Orijinalini görmek için tıklayınız : Toefl
Mete Karayel
13-05-2005, 00:52
Bu sinava girecekler varsa,
toeflmania diye bir yahoogroup var tavsiye ederim.
Bunun disinda yurtdisina gitmeye niyetli kisiler var mi?
Hepinize calismalarinizda kolay gelsin. :o
Bora Erdinç
13-05-2005, 02:50
Mete mrblar en başta,haziranda bittikten sonra yurtdışına gitmek gibi bi niyetim var.İkamet eden halamın yanında kalmayı planlıyorum.(Hollanda bu arada gideceğim yer).Toeffl sınavına orda hazırlanmayı planlıyorum.Orda bi dil okuluna başvuruda bulunursam vize almada sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda hala şüphelerim var açıkçası...
Mete Karayel
13-05-2005, 03:14
Valla Bora eger paran varsa ve bu dilokuluna iyi bir para vereceksen adamlar sana neden vize vermesinler ki ;)
Orada bir yakininin olmasi senin icin buyuk bir avantaj. Bence cok iyi degerlendir. Simdiden okullarla yazismaya basla. Orda dil okuluna gittiginde git universitelere tek tek gorus. Bir de toefl calismayi sonraya erteleme. Dedigim grubun ana sayfasina git dosyalari indir. Birsuru dosya var. bir de toefl'in kendi sitesine bak. Olmazsa sen bana mailini yolla. Ordan sana invite yollayayim. Kafana takilan bir soru olursa cekinmeden sor.
Kolay gelsin.
Bora Erdinç
13-05-2005, 12:16
Metecim mailim bora_erdinc@hotmail.com,zaten okullarla bi görüşmem oldu.Hatta dil okulunu dahi kararlaştırdım.Henüz başvuru yapmadım ama.Bu kalan 1 ay içerisinde başvuru yapmam gerekecek onu biliyorum.
Mete Karayel
13-05-2005, 14:56
Bora merhaba;
Kararlaştırdığın dil okulu hangisi? Piyasayı araştırmışsan zaten biliyorsundur, bu yurtdışıyla uğraşan bir sürü üçkağıtçı müessese mevcut. Daha önce o dil okuluyla gidenlerle bir irtibata geçmen iyi olur. Mail adresine invite yolladım. Dediğim gibi başla yavaş yavaş toefl çalışmaya. Bu arada bölümün ne mezun olduğun ve hangi alanda uzmanlaşmayı düşünüyorsun?
Saygılar.
Melis Varan
15-03-2007, 23:35
Bu başlığı yeni bilgilerle güncellemekte fayda var gibi. Toefl IBT'ye geçildi, tüm sınavı bilgisayar başında oluyorsunuz ve artık speaking, listening ve writing grammerin önüne geçti diye biliyorum. Bu uygulama süper grammere sahip olup konuşamayan, aksanı çok kötü olan kişiler için getirildi deniyor. Toefl ibt'ye girenler varsa ve biraz anlatıp biraz da taktik verirlerse çok iyi olur aslında :)
Mustafa Ünal
16-03-2007, 00:33
Bende eğer vizede sorun çıkmazsa Haziran sonu İngiltere'ye gidiyorum. 8 Haftalık Kurs fiyatlari bizim için pahalı.. Ama bir dayı gibi bir yakının orda olmasi güzel bir şey tabii :D..
Hayırlısı bakalım.
Can Özcan
07-10-2007, 22:46
yeni sistem toefl olan ibt'ye giren var mi? ben hazirlanmak icin bir kursa falan gitmeyi düşünmüyorum, ne zamanım var, ne de gerekli olduğunu düşünüyorum. ingilizce'me güveniyorum ancak tabi birkaç senedir ingilizce adına bişey yapmadığımız için, pratik sıfır kaldığı için geriledik.
bu sınava hazırlanmak için deneme sınavları falan var mı acaba internet üzerinde? ya da sınavı yapan kurumlar bize böyle bir imkan sağlıyor mu, bilen var mı?
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.