Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - FC Sion // UEFA Avrupa Ligi Play-off 2. Maçı
Orhan Kuşcuoğlu
26-08-2009, 21:05
Fenerbahçe SK (T.D. Christoph Daum) - FC Sion (T.D. Didier Tholot)
Stad: Şükrü Saracoğlu Stadı
Tarih: 27 Ağustos 2009 | Perşembe
Saat: 21:30
Hakemler: Bruno Miguel Duarte Paixao(O), Jose Carlos Neves Ramalho(Y), Sergio David Gouveia Serrao(Y), Bruno Alexandre Silva Esteves(D)
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/):
Sakat: Alex de Souza, Deivid de Souza, Deniz Barış, Mehmet Topuz
Cezalı: -
FC Sion: (http://honvedfc.hu/)
Sakat: -
Cezalı: -
• En Son Katıldıkları Uluslararsı Turnuvalar:
Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/):
09/10 UEFA Avrupa Ligi:
Play-off: Sion : 0 - 2 : Fenerbahçe
3.öneleme turu: Fenerbahçe : 5 - 1 : Budapest Honvéd
3.öneleme turu: Budapest Honvéd : 1 - 1 : Fenerbahçe
08/09 UEFA Şampiyonları Ligi:
Grup maçı: Porto : 3 -1 : Fenerbahçe
Grup maçı: Fenerbahçe : 0 - 0 : Dinamo Kiev
Grup maçı: Fenerbahçe : 2 - 5 : Arsenal
Grup maçı: Arsenal : 0 - 0 : Fenerbahçe
Grup maçı: Fenerbahçe :1 - 2 : Porto
Grup maçı: Dinamo Kiev : 1 - 0 : Fenerbahçe
FC Sion: (http://honvedfc.hu/)
09/10 UEFA Avrupa Ligi
Play-off: Sion : 0 - 2 : Fenerbahçe
07/08 UEFA Avrupa Ligi (UEFA Kupası):
2. öneleme turu ilk maçı: Ried : 1 - 1 : Sion
2. öneleme turu ikinci maçı: Sion : 3 - 0 :Ried
1. tur ilk maçı: Sion : 3 - 2 : Galatasaray
1. tur ikinci maçı: Galatasaray : 5 - 1 : Sion
• İlk Maç
Sion : 0 - 2 : Fenerbahçe
• UEFA Sıralaması
http://www.1907unifeb.org/forums/../mac_basliklari/fener_sion.jpg
Gökhan Yalçınkaya
26-08-2009, 21:19
Tota gol bekliyoruz....
Süleyman.Özdemir
27-08-2009, 10:12
iyi bi oyun sonucunda yine galibiyet beklioruz kanaryamdan ..
Sinem Güven
27-08-2009, 21:20
2-0 dan sonra kendi sahamızda daha güzeL bir skorla maçı almayı bekliyoruz. Umarım Fenerbahçemiz harika bir oyun sergiler..
Sarı-Lacivertli takımımıza BaşarıLar ! :)
Fatih Dalbudak
27-08-2009, 21:26
5 tane çakarız :D
Ayşenur Altun
27-08-2009, 21:37
orda olmak vardı :)
Yiğit Babacan
27-08-2009, 22:07
Kadro cok acayip. Onun disinda netten nereden izleyebilecegimizi bilen var mi ?
Murat Karaman
27-08-2009, 22:14
Gooolllllllllll Santos
Murat Karaman
27-08-2009, 22:20
1-1 oldu
Yiğit Babacan
27-08-2009, 22:43
korktugum basima geldi 1-2 :D
Yiğit Babacan
27-08-2009, 22:53
2-2 oldu pentaltidan santosss
Murat Karaman
27-08-2009, 22:56
Penaltı bence penaltı değidli
Murat Karaman
27-08-2009, 23:04
İlk yarı 2-2 bitti
Miraç Çevik
27-08-2009, 23:36
sanırım protesto var..
Yiğit Babacan
27-08-2009, 23:42
Ne protestosu ? Nasil bi mac arkadasim,arakaya yaslandik bekliyoruz
Cem Demirtaş
27-08-2009, 23:47
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/Fenerbahçe%20-%20Sion%20(UEFA%20Avrupa%20Ligi)/S27215756.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=25964&p=11&rid=155)
Hakan Ateşler
28-08-2009, 00:23
yine küçümsedik, yine maç seçtik, 2-2 yerine adamların bomboş vurdukları toplardan biri gol olsaydı elenmiştik... selçuk ve uğur boral aynı tas aynı hamam... yazık, güzel ve gollü bir maç beklerken vurdumduymaz, bitse de gitsek havasında bir maç izledik ben 55 lira bu maça versem deli olurdum herelde...
Didem Salicik
28-08-2009, 00:25
Taraftarımız çok iyiydi destekleyen herkesin yüreğine sağlık. Bu güzel taraftara galibiyet yakışırdı ama olmadı. Fark atacagımızı beklediğimiz maç berabere bitti. Bu rahat olmaktan rakibi küçümsemekten kaynaklandı. Ne güzel her maçı ciddiye alarak ilerliyorduk neden bazı oyuncuları kenara aldı ki daum? Fb kötü oynadı ilk defa bu sezon bu kdr kötüydük. Sion ilk yarı barcelona gibiydi doping mi aldı bu adamlar dedim öyle koşuyorlardı ki... Ama yinede turu geçmek güzel. Yarın iyi bir kura çekeriz inş..
Gülcan Gündüz
28-08-2009, 00:35
burda tekk alkışlıcağım kişi TARAFTAR!! mükemmeldi zevkle izlediğim ve dinlediğimdi.tüğlerim diken diken oldu.. ama gel gelelım bizimkilere KÖTÜ..KÖTÜ..KÖTÜ..
yorgunluklarına mı vereyim napayım bilmiyorum ama saç baş yoldurdular..
Sinem Güven
28-08-2009, 00:36
Beraberlikten çok fark atmayı düşündüğümüz bir maçtı aslında.. İstediğimiz oyunu göremedik.. Çünkü Fenerbahçe sahada yoktu. Rakibinin karsısında gerektiği gibi oynamadı. ama Yine de turu geçtiğimiz için mutluyuz. Yarınki kurada umarım isteğimiz doğrultusunda gider herşey..
Bundan sonra Çok daha iyi bir Fenerbahçe görmek dileğiyle..
Mustafa Ünal
28-08-2009, 00:45
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/Fenerbahçe%20-%20Sion%20(UEFA%20Avrupa%20Ligi)/S27215756.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=25964&p=11&rid=155)
Müthiş olmuş.
Böyle taraftar böyle vurdunduymaz bir oyunu haketmedi. İlk maçın rahatlığına veriyorum ama seneye ne kategoride olursa olsun seribaşı olabilmek için Honved'i de Sion'u da iki maçta da yenmek gerekirdi.
Fuat Rıhtım
28-08-2009, 01:18
Beklediğim bir oyundu. Önderin oynadığı defans göbeğinin sağ bölgesinden kaçan oyuncunun penaltı yaptırması düşündürücü. Daum'un sürat konusunda mutlaka Bilica-Önder-Lugano önder üçlüsünün üzerine düşmesi gerekiyor ya da Bekir alternatifinide bir maçta denemesi gerekiyor.
Lig çetin geçeceğe benziyor yine. Oyunun rölantide gitmesi iyiydi. Maçta aklımda kalan iki şey, Uğur Boral'ın boş bir pozisyonda kendine çalım atmaya çalışması ve Güiza'nın çok çok aşağıdan geçen ortayı göğüs kontrolü ile almaya çalışmasıydı. Selçuk-Uğur Boral ikilisinde hala bir gelişme yok. En büyük sorunumuz olan yedeklerimizin mücadeleyi bırakıp kendini geliştirmeme tuzağına yine düşüyoruz.
Hadi bakalım gruplar hayırlı olsun..
Alper Kayabaşı
28-08-2009, 01:49
Daha önce hiç maç sonu tribünleri alkışlayan rakip kaleci görmemiştim :)
Tolga Tosun
28-08-2009, 01:51
pankart süper olmuş :D mac iyiiydi en azından sonuc olarak dos santos yerinde bir transfer oldugunu tekrar gösterdi tşk ediyoruz :)
Kürşat Pak
28-08-2009, 02:30
Daha önce hiç maç sonu tribünleri alkışlayan rakip kaleci görmemiştim :)ölemı olmus??:D:D
Ozan Karaer
28-08-2009, 03:18
Maçı izlerken gözlerimden çok,kulaklarım çalıştı..Mükemmel bi taraftar vardı,ben bu kadar ateşli olabileceklerini,şahsen bu maç için tahmin etmedim..Sanki karşıda Sıon değil de,Barcelona var ve karşı tarafı yıldırmak ve kendi takımını ateşlemek için yüreğini ortaya koyan en az 40.000 kişilik bir koro..Tebrikler 12 Numara,sizin için ne söylesem az..Yüreğinize sağlık..
Skor,ortaya konan oyun önemli değil en azından bu maç için çünkü ilk maçta alınan avantajlı bi skor ve ona güvenerek takımda oluşan rehavet bu kadar yansıtılmazdı ama bu takım mümkünse rotasyona gitmesin,yani gitmemeye çalışsın..:)
Fuat Rıhtım
28-08-2009, 03:20
Maçı izlerken gözlerimden çok,kulaklarım çalıştı..Mükemmel bi taraftar vardı,ben bu kadar ateşli olabileceklerini,şahsen bu maç için tahmin etmedim..Sanki karşıda Sıon değil de,Barcelona var ve karşı tarafı yıldırmak ve kendi takımını ateşlemek için yüreğini ortaya koyan en az 40.000 kişilik bir koro..Tebrikler 12 Numara,sizin için ne söylesem az..Yüreğinize sağlık..
Skor,ortaya konan oyun önemli değil en azından bu maç için çünkü ilk maçta alınan avantajlı bi skor ve ona güvenerek takımda oluşan rehavet bu kadar yansıtılmazdı ama bu takım mümkünse rotasyona gitmesin,yani gitmemeye çalışsın..:)
Diğer taraftarları mümkünatı yok kaldıramıyorduk. En sonunda susarız tarzı bir tezahürat yapınca herkes ayaklandı, tüm stad coştu :D
Ozan Karaer
28-08-2009, 03:23
Fuat tek kelime ile muhteşem bir koroydu..Dinlerken tüylerim diken diken oldu..Darısı bütün maçlara,bu daha yeni bi başlangış sezon için..Takımın ateşli taraftarına çok ihtiyacı var ve bizim de güzel,gollü galibiyetlere..:)
Cem Demirtaş
28-08-2009, 09:15
kimse beyaz yalanlar falan söylemesin
Altancım burada oynanan oyunu beğendiğini söyleyen birisi var mı?
Yersiz olmuş.
Erdal Futtu
28-08-2009, 11:24
Maraton Üst'ün hep beraber kalkması inanılmazdı...
Can Ayyıldız
28-08-2009, 11:46
Tribün muhteşemdi,emeğinize sağlık ;)
Alper Akay
28-08-2009, 14:02
hepimize hayırlı olsun... :) ilk maçtaki skorun rehavetine kapıldık... ama alışcaz dos santos saçma bi anadolu takımı oyuncusu tarafından biçilmezse(Allah Korusun) ligin en iyi transferi olur... :) 12 numaraya hiçbişey söylenemez... daha iyisi ne görüldü ne duyuldu fenerbahçe taraftarından... :D hele bütün stadın ayağa kalkması ve koronun coşması yayıncı kuruluşun sesi kısmasına bile engel olamadı... :D :D :D
kazımın biraz toparlanması gerekiyor... penaltıyı atcam diye ağlicaktı nerdeyse...
neyse... teşekkürler 12 numara :) orda olmak vardı...
Süleyman.Özdemir
28-08-2009, 15:00
Yedek futbolcuların kendilerine aşırı güvenmeleri ve birazda vurdumduymaz oynamaları az kalsın turdan edicekti bizi.. Bana göre kazandıgımız penaltı penaltı deildi. Yani hakem bi nebze olsada Sion'un direncini kırdı ve bizi rahatlattı. Bizler diger takım taraftarları gibi lehimize yapılan hatalarda susup aleyhimize yapılan hatalarda hırlamayız. Herşeyin hakkı neyse onu sölemeliyiz.
Sonuç olarak turu geçmemiz ve gruplara kalmamız sewindiriciydi...
Orhun Can
28-08-2009, 21:07
Tamam süper top oynamadılar ama dün akşam Selçuk ve Uğur yuhalandı diye bir haber okudum. Ben hiç farkında değilim, oldu mu öyle birşey?
Eray Şen
28-08-2009, 21:15
Yedek futbolcuların kendilerine aşırı güvenmeleri ve birazda vurdumduymaz oynamaları az kalsın turdan edicekti bizi.. Bana göre kazandıgımız penaltı penaltı deildi. Yani hakem bi nebze olsada Sion'un direncini kırdı ve bizi rahatlattı. Bizler diger takım taraftarları gibi lehimize yapılan hatalarda susup aleyhimize yapılan hatalarda hırlamayız. Herşeyin hakkı neyse onu sölemeliyiz.
Sonuç olarak turu geçmemiz ve gruplara kalmamız sewindiriciydi...
onların kullandığı penaltı da yanlış karardı birbirini dengeledi vicdan azabı yapıcak bişey yok
Eray Şen
28-08-2009, 21:16
Tamam süper top oynamadılar ama dün akşam Selçuk ve Uğur yuhalandı diye bir haber okudum. Ben hiç farkında değilim, oldu mu öyle birşey?
maç boyunca klasik uğultuların yükselmesinin dışında uğur oyundan çıkarken bi tepki oldu ama taraftarın büyük bölümü alkışlayarak yuh seslerini bastırdı
Tuğba Tülü
29-08-2009, 03:24
Altancım burada oynanan oyunu beğendiğini söyleyen birisi var mı?
Yersiz olmuş.
Ben de Cem e katılıyorum Altan ,hiç kimse rakibi boğarak süper futbol oynarak turu geçtik demiyor keşke öyle geçseydik ancak futbolcularımızda deplasmanda aldığımız 2-0 ın rahatlığı vardı ,o skor alayhimize olmuş olsaydı dün akşamki rahatlığı ve o futbolu sergileyeceğimizi düşünmüyorum son 3 haftadaki fenerbahçeye bakacak olursak yani :)
Fuat Rıhtım
29-08-2009, 04:05
Ben de Cem e katılıyorum Altan ,hiç kimse rakibi boğarak süper futbol oynarak turu geçtik demiyor keşke öyle geçseydik ancak futbolcularımızda deplasmanda aldığımız 2-0 ın rahatlığı vardı ,o skor alayhimize olmuş olsaydı dün akşamki rahatlığı ve o futbolu sergileyeceğimizi düşünmüyorum son 3 haftadaki fenerbahçeye bakacak olursak yani :)
Bu maçta alacağımız galibiyet yerine, Manisa maçında alacağımız galibiyeti tercih ederim. Turu koruyabiliyorsan eğer, ki bunu yaptık, diğer maça odaklanmak gerek, ki Daum'da bunu yaptı.
Toplayabildiğimiz kadar puanı toplayıp, arayı iyice açalım ki, Avrupa'ya yüklenme konusunda da ileriki turlarda sıkıntımız olmasın :)
Süleyman.Özdemir
29-08-2009, 12:11
onların kullandığı penaltı da yanlış karardı birbirini dengeledi vicdan azabı yapıcak bişey yok
onların penaltısı net penaltıydı.. Volkanı atmadıgına şükret bence..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.