Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi Halı Saha Başlığı
Serkan Özen
17-03-2005, 16:21
Benim Cumartesi de pazartesi de vizem war arada da maç
çok güzell...::)
Ozan Ercan
17-03-2005, 23:28
arkadaşlar eksik gedik yok di mi? kadrolarda sorun yaşamayalım cumartesi gecesi saat 12de? acil durumlar hariç gelemeyecek olan warsa yazsın şimdiden lütfen :)
Erkut Yeğen
18-03-2005, 01:01
1907 UNIFEB Milli Takım seçmeleri önümüzdeki pazar yapılacak arkadaşlar.
Takım 1 : Erkut , Ben , İnanç , Sinan , Birol , Tamer , Serkan
Ozan kaptanlığında oluşturulacak takım 2 nin muhtemel kadrosu ; Pulat , Ozan , Yalçın , Mahmut , İzzet , Emre , Oğuz
Bu iki takımın yanı sıra Pazar günü maç yapmak isteyen arkadaşlar buraya yazarsa sahayı 2 saat alabiliriz ..
Görüşmek üzere .. *
pazar günü oynayacağımız sahada maçım vardı,az önce ordan geldim,bizden sonraki saat (14.30-15.30)hala tutulmamış bir saat yetmez diyenlere duyurulur:P
Koray Kunduracı
18-03-2005, 19:37
ben zevkine yapılan halı saha maçlarını geri istiyorum işallah geri gelir...
Servet Güldeş
19-03-2005, 02:25
bende benimde oynadığım halı saha maçı istiyorum...
ya ben burdan saha ayrlasam gelen olur mu acaba...
erciyeste kayakta yapar gelenler
Erkut Yeğen
19-03-2005, 03:10
bende benimde oynadığım halı saha maçı istiyorum...
ya ben burdan saha ayrlasam gelen olur mu acaba... *
erciyeste kayakta yapar gelenler
kayak takımlarım hazırmı?fc kovboys için rakip,mekan,zaman yok 7 kişi çıkar geliyoruz :D
Serkan Özen
19-03-2005, 03:23
kayak takımlarım hazırmı?fc kovboys için rakip,mekan,zaman yok 7 kişi çıkar geliyoruz :D
de get len ne kayağı
kayak yapmak en az senin imzanı okumak kadar zor bişi
bu arada ben unifeb milli takımında 10 numara giymek istiyorum :P::)
Erkut Yeğen
19-03-2005, 03:27
de get len ne kayağı
kayak yapmak en az senin imzanı okumak kadar zor bişi
bu arada ben unifeb milli takımında 10 numara giymek istiyorum :P::)
olm maç yaparken kayaktan farklı birşeymi yapıyorum ;)
10 numara yakışır sana 8)
Serkan Özen
19-03-2005, 03:32
benim yerim garanti zaten ;) 8)
ama en sağlam mücadele senle pulat arasında bence
iki kaleci de birbirinden kaliteli
pazar günü kim daha gününde olursa forma onun ;)
Ozan Ercan
19-03-2005, 14:42
Takım kaptanı olarak ben yardımcı olayım Mahmut :) Toplu taşıma araçlarıyla nasıl geliniyor tam olarak bilmiyorum ama arabayla geleceksen Mecidiyeköyden Bakırköy istikametine giderken Bakırköy sapağından önce Güngören sapağı var. Ordan sağ tarafa doğru yöneliyorsun. Az ilerde Green Park Hotel var. Halı saha hemen hemen onun karşısında ama ters şeritte. O yüzden 300-400 metre ilerde ilk ışıklardan sonra geri dönebileceğin bir kavşak var. Yine sorun olursa ulaşabilirsin bana veya diğer bilen arkadaşlara :)
Aman Mahmut, iyi hazırlan maça :) Flaş transferlerimiz var bu hafta, yenemezsek çok dalga geçerler :) Sözüm İzzet ve Oğuz için de geçerli.
Yalçın Ateş
19-03-2005, 15:27
Mahmut yer Efes pilsen bira fabrikasının yanında kapalı bir halı sahadır
O bölge Haznedar olarak geçmektedir. Güngören belediyenin alt tarfında kalmaktadır.
Bu arada şok bir gelişme oldu. Fc yaban atlarının haşin oyuncusu gattuso yalçınso hastalandı. Doktorlar bu önemli oyuncuyu maça yetiştirmek için yoğun bir tedaviye başladılar
Oğuz Yıldız
19-03-2005, 18:18
maça mecideyeköyden gelecem.
Ama nasıl geleceğimi bilmiyorum ???
arabayla gelecek olan varsa beraber gidebiliriz:)
eğer yoksa nasıl gideceğimi birisi anlatabilir mi?
Ozan bizim takımın yenilme lüksü olmaz , olamaz
;)
Gökhan Taşkan
19-03-2005, 20:04
Gerçekten rakibimiz çok güçlü kadroya sahip bu hafta.. Resmen "seçme" bir kadro yaptı Ozan kaptan.. Bizim şu anki kadromuz da çok iyi .. Elimizden geleni yapacağız.. Yenebiliriz ama yenilmemiz daha muhtemel görünüyor..
Yalçın Ateş
19-03-2005, 20:08
Yine mi mecidiyeköy :P ya orası birazcık ters yön oluyor erkenden yola çıkmanda fayda var oğuz. Oradan ya bakırköye yada haznedar a gelmen gerekiyor .Bildiğim kadarıyla mecidiyeköyden haznedara araba var . Oradan da saha yaklaşık 5-10 dakika
İnanç Gülfidan
19-03-2005, 23:08
Arkadaşlar ben burada neyin tartışmasını yaptığınızı anlayamadım yani maç sahada oynanır ve sahada kimin daha iyi olduğunu her hafta izledik, en son geçen hafta 2 maçta 4 gol yedik 15 gol attık ya daha ne olsun ;D 8) ;D
Yine de siz benim böyle iddialı konuştuğuma bakmayın maksat gaz olsun biraz çekişme olsun! Ve ortada bir gerçek var ki bu sefer rakibimiz gerçekten güçlü yani öyle farklı bir sonuç elde edemeyebiliriz bu sefer :P ;D
Erkut Yeğen
20-03-2005, 00:16
Mecidiyekoyden Haznedar otobusune bindikten sonra nerde inecegim?, Efes Pilsen Bira Fabrikasi ne kadar uzakta inecegim yere, Halı sahanin adi nedir? birde Mecidiyekoyden kac dakika surer?( bu arada ben kadikoyden gelecegim :) ) cok soru oldu galiba kusura bakmayin :)
kadıköyden geleceksen işin kolaylaşır ;)500 t var cevizlibağ-kadıköy
sahanın adı kent spor tesisleri
birde pulat ta kadıköyden gelicek eğer temas kurarsan yardımcı olacaktır ;)
Erkut Yeğen
20-03-2005, 00:33
kadikoyden sadece 500 e binsem yeterlimi? Pulat burayi okuyodur umarim :)
özelden gel bi ya :D
Erkut Yeğen
20-03-2005, 00:43
İzzet onemli bir mazereti yuzunden gelemeyecegini soyledi, onun yerine baska birini bulabilecekmiyiz.
Halı Saha Büyük Maç : Merter / 1:30 - 2:30 / Pazar
« Mesaj ekle #878 - : 17.03.2005 22:28:31 » Alıntıyla yanıtla Düzenle
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar eksik gedik yok di mi? kadrolarda sorun yaşamayalım cumartesi gecesi saat 12de? acil durumlar hariç gelemeyecek olan warsa yazsın şimdiden lütfen :-/
Emre Paçarız
20-03-2005, 00:47
maça mecideyeköyden gelecem.
Ama nasıl geleceğimi bilmiyorum ???
arabayla gelecek olan varsa beraber gidebiliriz:)
eğer yoksa nasıl gideceğimi birisi anlatabilir mi?
Ozan bizim takımın *yenilme lüksü olmaz , olamaz
;)
Oğuz,ben mecidiyekoyde oturuyorum...istersen buluşup olee gidelim.m.koyden merter otobusune biniyosun.merterde shell i gectikten sora turkpetrol var.orda iniyon ve yukarı doru 5-10 dakka yuruyosun...( telefonum: 0 535 9632102)
Serkan Özen
20-03-2005, 00:50
yok abi ozan bu kadar mücadeleci adam toplamışken izzet gelemesse kadrolarda bariz bir dengesizlik olur
bu satten sora gelcek adam bakalım ne kadar iyi olcak
adalet istiyoruz
Serkan Özen
20-03-2005, 01:31
Oğuz,ben mecidiyekoyde oturuyorum...istersen buluşup olee gidelim.m.koyden merter otobusune biniyosun.merterde shell i gectikten sora turkpetrol var.orda iniyon ve yukarı doru 5-10 dakka yuruyosun...( telefonum: 0 535 9632102)
beyler 12:45te sinanla cevizlibağda buluşçaz
ona uygun bi saatte mecidiyeköyde buluşup beraber gidelim isterseniz
ama bana forumda haber vermesseniz ben tek başıma gidecek şekilde hareket edicem tamam mı
Gökhan Taşkan
20-03-2005, 02:35
Ozan'a izzetin gelemeyeceğini bildirdim.. Ozan gelecek birini bulamazsa bulmaya çalışırız tekrar..
Ozan Ercan
20-03-2005, 02:40
Ben izzet yerine başka birini arama girişimlerine başladım. Gökhan'da bana mesaj atmış, sanırım o da arıyor. İnanıyorum ki İzzet'in mazereti vardır. Yalnız bu saatten sonra birimiz başka birini bulursak İzzet yarın gelse bile beklemek durumunda kalır. Ben böyle düşünüyorum açıkçası..
Gökhan Taşkan
20-03-2005, 02:48
İzzet in yerine Onur Artar oynayacak.. Yarın 12:45 te Cevizlibağ da olacak o da.. Görüşmek üzere..
Serkan Özen
20-03-2005, 05:09
Yalçın-Oğuz-Ozan-Emre-Onur-Mahmut-Pulat
Gökhan-İnanç-Serkan-Birol-Sinan-Tamer-Erkut
bu mudur?
beyler çok sağlam maç olcak yaa...
hepimiz inşallah günümüzde oluruz.
görüşmek üzere
Gökhan Taşkan
20-03-2005, 13:01
bu mudur?
beyler çok sağlam maç olcak yaa...
hepimiz inşallah günümüzde oluruz.
görüşmek üzere
Maça 2 saat kala Oğuz gelemeyeceğini söyledi.. Ozan'ın takımına son dakika transferi Berkay Erdim .
Gökhan Taşkan
20-03-2005, 17:38
Son 30 saniyeye 5-4 önde giren takımımız maalesef o anda gelen gole engel olamadı..
Maç skoru 5-5 .. Güzel maç oldu..
Son söz maça 12 saat kala , 2 saat kala ve 15 dakika kala gelemeyeceğini söyleyenler için : " Tebrikler " ...
Yalçın Ateş
20-03-2005, 20:33
Berkay Erdim son dakikada yaptı şovunuu :D
Emre Paçarız
20-03-2005, 22:04
çok güsel ve çekişmeli bir mücadele oldu...galibiyeti kıl payı kaçıran taraf bizdik,napalım bidahaki haftaya artık *;D
Hasta hasta oynamasına rağmen,takımımızın aurelio görevini üstlenip harikalar yaratan Yalçın kardeşimi de bir kez daha tebrik ediyorum...
Safa Arıkan
21-03-2005, 13:16
benim eksikliğimi hissetmişsinizdir artık.Ee napalım futbolda usta olmak ayrı bir durum:P
Yalçın Ateş
21-03-2005, 16:07
Kimin neden gelmediğini bilmiyorum *ama en azından erken haber verilebilirdi bu yüzden arkadaşlarımıza biraz kırgınız *:(
Son zamanların en iyi maçı olarak hafızalarda kaldı bence. İnşallah ck ya karşıda aynı mücadeleyi sergileriz ve rakimizi yeneriz :P :D
Sağol emre sözlerin için ... Takım olarak iyi oynadık bende ayak uydurmaya çalıştım
Marco Aurelio ;D :o :'(
Serkan Özen
21-03-2005, 16:14
bahane olarak görün istemiyorum bu maçı ne kadar sabırsızlıkla beklediğimi önceki mesajlarımdan da anlayabilirsiniz ama inanın arkadaşımın sorumsuzluğu yüzünden saat 13:00'tye uyandım maçtan önceki akşam sinan'la da konuşmuştum önce formula 1'i izleyip biter bitmez yola çıkacaktım ama oda arkadaşım yüzünden malesef 2side yalan oldu. İnanın çok üzgünüm. Benim telefonu kullanmak için izin istedi daha sonra "senin telefonunla birlikte alarmı kurup telefonları benim masama bırak" demiştim ama o da unutmuş malesef.
Sanki isteyerek gelmemişiz gibi yazmak yerine yalçın'ınki gibi ılımlı yazılması bence daha mantıklı olurdu.
Kendi takımım adına bir önceki hafta aldığımız o kadar güzel sonuçlar,yavaş yavaş oturutmaya başladığımız oyun düzenimiz ve bu hafta bu kadar mücadeleci & zevkli geçeceğini bas bas bağırdığımız bir maça bilerek gelmek istemeyeceğimi sizin programınızı bozacağımı aklına getiren var mı?
Yurt öğrencisiyim işte arkamdan hadi kalk artık diyen anne babamız yok. Biz çok fakirdik oysa. Benim bir oyuncağım bile olmamıştı....:)
Koray Kunduracı
21-03-2005, 19:26
+1
yorumsuz....
arkadaşlar bu maçlarla unifeb milli takımı zaten kafanızda oturmuştur artık..isimler belli sanırım.. o yüzden bundan sonra yeniden eski düzene, yani "yeteneğine bakılmaksızın" karışık olarak, daha çok kaynaşmaya yönelik, skoru değil eğlenmeyi ön planda tutan maçlara dönülmesini tavsiye ediyorum.. bundan sonra benim maçlarda oynamam çok zor, çünkü işler yoğunlaşmaya başladı.. ama ilk günden beri halı saha maçlarında yanımızda olan arkadaşlarımın yeniden kadrolarda yer bulması bence daha güzel olucaktır..
bunlar benim görüşüm, bundan sonrasını siz bilirsiniz tabiki..
Gökhan Taşkan
21-03-2005, 19:59
bahane olarak görün istemiyorum bu maçı ne kadar sabırsızlıkla beklediğimi önceki mesajlarımdan da anlayabilirsiniz ama inanın arkadaşımın sorumsuzluğu yüzünden saat 13:00'tye uyandım maçtan önceki akşam sinan'la da konuşmuştum önce formula 1'i izleyip biter bitmez yola çıkacaktım ama oda arkadaşım yüzünden malesef 2side yalan oldu. İnanın çok üzgünüm. Benim telefonu kullanmak için izin istedi daha sonra "senin telefonunla birlikte alarmı kurup telefonları benim masama bırak" demiştim ama o da unutmuş malesef.
Sanki isteyerek gelmemişiz gibi yazmak yerine yalçın'ınki gibi ılımlı yazılması bence daha mantıklı olurdu.
Kendi takımım adına bir önceki hafta aldığımız o kadar güzel sonuçlar,yavaş yavaş oturutmaya başladığımız oyun düzenimiz ve bu hafta bu kadar mücadeleci & zevkli geçeceğini bas bas bağırdığımız bir maça bilerek gelmek istemeyeceğimi sizin programınızı bozacağımı aklına getiren var mı?
Yurt öğrencisiyim işte arkamdan hadi kalk artık diyen anne babamız yok. Biz çok fakirdik oysa. Benim bir oyuncağım bile olmamıştı....:)
Bence sen de en az o arkadaşın kadar sorumsuzsun.. Eğer ertesi gün maçın varsa ve o maça gelmeyi çok istiyorsan telefonunu kendin kurup öyle yatmalısın. Kimse kimseye fazla yüklenmedi burada .. Bundan yüz bulup kimsenin tarzını eleştiremezsin..
Buradaki birçok kişi de senin gibi ya yurt ögrencisi ya da evde kalıyor ama seninle aralarındaki fark sorumluluk sahibi olmaları. Birçok önemli işini daha önce söz verdim diye askıya alıp gelenlere yürüyor böyle organizasyonlar.
Bu yazdıklarımı sana ders olacak şekilde algılarsan kendine de bir iyilik yapmış olursun.. Sakın ama sakın laf yetiştirme.. Kimsenin zaten kimseye yüklendiği yoktu ben tebrik ettim , Yalçın da kırgınlık olduğunu belirtti.. Bu kadarla dururken bunları yazmasan daha iyi bile olurdu.
Yalçın Ateş
21-03-2005, 21:28
Ya bu tartışma uzayacak gibi lütfen burada bitirelim
Serkan Özen
21-03-2005, 22:44
kendi düşüncesini herkesin ortak görüşü gibi gösteriyor baksana
6yıldır anamdan babamdan daha sık görüştüğüm benle ilgili herşeyi bilen benim de kendsiyle ilgili herşeyi bildiğim arkadaşıma güvenip güvenmiyeceğimi benden daha iyi kimse bilemez heralde.
Yarın yine aynı şey olsa ben yine ona güveneceğim çünkü...
benim yazdığıma bana yönelik cevap geliyorsa benim de ona cevap verme hakkım var kendi yazdığı cevap laf yetiştirmek olmuyor da benim o msjdan sonra yazacağım şeyler laf yetiştirmek olacak ha?
tuhaf...
Gökhan Taşkan
21-03-2005, 23:04
kendi düşüncesini herkesin ortak görüşü gibi gösteriyor baksana
6yıldır anamdan babamdan daha sık görüştüğüm benle ilgili herşeyi bilen benim de kendsiyle ilgili herşeyi bildiğim arkadaşıma güvenip güvenmiyeceğimi benden daha iyi kimse bilemez heralde.
Yarın yine aynı şey olsa ben yine ona güveneceğim çünkü...
benim yazdığıma bana yönelik cevap geliyorsa benim de ona cevap verme hakkım var kendi yazdığı cevap laf yetiştirmek olmuyor da benim o msjdan sonra yazacağım şeyler laf yetiştirmek olacak ha?
tuhaf...
Serkan ilk kez kolpa yaptığında da seninle uzun uzun konuşmuştuk.. Bak benim yazdıklarımı tekrar oku sonra kendi yazdıklarını oku..
Kendi düşüncemi herkesin düşüncesi gibi nerde göstermişim ?
Arkadaşına güvenme demedim sana , arkadaşın kadar sorumsuzsun dedim.
Bu sefer de geçen ki gibi laf ebeliği yapma , hata yaptıysan adabınla kabullenmeyi bil.. Canımı sıkma benim *"tuhaf" falan deyipte ..
Ozan Ercan
21-03-2005, 23:14
Dün saat 13:25te sitemlerimiz oda arkadaşına değil, sanaydı Serkan. Sorun her ne olursa olsun eğer sabah 6da foruma mesaj atıp sonra maça yetişemiyorsan bu senin sorumsuzluğundur bence. Ben de saat 5te yattım ama 11:30da ayaktaydım maç için.
İşin daha kötü boyutu sen gelemesen bile kalan 13 kişinin de normal bir maç yapmasına engel oluyorsun. Geçen hafta çarşambadan yazdım eksik gedik yok di mi diye ama 12 saat kala, 2 saat kala ve 15 dk kala 3 kişiyle problem yaşadık. Açıkçası şu ana kadar da geçerli bir mazeret göremedim. Kusura bakmayın.
Serkan Özen
21-03-2005, 23:57
ben 13.25de deil kalkar kalkmaz 13.00de aradım sinanı hatta belki yarım saat içinde benden başka birini bulabilirsiniz diye ii ki geç kalkmışım ama maçtan da yarım saat önce kalkmışım diye düşünmüştüm sırf siz madur olmayın diye.
Ozan sen kalkmışsın ama ben kalkAmadım ok? kalkmadım gibi algılamayın. Mazeretin geçerli olması için ölmem gerekiyordu heralde kusura bakmayın
sizin deyiminizle kolpa yapan 3kişi olmasına rağmen bunu en çok takan ben olduğumdan (çünkü sizi en çok ben düşündüğüm için) herkes bana çatıyor.
sizin için bu kadar sorun olacaksa bundan sonra kendinize daha sorumlu birilerini bulursunuz madem bundan sonra.
bu maç için ne kadar istekli olduğumu, gelmeyi ne kadar çok istediğimi ve gelemeyişimin sebebinin ben olmadığımı Allah biliyor siz bilmesenizde olur...
kimseden de adab dersi almaya ihtiyacım yok çok şükür
nerde ne yazılcağını da bilecek yaştayım
Gökhan Taşkan
22-03-2005, 01:19
ben 13.25de deil kalkar kalkmaz 13.00de aradım sinanı hatta belki yarım saat içinde benden başka birini bulabilirsiniz diye ii ki geç kalkmışım ama maçtan da yarım saat önce kalkmışım diye düşünmüştüm sırf siz madur olmayın diye.
Ozan sen kalkmışsın ama ben kalkAmadım ok? kalkmadım gibi algılamayın. Mazeretin geçerli olması için ölmem gerekiyordu heralde kusura bakmayın
sizin için bu kadar sorun olacaksa bundan sonra kendinize daha sorumlu birilerini bulursunuz madem bundan sonra.
bu maç için ne kadar istekli olduğumu, gelmeyi ne kadar çok istediğimi ve gelemeyişimin sebebinin ben olmadığımı Allah biliyor siz bilmesenizde olur...
kimseden de adab dersi almaya ihtiyacım yok çok şükür
nerde ne yazılcağını da bilecek yaştayım
Kalkar kalkmaz Sinan'ı arayıp gelemeyeceğini saat 13 te bildirmen herşeyi çözer mi yani ? İyi ki aradın senin araman sayesinde maçı 14 kişi 7'ye 7 yapabildik.. Aramasan 13 kişi kalacaktık..
Ozan kalkmış çünkü sorumluluk sahibi.. Zaten kalkmasaydın seni muhatap almazdım , bu duyarsızlık olurdu.. Kalkamamanın sebebi senin sorumsuzluğun , bu yüzden muhatap aldım..
Daha sorumlu birilerini bulma fikrini beğendim.. Bunu düşünelim..
Gelemeyişinin sebebi sensin , Allah'ı , arkadaşını araya katma..
Hala birşeyler yazıyorsan adab dersine de , arkadaşlarına saygı dersine de ihtiyacın var demektir..
Gökhan Taşkan
22-03-2005, 01:24
İzzet'in 12 saat kala ve Oğuz 'un 2 saat kala gelemeyeceğini söylemesine de "tebrik" i daha önce yazmıştım.
Hala net sebeplerini bilmiyorum.. İzzeti pek tanımıyorum.. Bu yüzden birşey diyemeyeceğim.. Ama Oğuz'un nasıl böyle birşey yaptığını hala anlamış değilim , kırgın ve kızgınım..
Anıl Germeç
22-03-2005, 01:26
arkadaşlar gerek yok bu kadar büyütmeye, saçmalamayın. herkes kendine göre haklı. yüzyüze tatlıya bağlarsınız bu olayı, hepiniz olgun insanlarsınız böyle büyütmeniz yakışmıyor. nolursa olsun serkan kaç zamanlık arkadaşımız.
Ozan Ercan
22-03-2005, 01:38
katılıyorum Gökhan'a. En azından birer özür mesajı, hatta özürden geçtim birer mazeret biraz olsun giderebilirdi kırgınlığımızı. Dikkat ederseniz 6 haftadır ilk kez maçı değil, maça gelmeyenleri konuşuyoruz.
Safa Arıkan
22-03-2005, 10:34
ya arkadaşlar yeter artık niye bu olayları bu kadar büyütüyorsunuz ne zamandan beri arkadaşız hepimiz.
Lütfen bu konuyu burada kapatalım, rica ediyorum:)
ee bi daha ki maç ne zaman kim kim oynıcaz ve nerde?
Efsane Geri Dönüyor
FC Yaban Atları
Gökhan Taşkan
22-03-2005, 12:02
o zaman, günlerdir burada kadroya girmek isteyen ve neden çıkarıldığını sorgulayan arkadaşlarımızdan da bir özür dilemek gerekiyor sanırım..
ve tartışmalar dolayısıyla kaynayan, arka sayfadaki mesajımında yeniden dikkate alınmasında fayda var bence..
Bu haftasonu böyle bir maç yapıldı sebebini biliyorsunuz zaten.. Daha yüksek bir katılım olursa gelecek hafta herkesin oynayabileceği bir düzen yaparız yine.. Bu maçta aramızda olmak isteyen iki arkadaşımız vardı ; Koray ve Anıl . Onlara da anlayışlarından dolayı teşekkür ederim.
Koray Kunduracı
22-03-2005, 12:12
rica ederim
Anıl Germeç
22-03-2005, 14:24
ben zaten bundan sonraki maçlarda da oynamıcam. sesim de çıkmadı farkettiyseniz bu maçta olmamam için.
ama açıkçası koraya ayıp edildi gerçekten..hemde çok.
bu maç oynanmadan gökhan kadroları yazdığında "bende varım" diye mesaj atmıştı. kaale alan bile olmadı. en azından neden olmayacağı yazılabilirdi, ilgilenilebilirdi. koray maçlara gelmeyi en çok hakedenlerden. çekirdek kadroda o vardı. ilk maçtaki kadroda o geldi. sonra 1 hafta gelmedi ve o haftaki kadrolar ideal kadro olarak seçildi. bidaha da alınmadı.
Serkan Özen
22-03-2005, 15:23
Kalkar kalkmaz Sinan'ı arayıp gelemeyeceğini saat 13 te bildirmen herşeyi çözer mi yani ? İyi ki aradın senin araman sayesinde maçı 14 kişi 7'ye 7 yapabildik.. Aramasan 13 kişi kalacaktık..
Ozan kalkmış çünkü sorumluluk sahibi.. Zaten kalkmasaydın seni muhatap almazdım , bu duyarsızlık olurdu.. Kalkamamanın sebebi senin sorumsuzluğun , bu yüzden muhatap aldım..
Daha sorumlu birilerini bulma fikrini beğendim.. Bunu düşünelim..
Gelemeyişinin sebebi sensin , Allah'ı , arkadaşını araya katma..
Hala birşeyler yazıyorsan adab dersine de , arkadaşlarına saygı dersine de ihtiyacın var demektir..
hadi sorumsuzum ve hepberaber yapılan bu organizasyonu ve sizi iplemiyorum diyelim kendi zevkimi de mi iplemicem o gün formula 1i de kaçırdım diyorum.
odamda olanları burda olmayan sen mi iyi bileceksin yaşayan kişi olan ben mi iyi bileceğim. tabiiki ben. o zaman sen ne olduğunu bilmeden atıp tutamassın bana inanmıyor olabilirsiniz o sizin benim hakkımdaki görüşünüzle ilgili bişey ama görmeden görme ihtimalin olmadan yorum yapıp benim herkesin okuduğu burada yanlış anlaşılmama sebep olamassın. Ben size arkadaşımın saati kurmayı unutmasından dolayı geç kaldım diyorum. İnanırsınız inanmassınız o sizin tasarrufunuz ama doğrusu bu
daha sorumlu olarak korayı al bari takıma adam her maç gelmek istedini önceden sölüyo çekirdek kadroda da vardı ama nasılsa senin dediğin oluyo ben bu hafta takımı beğendim diyosun olay bitiyo kadro değişmiyo tıpkı benim gelememde kendinde hissettiğin tek karar mercii olma duygusu gibi
gelEmemem yüzümden naparsan yaparsın takıma almassın bundan sonraki yapılacak bi org.da biri bnm hakkımda bişey sorunca "yaaa bırak o adamı satar gider" dersin unifeb takımına almassın (sen belirliyosun ya herşeyi zaten) ama bilmediğin olayı yorumlayıp insanları gerçekte bulunmadığı durumların içine sokamassın.
Berkay Erdim
22-03-2005, 15:46
Ben bu konu başlığı içindeki gerginliği çok iyi anlıyorum. Kesinlikle kasıtlı çıkartıldığını söyleyebilirim size. ;) Sebebine birazdan geleceğim...
Sevgili Serkan kardeşim, bu hafta gelemedi maça. Olabilir, insanlık halidir. Bundan sonraki seferlerde daha dikkatli olur ve bu bir daha sorun olmaz. Bu tartışmanın devam etmesine gerek yok.
Kadro konusunda hırs yapmaya da gerek yok, Halı Saha'da 1907UNIFEB'i temsil edecek arkadaşlarımız üç aşağı beş yukarı belli olduğuna göre, zevkine karma maçlar yapılmaması için hiçbir sebep yok ortada. Ayrıca, Milli Takım, tabir ettiğimiz 1907UNIFEB karması için de kimsenin hırslanmasına gerek yok. Bu da neticesinde hepimizin keyif alarak izleyeceği bir maç için hazırlanıyor ve ucunda kupa yok. Yani hayat memat meselesi değil. :) Just relax...
Gelelim konu başlığının neden -kasıtlı olarak gerginleştirildiğine- gerçek konudan uzaklaştırıldığına... Normalde bu konu başlığı maçları tartışmak için...
5-5'lik skor'da 3 tane atan (Hattrick Hero!) ve 1 tane attıran, Maça damgasını vuran, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak maçın adamı, maçın yıldızı vs. olan yeni, golcü transferin başarısını ve gerçekleri gölgelemek için başlatılan bir kampanyanın ilk halkası bu. GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ ARKADAŞLAR!... Üstelik Hattrick Hero'muz, ikinci yarıda da birçok pozisyonda top ezmek suretiyle attığından fazlasını da kaçırdı...
Birazdan bundan bahsedelim isterseniz... ;)
8) 8) 8)
(Hattrick hesabı...)
Yalçın Ateş
22-03-2005, 15:53
ben bu haftaki maçı çok beğendim inşallah tüm maçlarımız böyle zevkli olur,
bu maçın golcüsü Berkay Erdim yine şovunu yaptı. maçın adamı veya maçın yıldızına gelince onada herkes bir isim söylesin.ben Pulat diyorum:)
Serkan Özen
22-03-2005, 16:08
başkan benim yokluğumu fırsat bilip coşmuşsun sanırım
::)
heyy gidinin beeae
alex formamın da uğuruyla dörder dörder çakmıştım geçen hafta her iki maçta da..
8)
Sinan Bıçak
22-03-2005, 19:03
haftanın golü benden ama unutmayalım.
Ozan Ercan
22-03-2005, 19:04
ben önümüzdeki hafta katılamayacağım sanırım maça. pazartesi günü olan ve grup halinde pazar gününü okulda arkadaşlarımla geçirmeme sebebiyet veren bir tarih sınavım var. kusura bakmayın arkadaşlar..ama katılım var gibi görünüyo..hatta ben bu hafta yerimi ve kaptanlık pazubandımı ;) Ceyhun'a devrediyorum. :D
Safa Arıkan
22-03-2005, 20:55
ben maç olursa oynarım haftaya ayrıca eğer defansta ben olsamdım maçı 5-2 kazanırdı benim olacağım takım:Pyani Hat-Trick hero ya geçit vermezdim gol yollarında:P
Ama şunu belirtmek isterimki sizlerle şuana kadar yapıtığım bütün maçlar çok zevkli geçti:)Bunun için hepinize çok teşekkür ederim:)
Bundan sonraki halı saha maçlarında görüşmek üzere...:D
İnanç Gülfidan
22-03-2005, 22:49
Maçın yıldızı birbirinden güzel( :P) 3 gol atan Berkay'dı ama maçın golü Sinan'dan geldi bence, o ne füzeydi bea!? Haftaya aynısından bir tane de rakip kaleye atarsan bizi daha mutlu edersin ;D
Gökhan Taşkan
23-03-2005, 00:21
daha sorumlu olarak korayı al bari takıma adam her maç gelmek istedini önceden sölüyo çekirdek kadroda da vardı ama nasılsa senin dediğin oluyo ben bu hafta takımı beğendim diyosun olay bitiyo kadro değişmiyo tıpkı benim gelememde kendinde hissettiğin tek karar mercii olma duygusu gibi
gelEmemem yüzümden naparsan yaparsın takıma almassın bundan sonraki yapılacak bi org.da biri bnm hakkımda bişey sorunca "yaaa bırak o adamı satar gider" dersin unifeb takımına almassın (sen belirliyosun ya herşeyi zaten) ama bilmediğin olayı yorumlayıp insanları gerçekte bulunmadığı durumların içine sokamassın.
Ozan kendi takımını oluşturdu ben de kendi takımımı oluşturdum.. Bu konuda takımımı beğendim deme hakkına da sahibim..
1907 UNIFEB içersinde aldığım ve alacağım görevlerle senin hiçbir ilişkin olamaz. Sorumluluklarımı kişisel ilişkilerime göre yönlendirmem.
Bu tartışma burada yapılmamalıydı .. Buraya yazan ve okuyanların buna katlanması gerekmezdi.. Bu başlık altında bu konuda yazmayalım bundan böyle..
Sinan Bıçak
23-03-2005, 11:10
Devretmek
İçin
Laf etme
Arkadaşlarından
Rıza
Al
Sinan Bıçak
23-03-2005, 11:39
ben 3 e mi uyuyorum şimdi
Anıl Germeç
23-03-2005, 14:59
Devretmek
İçin
Laf etme
Arkadaşlarından
Rıza
Al
puahahah ;D :p
Yalçın Ateş
23-03-2005, 18:58
Ya benden kaptan olmaz ben sadece oyuncuyum bugün kadar ne kaptanlık yaptım nede bi şey ...Ondan dolayı bu kaptanlık görevini kabul edemiyorum
Koray Kunduracı
23-03-2005, 20:33
şimdi iyi güzel de ben oynayacakmıyım bilmiyorum... ayrıca geçmiş maçı konuşmayı bırakalım önümüzdeki maçlara bakalım yada bakın (hani kadro dışı kalırım falan yine) nerde yapılacak eğer fikir verme hakkım varsa söyleyim k.köyde yapalım sarılaci'mizin de maçı var ya entep'le gerçi pazarmı olacak bilmiyorum ama niysse.
haa bu arada
ben bu pazarda gelebilirim izniniz olursa....
)geçen 2 pazar gelebildiğim gibi....(
Emre Paçarız
23-03-2005, 21:53
beyler napıyoruz? bu pazar yapıyomuyuz maçı...?
Ozan Ercan
23-03-2005, 22:01
Ben söyledim zaten gelemediğimi ama merak etmeyin..12 saat, 2 saat veya 15 dk kala çıkıp geleceğimi falan söylemem :D
Gökhan Taşkan
23-03-2005, 22:58
Maçı cumartesi yapmayı teklif ediyorum bu haftasonu için..
Gökhan Taşkan
23-03-2005, 23:03
şimdi iyi güzel de ben oynayacakmıyım bilmiyorum... ayrıca geçmiş maçı konuşmayı bırakalım önümüzdeki maçlara bakalım yada bakın (hani kadro dışı kalırım falan yine) nerde yapılacak eğer fikir verme hakkım varsa söyleyim k.köyde yapalım sarılaci'mizin de maçı var ya entep'le gerçi pazarmı olacak bilmiyorum ama niysse.
haa bu arada
ben bu pazarda gelebilirim izniniz olursa....
)geçen 2 pazar gelebildiğim gibi....(
Koraycım lütfen bu kadrodışı tabirini kullanma.. Geçtiğimiz hafta ben ve Ozan birer takım kurup maç yaptık.. Hepsi bu ..
Bu hafta da gelecek haftalarda da yine maçlar yapacağız.. Gelebilecek olan herkes belirtsin buraya. Ben oynarım bir aksilik olmazsa ve Cumartesi olursa....
Erkut Yeğen
23-03-2005, 23:26
bu hafta ya evet ;)
bu arada farklı bir öneri getiriyorum sizlere
araya birde basketbol maçı sıkıştırsak nasıl olur?
Uğur Yedikardeş
23-03-2005, 23:46
Arkadaslar kadroda yer varsa bende size katılmak isterim bu hafta, gece çalışıyorum sabah 9 da işten çıkıyorum, biraz yorgun olurum ama oynarım..
Yanlış bilmiyorsam bi hafta Merter, bi hafta Anadolu yakasında oluyor maçlar, Pazar günü havanın 20 derece olacağı yönünde sözler var, bu yüzden Cumartesi daha uygun bence, hele bi de Anadolu yakası olursa kebap :D
Yalçın Ateş
24-03-2005, 00:09
Gelmek isteyenler buraya ismini yazsın bir an önce maç cumartesi olursa daha iyi olur gökhan
Serkan Özen
24-03-2005, 00:43
Ben söyledim zaten gelemediğimi ama merak etmeyin..12 saat, 2 saat veya 15 dk kala çıkıp geleceğimi falan söylemem :D
ozan niyetin ne?
bitirmeye çalıştığımız tartışmayı yeniden başlatmak mı?
Ozan Ercan
24-03-2005, 00:53
espri amaçlı bir mesajdı bu serkan. kimseyi kırma amacı gütmedim yazarken. zaten sonuna kahkaha efektini de o yuzden koymuştum..üzerine alındıysan kusura bakma
Anıl Germeç
24-03-2005, 00:55
bu arada farklı bir öneri getiriyorum sizlere
araya birde basketbol maçı sıkıştırsak nasıl olur?
mükemmel olur. ama acımam rakibe :P
Serkan Özen
24-03-2005, 01:02
üstüme alınmamdan daha doğal bişey olduğunu sanmıyorum ama insanları kırmak istemiceini biliyorum sorun yok o yüzden
Sinan Bıçak
24-03-2005, 10:46
olum cey cey dedin inandık fos çıktı şimdi bide ibrahim falan diosun oda fos çıkacak.
Safa Arıkan
24-03-2005, 11:03
arkadaşlar bu hafta yokum aranızda ne yazık ki.Biliyorum beni çok özlediniz hepiniz tekniğime hayransınız çalımları paslarım ah ah ama ne yazık ki haftaya vizelerim var..
Berkay Erdim
24-03-2005, 16:28
Bu haftasonu olursa ben de gelemeyebilirim. Neyse artık, gollerimizi sıralamaya haftaya devam ederiz artık...
8) 8) 8)
Yalçın Ateş
25-03-2005, 15:47
Galiba bu hafta maç olmayacak durum onu gösteriyor
Bir çok kişiden ses çıkmıyor herkes işim var diyor bence bu hafta Milli maçla verilen arada bizde oynamayalım
Koray Kunduracı
25-03-2005, 21:20
Pazar olsun k.köy olsun 2-3 maçı olsun. ne diyosunuz?
Yalçın Ateş
26-03-2005, 15:22
Bu hafta maç olmaması en güzeli bence kimseden ses seda çıkmıyor o yüzden en iyisi haftaya cumartesi
Serkan Özen
27-03-2005, 08:50
maç yalan oldu bu hafta
Yalçın Ateş
28-03-2005, 18:45
Hafta sonu yapılması planlanan halı saha maçı için
1- Nasıl olacak kaptanlar yine takımmı çıkaracak
2- Çıkarmayacaklarsa gelen arkadaşlarımız fazla olursa sistem nasıl olack eskisi gibimi?
3- Bunlar bir çelişkimi?
bu üçünü istiyorum sizden :P
Oğuz Yıldız
28-03-2005, 22:58
Arkadaşlar ben kapatılan bir konuyu tekrar başlatmak niyetinde değilim ama birkaç cümle etmek zorundayım. Öncelikle maça gelemediğim için kimse kusura bakmasın. Cevabı geç yazmamın sebebi önceki hafta vize haftası olmasıdır.
katılıyorum Gökhan'a. En azından birer özür mesajı, hatta özürden geçtim birer mazeret biraz olsun giderebilirdi kırgınlığımızı. Dikkat ederseniz 6 haftadır ilk kez maçı değil, maça gelmeyenleri konuşuyoruz.
Ben zaten Gökhana özürlerimi iletmiştim ve maçtakilere de iletmesini söylemiştim.
İzzet'in 12 saat kala ve Oğuz 'un 2 saat kala gelemeyeceğini söylemesine de "tebrik" i daha önce yazmıştım.
Hala net sebeplerini bilmiyorum.. İzzeti pek tanımıyorum.. Bu yüzden birşey diyemeyeceğim.. Ama Oğuz'un nasıl böyle birşey yaptığını hala anlamış değilim , kırgın ve kızgınım..
Gökhan bana kırgın ve kızgın olduğunu söylemişsin , bir kimse çok istediği maça gelemiyorsa , gelememe sebebi zevki değil zorunludur.
Çünkü maça gelememem istem dışı olmuştur. ( Gökhan cevap yazacaksan özelden görüşelim ...)
Konuyu fazla uzatmıyorum. Önümüzdeki maçlar bakıyorum ....
Son olarak haftaya üniversiteler arası futbol turnuvaları başlayacağı için , hafta sonu antreman vs. olacağı için , bu hafta oynanacak maçta başarılar diliyorum. Maalesef gelemiyorum :(
Ozan Ercan
29-03-2005, 00:37
Son olarak haftaya üniversiteler arası futbol turnuvaları başlayacağı için , hafta sonu antreman vs. olacağı için , bu hafta oynanacak maçta başarılar diliyorum. Maalesef gelemiyorum *:(
aynı sebepten ötürü beni de 1 hafta mazur görün arkadaşlar. bu arada perşembe günü çekilecek kuralar. inşallah deniz harp rakip olur bize de atacağım goller boşa gitmez ;)
Oğuz Yıldız
29-03-2005, 21:18
aynı sebepten ötürü beni de 1 hafta mazur görün arkadaşlar. bu arada perşembe günü çekilecek kuralar. inşallah deniz harp rakip olur bize de atacağım goller boşa gitmez ;)
HoP dur bakalım orada !
Deniz Harp'in defansında ben varım bir kere , sen nereye gol Atacaksın ;D
Ozan Ercan
29-03-2005, 22:10
sorunun cevabı çok basit...deniz harp'in kalesine :)
Yalçın Ateş
30-03-2005, 14:38
Kürşat o turnuvaya bizde katılacağız Bayrampaşadan olacak katılımımız inşşah finalde karşılaşırız :P :D
Sinan Bıçak
30-03-2005, 14:42
Kürşat o turnuvaya bizde katılacağız Bayrampaşadan olacak katılımımız inşşah finalde karşılaşırız :P :D
bizde ünifeb olarak bir takım çıkarsak nasıl olur arkadaşlar turnuvaya katılım devam ediyorsa
Sinan Bıçak
30-03-2005, 14:53
kürşat söleyip duruyo banada işte..ayarlayın oynamak isteyenlerle çıkarın bi takım..
tamam takım çıkaralımda nereye başvuracaz
Yalçın Ateş
30-03-2005, 18:26
Sinan 6+2 kişi olacak ve nike nin herhangi satış yapan yerinden form alınacak son başvuru tarihi 10 nisan
Gökhan Taşkan
30-03-2005, 22:14
aslında bende düşündüm UNIFEB takımını cıkarmayı ama cogunuzu tanımıyorum.. bişe diyemedim bide bi halısaha org.una 20 kişi istek yapıosa ban 8 kişi lazım :) o yüzden bi kaleci 4 defans bana yeter bu sene :) *bakalım yaa msj ıma cevap veren bikac arkadaş vardı sağolsun büyük bir takım kovalıyoruz hepsi çalışan adamlar ben dahil eski takım olucak galkiba ;) eğer o olmazsa ki bir ihtimal önümüdeki birkaç günde 8 kişi çıkarmaya çalışacağım... ama dediğim gibi ben kimseyi tanımıyorum ama siz birbirinini biliyorsunuz sanıyorum UNIFEB adına bir takım cıkabilir.. ha boyle olursa iyi bir takım oldu diorsanız bende girerim bu takıma seve seve.. cunku orda aslında olay zevk ama inanın maclar başlladıgında bu olmuyor.. gol bile yediğinizde dünyanız yıkılıyor öyle bir ortam var çünkü.. başarılı olan alkış alıyor.. diğeri başı önde.. bir kez yaşadım bunu bir daha olmasınıda istemiyorum ;) *o yüzden ne derseniz ok bana... bana 5 gol den fazla yemem diyen bir defans varım diyorsa ben 6 tane atarım diorum :) *oy oy oyy... :) cıkaralım bir takım.. yoksa ben karma bişe bulcam artık.. :)
Ben oynarım.. Ama biraz detaylı bilgi lazım.. İnternette bakıyorum..
Birol Cengiz
01-04-2005, 01:50
unifeb olarak bi takım çıkarsak ii olur bencede.en azından şansımızı deneriz...
Yalçın Ateş
04-04-2005, 18:56
Hadi yine yenidenn oynamaya devam ... ,
bu arada sınavı olan arkadaşlarımıza başarılar
Koray Kunduracı
05-04-2005, 19:17
arkadaslar bu haftasonu oynayalim o zaman...
ama forumda sürekli takilan bi arkadasin bakmasi lazim çünkü sürekli giremiyorum hele bu aralar hiç giremiyorum o yüzden seçin birini ilgilensin bu isle..
cumartesi uygun bi saatte k.köydeki mabedimizde??? ne dersiniz?
Mabed= sali pazarinin ordaki hali saha
Sinan Bıçak
06-04-2005, 00:15
arkadaslar bu haftasonu oynayalim o zaman...
ama forumda sürekli takilan bi arkadasin bakmasi lazim çünkü sürekli giremiyorum hele bu aralar hiç giremiyorum o yüzden seçin birini ilgilensin bu isle..
cumartesi uygun bi saatte k.köydeki mabedimizde??? ne dersiniz?
Mabed= sali pazarinin ordaki hali saha
C.tesi Sakarya deplasmanına gidiyoruz
Serkan Özen
06-04-2005, 01:05
C.tesi Sakarya deplasmanına gidiyoruz
hayırlısıyla
Yalçın Ateş
07-04-2005, 18:43
Hafta sonu maç yapacakmıyız yaaaaaa daha önce ayarlamayı yapan arkadaşlarımızı göreve davet ediyorum gereğini arz ederim :D:P
Birol Cengiz
07-04-2005, 18:43
olursa pazar olsun .2 hafta ara yeter
Yalçın Ateş
11-04-2005, 15:22
Hafta sonu maç yapacakmıyız yaaaaaa daha önce ayarlamayı yapan arkadaşlarımızı göreve davet ediyorum gereğini arz ederim
Serkan Özen
11-04-2005, 18:38
Yalçın yani "yaaaaaa"daki "a"ların sayısı bile aynı ;)
Kopyala / Yapıştır gençliği :P
Yalçın Ateş
12-04-2005, 18:14
tamam da serkan şimdi ne olacakkkk :P
Anıl Germeç
12-04-2005, 22:15
maçlara ara mı verildi , bjk maçından önce yapılmayacakmı
Yalçın Ateş
14-04-2005, 11:39
1000, mesaj da benden olsun bariii :P
Ozan Ercan
15-04-2005, 00:58
al sana 1001. mesaj ama maç yapsak mı haftasonu ??? ama pazar olucaksa bile 1'den geç olmamalı derim ben.
Koray Kunduracı
15-04-2005, 17:50
Halı Saha Maç Muhabbetleri...
Yorum : Bu iş burda sonlanır.
Kaynak: Koray Kunduracı
Serkan Özen
15-04-2005, 21:03
Hani çaktırmak yoktu >:( ;D
Emre Paçarız
15-04-2005, 21:24
şişşştttt.....
ya arkadaşlar çaktırmayın dedik kaç kere ama yaa... :)
Yalçın Ateş
25-04-2005, 14:49
.................................................. .??????????????????
Serkan Özen
02-05-2005, 05:45
Arkadaşlar son bir maç yapacak mıyız?
Yalçın Ateş
09-05-2005, 14:23
ya arkadaşlar kimseden ses soluk çıkmıyor bir halı saha maçı yapamadık şölee gs maçı öncesi yapmak mantıklı olur son olacak zaten ondan sonra sezon kapanıyor ne dersiniz?
Serkan Özen
09-05-2005, 14:32
Ben bunu baştan beri dile getiriyorum ama şu sıralar herkesin programı çok yoğun sanırım. Sınavlar, finaller, yoğun maç programı...
Çağrı Özmen
09-05-2005, 17:45
Ben bunu baştan beri dile getiriyorum ama şu sıralar herkesin programı çok yoğun sanırım. Sınavlar, finaller, yoğun maç programı...
zaten yapmıyomuyuz serkanım ;D gorecen sen programı ;D
Anıl Germeç
09-05-2005, 18:03
gs maçında yalçının üstüne son kez çıkacam :P
Serkan Özen
09-05-2005, 19:56
zaten yapmıyomuyuz serkanım ;D gorecen sen programı ;D
Bu Marmara İTÜ maçı değil Çağrı. Bu tüm UNIFEB'in katılımına açık olan halısaha maçıydı ama olmayacak gibi görünüyor :(
Çağrı Özmen
09-05-2005, 19:58
marmara itüye mezar olucakkk,dişe diş,hadi bakalım... ;D
marmara uni orgudur : İTÜYÜ GÖMMEYE GİDİYORUZ(en anlamlı org) ;D ;D
Serkan Özen
09-05-2005, 20:12
Çağrı dün Erkan senin sadece lafta var olduğunu futbol oynamaktan bir şey anlamadığını söyledi. ;) Bana kızman ben demedim.
Çağrı Özmen
09-05-2005, 22:24
bak hain belli oldu iste,ne anlamaması lan...erkan toptan küçük zaten... ;D lan nobrenin yaradana yandan bakanı,canakkalede sattın burda satma bari ;D
Erkut Yeğen
09-05-2005, 22:31
ya *arkadaşlar kimseden ses soluk çıkmıyor bir halı saha maçı yapamadık şölee gs maçı öncesi yapmak mantıklı olur son olacak zaten ondan sonra sezon kapanıyor ne dersiniz?
buradayım ama; forvet oynarım ona göre:P
Sinan Bıçak
09-05-2005, 22:33
sinan de souza burada diğerleri nerede
Servet Güldeş
09-05-2005, 22:37
Bana mahallede GULLİT derlerdi...
Varmı karşıma çıkacak yiğit...
Koray Kunduracı
10-05-2005, 10:32
....
Yalçın Ateş
10-05-2005, 15:46
sahayı ayarlayacak ve kaptanlıkedecek biri laazım o zaman Sinan çoğu kişiyle aran iyi
Çağrı Özmen
15-05-2005, 15:09
sadece 3 saat kaldı,ütüfeb nerede ;D
Seçkin Özmen
15-05-2005, 15:21
itü burada mırmıra yok ama??
Rahmi Kara
15-05-2005, 15:45
Beyler bu Seckinke Cagri kuzenler ona gore.Boyle hep tartisir gibi yapar insanlari bolerler.Kavgadan zevk alan garip heriflerdir.Gaza gelmeyin.Onlar yine anlasip kaynasirlar siz ortada kalirsiniz. ;D
Burç Kurtoğlu
16-05-2005, 01:28
bu gun marmara elimizden kaçtı
gel bakalım gel bakalım itü ye gel bakalım...
Çağrı Özmen
16-05-2005, 01:40
elinizden mi kactı???? ;D
1-0 öne gectiniz,
2-1 yaptık
2-2 yaptınız
3-2 ardından 4-2 yaptık
4-3 yaptınız 5-3yaptık
sonda attınız iki gol etkili oldu beraberlikte yakaladınız,alla alla ya ;D
Yusuf Demirci
16-05-2005, 01:41
taraftar desteğine rağmen zor kurtldunuz elimizden :)
İTÜ de hiç şansınız yok söyleyeyim...
Serkan Özen
16-05-2005, 05:30
Saha avantajımızı iyi kullanıp sizi eleyecez. Deplasmandan gollü beraberlikle dönemk çok da kötü değil. ;)
Sinan Bıçak
04-06-2005, 03:11
Evet arkadaşlar hazır çoğumuzun finalleri bitmişken maçımızı yapalım.
Son maçın kadrosu
FC Yaban atları
Atını Öpen Kovboylar
bu arkadaşlardan gelebilecek olanlar bana bildirsinler.
Ozan Ercan
04-06-2005, 13:38
10 haziranda bitiyor finallerim..sonrasında ben varım :)
Sinan Bıçak
04-06-2005, 13:46
10 haziranda bitiyor finallerim..sonrasında ben varım :)
Ozan sizin takımı sen topla
Tamer Pala
04-06-2005, 13:53
sınavlarım bitti sinan. pazartesi veya salı memlekete gidiyorum ama haziranın 23 ünden sonraki tüm maçlarda oynayabilirim
Yalçın Ateş
04-06-2005, 16:37
bnende varımmm
ozan numaramı yazıyorum haber verirsin 0535 837 65 11 ok
Sinan Bıçak
08-06-2005, 11:02
arkadaşlar oynamak isteyenler buraya yazsınlar ki gelemeyenlerin yerine sayıları tamamlayalım.
Emre Paçarız
08-06-2005, 19:44
selam millet...
haftaya finallerim başlıyor ama bu son maçı kaçırmak istemiyorum.maçı cumartesi yapalım diyorum.ne dersiniz?
Emre Paçarız
10-06-2005, 20:01
hadi arkadaşlar nerdesinz yaw???
hiç ses yok...
Yalçın Ateş
12-06-2005, 01:15
herkes sınavda emre sınav zamanı şimdii
Safa Arıkan
12-06-2005, 20:38
Yıldız oyuncunun sahalara dönmesine az kaldı:)
Ozan Ercan
13-06-2005, 00:44
Allah allah, ben sahalardan hiç uzaklaşmadım ki..
Sakatlığım veya cezam da yoktu ki ::)
Erkut Yeğen
23-06-2005, 22:13
Futbola sezon başına kadar ara verelim
basketbol oynamak şart oldu arkadaşlar
varmısınız?
Fatih Dilber
23-06-2005, 22:17
pek de Güzel olur yahu :)
Erkut Yeğen
23-06-2005, 22:18
Futbola sezon başına kadar ara verelim
basketbol oynamak şart oldu arkadaşlar
varmısınız?
mesela mı?hmmm :D
bizim takım
onur bilgin,sinan bıçak,anıl germeç,fatih dilber
rakip
levin, ;)
Anıl Germeç
23-06-2005, 22:37
evet basketbol güzel olur, değişik olur. yaparız umarım.
yaparız yaparız.. :)
Sinan Bıçak
23-06-2005, 22:41
Tamam basketbola karar kıldık mekan neresi olacak
Fatih Dilber
23-06-2005, 22:55
kapalı açık belli olmalı ;)
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:03
Basket se bende varım..
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:05
Fatih Dilber Beyle karşılıklı oynamak ta pek hoş olur hani...
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:06
arkadaş kimdir bir tanıtırmısınız ;) Bana Burçayla gelmeyin bana daha kaliteli oyuncularla gelin :)
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:09
Fatik bey böyle internet başında palavra atmalarla göbek yapmakla olmaz bu işler...
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:10
Göbek mi o benim için avantaj olduğunu göremeyenlerden misin yoksa ;) Ben özdeşleştim onla ;) Sen de öğreneceksin :)
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:11
Doğru çok iyi top saklarsın millet top diye göbegini tutabilir...
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:13
Fatik bide basketbolun erkek sporuda oldugunu birisinin sana hatırlatması lazım :D:D
Fatih Dilber
lan işte tutunca faul. al sana yararı ;D kardeşim bir insanın göbeği bu kadar kıskanılır mı allah allah ;) Yoksa üzülme çok özel bir durum bu göbek olayı. Özel kişilerde olabiliyor benimkisi gibi kullanışlı göbek ;)
Erkut Yeğen
ben,onur(?)sinan,anıl,fatih,burçay,mehmet,levin(?) 8 olduk
güzel olucak ya :P
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:15
İstanbul'da olur :) da kişiler 7'e inebilir keza Burçay yaşamamak için çok önemli adımlar atıyor ;)
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:20
inşallah olur ve hayırlı olur ;)
yok yok sakatlamazlar da sakatlanacak biri var. hala sessiz derinden planlar kuruyor. ne cevap verecem diye.
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:31
Fatik bide basketbolun erkek sporuda oldugunu birisinin sana hatırlatması lazım :D:D
Ben son sözümü etmişim Fatik Bey..Artık sahada görüşürüz...Üstünden vuracagım smaçtan sonra yüzünün halini şimdiden merak ediyorum...
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:34
smaç ?? sen?? ahahahahahahahah ;D ;D ;D ;D yahu akşam bu kadar gülmediydim. Ciddi değil deyince smaç diyor. bir de üzerimden ;D ;D ;D
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:35
Fatik heralde karşımda sen duracaksın önünde balkon gibi göbek var üstüne basar smacımıda vururum...
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:39
Yok Mehmet ne smacı ben neyse de siz derken ortada Burçay giriyor. yalnız Fatik de ;)
lan o göbecik seni yerle bir edecek. O göbeciğe çarpacan sen ;) yerle bir olacan :)
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:44
göbekli mi göbeksiz mi :)
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:45
Enini sormuyor fatik boyunu soruyor...Hoş hemen hemen aynıdır....
Erkut Yeğen
23-06-2005, 23:46
oo güzel boy kaç sizin ya:D
olduğum yerde 1.78.5
zıplayarak 1.9- ;D
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:48
Filinta gibi çocuğa dediklerine bak yahu. edele onlar. ;D ;D
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:52
boyum 1.83...iyi zıplarım hatta bi maçta bi arkadaşın üstüne 5 basamak uçmuşlugumda vardır..
Fatih Dilber
23-06-2005, 23:56
1,76 boyum var. zıplayınca 1,7625 oluyor 8) Göbeksiz 1,7635 zıplamaktayım ::) Zıplamak iş deil önemli olan beyinle oynamak oyunu. Al zıplıyor burçay ne oluyor. sen 5 basamak değil 25 zıplasan nolur ??? allah allah ;D ;D ;D
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:57
1,76 boyum var. zıplayınca 1,7625 oluyor 8) Göbeksiz 1,7635 zıplamaktayım ::) Zıplamak iş deil önemli olan beyinle oynamak oyunu. Al zıplıyor burçay ne oluyor. sen 5 basamak değil 25 zıplasan nolur ??? allah allah ;D ;D ;D
Atlayamazsan 5 basamak sonra maçtan sonra adam ararsın bi bakmışsın yok...
Burçay Tiftikçi
23-06-2005, 23:59
güzel ya tama burçay benden :Pbende 1,82 ama çemberi çekeriz yani:D
Ahh ahh 2 sene önce kilom 70 ken bende tutardım potayı ama şimdi 84 kiloyum pota mota hayal :D:D...
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:01
Mehmetcim sen ona bakma. bir kendini bilmez laf etmekte ;) yahu basamakları geç sadede gel.
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:04
Ahh ahh 2 sene önce kilom 70 ken bende tutardım potayı ama şimdi 84 kiloyum pota mota hayal :D:D...
Bir de bana diyor. allah allah herkes özelliklerini döküyor. 3 yıl önce 70 kiloydum. şimdi biraz klio aldım 70,5 cep telefonu ve cüzdanlı. 70,35 cep telefonu ve cüzdansız ;)
Burçay Tiftikçi
24-06-2005, 00:06
Mehmetcim sen ona bakma. bir kendini bilmez laf etmekte ;) yahu basamakları geç sadede gel.
Öyle akatlarda rakip seyirciye gider yapmakla olmaz bu işler...Gerektiginde basamakları hızlı geçmek lazım...
Burçay Tiftikçi
24-06-2005, 00:08
Bir de bana diyor. allah allah herkes özelliklerini döküyor. 3 yıl önce 70 kiloydum. şimdi biraz klio aldım 70,5 cep telefonu ve cüzdanlı. 70,35 cep telefonu ve cüzdansız ;)
Puahahhahahahahahahhahahahaha...70 mi...puhahahahahahaha...Göbeksizmi...ahahahahahaha ...
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:11
Akatlar'da tırsıp pıstın kenara görmedik mi? Nerdeydi Sen? Akatlar'da her maçta ben vardım 8)
Bak puhahaha falan diyorsun okuyan beni 88 klio zannedecek ::)
Burçay Tiftikçi
24-06-2005, 00:24
Akatlar'da tırsıp pıstın kenara görmedik mi? Nerdeydi Sen? Akatlar'da her maçta ben vardım 8)
Bak puhahaha falan diyorsun okuyan beni 88 klio zannedecek ::)
Tırsıp pırstım ha...Fatik Bey ben oraya her gidişimde rengimi belli ettim..Edemeyecegim yerede gitmem...Senin gibi sadece gidip maçı izleyip gelemem....
Kilonuda ögrenmiş olduk
;) ;)
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:26
Ben bayan maçında da alıkşladım en yukarıda. ;) Tabi Alkışı yaparken sağımda antrenörler solumda Melike önümde 2,10luk uzunumuz vardı ama ;)
ne 88'i yahu abartmayın. 87,75 ;D ;D ;D
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:30
Mehmetcim milli takıma seçilmek güzeldir. Devamlı seçilmek için oynamak gerekir. Şansını zorlayıp sakatlamaya götürüyorsun kendini ;) ;D ;D ;D
Levin Susar
24-06-2005, 00:37
Gençler ayarlayın bi 6 ya da 8 kişi, şöyle bir ter atalım bakalım. Kim konuştuğu kadar oynuyor :)
Bizim okulun salon gayet uygun olmakla beraber yaz olduğu için ayrıca bomboştur...
Bi gün belirleyelim de şöle iddialı bi maç yapalım :)
Yazan ilk 8 ya da ilk 6 ile birlikte şöle güzel bi maç yapalım.
Hadi bakalım.
1) Levin
Fatih Dilber
24-06-2005, 00:42
2-Burçay ve göbeği(iki kişi sayabilirsiniz ama onlar özdeşleşmiştir ;) ;D ;D ;D ) (uyuyor da yerine yazayım ;) )
3-Fatik inci pastaneleri(yeni sponsorum)
Safa Arıkan
2) Safa
Emre Paçarız
basketbola ben de warım...ama once tarih belirlenmeli ki kim o gun gelebilecek ona gore yazalım foruma...
Erkut Yeğen
ben,onur(?)sinan,anıl,fatih,burçay,mehmet,levin,sa fa,emre 10 olduk
güzel olucak ya :P
katılıma göre 3 lü final de yapabiliriz 8)
Levin Susar
24-06-2005, 00:47
8 dolduğu anda kalkar minibüs :)
Fatih ile konuştum msn den çarşambadan sonra müsaitim diyor.
Ayın 30 undan itibaren açalım opsiyonları.
Safa Arıkan
24-06-2005, 01:00
Arkadaşlar maçı haftaya cumartesi falan yapalım nedersiniz?
Anıl Germeç
24-06-2005, 16:45
Arkadaşlar maçı haftaya cumartesi falan yapalım nedersiniz?
hesaplayamadım şimdi hangi güne geliyo ama 1 temmuza kadar bütün günler uyar :)
Sinan Bıçak
24-06-2005, 19:33
Bana her zaman uyar
Erkut Yeğen
25-06-2005, 00:15
yarın şöyle ufaktan terlesek mi :D
Sinan Bıçak
25-06-2005, 00:19
yarın terliyormuşuz
Anıl Germeç
25-06-2005, 00:24
evet yarın uyar banada. 3 olduk.
Fatih Dilber
26-06-2005, 20:35
fazla uzatmasak bazıları msnde kaşınıyorlar da. Haftaya Cumartesiyi oylayalım mı? ;)
Sinan Bıçak
26-06-2005, 20:43
Tamam haftaya c.tesi
Onur Bilgin
26-06-2005, 20:50
ya bir saniye beni de yazın basket e ya.bende oynarım
Erkut Yeğen
30-06-2005, 22:07
[quote author=Levin.Susar
Ayın 30 undan itibaren açalım opsiyonları.
[/quote]
hazırmıyız arkadaşlar?
yalan olmadan oynayalım artık :D
Sinan Bıçak
23-07-2005, 04:39
Haydi arkadaşlar haftaya basket maçımızı yapalım.Kimler oynamak ister?
Rahmi Kara
23-07-2005, 22:22
Ben oynarım...
Yalçın Ateş
22-08-2005, 20:20
Ya halı saha tayfa nerdesiniz ya hadi başlayalım maçlara samsun maçından önce yapalım bir organizasyon yaaa
Ersin Demirel
22-08-2005, 20:43
Ya halı saha tayfa nerdesiniz ya * hadi başlayalım maçlara samsun maçından önce yapalım bir *organizasyon yaaa
Ben oynarım ;)
Burç Kurtoğlu
22-08-2005, 23:35
Haydi arkadaşlar haftaya basket maçımızı yapalım.Kimler oynamak ister?
ben varım..
Serkan Özen
22-08-2005, 23:58
İstanbul'a gelince (8-9 Eylül gibi) bana her zaman uyar.
Ozan Ercan
23-08-2005, 00:26
Ben de varım her zamanki gibi :) Okulda turnuva başlamadan önce form tutmak lazım. Haydi toplayın 12-14 kişi de yapalım güzel bir maç :)
Erkut Yeğen
23-08-2005, 01:05
Ya halı saha tayfa nerdesiniz ya * hadi başlayalım maçlara samsun maçından önce yapalım bir *organizasyon yaaa
yalçın,sende yenilmeye doymuyorsun :D
maç yapalım ama o kömürlü sahada olmasın bi zahmet ;)
Muhammet Budak
23-08-2005, 21:04
walla çok harika olur samsun maçından önce ben de oynarım
Ozan Ercan
24-08-2005, 00:10
Dereağzı'nın suni çim sahasında veya her zamanki gibi stadın Migros Kale Arkası tarafındaki ismini unuttuğum halı sahada olabilir maç :) Erkut burada, Pulat nerede? malum 2 kaleciyle oynanıyor futbol :)
Ersin Demirel
24-08-2005, 16:41
Evet beyler yaa... Yok mu kimse? Kuramıyor muyuz kadroyu?
Ozan Ercan
24-08-2005, 17:56
Ortak paydada bir zaman ve yer belirlemek imkansız. İlla ki birileri için zor olacak veya gelemeyenler olacak. O yüzden önümüzdeki hafta için birisi saha ayarlarsa ona göre 12 kişi toplamak daha kolay olur gibi geliyor bana.
Muhammet Budak
24-08-2005, 19:17
Ortak paydada bir zaman ve yer belirlemek imkansız. İlla ki birileri için zor olacak veya gelemeyenler olacak. O yüzden önümüzdeki hafta için birisi saha ayarlarsa ona göre 12 kişi toplamak daha kolay olur gibi geliyor bana.
ya samsun maçına gelecek 14 adam bulamaz mıyız ya?orda bir maç ayarlanır nasıl olsa
Yalçın Ateş
24-08-2005, 19:38
ben ozan erkut burç ersin muhammet 6 kişi olduk
Erkut Yeğen
24-08-2005, 21:30
Dereağzı'nın suni çim sahasında veya her zamanki gibi stadın Migros Kale Arkası tarafındaki ismini unuttuğum halı sahada olabilir maç :) Erkut burada, Pulat nerede? malum 2 kaleciyle oynanıyor futbol :)
kaleciliği bıraktım ki ben:P
bu hafta maçı yapmamız zor görünüyor ??? fakat önümüzde ki hafta için daha şanslıyız
Ozan Ercan
24-08-2005, 23:21
Bence de Erkut haklı. Maçı en azından 1 hafta-10 gün önceden ayarlamalıyız ki forumda kadrolar şekillensin. Geçen sene son 2 saatte gelemeyenleri de gördük, aksilikler olabiliyor. Ben bildiğim veya bulabileceğim her sahada hemen her saatte varım maça. Önemli olan kısıtlaması olanların durumları.
Eren Güner
25-08-2005, 02:52
ber her turlu spora varım ozellikle basket ve futbol konusunda......benıde her turlu aktiviteye yazın....
Yalçın Ateş
27-08-2005, 19:40
iyi bir sonraki hafta sonu bahçelievler de oynadığımız yerde oynayalım kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir:P:D
Serkan Özen
28-08-2005, 17:52
Eee? N'ooldu halısaha işi?
Muhammet Budak
29-08-2005, 16:05
noldu nerede yapıyoruz haydi unifeb 14 kişi çıkaracak mıyız?
Ersin Demirel
29-08-2005, 20:56
Beyler hadi yaa!! Kuralım kadroları artık!!
Ozan Ercan
29-08-2005, 21:24
Herhangi bir engeli olmayan, her gün her saat hemen her yerde oynayabilecek olanlar yazarsa kadro biraz olsun şekillenir diye düşünüyorum. Ben varım her maça. :)
Erkut Yeğen
30-08-2005, 00:21
Geçen seneki ,sıkıntıları yaşamamak için;biraz sabırlı olalım ;)ve ilk olarak takımları belirlemek,daha sonrasında sahayı ve tarihi ayarlamak daha mantıklı
1-BEN den başlayarak devam, kaleci değilim ama ;D(yalnız cumartesi sınavlarım var)
Ozan Ercan
30-08-2005, 14:55
O zaman
1-Erkut
2-Ozan
ama dediğim gibi cumartesi oynayalım denirse sen gelemeyeceksin Erkut. 14 kişinin ortak gün ve saatini belirlemek çok zor, belki de imkansız
Erkut Yeğen
30-08-2005, 19:38
O zaman
1-Erkut
2-Ozan
ama dediğim gibi cumartesi oynayalım denirse sen gelemeyeceksin Erkut. 14 kişinin ortak gün ve saatini *belirlemek çok zor, belki de imkansız
3-Sinan adına yazıyorum fakat cumartesi yolda olacak,pazar günü için ne dersiniz?
çok zor görünüyor
Kutay Duman
30-08-2005, 19:46
bende varim bos yer varsa tabi...herkese sevgi ve saygilar
Ersin Demirel
30-08-2005, 20:09
3-Sinan *adına yazıyorum fakat cumartesi yolda olacak,pazar günü için ne dersiniz?
çok zor görünüyor
4-Pazar benim için daha uygun..
Geliyorummm..
Kemal Aktürk
30-08-2005, 20:14
Söz vermiyorum ama gelmeye çalışırım. Zevkli oluyor nede olsa.
Muhammet Budak
30-08-2005, 22:12
beni mutlaka kadroya yazın.
Ozan Ercan
30-08-2005, 22:27
Pazar öğleden sonra uygun gibi görünüyor. İş şimdi sahayı bulmakta. Nerde oynayalım dersiniz? Veya aranızda saha ayarlayabilecek kim var?
Birol Cengiz
30-08-2005, 22:45
Pazar olursa bende gelirim.Ama takımları kurmadan sahayı almayalım derim.
Yalçın Ateş
30-08-2005, 22:59
ozan bahçelievleri ayarlayamaya çalışırım eski oynadığımız sahayııı ne dersiniz?
Ozan Ercan
31-08-2005, 03:04
Bana uyar ama önemli olan çoğunluğa uyması Yalçın.
Yalçın Ateş
01-09-2005, 21:41
kimseden ses seda yok anlaşılan bu hafta da olmicekkkk
Erkut Yeğen
01-09-2005, 23:53
kimseden ses seda yok anlaşılan bu hafta da olmicekkkk
evet malesef,ulaşabildiğim arkadaşlara söledim,fakat olumsuz yanıtlar
ilk hedef ankara maçı öncesi
bilenin ;)
Sinan Bıçak
02-09-2005, 15:35
Millet bu pazar yapalım birazdan arabaya biniyorum yarın oradayım :)
Muhammet Budak
02-09-2005, 22:28
önümüzdeki pazar yapalım.14 kişi mutlaka çıkar nasıl olsa.ankara maçında kadroları kurarız.pazar günü de oynarız.saha ayarlayabilecek bir mutlaka çıkar herhalde bu kadar kişi arasından.
Şabettin Doğan
03-09-2005, 02:43
ankara maçından sonraki pazar bende varım arkadaşlar erkutla da konuştum defans oynarım çakılı fark yapmadan ileri çıkmam ;) ;) ;D
Yalçın Ateş
03-09-2005, 13:21
gördüğüm kadarıyla 7 kişi oluyoruz 7 daha lazımm hadi gençlikk
Eren Güner
04-09-2005, 23:28
benıde basket ve halı saha listelerine ekleyın....
Ozan Ercan
05-09-2005, 02:54
Ankara maçından sonra yaparsak ben gelemiyorum arkadaşlar. O gün daha erken saatlerde yapmaya ne dersiniz? Maç zaten 21:00'da başlayacak. Rahat rahat duş yapılır, üstüne de fasıl zamanı bile kalır. Fikirlerinizi belirtin lütfen.
Benim önerim 10 Eylül Cumartesi günü saat 12-6 arası istediğiniz bir saatte oynamak. O gün maç olması itibariyle en mantıklı sahada migros kale arkası tarafındaki olacaktır.
Ben geleceğim diye bir şart olmadığına göre çoğunluk pazar derse pazar da oynanabilir tabii ki :) Herkes karalasın bişeler ki ortak noktada buluşalım.
Muhammet Budak
05-09-2005, 17:35
ankara maçı öncesi çok doğru bir fikir.ankara maçına gelecek 14 kişi çıkar mutlaka ama ben başka bir şey söylemek istiyorum 12-6 arası biraz erken olmaz mı?sonuçta hala hava gündüz oynamak için sıcak.önce fasıl sonra halı saha.yani saat 6 da ya da 7de maça başlarız ondan sonra da maçtan çıkıp stada geçeriz.
Ozan Ercan
05-09-2005, 21:11
önce fasıl sonra halı saha olmaz :) bunu daha önce gördük.
Yalçın Ateş
05-09-2005, 22:45
geçen seneden arkadaşlarımız katılım göstermiyor fazla neden dir bu olay yaaaa anlayamadım geçen sene çok güsel olmuştu halbuki maçlar
Safa Arıkan
05-09-2005, 22:47
Sahaların yıldızı geldi... dağalınn leennn....
Yalçın Ateş
05-09-2005, 23:05
Sahaların yıldızı geldi... dağalınn leennn....
olm geçen sene senin yüzünden az gol yemedik maçlar kaybettik yıldız görmesem inancam sanaa:PP:P:Pp:pP:
Safa Arıkan
05-09-2005, 23:35
olm geçen sene senin yüzünden az gol yemedik maçlar kaybettik yıldız görmesem inancam sanaa:PP:P:Pp:pP:
Yaawww inanmayın şu adama, *geçen sene halı saha maçlarında benim gollerim olmasa kazanamıyorlardı ;D ama artık tahtımızı genç kuşaklara bırakmanın vakti geldi ;D
*yalandan kim ölmüş ;D
Sinan Bıçak
07-09-2005, 12:56
tamam beyler Ankara maçına gelecekler arasından 14 kişi çıkar.Takımlar kurulurken öncelikle geçen sene oynayan kişilere sormak gerektiğini düşünüyorum en geç yarın akşama kadar ayarlarız kadroyu
Ozan Ercan
07-09-2005, 13:24
O zaman tekrar yazmaya başlayalım 1den itibaren herkes eklesin adını listenin altına. 15 veya 16 kişi olursak ta fena olmaz. gelemeyen ihtimaline karşılık :)
1-Ozan
Yalçın Ateş
07-09-2005, 15:32
2-Yates
sefa olm sen gol mol atmadın hep kaçırdın sen bi ceyhun iki :P:P:P:P:P
Ozan Ercan
07-09-2005, 17:47
Cumartesi saat kaçta oynayacağımıza da karar vermek lazım. Saate karar verildikten sonra sahayı ayarlayabilecek, sahibini tanıyan biri var mı? Yoksa ben gidip sahayı organize edebilirim.
Muhammet Budak
07-09-2005, 21:09
ben yine varım cumartesi günü mutlaka oynarım
Yalçın Ateş
08-09-2005, 17:22
arkadaşlar uyanın ya 2 gün kaldı bu ilgisizlik nereye kadar
Sinan Bıçak
08-09-2005, 21:52
Hadi beyler çekinmeyin.Ben yeniyim beni oynatmazlar gibi bir düşünceyede kapılmayın çünkü halı saha kaynaşmak için yapılıyor zaten.
Onur Artar
08-09-2005, 23:05
artık ıstanbulda olduguma gore bende gelırım
Sinan Bıçak
08-09-2005, 23:10
Ozan
Yalçın
Muhammet
Onur
Ben
Başka oynayacak olan var mı arkadaşlar?
Ozan Ercan
08-09-2005, 23:19
Dumlupınar'dan Şabettin, Kültür'den Eren, mezunlar Kemal Aktürk, Ersin Demirel, İtü'den Serkan.. oynayacak mısınız arkadaşlar?
Sinan Bıçak
08-09-2005, 23:20
Gökhan,İnanç,Tamer,Birol,Pulat ?
Sinan Bıçak
09-09-2005, 00:40
KOÇ-Ozan
FIRAT-Yalçın
YILDIZ-Muhammet
YILDIZ-Onur
YILDIZ-Ben
ANADOLU-Erkut
YILDIZ-Kutay
FIRAT-Kemal
ANKARA-Emre
KOÇ-Ahmet
DUMLUPINAR-Şabettin
1 kişilik yer kaldı
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.