Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Manisaspor // Turkcell Süper Lig 4.Hafta
Bekir Şahin
29-08-2009, 16:23
Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/)(T.D. Christoph Daum) - Manisaspor (http://www.manisaspor.org.tr/)(T.D. Mesut Bakkal)
Stad: Şükrü Saracoğlu Stadı
Tarih: 30 Ağustos 2009 | Pazar
Saat: 21:00
Hakemler: Tolga Özkalfa (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19089)(O), Ekrem Kan (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19083)(Y), Arkın Akgöl (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20255)(Y), Mustafa Öğretmenoğlu (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19372)(D)
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe SK:
Sakat: Alex de Souza, Deniz Barış, Deivid de Souza
Cezalı: -
Manisaspor:
Sakat: -
Cezalı: -
• Aralarındaki Son Mücadeleleri:
(07/08) Fenerbahçe : 4 - 1 : Manisaspor
(07/08) Manisaspor : 1 - 1 : Fenerbahçe
(06/07) Fenerbahçe : 0 - 0 : Manisaspor
(06/07) Manisaspor : 2 - 3 : Fenerbahçe
(05/06) Manisaspor : 5 - 3 : Fenerbahçe
(05/06) Fenerbahçe : 2 - 1 : Manisaspor
• Süper Lig'de Son Mücadeleleri:
Fenerbahçe SK:
Denizlispor : 0 - 2 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 3 - 0 : Sivasspor
Diyarbakırspor : 1 - 3 : Fenerbahçe
Manisaspor:
Manisaspor : 0 - 0 : Eskişehirspor
Ankaragücü : 1 - 1 : Manisaspor
Manisaspor : 1 - 0 : Trabzonspor
http://www.1907unifeb.org/forums/../mac_basliklari/fener_manisa.jpg
Furkan Yılmaz
29-08-2009, 16:34
alex in sakatlığı geçti.
Erdem Özdamar
29-08-2009, 16:36
Diyarbakırspor maçı 1-2 bitti...
edit ben niye 2 yapmışım anlamadım gözümden kaçmış...
Başar Deniz
29-08-2009, 16:44
Bu maçı almalıyız, daha sonra yaklaşık 15 gün ara var bu dönemde sakatlarda iyileşmiş olur, yanız bu maçta özer hurmacının en azından 45 dakka oynatılması özellikle öne geçtikten sonra oyuna alınması, yani özerin kazanılması lazım diye düşünüyoum.
Burhan Tektaş
29-08-2009, 16:51
başar aynı şekilde düşünüyorum bende umarım bizim düşündüğümüz gibi yapar daum Fenerbahçe'ye en faydalı olabilecek ve potansiyeli en çok olan oyuncu bana göre...
Fatih Suvaydan
29-08-2009, 17:51
Geçen hafta manisa-trabzon maçını canlı olarak stadatta izledim.Manisaspor 6 orta saha ile oynuyor.ileride sadece bir forvetleri var.kontra atak futbolu düşünen fakat çoğu zaman yapamayan bir takım.çok kişi ile defans yapıyorlar.her ne kadar ilk golü bulmakta zorlanacağız gibi görünse de ben çok rahat kazanacağımız bir maç olarak düşünüyor..
Alper Kayabaşı
30-08-2009, 00:57
Şu maça Özer'le başlasak hem takım için hem onun için çok iyi olacak Alex'in olmadığı zamanlarda Özer'den daha yaratıcısını bulamayız bence o bölgede ama işte..
Gürkan Yılmaz
30-08-2009, 16:49
Gökhan 'da kadroda yok galiba.. :/
--------------Volkan--------------
Önder ---- Lugano -- Bilica ---- R.C
Kazım-- C.Baroni -- Emre -- A.Santos
----------Semih - Guiza-------------
Bu kadro çıkacak akşam sanırım..
Eray Şen
30-08-2009, 18:40
Gökhan Gönül son antrenmanda sakatlanmış ayağından oynayamıyo malesef
Yiğit Babacan
30-08-2009, 23:20
Emre kirmizi kart gordu.Hadi bakalim ne olacak simdi
Ufuk Coşkun
30-08-2009, 23:23
Okçuuuuuu :D
Yiğit Babacan
30-08-2009, 23:31
1-1 oldu
Yiğit Babacan
30-08-2009, 23:38
semiiiih!!!!!!
Hakan Ateşler
30-08-2009, 23:40
gooll be goollll bi kere de şans bize gülsün
Yiğit Babacan
30-08-2009, 23:42
2-1 bitti oh beee
Başar Deniz
30-08-2009, 23:44
çok kötü oynaık üstelik sion maçındada böyleydik. 2 maçtır takım dökülüyor
Oğuzhan Yılmaz
30-08-2009, 23:45
Ya ne sıkıntıydı öLe :( daum bekiri neden sağda oynattı anLamadım koy önderi sağa koy bekiri Luganonun soLuna yasLan geriye ... aykut hoca hatırLatmıo mu hiç ... oLmaz böyLe şey içim gitti maçın her dakkasında...
Başar Deniz
31-08-2009, 00:06
defansımız berbat, önlem alınmazsa daha çok gol yeriz.
Didem Salicik
31-08-2009, 00:26
Son dk goluyle uzun zmndır kazandıgımız bir maç yoktu. Semih yine yaptı yapacagını çok değerli bir 3 puan aldık. Çok zor maçtı kötü oynadık santos döküldü. Takım 10 kişi kaldıktan sonra manisa kalemize gelmeye başladı beraberliği de yakaladı kaybedeceğimizi düşünürken kazandık zor oldu ama güzel oldu bu 3 puan :)
Fuat Rıhtım
31-08-2009, 01:11
Takım kaç maçtır savaşıyor. Ağır antreman temposuda var bu sıcaklarda. 3 senedir ağır antreman yapmadığımızı düşünürsek çok çok iyi gidiyoruz.
Bu maç biz kötüydük, Manisa'da iyi. Santos kötüydü. Kazım daha etkisizdi ve Emre ofansa önceki maçlarda yaptığı gibi katkı yapmadı.
Bu maçta Cristian yine fena değildi. Rakip takımın kalecisi çok iyiydi. İyi alan daralttılar. Bekir'in şansız bir kaç pozisyonu oldu, Gökhan gibi hızlı değil, kanadımız olamaz ama bence defansımız için iyi bir seçenek diye düşünüyorum.
Milli Takım arası çok iyi bir zamanda yetişti imdadımıza. Hem sakatlarımız için, hemde bu tempodan yorgun düşmüş futbolcularımız için.
Şampiyonluk alametlerini 4. haftadan görür olduk. Taraftar son dakikalarda tempoyu çok düşürmüştü hatta TT'de olmasa bile birçok taraftar stadı terketmişti. Ama onlar bilmiyordu ki, Daum'un bize şampiyonluk işareti son dakika golleriydi.
Geçen sene iyi oynadığımız maçları bile kaybederken, uzun lig yarışında kötü oynadığımız maçları bile kazanabiliyorsak bu iyiye işarettir. Yeter ki mücadele bırakılmasın.
Mehmet Sabırlı
31-08-2009, 01:45
Özlemişim son sn golüyle gelen galibiyeti:)
Levent Yağcıoğlu
31-08-2009, 01:45
61 günde toplam 3 gün izin yapan bir takımdan söz ediyoruz arkadaşlar. Kötü oynamamızın başlıca sebebi yorgunluk ve Manisa'nın futbolu. Daum ile kazanmaya alışan takım geri dönüyor. Böyle maçları kazanmamız önemli lig maratonunda.
Ozan Karaer
31-08-2009, 02:21
Öldük,öldük,dirildik ama son 20 dakikadaki tempo ile maçın önce gelmesi,sonra tekrar gidip ve uzatmalardaki o gol sezonun bana göre en değerli 3 puanı olacak..Lig uzun maraton ama belki de bu galibiyet sezon sonu şampiyonluğu getircek..Bu kadro,Kadıköy'de kesinlikle rakiplerine puan vermemesi lazım..
Emre atıldıktan sonra,zaman zaman baskı yedik ama Semih ve Mehmet Topuz'un oyuna girmesiyle Alex'in maç başındaki pozisyonuna Semih geçti ve Alex geriye gelerek maç boyunca durarak oynadığı halde bir anda hareketlilik getirdi,takımı ateşledi..Alex'in oynaması lazım bu takımda,o oynamazsa zor hücum kombinasyonları yapıyoruz..
Zaman zaman parlasa da takım,genel itibariyle kötü oyuna rağmen değerli bir galibiyet aldık,bu 3 puanın ileride ne kadar önem kazanağı belli olacaktır..
Erdal Futtu
31-08-2009, 02:24
bu galibiyet çok çok iyi oldu..
4'te 4 ile milli maç arasına giriyoruz..takım dinlenmeyi haketti..
önemli olan kazanmayı adet edinmemiz..bununla birlikte böyle son dakika golleri ileride oynayacagımız ve böyle berabere giden maçlar için ayrı bir motivasyon olur...
yanlış bilmiyorsam Bursa ile oynayacagız dönüşte, o maça kadar iyi bir dinlenmeyi hakettiler..
Ali Akdemir
31-08-2009, 02:29
90+4'te gelen golden sonra C bloktan aşağı düştüm valla :D
Ozan Karaer
31-08-2009, 02:41
Sakatlık yoktur inşallah..:rolleyes:
Kürşat Pak
31-08-2009, 02:49
herkesler düştü bısecık olmaz;) yalnız ben kımle sarıldım ya golden sonra megersem arkdası cok ozlemısım:Dalalalahhh:???:
Murat Bulut
31-08-2009, 02:58
teşekkürler 12. adam ... imkanlarım gelmeye el vermesede tüylerimi diken diken ettiniz size de bu yakışır
Fuat Rıhtım
31-08-2009, 02:58
Golden sonra tribünün üst taraflarında kimse kalmadı ki, herkes aşağıda üst üste yığıldı :D
Burak Urak
31-08-2009, 03:01
bana tekme atan kimdi? :D
Murat Karaman
31-08-2009, 03:02
Teknik direktörümüz Christoph Daum, 2-1 kazandığımız Manisaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Daum, sözlerine Şemdinli'de verilen 4 şehitler hakkında konuşarak başladı. Daum, "Maçtan önce çok üzücü bir haber aldık. 4 şehit verdik. Bu galibiyeti şehitlerimize ve şehitlerin annelerine armağan ediyoruz. Bu tişörtlerle askerlerimize de mesaj yollamak istiyoruz. "Sizinleyiz, sizlerle birlikteyiz" diyoruz" dedi.
Teşekkürler..
Ozan Karaer
31-08-2009, 03:07
Ben Daum'un Alman olduğundan şüphelenmeye başladım yaa..:)
Özgün Özdemir
31-08-2009, 03:32
Harika bir galibiyetti. Semih son anda yetişti (:
Sinem Güven
31-08-2009, 03:38
Maçın sadece 90+lık kısmını izleyebildim :) Semih gerçekten vaktinde yetişti:) GüzeL bir galibiyetti :)
Mete Eker
31-08-2009, 03:40
Savunmadan top çıkarmakta yine büyük sorunlar yaşadık.
Sezon başından beri bazı maçların bazı bölümleri hariç aynı sorunu yaşadık.
Ama neden?
Ben Galatasaray'la bir kıyas yapmak istiyorum.
Galatasaray bundan önceki maçlarında savunmasından rahat top çıkarırken biz neden yapamadık bunu?
Kadroları yan yana koyarsan Fenerbahçe'mizin elinde topu çıkarabilecek bir sol bek var.
Galatasaray'da yok.
Aynı şekilde Gökhan Gönül gibi topla çıkabilecek bir sağ bek var.Galatasarayda topsuz bile çıkamayacak bir Sabri var.
Savunma 2'lileri de top çıkaramayan futbolcular bizimki gibi.
Ayrıca Emre Ayhan'dan çok daha üstün bir futbolcu.
Bunca şey varken biz neden aynı sıkıntıyı yaşıyoruz hala?
Sanırım oyuncularımızın yardımlaşmasında,birbirlerine yaklaşmasında bir sıkıntımız var.
Christian topu aldığında meselaDos santos ön liberoların arkasında oluyor hep.Kanada açılmıyor.
Kazım sol beki marke ediyor.
Alex'de hem sakattı,hem de bu maçta özellikle ilk devre topa yaklaşmadı hiç.
Christian topla çıkacak bir oyuncu değil.
Olay böyle olunca Emre "Hadi bişeyler yap ta yiyelim" denilen cefakar ev arkadaşına dönüyor ve yıldızlaşıyor.
Ama bir yandan da yıpranıyor.
Oyuncularımız birbirlerine yaklaşmazsa büyük sıkıntıya gireriz bu sezon.
Koşuyoruz mücadele ediyoruz ama ne ligde ne de Avrupa'da yetmez mücadele.
Özgün Özdemir
31-08-2009, 03:50
Kesinlikle katılıyorum. Bir silkinme şart. Kadro olarak Türkiye'nin en iyisiyiz. Bu çok açık ve net. Bunu kullanmak da Daum'a düşüyor.
Fuat Rıhtım
31-08-2009, 04:01
Savunmadan top çıkarmakta yine büyük sorunlar yaşadık.
Sezon başından beri bazı maçların bazı bölümleri hariç aynı sorunu yaşadık.
Ama neden?
Ben Galatasaray'la bir kıyas yapmak istiyorum.
Galatasaray bundan önceki maçlarında savunmasından rahat top çıkarırken biz neden yapamadık bunu?
Kadroları yan yana koyarsan Fenerbahçe'mizin elinde topu çıkarabilecek bir sol bek var.
Galatasaray'da yok.
Aynı şekilde Gökhan Gönül gibi topla çıkabilecek bir sağ bek var.Galatasarayda topsuz bile çıkamayacak bir Sabri var.
Savunma 2'lileri de top çıkaramayan futbolcular bizimki gibi.
Ayrıca Emre Ayhan'dan çok daha üstün bir futbolcu.
Bunca şey varken biz neden aynı sıkıntıyı yaşıyoruz hala?
Sanırım oyuncularımızın yardımlaşmasında,birbirlerine yaklaşmasında bir sıkıntımız var.
Christian topu aldığında meselaDos santos ön liberoların arkasında oluyor hep.Kanada açılmıyor.
Kazım sol beki marke ediyor.
Alex'de hem sakattı,hem de bu maçta özellikle ilk devre topa yaklaşmadı hiç.
Christian topla çıkacak bir oyuncu değil.
Olay böyle olunca Emre "Hadi bişeyler yap ta yiyelim" denilen cefakar ev arkadaşına dönüyor ve yıldızlaşıyor.
Ama bir yandan da yıpranıyor.
Oyuncularımız birbirlerine yaklaşmazsa büyük sıkıntıya gireriz bu sezon.
Koşuyoruz mücadele ediyoruz ama ne ligde ne de Avrupa'da yetmez mücadele.
Teke tek kıyaslamada senelerdir hep öndeyiz, halada öndeyiz ama araya profesyonellik-amatörlük işi giriyor.
Adamlar amatör. Ama bu amatörlük öylesine işe yarıyorki. Adamlar ya Allah diyip saldırıyor, rakip hiçbirşey yapmıyor. Bazen 5 atıyorlar, bazen 5 yiyorlar. Hocaları kovuluyor, hocasız şampiyon oluyorlar. Ama o amatörlük olmasa yapamazlar bunların hiçbirini.
Biz ise sistem futbolu oynamaya çalışıyoruz. Futbolcularımız, hocalarının çalışma şablonuna uymaya çalışıyor ve onun motivasyonuyla maçlara çıkıyor. Biz profesyonel bir çalışma kadrosuyla bu işi yapmaya çalıştığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Birşeyleri daha yeni yeni oturtmaya çalışıyoruz. Yok sportif direktörlük falan filan fişman. O özendiğimiz Manchester'daki, Barca'daki, Münih'teki çalışma stilini bi oturttuk mu çok güzel olacak. Kalıcı başarılar işte asıl o zaman kazanılacak ve bizde CL'de finallere, yarı finallere her sene abone olan bir takım olacağız. Yani o sıkıntıyı aştığımız anda, bize hiç ulaşamayacakları kadar fazla bir fark atmış olacağız ama biraz daha zamanı var..
Hakan Ateşler
31-08-2009, 12:33
çok kötü oynaık üstelik sion maçındada böyleydik. 2 maçtır takım dökülüyor
aynen katılıyorum ama sivas ve diyarbakır maçlarında da kötüydük, sivas maçında ilk gol olmasaydı ki ofsayttı, o maç 3-0 bitmezdi, diyarbakır maçı 2-0 olacakken 1-1 oldu ki gole kadar bir tane atağımız yoktu, bu aralar hiçbir sene olmadığımız kadar şanslıyızz
Aytek Öztürk
31-08-2009, 14:23
Maç öncesindeki "Güçlü Ordu,Güçlü Türkiye" pankartını sadece biz mi taşıdık??
Başar Deniz
31-08-2009, 15:49
aynen katılıyorum ama sivas ve diyarbakır maçlarında da kötüydük, sivas maçında ilk gol olmasaydı ki ofsayttı, o maç 3-0 bitmezdi, diyarbakır maçı 2-0 olacakken 1-1 oldu ki gole kadar bir tane atağımız yoktu, bu aralar hiçbir sene olmadığımız kadar şanslıyızz
şans nereye kadar gidecek hakan, defansın acil toparlanması lazım, gerçekten berbat bir defans var..
Tuğba Tülü
31-08-2009, 22:27
Manisa maçından sonra Gökhan'ın alternatifi olmadığını bir kez daha gördük ,onun oynamadığı maçlarda içeriye orta açılmıyor Bekir çok pasif kalıyor ,takım genel anlamda kötüydü son 15 dakika semihin girmesinin de etkisiyle maçı kazandık ,75 dakika oynan futbolu mu eleştirelim son son saniye de gelen galibiyete mi sevinelim ! şansızmızın yardımıyla da olsa oynanan futbol taraftarı memnun etmese de ilerleyen haftalarda çok işimize yarayacak önemli bir 3 puan var ,temennimiz ilerleyen haftalarda takımın oturması ve güzel futbolla beraber seri galibiyetlerin devamının gelmesi..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.