Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Efes Pilsen | 14 Şubat Pazar 17.00 | Abdi İpekçi S.S.
Şahin Özçelik
12-02-2010, 19:52
Fenerbahçemiz, Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile 14 Şubat Pazar günü saat 17.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor.
1907 ÜNİFEB olarak yeterli talep olduğu takdirde, Taksim ve Kadıköy'den servis organizasyonu düzenlenecektir. Servise katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim - soyisim - tel.no -servise bineceği yer- üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları gerekmektedir. Servis ile ilgili gelişmeler yine bu başlık altından duyuralacaktır.
*Aynı anda, Manisa deplasman organizasyonu için de talep toplamaktayız. Herhangi bir karışıklık yaşanmaması adına, servis talebinizin hangi maç için olduğunu, gönderdiğiniz maillerde belirtmeniz önemle rica olunur.
Saygılar
1907 ÜNİFEB TRİBÜN KOMİTESİ
Özkan Erdoğan
12-02-2010, 20:27
Manisa'ya gitmeyenler bu maça mutlaka katılım göstermeli.
Maç Cumartesi gününden, Efes ve bizim yönetimin ortak kararıyla Pazar günü en saçma saate alındı. Yönetim taraftarı istemiyor, Efes taraftardan çekiniyor. Herkese inat doldurmalıyız o salonu.
Efes'e koymamızı Tanjeviç bile engelleyemeyecek. Maçın taktiği, tekniği yok. Efes'i İpekçi'ye gömeceğiz. :)
Eray Şen
12-02-2010, 21:54
bu maçı bu saate alanlar fenerbahçe taraftarının tribünleri doldurmasını istemeyenlerdir..bir taraftar ancak bu şekilde tribünden uzaklaştırılabilir..çözüm yolu da yok gibi malesef..maç mecburen boş tribünlere oynanıcak
Burak Babacan
12-02-2010, 21:56
bu maçı bu saate alanlar fenerbahçe taraftarının tribünleri doldurmasını istemeyenlerdir..bir taraftar ancak bu şekilde tribünden uzaklaştırılabilir..çözüm yolu da yok gibi malesef..maç mecburen boş tribünlere oynanıcak
kaça almalarını isterdin ?
Fuat Rıhtım
12-02-2010, 22:05
Abdi İpekçi çoğu taraftarın çok tersinde kalıyor. Yolu bahane edecekler, erken saatte oynanacak bu maçla yoluda bahane edemeyecekler. Bir tatil gününde, gündüz vakti oraya 10 bin kişiyi toplayamıyorsak, o salon hiç dolmaz zaten bu sezon. Ki dolmadı da.
Eray Şen
12-02-2010, 22:06
kaça almalarını isterdin ?
15.00 veya 16.00..maç çıkışı eve manisa maçına yetişilebilecek bi saate yani
Eray Şen
12-02-2010, 22:08
beyler ben saatin geç olmasından bahsetmiyorum..kaç tane Fenerbahçeli futbol maçı varken onu bırakıp da basket maçına gider?
Burak Babacan
12-02-2010, 22:10
beyler ben saatin geç olmasından bahsetmiyorum..kaç tane Fenerbahçeli futbol maçı varken onu bırakıp da basket maçına gider?
haklı olabilirsin belki ama bunu bilerek yaptıklarını sanmıyorum yani tasadüf diyelim
Eray Şen
12-02-2010, 22:23
ben tam tersine gerginlik olabilir endişesiyle böyle yaptıklarına inanıyorum
Burçay Tiftikçi
12-02-2010, 22:26
haklı olabilirsin belki ama bunu bilerek yaptıklarını sanmıyorum yani tasadüf diyelim
Tesadüf sadece bir kere iki kere olur.Federasyon Fenerbahçe taraftarının maça gelmesini istemiyor.Gelince maazallah tanjeviç istifa diye bagırırlar filan federasyon zor durumda kalır.Bu arada 2010 yılındayız değil mi evet evet 2010 yılındayız.
Burak Babacan
12-02-2010, 22:31
ben tam tersine gerginlik olabilir endişesiyle böyle yaptıklarına inanıyorum
Tesadüf sadece bir kere iki kere olur.Federasyon Fenerbahçe taraftarının maça gelmesini istemiyor.Gelince maazallah tanjeviç istifa diye bagırırlar filan federasyon zor durumda kalır.Bu arada 2010 yılındayız değil mi evet evet 2010 yılındayız.
haklısınız sanırım ama salon bence pazar günü dolucak gibime geliyor.çıkıştada aceleyle eve koşturucaz artık yapıcak bişey yok.
Burçay Tiftikçi
12-02-2010, 22:37
Eurolig ten elendikten ve tanjeviç istifa tezahuratından sonraki içerdeki maçlarımız 17.01 Bornova Belediyesi Pazar 20.00 bu sezon pazar günleri yaptıgımız maçlardan tek 20 de oynadıgımız maç.Pazar günü 20.00 da Abdi İpekçi gibi bir salona kaç taraftar gider ama olmadı bu maçta yine Tanjeviç istifa diye bagıranlar oldu dahada önünü kesmek gerek diye düşündüler.ERdemir maçını 01.02 pazartesi günü 20.00 da oynattılar haftasonu öğle saatlerinde az talep olan takımı izlemeye pazartesi kimse gitmez tabi.Bu sefer başardılar 50 kişiye oynadı takımımız ve tanjeviçe protesto olmadı.Ama bir baktılar Efes maçı geliyor; taraftarın önünü kesmek gerekiyor, maçı cumartesi değil manisa maçının oldugu güne koydular ama yetmezdi yinede taraftar gelebilirdi, saatide güzelce ayarladılar sonra derin bir ooohh çektiler .Buyurun yönetim buyurun federasyon kendiniz çalın kendiniz oynayın ama filimin sonu yani 2010 geldi geçiyor.
Kerem Işıldak
12-02-2010, 22:48
Eurolig ten elendikten ve tanjeviç istifa tezahuratından sonraki içerdeki maçlarımız 17.01 Bornova Belediyesi Pazar 20.00 bu sezon pazar günleri yaptıgımız maçlardan tek 20 de oynadıgımız maç.Pazar günü 20.00 da Abdi İpekçi gibi bir salona kaç taraftar gider ama olmadı bu maçta yine Tanjeviç istifa diye bagıranlar oldu dahada önünü kesmek gerek diye düşündüler.ERdemir maçını 01.02 pazartesi günü 20.00 da oynattılar haftasonu öğle saatlerinde az talep olan takımı izlemeye pazartesi kimse gitmez tabi.Bu sefer başardılar 50 kişiye oynadı takımımız ve tanjeviçe protesto olmadı.Ama bir baktılar Efes maçı geliyor; taraftarın önünü kesmek gerekiyor, maçı cumartesi değil manisa maçının oldugu güne koydular ama yetmezdi yinede taraftar gelebilirdi, saatide güzelce ayarladılar sonra derin bir ooohh çektiler .Buyurun yönetim buyurun federasyon kendiniz çalın kendiniz oynayın ama filimin sonu yani 2010 geldi geçiyor.
Çok fazla katılamıyorum buna açıkçası. Efes Perşembe İsrail'de maç yaptı sonuçta. Ama federasyonun Tanjeviç istifa denmesini istemeyeciği konusunda sonuna kadar katılıyorum. Bizim bu sene bu çileyi çekmemizin sebebi şu dünya kupası oldu hep. Bitse de hem milli takım, hem biz kurtulsak.
Burçay Tiftikçi
12-02-2010, 23:01
Çok fazla katılamıyorum buna açıkçası. Efes Perşembe İsrail'de maç yaptı sonuçta. Ama federasyonun Tanjeviç istifa denmesini istemeyeciği konusunda sonuna kadar katılıyorum. Bizim bu sene bu çileyi çekmemizin sebebi şu dünya kupası oldu hep. Bitse de hem milli takım, hem biz kurtulsak.
Olan bizim 3 senemize ve milli takımın 6 senesine oldu.Türkiyenin şimdiye kadar yetişmiş en iyi jenerasyonuna ve bu jenerasyonun bel kemiği olan Fenerbahçeye oldu.Dünya kupasında çeyrek finali başarı saymayacak bir jenerasyona sahiptik ama o jenerasyon elimizden kaydı gitti.Şu anda genç saymamız gereken 1991 doğumlu ve aşağısındaki gençlerimiz açıkçası bu jenerasyondan daha iyi olacak bir ışık vermiyor.Tren elimizden kaçtı bize düşende o trene binip başarılara gitmek varken o treni acı bir şekilde arkadan izlemek oldu.
Çağatay Kavaz
13-02-2010, 22:55
Servis organizasyonumuz talep yetersizliği nedeniyle iptal edilmiştir.
Saygılar
Tribün Komitesi
Fuat Rıhtım
14-02-2010, 23:26
Maçta 15 kişi civarı kişiyle destek veren, aday üniversitelerden Haliç Üniversitesi'ndeki kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bizleri evlerinde ağırlayıp, Manisa maçını izlememizi sağladılar. Herşey için teşekkür ederiz.
Deplasmanda Manisa maçı olsada katılımın daha fazla olmasını beklerdim açıkçası. Haliç-Doğuş harici 2-3 kişi gördüm ben. Umarım önümüzdeki maçlarda katılım artar.
Burak Babacan
14-02-2010, 23:35
Maçta 15 kişi civarı kişiyle destek veren, aday üniversitelerden Haliç Üniversitesi'ndeki kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bizleri evlerinde ağırlayıp, Manisa maçını izlememizi sağladılar. Herşey için teşekkür ederiz.
Deplasmanda Manisa maçı olsada katılımın daha fazla olmasını beklerdim açıkçası. Haliç-Doğuş harici 2-3 kişi gördüm ben. Umarım önümüzdeki maçlarda katılım artar.
rica ederiz kardeşim ne demek başımızın üstünde yeriniz var.
Abdullah Başaran
14-02-2010, 23:38
doping'siz bu kadar oluyor demek ki efes pilsen !!
Buğra Aykan
15-02-2010, 01:11
Manisa da bozulan moralimizi bir nebze aldığımız bu galibiyet düzeltti. Teşekkürler dev adamlar :)
Özkan Erdoğan
15-02-2010, 09:51
Salondaki güvenlik ve polis yetmemiş, adamlar takım elbiseli özel güvenlik getirmiş. :)
Korkmayın bu kadar, yapacağımızı yaptık geçen sene.
Bu maçta taktik, teknik konuşulmaz. Uzun uzun yazmaya gerek yok; çok pis koyduk. Devamı play offlarda. :)
Ece Kahraman
15-02-2010, 12:55
Tebrikler Fenerbahçe'm :)
Akif Coşkun
15-02-2010, 13:09
eze eze yendik o kadar. :D
Burcu Gülen
15-02-2010, 22:28
Futbol maçı esnasında aldığımız bu galibiyat bizi sevindirdi ;)
Çok güzel söylemişsin Fuat Manisa Deplasmanı var diye... Çünkü İstanbul'da bulunan birçok üniversite deplasmandaydı,doğal olarak katılım az olmuştur ;) Birilerinin deplasman yerine bu maçta da olması gerekiyordu bunu da siz üstlenmişsiniz teşekkür ederiz :)
Gökhan Yalçınkaya
16-02-2010, 01:17
Futbol maçı esnasında aldığımız bu galibiyat bizi sevindirdi ;)
Çok güzel söylemişsin Fuat Manisa Deplasmanı var diye... Çünkü İstanbul'da bulunan birçok üniversite deplasmandaydı,doğal olarak katılım az olmuştur ;) Birilerinin deplasman yerine bu maçta da olması gerekiyordu bunu da siz üstlenmişsiniz teşekkür ederiz :)
tabi orada da olunması gerekiyordu,ama ist'dan 60 kişi gidilmiş sanırım.. Hani gelinmese de ben ve sanıyorum ki orada bulunan 15 unifeb arkadasım abi ipekçi'de Unifeb pankartı görmeyi cok isterdi..
Burcu Gülen
16-02-2010, 16:22
tabi orada da olunması gerekiyordu,ama ist'dan 60 kişi gidilmiş sanırım.. Hani gelinmese de ben ve sanıyorum ki orada bulunan 15 unifeb arkadasım abi ipekçi'de Unifeb pankartı görmeyi cok isterdi..
Yönetimle konuşmanız gerekiyor bunu :)
Oğuz Şahin
18-02-2010, 04:01
Manisa beraberliği öncesi moral olmalıydı fakat olmadı :kizgin:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.