Orijinalini görmek için tıklayınız : Turgut Özal Üniversitesi
Fatih Taşkın
03-12-2011, 01:49
sayın abdullah gulun ne yazıkkı galatasaray taraftarlıgı on plana cıkmıstır,umarım meclıs tarafsızlıgını korur ve yenıden degısıklıgı gecırır,bır macta sıke yapan adam bır katılden fazla ceza alacak,hangı vicdan buna evet der,cumhurbaskanımıza yakısmadı bu karar,beklemezdım hiç
Arkadaşlar cumhurbaşkanının galatasaraylılığıyla ne alakası var adam beşiktaşlı içerde beşiktaşlı yöneticilerde var eğer öyle bişey olsaydı yasayı geçirirdi, cumhurbaşkanına galatasaraylığı yüzünden laf söylemenin lüzumu yok, hem şu da unutulmasın bu yasayı bu haliyle kabul edilmesine en çok destek olan aziz yıldırımdır bunu herkes biliyor
M.Ertugrul Yılmaz
03-12-2011, 13:12
Arkadaşlar cumhurbaşkanının galatasaraylılığıyla ne alakası var adam beşiktaşlı içerde beşiktaşlı yöneticilerde var eğer öyle bişey olsaydı yasayı geçirirdi, cumhurbaşkanına galatasaraylığı yüzünden laf söylemenin lüzumu yok, hem şu da unutulmasın bu yasayı bu haliyle kabul edilmesine en çok destek olan aziz yıldırımdır bunu herkes biliyor
o zaman ben bu vetoda başka seyler ararım,eger bu kararı tuttugu takımdan dolayı değilde başka bır nedenden dolayı verdıyse ıste o zaman sıkıntı var demektır,mecliste 3 buyuk partı hıcbır zaman anlasamazken bu konuda anlasıp yasa degısıklıgıne gıdıyor(bu yasanın gecmesı ıcın bılıyorsunkı bellı bır cogunluk gerek) ve cumhurbaskanı veto edıyor,taraftarlıgı bırak hangı mantık;sıke,teşvıkın cezasının bır bebek katılınden daha fazla ceza almasına goz yumar,sayın cumhurbaskanı halkın ıradesını redderek(meclıs halkın ıradesıdır) cok yanlıs bır karara ımza atmıstır,ben hala azız yıldırım hakkında cok buyuk bır operasyon yurutuldugu kanısındayım
M.Ertugrul Yılmaz
03-12-2011, 13:22
Azİz Yildirim Ve Fenerbahceye Karsi Yurutulen Bu Operasyonda Ben Sahsen Baskanimin Ve Yoneticilerimin Sonuna Kadar Arkasindayim;asker Bulent,cemil Turan Hicbir Gercek Fenerbahceli Sizi Unutmaz....
F.Zehra Demir
03-12-2011, 21:25
Gs liler sadece bir kaç saat lider olabildiler :D
F.Zehra Demir
03-12-2011, 21:27
Tebrikler Fenerbahçem liderliği koruyacağına inanıyoruz :)
F.Zehra Demir
03-12-2011, 21:31
Stoch oynatmaları çok iyiydi oyuna girmesiyle maça hareketlılık getirdi bu adamdan yararlanmak faydalı olacaktır.
Fatih Taşkın
03-12-2011, 22:52
stoch sonunda kendini buldu dia'nın da gelmesiyle pozisyon açısından sıkıntı çekmeyeceğimiz açık bide arada forvet transfer edersek o zaman fenerbahçe kendini bulur, şimdi en önemlisi haftaya lider girdiğimiz arenadan yine lider çıkmak
Fatih Taşkın
06-12-2011, 21:33
arkadaşlar forumu çok ihmal ettik bir an önce toparlanmalıyız
M.Ertugrul Yılmaz
06-12-2011, 22:00
insallah yarın forumu yerinden oynatacağız ;)
Fatih Taşkın
06-12-2011, 22:46
yarın her fenerli gibi tabiki galibiyet bekliyorum ama bana maç berabere bitecekmiş gibi geliyor ama önemli olan arenadan lider çıkmak
Ahmet Karaca
07-12-2011, 01:00
6s maçı çok önemli . kesinlikle kazanmalıyz . . bn izlemiycem totem yapcm :) alırz inş
Eren Aslan
07-12-2011, 13:53
totem felan boş işler fatihe bende katılıyorum berabere kalcaz gibi geliyo, ama tabi ki inşallah kazanırız
Fatih Taşkın
07-12-2011, 13:54
beyler bu maçı bi atlatalımda trabzon maçına kesin gidiyoruz,
Büşra Solmaz
07-12-2011, 13:56
arkadaşlar unifeb ne zaman tam olarak kurulacak galatasaylılar bile özallı aslanlar diye maçlara gidiyolar, bir an önce kurulsun şu unifeb
Ahmet Karaca
08-12-2011, 13:59
Galibiyet coşkumuzu, mağlubiyet tutkumuzu arttırır. .
sonuna kadar yanınızdayız
Fatih Taşkın
09-12-2011, 22:53
arkadaşlar önümüzdeki hafta sonuna kadar herşeyi netleştirin, trabzon maçına gidiyoruz
Ahmet Karaca
11-12-2011, 10:44
Biletleri nasıl alcaz? Ve ulasim nasl olacak
M.Ertugrul Yılmaz
12-12-2011, 18:30
aziz başkan ve diğer fenerbahcelıler yasa değişikliğinin resmı gazetede yayınlanmasıyla birlikte insallah serbest kalacaklar,cunku basında ıddia edıldıgı gıbı azız yıldırım suc orgutu kurdugundan dolayı tutuklı degıl,tutuklu olma sebebı sadece sıkedır,savcının bıldırısınde bu boyledır,baskanımızın aramıza donmesıne cok az vakıt kaldı,eger serbest kalmassa cok pıs kasıt ararım
Fatih Taşkın
12-12-2011, 21:35
bu sistemle oynamak zorundamıyız arkadaşım, dia'yı neden oyuna almıyosun, bienvenü bu takımda oynayamaz alex'i santrafor oynatıyosun o adam santrafor oynayabilir mi forvet arkası oynarken bile top alamıyor, selçuk'u çıkarmıyosun özeri oynatıyosun, şu takım gerçek kadrosuyla oynasa herkesi yener herkesi
Ahmet Karaca
13-12-2011, 15:38
trapzon maçının biletleri satışta. 15 aralıkta genel satışa çıkacak... eğer gideceksek acilen organize olmamız lazım
Fatih Taşkın
14-12-2011, 21:52
trapzon maçının biletleri satışta. 15 aralıkta genel satışa çıkacak... eğer gideceksek acilen organize olmamız lazım
benim kulüp maçım çıktı gidemeyebilirim ama gitmek isteyen birisi varsa bilet alabilirim bana ulaşsın yeter
Ahmet Karaca
15-12-2011, 09:16
ben bilet bulmaya çalisiyorum. Bulabilirsem giderim maça
Ahmet Karaca
19-12-2011, 10:54
haftaya trapzon galibiyetiyle başlamak çok güzel .d
Fatih Taşkın
21-12-2011, 01:16
Galibiyet güzel devamını getirmemiz lazım devre arasına galibiyetle girip zirvedek uzaklaşmamak lazım, sonra takıma bir kaç takviye şampiyonluğa edim adımlarla yürürüz
Ahmet Karaca
09-01-2012, 22:22
Final dönemi bu galibiyet moral oldu .d
Berkay Postalcıoğlu
17-05-2012, 23:36
Türkiye kupası çeyrek final maçından beri Fenerbahçemizin bütün maçlarına kaçırmadan gidiyorum. Kayserispor,Karabük,Bursa maçlarına gittim. Playofflarda Trabzonspor,Beşiktaş,Galatasaray maçlarına gittim. Ancak halen aday üniversiteler arasından çıkamadığımız için kendi başına bi oluşum olamıyoruz. Kayseri ünifebde tanıdıklarımız olduğu için onlarla beraber tribünlerdeyiz. Artık bizimde Unifeb oluşumunda adımızı duyurmamızın zamanı geldi. Yeni sezonda da Fenerbahçemizin bütün maçlarına yağmur çamur demeden gideceğim!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.