Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Bursaspor // Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maçı
Serdar Göçmez
04-02-2010, 12:18
Fenerbahçe (http://www.fenerbahce.org) (T.D. Christoph Daum)- Bursaspor (http://www.bursaspor.org) (T.D. Ertuğrul Sağlam)
Stad: Şükrü Saracoğlu Stadı
Tarih: 04 Şubat 2010 | Perşembe
Saat: 20:00
Hakemler: Hüseyin Göçek(O), Serkan Gençerler(Y), İsmail Şencan(Y), Süleyman Abay(D)
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe SK:
Sakat: Daniel Güiza
Cezalı: -
Bursaspor:
Sakat: İsa Bağcı
Cezalı: -
• Aralarındaki Son Mücadeleler:
(09/10)(TSL)Bursaspor :0 - 1 : Fenerbahçe
(08/09)(TSL) Bursaspor : 2 - 1 : Fenerbahçe
(08/09)(TÜK) Bursaspor : 1 - 3 : Fenerbahçe
(08/09)(TÜK) Fenerbahçe : 1 - 0 : Bursaspor
(08/09)(TÜK) Fenerbahçe : 2 - 0 : Bursaspor
(08/09)(TSL) Fenerbahçe : 5 - 2 : Bursaspor
• Süper Lig'de Son Mücadeleleri:
Fenerbahçe:
Sivasspor : 1 - 5 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 3 - 1 : Denizlispor
Trabzonspor: 0 - 1 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 2 - 0 : Ankaragücü
Eskişehirspor: 0 - 1 : Fenerbahçe
Bursaspor:
Bursaspor : 3 - 1 : Eskişehirspor
Kasımpaşa: 0 - 0 : Bursaspor
Beşiktaş : 2 - 3 : Bursaspor
Kayserispor : 3 - 0 :Bursaspor
Bursaspor: 1 - 0 : Galatasaray
•Ziraat Türkiye Kupası'nda Son Maçları:
Fenerbahçe:
Antalyaspor : 4 - 3 : FenerbahçeFenerbahçe : 3 - 2 : Tokatspor
Eskişehirspor : 0 - 1 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 3 - 0 : Altay Fenerbahçe:
Bursaspor: 4 - 0 : Sivasspor
Denizlispor : 1 - 1 : BursasporBursaspor: 2 - 1 : Tarsus İdm.Y.
Giresunspor : 1 - 2 : Bursaspor
Tuğba Tülü
04-02-2010, 16:00
Şuanda ligde en oturmuş kadro Fenerbahçe,Kayseri ve Bursada..Kupadaki en ciddi rakip de bana göre Bursa ,bu akşam 2 farklı kazanırsak turu burda geçeriz
Metehan Özcan
04-02-2010, 21:33
İlk yarı sonuçun da Fenerbahçe Mitralyözü Bursa siperleri paramparça bir şekilde hallaç pamuğu gibi savurup bir köşeye attı. Kılıkırk yaran Ömer Üründül bile ne diyeceğini bilemeyen bir halde '' Çook çok etkili oynuyor Fenerbahçe '' cümlesini telaffuz ederek bizleri dumura uğramış durum da.
Büşra Karslı
04-02-2010, 21:33
feNerbahçeM'iZz çok iyi oyNuyor beNcee naZar değMesiNN:D:D:dans::dans::dans:
Akif Coşkun
04-02-2010, 21:34
walla böyle oynasınlar 3 kupada bizim bu sene inş. :)
Büşra Karslı
04-02-2010, 21:35
walla böyle oynasınlar 3 kupada bizim bu sene inş. :)
+1907;)
Akif Coşkun
04-02-2010, 21:38
birdee bu sene çok takımın canı yanıcak mesela sivasta olan gibi bu maçta en az 5 olur umarım :D
Büşra Karslı
04-02-2010, 21:41
birdee bu sene çok takımın canı yanıcak mesela sivasta olan gibi bu maçta en az 5 olur umarım :D
kesiNLiKLeee :D 5 6 7 :D ;)
Yusuf İnan
04-02-2010, 22:35
hiç bu kadarını bekliyordum :p :D
Akif Coşkun
04-02-2010, 22:38
ah bee o iki topta direkten dönmeseydi keşke ama iyi memnunum bu oyundan :D
Kenan Ergün
04-02-2010, 23:28
Böyle güzel futbol için teknik ekibe ve futbolculara, televizyon ekranında tüylerimi diken diken eden taraftara teşekkürlerimi sunarım :)
Emre Diler
05-02-2010, 00:22
nazar değmesin dilimizi ısıralım tahtalara vuralım çok iyi oynuyoruz.Allahım sen böyle devam ettir
Ertuğ Asırcı
05-02-2010, 00:26
Bu biletler böyle oldukça,bu taraftar bu stadı doldurur.
Bu taraftar bu stadı doldurdukça Fenerbahçe içeride kolay kolay maç kaybetmez.
Fenerbahçe içeride maç kaybetmezse bu takım şampiyon olur.
bu takım şampiyon olursa bu taraftar sevinir.
22TL
Ege Uysaler
05-02-2010, 00:35
eski fenere dönüş var yavaş yavaş böyle devam ederiz inşallah
Emir Koçkan
05-02-2010, 00:58
Nazar değmesin maşallahımız var takımın mücadelesi çok iyi.Hele tribünler dolu olunca galibiyetin tadı bir başka çıkıyor...
Erdal Futtu
05-02-2010, 01:05
sen bileti 22 lira yaparsan bu stad böyle olur işte.
Taraftar tam olarak 12. oyuncu işte..
1 derece en az 35000 ile 40000 arası taraftar vardı.
bu havada bir perşembe akşamında çok çok iy rakam.
Tuğba Tülü
05-02-2010, 01:06
Takım her geçen hafta daha iyi oynuyor,Bursa gibi ayağa top yapan bir takımı bu kadar rahat geçiyorsak gerçekten iyiyiz,Alex ,Özer ve Gökhanın kaçırdıkları gol olsa tarihi fark olurdu ..ikinci yarı skorun avantajıyla çok sıkmadık ,bu oyun anlayışıyla ve bu performansla 7-8 hafta daha gidersek ligi erken koparırız .. ayrıca bu maçta oynanan futbol 2 hafta sonra oynanancak lille maçı öncesi büyük güven verdi (tahtalara vur ):p
Ergin Toprak
05-02-2010, 02:21
Bu biletler böyle oldukça,bu taraftar bu stadı doldurur.
Bu taraftar bu stadı doldurdukça Fenerbahçe içeride kolay kolay maç kaybetmez.
Fenerbahçe içeride maç kaybetmezse bu takım şampiyon olur.
bu takım şampiyon olursa bu taraftar sevinir.
22TL
aynen katılıyorum, bilet pahalı olup stad boş kalcağına, ucuz yapsınlar hem full dolsun hemde para kazanırlar, takım bu sahada seyirciyle çok zor puan kaybeder, ayrıca her kazandığımız maç başına da para kazanıyor Fenerbahçemiz, ayrıca bu stad hep full dolduğundada insanlar feneriumdanda daha çok alışveriş yapar, ve stad ortamını görenlerde hep gelmek ister, birsürü durumu iyi olmayan Fenerbahçeliler var, bilet fiyatları ucuz olmalı bence, tabi buna paralel olarak kombinelerde öyle, ucuz olursa daha çok başarılı olur takım ve kulüpte daha çok para kazanır bence, stadı derbi maçları hariç dolu görmek çok güzel ve kale arkaları full doluydu nerdeyse:)
Yusuf İnan
05-02-2010, 02:50
elalem 'galácticos' görsün :cool: :D
Havva Saatçioğlu
05-02-2010, 03:06
sen bileti 22 lira yaparsan bu stad böyle olur işte.
Taraftar tam olarak 12. oyuncu işte..
1 derece en az 35000 ile 40000 arası taraftar vardı.
bu havada bir perşembe akşamında çok çok iy rakam.
çok doğru...ve maçın güzelliği ve sonucu da bizi mutlu etti:)
Selim Kul
05-02-2010, 03:38
Ya bu da çok ucuz açıkcası. Bir standart belirlenmeli. 30-35 çok ideal bence. Böyle modern bir stada ve tel örgülerin olmadığı bir stada çok düşük bir fiyatta belirlememek lazım.
Barış Kaleoğlu
05-02-2010, 03:55
Ya bu da çok ucuz açıkcası. Bir standart belirlenmeli. 30-35 çok ideal bence. Böyle modern bir stada ve tel örgülerin olmadığı bir stada çok düşük bir fiyatta belirlememek lazım.
Çok ucuz diyorsun da kime göre, neye göre çok ucuz? Ayrıca farzedelim ki çok ucuz. Ne zararı var?
İsa Karayakar
05-02-2010, 04:52
oyun güsel bugün olmayan gollerde ilerde olur bu takımı kimse tutamaz ikinci yarı
ALLAH nazardan korusun
Çağrı Erdoğan
05-02-2010, 11:42
Avrupada bir çok kulübün uyguladığı maçların kategorize edilerek fiyatlandırılması sistemi bence çok ideal....
Örneğin maçları 4 sınıfa ayırırsınız
A sınıfında şamp.ligi , derbiler , ve avrupa ligi çeyrek finali sorası olur.Bu sınıftaki maçlar için bence 50-60 tl lik fiyatlandırma normaldir...
B sınıfında Ligin Gözebatan takımlarıyla yaptığınız maçlar ,şamp. ligi ön elemesi ve avrupa liginde çeyrek finale kadar oynadığınız maçlar olabilir ...Bursaydı Kayseriydi geçen seneki sivas tarzı takımlar şeklinde burda da 30-40 tl arasında fiyatlandırma uygun olur...
C sınıfında Ligde orta sıra takımları ,türkiye kupası çeyrek final ve sorası maçlarını ve avrupa ligi ön eleme maçlarını koyabilirsiniz ...İşte Genclerbirliğiydi ankaragücüydü eskişehirdi bu tarz takımları koyabilirsiniz bu maçlarda 25-30 lira arası fiyatlandırma bana göre uygundur
D sınıfında ise yapacağınız hazırlık maçları ,bu sene türkiye kupasında bize denk gelen altay gibi tokat gibi Takımlarla oynayacağınız maçlardır ...Bu maçlara da 10-20 lira arası bi fiyatlandırma ideal olur gibime gelmekte...
Bu sistem bence türkiye şartlarında ideal olan sistemdir....Uygulaması da çok zor değil açıkçası...Kombine fiyatlarınızıda bu fiyatlara göre belirlerseniz ne kulüp zarara uğrar ne de kombine satışlarında düşme olur....
Ertuğ Asırcı
05-02-2010, 13:18
Kupa 22TL
Lig 33TL
Avrupa Ligi 44 TL(üst seviyeye çıktıkça derbiyle eşitlenebilir.)
Derbi 55 TL
Maçların hakettiği,en uygun değerler bunlar bence.
Selim Kul
05-02-2010, 14:03
Çok ucuz diyorsun da kime göre, neye göre çok ucuz? Ayrıca farzedelim ki çok ucuz. Ne zararı var?
Eskiden stadlar çok tehlikeli yerler olarak görülürdü. Kadın ve çocuklar pek gitmezdi. Bir caydırıcılıkta olmalı fiyatta hafiften. Ayrıca izlediğin yerin ve maçın hakkınıda biraz vermeli fiyatlar.
Kupa 22TL
Lig 33TL
Derbi 55 TL
Avrupada bir çok kulübün uyguladığı maçların kategorize edilerek fiyatlandırılması sistemi bence çok ideal....
A sınıfında şamp.ligi , derbiler , ve avrupa ligi çeyrek finali sorası olur.Bu sınıftaki maçlar için bence 50-60 tl lik fiyatlandırma normaldir...
B sınıfında Ligin Gözebatan takımlarıyla yaptığınız maçlar ,şamp. ligi ön elemesi ve avrupa liginde çeyrek finale kadar oynadığınız maçlar olabilir ...Bursaydı Kayseriydi geçen seneki sivas tarzı takımlar şeklinde burda da 30-40 tl arasında fiyatlandırma uygun olur...
C sınıfında Ligde orta sıra takımları ,türkiye kupası çeyrek final ve sorası maçlarını ve avrupa ligi ön eleme maçlarını koyabilirsiniz ...İşte Genclerbirliğiydi ankaragücüydü eskişehirdi bu tarz takımları koyabilirsiniz bu maçlarda 25-30 lira arası fiyatlandırma bana göre uygundur
D sınıfında ise yapacağınız hazırlık maçları ,bu sene türkiye kupasında bize denk gelen altay gibi tokat gibi Takımlarla oynayacağınız maçlardır ...Bu maçlara da 10-20 lira arası bi fiyatlandırma ideal olur gibime gelmekte...
Bunlar bencede oldukça ideal fikirler.
Buğra Aykan
05-02-2010, 14:22
Kupa 22TL
Lig 33TL
Derbi 55 TL
+1907
Fuat Rıhtım
05-02-2010, 15:11
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=107177342632004&ref=mf
Erdal Futtu
05-02-2010, 16:10
Ertuğ ve Çagri'nın fikirleri olması gerekenler..
Büşra Karslı
05-02-2010, 17:03
Eskiden stadlar çok tehlikeli yerler olarak görülürdü. Kadın ve çocuklar pek gitmezdi. Bir caydırıcılıkta olmalı fiyatta hafiften. Ayrıca izlediğin yerin ve maçın hakkınıda biraz vermeli fiyatlar.
Bunlar bencede oldukça ideal fikirler.
+1907 ;)
Özgür Okcu
05-02-2010, 17:45
Bu sistem bence türkiye şartlarında ideal olan sistemdir....Uygulaması da çok zor değil açıkçası...Kombine fiyatlarınızıda bu fiyatlara göre belirlerseniz ne kulüp zarara uğrar ne de kombine satışlarında düşme olur....
gerçekten de çok mantıklı bir fiyatlandırma olmuş ayrıca ertuğ un fikri de hiç fena değil aslında bunlar bir proje haline getirilip kulübe sunulabilir mesela bu fiyatlarla birlikte stada gelen taraftar sayısının artacağı bunun kazancı artıracağı takımın başarısını artıracağı ki bu da bi kazanç herşeyden önemlisi stadı kulübün gerçek sahipleri dolduracaktır böylelikle bütün bunlar derlenerek bir proje halinde kulübe sunulabilir kulübün de buna karşı gözünü kapatacağını sanmıyorum
Ergin Toprak
05-02-2010, 18:05
22 ytl diye stadta olay çıkmaz, ya milyonlarca asgari ücretli işsiz var bu ülkede, ayrıca üniversiteli öğrenciler var 1 aylığını zor çıkarıyolar, onlarda maça gitmek istiyorlar ve haklarıda, 1 Fenerbahçeli bile maça gidemiyorsa olanak sağlamak lazım, 50 40 tl lik biletlerle olmaz, kimse maça gidemiyor gitmek isteselerde, 22 de çok ucuz değil olması gereken bence, 22 tl az paramı bir ünili bir asgari ücretli için, bence ideal, tabi avrupa ve derbilerde biletler 44 olsun tmm çünkü çok istek oluyor zaten maçlara, bu stad boş olacağına full dolsun bence, zaten dolarsada Fenerbahçemiz yararına bu stadta puan kaybetmeyiz kolay kolay o zaman. Fenerbahçe taraftarınında 1 numara olduğunuda herkes görür, 22 tl diyede olay molay çıkmaz Fenerbahçe taraftarı gayet bilgili ve birileri olay çıkarsada uyarır onları taraftarımız ve bastırırlar, zaten artık güvenlik kameralarıyla kontrol altında stadımız, 22 tl diye olaymı çıkarmış çok az para sanki
Barış Kaleoğlu
05-02-2010, 19:18
Stadların tehlikeli yer olarak görülmemesi için biletlerin pahalı olması lazım yani?
Yaşadığımız ülkenin ekonomik şartlarıyla örtüşmeli öncelikle Fenerbahçe'nin maç bileti fiyatları. Çünkü eskiden Fenerbahçe halkın takımıydı. Yavaş yavaş halkın takımı olmaktan uzaklaştırılıyor Fenerbahçe ve bunda senin gibi düşünenlerin payı büyük olsa gerek.
Ayrıca Bursaspor maçındaki tribünle ben son yıllarda derbiler hariç hiçbir tribünü kıyaslayamıyorum şahsen hatta bazı derbilerden bile iyiydi dün tribün. Sanki bilet fiyatları düşünce stadın atmosferi değişti, tribün güzelleşti doğal olarak.
Selim Kul
06-02-2010, 13:01
Stadların tehlikeli yer olarak görülmemesi için biletlerin pahalı olması lazım yani?
Yaşadığımız ülkenin ekonomik şartlarıyla örtüşmeli öncelikle Fenerbahçe'nin maç bileti fiyatları. Çünkü eskiden Fenerbahçe halkın takımıydı. Yavaş yavaş halkın takımı olmaktan uzaklaştırılıyor Fenerbahçe ve bunda senin gibi düşünenlerin payı büyük olsa gerek.
Ayrıca Bursaspor maçındaki tribünle ben son yıllarda derbiler hariç hiçbir tribünü kıyaslayamıyorum şahsen hatta bazı derbilerden bile iyiydi dün tribün. Sanki bilet fiyatları düşünce stadın atmosferi değişti, tribün güzelleşti doğal olarak.
Çevrende ben ve benim gibi düşünen olmadığı çok açık çünkü ne mesajlar yazılmış sen hala bir yere takılıp kalmışsın.
Ben zaten para içinde yüzen bir insanım ve kafayı yemişim biletler pahalı olsun diyorum.
Biraz daha geniş düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. Stada girebilecek insanlarda bir standart olabilmesi için bazı önlemlerde alınmalıdır. Fiyatın çok düşük olmamasıda bunlardan biridir. Ki iki arkadaşta çok güzel öneriler sunmuşlar.
Selim Kul
06-02-2010, 13:12
Kupa 22TL
Lig 33TL
Derbi 55 TL
.
Barış Kaleoğlu
06-02-2010, 15:47
Çevrende ben ve benim gibi düşünen olmadığı çok açık çünkü ne mesajlar yazılmış sen hala bir yere takılıp kalmışsın.
Ben zaten para içinde yüzen bir insanım ve kafayı yemişim biletler pahalı olsun diyorum.
Biraz daha geniş düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. Stada girebilecek insanlarda bir standart olabilmesi için bazı önlemlerde alınmalıdır. Fiyatın çok düşük olmamasıda bunlardan biridir. Ki iki arkadaşta çok güzel öneriler sunmuşlar.
Ben maçlar kategorize edilmesin demedim., bilet fiyatları pahalı dedim. Kateogirze edilmesine karşı da değilim, mantıklı bir çözüm olduğuna katılıyorum ama en düşük bilet fiyatı 22 olmamalı.
Daha önce de söyledim ama o noktaya değinen olmadı. Ülkenin ekonomik şartlarıyla örtüşmüyor şu anda Fenerbahçe'nin bilet fiyatları. Erkek basketbol maçları da dahil buna.
Konuyu değiştirmeyelim gerçi benim lafım senin dediğin bilet fiyatları ucuzladıkça stadlar tehlikeli oluyor tezineydi. Dolaylı olarak da olsa bunu söyledin. Bilet fiyatları ucuzladıkça stadlara tehlikeli insanlar mı giriyor yani?
Bilet fiyatları ucuzladıkça Fenerbahçeli olan insanlar, asgari ücretle çalışanlar, öğrenciler vs. gelebiliyor. Maç izlemek için değil takımını desteklemek için geliyor insanlar maça ve bununla birlikte hepimizin beğendiği bir tribün çıkıyor ortaya.
Selim Kul
06-02-2010, 16:03
Ben maçlar kategorize edilmesin demedim., bilet fiyatları pahalı dedim. Kateogirze edilmesine karşı da değilim, mantıklı bir çözüm olduğuna katılıyorum ama en düşük bilet fiyatı 22 olmamalı.
Daha önce de söyledim ama o noktaya değinen olmadı. Ülkenin ekonomik şartlarıyla örtüşmüyor şu anda Fenerbahçe'nin bilet fiyatları. Erkek basketbol maçları da dahil buna.
Konuyu değiştirmeyelim gerçi benim lafım senin dediğin bilet fiyatları ucuzladıkça stadlar tehlikeli oluyor tezineydi. Dolaylı olarak da olsa bunu söyledin. Bilet fiyatları ucuzladıkça stadlara tehlikeli insanlar mı giriyor yani?
Bilet fiyatları ucuzladıkça Fenerbahçeli olan insanlar, asgari ücretle çalışanlar, öğrenciler vs. gelebiliyor. Maç izlemek için değil takımını desteklemek için geliyor insanlar maça ve bununla birlikte hepimizin beğendiği bir tribün çıkıyor ortaya.
Evet giriyor. Hani şu ellerimizi ceplerimizden çekemediğimiz vakitler. Tabi ki bende ucuzlaması taraftarıyım ama işte çok defa söyledim işin standartı belirlenmeli.
Fuat Rıhtım
06-02-2010, 16:13
Neden asgari ücret hep sınır olarak gösterilir anlamıyorum. Şu anda asgari ücretle çalışan adamın, aç insanın gözü Fenerbahçe'yi görebilecek durumdamı? Eskiden öyle değilmiş. Yardımlaşma daha çokmuş. Ama şimdilerde öyle mi? Yok yani, asgari ücret neden örnek gösteriliyor sürekli? Tamam, çözüm getirilsin. Bilet fiyatları aşağı çekilsinde, ben aç olsam, açıkta olsam, önce çoluk çocuğumun, ailemin durumuna bakarım.
Ayrıca neden biraz olsun durumu olanlar, hadi kardeşim gel senide götüreyim gibi bir yardım tarzı şeyler yapmayı önermiyorken, illede aşağı aşağı diye ısrar ediliyor?
Stadlardaki o adam öldürmeye kadar giden olayların bitmesinin sizce hiç mi bağlantısı yok bilet fiyatlarıyla?
Yukarıda güzel öneriler var. İşin suyunu çıkarmamak lazım. Çözüm elbette getirilmeli. Hatta bazı hazırlık maçlarının biletleri ücretsiz bile satılabilir. Ama kalkıpta bu fiyatı asgarininde asgarisine indirmek, o stadda yerleştirilen bilinci yeniden baltalamak demektir. Kimse çıkıpta bana, sende o yönetim gibi şakşakçı, çekirdekçi taraftar istiyorsun demek demesin. 55 bin kişiyle omuz omuza olmanın tadını bende bilirim.
Çağlar Çağatay
06-02-2010, 16:14
Bilet fiyatları ile stada giren seyircinin kalitesi nasıl örtüşebilir?Komik olmuş.
Gelir standartlarında bizi katlayan Avrupa ülkelerinin liglerindeki büyük takımların bilet fiyatlarına kafa tutacak bir mali yapıya sahip değil bu ülke ki bu takımlardan biri olan Barselona'da bile ''öğrenci bileti'' gibi uygulamalar yapılmakta.
Bilet fiyatları yükseldikçe stad boşalır bunun Fenerbahçelilikle ya da taraftar profili ile ilgisi yok,ha sen diyorsan biletler 100 Lira olsun stad aristokratlarla dolar beraber omuz omuza yaparlar,son maçtakinden daha fazla destek olur,orasını bilemem.
Fuat Rıhtım
06-02-2010, 16:21
Komik mi?
Köprü altında milletin önünü kesenlerde girsin maça. Halkın takımıyız ya.
Selim Kul
06-02-2010, 16:23
Pardonda forumda yazılanları okumadan bir cümleye takılıp konuyu saptırmayın. Kimse bilet 44-55 olsun demiyor. Ya hiç mi eskiden migrosa girerken cebinize el atan olmadı?
Çağlar Çağatay
06-02-2010, 16:30
Komik mi?
Köprü altında milletin önünü kesenlerde girsin maça. Halkın takımıyız ya.
Komik.
Komik çünkü konu para ile insanı mukayese etmeye geliyor.Köprü altında milletin önünü kesen maça girmek istiyorsa girer,migrosta da elini cebine atar,bunu engellemenin yolu bilet fiyatlarını yüksek tutmaktan geçmiyor.(bknz:kolluk güçleri)
Anlaşılmayan nokta şu;savunulan şeyler ortak ama savunma yolu farklı,kimse demiyor stad çapulcu dolsun,elimiz cebimizde omuz omuza yapalım ancak bunu gidipte bilet fiyatlarında standart olsun bunlar girmesin şeklinde yorumlamak,tekrar söyleyeyim ''komik''.Bilet fiyatlarını yükseltirsen stada gelemeyecek olan(ki gelecekler) sadece bu bahsedilen yol kesen adamlar falan değil,sorunda burada zaten.
Fuat Rıhtım
06-02-2010, 16:40
Bunları siz istesenizde engelleyemezsiniz. Ama bilet fiyatının 20 lira olması bile caydırıcıdır. Hatta standartı 20 ise, o hafta 25 yapsanız bile o kişilerin sayısını bir nebze olsun engellemiş olursunuz. Dikkat edin, onlar giremez demiyorum, caydırır diyorum. Bunu düşünememek komik olsa gerek.
Ondan sonra neden tribünde aile yok, neden bayanlar maça gelmiyor, falan, filan, fişman.
Ha, yapın bi bildirim. 5-10 lira olsun biletler ama aileler ve bayanlar gelmesin o maça. Eyvallah o zaman.
Barış Kaleoğlu
06-02-2010, 16:49
Asgari ücreti örnek verince hep aynı örnek diyorsunuz da siz niye hep aileleri, kadınları, çocukları örnek veriyorsunuz?
Eğer biletler ucuzlarsa aileler vs. diğer tribünlerde maç izleyebilir haliyle, hatta kale arkasında izleyeceğine gider numaralıda seyreder.
Forumu okumuyorsunuz diye suçlama yaparken insanların kim olduklarını, forumda ne kadar zaman geçirdiklerini de biraz araştırmak lazım zira komik oluyor kafadan suçlama yapmak.
Bilet fiyatları ucuzlayınca stada giren insan profili elbette değişecek ama sizin bahsettiğiniz insanlar bu tribünlere bilet fiyatı çok ucuzken de çok pahalıyken de giriyorlar zaten. Siz onları merak etmeyin.
Fuat Rıhtım
06-02-2010, 17:03
Asgari ücreti örnek verince hep aynı örnek diyorsunuz da siz niye hep aileleri, kadınları, çocukları örnek veriyorsunuz?
Eğer biletler ucuzlarsa aileler vs. diğer tribünlerde maç izleyebilir haliyle, hatta kale arkasında izleyeceğine gider numaralıda seyreder.
Forumu okumuyorsunuz diye suçlama yaparken insanların kim olduklarını, forumda ne kadar zaman geçirdiklerini de biraz araştırmak lazım zira komik oluyor kafadan suçlama yapmak.
Bilet fiyatları ucuzlayınca stada giren insan profili elbette değişecek ama sizin bahsettiğiniz insanlar bu tribünlere bilet fiyatı çok ucuzken de çok pahalıyken de giriyorlar zaten. Siz onları merak etmeyin.
Suçlama yapmak? Fikrinize katılmıyorum hepsi bu. Kimin ne kadar zaman ayırıp ayırmadığını anlayabiliyoruz şükürler olsun. Zaman ayırmış olmanız doğru düşündüğünüzüde göstermez. Bknz. Yönetim-Bilet fiyatları
Ortada zarar görecek bir kesim varsa, onların tamamı olduğu için o kesimi örnek veriyorum. Bilet fiyatları düştüğünde o kişiler oralara gidemeyecek mi sanki? Belli bir standarttan bahsediyoruz. Burada sanki para babası muamelesi görüyoruz ama yukarıda ne güzel fikirler var. Bunlar yeterliyken, neden dahada bu işi abartarak kendimizi riske atalım?
Eski zamanlarla, şimdiki zamanlar arasındaki seviye farkını görmüyorsanız tribünde daha birşey kalmamıştır yazılacak cevap olarak. Seviyeden kastım, mali konuda değil, aklı başındalık konusunda. Hemen onuda bir taraflara çekmeyin diye not düşmüş olalım.
Ergin Toprak
06-02-2010, 17:20
Bunları siz istesenizde engelleyemezsiniz. Ama bilet fiyatının 20 lira olması bile caydırıcıdır. Hatta standartı 20 ise, o hafta 25 yapsanız bile o kişilerin sayısını bir nebze olsun engellemiş olursunuz. Dikkat edin, onlar giremez demiyorum, caydırır diyorum. Bunu düşünememek komik olsa gerek.
Ondan sonra neden tribünde aile yok, neden bayanlar maça gelmiyor, falan, filan, fişman.
Ha, yapın bi bildirim. 5-10 lira olsun biletler ama aileler ve bayanlar gelmesin o maça. Eyvallah o zaman.
madem ucuz bilet olan yerde olay oldğunu düşünüyorsunuz o zaman sizde ailenizle pahalı bilet olan yerden bilet alırsınız fenerium tribünü gibi bu kadar basit, kale arkasında da parası o kadarına yeten taraftar izler maçı, öyle bi konuşuyosunuzki sanki tüm stadın tribünlerin bilet fiyatı aynı
Çağlar Çağatay
06-02-2010, 17:21
Suçlamak,suçlama yapmak:Bir insanı/düşünceyi bir vebalin altına sokmak, birşeyden sorumlu tutmak.
Suçlama konusunda kastedilen sen değildin Fuat bu arada.
Stadlardaki seviye konusunda hemfikirim,seviyeyi bilet fiyatlarının standardı belirler ya da yardımcı olur tezine ise tamamen karşıyım,yukarıda yazılan maç katagorize etme için zaten hemfikiriz.
Bir klübün bilet politikası belirlenirken tabi ki o ülkenin standartları göz önüne alınmalıdır bunlardan biri de asgari ücrettir.Ama bunların hepsinden önce klübün yapısı gelir,evet hala halkın takımı geyiğini yapıyoruz çünkü yapmalıyız,o geyikten uzaklaşamayız.
Bahsedilen kesim maça gelmek isterse gelir istersen 200 Lira yap maçı,o kesimin nasıl ve neden maçlara geldiği zaten aşikardır.
Barış Kaleoğlu
06-02-2010, 17:52
Suçlama yapmak? Fikrinize katılmıyorum hepsi bu. Kimin ne kadar zaman ayırıp ayırmadığını anlayabiliyoruz şükürler olsun. Zaman ayırmış olmanız doğru düşündüğünüzüde göstermez. Bknz. Yönetim-Bilet fiyatları
Ortada zarar görecek bir kesim varsa, onların tamamı olduğu için o kesimi örnek veriyorum. Bilet fiyatları düştüğünde o kişiler oralara gidemeyecek mi sanki? Belli bir standarttan bahsediyoruz. Burada sanki para babası muamelesi görüyoruz ama yukarıda ne güzel fikirler var. Bunlar yeterliyken, neden dahada bu işi abartarak kendimizi riske atalım?
Eski zamanlarla, şimdiki zamanlar arasındaki seviye farkını görmüyorsanız tribünde daha birşey kalmamıştır yazılacak cevap olarak. Seviyeden kastım, mali konuda değil, aklı başındalık konusunda. Hemen onuda bir taraflara çekmeyin diye not düşmüş olalım.
Suçlama konusuna girmiyorum Çağlar aydınlatmış o konuyu.
Zarar görecek kesim dediklerin, bilet fiyatlarının ucuzlamasıyla zarar görmeyecek onu diyorum ben de. Bilet fiyatları düşerse tek bir tribününki düşmeyecek heralde, hepsi düşecek ve dolayısıyla kale arkasına gelenler başka tribüne gidecek şimdi verilen miktara yakın bir miktar ödeyerek.
Bunun yanında düşük gelir grubundaki insanlar da maça gelebilecek. Öğrenciler gibi, asgari ücretle çalışanlar gibi.
Ayrıca eski zaman eski zaman deyip duruyorsunuz da eski zamanla şimdinin tribününü kıyasladığımızda o konuya cevap vermiyor, kaçak güreşiyorsunuz. =)
Ergin Toprak
06-02-2010, 18:23
Suçlama konusuna girmiyorum Çağlar aydınlatmış o konuyu.
Zarar görecek kesim dediklerin, bilet fiyatlarının ucuzlamasıyla zarar görmeyecek onu diyorum ben de. Bilet fiyatları düşerse tek bir tribününki düşmeyecek heralde, hepsi düşecek ve dolayısıyla kale arkasına gelenler başka tribüne gidecek şimdi verilen miktara yakın bir miktar ödeyerek.
Bunun yanında düşük gelir grubundaki insanlar da maça gelebilecek. Öğrenciler gibi, asgari ücretle çalışanlar gibi.
Ayrıca eski zaman eski zaman deyip duruyorsunuz da eski zamanla şimdinin tribününü kıyasladığımızda o konuya cevap vermiyor, kaçak güreşiyorsunuz. =)
valla Fenerbahçenin eski maçlarını izleyin heleki stadın yeni yapılmasından sonra, full tribünler ayrıca videolarınıda görmüşsünüzdür, 55 bin seyirci aynı anda zıplıyor videolarını, ama şimdi öyle zıplamıyorlar bitek kale arkası o da derbi veya avrupa maçında, tmm diğer tribünlerin bilet fiyatları çok düşmesin herkes gidemesin oraya, ama kale arkası kesin düşmeli, hatta Aziz Yıldırım başkanımız demişti bi kale arkasındaki koltukları kaldıralım almanyadaki gibi, ayakta izlmek isteyen izlesin ve daha ucuza tabi, böyle de olabilir bence, zaten kale arkası ayakta hep, ben stadın ilk yapıldığı zamanlardaki ateşli her maç full olan, takım kötü olduğundada dolu olan(hatta sadık taraftar diye medyada da yer alıyordu) tribünleri özledim, o zaman bilet fiyatları o zamanın standardına göre ucuzdu bide..
Ayrıca maçına görede tabiki bilet fiyatları değişmeli derbilerde 44 olabilir gibi mesela..
Büşra Karslı
06-02-2010, 20:43
valla Fenerbahçenin eski maçlarını izleyin heleki stadın yeni yapılmasından sonra, full tribünler ayrıca videolarınıda görmüşsünüzdür, 55 bin seyirci aynı anda zıplıyor videolarını, ama şimdi öyle zıplamıyorlar bitek kale arkası o da derbi veya avrupa maçında, tmm diğer tribünlerin bilet fiyatları çok düşmesin herkes gidemesin oraya, ama kale arkası kesin düşmeli, hatta Aziz Yıldırım başkanımız demişti bi kale arkasındaki koltukları kaldıralım almanyadaki gibi, ayakta izlmek isteyen izlesin ve daha ucuza tabi, böyle de olabilir bence, zaten kale arkası ayakta hep, ben stadın ilk yapıldığı zamanlardaki ateşli her maç full olan, takım kötü olduğundada dolu olan(hatta sadık taraftar diye medyada da yer alıyordu) tribünleri özledim, o zaman bilet fiyatları o zamanın standardına göre ucuzdu bide..
.
çok mantıKLı buLduM ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.