PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biri Adsl

Kutay Cuneray
27-10-2009, 13:24
Arkadaslar biri adsl kullanan var mi ? 4 gb limitli ttnet var ama surekli hic bisey yapmadan kotayi gecip 50 ytl vermekten biktim arastiriyordum biri adsl cok uygn ve nette soylenenlere gore ttnet altyapisini kullaniyorlarmis o yuzden ttnetten bir farki yok deniyor .

Biri adsl kullanan ve ya cevresinde kullanan varsa bizi bilgilendirirse cok sevinirim .

Emre Kıvanç
27-10-2009, 18:46
4 gb limitli ttnet var ama surekli hic bisey yapmadan kotayi gecip 50 ytl vermekten biktim

ben de... :S :(

Doğukan Mutlu
28-10-2009, 01:24
Bir evde genç diye tabir ettiğimiz bizlerden varsa (sadece gazete okumayan yani) kotalı internet yanlış bir tercih zaten başlı başına. Şu an 2mbit kablonet kullanıyorum ama memnun değilim bende. Bağlantı iğrenç. Tabiri caizse 56k'dan biraz hızlı. Tabi altyapı vs ne durumda bilmiyorum. Biri Adsl hakkında da bilgim yok. Sayfalarını ziyaret etmedin mi hiç ?

Serdar Sabah
28-10-2009, 02:23
bende birkaç ay önce günde beş altı saat gidip geliyor,randıman alınamıyor vesair diye duymuştum....Bende ttnet'teki aşırı abone sayısı yüzünden araştırayım demiştimde bir iki olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim....
şimdiki duurmlar nedir bilmiuyorum ama ben ttnet'in 49 lira olan 8gbye kadar paketinden aldım çok memnunun

Emre Kıvanç
28-10-2009, 14:26
ttnet'in 49 lira olan 8gbye kadar paketinden aldım çok memnunun

15 GB download miktarına ulaşınca 512/128 Kbps'ye düşecek hız :S bunui bu paketi alan pek çok insan bilmiyor. İnşallah haberin vardır alırken öğrenmişsindir :S

Serdar Sabah
28-10-2009, 14:35
e yani bi zahmet bileyim :)
ev arkadaşımla birlikte iki laptopla internet mevzusunu biraz abarttığımız için bizim aylı kullanımımızı yazmak arkadaşları korkutabilir ancak çevremdeki bir çok arkadaş aylık en fazla 8-9 gb kullanıyor ki onlar genelde standart kullanıcı olarak geçiyorlar :)
Bizim gibilerse bilemem.
Yine de herşeye rağmen bir ay boyunca 1mb kullanmaktansa 15-20 gün 8mb kullanıp geri kalanında 512 kullanmayı yeğlerim ki zaten o zaman zarfında istediğini indirmiş oluyorsun...rapid premium aldım bir haftalık ve dört haftadır kullanıyorum...flashget e kaydettim rapidimi 800-900le indiriyorum....8 part aynı anda indirirkende en düşüğü 70le indiyor...bence bu herşeye değer...
Bu arada rapidle ilgili bir dip not:
bir çok arkadaşım aynı durumu yaşamıştı inanmıyorudm pek ve bende de oldu....
orneğin 1 aylık aldınız ama bu süre zarfında günde biriki defa de başlakarının indireceği uploadlar yaptınız....7 aya kadar kullanabiliyorsunuz o bir aylık paketi.Ben bir haftalık aldım dediğim gibi dördüncü haftadayım şu anda.

Emre Kıvanç
28-10-2009, 22:27
orneğin 1 aylık aldınız ama bu süre zarfında günde biriki defa de başlakarının indireceği uploadlar yaptınız....7 aya kadar kullanabiliyorsunuz o bir aylık paketi.Ben bir haftalık aldım dediğim gibi dördüncü haftadayım şu anda.

RapidShare'da premium üyeliğinle yaptığın uploadda o link ne kadar FREE indirilirse o kadar puan kazanırsın ve her 10000 puanda 1 aylık uzatma veya yeni bir üyelik açma hakkı kazanırsın. Rapidshare iyi bişi ya :)

RapidShare premium kullanan biri olarak Erciyes Üniversiteli arkadaşlarıma (özellikle laptopu olanlara) Kadir Has Merkez Kütüphanesini veya Mühendislik Fakültesi kantinini (çok gelmeyin doldurmayın kantinimizi :D ) öneririm. yüksek hızda internet ile RapidShare'ı IDM ile (IDM=Internet Download Manager) 30 farklı rapid linkinin her birini, serverlar maksimum yoğunlukta iken 150 KB/sn ile indirdiğimi biliyorum :)