Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızılay'a Toplu Kan Bağışı
Kemal Makinacı
23-08-2009, 05:45
Arkadaşlar sayfada gerekli yerledeki kan ihtiyacı olan yerler yazılıyor ve o şekilde birşeyler yapılabiliyor.benimde şöle bir önerim olacak bunu burada yazıyorum eğer yaptığım şey yanlışsa şimdiden yönetimden özür diliyorum...
ÜNİFEB olarak KIZILAY a toplu olarak kan bağışında bulunalım hem sosyal duyarlılığımızı ortay koymuş oluruz hemde insani bir yardım yapmış oluruz.daha önceden böyle bişey yapıldımı bilmiyorum ama benim aklımda hep böyle birşey vardı.yönetiminde bu konuyu dikkate almasını diliyorum.eğer böyle bişeyde olursa her topluluk ilindeki üniversitelerle beraber kızılay kan bağışı merkezine gidip kan bağışını yapar.
bizler için çok önemli değil gibi görünsede,yarın kim ihtiyacı olacağı belli olmaz ...
TEŞEKKÜRLER ÜNİFEB AİLESİ
Birgül Kırlı
23-08-2009, 10:03
Merhaba önerinize katılıyorum . Gerçekten kan bağışı hayat kurtarıyor. Yakınımın rahatsızlığı dolayısıyla şişilide mağaza mağaza dolaşıp radyo anonsu yaptırıp çok zor bulunan AB negatif kan aradığımı biliyorum. Kızılaya kan bağışı yapılabileceği gibi gönüllü kan veren grubunada katılabiliriz böylelikle kana ihtiyac duydukları anda sizinle irtibata geçebilirler. Şu sebeple örneğin kanser hastalarında kemoterapi olabilmileri için kan değerlerinin yüksek olması gerkiyor eğer düşükse acil taze kana (trombosit beyaz kan) ihtiyacı oluyor ve bu tip hastalar kan bulmakta zorlanıyor birde zor bulunan bir kansa..Duyarlılığınız çok güzel yapılacak bir organizasyona bende katılmak isterim.
Selçuk Arslanyılmaz
23-08-2009, 14:27
Biz 1907 ÜNİFEB Mersin Ünivesitesi olarak bunu üniversitemizde Kızılay ile birlikte 6 ayda bir yapacağız. Geçen sene Nisan ayında ilkini gerçekleştirdik ve eğer bir engel çıkmazsa Ekim ayında da 2.sini gerçekleştireceğiz. Bunu buraya taşıman gerçekten güzel olmuş. Kızılay yetkilileri kendilerine destek verilmesinden oldukça memnun kalıyorlar ve bunun konuda bizlere yardımcı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Gereken tek şey bağlantı kurup onlarında müsait oldukları tarih aralığında üniversite kampüsünde kurulacak çadırda gönüllü kan bağışçıları bulunmasında öncü olmak ve 1907 ÜNİFEB üyesi olarak Kan Bağışında bulunmak. Tekrar teşekkür ederim şahsım adına.
Kemal Makinacı
23-08-2009, 15:31
arkadaşlar bunu cevremizdeki ÜNİFEB lilere yaylımki böyle bir organizasyonda engeli bulunmayan herkes bulunmak ister eminimki.biz ÜNİFEB lilerin her konuda nekadar duyarlı olduğunu gösterelim...
Murat Bulut
23-08-2009, 16:58
böyle bir konunun forumlarımıza taşınması gerçekten çok önemli eğer böyle bir proje hayata geçerse 1907UNIFEB Fatih Üniversitesi Ailesi olarak elimizden gelen tüm desteği veririz...
Kemal Makinacı
23-08-2009, 19:01
umarım bu konuya gereken önemi gösteririz arkadaşlar.
Kemal Makinacı
23-08-2009, 19:31
bakın arkadaşlar buda FENERBAHÇEMİZLE KIZILAYIN gönül bağı ;
Fenerbahçe Kızılay ilişkisi son tüzük değişikliklerine kadar en üst düzeydeydi.Hatta Galatasaray-Fenerbahçe farkını ortaya çıkarırdı.Çünkü tüzüğüne göre Galatasaray Kulübü kapanırsa mal varlığı Galatasaray Lisesine ,Fenerbahçe kulübü kapanırsa mal varlığı Kızılay’a kalırdı…Halkın takımı Lisesin takımı…Anlatmak istediğim Fenerbahçe’nin Kızılay ile gönül bağı çok eskilere dayanıyor
HAYDİ ÜNİFEB AİLESİ KAN BAĞIŞINA DİYELİM ?
Sinem Güven
24-08-2009, 00:11
1907UnifeB Mersin olarak Elimizden ne geLiyorsa yapacağız bu konuda. Diğer ÜniversiteLerinde aynı şekilde bu konuya gereken desteği vereceğine eminim.
Serhat Bahar
24-08-2009, 17:24
bu işlemlerin olması için sadece kızılayla irtibata geçmek yeterli bildiğim kadarıyla.gereken herşeyi onlar temin ediyorlar.okulların açılmasıyla birlikte kan bağışı standlarını eş zamanlı olarak tüm 1907ünifeb örgütlenmeleri kendi kampüs yada illerinde açabilirse,çok faydalı ve duyarlı bir organizasyon gerçekleşmiş olur...
Kemal Makinacı
24-08-2009, 18:09
evet zaten onlarda biz böyle birşey var desek hemen ekiplerini getiriler . Eğer böyle bir organizasyon yapıcaksak bizim bütün illerdeki temsilciliklerin aynı günde bu kan bağışını yapmamız daha güzel olur TÜRKİYE nin dört bir yanında 1907 ÜNİFEB KAN BAĞIŞINDA :)
Selçuk Gerger
25-08-2009, 00:33
Sevgili Kemal ve değerli arkadaşlar,
1907 ÜNİFEB Organizasyon ve Projeler Komitesi olarak bu konuda geçtiğimiz yıllarda çok önemli çalışmalar yaptık ve neredeyse tüm üniversitelerdeki arkadaşlarımız Kızılay ile ortak çalışmalara imza attılar.
Bu dönemin başlangıcı ile de yine bu konuda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.
Bu konudaki fikirleriniz ve duyarlılığınız için teşekkürler.
Saygılar.
Kemal Makinacı
25-08-2009, 01:22
öncelikle bu önerimizi dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim.
Göktürk Daşoluk
25-08-2009, 09:32
Biz bu organizasyonu 4 yıldır devam ettirmekteyiz ,her yıl gerçekleştirdigimiz rutin bir organizasyon haline getirdik ;) herkese çaLışmalarında başarılar.
Erkin Karadan
25-08-2009, 19:17
İstanbul"dan ayrılmadan gerçekleştirilirse seve seve katılırım çok anlamlı bir organizasyon
Selçuk Arslanyılmaz
27-08-2009, 15:24
1907 ÜNİFEB Mersin Üniversitesi olarak Kızılay'la yaptığımız son görüşmelerde Kızılay'ın Mersin'deki tüm çalışmalarına katkıda bulunmak için söz verdik. Sadece Kan Bağışı olarak değil, gönüllü kan bağışçıları bulmak, tanıtımlarda yardımcı olmak vs etkinliklerinde de yardımcı olacağız. Kızılay yetkilileri her konuda yardımcı olacağımızı duyduklarında büyük sevinç duydukları her hallerinden belli oluyordu. Bu da bizi mutlu etti.
Kemal Makinacı
27-08-2009, 15:27
1907 ÜNİFEB Mersin Üniversitesi olarak Kızılay'la yaptığımız son görüşmelerde Kızılay'ın Mersin'deki tüm çalışmalarına katkıda bulunmak için söz verdik. Sadece Kan Bağışı olarak değil, gönüllü kan bağışçıları bulmak, tanıtımlarda yardımcı olmak vs etkinliklerinde de yardımcı olacağız. Kızılay yetkilileri her konuda yardımcı olacağımızı duyduklarında büyük sevinç duydukları her hallerinden belli oluyordu. Bu da bizi mutlu etti.
selçuk kardeşim bu duyarlı davranışınız için çok teşekkür edirim umarım en kısa zamanda bu projeyi tüm illere yayarız :)
Veysel Gök
27-08-2009, 17:35
Bu yıl mersin üniversitesi gerçekleştirdi orada bulunmak çok güzel ve anlamlıydı gercekten;)
Selçuk Arslanyılmaz
27-08-2009, 20:55
selçuk kardeşim bu duyarlı davranışınız için çok teşekkür edirim umarım en kısa zamanda bu projeyi tüm illere yayarız :)
İçimizden geçen tek duygu ve temennimiz bu zaten Kemal kardeşim. Bize düşen sadece Kızılay'dan talepte bulunmak gerisini zaten onlar ayarlıyor ve sonrasında da üstüme düşeni gerçekleştirdiğimizde yaptığımız katkı ve kazandırdığımız artı değerler ölçülemeyecek kadar büyük. Bunların burada konuşulmasını sağladığın için teşekkür ederim. Mersin'den sevgiler...
Mehmet Sabırlı
29-08-2009, 01:14
Geçen sene bizde çok istedik ama kan bağışı biraz zor oluyor bu yüzden sürekli bir engel çıktı. Ama bu sene bunu halledebiliriz...
Kemal Makinacı
29-08-2009, 01:51
Geçen sene bizde çok istedik ama kan bağışı biraz zor oluyor bu yüzden sürekli bir engel çıktı. Ama bu sene bunu halledebiliriz...
inşallah mehmet abi bu sene bu kan bağışı işini gerçekleştiririz :)
Ece Kahraman
25-01-2010, 12:14
Böyle bir organizasyon tekrar yapılabilir mi?..
24 Şubattan sonra tekrar kan verebilicem (:
Süleyman Sovukluk
02-03-2010, 17:33
arkadaşlar bu organizasyon önümüzdeki haftaiçinde ülke genelinde olacakmış ben ilk defa katılacam umarım bir faydamız dokunur...:)
Tolga Akyol
02-03-2010, 17:56
Anlamlı bir organizasyon bende ilk defa katılacağım , katılmaktan da zevk duyuyorum ..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.