PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat:''Fenerbahçe'nin bizi geçmesini kabullenemiyorum.''

Hurşit Mursaloğlu
24-08-2009, 01:37
Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, taraftarlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Fenerbahçe'nin 30 bini geçtiğine işaret eden Polat, ''Biz 25 binin üzerine yeni çıktık. Fenerbahçe'nin bizi geçmesini kabullenemiyorum. Forma satışlarında da rakibimizi geçmemiz lazım. Stadın dışında bir süre sahte forma satılıyor. Galatasaray taraftarı bunlara rağbet etmemeli'' diye konuştu.

Göktürk Daşoluk
24-08-2009, 09:30
Bu lafın üzerine bizim daha cok ilgi göstermemiz gerekiyo ürünlerimize !!!

Ege Uysaler
24-08-2009, 13:17
Adnan Polat---fenerbahÇe ???

Alp Hacıoğlu
24-08-2009, 13:35
Türkçe dersine beden eğitimi hocaları girmesin

Selim Kul
24-08-2009, 15:12
Adnan Polat---fenerbahÇe ???

+1907 ilk dikkatimi bu çekti.

Hurşit Mursaloğlu
24-08-2009, 18:04
Arkadaşlar kusra bakmayın kopyala-yapıştır yaptığım için kötü bir yanlışlık oldu özür dilerim bütün arkadaşlardan

Selin Özdemir
24-08-2009, 19:40
Arkadaşlar kusra bakmayın kopyala-yapıştır yaptığım için kötü bir yanlışlık oldu özür dilerim bütün arkadaşlardan

bidaha olmasın :P =)))

Hurşit Mursaloğlu
24-08-2009, 19:51
bidaha olmasın :P =)))
Tamam söz :))

İpek Sezer
24-08-2009, 22:25
Bizi çekemeyen anten taksın adnancığım senin için çok uygun olanları var biliyo musun?

Erkin Karadan
25-08-2009, 00:33
Fenerium satışlarının 6S ürünlerinin kat kat üzerinde olduğu zaten bir gerçek. 6S bir iki senedir ürün satmaya başladı o da sadece forma.Böyle çekememe durumlarının olması gayet normal :D :D

Berk Ulupınar
31-08-2009, 23:26
Fenerium satışlarının 6S ürünlerinin kat kat üzerinde olduğu zaten bir gerçek. 6S bir iki senedir ürün satmaya başladı o da sadece forma.Böyle çekememe durumlarının olması gayet normal :D :D

Sadece forma değil, ama ürün yelpazesi fenerium kadar geniş değil.

Filiz Aksoy
02-09-2009, 17:14
Sporxte bir haberin altında şuna benzer bir şeyler demiş bir taraftar. 'Sokakta 20 tane taraftar varsa, bu taraftardan 10 tanesi Fenerbahçeliyse 7-8 tanesinde illa ki forma vardır. Diğer kalan 10 kişi Galatasaraylıysa 4-5 tanesinde anca forma vardır ki bunun zaten 3 kadarı sahtedir. Galatasaraylıyım ama bu gerçek böyle, kimse Fenerbahçe taraftarı gibi ilgi göstermiyor bu konuda takımına'

Yazılanlar bunlardı, arkadaşı objektifliğinden dolayı tebrik ettim ama güldüm de yani kabul etmek gerekirse (:

Adnan Polatın bizim başarılarımızı bol bol kabullenememesi dileğiyle...

Ege Uysaler
02-09-2009, 20:59
biz geçiyoruz ama en iyi transferi adamlar yapıyor ben anlamıyorum bunu

Şevket Yılmaz
03-09-2009, 16:51
o adam daha bizim nelerimizi kabullenemiyorda bakma sen söyleyemiyo çünkü onu o kapının 10 km yakınından bile geçirmezler... xD xD xD

Fehmican Özyer
03-09-2009, 18:47
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ DİYORUZ ADAMLAR HALA ANLAMIYORLAR FENERİUM YILDA KAÇYÜZ BİN ÜRÜN VE FORMA SATIYOR 6s store daha bunu bile satamıyor bide ürün bile bulunmuyor kendilerine ait ürün üretemiyorlar eşofmanları adidas bizimkisi ise fenerium kendi kalitemizi ortaya koyuyoruz zaten fazla söze gerek yok herşey ortada FENERBAHÇELİ OLMAK AYRICALIKTIR BİDE İYİKİ MOR FORMAYIDA YAPMIŞLAR VALLA YORSA FORMALAR BU SENEDE SATILMAZDI 6s BU YAKIŞIR ZATEN

Mustafa Özdemir
10-09-2009, 14:47
biz geçiyoruz ama en iyi transferi adamlar yapıyor ben anlamıyorum bunu

Ege nesi iyi transfer?

Bizimkiler iyi transfer değil mi?

Adamların bu güne kadar aldığı kaç tane yabancı futbolcusu tuttu?

Konuya gelirsek bizi bu satışlar konusunda kimse geçemez Ednan boşuna yırtınmayın.