PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kez de "Celtic" Adanademirsor'a konuk olacak!

Can Ayyıldız
26-09-2009, 12:35
Celtic Adana'ya geliyor!!!

İtalyan Seri A takımı Livorno'yu Adana'da ağırlayan ve yapılan özel maçla futbolda ırkçılığa, endüstriyel futbolun yarattığı sorunlara karşı olduğunu dile getiren Adana Demirspor, yine aynı içerikle dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber (http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/) Özel Programı'nakatılan Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar, "Devre arasında Adana'da futboldaki muhalif sesler olarak bilinen Livorno, Celtic, Marsilya, AEK, ve St.Pauli gibi Avrupa'nın önemli takımlarının katılacağı bir turnuva düzenleyeceklerini söyledi. Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar, Livorno ile yaptıkları özel maçın "Futbolda şiddete, ırkçılığa ve endüstriyel futbolun yarattığı sorunlara karşı anlamlı bir tepki olduğunu dile getirerek, bu önemli organizasyonun yansımalarını çok iyi olduğunu belirtti ve dev bir organizasyonun müjdesini verdi.

Adana Demirspor devre arasında, kendisiyle aynı felsefeyi taşıyan Livono, Celtic, Marsiyla, AEK ve St.Pauli gibi Avrupa'daki önemli takımların katılacağı dev bir organizasyon düzenleyecek.

Başkan Bekir Çınar, "Livorno ve St.Pauli kulüpleri bu teklifi kabul ettiler. Diğer kulüplerle yaptığımız ön görüşmeler çok olumlu oldu. Adana sıcak bir iklim olması nedeniyle devre arası kamp çalışmaları için çok uygun... Tesis bakımından yeterliyiz. Mükemmel otellerimiz var. Bu turnuvayla hem felsefi duruşumuzu göstereceğiz. Hem de Adana'nın devre arası kamp çalışmaları için Antalya (http://www.hurriyet.com.tr/index/Antalya/) kadar yeterli olduğunu ispatlayacağız" dedi.

Fuat Rıhtım
26-09-2009, 12:45
Türk Futbolu'nun marka değeri diye birşey uydurmuşlar, konuşup konuşup duruyor herkes.

Konuşacağına, Adana'yı örnek alsalar biraz, o marka değerinin anlamını biraz daha kavrarlar.

Helal olsun. Adamlar Süper Lig'de bile değil ama dünyaya açılıyorlar.

İlker Kırıt
26-09-2009, 14:50
adsL ve ideolojik felsefesini pek sevmesemde yaptıkları ve adanaya katkıları gerçekten takdire değer.ama seneye süper ligde adanaspor olacak orasıda ayrı:):):)

Amir Özkul
26-09-2009, 16:46
Adanaspor' a verilen destek bize verilse çoktan Süper Lig' deydik de biz, destek olmasa da kazıya kazıya çıkacağız inşallah... Livorno maçını kaçırdım, inşallah Celtic maçı olur da kaçırmam...

İlker Kırıt
26-09-2009, 18:35
Adanaspor' a verilen destek bize verilse çoktan Süper Lig' deydik de biz, destek olmasa da kazıya kazıya çıkacağız inşallah... Livorno maçını kaçırdım, inşallah Celtic maçı olur da kaçırmam...

uzan'dan sonra adanaspor olsun,demirspor olsun ne desteğinden bahsediyosun...2 takımda belediye otobüsleri ile gittikleri deplasmanlardan,otel parası bulunamadığı için maça 2 saat kala gidilen deplasmanlardan buralara geldiler...evet adanasporluyum ama demirspru sonuna kadar takdir ederim....

Can Ayyıldız
26-09-2009, 19:00
bn bi Demirsporlu olarak şunu söyleyebilrim ki,belediye başkanımız Aytaç Durak borcu ödemeseydi şuan ADS yoktu ;) Aslında olayın özü taraftarın baskısıyla yapılan bir ödemeydi bu..2 Klübünde destek aldığı yok ...Kayseri'nin uyguladığı model adanada olsa(belediye desteği vs.) Adana takımları süper ligin değişmez takımları olur..sonuçta kayserinn doru düzgn seyrcisi dahi yok..

Fuat Rıhtım
26-09-2009, 19:07
bn bi Demirsporlu olarak şunu söyleyebilrim ki,belediye başkanımız Aytaç Durak borcu ödemeseydi şuan ADS yoktu ;) Aslında olayın özü taraftarın baskısıyla yapılan bir ödemeydi bu..2 Klübünde destek aldığı yok ...Kayseri'nin uyguladığı model adanada olsa(belediye desteği vs.) Adana takımları süper ligin değişmez takımları olur..sonuçta kayserinn doru düzgn seyrcisi dahi yok..

Bende Kayserili birisi olarak şunu söyleyeyim :)

Övmek istediğimden filanda değil. Sonuçta bi sempatim filan yok. Ama Kayseri, Türkiye'de en fazla seyircisi olan takımlardan birisidir. Maç olduğu zaman, maçın olduğunu insan "hissediyor". Önceki stadda, stadın yüzde 60-70'i hep dolu olurdu. Kadir Has'taki durumu bilmiyorum ama eski stadda numaralıda bile oturarak maç izleyemiyorduk, yaşlısı genci herkes ayakta heyecanla izlerlerdi maçı. Ha Adana'daki taraftarlar kadar ateşli değillerdir orasını bilemem ama Kayseri'de ciddi bir taraftar potansiyeli var. Sivas gibi bir örgütlenme lazım sadece Türkiye genelinde o kadar.

Tabi Kayseri'nin taraftar yönünden sıkıntı çekmemesinin asıl sebebide Kayseri kökenli şirketlerin toplu bilet alımları ve taraftarları stada çekmeye çalışmasıdır :)

Hani bizim başkanda 10 bin forma dağıtmıştı ya, bunun gibi birşey işte :)

Fatih Dalbudak
26-09-2009, 19:15
Taraftar dediğin başka takımın formasını giyen adamı tribünden aşşağı atar kardeşim.. Geçen yıl ki kayseri maçında gs formalı elemanların ne işi vardı o stadda.. Maça gelen kayserispor taraftarı değil, Büyük takımları tutup da kayseride doğan insanlardı.. Elbette vardır ama o stadı doldurmaya yetmez..

Taraftar modeli bursa taraftarı gibi olmalı.. Büyük takım anlayışı yok.. Sadece bursa var.. Hem Fenerli, hem kayserili olmak diye bi sapkınlık daha yok.. Fenerliysen dahası olmaz zaten.. Olamaz.. Kayserinin o yüzden taraftarı falan yok.. O kadir hasta ancak büyük takım maçların da dolar.. Onda da dediğim gibi.. Fenerli, bjkli adam kayseri tarafında olur.. Dahası yok :)

Fuat Rıhtım
26-09-2009, 19:36
Taraftar dediğin başka takımın formasını giyen adamı tribünden aşşağı atar kardeşim.. Geçen yıl ki kayseri maçında gs formalı elemanların ne işi vardı o stadda.. Maça gelen kayserispor taraftarı değil, Büyük takımları tutup da kayseride doğan insanlardı.. Elbette vardır ama o stadı doldurmaya yetmez..

Taraftar modeli bursa taraftarı gibi olmalı.. Büyük takım anlayışı yok.. Sadece bursa var.. Hem Fenerli, hem kayserili olmak diye bi sapkınlık daha yok.. Fenerliysen dahası olmaz zaten.. Olamaz.. Kayserinin o yüzden taraftarı falan yok.. O kadir hasta ancak büyük takım maçların da dolar.. Onda da dediğim gibi.. Fenerli, bjkli adam kayseri tarafında olur.. Dahası yok :)

Fanatiklik konusunda Kayseri'nin zaten öyle Bursa gibi, Es-Es gibi taraftarı asla yok, söyledimde zaten :) Bende geçen sene gs maçında bizim stadda bjk formalı birini gördüm Fenerium Üst'te. O zamanlar ordaydım. Problemde çıkmadı :) Sene içi defalarca oldu üstelik bu.

Fenerli adam Kayseri tarafında oluyorsada bu Kayseri'nin fanatik taraftarlarının olmayışının yanında, Kayseri'nin hoşgörülü insanlarıdandır :) İmkan olursada bir yaz gidersem, misafir edebiliriz sizi, o zaman daha iyi anlayacaksınız dediklerimi :)

Ha bu kadar maddi imkana rağmen Kayseri bir A.Demirspor'un yaptığı şu işleri yapıyor mudur? Hayır. Hani halı saha maçı yapar ya abilerimiz, spor olsun, sağlıklı yaşam falan filan diye :) Öyle bir hava var işte Kayseri camiasında da, diğer takımlara göre :) Bunu içlerinde defalarca bulunmuş birisi olarak söylüyorum :)

Ayrıca merak ettiğim birşey var. Diğer kulüpler bunu yapmak istiyorlarda mı yapamıyorlar, yoksa Adana Demirspor'un çok çok üstün başarılı bir yönetimi mi başarıyor bunları :???: Sonuç ne olursa olsun taktiri hakediyorlar zatende, merak işte..

Fatih Dalbudak
26-09-2009, 19:43
Kayseri insanına laf etmek haddime değil zaten.. Maç içinde gittim, başka sebeplerden de defalarca gittim.. İlk kez tanıdığım insanlar yıllardır tanıyormuşum gibiydi.. Sıcak kanlılar, ona birşey demiyorum.. Benim taraftar anlayışıma ters geliyor bu şeyler

o bjkli bana denk gelmesin gs maçında falan :D Dediğimi uygularım :D 55bin şahit olur :D

İlker Kırıt
26-09-2009, 20:40
Fanatiklik konusunda Kayseri'nin zaten öyle Bursa gibi, Es-Es gibi taraftarı asla yok, söyledimde zaten :) Bende geçen sene gs maçında bizim stadda bjk formalı birini gördüm Fenerium Üst'te. O zamanlar ordaydım. Problemde çıkmadı :) Sene içi defalarca oldu üstelik bu.

Fenerli adam Kayseri tarafında oluyorsada bu Kayseri'nin fanatik taraftarlarının olmayışının yanında, Kayseri'nin hoşgörülü insanlarıdandır :) İmkan olursada bir yaz gidersem, misafir edebiliriz sizi, o zaman daha iyi anlayacaksınız dediklerimi

Ha bu kadar maddi imkana rağmen Kayseri bir A.Demirspor'un yaptığı şu işleri yapıyor mudur? Hayır. Hani halı saha maçı yapar ya abilerimiz, spor olsun, sağlıklı yaşam falan filan diye :) Öyle bir hava var işte Kayseri camiasında da, diğer takımlara göre :) Bunu içlerinde defalarca bulunmuş birisi olarak söylüyorum :)

Ayrıca merak ettiğim birşey var. Diğer kulüpler bunu yapmak istiyorlarda mı yapamıyorlar, yoksa Adana Demirspor'un çok çok üstün başarılı bir yönetimi mi başarıyor bunları :???: Sonuç ne olursa olsun taktiri hakediyorlar zatende, merak işte..

kayserili arkadaşlar lütfen alınmasınlar ama o hoşgörülü dediğin kayserispor taraftarı 06-07 sezonunda fener forması üstüne polar giyildiği halde sadece poların altından 2 cm fener forması göründü diye.bi restoranda oturrmuş efendice yemeğini yiyen 3 renktaşımıza 20 30 kişi dalmış ve bırakın arkadaşlarımızı restoranı bile cam çereve bırakmamaıştır.yine aynı kayserispor taraftarı biz şampiyonluk kutlaması yaparken konvoy araçlarını sanki şampiyonluığu kendi kaybetmiş gibi taşlamıştır.

ha sen bana diyecen adanada daha mı az olay oluyo.tabi ki adanada bunlar olabilir. ama adanada en azından tribünde kayseri gibi 100 tane farklı takım taraftarının forması olmaz başka takım taraftarı giremez.kayseri taraftarının dışarda kaplan tribünde kedi gibi olması garip

Fuat Rıhtım
26-09-2009, 22:55
kayserili arkadaşlar lütfen alınmasınlar ama o hoşgörülü dediğin kayserispor taraftarı 06-07 sezonunda fener forması üstüne polar giyildiği halde sadece poların altından 2 cm fener forması göründü diye.bi restoranda oturrmuş efendice yemeğini yiyen 3 renktaşımıza 20 30 kişi dalmış ve bırakın arkadaşlarımızı restoranı bile cam çereve bırakmamaıştır.yine aynı kayserispor taraftarı biz şampiyonluk kutlaması yaparken konvoy araçlarını sanki şampiyonluığu kendi kaybetmiş gibi taşlamıştır.

ha sen bana diyecen adanada daha mı az olay oluyo.tabi ki adanada bunlar olabilir. ama adanada en azından tribünde kayseri gibi 100 tane farklı takım taraftarının forması olmaz başka takım taraftarı giremez.kayseri taraftarının dışarda kaplan tribünde kedi gibi olması garip

İlker kardeş, o Türkiye'nin geneline has bir durum :)

Sarı ve laciyi yan yana gören, yerinde duramıyor. Hırs basıyor. Acıları nedir bilmem ama büyük olsa gerek.

Burak Babacan
27-09-2009, 09:45
fuatın dediği gibi o durum heryerde var.sanki biz bişey yapmışız gibi antalya bile dün 90 dkk. küfür etti onlada kalmadı mazemecinin kafasını yardı.bunlar sadece kayseride değil süper ligde kaç il varsa hepsinde olan şeyler.not=kayserili değilim

Gökhan Yalçınkaya
27-09-2009, 14:07
İlker kardeş, o Türkiye'nin geneline has bir durum :)

Sarı ve laciyi yan yana gören, yerinde duramıyor. Hırs basıyor. Acıları nedir bilmem ama büyük olsa gerek.
Elalemin derdi FENER olmus, demek ki zamanında cok ..... diye bir atasözü mü diyim özdeyis mi diyim bişi var ya onu destekler nitelikte :D:D

Amir Özkul
27-09-2009, 15:05
uzan'dan sonra adanaspor olsun,demirspor olsun ne desteğinden bahsediyosun...2 takımda belediye otobüsleri ile gittikleri deplasmanlardan,otel parası bulunamadığı için maça 2 saat kala gidilen deplasmanlardan buralara geldiler...evet adanasporluyum ama demirspru sonuna kadar takdir ederim....
Adana Çukurova Belediyesi' nin Seksenbin (Rakamla 80.000 TL) Adanaspor kombinesi aldığını ve bunun Ellibinlik kısmının ödendiği gazetelere bile çıktı... Ki Adanaspor gibi bi takım için bu çok ciddi bir miktar... Aytaç Durak babasının hayrına mı ödedi kulübün borcunu sanki... Seçimden önce sıkıysa ödemesin hadi... Göreyim o Aytaç Durak' ı nasıl kazanıyor. Demirspor' a kim destek vermiş taraftarından başka... Bilip bilmeden konuşmayın...

Tuğba Tülü
27-09-2009, 16:31
Livorno tribünleri anti-faşist ve devrimci-sosyalist kitleye sahip,bir yandan tribünlerin karşı-devrime ve gericiliğe karşı sosyalist içerikli bir güç gösterisi yapılacağı alan olarak, diğer yandan futbolun gençliğe ve emekçi sınıflara ait olduğu ve her şey gibi futbolun da paranın egemenliğine terk edilemeyeceği inancının hayranlık uyandıran bir anıtı olarak Batı İtalya’dan meydan okumaya devam ediyor.
Celtic taraftarları Katolik, Rangers taraftarları ise Protestan mezheplerine mensuptur. Ayrıca Rangers taraftarları,İskoçyanın'nın kendi hükümet ve meclisine sahip olduğu ancak devlet teşkilatı açısından Birleşik krallık'a bağlı olduğu mevcut statüsünün devamından yana iken Celtic taraftarları İskoçya'nın tümüyle bağımsız bir cumhuriyete dönüşmesinden yanadırlar.
Livornonun üstüne Celtic biraz alakasız olsa da demirspor meydan okuyor :D bu organizasyon da gerçekleşirse helal olsun valla

İlker Kırıt
27-09-2009, 18:37
Adana Çukurova Belediyesi' nin Seksenbin (Rakamla 80.000 TL) Adanaspor kombinesi aldığını ve bunun Ellibinlik kısmının ödendiği gazetelere bile çıktı... Ki Adanaspor gibi bi takım için bu çok ciddi bir miktar... Aytaç Durak babasının hayrına mı ödedi kulübün borcunu sanki... Seçimden önce sıkıysa ödemesin hadi... Göreyim o Aytaç Durak' ı nasıl kazanıyor. Demirspor' a kim destek vermiş taraftarından başka... Bilip bilmeden konuşmayın...

bende sana aytaç durak la ilgili ne rakamlar söylerimde aklın hayaln şaşar...ne 80.000 kalır ne 90.000.neyse şimdide siyaset yapıyoz diye no post yemiyek...

İlker Kırıt
27-09-2009, 18:47
ha bide adanaspor 2006 temmuz ayında ellibeş trilyon(rakamla 55.000.000 tl) ve 3,ligde bi takımdı.yani 80.000tl adanspor un tüm borçları ödeyip üzerinede ronaldo ile messi yi alacak bi para değil...

Amir Özkul
01-10-2009, 14:48
2006 Temmuz ayında diye kendin söylüyorsun, ben 2009 Eylül' den bahsediyorum. Bu arada sığ düşünmeyi de bırakın artık, dünya tozpembe değil... Kimse babasının hayrına vermedi o paraları... Ama sonuç olarak, hala iddiamda ısrarcıyım. Biraz destek verilseydi nerelerde olduğumuzu herkes görecekti.

Ömer Gedik
04-10-2009, 01:44
adanademirspor a karşı daha bir sempatim vardı adanaspora göre ama livorno maçındaki bazı pankartlardan dolayı artık eskisi kadar sempati dolu bakamıyorum...ancak her iki adana takımınında maddi sorunlarını bu gibi aktivitelerler azda olsa güçlendirebilceklerine inanıyorum...umarım devre arasındaki bu turnuva da yapılr ve üst sıralada yer bulamasa bile adanademirspor için iyi bir basaamak olur...