Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi Halı Saha Başlığı
Ozan Ercan
27-09-2007, 01:51
Sabah aksam mesaj mi atiyosun kardesim :D utanmiyo musun forumu kirletmeye?
Muhammet Budak
27-09-2007, 01:52
558 msjım var vala benden cok olan az kişi vardır burda :)
http://img220.imageshack.us/img220/311/adszis2.jpg (http://imageshack.us)
2 var 1 var diye geri sayım yap.Msnden yapacağın geyiği buradan yap,sonra 558 mesajım var.geçeceksin bunları Nic.
Mert Çubukçu
27-09-2007, 01:52
e habire bişiler ayarlıyoruz ondan bole oldu.. :)
Pulat Yılancıoğlu
27-09-2007, 03:27
erkutum Allah acil şifalar versin. zor bi durum olursa takma gelme.. kızarım bak.. ;)
anadolu yakasında arabalı kim var :) varsa nereye gidiyor?
Ozan Ercan
27-09-2007, 03:39
Ben varim ama Kiziltoprakta oturuyorum zaten :) Kadikoy ve civar semtlere birakabilirim ihtiyaci olan varsa.
Sercan Okur
27-09-2007, 10:15
Hayırlı olsun Mert 4000 mesajın, bunun şerefine en az 4 gol bekliyoruz senden.
Pulat Yılancıoğlu
27-09-2007, 13:24
Hayırlı olsun Mert 4000 mesajın, bunun şerefine en az 4 gol bekliyoruz senden.
nerdeeeeeeee??:cekic::D:D
Muhammet Budak
27-09-2007, 14:00
Ben varim ama Kiziltoprakta oturuyorum zaten :) Kadikoy ve civar semtlere birakabilirim ihtiyaci olan varsa.Valla beni de bıraksan iyi olur be Ozancım.
Mustafa Çelik
27-09-2007, 15:42
merte dokunmayin en az 4 golu zaten varda attiracaklarini bilemem
Sercan Okur
27-09-2007, 16:52
merte dokunmayin en az 4 golu zaten varda attiracaklarini bilemem
Asist yönünü vurgulamışsın Mustafa, doğru söylüyorsun :p
Pulat Yılancıoğlu
27-09-2007, 17:02
abi mert ben oynamayalı evrimmi geçirdi benmni yanlıs anlıyorum.. o bizim saç baş yolduran serhat akınımız dı yaa.. :D:D
Sercan Okur
27-09-2007, 17:32
Emre Akgün hastalandığı için yarın oynamayamam ama adam bulamazsanız zorlar gelirim dedi. Oynamak isteyen 1 kişiye ihtiyacımız var...
Mert Çubukçu
27-09-2007, 17:57
abi mert ben oynamayalı evrimmi geçirdi benmni yanlıs anlıyorum.. o bizim saç baş yolduran serhat akınımız dı yaa.. :D:D
olm biz seninle en son gecen sene mac yaptık cok kotu oldugum zamanlar oldu ama 2 hafta onceki macta baya iyi performans sergilemiştim bide sakatlanmasam tam süper olcaktı ogün ama geri kalan performansı bu maca yansıtcam işalah..
Muhammet Budak
27-09-2007, 17:57
Emre Akgün hastalandığı için yarın oynamayamam ama adam bulamazsanız zorlar gelirim dedi. Oynamak isteyen 1 kişiye ihtiyacımız var...Aboooooooooooooooovvv.Yandık desene daha Tuğruldan da hala haber yok.Erkut da belirsiz.
Mert Çubukçu
27-09-2007, 18:02
adam eksik zaten gelmesse kötü olur eger iyi olabilecek gibi olursa gelsin mutlaka..
daha tugruldan haber yok sonucta..
erkut gelir ama..
Ozan Ercan
27-09-2007, 18:05
Tugrul gelmezse bundan sonrasi icin de oynama sansini kaybeder :) Sali gecesinden beri yazili adi takimda, bir sekilde ulasir birimize tahmin ediyorum.
Emre`nin yerine de bu aksama kadar forumdan yazan olursa gelir, yoksa baska bir arkadas buluruz bu hafta icin..
Erkan Sivrikaya
27-09-2007, 18:27
Selam dostlar yarınki 00,01 halı saha macında eğer yer varsa bende oynayabilirim ilginize teşekürler
Muhammet Budak
27-09-2007, 18:56
Tugrul gelmezse bundan sonrasi icin de oynama sansini kaybeder :) Sali gecesinden beri yazili adi takimda, bir sekilde ulasir birimize tahmin ediyorum.
Emre`nin yerine de bu aksama kadar forumdan yazan olursa gelir, yoksa baska bir arkadas buluruz bu hafta icin..Kutayı ayarladım.
Muhammet Budak
27-09-2007, 18:58
Selam dostlar yarınki 00,01 halı saha macında eğer yer varsa bende oynayabilirim ilginize teşekürlerHocam yer var tabi ne demek.Gelirsin yarın akşam.Dereağzının yerini biliyorsan problem yok bilmiyorsan da yukarılarda Ozanın detaylı tarifi var,ya da staddan arkadaşlar direk geçecek halı sahaya.
Muhammet Budak
27-09-2007, 19:06
FC YABAN ATLARI ( KOYU RENK/CUBUKLU FORMA T-SHIRT )
1)Mert
2)Pulat
3)Ozgur
4)Mustafa
5)Sercan
6)Yılmaz
7)Bahti
FC KOVBOYS (ACIK RENK FORMA / T-SHIRT )
1)Ozan
2)Alper
3)Kutay
4)Hakan
5)Erkut
6)Mami
7)Erkan
Sercan Okur
27-09-2007, 19:38
Erkan daha önce de gelmişti hatırlarsınız sanırım. Hem Erkan hemde Kutay'ın size geçmesiyle dengeler bozuldu bence. Tamam Mert'e ve takımıma güveniyorumda motivasyonla da bi yere kadar :D
Mustafa ve Yılmaz'ı size verip Kutay ve Erkan'ı biz alalım.
Mert Çubukçu
27-09-2007, 19:42
bencede sercan haklı yani motivasyonda bi yere kadar :D
Ozan Ercan
27-09-2007, 20:35
Sercan, sundugun degisiklik mantikli. Kadrolari dedigin gibi yapalim. Yalniz bir kere daha hatirlatiyorum. LUTFEN forma renklerine dikkat edelim!!
Mustafa Çelik
27-09-2007, 20:41
istenmeyen adam oldum ya ben gecerim gecmesine de bende sarı beyaz cubuklu yok :(
Mustafa Çelik
27-09-2007, 20:44
neyse ben performansımı gostereyımde gerısını sonra dusunuruz:D
cok fena oynarım rakipler beni cok sever
Sercan Okur
27-09-2007, 21:00
istenmeyen adam oldum ya ben gecerim gecmesine de bende sarı beyaz cubuklu yok :(
Sarı-beyaz çubuklu değil Mustafa açık renk herhangi bir tshirt giyeceksin.
İstenmeme olayı ise senin performansın yada başka bir şey ile ilgili değil ancak topa basan ve mücadele eden kişiler her iki takımda denk olmalı. Bizim takım güçlü olduğu için seni rakip takıma verdik ki denk olsun, kapalı kutu oyuncular herzaman tehlikelidir :p
Mustafa Çelik
27-09-2007, 21:55
bilemem valla ama ben o kadar tehlikeli degilim hatta hic tehlikeli degilim desem yeridir ama farketmez bana nede olsa ilk kez mac yapacaz siz beni ben sizi goruyum
Mustafa Çelik
27-09-2007, 22:05
ozan sen takımı diz gerisine karısma :D
Erkut Yeğen
28-09-2007, 00:08
Çok saolun arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize.
Yarın görüşmek üzere
Sercan Okur
28-09-2007, 03:21
FC YABAN ATLARI ( KOYU RENK/CUBUKLU FORMA T-SHIRT )
1)Pulat
2)Mert
3)Ozgur
4)Kutay
5)Sercan
6)Erkan
7)Bahtiyar
FC KOVBOYS (ACIK RENK FORMA / T-SHIRT )
1)Ozan
2)Alper
3)Yılmaz
4)Hakan
5)Erkut
6)Mami
7)Mustafa Ç.
Ozan Ercan
28-09-2007, 03:25
Pulat kaleci oldugundan 1 numara da ben niye 1 numaradayim Sercan? Ne ima etmeye calisiyosun :)
Mert Çubukçu
28-09-2007, 03:27
sende kalede başlarsın ozan :)
Sercan Okur
28-09-2007, 03:45
Bir önceki sayfada Mami öyle yazmış ben isimleri değiştirken baktım Mert başta psikolojik olarak göze hoş gelmedi Pulat ile değiştirdim. Sizin takım karışık görünsün diye oynamadım. Yılmaz ile halı sahadan geldik, bugün çok formdaydı valla iyi transfer yaptınız son dakikada..
Ozan Ercan
28-09-2007, 03:49
Aman nazar degmesin :) Yarin da benzer bir performans bekliyoruz kendisinden..
Pulat Yılancıoğlu
28-09-2007, 12:07
beyler aksam cantaları stadamı sokacagız yoksa bi yere bırakacakmıyız?
Muhammet Budak
28-09-2007, 14:27
beyler aksam cantaları stadamı sokacagız yoksa bi yere bırakacakmıyız?Dereağzına bırakabilirsiniz sanırım,gerçi ben maça gelmiyorum ama.
Erkan Sivrikaya
28-09-2007, 15:18
selamlar.Ben derağzındaki yeri bilirim hem sercan abiyle beraber gelcem mactan sonra sorun olmaz yane acıkcası muhammet nesee herkez bakıyorum halısaha macına motive olmuş :D ankaragücü macına motive olan yok galiba yane neseee bol sanslar şiimdiden fener macında ve halısaha macında görüşmek üzere
Muhammet Budak
28-09-2007, 16:29
selamlar.Ben derağzındaki yeri bilirim hem sercan abiyle beraber gelcem mactan sonra sorun olmaz yane acıkcası muhammet nesee herkez bakıyorum halısaha macına motive olmuş :D ankaragücü macına motive olan yok galiba yane neseee bol sanslar şiimdiden fener macında ve halısaha macında görüşmek üzereTamam akşam görüşmek üzere Erkan.
Ozan Ercan
28-09-2007, 16:49
Pulat cantani dereagzina ya da arabayla gelen biriyle konusup arabanin bagajina birakabilirsin sanirim.
Pulat Yılancıoğlu
28-09-2007, 18:55
iftardan sonra maca zor yetisicem buyuk ihtimal iceri sokacam artık cantayı neysee sorun degil.. aksam gorusuruz beyler.. ben yanımda bi cubuklu getiriyorum..
Mustafa Çelik
28-09-2007, 21:18
Aksam Gorusuruz Bu Mac Kesin Bizim Her Ikiside
Mustafa Çelik
29-09-2007, 03:58
evet fenerbahce ankara gucu macindan sonra yapilan fc kovboys ve yaban atlari macinda heyecan doruktaydi mactan sonra yapilan bazi yorumlar ise soyle:
mert:rakip cok sert oynadi hakemin bunlari gormesi lazim derken
mami merte sert cikti her pozisyonda kendini atmakla sucladi
kaptan ozan medyaya yuklenmekten kacinmadi ve "bizim belese mac yaptigimiz soyleniyor belgeler elimde en yakin zamanda resmi siteden duyuru yapacam dedi ve takimini cok begendigini mucadeleci bir ruhla oynadiklarini ara ara defans bosluklari yasadiklarini ama erkutun performansini begendigini soyledi...
bu arada takimin yeni transferi mustafadan da sinir bozucu aciklamalar geldi artik yedek oturmak istemedigini joker oyuncu olmadigini sozlerine eklerken daha ne yapmam lazim hocanin aklinda bi kadro var onu oynatiyor derken yaban atlarina transferinin son anda askiya alinmasindan sonra ise heralde cok uzulmuslerdir dedi
ayrica hatiri sayilir bir kose yazari ise bugun futbol tarihinin en guzel macini izledik iki takimda sahaya ruhunu koydu yaban atlarinin guzel top dagittigini ancak kovboyslarin cok istekli oynadiklarini eklerken macin adami konusunda ise herkes olabilir ancak erkut ve pulat bu maci daha guzel hale getirdiler dedi ayrica yilmaz ve mami deki form dusuklugunu ise 2 gun once oynanan avrupa macinin yorgunluguna baglarken merte yapilan hareketlerin faul oldugunu ve hakemin maci bu konuda yonetemedigini ekledi
yaban atlarinin kaptani sercan ise takim olarak daha iyi mucadele ettiklerini ancak sanssiz olduklarini taraftarin metin olmasini bu sene sampiyon olacaklarini ligin yeni basladigini ve artik onemuzdeki maclara bakacagiz diyerek sozlerini tamamladi
bu ara tribundeki bosluklarda gozden kacmadi :D
Ozan Ercan
29-09-2007, 04:30
Bir mac yazisi da ben yazayim :)
FC Kovboys 1-2 FC Yaban Atlari
Goller : dk 5. ve 59. Alper(Yaban Atlari), dk. 24 Sercan(FC Kovboys)
Macin skoru zaten oyunun nasi gectigi konusunda guzel bir mesaj veriyor. Oncelikle takim dizilislerine ve benim gorusume gore yildiz tablosuna bakalim
FC Kovboys :
-------------Pulat(****)-------------
-Erkan(**)--Sercan(**)--Kutay(***)-
-----Ozgur(***)----Bahtiyar(**)-----
------------Mert(*)----------------
FC Yaban Atlari
-------------Erkut(****)-------------
------Ozan(**)------Yilmaz(**)-------
-Mustafa(***)--Mami(**)--Hakan(**)-
------------Alper(*)------------------
Rakip mac boyu ayni duzeni korurken biz basladigimiz kadroyu degistirdik, Mustafa ve Hakan savunma ikilisini olustururken ben ve Yilmaz ikinci yarida orta sahada yer aldik.
Macin iyileri : 4er yildizi alan kalecileri macin adamlari yaptim. Skorun yuksek olmamasininda en temel sebebi onlarin kalede olmasi. Pulat`i da, Erkut`u da can-i gonulden kutluyorum.
Macin kotuleri : Bir takim hali saha macinda sadece bir gol atabiliyorsa ilk kabahati forvete bulmak gerekir. Mert bugun sert faullere degil, disli bir mucadeleye maruz kaldi. Her pozisyonda top olmasina ragmen ayaginda cok top tutan her oyuncunun yasadigi gibi olagan fauller oldu. Alper de iki golumuzu de atmasina ragmen sac bas yoldurdu desek yeridir :) Ikinci gol macin ortalarinda gelse daha rahat bir galibiyet alabilirdik ama galip her zaman haklidir, Alper`i de attigi gollerden oturu tebrik etmek lazim.
Son haftalarda alisik oldugum on liberoda degil, savunmanin gobeginde oynadim bugun savunma oyuncusu eksikliginden oturu. Hakan ilerleyen dakikalarda yanima geldi ve Yilmaz`i ileri ittik. Daha sonra Mustafa da geri cekildi ve ben de sol aciga ciktim, oradan oyun kurmaya calistim elimden geldigince.
Aramiza ilk kez katilan arkadaslarimiz Ozgur ve Mustafa acikcasi beklentilerimin cok uzerinde bir performans sergilediler :) Mustafa once hucumda, sonra savunmada kalitesini ortaya koydu. Ozgur rakip takimi ataga cikaran, topu ayagina miknatis gibi yapistiran ve savunmamizi ipe dizen oyunuyla bize zor anlar yasatti. Oyunda kalitenin yukselisine bariz etkileri oldu 2 arkadasimizin da. Devami da gelir umarim.
Gelen herkesin ayagina saglik, cok guzel mucadele oldu, 2. golu atan takim maci koparacakti, rakip direkleri doverken golu bizim atmamiz sansti acikcasi. Uyarilarimi dikkate alip mactan 20 dakika once sahada hazir bulunan herkese bir kez daha tesekkur ederim. Darisi diger haftalara. Ufak sakatliklar yasayan arkadaslarimiz iyice dinlendirsinler sakatlanan bolgelerini, haftaya ben yokum muhtemelen. Bayramdan sonraki macta gorusmek uzere..
Mert Çubukçu
29-09-2007, 04:33
beyler ilk olarak ayaklarınıza saglık oynadıgım en güzel maclardan birisiydi kesinlikle.. cok mücadele olan cok pozisyon olan bir mac yaptık.. macın skoru son saniyede atılan golle 2-1 bitti ve yenildik malesef.. ama yenilgi önemli degildi gercekten cok zevk aldık oynarken..
3-4 gündür üstüme kurulan baskılardan yılmayıp sercanın destegini arkama alarak cıktıgım macta cok güzel oynadıgıma inanıyorum.. sag bacagıma yapılan üst üste cok sert fauller sonucunda zaten sakat olan sol bacagıma boylece yük bindi.. elimden geleni yaptım ve MAMİ'ye kapak olduguna inandıgım bi mac oldu :)
bu arada pulat sanada tebrikler cok güzel mac cıkardın.. benimde 1 senede evrim gecirdigime şahit oldun bu macta sanırım :)
sercan ve erkan her topu cıkarttınız cok iyi oynadınız tebrik ederim
kutay ileri geri devamlı koştu cok yardımcı oldu tebrikler
bahti sakatlanmasaydı cok iyi olucaktı işalah cok uzun sürmez sakatlıgı kısa zamanda aramıza bekleriz..
ozgurde ayagında cok top yaptı bazen toplara bastı ama genel olarak şanssızdı malesef.. işalah bir sonraki macta kendini kanıtlar iyi oynayacagına inandıgım birisi..
bu arada ayagımı morartmışsınız ve kanatmışsınız helal olsun yani :) harbi sakatlamaya yönelik mi oynadınız naptınız :)
3 topumuz direkten döndü şanssız bir gecedeydik malesef.. takım arkadaşlarımı teker teker tebrik ediyorum hepiniz cok iyi oynadınız ama şansımız yaver gitmedi malesef..
karşı takımıda tebrik ederim ellerinden gelenin en iyisini yaptılar..
bu arada ozanın msjına cevap olarak forvet degil forvet arkası bir bolgede oynadıgımı belirtmek istiyorum bahtiyle benim onumde ozgur oynadı daha cok geriye geldim ben bu macta..
bu arada pantalon bulan varmı o benimdi :D
Mustafa Çelik
29-09-2007, 04:33
haftaya gorusuruz
Mustafa Çelik
29-09-2007, 04:34
mert anladik yenildiniz:D
Sercan Okur
29-09-2007, 04:44
Son zamanların en iyi maçıydı toplam 75 dakika süren kıran kırana mücadele bir anlık boşluktan yararlanan Alper'in attığı altın golle 2-1 bitti. Kağıt üzerinde düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık orta sahada top dağıtan oyuncumuz olmadığı için oyun kurmakta zorlansakda özellikle Özgür'ün iyi performansı ile bir çok pozisyon bulduk. Erkut çok iyi maç çıkardı çok konsantreydi maça karşıya karşıya çıkardığı topların haddi hesabı yoktu.
Rakip takımın orta sahası çok iyiydi öyle bir çıkıyorlardı ki defansımızı bir türlü ileriye çıkaramadık. Pulat kalemizde iyiydi sürekli konuşarak adam paylaştırmada Erkan ve bana çok yardımcı oldu. Erkan ilk toplara çok iyi bastı, zaman zaman arkaya adam kaçırsa da özellikle kademede hata yapmadı. Bahtiyar uzun süre sakat ve sekerek oynamasına karşın iyi toplar taşıdı son vuruşlarda pas seçimlerinde daha dikkatli olsa 2.golü atıp maçı bitirmemiz içten bile değildi. Mert, maçın başında şansız bir gol kaçırması bir süre oyundan düşmesine neden oldu, sonradan toparladı iyi top sakladı, yetmedi defansa özellikle son 20 dakikada çok yardım etti, son vuruşlarda Erkut'un iyi performansı şansızlığıydı. Özgür takımı ayakta tutan adam eksilten ve iyi ara paslarıyla pozisyon yaratan isimdi. 2 pozisyonda şut çekmekte gecikmesi, topu kaybetmesine neden oldu. Yine de takımın en iyilerinden biriydi. Kutay takımın dinamosuydu, geriye dönmekte bazen zorlansa da özellikle oyuna çıkarken gözü kapalı topu verebileceğimiz güvenebileceğimiz isimdi.
Mücadele gücü açısından her iki takımı da tebrik ediyorum. Ayaklarınıza sağlık..
Alper Tunka
29-09-2007, 04:45
tek söylüyceğim şey nikotini bırakın arkadaşlar halimi gördünüz...iki defa depar attım maçın başında maç o anda bitti benim için....
kaçırdığım goller içinse olur öyle şeyler,5 kaçırır 2 atarım maçıda alırım...nefesim ve kondisyonumun düşük olması yapmak isteğim şeylere müsade etmiyor malesef...
herkesin ayağına sağlık ünifeble oynadığım en güzel 2.maçtı bu...
kalecilerimiz tek kelimeyle mükemmeldi...
Sercan Okur
29-09-2007, 04:47
Önce galip takım..
http://img237.imageshack.us/img237/4924/dsc03083jd0.jpg (http://imageshack.us)
Sercan Okur
29-09-2007, 04:48
Galiptir bu yolda mağlup..
http://img237.imageshack.us/img237/937/dsc03082qr9.jpg (http://imageshack.us)
Sercan Okur
29-09-2007, 04:50
Maç öncesi son toplantı...
http://img237.imageshack.us/img237/3664/dsc03085se2.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/6081/dsc03084lv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/1222/dsc03080fs2.jpg (http://imageshack.us)
Mert Çubukçu
29-09-2007, 04:51
resimler icin teşekkürler sercan..
bu arada unuttugum pantalonumu kim aldı beyler :D
Ozan Ercan
29-09-2007, 04:53
kim aldi degil, kim haciladi diye soracaksin :) ben gormedim bu arada..
Alper Tunka
29-09-2007, 04:54
ne heyecan yaptın olum yaa,alırsın yarın ya da haftaya...:D :D
Mert Çubukçu
29-09-2007, 04:55
gittim dereagzına bidaha ama yoktu bizden birisi almış mutlaka..
Sercan Okur
29-09-2007, 04:55
Evet pantolon ve ayakkabı kalmıştı, cebine baktım senin paso çıktı Mert. Ben almıştım ama son anda çıkarken Kutay'a verdim. Kutay'ın arabasında.. Ayrıca bir de siyah bir ayakkabı unutmuş birisi..
Mustafa Çelik
29-09-2007, 04:57
resimler icin tesekkurler ben gormedim pantolonu
Mert Çubukçu
29-09-2007, 05:00
sercan cok sagolun ben kutaydan alırım haftaya :)
Sercan Okur
29-09-2007, 05:01
3-4 gündür üstüme kurulan baskılardan yılmayıp sercanın destegini arkama alarak cıktıgım macta cok güzel oynadıgıma inanıyorum.. sag bacagıma yapılan üst üste cok sert fauller sonucunda zaten sakat olan sol bacagıma boylece yük bindi.. elimden geleni yaptım ve MAMİ'ye kapak olduguna inandıgım bi mac oldu :)
Ayağına sağlık Mert, 1 haftalık ara sana iyi gelmiş maça iyi konsantre olmuşsun. Ortadan top dağıtan oyuncu eksikliğinden forvette kim oynasa aynı sıkıntıyı yaşardı, elinden geleni yaptın ayağına sağlık..
Yeni gelen 2 arkadaş Ozan'ın da belirttiği gibi beklentilerin üzerine çıktı. Mustafa, uzun atılan toplarda 1 kez bile sektirmedi, ayağa ve dikine paslarla oyunu hızlandırdı. Şut denemelerini biraz abarttı ama yine de yabancı bir ortamda elinden gelenin en iyisini yaptı..
Mustafa Çelik
29-09-2007, 05:15
ya sutlar icin arkadaslardan ozur diliyorum ama suan kimseyi tanimiyorum oyle olunca dusunduklerimi onlar dusunemiyor yada onlarin dusunduklerini ben dusunemiyorum haliyle acayip kacirdim
Mustafa Çelik
29-09-2007, 06:12
bide haftaya kimler gelecek bununla ilgilenen arkadaslar takimlari ayarlasin bu haftaki takimlar superdi haftayada boyle olursa iyi olur
Muhammet Budak
29-09-2007, 10:58
Yahu Mert kapak olsun falan diyorsun hala Ozan sana tek yıldız atmış ama niyeyse.Boş kale yerine direği dövdün be.
Hakan Ateşler
29-09-2007, 12:45
beyler hepinizin ayağına sağlık. alper nikotini bırak diosun ama ne nikotinim ne nargilem var sen bana bak ilk önce. gerçi dün maçın ortasında astımım tutunca elimden geleni yapmaya çalışsam da pek katkı sağlayamadım, erkutun şaşkın gözlerle 10. dakkada kesildin mi diye sorması da ayrı bir komiklikti.takımım kusura bakmasın...:=)
Mert Çubukçu
29-09-2007, 13:58
Yahu Mert kapak olsun falan diyorsun hala Ozan sana tek yıldız atmış ama niyeyse.Boş kale yerine direği dövdün be.
şanssızlık olum o.. bak bakim takımımdan kim kötü oynadın demiş bana.. erkuta'da sorarsın bi ara nasıl oynadıgımı o sana ayrıntılı anlatır :rolleyes:
sag bilegim resmen mosmor oldu şişti valla dün şanslıydım bacagıma bişey olmadıgı için yedigim tekmeler sonrasında..
Tuğrul Albayrak
29-09-2007, 15:45
mummy yau numaramı almışsın kanka neden aramadın bende takımlar doldu diye boş werdim boluya gittim yoksa maç olsun isterse fizanda olsun neyse bi dahaki sefere
:serefe:
Erkut Yeğen
29-09-2007, 16:15
UFB olarak 50 maç yaptıysak,dün geceki maç kalite ve mücadele olarak ilk 3 e banko girer.Herkesin eline ayağına sağlık.
Top genelde bizde kaldı ve golü daha çok düşünen takımdık.Çakılı savunmaya karşı hücumda pek etkili olamadık son pas ve şutların seçiminde başarısızdık.Dönen toplarla karşı takım kontraataklarla gelmeye çalıştı üstümüze.Rakip takımın defansı bizim ise orta sahamız iyiydi.
Yapılan övgüler güzel saolun ama yediğim tek golü bence hediye ettim resmen:rolleyes:
Pulat,Özgür,Mustafa ve Zigiç gecenin kareasıydı.Mert ise sakatlığına rağmen olumluydu.
Daha fazla analize gerek yok;) ben yorgunluktan çıkışta ayakkabılarımı unutmuşum.Kutay onları satarsın artık:p
not:Mummy olum napıon sen öle resimde bana,millete:???: :kizgin: :D
Pulat Yılancıoğlu
29-09-2007, 16:32
herkezin ayagina saglik gercekten cok zevkli bi macti.. iki takimda mukemmele yakin oynadi. bizim ve karsi forvetlerin sanssızlıgından dolayı az farkta kaldı mac bence.. erkut cok iyi bir mac cıkardı, bende biraz sanslıydım sanırım. toplar ustume geldi genellikle..
defansta sercan erkan ikilisi kusursuz oynadı. kutay ileride de geride de cok iyiydi ancak ileri gidince donmesi zaman alıyordu. o yuzden bir yıldız ondan keserim. :) özgür gercekten iyi cıktı cok iyi adam eksiltti.. yanına bir oyun kurucumuz olsa bu mac biraz fark olabilirdi. :p bahtiyar sanssız bi gece gecirdi cunku macın daha baslarında sakatlık gecirdi o yuzden ben ve arkadslarım onu cok fazla yormamaya gayret gosterdik. (kendisi illada oynicam demesinden dolayı :) ) insallah cok onemli birseyleri cıkmaz.. mertte gelince kesinlikle izledigim en iyi mertti. :) ama forvette degil.. orta sahaya gelip top almaya orada basmaya baslayınca gercekten iyi gözüktü. (deivid misali)
tekraradan herkeze teşekkurler..
Erkan Sivrikaya
29-09-2007, 18:59
Merhaba Arkadaslar dün geceki macta ilk önce herkesin ayaklarına yüreklerine sağlık.dün gece sahada bulunan 14 kişi birbirinden mükemmel futbol oynadı bence tek tek saymamıza gerek yok su yasıma kadar bir cok halısaha macı oyndaım ancak bukadar zevkli bukadar cekişmeli altın gollu bir mac ben inanın görmedim ve oynamadımda.macın kopma noktası bence bahtiyarın sakatlığıydı sakat sakat oynamasa belki macı alırdık ancak işte kısmetsizlik ilk önce bahtiyar ve mertte gecmiş olsun ins önemli bişeyleri yoktur.DÜn gece sanki gercek bir lig macı yaptık 70 dakka boyunca 3 gol artık macın nekadar güsel ve cekişmeli olduğunu gösteriyor bu skor Erkut ve pulat tabiki bu skorun yansımasında cok etkili oldular tebrikler ikisinide.15gün sonraki lig macında ve halısaha macında görüşmek dileğiyle....Herkeze benden saygılar sevgiler SAAAAAMMMPİİİİİİİYONNNNNNNN FEEEEEENEEEERRRRBBBAAAHHCEEEEE.buarada msnde konuşmak görüşmek isterseniz herkezi beklerim see youu byyyy
Unifeb_2904@hotmail.com
Mustafa Çelik
30-09-2007, 00:15
arkadaslar haftaya mac yapmayacaz mi
Mert Çubukçu
30-09-2007, 01:00
ben yerimi buldum bundan sonra forvet arkasındayım.. forvette olunca defansın icinde boguluyorum bu düzen bana göre daha iyi oldu.. herkese tekrardan teşekürler bu hafta mac yapamayız bayram oncesi olması nedeniyle.. umarım sonraki hafta gorusuruz herkese iyi geceler..
Mustafa Çelik
30-09-2007, 01:32
ok o zaman arkadaslar mac ertelendi demekki haftaya burada olamayabilirim memlekete gidebilirim gorusuruz
Muhammet Budak
30-09-2007, 02:17
ben yerimi buldum bundan sonra forvet arkasındayım.. forvette olunca defansın icinde boguluyorum bu düzen bana göre daha iyi oldu.. herkese tekrardan teşekürler bu hafta mac yapamayız bayram oncesi olması nedeniyle.. umarım sonraki hafta gorusuruz herkese iyi geceler..Bence de bu hafta zor.Bayram dönüşü artık gündüz vakitlerinde de oynayabiliriz.Tabi bu benim için daha iyi olur para toplayan da kar etmeli değil mi ama:rolleyes:
Mert Çubukçu
30-09-2007, 02:18
yok olum gunduz macı falan gece süper oluyo sıcak kafamıza vurmuyo istedgin gibi oyna en güzeli gece macı.. fb maclarından sonra mac yapmak guzel oluyo baya..
Muhammet Budak
30-09-2007, 02:22
yok olum gunduz macı falan gece süper oluyo sıcak kafamıza vurmuyo istedgin gibi oyna en güzeli gece macı.. fb maclarından sonra mac yapmak guzel oluyo baya..Havalar serinliyor yavaş yavaş,gece donmak istiyorsun herhalde.Tahminen bundan sonraki ilk maç Ekim20 civarı olacak,o tarihlerde 5-6 gibi oynanacak maç bence sıkıntı yaratmayacaktır.
Mert Çubukçu
30-09-2007, 02:54
hava durumuna gore bakarız yine ama fb macından once mac yapınca ter üstümüzde kuruyo hic iyi olmuyo mactan sonra olunca hemen eve gidip dinlenebiliyoruz onuda dusunmek lazım bence..
Bahtiyar Güdürü
01-10-2007, 01:26
Mükemmel ötesi bir maçtı...Ayağım benim baya kötü oldu 2 gündür seke seke yürüyorum.Haftaya gelemeyeceğim :(
Özgür Erer
01-10-2007, 01:52
Öncelikle gerçekten süper bi maç oldu herkesin belirtttği gibi ve de skordan da anlaşılacağı üzere...
Bahtiyarın sakatlanması bizim takımı çok etkiledii..Kalecilerin performansı gerçekten süperdii biz biraz daha becerikli olsak alabilridik maçı :p
Hakan Ateşler
01-10-2007, 14:16
Mükemmel ötesi bir maçtı...Ayağım benim baya kötü oldu 2 gündür seke seke yürüyorum.Haftaya gelemeyeceğim :(
bahtiyar haftaya olmayacak herelde, sonraki hafta ise bayram öbür haftaya düzel abi inşallah da gel. geçmiş olsun tekrar.
Erkan Sivrikaya
05-10-2007, 01:38
Arkadaslar Bencede Maclar Fenerbahcemİzİn Macindan Sonra Olmali Önce Olunca Ter Ter Yorgunlukla Mac İzlemeye Gİdİcez Bence Keyİfİ Cikmaz Yane Zaten Maclar Artik 7 De Baslkicak 10 11 Bence En GÜsel Saat Tabİ Bu Bİ GÖrÜŞ Herkeze Şİmdİden Bayramlarini MÜbarek Ederİm Kendİnİze İyİ Davranin
Mustafa Çelik
05-10-2007, 22:47
bencede maclardan sonra olsun yoksa maci yorgun yorgun izlemek zorunda kaliyoz tezafurat falan yalan olmasin destegimiz sinirlanmasin bencede
Mustafa Çelik
15-10-2007, 01:57
arkadaslar oncelikle bayra,miniz mubarek olsun bu hafta mac yapacaz mi?
Ozan Ercan
15-10-2007, 02:09
Konya maci cumartesi aksami saat 8de.. 11-12 oynayalim mi :) pazar gunu ogleden sonra merterde de oynayabiliriz..
Mert Çubukçu
15-10-2007, 02:26
cumartesi daha uygun olur bence ben varım.. mactan sonra cok iyi oluyor..
Sercan Okur
15-10-2007, 10:53
Cumartesi daha uygun evet, 11-12 olursa maçtan çıkıp rahat rahat yetişiriz..
Hakan Ateşler
15-10-2007, 12:04
aynen cumartesi rahat rahat maç yapmak daha iyi. cumartesi olursa ben varım.
Ozan Ercan
15-10-2007, 13:39
Cumartesi 11-12
Dereagzi Tesisleri
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
Mustafa Çelik
15-10-2007, 15:13
bende cumartesi gelebilirim daha uygun olur benide yazarmisiniz kadroya
Pulat Yılancıoğlu
15-10-2007, 19:20
5-pulat
Hakan Ateşler
15-10-2007, 19:24
Cumartesi 11-12
Dereagzi Tesisleri
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
haftanın ilk gününden yine çok hızlı başladık:=) 2 gün içinde tamalanır herelde kadrolar.
Ozan Ercan
15-10-2007, 19:43
Adanadan saglam takviyemiz de geliyor bu hafta bir aksilik cikmazsa ;)
Erkan Sivrikaya
15-10-2007, 20:17
selam arkadaslar harkesin gecmiş bayramı kutlu olsun cumartesi mactan sonra cok iyi olur halısaha eğer ben de oynayabilirim eğer kadroya yazarsanız benide sevinirim
Mert Çubukçu
15-10-2007, 20:18
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
7-Alper
8-Erkan
alper cezasından dolayı yazamıyor ben yazıyorum onun yerine ismini..
Mert Çubukçu
15-10-2007, 20:36
mami sahayı ayarla kardeşim gec olmadan..
Suat Balkan
15-10-2007, 22:38
.......
Erkut Yeğen
15-10-2007, 23:54
Zigiç varsa eğer güzellik yaparsa:rolleyes:
1-)Crazyblue;)
Mert Çubukçu
16-10-2007, 00:14
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
7-Alper
8-Erkan
9-Erkut
Sercan Okur
16-10-2007, 11:15
Kaleler sağlam olunca yine güzel maç olacak..
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
7-Alper
8-Erkan
9-Erkut
10-Yılmaz
Muhammet Budak
16-10-2007, 12:54
10-Mami
11-Yılmaz...
Böyle olması daha iyi.Formamızda yazan numara olsun burada.Sahayı da bugün ararım Özer abiyi ayarlarım akşama doğru.
Sercan Okur
16-10-2007, 13:48
10-Mami
11-Yılmaz...
Böyle olması daha iyi.Formamızda yazan numara olsun burada.Sahayı da bugün ararım Özer abiyi ayarlarım akşama doğru.
O zaman ben Carlos formamı giyerim, Ozan sende Volkan formanı unutma, eldivenleri Erkut'a verirsin. :D
Muhammet Budak
16-10-2007, 13:49
O zaman ben Carlos formamı giyerim, Ozan sende Volkan formanı unutma, eldivenleri Erkut'a verirsin. :DArtık ne yaparsınız bilmem ben gerisine karışmam.
Mert Çubukçu
16-10-2007, 14:28
11 kişi olduk son 3 kişi :)
Ozan Ercan
16-10-2007, 16:24
12-Adnan ;) Ozel ucakla ctesi sabahi yetistiriyoruz maca..
Mustafa Çelik
16-10-2007, 17:18
arkadaslar kusuruma bakmayin cumartesi gunune erteleyemeyecegim bir isim cikti maca gelemeyecem heralde (haftaya dugunumuz varda)
Burak.Coşkun
16-10-2007, 17:25
13 !!!
Safa Arıkan
16-10-2007, 18:33
14 Safa...
görüşmek üzere;)
Hakan Ateşler
16-10-2007, 18:42
safa bana markaj yapma abi allah aşkına:=)
Ozan Ercan
16-10-2007, 19:19
arkadaslar kusuruma bakmayin cumartesi gunune erteleyemeyecegim bir isim cikti maca gelemeyecem heralde (haftaya dugunumuz varda)
Mustafa onceden haber verdigin icin saol :)
Bu demektir ki hala 1 kisi eksigiz. Yok mu oynayan :dans:
Mert Çubukçu
16-10-2007, 19:37
son 1 kişi arkadaşlar hadi yazın isminizi..
Sercan Okur
16-10-2007, 19:45
Cumartesi Dereağzı Halı sahası kapalıymış Mami aradı şimdi. Büyük ihtimal pazar Merter'e kayacak gibi.. Yada cumartesi başka bir saha bulunacak.
Ozan Ercan
16-10-2007, 20:04
Beyler pazar gunu referandum var, o gunde bir kargasa durumu soz konusu olabilir. Bence bu tarafta 11-12 baska bir sahaya kayma durumumuz varsa onu arastiralim..
Mert Çubukçu
16-10-2007, 21:12
bencede cumartesi günü başka bir sahaya gidelim goztepede oynamıştık bi kere hatırlayan varsa orayı arayalım sanırım aycan almıştı sahayı..
Sercan Okur
16-10-2007, 21:23
Evet Göztepe iyiydi. Arşivden buldum. Ama telefonu bulmak lazım 118'den falan bulunabilir.. Hilal Tesisleri..
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=376987&postcount=2998
Sercan Okur
16-10-2007, 22:06
Sağolsun Muhammet'in yoğun ikna turları sayesinde yeniden Dereağzına döndük.
Cumartesi 23-24 Dereağzı Tesisleri
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
7-Alper
8-Erkan
9-Erkut
10-Muhammet
11-Yılmaz
12-Adnan
13-Burak
14-Safa
Muhammet Budak
16-10-2007, 22:07
Arkadaşlar halı saha tamamdır cumartesi yine her zamanki yerimizdeyiz...
Muhammet Budak
16-10-2007, 22:08
Sağolsun Muhammet'in yoğun ikna turları sayesinde yeniden Dereağzına döndük. :rolleyes:Hava atalım biraz...
Burak.Coşkun
16-10-2007, 23:00
mami işin sırrı ne anlat bize :) :) ne dedin ne yaptın adama :)
Mert Çubukçu
16-10-2007, 23:08
eyw mami cok iyi oldu dereagzı.. goztepe gitmek gelmek zor olcaktı..
Mert Çubukçu
16-10-2007, 23:14
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Mustafa
7-Alper
8-Erkan
9-Erkut
10-Muhammet
11-Yılmaz
12-Adnan
13-Burak
14-Safa
-----------------------
FC KOWBOYS
1-Mert
2-Burak
3-Sercan
4-Erkan
5-Pulat
6-Yılmaz
7-Alper
FC YABAN ATLARI
1-Erkut
2-Ozan
3-Adnan Abi
4-Mustafa
5-Mami
6-Safa
7-Hakan
boyle bir takım oluşturdum defans orta saha forvet ozellikleri denk geldi..
bence güzel oldu..
Sercan Okur
17-10-2007, 00:04
Mustafa onceden haber verdigin icin saol :)
Bu demektir ki hala 1 kisi eksigiz. Yok mu oynayan :dans:
Farketmemişim hala 1 kişi eksik Mert. Yaptığın kadro ile fana dağılırız, topa basan oyun kuran kimse yok bizim takımda..
Mert Çubukçu
17-10-2007, 00:06
burakla ben ortada kalcam alper ilerde kalcak diye düşündüm ben sercan.. gecen haftaki konumda oynayacam ben.. topa falan basarız ortada tabi konustugumuz burak bizim okuldaki buraksa bu düşüncem gecerli :)
Muhammet Budak
17-10-2007, 00:17
burakla ben ortada kalcam alper ilerde kalcak diye düşündüm ben sercan.. gecen haftaki konumda oynayacam ben.. topa falan basarız ortada tabi konustugumuz burak bizim okuldaki buraksa bu düşüncem gecerli :)
Olum niye 1e kendini yazıyorsun bir an dedim Mert kaleye geçiyor herhalde:D
Mert Çubukçu
17-10-2007, 00:21
ya ne bilim ilk kendimi yazdım işte :D
Muhammet Budak
17-10-2007, 00:46
ya ne bilim ilk kendimi yazdım işte :DHavan kime yabancı:D
Mert Çubukçu
17-10-2007, 01:02
hava yok mami ayıpsın :D olesine yazdım işte len hala ne soruyon :D
Ozan Ercan
17-10-2007, 02:11
Mustafa`nin yerine oynayacak isim belli olsun, kadrolari o zaman netlestiririz.
Pulat Yılancıoğlu
17-10-2007, 17:22
mami işin sırrı ne anlat bize :) :) ne dedin ne yaptın adama :)
ya ne yapacakk bi sise redlabel a tavlamıstır adamı :D
Muhammet Budak
18-10-2007, 02:04
mami işin sırrı ne anlat bize :) :) ne dedin ne yaptın adama :)Bunu nasıl kaçırmışım,cumartesi anlatırım yavrum :Dsana da lazım olur ilerde:)
Ozan Ercan
18-10-2007, 14:10
Hadi yahu.. 1 kisi daha lazim Cumartesi 11-12 arasi..
Erkan Sivrikaya
18-10-2007, 15:30
Cumartesİ DeraaĞzi Tesİslerİnde Cok İyİ Oldu Yaa Tekrardan GÜsel Zevklİ Bİr Mac Bİzİ Beklİyor Olcak GÖrÜŞmek DİleĞİyle Cumartesİ GÜnÜ 1 KİŞİ Eksİk Ancak Bulunur Dfaha Erken Yanee
Sercan Okur
18-10-2007, 15:59
Emre Akgün'de oynamak istediğini belirtti ve kadrolar tamamlandı..
Cumartesi 23-24 Dereağzı Tesisleri
1-Ozan
2-Mert
3-Sercan
4-Hakan
5-Pulat
6-Safa
7-Alper
8-Erkan
9-Erkut
10-Muhammet
11-Yılmaz
12-Adnan
13-Burak
14-Emre Akgün
Hakan Ateşler
18-10-2007, 16:01
hadi bakalım kadro uzmanları yaratın kadroları, 3 haftalık aradan sonra güzel bir maç olsun...
Ozan Ercan
18-10-2007, 16:19
FC KOWBOYS (Cubuklu Forma)
1-Mert
2-Burak
3-Sercan
4-Erkan
5-Pulat
6-Yılmaz
7-Alper
FC YABAN ATLARI (Acik Renk Forma/T-Shirt)
1-Erkut
2-Ozan
3-Adnan Abi
4-Emre
5-Mami
6-Safa
7-Hakan
Bir kez daha hatirlatma ihtiyaci hissediyorum. Lutfen forma renklerine ozen gosterelim, kimse yelek giymek zorunda kalmasin..
Onur Bilgin
18-10-2007, 17:05
arkadaşlar erkut gelemiyecek
ben yazayım buraya şimdiden.kendiside iletecek size.siz de o na göre birini ayarlamaya çalışın :)
Ozan Ercan
18-10-2007, 17:19
Seckin`le gorustum ancak gelemeyecegini belirtti. Baska kaleci getirme imkani olan var mi? Yoksa baska bir oyuncu ekleyip dengeleri degistirmemiz gerekecek. Burak bizde kaleci durabilir mesela :)
Efkan Kazak
18-10-2007, 19:50
yer açıldıysa ben gelebilirim
14-) Efkan
Erkut Yeğen
18-10-2007, 22:14
arkadaşlar erkut gelemiyecek
ben yazayım buraya şimdiden.kendiside iletecek size.siz de o na göre birini ayarlamaya çalışın :)
Orki acele ettin ben sizi kandıracaktım 1 saat :D
Ozan Ercan
18-10-2007, 22:49
yer açıldıysa ben gelebilirim
14-) Efkan
Efkan, sana karsi olan bir tavirdan oturu degil; sadece ve sadece macin 2 kaleciyle oynanmasi ve daha dengeli olmasi adina 1 hafta beklemeni rica edecegim. Yildiz Teknik`ten bir kaleci arkadas bulduk ve onun oynamasi oyunun dengesi adina daha faydali olacaktir saniyorum.
Tekrar ediyorum, ne seni ne de kaleci arkadasi taniyorum ama herkes kabul edecektir ki tek kalecili hicbir mac tam anlamiyla dengeli gecmemistir. Kabul edersen bir sonraki mac icin adini yazmani rica edecegim.
Muhammet Budak
18-10-2007, 22:56
Efkan, sana karsi olan bir tavirdan oturu degil; sadece ve sadece macin 2 kaleciyle oynanmasi ve daha dengeli olmasi adina 1 hafta beklemeni rica edecegim. Yildiz Teknik`ten bir kaleci arkadas bulduk ve onun oynamasi oyunun dengesi adina daha faydali olacaktir saniyorum.
Tekrar ediyorum, ne seni ne de kaleci arkadasi taniyorum ama herkes kabul edecektir ki tek kalecili hicbir mac tam anlamiyla dengeli gecmemistir. Kabul edersen bir sonraki mac icin adini yazmani rica edecegim.Ozan daha kesin değil.Efkan gerçekten yanlış anlama yarın akşama kadar burayı takip et.
Burak.Coşkun
19-10-2007, 00:02
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki dün gece ki maçımdan sonra maça gelemiyeceğim :( maçta kolumun üzerine düştüm ve bileğimde fleksi yapısı yırtılmış..bugün hastanedeydim bileklik falan takıldı koluma..umarım birisini bulabilirsiniz..
Efkan Kazak
19-10-2007, 01:04
Tekrar ediyorum, ne seni ne de kaleci arkadasi taniyorum ama herkes kabul edecektir ki tek kalecili hicbir mac tam anlamiyla dengeli gecmemistir. Kabul edersen bir sonraki mac icin adini yazmani rica edecegim.
ben mezunum üniversitedeki işlerimi halletmek için 3 günlüğüne izmirden istanbula geldim ve pazar günü izmire geri dönücem ve arkadaşlarımla bir daha oynama imkanım olmuycak,erkut maça gelmeye karar verdiyse ve burakta sakatlığından ötürü maça gelemeyecekse (çok geçmiş olsun burak) artık kadroya benide ekleyebilirmisiniz yoksa hala bekliyim mi ?
Sercan Okur
19-10-2007, 01:05
Orki acele ettin ben sizi kandıracaktım 1 saat :D
Ben buradan "oynuyorum" anladım. Sadece ben mi böyle anladım?
Safa Arıkan
19-10-2007, 01:36
1-Mert
2-Efkan
3-Sercan
4-Erkan
5-Pulat
6-Yılmaz
7-Alper
1-Erkut
2-Ozan
3-Adnan Abi
4-Emre
5-Mami
6-Safa
7-Hakan
Erkut'un mesajından oynayacağını varsayarsak (ki ben oynayacağını düşünüyorum) ve Burak kardeşimde çok geçmiş olsun sakatlanmış onun yerine Efkan'ı yazdım böylece tek şüpheli durum şuan Erkut ta var ama o da oynayacaktır sanırım.
Mert Çubukçu
19-10-2007, 01:50
erkut oynar siz kafanıza takmayın onu ;)
Muhammet Budak
19-10-2007, 01:59
Geçmiş olsun Burak.
Ozan Ercan
19-10-2007, 02:26
Burak, gecmis olsun.
Efkan durumunu bilmiyordum, bu derece onemli oldugunu bilsem kendim mactan fedakarlik eder senin oynamani saglardim. Burak sakatlanip gelemeyecegine gore kadroda yerin hazir demektir.
Burak.Coşkun
19-10-2007, 03:14
arkadaşlar sağolun..o kadarda oynamak istiyordum ki bu hafta..kısmet değilmiş..dereağzı maçlarının zevki bir başka..
Ozan Ercan
19-10-2007, 15:06
Kadrolar son halini aldi arkadaslar, eksik gedik kalmadi..
1-Mert
2-Efkan
3-Sercan
4-Erkan
5-Pulat
6-Yılmaz
7-Alper
1-Erkut
2-Ozan
3-Adnan Abi
4-Emre
5-Mami
6-Safa
7-Hakan
Elinde fazla cubuklu olan getirsin, elinde fazla beyaz, altin sarisi olan da getirsin ki formalar karismasin :) 5 haftadir o kokudan muaf maclar yapiyoruz, herkesin keyfi yerinde bu durumdan sanirim..
Erkan Sivrikaya
19-10-2007, 16:54
selam arkadaslar yarınki macı sabırsızlıkla beklioruz ins cok zevkli bir mac cıkarıcağız bu arada burak cok gecmiş olsun sana acil şifalar hocam sana ins en kısa zamanda iyileşir ve aramıza tekrardan katılırsın
Emre Akgün
20-10-2007, 03:34
yarin Fenerbahçemiz inşallah galibiyet alabilir emin olun hepimizin top oynama isteği 1 kat daha artacaktır :)
Muhammet Budak
20-10-2007, 11:23
Kadrolar son halini aldi arkadaslar, eksik gedik kalmadi..
1-Mert
2-Efkan
3-Sercan
4-Erkan
5-Pulat
6-Yılmaz
7-Alper
1-Erkut
2-Ozan
3-Adnan Abi
4-Emre
5-Mami
6-Safa
7-Hakan
Elinde fazla cubuklu olan getirsin, elinde fazla beyaz, altin sarisi olan da getirsin ki formalar karismasin :) 5 haftadir o kokudan muaf maclar yapiyoruz, herkesin keyfi yerinde bu durumdan sanirim..Mesajı yeni gördüm daha,ben çubuklu getiriyorum daha yeni yıkanmış birisi de benim için beyaz bir şeyler getirsin,yanımda hiç açık bir şey yok.Şimdi işteyim eve uğramam da mümkün değil.
Erkan Sivrikaya
20-10-2007, 15:43
evt arkadaslar elinde eski filan cubuklu forma olan varsa getirsin bu arada bugun hava yağışlı öle gözüküyor ins yağmur mactaki performansımızı etkilemez o saatte ins yağmur yağmaz acıkcası :D görüşmek dileğiyle
unifeb_2904@hotmail.com
Ozan Ercan
20-10-2007, 16:41
seker miyiz eriyelim yagmur yagsa bile :)
Erkan Sivrikaya
20-10-2007, 17:18
valla artık bilemem ozan sekermisin acılı bibermisin :D macta belli olucak bakalım hocam ama yağmur yağmasa tabiki güsel olur bence cünkü yağmur oldumu cok sakatlıklar olur eminim buna ALLAH yine gecinden versinde ondan sömlemiştim biz erimeyiz hocam cünkü biz fenerbahceliyiz yanee
Ozan Ercan
21-10-2007, 02:50
Son derece guzel bir havada, benim adima son derece keyifli bir mac oldu.
Fc Kovboys 6-12 Fc Yaban Atlari
Aramiza ilk kez katilan Efkan`i ilk dakikalarda attigi 3 golle etkili oldu. Biz de karsilik vermekte gecikmedik ve uzun sure berabere devam etti mac. Ta ki 6-5 olan golu atana kadar. Rakip yedigi golu tartisirken pesi sira 2 gol daha bulduk, 8-5 oldu bir anda. Orda koptu mac zaten, sonra 12-6`ya kadar uzandi skor.
Macin iyisi Efkan, kotusu Mami`ydi. Efkan aramizda oynamaya devam etse cok iyi bir oyuncu oldugunu ilerleyen maclarda da sergilerdi eminim. Mami bugun cok top ezdi, basit oynadigi toplarda rahat gol bulmamiza ragmen inadina calim atmayi denedi ve beni cileden cikardi zaman zaman :) Yine de galip her zaman haklidir. Kalecilerimizi de tebrik ediyorum, ikisi de ust duzey performans gosterdiler.
Son olarak rahatsizligina ragmen oyunu birakmayan Emre`ye tesekkur ediyorum. Hepinizin ayagina saglik, haftaya arayi acmadan gorusmek uzere. Fenerbahce maci olmadigindan Merter`de de yapabiliriz maci. Fikirleri ve saatleri atin ortaya bakalim :)
Mert Çubukçu
21-10-2007, 02:54
ilk olarak herkesi tebrik ediyorum efkanım izmire dönüyo yarın malesef uzun zaman aramızda olamayacak..
bende artık calısmaya baslıyorum anca gece saat 11 yada 12 de mac olursa gelebilirim diger zamanlar gelecegimi pek sanmıyorum..
herkese iyi geceler..
Muhammet Budak
21-10-2007, 04:23
kotusu Mami`ydi. Efkan aramizda oynamaya devam etse cok iyi bir oyuncu oldugunu ilerleyen maclarda da sergilerdi eminim. Mami bugun cok top ezdi, basit oynadigi toplarda rahat gol bulmamiza ragmen inadina calim atmayi denedi ve beni cileden cikardi zaman zaman :) Abi ne deseniz haklısınız herkesten özür dilerim...Haftaya merter yapalım bence de.Pazar günü için Mert veya Alper veya Erkut oralarda oturuyorsunuz bi el atın işte.Pazar için çalışmalara başlayın.
Emre Akgün
21-10-2007, 04:43
öncelikle oynayan herkeze teşekkür ederim. bence güzel bir maç oldu. gerçi benim maç içinde rahatsızlanmam pek iyi olmadı, kısa sürelide olsa takımı 1 kişi eksik bıraktığım için kusura bakmayın. Allahtan takım öndeydi sorun olmadı. haftaya merterdeki maçın saatine göre oynayıp oynayamacağımı yazarım...
İsmail Çetinkaya
21-10-2007, 12:23
ne yapmamız gerekiyor oynamak için :):)
Erkan Sivrikaya
21-10-2007, 16:12
arkadaslar herkerzin yüreğine sağlık mac 6-5e kadar cok güsel gecti sonra biz nedense macı götüremedik benimde ilk 10 dakkadan itibaren kasığımda ağrı oluştu ve halen ağrıyor hastaneye gitmem gerekicek galiba:(ondan fazla etkili olamadım sekerek oynuyordum takım arkadaslarım bunun için kusura bakmayın macın en iyisi efkan ve erkuttu bana göre iyi günler
Sercan Okur
21-10-2007, 17:26
Defansı 2li de yapsan 3lü de yapsan orta saha ve forvet ilk gelen adama basmaz ve rakip orta sahayı elini kolunu sallayarak geçerse yapacak bişey kalmıyor. Maç başabaş geçerken bir anda oyundan düşmemiz takım için düzenin bozulması 2 gol yememize neden oldu. Maçı çevirecek pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. Maçın hakkı 2 yada 3 farkla alehimize bitmesi olurdu ama son 10 dk maçı bırakınca rakipte Erkut dışında gol atmayan kalmadı hatta o bile bir pozisyon buldu diyerek olayın vahimiyetini anlayabiliriz.. Efkan takımın en iyisiydi 1-2 pozisyonda Mert ve Yılmaz'ı es geçmese belki daha verimli olabilirdi. Mert yine klas bir gole imza atarak Mami'ye nazire yaptı :p Herkesin ayağına sağlık..
Erkan Sivrikaya
21-10-2007, 17:39
Sehİtlerrrrrrrrrrrrrr Ölmezzzzzzzzz Vatannnnnnn BÖlÜnmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mert Çubukçu
21-10-2007, 23:38
mamiye selamlarımla :p
Pulat Yılancıoğlu
22-10-2007, 16:09
mac icin herkeze tesekkurler.. performansım icin kusura bakmayın gercekten cok kotu gunumdeydim.. ama inanın suana kadar oynadıgım ve en fazla yoruldugum mactı. bi top baslıyor 1 dakika sonra kalede tehlike oluyor. erkut kardesim herhalde elle 5-6 tane asist yaptı (gol olmasa bile) bu da once orta saha sonra defans hatalarından kaynaklandıgını dusunuyorum. takımlar arasında da sanki biraz cucurm da vardı :) oyun kuramadık,sadece efkanlada olmadı tabiki. yılmaz eski gunlerinden biraz uzaktı, erkan macın yarısında baan agrısı oldugunu soyledi ona birsey diyemeyecegim, sercan istikrar abidesi, alper gercekten benm akdar kotu bi mac cıkardı fakat sonradan 2 gundur uyumadıgın ogrendim birsey diyemedim :) mert. forvet oynamadıgı zaman cok daha etili oldugunu bir kez daha gosterdi.. efkan kendisine mac sonuda soyledim bazı toplarda hırsına kurban oldu gereksiz sutlar attı onun yanında gercekten kaliteli bir oyuncu oldugunu gosterdi.. izmirden geldigi zmanlarda buraya mesajını kesinlikle bekliyorum.. rakip takımdan en begendigim kiş iherzman ki gibi erkut tu... çok iyi toplar çıakrdı.. tebrik ederim kardesim.. ;) haftaya icin soz veremiyorum.. carsambaya kadar belli ederim.. ;)
Muhammet Budak
22-10-2007, 18:06
mamiye selamlarımla :pSelamı bırak da merterdeki sahayı ayarlamaya çalış.
Sercan Okur
22-10-2007, 18:27
ne yapmamız gerekiyor oynamak için :):)
Bu topiği takip etmen maç tarihi belli olunca yer varsa oynamak istiyorum diye yazman yeterli. Sürekli oynayan 15-16 kişi oluyor, ama gelmeyenler olduğu hafta takviye yapıyoruz..
Onur Aloğlu
22-10-2007, 18:33
Sözveren! Erkut Sözveren! Erkut
Napıyorsun bize söyle...
:D
Onur Bilgin
22-10-2007, 18:46
lay lay lay satıyorum
maç yapmaya gidiyorum
:D
Erkut Yeğen
22-10-2007, 23:25
[quote=Pulat Yılancıoğlu;570246]
saolasın Pulatım,defansı daha sağlam tutsak şu maçlarda daha zevkli olacak bundan sonra bırakalım kaleyi çift forvete çıkalım seninle:D
Konya maçının rehaveti ile çıktık maça geriye düşmemize rağmen beni ofansif olarak takımım şaşırttı doğrusu;)
Efkan,Adnan abi,Emre Akgün ve Hakan kareastı maçta.
Mustafa Çelik
23-10-2007, 00:29
ben bu haftada yokum arkadaslar memlekete gidiyorum ablam evleniyor ama en yakin zamanda firtina gibi donecem sahalara
Mustafa Çelik
23-10-2007, 00:30
bide arkadaslar benim cum artesi isim var cuma yada pazar oynarsak bana daha cok uyar ne dersiniz
Ozan Ercan
23-10-2007, 00:51
Ben bu hafta katilim gosteremeyecegim sanirim. Memlekete yolculuk var bu hafta. Aksi bir durum olursa burdan bildiririm size yine. Eger oynarsaniz, kimse birbirini sakatlamasin, hepinizi saglam gormek istiyorum bjk maci haftasinda :)
Muhammet Budak
23-10-2007, 15:23
Fireler artıyor artmasa da bazı arkadaşlarımızdan hala ses seda yok merterdeki saha için.
Safa Arıkan
24-10-2007, 13:44
Arkadaşlar bunu maç yaptığımız günlerde de belirtiyoruz alperle beraber ama gerçekten floryadan yenibosnadan beylikdüzünden kalkıp maça gelip ardındanda halısaha maçı yapıp eve dönmek inanın zor oluyor çekilmez çile yani istanbulun bir ucundan diğer ucu 60 km dile kolay...İçerde maç olmadığı haftalarda da maçlar merter de veya yenibosnada yapılsın eskisi gibi...Tabi bu hafta yine maminin dediği gibi fireler var bakalım nolacak?
Sercan Okur
24-10-2007, 14:12
Fenerbahçe maçının olduğu günlerin seçilme olayı da bundan kaynaklanıyor Safa. Karşıdan yada uzaktan gelenler zaten Kadıköy'e gelmişken halı sahada oynayıp eve öyle gidiyorlar. Deplasmanda olduğu haftalar Merter yada o tarafta bir saha düşünülebilir, bu yakadan gelemeyenlerin yerine ordan takviye yapılarak. Bu hafta pazar misafirim gelecek ama cumartesi boşum karşıya geçebilirim..
Muhammet Budak
24-10-2007, 16:37
Arkadaşlar bunu maç yaptığımız günlerde de belirtiyoruz alperle beraber ama gerçekten floryadan yenibosnadan beylikdüzünden kalkıp maça gelip ardındanda halısaha maçı yapıp eve dönmek inanın zor oluyor çekilmez çile yani istanbulun bir ucundan diğer ucu 60 km dile kolay...İçerde maç olmadığı haftalarda da maçlar merter de veya yenibosnada yapılsın eskisi gibi...Tabi bu hafta yine maminin dediği gibi fireler var bakalım nolacak?Safacım diyorum ki Merterdeki saha için Mertin biraz uğraşması gerekiyor,Dereağzı için haftalardır uğraşıyorum ben sahayı ayarlamaya.Mert bu hafta 2 dakika gidip bakıverecekti ama adam uğraşmıyor bir türlü.Ben de katılıyorum Merterde maç yapmaya bazen..
Mert Çubukçu
24-10-2007, 16:46
ilk olarak herkesi tebrik ediyorum efkanım izmire dönüyo yarın malesef uzun zaman aramızda olamayacak..
bende artık calısmaya baslıyorum anca gece saat 11 yada 12 de mac olursa gelebilirim diger zamanlar gelecegimi pek sanmıyorum..
herkese iyi geceler..
mami bi oku bakim ne yazmışım ben..
çalışıyorum olum sabah 10 dan akşam saat 10 a kadar haftanın her günü..
pazar bile calışıyorum.. taa nişantaşından mertere gidene kadar benden başkası niye bakmıyo oraya.. safa mertere yakın mesela yada y.bosna bahcelievler tarafında oturan birisi..
senin şu yazıları okudukca beynim dönüyo la bi sor bakim işin varmı mert diye..
sonrada mert ugraşmıyor yazma..
kafamı kaşıyacak vaktim bile yok..
Muhammet Budak
24-10-2007, 16:54
mami bi oku bakim ne yazmışım ben..
çalışıyorum olum sabah 10 dan akşam saat 10 a kadar haftanın her günü..
pazar bile calışıyorum.. taa nişantaşından mertere gidene kadar benden başkası niye bakmıyo oraya.. safa mertere yakın mesela yada y.bosna bahcelievler tarafında oturan birisi..
senin şu yazıları okudukca beynim dönüyo la bi sor bakim işin varmı mert diye..
sonrada mert ugraşmıyor yazma..
kafamı kaşıyacak vaktim bile yok..Abi arayıver be ben dereağzına mı gidiyorum her hafta.Halı sahanın numarasını bulmak da zor değildir di mi kardeşim?
Mert Çubukçu
24-10-2007, 16:56
o halı saha tanıdık olmadıgı icin 20 ytl kapora bırakmadan hic bir saati ayarlamıyor mamicim.. sen tabi orayla ugraşmadıgın icin anlamıyosun o yüzden sana uğraşamam diyorum heralde telefonla aramak zor degil yada telefonunu bulmak..
Murat Karaman
27-10-2007, 21:32
Reklamları da dönüyor.İlgilenen olur belki ;)
http://www.futboloynuyoruz.com/
Ozan Ercan
31-10-2007, 13:29
Besiktas maci sonrasi 10-11 hali saha maci yapasim var :)
Sercan Okur
31-10-2007, 14:59
Derbi maçı günleri açmıyorlar halı sahayı diye hatırlıyorum hatta 1-2 kez Salı Pazarında yapmıştık. Yine de sormak lazım, o gün herkes orada olacak, güzel olur..
Ozan Ercan
31-10-2007, 18:18
Mami ikna eder ;)
Ozan Ercan
02-11-2007, 00:49
Hali saha gencliginden ses cikmamasi uzuyor beni..
Muhammet Budak
02-11-2007, 01:23
Hali saha gencliginden ses cikmamasi uzuyor beni..11 kasım kimler geliyor?
Erkan Sivrikaya
02-11-2007, 12:23
selamlar galiba cumartesi akşamı mac yapamıcaz bu saate kadar ses cıkmadıysa üzüldük ya ozan:(herhalde carsamda psv macından sonrada olmaz mac gec oluyor cünkü taa kaldı öteki maclara nese hayırlısı.Mami 11 kasım neolcak ki ?
Muhammet Budak
02-11-2007, 14:00
selamlar galiba cumartesi akşamı mac yapamıcaz bu saate kadar ses cıkmadıysa üzüldük ya ozan:(herhalde carsamda psv macından sonrada olmaz mac gec oluyor cünkü taa kaldı öteki maclara nese hayırlısı.Mami 11 kasım neolcak ki ?Erkan 11 kasım haftya pazar kimler geliyor o gün maç yaparsak...
Erkan Sivrikaya
02-11-2007, 14:11
ancak kayseri macından sonra diyorsun herhalde 11 kasımdaki mac kayseride kadıokoyde değil he fark yapmaz yine mac yaparız diyiyorsanız ben gelirim kesinlikle mac aynen dereağzındamı olcak peki ?
Erkan Sivrikaya
02-11-2007, 14:12
ancak kayseri macından sonra diyorsun herhalde 11 kasımdaki mac kayseride kadıokoyde değil he fark yapmaz yine mac yaparız diyiyorsanız ben gelirim kesinlikle mac aynen dereağzındamı olcak peki ?
Muhammet Budak
02-11-2007, 14:25
ancak kayseri macından sonra diyorsun herhalde 11 kasımdaki mac kayseride kadıokoyde değil he fark yapmaz yine mac yaparız diyiyorsanız ben gelirim kesinlikle mac aynen dereağzındamı olcak peki ?Maç dereağzında olur yine maçı izleyip halı saha yaparız ya da halı sahayı yapıp maç izlemeye geçeriz.Havalar soğuyor artık gündüz de oynayabiliriz.
Erkan Sivrikaya
02-11-2007, 14:26
anladım oke olabilir ben gelirim artık ama diğer arkadaslarda ins kabuml eder
Mustafa Çelik
02-11-2007, 15:07
arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum daha oncede demistim benim cumartesi isim oldugu icin baska zamanlarda gelirim diye 11 kasımda bende sahadaki yerim almak istiyorum gorusmek dilegiyle
Muhammet Budak
02-11-2007, 15:51
1-Mami
2-Erkan
3-Mustafa
Mustafa Çelik
03-11-2007, 19:13
evet arkadaslar neden boyle bi dusus var yoksa benden sonra maaclarin kalitesi dustu millet gelmek istemiyormu? saka saka...neyse guzel bi mac olur insallah ve kadroyu tamamlayabiliriz
Mustafa Çelik
05-11-2007, 00:08
arkadaslar kayseri macindan sonra mac yapacak miyiz
Ozan Ercan
05-11-2007, 00:39
Kayseri macinin gunu saati belli olsun karar veririz Mustafa :) 2 ihtimal var zaten, ya cumartesi 19da ya da pazar 16da oynanacak. Ona gore bizim macin gunune karar veririz beraber..
Mustafa Çelik
05-11-2007, 00:59
kayseri maci pazarsa oynayabilirim biliyorsunuz ben cumartesileri calisiyorum artik
Çağlar Derin
05-11-2007, 02:26
pazar 4 te kayseri maçı akşamıa bi maç alınabılır
Muhammet Budak
05-11-2007, 03:09
pazar 4 te kayseri maçı akşamıa bi maç alınabılırKanka yazayım mı seni.Maçı izleyip sonra da halı saha maçına gideriz.
Hakan Ateşler
05-11-2007, 10:20
bu hafta anitkabir'deyim. bir sonraki haftaya inşallah.
Alper Tunka
05-11-2007, 21:15
Kanka yazayım mı seni.Maçı izleyip sonra da halı saha maçına gideriz.
mami ankaraya niye gelmiyosun olum
Muhammet Budak
05-11-2007, 21:23
mami ankaraya niye gelmiyosun olumBen niye cumartesileri senle maça geliyordum?Bir düşünsene.
Olum çalışıyorum cumartesileri,zaten geçen hafta zar zor izin aldım bjk maçı için..
Alper Tunka
05-11-2007, 21:24
Ben niye cumartesileri senle maça geliyordum?Bir düşünsene.
Olum çalışıyorum cumartesileri,zaten geçen hafta zar zor izin aldım bjk maçı için..
doğru ya unutmuşum çalışıyodun...;) herkes işe başlamış yaw mertte öyle gelemiyor ankaraya çalışıyomuş
Muhammet Budak
05-11-2007, 21:27
doğru ya unutmuşum çalışıyodun...;) herkes işe başlamış yaw mertte öyle gelemiyor ankaraya çalışıyomuşİş adamıyız artık:D
Mert Çubukçu
05-11-2007, 21:36
bilgisayarcılar boş durmaz olum :D
Erkan Sivrikaya
06-11-2007, 13:00
evt bu haftaki halı saha macıda iptal oldu sanırım 10 kasım vardı doğru ins bi aksilik cıkmazsa 10 kasımda atatürkümüzü anıcaz gelip hemen halısaha macı yapmak biras zor gelir sanırım ama yinede bekliyelim ins kadroyı tamamlarız arkadaslar
Mustafa Çelik
12-11-2007, 23:46
ya acayip mac yapasim var 10 kasim organizasyonuda bitti ayarlasak mi bi tane ama cumartesi olmasin
Emre Akgün
13-11-2007, 00:13
havalar soğudu maçlar durdu gibi görünüyor :(
Muhammet Budak
13-11-2007, 00:14
havalar soğudu maçlar durdu gibi görünüyor :(
1-2 atak görsem hemen arayacağım sahayı da kimsede istek yok.Yağmur altında az mı oynadık..
Ozan Ercan
13-11-2007, 04:10
ben pazar gunu varim maca, nerde oldugu cok onemli degil. ama yagmur olmamasini tercih ederim :)
Burçay Tiftikçi
13-11-2007, 04:59
Pazar bende oynarım.
Muhammet Budak
13-11-2007, 14:21
Pazar oynayalım o zaman.
1-Ozan
2-Burçay
3-Mami
4-Emre
5-Mustafa
Mustafa Çelik
13-11-2007, 16:46
evet arkadaslar paza gunu oynayalim acayip mac yapmak istiyorum ya
Ozan Ercan
13-11-2007, 19:03
saat ve yer de yaz mami. kadro kadar o da onemli :)
Hakan Ateşler
13-11-2007, 19:12
6-Hakan
Muhammet Budak
13-11-2007, 19:58
saat ve yer de yaz mami. kadro kadar o da onemli :)Yarın saati konuşurum.
Mustafa Çelik
14-11-2007, 13:11
mac ne oldu
Muhammet Budak
15-11-2007, 01:35
mac ne olduAbi 6 kişi var geliyorum diyen.9-10 kişi olsa arayacağım da şimdi sahayı ayarlayıp sonra adam bulamamak var.
Servet Güldeş
15-11-2007, 01:36
gs mnaçından önce maç yapmıştık 2 sene önce ki maç mıydı neydi...
ayarlayın geliyorum gs maçına :d
Ozan Ercan
15-11-2007, 02:30
kaleciler ve sercan gorse burayi 10 kisi oluruz zaten bir anda.
hadi gencler, bir el atin yahu. es dost arkadas cagiririz gerekirse :) ama yeter artik, oynayalim bu hafta..
Mustafa Çelik
15-11-2007, 03:14
bende katiliyorum ozana es dost buluruz diyecem ama neyse demeyim ya bizim kalecilere bi ulassak
Burak.Coşkun
15-11-2007, 04:22
varım..
Muhammet Budak
15-11-2007, 14:24
gs mnaçından önce maç yapmıştık 2 sene önce ki maç mıydı neydi...
ayarlayın geliyorum gs maçına :dKardeşim daha bir ay var.Senin şerefine ayarlarız maç kafanı yorma sen;)
Bugün sahayı ayarlarım.Maç cumartesi mi olsun pazar mı ona bir karar verin.
Muhammet Budak
15-11-2007, 15:45
Pazar 19:00-20:00 Derağzı kimler geliyor?
1-Mami
2-Ozan
3-Kutay
4-Hakan
5-Erkan
6-Burçay
7-Yılmaz
8-Mustafa
9-Emre Kıyak
Hakan Ateşler
15-11-2007, 16:25
4-Hakan
Erkan Sivrikaya
15-11-2007, 16:28
Selam Arkadaslar Pazar 19 20 Uyar Bana Bende Gelİyorum Kadroda Olursam Sevİnİrİm Beyler
Sercan Okur
15-11-2007, 17:07
Pazar Abant'da olacam 9dan önce dönmem zor görünüyor. Erkan'a ulaştım. Yılmaz'ı da ekleyebilirsiniz..
Mustafa Çelik
15-11-2007, 18:18
hadi beyler az kaldi ya yapalim artik su maci
Mustafa Çelik
15-11-2007, 20:01
1-Mami
2-Ozan
3-Kutay
4-Hakan
5-Erkan
6-Burçay
7-Yılmaz
8-Mustafa
8-mustafa muhammet benide ekledigin icin sagol :serefe:
Muhammet Budak
15-11-2007, 20:04
Arkadaşlar maç Yıldıza karşı Unifeb olsun.Şu anda 5 kişiyiz bir kişi daha getiririm + kaleci olur.
Ozan Ercan
15-11-2007, 20:06
Mamicim bizim 7 kisimiz var mi ki Yildiz olmadan :)
Yilmaz
Erkan
Mustafa
Ozan
Mustafa Çelik
15-11-2007, 20:17
ozan bizim 4 umuz yeteriz hepsine :D
Muhammet Budak
15-11-2007, 20:21
Mamicim bizim 7 kisimiz var mi ki Yildiz olmadan :)
Yilmaz
Erkan
Mustafa
OzanÇıkar çıkar Emre ve Serkan'ı aradım.Büyük ihtimalle gelecekler.Ben araştırmaya devam ediyorum.Kafanızı yormayın.Burak da oynarım diyordu diye hatırlıyorum.İki kişi kaleci olacak zaten.
Mustafa Çelik
15-11-2007, 20:22
ok kaleci varsa guzel mac olur bence
Ozan Ercan
15-11-2007, 21:07
2 kalecimiz olsun da kalan 12 kisinin nasil bolundugu cok onemli degil. Yildiz-Unifeb maci da yapabiliriz.
Erkut Pulat`a ulasmaya calisalim, gelemeyeceklerse yerlerine baska kaleci bulmaya calis Mami.
Muhammet Budak
15-11-2007, 21:27
2 kalecimiz olsun da kalan 12 kisinin nasil bolundugu cok onemli degil. Yildiz-Unifeb maci da yapabiliriz.
Erkut Pulat`a ulasmaya calisalim, gelemeyeceklerse yerlerine baska kaleci bulmaya calis Mami.Pulat açmıyor telefonu bir türlü Erkutu arayacağım birazdan.
Erkut Yeğen
15-11-2007, 22:22
Pulat açmıyor telefonu bir türlü Erkutu arayacağım birazdan.
Doğum günün kutlu olsun Mummy;)
Pazar günü ve o saatte mümkün değil.Oynama arzusu var fakat şartlar olumsuz.Keyifli maçlar dilerim
Ozan Ercan
15-11-2007, 22:50
Erkut soylemese farketmeyecektim valla :) affola..
Dogum gunun kutlu olsun Mami, senin emeginin karsiligini nasi oderiz bilmiyorum valla :) Yeni bir Sinan Bicak oldun valla bize. Saglik mutluluk dolu nice guzel seneler diliyorum sana yeni yasinla beraber.
Ee bu hafta yeniliriz artik, hediye olsun sana :P
Toykan Topçu
16-11-2007, 00:09
ben gelebilirim ama yer kaldı mı bilmiyorum. :)
Emre Akgün
16-11-2007, 00:50
arkadaşlar pazar günü sanırım ben oynayamayacağım. ama maç saati daha geç olsaydı olabilirdi. o güne daha önceden sözüm vardı. mami aradıktan sonra o saate kadar halletmeye çalışırım dedim ama malesef maça yetişmem çok zor görünüyor. :(
Emre Akgün
16-11-2007, 00:51
Bu arada iyiki doğdun mami.. nice senelere kardeşim:)
Muhammet Budak
16-11-2007, 01:12
arkadaşlar pazar günü sanırım ben oynayamayacağım. ama maç saati daha geç olsaydı olabilirdi. o güne daha önceden sözüm vardı. mami aradıktan sonra o saate kadar halletmeye çalışırım dedim ama malesef maça yetişmem çok zor görünüyor. :(Kardeşim canın sağolsun ne demek.Maçlarımız bitmez.
Muhammet Budak
16-11-2007, 01:14
Erkut soylemese farketmeyecektim valla :) affola..
Dogum gunun kutlu olsun Mami, senin emeginin karsiligini nasi oderiz bilmiyorum valla :) Yeni bir Sinan Bicak oldun valla bize. Saglik mutluluk dolu nice guzel seneler diliyorum sana yeni yasinla beraber.
Ee bu hafta yeniliriz artik, hediye olsun sana :PÖncelikle sağol kardeşim...
Hizmetlerimiz bitmez.Pulat geliyor,bizim okuldan Ersen geliyor.İkinci kaleci bulamazsak biz kalecisiz oynarız zaten tanıyoruz birbirimizi.Tanımanın avantajını bu şekilde ortadan kaldırırız sanırım.
Muhammet Budak
16-11-2007, 01:20
1-Mami
2-Ozan
3-Kutay
4-Hakan
5-Erkan
6-Burçay
7-Yılmaz
8-Mustafa
9-Emre Kıyak
Son durum
1-Mami
2-Burçay
3-Kutay
4-Hakan
5-Emre Kıyak
6-Ersen
7-Can
8-Ozan
9-Erkan
10-Yılmaz
11-Mustafa
12-Pulat
13-Toykan
14-Serkan
ben gelebilirim ama yer kaldı mı bilmiyorum. :)Ekledim listeye.Dereağzının yerini biliyor musun?
Erkan Sivrikaya
16-11-2007, 11:38
arkadaslar önceden söylemiştim gelebilirim diye ancak pazar günkü macın saati biras erkan o saatte biras işlerim var halletmeye calıştım dünden beri ancak olmadı...işler dolayasıyla bu haftaki maca gelemiyorum zaten ünifebin macları bitmez kesinlikle ankara macından sonra ins bi mac olur orda oynarız kusura bakmayın şimdiden söleyim dedim ayarlayasınız diye herkeze iyi eğlenceler
Mustafa Çelik
16-11-2007, 15:45
erkanın isi var bir kisi eksigiz hala
Burak.Coşkun
16-11-2007, 16:25
yaz beni..
Muhammet Budak
16-11-2007, 16:27
yaz beni..Oh be.Ben de kimi arayayım diye düşünüyordum:)
Ozan Ercan
16-11-2007, 18:13
Yelek giymemiz gerekecek bu hafta galiba. Cuma oldu ve hala konusmadik takimlarin hangi renk giyecegini. Mami sizin takim cubuklu giysin, bizim takim da ACIK RENK herhangi bir tekstil urunu ile gelsin :) Bizde fazla cubuklusu olan getirsin, rakipte de beyaz formasi falan olan varsa getirsin ki renkler karismasin..
Muhammet Budak
16-11-2007, 18:16
Yelek giymemiz gerekecek bu hafta galiba. Cuma oldu ve hala konusmadik takimlarin hangi renk giyecegini. Mami sizin takim cubuklu giysin, bizim takim da ACIK RENK herhangi bir tekstil urunu ile gelsin :) Bizde fazla cubuklusu olan getirsin, rakipte de beyaz formasi falan olan varsa getirsin ki renkler karismasin..Bizim formalarımız var zaten mavi mavi:)
Mustafa Çelik
16-11-2007, 18:38
iyi mami siz hazirlikliymisiniz ama mavi formayi yemeyin sonra :D bakalim bu kadar iddiali kadrolardan ne cikacak
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.