Orijinalini görmek için tıklayınız : Turgut Özal Üniversitesi
Atilla Çevik
16-09-2009, 04:48
Turgut Özal Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.
Fatih Taşkın
05-10-2011, 22:10
ben bu oluşumda yer almak istiyorum geçen seneden beri de uğraşıyorum ama bi sonuç alamamıştım, inşallah bu oluşumda bende yer alırım
M.Ertugrul Yılmaz
18-10-2011, 23:16
bende fenerbahceli kimliğimi sonuna kadar yansıtabileceğim bu oluşumda biran önce yer almak istiyorum
Fatih Taşkın
19-10-2011, 00:36
En kısa zamanda arkadaşlarında TOÜ forumuna katılımıyla okulumuzda ÜNİFEB kurulacaktır inşallah çalışmalarımız ve ünifeb foruma üye olma işlemlerimiz hızla devam etmektedir..
Merve Tatlıdil
19-10-2011, 00:43
en kısa zamanda
turgut özal üniversitesinde ünifebin kurulmasını bekliyoruz
çalışmaları yapan arkadaşlara kolay gelsin :)
F.Zehra Demir
19-10-2011, 01:48
Turgut Özal Üniversitesi ünifebin kurulması için çalışan arkadaşlara
teşekkür ediyorum.
Gözde Koçali
20-10-2011, 00:21
TOU ÜNİFEB için çok çalışan arkadaşlarımız var,bende yer almak istiyorum.inşallah en kısa sürede açılır
Doğan Pelit
20-10-2011, 11:59
Tugut özal üniversitesine unifeb kurulmasını sonuna kadar destekliyorum. Üniversitemizde diğer kulüpler kendi kulüplerini kurarken fenerbahçemizin kuruluşunun olmaması büyük eksiklik. İnşallah en kısa zamanda açılır.
Maksude Bilir
20-10-2011, 23:30
başta " fatih taşkın " olmak üzere pek çok arkadaşımız tou ünifeb kurulması için çaba göstermektedir :) en kısa zamanda bu çabalarının sonuçlanmasını istiyoruz ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz :)
Büşra Solmaz
20-10-2011, 23:37
bu kurulum güzel bi şeklde gerçekleşir ve devam eder inş... başta fatih ve merve arkadşlrımıza ve diğer emek veren arkadşlara tşk ederm...
Merve Tatlıdil
20-10-2011, 23:41
bu kurulum güzel bi şeklde gerçekleşir ve devam eder inş... başta fatih ve merve arkadşlrımıza ve diğer emek veren arkadşlara tşk ederm...
:))
Fatih Taşkın
21-10-2011, 01:20
Arkadaşlar teşekkürler, bütün arkadaşlarla Turgut Özal Üniversitesini Ünifeb'e üye üniversiteler arasına katmaya çalışıyoruz. Zaman ve mekan ne olursa olsun Turgut Özal Üniversitesi olarak Fenerbahçemize destek olacağız, burasıda bizim buluşma noktamız olacaktır
Fatih Taşkın
22-10-2011, 01:50
Arkadaşlar Okulumuzda kurulması planlanan Ünifeb oluşumunda bulunmak isteyen arkadaşlar benimle irtiba geçerlerse sevinirim, hep beraber çalışırsak daha çok yol katederiz
M.Ertugrul Yılmaz
22-10-2011, 02:28
Darağacında olsakta son sözümüz TOÜ ÜNİFEB!
Ceyda Avcı
22-10-2011, 13:22
Ben de yer almak istiyorum. Üniversitemizi burada görmek güzel olacak :)
Fatih Taşkın
22-10-2011, 13:32
Arkadaşlar ilgi ve alaka çok güzel inşallah en kısa zamanda foruma yeni üye olan arkadaşlarında katılımıyla Ünifeb-TOU kurulacaktır, bundan sonra artık bu sayfa bizim buluşma, haberleşme ve zaferleri kutladığımız yer olacak, ondan dolayı bu sayfayı takip edelim
Rukiye Sabır
22-10-2011, 15:13
bende varımm :) TOÜ ÜNİFEB diyorum başkada bişi demiyorum :)
Ahmet Karaca
22-10-2011, 17:45
TOÜ ÜniFeB de yer almak ve sonuna kadar desteklemek istiyorum .
Berkay Postalcıoğlu
22-10-2011, 23:53
Umarım en kısa zamanda okulumuzda ünifeb oluşumu başlar. Bende bu oluşumu destekliyorum. ;)
Gözde Koçali
23-10-2011, 00:13
artık tou ünifeb açılsın istiyoruz çalışan arkadaşlrımızın çalışmaları boşa çıkmasın heyecanla bekliyoruz :)
Fatih Taşkın
23-10-2011, 22:01
Bi gol atamadık iyi mi, dia'nın sakatlanması kötü oldu tempomuz tam hızlandı derken tekrar yavaşladık neyse yense de yenilsede berabere de kalsa gönlümüz Fenerbahçe'yle
Kenan Gençtürk
24-10-2011, 21:37
Bu oluşumda yer almak istiyorum ve hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.
Fatih Taşkın
25-10-2011, 02:06
Bu oluşumda yer almak istiyorum ve hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.
İnşallah kardeşim Fenerbahçemizin adını üniversitemizde en iyi şekilde temsil edeceğiz, bir an önce faaliyetlere başlayalım toplantı vs.
Ahmet Karaca
25-10-2011, 10:52
evet bir an önce faaliyete geçmemiz lazım . . FENERBAHÇE farkını görsün herkes
Eren Aslan
25-10-2011, 14:42
bende fenerbahceli kimliğimi sonuna kadar yansıtabileceğim bu oluşumda biran önce yer almak istiyorum
Buğra Aktaş
26-10-2011, 21:31
Tugut özal üniversitesine unifeb kurulmasını sonuna kadar destekliyorum. çalışmaları yapan arkadaşlara kolay gelsin :)
Şule Kaya
26-10-2011, 21:34
bu kurulumun devamlılığını bekliyoruz... :)) katkısı olan herkese tşkler..
Fatih Taşkın
27-10-2011, 01:26
Arkadaşlar inşallah okulumuzda Unifeb oluşumu kurulacaktır, sizden tek isteğimiz Unifeb'i okulda çevrenizdeki insanlara anlatmanız ve onlarında foruma üye olmalarına yardım etmenizdir. Bir Fenerbahçeli olarak bizde bu oluşumun resmen okulumuzda kurulmasını ve faaliyetlerine başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler.
Fatih Taşkın
27-10-2011, 21:00
Arkadaşlar maçtan sonra forumumuzda buluşuyoruz, inşallah zaferi burda kutlayacağız
Kenan Gençtürk
27-10-2011, 21:29
Arkadaşlar maçtan sonra forumumuzda buluşuyoruz, inşallah zaferi burda kutlayacağız
BU GECE İNŞALLAH KAZANACAĞIZ KARDEŞİM ;)
Fatih Taşkın
27-10-2011, 23:46
BU GECE İNŞALLAH KAZANACAĞIZ KARDEŞİM ;)
Elimizden kaçırdık iyi mi, beraberlik golünden sonra biraz daha istekli olsaydık 2. golü yemezdik ama olsun inönü deplasmanında 1 puan da iyidir, 3 puan daha güzel olabilirdi tabi ki :)
Fatih Taşkın
28-10-2011, 00:04
Kimse İnönü'yü basmadınız demesin :))
Gözde Koçali
28-10-2011, 00:38
yensekte yenilsekte berabere kalsakta :) kalbimiz hep fenerde.. :)
Kenan Gençtürk
28-10-2011, 01:04
3 puanı elimizden kaçırsakta yenilmezlik serimize devam ediyoruz..Önümüzdeki maça bakacağız artık haftaya evimizde karabük maçından 3 puanla ayrılıp,2 haftadır yaptığımız puan kayıplarına son vereceğiz inşallah.
M.Ertugrul Yılmaz
28-10-2011, 01:08
güzel maçtı,iki takımıda tebrik etmek gerekte;yahu 88.dakikada yedi golü beşiktaş.. artık 8leri çift görmeye başladılar... :)))
F.Zehra Demir
28-10-2011, 01:09
Son 10 ayda Fenerbahçe'den puan alabilen 4 takımdan biri Beşiktaş oldu.. bu da bi başarı :))
Fatih Taşkın
28-10-2011, 01:11
Son 10 ayda Fenerbahçe'den puan alabilen 4 takımdan biri Beşiktaş oldu.. bu da bi başarı :))
Doğru söze ne hacet güzel bi tespit Zehra, Biliyosun bunlar için Fenerbahçe'yle berabere kalmak bile bir başarı, 6s gibi sevinenler var mesela :)
F.Zehra Demir
28-10-2011, 01:19
Önümüzdeki haftasonu itibari ile farkı 2 puan daha arttıracağız inşallah Fatih
Ahmet Karaca
29-10-2011, 20:50
FENERBAHÇE ÜLKER 93 - 60 bandırma
Kenan Gençtürk
29-10-2011, 22:39
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/inonude-deplasman-tribununde-mac-sonu-volkan-uyardiSXTVQ28398SXQ/?ref=FM1
Beşiktaş maçı sonrası güzel bir tribün şov.
Gözde Koçali
29-10-2011, 22:42
1 Fenerbahçe 18
2 Trabzonspor 16
3 Orduspor 16
4 Galatasaray 14
Kenan Gençtürk
29-10-2011, 22:57
Kimse İnönü'yü basmadınız demesin :))
http://www.youtube.com/watch?v=4OKxaIYWQDY&feature=related
Fatih Taşkın
30-10-2011, 00:50
Bünyamin Gezer: "Alex bir pozisyonda itiraz ediyorsa %99 haklıdır" TRT'deki röportajında Bünyamin Gezer Alex hakkında bu sözleri sarfetti, taraflı tarafsız herkesin güvenini kazanan bir oyuncu hakkında artık eleştirilerin ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz
F.Zehra Demir
30-10-2011, 01:34
http://www.trtspor.com.tr/Duyuru/alex-de-souza-cildirdi_4991
Fatih Taşkın
30-10-2011, 01:38
http://www.trtspor.com.tr/Duyuru/alex-de-souza-cildirdi_4991
Alex ile diğer futbolcuların arasını açmaya çalışan üç beş kendini bilmezin haberi bunlar. Alex kişiliği, özel hayatı ve futbol yaşamıyla kendini herkese kanıtlamış bir futbolcu. Hala bu futbolcu üzerinden prim yapmaya çalışmak çok saygısızca. Türkiye'ye bir daha böyle bir futbolcu gelmez değerini bilsin herkes..
Muhammed Çetinkaya
30-10-2011, 01:41
daha fenerli olmadık ama olma yolundayız :)))
Fatih Taşkın
30-10-2011, 01:45
Arkadaşlar herkes dikkatli bi şekilde okusun;
Burası bizim forumumuz, sadece bize ait, sadece Turgut Özal Üniversitesi öğrencilerine ait, yani arkadaşlar burda istediğiniz şeyi konuşabilirsiniz, sohbet edebilirsiniz, günlük haberlerden bahsedebilirsiniz, burayı yuvanız gibi görün, hergün ziyaret edin, lütfen bi yorum yapan bir daha uğramıyor böyle olmasın, Ünifeb'in kurulmasını istiyormusunuz diye sorduğumuzda bu sözde kalmasın eyleme geçirin söylediklerinizi. Bize destek olmayacaksanız söyleyin başka insanlara devam edelim yolumuza. Lütfen arkadaşlar rica ediyorum, okulumuzda Fenerbahçemizi temsil etmek, Unifeb kimliğimizi gururla taşımak istiyorsak, bunun yolu burdan geçiyor. Tekrar rica ediyorum, forumumuzu ihmal etmeyelim, teşekkürler.
Fatih Taşkın
30-10-2011, 01:49
daha fenerli olmadık ama olma yolundayız :)))
Verdiğin en doğru karar olur kardeşim, aramıza hoşgeldin :))
M.Ertugrul Yılmaz
30-10-2011, 01:55
bugun fenerbahce ulker-banvıt kırmızı macını ızledıkten sonra umutlarım yenıden yeserdı euroleague fınal fouru ıcın,helekı bagdanovıcın kendını bulması bu takım ıcın cok onemlı,tabı bır baska sevındırıcı haber ise engin atsurun sahalara tekrar donmesı,gerısı mırsadla tomasa
M.Ertugrul Yılmaz
30-10-2011, 02:00
bu arada erkek voleybol takımımıza bir parantez açmak gerek,sezona arkası 3-0 la geçip cumhurbaskanlıgı kupasıyla başlayan takımımız,gerek ligde gerekse sampıyonlar lıgınde muhtesem gidiyor,insallah bu sene tıpkı bayan voleybol takımımızın bızı son senelerde gururlandırdıgı gibi avrupada bizi en ust noktaya tasıyacaklar,bundan emınım
Merve Tatlıdil
30-10-2011, 02:06
Arkadaşlar herkes dikkatli bi şekilde okusun;
Burası bizim forumumuz, sadece bize ait, sadece Turgut Özal Üniversitesi öğrencilerine ait, yani arkadaşlar burda istediğiniz şeyi konuşabilirsiniz, sohbet edebilirsiniz, günlük haberlerden bahsedebilirsiniz, burayı yuvanız gibi görün, hergün ziyaret edin, lütfen bi yorum yapan bir daha uğramıyor böyle olmasın, Ünifeb'in kurulmasını istiyormusunuz diye sorduğumuzda bu sözde kalmasın eyleme geçirin söylediklerinizi. Bize destek olmayacaksanız söyleyin başka insanlara devam edelim yolumuza. Lütfen arkadaşlar rica ediyorum, okulumuzda Fenerbahçemizi temsil etmek, Unifeb kimliğimizi gururla taşımak istiyorsak, bunun yolu burdan geçiyor. Tekrar rica ediyorum, forumumuzu ihmal etmeyelim, teşekkürler.
:D dediğin gibi olur inş fatih haklısın :)
Berkay Postalcıoğlu
30-10-2011, 02:13
Bünyamin Gezer: "Alex bir pozisyonda itiraz ediyorsa %99 haklıdır" TRT'deki röportajında Bünyamin Gezer Alex hakkında bu sözleri sarfetti, taraflı tarafsız herkesin güvenini kazanan bir oyuncu hakkında artık eleştirilerin ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz
Kardeşim Alex tartışmasız Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyuncu, hem karakteriyle hem aile yaşantısıyla hemde performasıyla, kimse alex'i tartışmasın
M.Ertugrul Yılmaz
30-10-2011, 02:21
taraftar desteğini ne yazıkki basketbol ve voleybolda(erkeklerde) cok zayıf goruyorum :(, umarım ozellıkle erkek basket takımımıza ıstanbul ve cevresındekı renkdaslarımız gereken destegı artık verırler,caja laboral macını seyrettıgımde acıkcası utandım,bır euroleague macında fenerbahce oynuyorsa o salonun dolması gerekırdı.;
Fatih Taşkın
30-10-2011, 02:24
taraftar desteğini ne yazıkki basketbol ve voleybolda(erkeklerde) cok zayıf goruyorum :(, umarım ozellıkle erkek basket takımımıza ıstanbul ve cevresındekı renkdaslarımız gereken destegı artık verırler,caja laboral macını seyrettıgımde acıkcası utandım,bır euroleague macında fenerbahce oynuyorsa o salonun dolması gerekırdı.;
Aynen katılıyorum, nedense sadece derbilerde bu branşlardaki maçlarda tribünlerde seyirci oluyor. basketbolda da fenerbahçe ülker çok başarılı ve bu başarıların deva etmesi için taraftar desteği çok önemli, ispanyada ki maçları izliyorumda takımlar her maçı full tribünlere oynuyorlar, ee böyle olunca da oyunlarda ekstra performans sergiliyorlar.
Fatih Taşkın
30-10-2011, 03:09
Emmanuel Emenike, son maçta 3 golü var yine döktürmüş, sağolsun TFF ve medya, adam resmen kaçmak zorunda kaldı. Eminim şimdi Fenerbahçemizde olsaydı çok faydalı olurdu
Berkay Postalcıoğlu
30-10-2011, 03:31
Emmanuel Emenike, son maçta 3 golü var yine döktürmüş, sağolsun TFF ve medya, adam resmen kaçmak zorunda kaldı. Eminim şimdi Fenerbahçemizde olsaydı çok faydalı olurdu
şimdi spartak moskova çok büyük paralara satar Emenike'yi chelsea'nin istediği söyleniyor, yazık oldu fenerde olsaydı büyük işler yapardı
Ahmet Karaca
30-10-2011, 03:40
Emenike bizde olsaydi çok iyi olurdu. . 8taşa atardı kesin .d
Ahmet Karaca
30-10-2011, 03:45
Skor 2-1 olduğunda 8taşlılar üç üç diye bağırmaya başladılar. . 2. Golü yediklerinde 3 isteyip 4 yedikleri maçı hatırladılar galiba .d kimseden çıt çıkmadı .d .d
M.Ertugrul Yılmaz
30-10-2011, 12:43
gerçekten öyle,heleki sezon başından beri forvet oyuncularımız formsuz olunca,insan daha da cok arıyor,simdi bu kadroda emenıke,niang,santos(o da bu hafta chelsea macında gol attı),lugano ve yenı gelecek yıldızlarla sampıyonlar lıgınde fınale oynayacak bır takım kuruluacaktı,ama savcı ve dıgerlerı sagolsun engelledıler bunu
Fatih Taşkın
30-10-2011, 12:49
gerçekten öyle,heleki sezon başından beri forvet oyuncularımız formsuz olunca,insan daha da cok arıyor,simdi bu kadroda emenıke,niang,santos(o da bu hafta chelsea macında gol attı),lugano ve yenı gelecek yıldızlarla sampıyonlar lıgınde fınale oynayacak bır takım kuruluacaktı,ama savcı ve dıgerlerı sagolsun engelledıler bunu
defansta lugano yobo, belki yobonun yerine başkası da düşünülebilirdi, bilica, baroni ve güiza gönderilir. baroninin yerine lassana diarra alınırdı. Daha say say bitmez hacım, yaptıkları operasyonlar tezgahlar sonuç verdi, bütün yıldızlarımız gitti, ama bu kadroylada Volkan'ın dediği gibi nağmağlup şampiyon oluruz
Fatih Taşkın
30-10-2011, 13:25
Albert Riera, Fenerbahçe'nin bazı oyunlarını satınca şampiyonluğun daha kolay olacağını düşünmüş. Biz oyuncularımızı sattık ama ruhumuzu satmadık Riera, yakın zamanda göreceksin
M.Ertugrul Yılmaz
30-10-2011, 18:29
fenerbahcemızın ve ulkemızın en guzel spor salonu ;ulker sports arenanın yapımı bitmek üzere bir organizasyon yapıp açılışına mutlaka gidelim
Fatih Taşkın
30-10-2011, 19:44
fenerbahcemızın ve ulkemızın en guzel spor salonu ;ulker sports arenanın yapımı bitmek üzere bir organizasyon yapıp açılışına mutlaka gidelim
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun, okulda toplanıp konuşalım açılışa mutlaka gidelim
Fatih Taşkın
30-10-2011, 19:45
Bayan tenişçilerin toplara vururken çıkarttığı sesler eleştiriliyomuş, Sharapova'nın sesi bence çok güzel :)) ve şu an da aynı ses Azarenka'dan çıkıyor ve ben Azarenka'yı destekliyorum :))
Kenan Gençtürk
30-10-2011, 21:01
Maria Sharapova 100 desibel ses çıkarıyormuş ve 95 desibellik tren sesini geride bırakıyormuş.Hatta bu sesler yasaklanmak isteniyormuş :) Wimbledon tenis turnuvasının baş hakemi Alan Mills yasaklamak istiyoruz tarzında bir açıklamada bulunmuş :)
Fatih Taşkın
30-10-2011, 21:38
Maria Sharapova 100 desibel ses çıkarıyormuş ve 95 desibellik tren sesini geride bırakıyormuş.Hatta bu sesler yasaklanmak isteniyormuş :) Wimbledon tenis turnuvasının baş hakemi Alan Mills yasaklamak istiyoruz tarzında bir açıklamada bulunmuş :)
Yasaklasan nereye kadar yasaklayacaksın ki, kadın antremanlarda bile yıkıyo ortalığı :)
Fatih Taşkın
30-10-2011, 21:40
Nasıl seviniyo melih şendil, böyle spiker mi olur, hemen beşiktaşı övmeye başladı hakkını teslim edelim felan, beşiktaşa kızıyo pozisyonları harcadığı için, bi de keşke kuddusi gibi bütün hakemler görse ceza sahasında ki müdahaleleri
F.Zehra Demir
31-10-2011, 00:12
Fenerbahçe'yi zora sokan Dia'nın sakatlanması sonucu Juventus'dan devre arası sırp oyuncu Milos Krasic ile tekrar görüşmek istemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Fatih Taşkın
31-10-2011, 11:28
Fenerbahçe'yi zora sokan Dia'nın sakatlanması sonucu Juventus'dan devre arası sırp oyuncu Milos Krasic ile tekrar görüşmek istemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Güzel bi yere değinmişsin Zehra, Krasiç'in dia kadar hızlı olmasada gol yollarında ki becerisi ve ayak hakimiyeti konusunda Dia'dan daha iyi olduğu bi gerçek, eğer alınabilirse veya kiralanabilirse çok faydalı olur takıma
Fatih Taşkın
31-10-2011, 11:29
Evet arkadaşlar bi anket yapalım;
Fenerbahçe, devre arasında hangi mevkilere transfer yapmalı?
Kenan Gençtürk
31-10-2011, 13:39
Forvet iyi olurdu.Abdullah Kiğılı geçenlerde bir açıklama yapmış devre arasında forvet transfer etmeyi düşünüyoruz tarzında.Krasiç konusuna gelirsek juventus'ta fazla forma şansı bulamıyor ve olası bir kiralama durumu takıma yarar sağlayabilir.Yetenekli bir oyuncu .Dia'nın yokluğunu aratmayabilir.
M.Ertugrul Yılmaz
31-10-2011, 20:59
Bu akşamki macı kazanmak farz bize
M.Ertugrul Yılmaz
31-10-2011, 21:00
akşamkı mactan sonra soyleyecegım :)
M.Ertugrul Yılmaz
31-10-2011, 21:20
Allah belanı versın senın hakem,fenerbahce dusmanlarının inadına bu macı alacagız
Ceyda Avcı
31-10-2011, 22:13
Bence forvet :)
M.Ertugrul Yılmaz
31-10-2011, 22:56
FENERLE KIMSE BAŞA ÇIKAMAZ!!!! turkıyenın 4 te 3 une kapak olmustur buda, 4 puan farkla liderliğe devam ediyor fenerbahcem,27 mactır kaybetmeyerek,hadi hep beraber BU MAÇTA ŞİKE VAR SORUSTURMA AÇILSIN!! :)
Gözde Koçali
31-10-2011, 23:48
forvet ve ortasaha acil transfer lazım..
Doğan Pelit
31-10-2011, 23:56
yobonun yanına en az yobo kadar sağlam bi defans lazım bu iş bekirle falan olmaz bide forvete sürekliliği olan bi golcü lazım türk olması yararımıza olur mevlüt gibi mesela
F.Zehra Demir
01-11-2011, 00:05
Forvet ve ortasaha transfer yapılması gerekir.
M.Ertugrul Yılmaz
01-11-2011, 00:33
akşamkı mactan sonra soyleyecegım :)
artık soyleyebılırım,bır stoper(oyunu topa sokmasını bilen,fiziği guclu) ve kesınlıkle zenci ama tekniği yuksek bir forvet
Fatih Taşkın
01-11-2011, 00:45
Bence nerdeyse her mevkiye transfer ihtiyacımız var gerçi Serdar Kesimal'ın dönecek olduğunu düşünürsek defansa acil transfer şart değil. Ama kesinlikle ortasaha ve net bir santraforo ihtiyacımız var. Bienvenü bu takımın oyuncusu değil. Ayrıca bir tane de kanat oyuncusu alabiliriz. Çünkü yeri geliyo Özer kanatta oynuyo. Bana katılır mısınız bilmiyorum ama Özer de bu oyunuyla Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Fenerbahçe eğer gereken yerlere transfer yaparsa bu sezonu şampiyon bitirir.
Kenan Gençtürk
01-11-2011, 00:50
Aslında birazda gidenleri aramıyor değiliz fatih.Emenike,niang,lugano,andre santos bunları elimizde tutup bir kaç takviye yapsaydık çok daha farklı bir fenerbahçe izleyebilirdik.Ama sağolsun tff ve uefa'nın yanlış tutumu bizi biraz daha zora soktu.Bunun da üstesinden en iyi şekilde geleceğiz tabiki.Yarıda güzel transferle daha sağlam bir kadroya tekrardan ulaşacağız.
Kenan Gençtürk
01-11-2011, 09:36
Arkadaşlar forvet tranferi için Gaziantepten Cenk Tosun,Bayer Leverkusen'den Kiessling ve Psg den Mevlüt Erdinç konuşulan isimler arasında olduğu söyleniyor.Sizde bu 3 isimden hangisi Fenerbahçe için daha yararlı olabilir.Görüşleriniz nelerdir?
Fatih Taşkın
01-11-2011, 12:42
Arkadaşlar forvet tranferi için Gaziantepten Cenk Tosun,Bayer Leverkusen'den Kiessling ve Psg den Mevlüt Erdinç konuşulan isimler arasında olduğu söyleniyor.Sizde bu 3 isimden hangisi Fenerbahçe için daha yararlı olabilir.Görüşleriniz nelerdir?
Bence Cenk Tosun'a göre Mevlüt Erdinç transferi daha yararlı olur gibime geliyor. Hem daha tecrübeli hemde daha olgun bir oyuncu. Tabi Kiessling transferi de faydalı olabilir, izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu
Kenan Gençtürk
01-11-2011, 15:52
Bence Cenk Tosun'a göre Mevlüt Erdinç transferi daha yararlı olur gibime geliyor. Hem daha tecrübeli hemde daha olgun bir oyuncu. Tabi Kiessling transferi de faydalı olabilir, izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu
Mevlüt Erdinç gelse bencede hoş olur kardeşim.Takıma çok yarar sağlar.hemde yabancı kontenjanı açısından da iyi olur.Cenk Tosun da iyi ama çok genç ve fazla tecrübeli değil. :cool:
Enver Küçükbey
01-11-2011, 15:57
Bu oluşumun içinde yer almak istiyorum,umarım en kısa sürede tou ünifeb kurulur ve organizasyonlarımıza başlarız.
Ahmet Karaca
01-11-2011, 16:17
Bence mevlüt olursa daha iyi olur.
Abdülkadir Akıl
01-11-2011, 19:55
universitesmizde yapılanan ÜNİFEB'in en kısa donemde üniverstemizde faaliyet gosterilmesini temelli ediyoz s.b.u olarak,ayrıca Fatih TAŞKIN ve Kenan GENÇTÜRK arkdaşlarımızada gosterdikleri gayretlerden dolayı minnettarılıgımızı sunarız tşkrler....
Fatih Taşkın
01-11-2011, 22:03
universitesmizde yapılanan ÜNİFEB'in en kısa donemde üniverstemizde faaliyet gosterilmesini temelli ediyoz s.b.u olarak,ayrıca Fatih TAŞKIN ve Kenan GENÇTÜRK arkdaşlarımızada gosterdikleri gayretlerden dolayı minnettarılıgımızı sunarız tşkrler....
Abdulkadir aramıza hoşgeldin, teşekkür ediyoruz..
Fatih Taşkın
01-11-2011, 22:35
ünifeb oluşumu içinde yer almak istiyorum,umarım en kısa zamanda üniversitemizde bu oluşum başarı ile yürürlüğe girer ve organizasyonlar başlar.
Pınar aramıza hoşgeldin umarım oluşumda yer alırsın
Berkay Postalcıoğlu
01-11-2011, 23:12
Bence de Mevlüt alınırsa daha faydalı olur gibime geliyor. Çünkü Cenk Tosun'da bu sene bi form düşüklüğü var. Kiessling'de hatırladığım kadarıyla iyi bir oyuncu, Fernando Llorente tipinde. Sonuç olarak kim transfer edilirse edilsin Fenerbahçemize faydalı olur inşallah:)
Merve Tatlıdil
01-11-2011, 23:21
Bu oluşumun içinde yer almak istiyorum,umarım en kısa sürede tou ünifeb kurulur ve organizasyonlarımıza başlarız.
hoşgeldin aramıza :))
Merve Tatlıdil
01-11-2011, 23:26
ünifeb oluşumu içinde yer almak istiyorum,umarım en kısa zamanda üniversitemizde bu oluşum başarı ile yürürlüğe girer ve organizasyonlar başlar.
aramıza hoşgeldiniz.. :))
Gözde Koçali
01-11-2011, 23:30
aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum :) zamanla dahada büyüyeceğimize inanıyorum..
Fatih Taşkın
01-11-2011, 23:33
Bu arada Merve Tatlıdil arkadaşımızın yoğun ısrarlarına dayanamayıp kendisine buradan unifeb aracılığıyla teşekkür ediyorum, yoğun çalışmalarından dolayı ;)
Merve Tatlıdil
01-11-2011, 23:34
Bu arada Merve Tatlıdil arkadaşımızın yoğun ısrarlarına dayanamayıp kendisine buradan unifeb aracılığıyla teşekkür ediyorum, yoğun çalışmalarından dolayı ;)
fath adımı yazmk için böyle bi bahane vay be.. :)
Fatih Taşkın
01-11-2011, 23:39
fath adımı yazmk için böyle bi bahane vay be.. :)
Başka bi bahane bulamadım ne yapayım çekemiyorum seni çok çalışıyosun bende bile çok çalışıyosun Ünifeb için, Ünifeb Genel Sekreteri olabilirsin ;)
Merve Tatlıdil
01-11-2011, 23:40
fatih sus. :)
Fatih Taşkın
01-11-2011, 23:41
fatih sus. :)
Başkana sus denmez öğrenmedin mi hiç =))
Merve Tatlıdil
01-11-2011, 23:44
Başkana sus denmez öğrenmedin mi hiç =))
beşer şaşar napcan başkanm pardon affet :D
Fatih Taşkın
01-11-2011, 23:51
beşer şaşar napcan başkanm pardon affet :D
Genel Sekreterlikten alınarak bu cümlenin bedelini ödüyorsun seni ancak böyle affedebilirim ;)
M.Ertugrul Yılmaz
01-11-2011, 23:57
ahmet çakar,selcuk yula,rasim ozanın katıldığı bir program var beyaztvde,adamlar her programda gsnın yapmıs oldugu sıkelerden şahitleriyle,delilleriyle bahsediyor ama ne hikmetse bu başka hiçbir basın kuruluşunun umrunda değil,gelde isyan etme,shakdar maçında basını staddan atan fenerbahce taraftarı haksızmı sımdı
Ahmet Karaca
02-11-2011, 04:11
ahmet çakar,selcuk yula,rasim ozanın katıldığı bir program var beyaztvde,adamlar her programda gsnın yapmıs oldugu sıkelerden şahitleriyle,delilleriyle bahsediyor ama ne hikmetse bu başka hiçbir basın kuruluşunun umrunda değil,gelde isyan etme,shakdar maçında basını staddan atan fenerbahce taraftarı haksızmı sımdı
tek amaçları AZİZ YILDIRIMI bitirmek . . . . 6s yada başka bi takım hiçbirinin umrunda değil . .
Fatih Taşkın
02-11-2011, 12:25
Aziz Yıldırım Türkiye'de; yaptıklarıyla futbolun patronu olmuştu. 1 oy farkla oturduğu başkanlık koltuğunda Fenerbahçe'yi hem ekonomik hemde tesisleşme açısından açık ara Türkiye'nin en iyi kulübü konumuna getirdi. Türkiye'yi bırakın Avrupa'da da fransız ekonomi dergisi L'Expansion'a göre 10 yıl içinde dünyanın en büyük kulübü olmaya adaydı. Seneye ilk 10'a girmesi bekleniyordu. İşte Türk insanın her zaman yaptığı gibi böyle bi kulübümüzün değerini bilemedik koruyamadılar, korumakta istemediler. Bazı kulüpler ve taraftarları UEFA'ya şikayet mektupları gönderdi. TFF'nin UEFA'ya gönderdiği bilgilendirme mektubunda nedense sadece Fenerbahçe'nin ismi geçti, Trabzonspor ve BJK'nin adı yoktu. Daha anlatılacak çok şey var, 6s'nin 8-0lık Ankaragücü galibiyeti, Fenerbahçe-Denizlispor maçı, Ulusoy federasyonunun yaptıkları. Ama cezayı Türkiye'nin en büyük kulübü çekiyor, yazık..
Kenan Gençtürk
02-11-2011, 13:32
Emanetin 27 maçtır yenilmiyor Aziz Başkan. 13 maçtır deplasmanda kaybetmiyor en büyük sevdan. Volkan sakaLLarını kesmiyor, Taraftar 'akLan geL ' demiyor sana.. 11 KOCAMAN yürek, her maç öncesi senin için yemin ediyor, şerefsizlerin şerefsizce leke sürdükleri onurun için , sahada onurlu duruşlarıyla cevap veriyorlar. Bu takım yenilmiyor Aziz Başkan ! Bu takım sadece futbol oynamıyor, çalınan emeklerinin, yenilen haklarının mücadelesini veriyor. Lİderiz Aziz Başkan, bıraktığın gibi ... KaLbimizde En Derinlerdesin , Nice seneLere (Alıntıdır)
NİCE YILLARA BÜYÜK BAŞKAN !
Fatih Taşkın
02-11-2011, 21:02
NİCE YILLARA BÜYÜK BAŞKAN!!!
Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübünde 1990-1992 yıllarında Metin Aşık başkanlığındaki yönetimde görev aldı. 1991-1992 yılında futbol şube sorumlusu olarak çalıştı. 1998 yılında bir oy fark ile seçimi kazanarak Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olmuştur. Aziz Yıldırım halen görevine devam etmektedir. Aziz Yıldırım döneminde futbol takımı toplam 8 resmi kupa kazandı. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe futbol takımı 5 lig şampiyonluğu ile Fenerbahçe tarihinde en çok şampiyon olan başkandır ayrıca, 2 Süper Kupa, 1 Başbakanlık ve Atatürk Kupası'nı müzesine götürdü. Ayrıca Aziz Yıldırım başkanlığında Fenerbahçe 5 kez Türkiye Ligi ikinciliği elde ederken uluslararası bazda 2008 Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti olmuştur. Fenerbahçe futbol takımının 1964 yılındaki Kupa Galipleri Kupası Çeyrek Finalinden sonra Avrupada elde ettiği en iyi derecesi olmuştur. Amatör branşların tamamında Aziz Yıldırım döneminde şampiyonluklar kazanılmış ve Aziz Yıldırım başkanlığında ilk kez Avrupa da bir çok amatör branşta başarılar elde edilmiştir. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinin en başarılı başkanı olmakla beraber yaptığı atılımlarla Türkiye'nin en başarılı başkanı olarak yoluna devam etmektedir. Aziz Yıldırım adeta uyuyan dev Fenerbahçe'yi uyandırmıştır.
Fenerbahçe Stadı, Aziz Yıldırım tarafından, kulübe en çok başkanlık yapan Şükrü Saracoğlu'nun adı verilerek, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu olarak belirtilmiştir. Aziz Yıldırım döneminde stat parça parça yıkılarak kapasitesi genişletilip avrupa çapında modern bir stat hale getirilmiştir. Üstelik yapılan bu hamle için devletten tek kuruş yardım alınmamış olup tamamen taraftarların desteği ve yönetimin özverisiyle stat yeni hale kavuşmuştur. Yapılan emeğin bir karşılığı da UEFA'dan gelmiştir. 2009 UEFA Kupasına Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu ev sahipliği yapmıştır. UEFA finali öncesi Avrupa Spor Gazeteleri Birliği Başkanı ve üyeleri, Bu stadyumu başkasına yaptırsaydınız 300 milyon dolar öderdiniz şeklinde görüş bildirdi.
1997 yılında Ali Şen başkanlığında temeli atılan Samandıra Tesisleri 2000 yılında Aziz Yıldırım tarafından tamamlanıp hizmete sunuldu. Futbol takımımız burada çalışmalarını yapmaktadır. Altyapı için Fikirtepe Tesisleri 1999 yılında yapıldı. 2003 yılında Dereağzı Tesisleri suni çimle kaplatıldı ve yenilendi. 2004 yılında Fenerbahçe Adası'nda tam olimpik yüzme havuzu Aziz Yıldırım tarafından yaptırıldı. Faruk Ilgaz Tesisleri yeniden modernize edilerek hizmete sunuldu. Spor faaliyetleri dışında da birçok tesis yine Aziz Yıldırım döneminde gerçekleştirildi. 2005 yılında Fenerbahçe Todori Tesisleri yapıldı. Fenerbahçe Burnu'nda Vefa Küçük tarafından yaptırılan kulüp yönetim binası da yenilenerek, Fenerbahçe Konuk Evi olarak hizmete sunuldu. 19 Ekim 2005 günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı içinde yeralan Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi hizmete açıldı. Tesisleşmede durmaksızın çalışmalara devam eden Aziz Yıldırım ve yönetimi, Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde konaklama ve sosyal tesislerini yaptırdı. 2008 yılında göl kıyısında yer alan 7 dönüm arazi üzerine kurulan Sapanca Kırkpınar Tesisleri yapımına başlandı. Ataşehir´de Fenerbahçe Ülker Spor Kompleksi inşaatına başlandı. Fenerbahçe Samandıra Tesislerine Can Bartu Tesisleri, Dereağzı Tesislerine ise Lefter Küçükandonyadis Tesisleri adı verildi. Sporcularımıza sezon öncesi dönemlerde kamp yapma olanağı sunacak olan ve üyelerimizin de yararlanacağı Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Topuk Yaylası Tesislerimizin temeli atıldı. Düzce-Kaynaşlı'daki tesisler tamamlanınca futbol takımımız başta olmak üzere tüm takımlarımız kamp çalışmalarını burada yapacak.
Kurumsal atılımlara büyük önem veren Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi yayın organlarını faaliyete sokmuştur. Bunlar, Fenerbahçe Dergisi, Fenerbahçe Gazetesi ve Fenerbahçe TV'dir. Kulübün resmi sitesi fenerbahce.org daha aktif hale getirilmiştir. İlk kez 16 Ocak 2004 tarihinde hizmete giren FBTV, başta futbol olmak üzere basketbol, voleybol ve diğer tüm amatör branşlar hakkında haberleri taraftarlara aktarmaktadır. Ayrıca maç müsabakalarını canlı olarak yayınlamaktadır. Belirli dönemlerde futbolcular, yöneticiler ve tüm branşlardaki teknik heyet ve oyuncular FBTV programlarına katılmaktadır. FBTV'de ve resmi sitede genellikle Fenerbahçe hakkında yazılı ve görsel basında çıkan yüzlerce yalan haber tekzip edilmektedir.
Aziz Yıldırım göreve geldikten sonra bir diğer en büyük başarısı Fenerbahçe markasını ve ona bağlı Fenerium markasını yaratarak göstermiştir. 20 Şubat 2004 tarihinden itibaren Fenerbahçe Sportif A.Ş. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem görmektedir. Forbes Türkiye, Türkiye'nin 100 Büyük Şirketi listesinde Fenerbahçe Sportif A.Ş.'yi 61. sırada göstermiştir. Futbol Para Ligi'ne giren ilk ve tek Türk takımı olmuştur. Avrupa'nın büyük futbol ligleri dışında yer alan bir ligden, ilk 20 takım arasına sıralamaya giren yine tek kulüp Fenerbahçe olmuştur. 10 Haziran 1998 tarihinde Fenerbahçe Spor Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak kurulan şirket daha sonra adını Fenerium olarak düzenledi ve kulübün lisanslı ürünlerini satmaya başladı. Aziz Yıldırım döneminde gerçekleştirilen bir diğer proje ise Taraftar Kart projesi oldu. 2006 yılında başlanan uygulamada Fenerbahçe Taraftar Kart üye sayısının her geçen gün arttığı gözlenmekte ve Türkiye'nin tescilli en fazla taraftar sayısı Fenerbahçe'de olmakla birlikte Avrupada Real Madrid'e fark atıp Barcelona kulübüyle başabaş yarışmaktadır.
Türkiye'de ilk kez sanal operatör Fenercell adıyla hizmet sunan spor kulübü olmuştur. 23 Şubat 2009 tarihinde hizmete giren Fenercell sanal gsm operatörü, hizmet vermeye başlayalı henüz 3 ay bile olmamışken Barcelona'da düzenlenen Sanal Mobil Operatör (Industry Summit 2009) zirvesine davet edildi. Dünyadan çok sayıda GSM operatörünün ve sanal mobil operatörün katıldığı bu önemli zirvede yer alan tek Türk sanal mobil servis sağlayıcısı oldu.
Aziz Yıldırım, dünyanın önde gelen futbol yıldızlarına Fenerbahçe forması giydirdi. Başkanlığı döneminde transfer edilen bazı yıldız futbolcular şunlar; Milan Rapaiç, Sergei Rebrov, Kennet Andersson, Ariel Ortega, Pierre van Hooijdonk, Alex de Souza, Haim Revivo,Stephen Appiah, Nicolas Anelka, Mateja Kezman, Roberto Carlos, Dani GüizaAziz Yıldırım döneminde Avrupa mücadelesi inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Şampiyonlar liginde 2001-02 sezonunda grupta puansız dördüncü 2004-05 sezonunda 9 puanla grupta üçüncü, 2005-06 sezonunda 4 puanla grupta dördüncü olan Fenerbahçe, 2007-08 sezonunda yani Aziz Yıldırım başkanlığının 10. yıl dönümünde, futbol takımı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. (Senelerdir yenilmeyen Chelsea takımına çeyrek finalde elendi. O yıl şampiyonlar liginde bir maçını kazanarak elenen tek takım oldu. Alex de Souza şampiyonlar ligi asist kralı oldu. Şampiyonlar liginde en çok puan toplayan Türk takımı olmakla birlikte artı averajla tamamlayan tek Türk takımı oldu.) Bir sonraki sezon 2008 Şampiyonlar Ligi'nde 2 puanla grubunda dördüncü oldu. (Grubundan çıkan takımlardan Arsenal ve Dinamo Kiev Yarı Final, Porto ise çeyrek final oynadı.) 2009-2010 yılında ise avrupada grubundan lider çıkan ilk Türk takımı Fenerbahçe oldu. Bununla birlikte avrupada en fazla puan toplayan ilk ve tek Türk takımı Fenerbahçe oldu. (Fenerbahçe H Grubunu 15 puanla lider tamamladı) Ayrıca avrupada üstüste 5 maç kazanan ve avrupada deplasmanda üstüste 3 maç kazanan ilk ve tek Türk takımı yine Aziz Yıldırım dönemindeki Fenerbahçe oldu.
Basketbol Takımı
Basketbol Erkekler de Ülker ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla 2006-07 yılından itibaren Fenerbahçe Ülker adıyla müsabakalara çıkılmaktadır. Aziz Yıldırım, döneminde erkek basketbol takımı 16 yıl aradan sonra ligdeki 2. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe Ülker 2008 yılında yine şampiyon olarak basketbol tarihinde ilk kez üst üste şampiyonluk yaşadı. 13 yıl aradan sonra 4. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı, 43 Yıl Aradan Sonra Türkiye Kupasını müzesine götürdü.
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Fenerbahçe tarihinde bugüne kadar kazandığı tüm kupaları Aziz Yıldırım döneminde elde ederek, Aziz Yıldırım döneminin en başarılı branşlarından biri olmuştur. Bayanlar Basketbol Liginde 1998-1999, 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006, 2006-2007, 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010 sezonlarında olmak üzere toplam 8 lig şampiyonluğu yaşadı. Bayanlar Basketbol Türkiye Kupasını ise 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08, 2008-09 sezonlarında olmak üzere kupayı 9 kez kazanarak bu kupayı en fazla kazanan takım oldu. Ayrıca 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2003-04, 2004-05, 2006-07, 2009-10 olmak üzere 7 kez de Cumhurbaşkanlığı kupasını kazandı.
Voleybol Takımı
Fenerbahçe Voleybol takımı erkek ve bayan voleybol takımları da Fenerbahçe tarihinde ilk kez Aziz Yıldırım döneminde lig şampiyonluğu yaşadı.
Voleybol bayanlarda Acıbadem ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla Fenerbahçe Acıbadem adıyla müsabakalara çıkılmaktadır. Fenerbahçe Acıbadem Voleybol takımı Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, 2010 Indesit Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaline oynadığı bütün takımları yenerek finalde kaybettiği maçla Avrupa 2.si olmuştur. Daha öncesinde ise Avrupa CEV Kupasında 3. olmuştur.
Diğer Branşlardaki Takımlar
Şüphesiz Fenerbahçe Spor Kulübü diğer branşlarda tarihinin en başarılı dönemlerini yaşamaktadır. Daha önce yok sayılan bu branşlarda yarışan Fenerbahçeli sporcular hem ülke içinde hem de yurt dışında çok büyük başarılar elde etti. Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular kazandık.
Aziz Yıldırım Dönemi Öncesi: 1997Faal Üye Sayısı: 6.388 kişi
Lisanslı Sporcu Sayısı: 491 kişi
Fenerbahçe Bünyesinde Çalışan Sayısı: 92 kişi
Bütçe: 21.470.000 $
Stat Geliri: 3.237.000 $
Forma Reklamı: 683.000 $
Yayın Geliri: 13.541.000 $
Reklam Geliri: 1.896.000 $
İsim Hakkı Gelirleri: Yok
Amatör Şube Gelirleri: 220.000 $
Amatör Şubeler Sponsorluk Gelirleri: Yok
Aziz Yıldırım Dönemi: 2008Faal Üye Sayısı: 16.108 kişi
Lisanslı Sporcu Sayısı: 1.800 kişi
Fenerbahçe Bünyesinde Çalışan Sayısı: 653 kişi
Bütçe: 231.540.000 $
Stat Geliri: 54.710.000 $
Forma Reklamı: 3.700.000 $
Yayın Geliri: 19.879.000 $
Reklam Geliri: 19.038.000 $
İsim Hakkı Gelirleri: 6.704.000 $
Amatör Şube Gelirleri: 32.828.000 $
Amatör Şubeler Sponsorluk Gelirleri: 20.105.000 $
Gözde Koçali
02-11-2011, 21:19
Futbol takımı kaptanı Alex de Souza, başkan Yıldırım'ın kulübüne olan sevgisini takım olarak bildiklerini ifade ederek, "Takım olarak ve ben bireysel olarak başkanımızı çok özlüyorum. Başkanımızın doğum gününü kucak dolusu sevgilerle kutluyoruz. Umuyoruz ki ve eminiz ki bundan sonraki doğum gününde de beraber bir şekilde kutlayacağız" dedi.
Berkay Postalcıoğlu
02-11-2011, 21:20
BÜYÜK BAŞKAN METRİSTEN BİZE EL SALLA, ÖZLÜYORUZ SENİ...
Berkay Postalcıoğlu
02-11-2011, 21:26
Futbol takımı kaptanı Alex de Souza, başkan Yıldırım'ın kulübüne olan sevgisini takım olarak bildiklerini ifade ederek, "Takım olarak ve ben bireysel olarak başkanımızı çok özlüyorum. Başkanımızın doğum gününü kucak dolusu sevgilerle kutluyoruz. Umuyoruz ki ve eminiz ki bundan sonraki doğum gününde de beraber bir şekilde kutlayacağız" dedi.
Kimseye nasip olmaz böyle kaptan böyle takım..
Gözde Koçali
02-11-2011, 21:33
şanslıyız :)
M.Ertugrul Yılmaz
03-11-2011, 00:39
90 artı 2 de trabzonun direkten dönmesi bence hiç tesadüf değil ;)
Fatih Taşkın
03-11-2011, 01:06
Başka zaman olsa desteklerim Trabzonu ama bu sene Fenerbahçemize yapılanlardan sonra artık çok zor :))
Abdülkadir Akıl
03-11-2011, 10:53
büyüksün aziz başkan onurlu mucadelemize hem takım olarak hem'de taraftar olarak sürdürecez....
Gözde Koçali
03-11-2011, 23:33
Başka zaman olsa desteklerim Trabzonu ama bu sene Fenerbahçemize yapılanlardan sonra artık çok zor :))
bizim yanımızda olanı destekleriz :)
Ahmet Karaca
04-11-2011, 00:11
okulumuzda bir çok kulüp var ve yeni kulüpler kuruluyor... bu kadar gereksiz kulüp varken ÜniFeB in hala kurulmaması beni çok üzüyor . . ÜniFeB TOÜ nün bir an önce kurulup faaliyete geçmesi için daha fazla çaba göstermeliyiz. . . kısa zamanda gerekli başvuruları yapıp faaliyete geçmeliyiz
Fatih Taşkın
04-11-2011, 00:22
okulumuzda bir çok kulüp var ve yeni kulüpler kuruluyor... bu kadar gereksiz kulüp varken ÜniFeB in hala kurulmaması beni çok üzüyor . . ÜniFeB TOÜ nün bir an önce kurulup faaliyete geçmesi için daha fazla çaba göstermeliyiz. . . kısa zamanda gerekli başvuruları yapıp faaliyete geçmeliyiz
Biz gerekli başvuruları yaptık gereken yerlere mesajlar gönderdik en kısa zamanda gereken yapılıp UNİFEB TOU'nun kurulacağına eminim bir söz ettik sözümüzün arkasında durup UNİFEB'in kurulmasın için yapılması gereken herşeyi yapacaz
Ahmet Karaca
04-11-2011, 00:34
kuruluş için zaman tahmini varmı yada süreci hızlandırmak için yapabileceğimiz birşey var mı ?
Fatih Taşkın
04-11-2011, 00:56
kuruluş için zaman tahmini varmı yada süreci hızlandırmak için yapabileceğimiz birşey var mı ?
Zaman tahmini yok bana ulaşacaklar ama daha ulaşmadılar demek ki daha zamanı gelmedi ama er ya da geç kurulacaktır
Y. Emre Becerikli
04-11-2011, 02:16
Sonunda bende forumda sizlerin arasına katıldım, umarım bu oluşumda yer alırım ve okulumuzda UNİFEB'in vizyonunu gururla diğer arkadaşlara yansıtırız
Fatih Taşkın
04-11-2011, 22:41
Çok kötüyüz çooook, bir tane pozisyonumuz yok Sivas'da yılın topunu oynuyor bidaha oynamazlar..
Fatih Taşkın
04-11-2011, 22:53
27 hafta yenilmemekte bi başarı, ama bir an önce takımımızın toparlanması gerek, bu oyunla galibiyet biraz zor..
Fatih Taşkın
05-11-2011, 00:53
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar, memleketlerine gidecek arkadaşlara da hayırlı yolculuklar, inşallah herkes sağ salim gitsin gelsin, görüşmek üzere
M.Ertugrul Yılmaz
05-11-2011, 00:54
futbolda zaten yenilmemek diye bir olay yok,buna dunyanın en ıyı takımları barca,real vs da dahil,ama kotu futbolu hıc kımse savunamaz,bızım takımımızdan ıstegımız,onlar ruhlarını ortaya koysunlar,ellerinden geleni yapsınlar varsın yenilsinler bugunku oyun fenerbahceye hıc ama hıc yakısmadı,ayıp ettıler :(
Gözde Koçali
05-11-2011, 00:57
sivaslı biri olarak kardeş takım olduğumuzu düşünüyorum :D
Fatih Taşkın
05-11-2011, 12:34
Bayrama ailelerinin yanına giden arkadaşlardan ricam forumumuzu ihmal etmesinler, burası bizim ilgi göstermemiz gereken bir yuvamız arkadaşlar bunu unutmayalım, lütfen..
Buğra Aktaş
05-11-2011, 14:02
Zor gununde fenerbahçemıze unıversitemiz olarak destek vermek istioruz.
Ahmet Karaca
05-11-2011, 19:48
Geçen sezon Sivas'a ''SATILMIŞ'' diyenler bu sefer ''HELAL OLSUN'' diyorsa ya toptur ya da şerefsiz!
Fatih Taşkın
05-11-2011, 22:46
Arkadaşlar forumumuzda küfür içerikli mesajlar yayınlamamaya özen gösterelim
Ahmet Karaca
06-11-2011, 18:18
çok sinirlendim ama :) yoksa yayınlamam
Gözde Koçali
06-11-2011, 23:41
fenerbahçeli arkadaşlarımın bayramanı en içten dileklerimle kutluyorum.kurban bayramımız hepimize mübarek olsun.. böyle güzel ve anlamlı günlerdede hep bir arada olmak dileğiyle..
Fatih Taşkın
06-11-2011, 23:48
fenerbahçeli arkadaşlarımın bayramanı en içten dileklerimle kutluyorum.kurban bayramımız hepimize mübarek olsun.. böyle güzel ve anlamlı günlerdede hep bir arada olmak dileğiyle..
Teşekkürler gözdecim seninde bayramın mübarek olsun, tekrardan yola çıkacak ve yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum :)
F.Zehra Demir
07-11-2011, 00:32
Bayramınız mübarek olsun hep birlikte nice bayramlar görmek dileğiyle.. :)
Ahmet Karaca
07-11-2011, 02:04
bu 8taşın 6 kasım fobisi ne olacak böyle. . 8 i yarıya indirdiler 4 yediler .d
M.Ertugrul Yılmaz
07-11-2011, 14:14
basketbolda acil toparlanmamız lazım,ne yapıp ne edip takıma bir uzun monte etmelıyız,oyun kurucularımızda bıran once toparlanmalı,bogdanovıcde yavas yavas kıpırdanmalar var bu sevındıırıcı bır haber ama yetmez
Fatih Taşkın
07-11-2011, 20:09
Fenerbahçe'de bu sene bütün branşlarda bi yavaşlama var tempomuz düştü belki de bu olaylardan dolayı ama olsun Fenerbahçe'li gibi duramalı zorluklara göğüs germeliyiz, düşeceksekte şerefimizle düşmeliyiz, en azından ligden düşeceksekte yine son şampiyon biz olmalıyız, Fenerbahçe budur!
F.Zehra Demir
08-11-2011, 02:03
yapılan haksızlık budur..! http://yfrog.com/h8ptnvqj
Serkan.Aydın
08-11-2011, 02:07
haksızlığın görüntüsü..! http://yfrog.com/h8ptnvqj
aynen öyle ama biz varken FENERBAHÇE'mize hiç birşey olmaz ;)
Fatih Taşkın
08-11-2011, 13:13
aynen öyle ama biz varken FENERBAHÇE'mize hiç birşey olmaz ;)
Dış güçler istedikleri kadar Fenerbahçe'yi bitirmek için oyunlar yapıp dursunlar,
Fenerbahçe büyüklüğü bir başkadır, bu oyunlar yetmez, Fenerbahçe'yi bitirmeleri için 30 milyon taraftarı yok etmeleri gerekir...
Kenan Gençtürk
08-11-2011, 15:16
Dış güçler istedikleri kadar Fenerbahçe'yi bitirmek için oyunlar yapıp dursunlar,
Fenerbahçe büyüklüğü bir başkadır, bu oyunlar yetmez, Fenerbahçe'yi bitirmeleri için 30 milyon taraftarı yok etmeleri gerekir...
Kardeşim rahmetli İslam Çupi'nin bir sözünü getirdin aklıma.Fenerbahçe sevdasını çok güzel açıklayan bir söz:
"Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" - İslam Çupi
Fatih Taşkın
09-11-2011, 23:04
bi bayramı daha bitirdik arkadaşlar ee herkes neler yaptı anlatsın bakalım :))
F.Zehra Demir
09-11-2011, 23:46
akraba ziyaretleri hasbihaller derken bayram bitti gerçketen :)) Allah nice bayramları görmeyi nasip etsin :)
Gözde Koçali
10-11-2011, 01:34
bol etli, bol şekerli ve çok tatlılı bir bayram daha bitirdik :P
Gözde Koçali
10-11-2011, 12:11
canı gönülden inanıyorum ki en kısa sürede 1907 ÜNİFEB ailesine katılıp buradaki kardeşlerimizle birlikte fenerbahçemize gereken desteği vereceğiz
Gözde Koçali
10-11-2011, 12:15
büyük önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz... az önce bir video izledim Atatürk ün fenerbahçeli olduğunu,fenerbehçeyii ziyaret edişini anlatıyordu. doğruluğunu bilemiyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=1IfCv-aGyhs
Fatih Taşkın
10-11-2011, 21:02
arkadaşlar bugün anıtkabire gittim adeta sarı lacıvertti türkiyenin dört bir yanından gelen 1907 unifeb üyesi arkadaşımız anıtkabiri sarı lacıverte boyamıştı
Merve Tatlıdil
11-11-2011, 21:09
feriha başladı :D :D
F.Zehra Demir
11-11-2011, 22:49
Maç 2.0 ama hala umut var diye düşünüyorum...
Fatih Taşkın
12-11-2011, 00:07
Ne demek Hırvat milli takımını alkışlayıp kendi oyuncunu yuhalamak daha da ileri gidip küfür etmek. Kurtarışlarından sonra alay etmek, maçın son dakikalarında yine alaycı bir tavırla milli takımımızın paslarında "oley" çekmek, bu nasıl bir zihniyet. Volkan o sahada Fenerbahçe'li değil, Bursaspor'lu, Galatasaray'lı, Karabük'lü, Beşiktaş'lı. O sahada o oyuncular bu ülkenin namusu. Sen nasıl namusuna küfür edersin, top geldiğinde hep bir ağızdan yuhalarsın. Rıdvan Dilmen'e sonuna kadar katılıyorum. Volkan'a yuhalanmasın diye pas atmayan oyuncularımıza da helal olsun, taraftarın yapamadıklarını yaptılar...
Fatih Taşkın
12-11-2011, 00:57
Metro Fm'i açtım Exclusive var ancak bu parçalar beni neşelendirir :))
Fatih Taşkın
12-11-2011, 01:03
Selamlar Fatih kardeşim. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
Üniversitelerimizin adaylık süreçlerini gözlemlemekteyiz. Forumdaki
aktiflik ve iletişim önemli. Ünifeb'in misyonu ve vizyonu dahilinde
Üniversitenizde yapılan çalışmalar aktiflikler göz önüne alınarak bu
süreç hız kazanmaktadır. Yakın zamanda ilgili arkadaşımız direkt
olarak irtibata geçecektir sizlerle. Kolaylıklar diliyorum.
Örgütlenme ve Üyelik Komitesi- Serdar Gülşen
Arkadaşlar bana gelen mail böyle durumun ciddiliğini anlamışsınız umarım, biraz daha dikka edelim lütfen..
Berkay Postalcıoğlu
12-11-2011, 01:06
Ne demek Hırvat milli takımını alkışlayıp kendi oyuncunu yuhalamak daha da ileri gidip küfür etmek. Kurtarışlarından sonra alay etmek, maçın son dakikalarında yine alaycı bir tavırla milli takımımızın paslarında "oley" çekmek, bu nasıl bir zihniyet. Volkan o sahada Fenerbahçe'li değil, Bursaspor'lu, Galatasaray'lı, Karabük'lü, Beşiktaş'lı. O sahada o oyuncular bu ülkenin namusu. Sen nasıl namusuna küfür edersin, top geldiğinde hep bir ağızdan yuhalarsın. Rıdvan Dilmen'e sonuna kadar katılıyorum. Volkan'a yuhalanmasın diye pas atmayan oyuncularımıza da helal olsun, taraftarın yapamadıklarını yaptılar...
Böyle antrenörüde, oyuncuya küfür eden taraftarıda istemiyoruz, bize bizi şahlandıracak antrenör lazım pısırıklaştıracak değil, biz böyle futbol oynuyoruz, türk futbolunun karakteri bu
Y. Emre Becerikli
12-11-2011, 01:24
kalecimiz milli gururumuz Volkan Demirel'e yapılanları şiddetle kınıyorum Türk taraftarın Türk oyuncusuna küfür etmesi milyonların önünde, kabul edilemez bir durum
Gözde Koçali
12-11-2011, 01:40
Zorlu mücadelenin rövanşı 15 Kasım Salı günü Zagreb'de oynanacak ve Polonya ile Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek ekip belli olacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz, Hırvatistan ile 5. kez karşı karşıya gelecek.
Gözde Koçali
12-11-2011, 01:47
Bizim seyircilerde de is yok arkadas! İnsan volkan da olsa emre de olsa bu macta bu forma içindeki kimseye kufur etmemeli!!!!
Fatih Taşkın
12-11-2011, 12:34
Bizim seyircilerde de is yok arkadas! İnsan volkan da olsa emre de olsa bu macta bu forma içindeki kimseye kufur etmemeli!!!!
Bence Volkan milli takımı bıraktığını açıklamalı bu insanlar kadir kıymet bilmezler
Ahmet Karaca
12-11-2011, 18:44
Bugun kufredilen Volkan Demirel elemelerde 2 penalti ve bir cok mac kurtarmisti. Onu isliklayanlar ise kahvehanelerde vatan kurtariyordu demi??..
Ahmet Karaca
12-11-2011, 18:44
Volkan Demirel Türkiye'nin en başarılı kalecisi ve FB'nin gururudur.
Ahmet Karaca
12-11-2011, 18:45
Volkan Demirel: 6 yesek sorun olmazdi, malum taraftar kitlesi 6 ya alışık. .d
Fatih Taşkın
13-11-2011, 01:22
Neyse bizim için 2012 bitti artık hiddink'i gönderip yerine yerli bi hoca getirmeli ve 2014'ü hedeflemeliyiz yapacak başka bir şey yok..
Fatih Taşkın
13-11-2011, 13:03
Galatasaraylılar'ı deli eden soru
İhtiyaç Yayıncılık adlı eğitim kurumunun, öğretmen adayları için hazırladığı Pedagojik Formasyon test kitapçığında Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinin konu edildiği bir soru yer alıyor. Soruda, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı ezeli rekabette psikolojik üstünlük kurmasından yola çıkılıyor. Soruda, Galatasaraylı futbolcuların "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayaca...ğız" şeklinde bir düşünceye kapıldığı varsayılarak; bunun öğrenme teorilerinde neye karşılık geldiği soruluyor.
"Öğrenme teorileri" hakkındaki soru şöyle:
Galatasaraylı futbolcuların Fenerbahçe maçından önce, daha önceki maçlarda aldıkları sonuçlar akıllarına gelmekte (6-0, 4-0, 3-2, 4-3) ve Galatasaraylı futbolcular "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayacağız" diyerek, daha az çalışmakta ve yine başarısız olmaktadırlar. Bu durum, öğrenme teorilerindeki hangi kavrama örnek olabilir?
A) Habercilik
B) Tepkisel koşullanma
C) Kendini gerçekleştiren kehanet
D) Öğrenilmiş çaresizlik
E) Sistematik duyarsızlaşma
-DOĞRU CEVAP: D-
Bilimsel olarakta tamamen kanıtlandı ;)
M.Ertugrul Yılmaz
13-11-2011, 18:18
bugün anlaşıldıki basket takımımız bu sene bu ekiple hiçbir zaman eski formunu yakalayamayacak,o zaman gerıye yapılacak 2 sey kalıyor,ya koç ya oyuncular değişecek
F.Zehra Demir
13-11-2011, 21:25
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar :)
Ahmet Karaca
13-11-2011, 23:09
basketbol takımımıza takım ruhu lazım. .
Fatih Taşkın
13-11-2011, 23:57
antrenör değişikliği ilaç değil, istikrar çok önemli bu yüzden antrenör değişikliği çare olmaz, ama oyuncu değişikliği büyük ölçüde çare olabilir. çünkü güçlü bir teknik ekibimiz var, sipaha deneyimli bir antrenör, idareci aydın örs türkiyede hiç bir takımda yok bu kadro, bu kadro dağıtılırsa yazık olur, oyuncu takviyesi lazım
Y. Emre Becerikli
14-11-2011, 00:01
antrenör değişikliği ilaç değil, istikrar çok önemli bu yüzden antrenör değişikliği çare olmaz, ama oyuncu değişikliği büyük ölçüde çare olabilir. çünkü güçlü bir teknik ekibimiz var, sipaha deneyimli bir antrenör, idareci aydın örs türkiyede hiç bir takımda yok bu kadro, bu kadro dağıtılırsa yazık olur, oyuncu takviyesi lazım
Herşeyden önce patlak veren şike davasıyla kaybedilen ruh lazım takıma, oyuncular, idareciler bunları düşünerek çıkmalı sahaya, bunları düşünerek konsantre olmalı, ne yazıkki bunu sadece futbol takımımızda gördüm şimdiye kadar
Berkay Postalcıoğlu
14-11-2011, 00:03
bayan takımımız farkla kazanıyor erkek takımımız farkla kaybediyor erkek takımımıza çok açık bir şekilde takviye lazım çok geçmeden önlemler alınmalı
M.Ertugrul Yılmaz
14-11-2011, 00:06
unutmamak lazım,bu takımın bu seneki bütün transferleri(gelen,giden)tamamen spajhanın insiyatifine bırakıldı,kinseyin gitmesi,gard pozisyonuna jerrelsın alınması,uzun pozisyonuna adam istemeyen spajha
Fatih Taşkın
14-11-2011, 00:20
her başarısızlıkta faturayı hemen antrenörlere kesmeyi bırakmalıyız, sonuçta geçen sene bu takım şampiyon oldu bu sene bir kaç maçta başarısız oldu diye faturayı hemen antrenöre kesemeyiz. her insan başarısız olabilir bu spajha'nın iyi antrenör olduğu gerçeğini değiştirmez
M.Ertugrul Yılmaz
14-11-2011, 14:01
her başarısızlıkta faturayı hemen antrenörlere kesmeyi bırakmalıyız, sonuçta geçen sene bu takım şampiyon oldu bu sene bir kaç maçta başarısız oldu diye faturayı hemen antrenöre kesemeyiz. her insan başarısız olabilir bu spajha'nın iyi antrenör olduğu gerçeğini değiştirmez
yalnız spaija bence geçen senede başarısızdı,euroleaguede top 16 da nasıl elendiğimizi hatırlarsın,tamamen spaijanın hatalarından gidemedik,ha iyi koç olmasına iyi koç ama final-four hesapları yapan bır takımın koçu değil,bu seneki 11 maçlık periyottada kötü oyunun birinci sebebi onun tercihleri,umarım toparlar benim şahsen duruşunu vs.sevdiğim bir insan
Ahmet Karaca
14-11-2011, 20:55
En çok şampiyon olan takım: FENERBAHÇE En çok lider olan takım: FENERBAHÇE En gollü maç: ... FENERBAHÇE-Gaziantep: 8-4 En çok galibiyet alan takım: FENERBAHÇE 986 En çok gol atan takım: FENERBAHÇE 3053 En çok gol kralı çıkaran takım: FENERBAHÇE En iyi sezon başlangıcı: FENERBAHÇE 2009-2010 Bir sezonda en çok gol atan takım: FENERBAHÇE En çok deplasmanda kazanan : FENERBAHÇE Bir sezonda en az gol yiyen takım: FENERBAHÇE Ve tabi ki cincona en iyi ve en çok koyan takım: FENERBAHÇE en cok taraftari olan takim FENERBAHCE en uzun sure evinde gol yemeyen takim FENERBAHCE en uzun yenilmeme serisine sahip olan takim FENERBAHCE Büyüklük bu olsa gerek ne mutluyum ki FENERBAHÇELİYİM ♥
Ahmet Karaca
14-11-2011, 20:55
Siz sabahlara Kadar iddaname Yazın !
Biz Heryere Fenerbahçe Yazacağız !
Siz Unutursunuz Biz Unutmayacağız !
Fatih Taşkın
14-11-2011, 22:08
yalnız spaija bence geçen senede başarısızdı,euroleaguede top 16 da nasıl elendiğimizi hatırlarsın,tamamen spaijanın hatalarından gidemedik,ha iyi koç olmasına iyi koç ama final-four hesapları yapan bır takımın koçu değil,bu seneki 11 maçlık periyottada kötü oyunun birinci sebebi onun tercihleri,umarım toparlar benim şahsen duruşunu vs.sevdiğim bir insan
elenme safhasını hatırlarsan bi anda bir den çok sakatımız oldu, mirsad vidmar marko tomas vs. neyse işin özü inşallah kalır ve işleri yoluna koyar
Fatih Taşkın
15-11-2011, 01:19
vize haftasına girmiş bulunmaktayız şunun şurasında ilk sınava 6 gün kaldı herkese şimdiden başarılar arkadaşlar, forumu ihmal etmeyelim yinede
Onur Yıldırım
15-11-2011, 04:49
Sınav döneminizde başarılar arkadaşlar :)
Gözde Koçali
15-11-2011, 21:38
sınav haftası olmasına rağmen ders çalışmayıp formdayım :) yani yinede Fenerbahçe.. :)
Fatih Taşkın
15-11-2011, 22:00
Sınav döneminizde başarılar arkadaşlar :)
sınav haftası olmasına rağmen ders çalışmayıp formdayım :) yani yinede Fenerbahçe.. :)
Onur arkadaşım teşekkür ederiz hepimize bol şans Allah yardım etsin, Gözde haklısın sınav haftası olmasına rağmen yine de burdayız, hep destek tam destek :)
Ahmet Karaca
16-11-2011, 01:48
milli takim olarak bir teknik direktör devrinin daha sonuna geldik. .
Eren Aslan
16-11-2011, 15:42
Hiddink dönemi bitmiş, Türkiye için hayırlısı oldu. Yetkililer Abdullah Avcı isminde karar kılmışlar, bence milli takıma faydalı olacak bi antrenör, inşallah hayırlısı olur.
Fatih Taşkın
16-11-2011, 15:45
Hiddink dün kulübeden çıktı spiker ve yorumcu bile şaşırdı, demekki gerçekten hiddink'in gitmesi gerekiyormuş, gitti Türkiye futbolu kurtuldu
Y. Emre Becerikli
16-11-2011, 15:47
vizelerden önce hiddinkin gitmesi iyi oldu bu moralle sınavlarımızda iyi geçer
Ahmet Karaca
16-11-2011, 16:12
Bu Ülkenin Şampiyon Takımı Avrupa'ya Gidemedi ... !
Bu Milli Takım Avrupa'ya Gitse ne Olur ... !!! ?
Fatih Taşkın
16-11-2011, 23:01
Bu Ülkenin Şampiyon Takımı Avrupa'ya Gidemedi ... !
Bu Milli Takım Avrupa'ya Gitse ne Olur ... !!! ?
güzel bir tespit yapmışsın kardeşim çokta haklısın, ama gitseydik iyi olurdu
Fatih Taşkın
16-11-2011, 23:14
Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına varılmış 4.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtiliyor, milli takımımıza hayırlı olur inşallah
M.Ertugrul Yılmaz
16-11-2011, 23:59
euroleague erkeklerde bennet cantuyu uzatmalarda 85-83,bayan euroleagude takımımız 84-72 maçı galip bitirdi,güzel bir gün :)
Ahmet Karaca
17-11-2011, 16:11
ŞİKE YASASI DEĞİŞEKMİŞ
Aziz YILDIRIM Tutuksuz Yargılanacakmış
Ama Başkanlık Görevi Sona Erecekmiş
BAŞTAN BERİ AMAÇ BU DEĞİL MİYDİ?
Ahmet Karaca
17-11-2011, 16:14
Şike Soruşturması'nın tamamlanmasına günler kala Meclis'e şok teklif verildi. Aziz Yıldırım'ın tahliyesi kolaylaştığı söylenirken, kulüp başkanlığının iptal edilmesinin de söz konusu olabileceği iddia edildi
Fatih Taşkın
18-11-2011, 02:02
artık yapacak bir şey yok kulübümüz yönetim kurulunda bir çok aziz yıldırım var, başkanın kaldığı yerden devam edeceklerine eminim
Ahmet Karaca
18-11-2011, 15:50
Lugano geri dönecek iddiası var. Ne kadar doğru bilmiyorum.
M.Ertugrul Yılmaz
18-11-2011, 23:18
umarım biran önce ne olacaksa olurda,artık önümüzü görürüz,kaç aydır kulübün başında başkan yok :(
Fatih Taşkın
19-11-2011, 03:43
eğer aziz yıldırımdan sonra bi başkanlık seçimi yapılacaksa başkanın ali koç olmasını isterim. çünkü hem genç dinamizm katabilir kulübe hemde her kesimle iyi ilişkileri olan, her kesimle iyi geçinebilen, kriz anlarında soğukkanlı kalarak liderlik vasıflarını gösterebilen birisi, ali koç benim tek adayım..
Fatih Taşkın
19-11-2011, 03:44
bu arada lugano geri dönmek istiyor ve fenerbahçenin de buna sıcak baktığı söyleniyor, eğer gittiği miktarlarda bi rakamla geri dönmesi söz konusu olursa fenerbahçe transferi bitirebilir, ve inşallahta geri döner lugano bize ilaç olur takımı toparlar
Berkay Postalcıoğlu
19-11-2011, 03:46
bu arada lugano geri dönmek istiyor ve fenerbahçenin de buna sıcak baktığı söyleniyor, eğer gittiği miktarlarda bi rakamla geri dönmesi söz konusu olursa fenerbahçe transferi bitirebilir, ve inşallahta geri döner lugano bize ilaç olur takımı toparlar
bırakın luganoyu felan vizeler var hocam vizeler, vizelerden sonra bol bol konuşuruz bunları bu arada da unifeb'in de kurulmasını sabırsızlıklar bekliyoruz artık okulumuzda kurulmalı Unifeb
Y. Emre Becerikli
19-11-2011, 03:48
bırakın luganoyu felan vizeler var hocam vizeler, vizelerden sonra bol bol konuşuruz bunları bu arada da unifeb'in de kurulmasını sabırsızlıklar bekliyoruz artık okulumuzda kurulmalı Unifeb
hocam bırakın luganoyu vizeler var diyosun bu saatte pc başında internette geziyorsun, ayrıca fenerbahçe'nin saati yoktur kardeşim bunu unutma ;)
Fatih Taşkın
19-11-2011, 03:52
vizelerden sonra unifeb kurulsa vizelerin üzerine çok iyi giderdi dimi arkadaşlar, gözümüz gibi baksak faaliyetlerini yürütsek okuldaki büyük kulüplerden birisi olsa zamanla, zevkli ve güzel olmaz mıydı arkadaşlar :))
Kenan Gençtürk
19-11-2011, 14:04
vizelerden sonra unifeb kurulsa vizelerin üzerine çok iyi giderdi dimi arkadaşlar, gözümüz gibi baksak faaliyetlerini yürütsek okuldaki büyük kulüplerden birisi olsa zamanla, zevkli ve güzel olmaz mıydı arkadaşlar :))
İçimden geçenleri demişsin Fatih,aralıkta da bir Fenerbahçe-trabzonspor maçı organizasyonu yapıp kadıköyde tou ünifeb olarak yerimizi alsak ne güzel olurdu.
Ahmet Karaca
19-11-2011, 14:32
Çook güzel olurdu. . TOÜ ÜniFeB'in kurulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. . . Bu arada Fenerin maçı var :)
Kenan Gençtürk
19-11-2011, 18:17
Fenerbahçe erkek basketbol takımımız pınar karşıyakayı 77-75 yenerek ligde oynadığı 6. maçında 4. galibiyetine ulaşmıştır.
Fatih Taşkın
19-11-2011, 22:32
İçimden geçenleri demişsin Fatih,aralıkta da bir Fenerbahçe-trabzonspor maçı organizasyonu yapıp kadıköyde tou ünifeb olarak yerimizi alsak ne güzel olurdu.
unifeb kurulsada kurulmasada zaten o maça gidecez Kenanım içerdeki ilk büyük maçta takımımızın yanında yer alacaz inşallah
Kenan Gençtürk
20-11-2011, 00:50
unifeb kurulsada kurulmasada zaten o maça gidecez Kenanım içerdeki ilk büyük maçta takımımızın yanında yer alacaz inşallah
Orası öyle kardeşim kadıköyde hamsi avına gideceğiz omuz omuza :kanka:
Ahmet Karaca
21-11-2011, 02:36
kaptan bugün korkuttu bizi. . . geçmiş olsun kaptan.
Fatih Taşkın
22-11-2011, 14:39
kaptan bugün korkuttu bizi. . . geçmiş olsun kaptan.
Aynen öyle kaptan bize bu ülkeye lazım
Fatih Taşkın
22-11-2011, 22:08
yarın 3 sınavım var ben forumdayım :))
Fatih Taşkın
23-11-2011, 02:58
Arkadaşlar bu arada okul basketbol takımımızın rakipleri belli oldu, Kırıkkale Üni. Abant İzzet Baysal, Gata, KHO, Polis Akademisi, Başkent Üni., Bilkent Üni, Ufuk Üni., Tobb, THK, Osmangazi Üni., Karamanoğlu M.Bey Üni., müsabakalar 12 Aralık'ta başlıyor, okulumuza maçlarında başarılar dileriz :)
Ahmet Karaca
23-11-2011, 12:07
Başkanın metristen çıkışını istanbulda kutlasak nasl olur?
Fatih Taşkın
23-11-2011, 17:47
Valla arkadaşlar ben size söz veremem çünkü diğer arkadaşlarda biliyor ki benim antremanlarım maçlarım oluyo ne zaman olacağı, ne zaman iptal olacağı belli olmuyor ama siz gitmek isterseniz sizi desteklerim, gidin başkanın çıkışını yerinde kutlayın, eğer bende müsait olursam size eşlik etmekten zevk duyarım
Ahmet Karaca
24-11-2011, 21:41
Vizelerden dolayi takimi karsilamaya gidemedik :(
Fatih Taşkın
25-11-2011, 00:41
bi vize haftasınıda yarın ki sınavla beraber bitiriyoruz, sınavların gediklisiyiz :)
Y. Emre Becerikli
25-11-2011, 00:43
hiç bu kadar sevinmemiştim vize haftası bitiyor, şimdi birinci hedefimiz fenerbahçe-trabzon maçı :)
Berkay Postalcıoğlu
25-11-2011, 00:44
gençlerbirliği maçını kaçırdık, trabzon maçına kesin gitmeliyiz arkadaşlar, organizasyonu yapmalıyız :)
Fatih Taşkın
25-11-2011, 01:09
Fenerbahçe-trabzon maçına kesin bişeyler yapmalıyız arkadaşlar :)
Ahmet Karaca
25-11-2011, 23:28
Ankara havası yaramadı Fenerime :(
Fatih Taşkın
25-11-2011, 23:35
o değilde bu maçın yan hakemlerinden selçuk kayanın ikinci yarıda fenerbahçe aleyhine verdiği 4 kararı ne yapacaz bienvenü de bunun yüzünden sarı kart gördü semih son çizgide içerden çevirdi topu görmedi, bi yan hakem hiç bir pozisyonu görmez mi görmeyeceksen o sahada işin ne!!
Berkay Postalcıoğlu
25-11-2011, 23:37
fener kötüydü yan hakem fenerden de gençlerden de kötüydü
Y. Emre Becerikli
25-11-2011, 23:38
neyse en azından yenilmedik devreye kadar böyle lider gidersek, devrede forvete ve ortasahaya yapılacak transferlerle biz bu ligi şampiyon tamamlarız, rakiplerimizde bizden çok iyi değiller
Büşra Solmaz
26-11-2011, 01:30
bu hafta boyunca hiç ilgilenemedik forumla malum sınavlar bitirdi bizi, ilk vizelerimiz olduğundan da heyecanlıydık biraz ama artık bizde tamamen üniversiteli olduk ilk vizelerle birlikte, şimdi fenerbahçemize yoğunlaşabiliriz finallere kadar :))
F.Zehra Demir
26-11-2011, 01:36
gençler taraftarından çok fener taraftarı vardı keşke bizde tribünlerde olup fenerbahçemizi destekleyebilseydik, yensede yenilsede beraberde kalsa, hep destek tam destek.
Merve Tatlıdil
26-11-2011, 14:52
2 gün öncee hava alanında takımdakleri görmüştüüüm :)) anca yazıyorumm taraftarlar felan bayaa coşkuluydu :))
Ahmet Karaca
26-11-2011, 15:26
Bu maçı kaçırdık . Trapzon maçına kesin gidelim
Fatih Taşkın
26-11-2011, 18:27
arkadaşlar trabzon maçına organizasyon yapmayı ciddi ciddi düşünüyoruz yeterli çoğunluk olursa arabada ayarlayabiliriz
Fatih Taşkın
26-11-2011, 22:03
Elmander bide pis pis gülüyo alçak herif hayrettinin futbol hayatını bitirecekti
Berkay Postalcıoğlu
26-11-2011, 23:56
bide 6alatasaraylılar kartlardan sonra hakeme küfrediyolar, gözlerinizin önünde oldu pozisyonlar, elmander bile enginin yanına gelip niye kafa attın diye işarette bulundu, bakalım küfürlere ne kadar ceza verilecek
Y. Emre Becerikli
26-11-2011, 23:57
o bu değilde bazı bu kartlara şikayet etmeyin hakemi kötülemeyin, aksine hakemi tebrik edin direk kırmızı kart gösterebildi bu cesareti gösterdi diye, bakalım derbi nasıl olacak, bide oyunculara verilecek cezaların sürelerini merak ediyorum
Büşra Solmaz
26-11-2011, 23:58
2 kırmızı karttan sonra bide gs puan kaybetseydi daha iyi olacaktı ama olmadı neyse artık arenaya aslan terbiye etmeye gideriz
Gözde Koçali
27-11-2011, 00:42
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın iyi bir maç yönettiğini söyledi.. ve 'Kırmızı kartlar haklıydı' dedi
Fatih Taşkın
27-11-2011, 01:04
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın iyi bir maç yönettiğini söyledi.. ve 'Kırmızı kartlar haklıydı' dedi
O zaman helal olsun Ali Dürüst'e böyle bi açıklama yapması en azından taraftarın tansiyonunu biraz olsun düşürecektir
Ahmet Karaca
27-11-2011, 03:09
Fatih terimde kırmızı kartlar haklıydı demiş. . . Pozisyonların savunulacak bi tarafı yok zaten
Ahmet Karaca
28-11-2011, 13:58
Alınterimize gölge düşürenler listesinde yer alan UEFA'nın, Fenerbahçe-Manisaspor maçında stadımızı dolduran 50 bin'e yakın kadın ve çocuk taraftarımızı FIFA 2011 Fair Play ödülüne aday gösterip, "Fenerbahçe sevgisi" üzerinden prim yapmasına fırsat vermeyelim!
Fatih Taşkın
28-11-2011, 20:40
bence artık uefa ile iyi geçinmenin vakti geldi, böyle yaparak hiç bir yere varamayız sonuçta dünya kamuoyunda geçerliliğe sahip olan kurum UEFA
Ahmet Karaca
28-11-2011, 20:57
uefa çok büyük yanlış yaptı. ne olursa olsun Fenerbahçeliler bu yanlışı unutmaz.. birçok taraftar benim gibi düşünüyo . . bu durumda iyi geçinmek zor..
Fatih Taşkın
28-11-2011, 21:04
UEFA'yı bu yanlışa sürükleyen TFF oldu eğer TFF gerekli açıklamayı yapsaydı ve kararı ben veririm diyebilseydi bu yaşananlar olmazdı,
Ahmet Karaca
29-11-2011, 10:50
tff ve uefa yı artık bu taraftar affetmez..
Berkay Postalcıoğlu
29-11-2011, 23:05
neyse uefayı tffyi bırakında şimdi trabzon maçında ne yapacaz onu söyleyin
Y. Emre Becerikli
29-11-2011, 23:06
evet arkadaşlar uefa tff bitmez şimdi trabzon maçında ne yapacağımızı konuşalım
Fatih Taşkın
29-11-2011, 23:07
ben 4-5 kişide olsak maça gidelim diyorum arkadaşlar
Ahmet Karaca
30-11-2011, 12:10
bn trapzon maçına gitmeyi düşünüyorum. . Eger burdan giden olmazsa istanbulda arkadasim bilet ayarlayacak.
Fatih Taşkın
30-11-2011, 19:41
bizde gitmeyi düşünüyoruz okulda bunu ayrıntılı bi şekilde konuşalım
Ahmet Karaca
01-12-2011, 14:24
Olur konuşalım. Birlikte gidersek daha güzel olur.
Berkay Postalcıoğlu
01-12-2011, 21:57
beyler trabzon maçına organizasyon yapmamız lazım kesin
Y. Emre Becerikli
01-12-2011, 21:58
trabzon maçına kesin gitmemiz lazım, hem bu birlikte ilk aktivitemizde olur
Gözde Koçali
01-12-2011, 21:59
bayan arkadaşlardanda katılan olursa bende gelmeyi isterim
Büşra Solmaz
01-12-2011, 22:00
keşke bende gelebilseydim trabzon maçına ama sizlerin gitmesini isterim arkadaşlar gidin takımımızı destekleyin saraçoğlunda
Gözde Koçali
01-12-2011, 22:01
okulumuz sadace sporda değil sosyal faaliyetlerdede iyi olduğnu bugünki 'safahat' isimli tyatrosundada gösterdi.
Adil Demirbaş
01-12-2011, 22:02
Bende burdayım artık, FENERBAHÇEMİZİ desteklemek için elimizden gelen herşeyi yapalım arkadaşlar ve işe de trabzon maçıyla başlayalım
Fatih Taşkın
01-12-2011, 22:04
okulumuz sadace sporda değil sosyal faaliyetlerdede iyi olduğnu bugünki 'safahat' isimli tyatrosundada gösterdi.
Evet program çok güzele benziyordu en azından başlangıcından bunu çıkardım, antremanım olduğu için hepsini izleyemedim maalesef :/
F.Zehra Demir
01-12-2011, 22:09
gelmek isterdim ama uzak olması imkanları kısıtlıyor
Gözde Koçali
01-12-2011, 22:12
Evet program çok güzele benziyordu en azından başlangıcından bunu çıkardım, antremanım olduğu için hepsini izleyemedim maalesef :/
keşke izleseymişsin çok gzeldi.. adil demirbaş bile ağlamış düşün yani :D
Gözde Koçali
01-12-2011, 22:36
kızlar uzak olsada gitsek aslında. ben tek kız olarak gitmek istemiyorum :D
Fatih Taşkın
01-12-2011, 22:47
çokta uzak değil aslında eğer belli bi çoğunluk olursa araba tutarız gitmemiz gelmemiz daha rahat olur, hem biz bize oluruz
Fatih Taşkın
01-12-2011, 22:48
keşke izleseymişsin çok gzeldi.. adil demirbaş bile ağlamış düşün yani :D
evet bende çok isteksiz gittim antremana oyundan dolayı ama maalesef antremana da gitmem gerekiyordu, adil bile ağladıysa kesin güzel bi oyundur :D
M.Ertugrul Yılmaz
02-12-2011, 21:24
sayın abdullah gu ne yazıkkı cok yanlıs bır karara ımza atmıstır,umarım meclıs tarafsızlıgını korur ve yenıden degısıklıgı gecırır,bır macta sıke yapan adam bır katılden fazla ceza alacak,hangı vicdan buna evet der,cumhurbaskanımıza yakısmadı bu karar,beklemezdım hiç
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.