarda. Ayrıca bizde sadece kale arkasında var ki şimdilik kalabilir bence onlar...

Forum Yönetimi
21-09-2004, 16:40
BENCE TEL ORGULERI KALDIRMANIN ZAMANI GELDI TAKIM IYI GIDERKEN KALDIRLIMKI OLAY CIKMA RISKI EN AZA INMIS OLSUN

Değerli üyemiz ;

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Berk Aymete
22-09-2004, 19:31
trabzon da kalktı diyorsunuz.. evet kalktı ama Fenerbahçe oraya gidince olay çıkınca ya büyük taraftarımıza laf edeceklerdir ya da bi grup trabzon taraftarı diye bahsedecekler. Ama biz de kalksa ve olay çıksa (bazen çıkıyor öyle tipler) o zaman terörist olacağız... İlk önce kendini bilmezlerin bilinçlenmesi gerekiyor... Yoksa o bi kaç kişi yüzünden herkes bize yüklenecektir diye düşünüyorum....

Melih Özkan
22-09-2004, 19:54
Bencede tel örgü kalmalı yani ne gibi bi sorunu var tel örgüde anlamadım gitti. Kalkınca ne olucak elimize ne gecicek birilerine şirin gözükmek için mi yapıcaz bunu yoksa kendi istediğimiz için mi bunu tartışmalıyız ilk önce.

Diyelim kalktı ve bi sorun cıktı sonra ne olucak bunları neyle anlatıcaz. Biz Türk milleti olarak agresif bi yapıya sahibiz bazen en olumlumuz bile bi şekilde tepkisini dile getirebiliyor ve bizler üniversiteli gencleriz. Bunun dışında taraftarlarımızda var belirli kültürlerde ( Burda kimseyi yadırgamıyorum) ve en önemlisi insanoğlu bu nerde ne yapıcağı belli olmayan bir canlı bir elin 5 parmağı bile bir değilken 55 bin kişiyi kontrol etmek cok daha zor...
Ve ahanda buraya yazıyorum görüceksiniz tel örgüsünü kaldıranların ileride çok başı ağrıcak. Gecen seneki Samsun macı gibi bi mac başlarına gelirse neler olur o stadda siz düşünün demir parmakları kıran insanlar bu halde neler yaparlar. Neyse bence böle katılırsınız yada katılmazsınız!..

Sercan Matur
22-09-2004, 20:58
Bence kalkmamalı...

Düşünün, önceki senelerde provakasyon nedeniyle aldıgımız saha kapatma ve seyircisiz oynama cezalarını... Ve küçük bir hayal kuralım:

En basitinden Kadıkoyde bir lig maçımız... Tel örgü yok... Gerek tribünlerimizi gerek stadımızı gerekse takımımızı kıskananda çok... Sözüm ona bir rakip taraftar cesaret edip provakasyon amaclı geliyor tribüne. maç esnasında hop atlıyor sahaya gidiyor hakeme bir yumruk atıyor.

Sonra ?? Koca bir hiç uyguna alacağımız cezalar...

Diğer arkadaslarımın görüş ve düşüncelerine saygı duyarak...
Bende olaya farklı acıdan bakarak kalkmalalı diyorum...

Erkan.Ergun
23-09-2004, 01:20
Valla provokasyon amaçlı sahaya atlayan insanda sağ kalmaz yanlız bunun bilincindedir herhalde..

Burhan Günarslan
23-09-2004, 11:29
arkadaşlar prag maçını hatırlıyorsanız eğer şuanlık için düşüncelerinizin değişeceğini düşünmüştüm ama yine kalkmalı diye ısrar ediyorsunuz.Hatırlayın 2. yarı migros tribününden atılan pet şişeleri onlar bile göze batmış.

Burak.Coskun
25-09-2004, 12:44
kesinlikle kaldırılmalı ya... ts nin ki bile kalktı ben bişi diyemiyorum artık..