Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB - Forum Bekçileri, Uyu(ya)mayanlar
Vehbi Şirikçi
26-04-2005, 21:24
9 Misafir, 38 Üye
40'ı görebiliriz bu gece..
Gözde Sayılgan
26-04-2005, 21:35
ehuehe 40 olacak bende varım bugün sabaha kadar.... :)
Servet Güldeş
26-04-2005, 22:33
Bence 6ese maçının yaklaşmasının etkisi...
herkes havaya girmeye çalışıyo...
Seçkin Özmen
26-04-2005, 22:34
hadi ya ben de 30 u görünce rekor diye yazacaktım tam meğer 40 olmuş bile :)
Servet Güldeş
26-04-2005, 22:39
983 Misafir 1,568,745 Üye
yuhhh artık
Fatih Özpınar
26-04-2005, 23:22
Çoğalıyoruz......
Muhammed Turan
26-04-2005, 23:29
Sesin gelir gecelerin içinden...
Aslı Çelik
27-04-2005, 00:11
6 Misafir, 35 Üye
Aslı.Çelik, Nuri.Çelik, Ceyhun.Demir, Faruk.Damancıoğlu, Onur.Bilgin, Erkut.Yeğen, Ertu.Aydın, Hilal.Aslıer, Uğur.Avcı, Sercan.Matur, Ozan.Ercan, Muhammed.Turan, Selçuk.Gürbüz, Kübra.Özdemir, Gözde.Sayılgan, Fatih.Cinbat, İsmail.Sümer, Recep.Yüce, Sinan.Bıçak, Burak.Yayla, Anıl.Germeç, Onur.Kalender, Seçkin.Özmen, Vehbi.Şirikçi, Tuğba.Yıldız, Ata.Bahadır, Onur.Demirel, Mehmet.Karakaya, Ercan.Kibar, Burçay.Tiftikçi, Yusuf.Demirci, Melih.Yazıcı, Fatih.Can, Can.Güleç, Aytek.Türkmen
parti war kesin forumda bu gece ama sabah 10da ders war.. :( ii geceler herkeseee
Hilal Aslıer
27-04-2005, 00:11
kesinlikle ne olabilir acaba :)
Şeyma Akdaş
27-04-2005, 01:19
yaw nolmuş ben görmeyeli??
o kadar çok diil ama idare ediverin
3 Misafir, 18 Üye
Şeyma.Akdaş, Mert.Salgın, Gözde.Sayılgan, Hilal.Aslıer, Ozan.Ercan, Çağrı.Özmen, Vehbi.Şirikçi, Yusuf.Demirci, Nazım.Çevik, Fatih.Can, Onur.Bilgin, Ceren.Bereceli, Serhat.Doğan, Sami.Altınay, Erkut.Alperen, Kübra.Özdemir, Nihat.Kaba, Hüseyin.Kaplan
atladığımız üyemiz varsa affola...
Mert Salgın
27-04-2005, 01:24
UNIFEB geceleri bi harika coşun millet
ben daha çoşkuluyum iddaa sağolsun 122ytl kapıverdim ve çulsuzdum ii oldu bu içmeye gele varmı....????????
Servet Güldeş
27-04-2005, 02:45
4 Misafir, 16 Üye
Servet.Güldeş, Ergin.Girgin, Onur.Bilgin, Mert.Salgın, Gözde.Sayılgan, Vehbi.Şirikçi, Çağrı.Özmen, Fatih.Göğebakan, Baran.Bildirim, Uğur.Yedikardeş, Serhat.Doğan, Tuğba.Yıldız, Kübra.Özdemir, Mustafa.Güngör, Deniz.Berkan, Erkut.Alperen
bu ne beeee yalnız bekçilikte iyi para var herhalde...
Servet Güldeş
27-04-2005, 03:10
0 Misafir, 9 Üye
Servet.Güldeş, Mustafa.Güngör, Mert.Salgın, Erkan.Keremoğlu, Vehbi.Şirikçi, Yusuf.Demirci, Tuğba.Yıldız, Uğur.Yedikardeş, Fatih.Can
maşşalah gecenin bu saatinde...
neyse benim pil bitti yarın uzay geometri sınavım var
sınav sorusuda belli gibi aslında
soru 1_) kürenin kaç kenarı vardır ?
bilen bana özel mesajla ulaşırsa ne güzel olur ama
Mert Salgın
27-04-2005, 04:19
0 Misafir, 2 Üye
Mert.Salgın, Yusuf.Demirci
gün sonu özeti
Onur Kalender
28-04-2005, 02:09
Bu gecelik bu kadar yeter. İyi geceler herkese...
3 Misafir, 17 Üye
Onur.Kalender, Gözde.Sayılgan, Taylan.Külekçi, Yusuf.Demirci, Kübra.Özdemir, Yiğit.Arman, Fatih.Dilber, Seçkin.Özmen, Burak.Yayla, Onur.Bilgin, Uğur.Avcı, Vehbi.Şirikçi, Nihat.Kaba, Buğra.Aldanmaz, Serkan.Özen, Arıkan.Altay, Maria.Mendoza
Burak Yayla
28-04-2005, 02:12
4 Misafir, 13 Üye
Burak.Yayla, Seçkin.Özmen, Gözde.Sayılgan, Kübra.Özdemir, Yiğit.Arman, Taylan.Külekçi, Onur.Bilgin, Buğra.Aldanmaz, Yusuf.Demirci, Fatih.Dilber, Uğur.Avcı, Vehbi.Şirikçi, Nihat.Kaba
Mehmet Karakaya
28-04-2005, 02:18
bi de ben gibi online olmayanlar ;D
Fatih Özpınar
28-04-2005, 02:28
4 Misafir, 16 Üye
Yiğit.Arman, Fatih.Özpınar, Taylan.Külekçi, Vehbi.Şirikçi, Onur.Bilgin, Mustafa.Güngör, Serhat.Doğan, Gözde.Sayılgan, Mert.Salgın, Mehmet.Karakaya, Uğur.Avcı, Arıkan.Altay, Buğra.Aldanmaz, Kübra.Özdemir, Onur.Kalender, Yusuf.Demirci
Stada giriş kuyruğu gibi bea :P
Serkan Özen
28-04-2005, 05:06
0 Misafir, 1 Üye
Serkan.Özen
devralana kolay gelsin...
Çağrı Özmen
29-04-2005, 00:06
8 Misafir, 35 Üye
Serkan.Özen, Çağrı.Özmen, Ahmet.Mumcuoğlu, Burak.Çankaya, Deniz.Yılmaz, Fatih.Can, Burç.Kurtoğlu, Erkan.Ergün, Murat.Ok, Burak.Yayla, Ceyhun.Demir, Gökçen.Okur, Yiğit.Arman, Deniz.Berkan, Emre.Oruç, Selcen.Yılmaz, Kübra.Özdemir, Ferhat.Püsküllü, Aslı.Çelik, Can.Özcan, Gözde.Sayılgan, Ahmet.Coşkun, Burçay.Tiftikçi, Ercan.Kibar, Yusuf.Demirci, Vehbi.Şirikçi, Gökhan.Taşkan, Sercan.Matur, Okan.Uzunkaya, Onur.Vural, Mert.Salgın, Nihat.Kaba, Ahmet.İnal, Ender.Cengiz, Forum Yönetimi
bu kadarı ;D
Aslı Çelik
29-04-2005, 01:03
3 Misafir, 30 Üye
Aslı.Çelik, Vehbi.Şirikçi, Nihat.Kaba, Emre.Oruç, Onur.Bilgin, Bilsay.Avcı, Kemal.Aktürk, Erkan.Ergün, Seçkin.Özmen, Yiğit.Arman, Buğra.Aldanmaz, Şafak.Dülger, Yusuf.Demirci, Fatih.Dilber, Gözde.Sayılgan, Fatih.Göğebakan, İnanç.Gülfidan, Uğur.Avcı, Burç.Kurtoğlu, Tuğba.Yıldız, Can.Özcan, Ertu.Aydın, Erkut.Alperen, Selçuk.Dağ, Mehmet.Güzeldal, Çağrı.Özmen, Serkan.Özen, Ferhat.Püsküllü, Kübra.Özdemir, İsmail.Sümer
bu aralar bişi war forumda sanki yaa,maşaalah hiç boş kalmıo :P
Mert Salgın
29-04-2005, 02:06
1 Misafir, 23 Üye
Yiğit.Arman, Mert.Salgın, Seçkin.Özmen, Erkan.Ergün, Can.Özcan, Vehbi.Şirikçi, Burak.Kav, Gözde.Sayılgan, Emre.Oruç, Buğra.Öztürk, Uğur.Avcı, İnanç.Gülfidan, İzzet.Gürgüç, Yusuf.Demirci, Fatih.Dilber, Fatih.Can, Serkan.Özen, Kübra.Özdemir, Tuğba.Yıldız, Cihan.Eldem, Deniz.Berkan, Ercan.Kibar, Nihat.Kaba
Safları sıklaştırın millet....
Gözde Sayılgan
29-04-2005, 03:04
vala bu gece millete noldu bende bilmiyorum suan msnde kaç kişi var bilmiyorum vehbiye sormak lazım ;) 10 kişi falan sanırım.kimse bişey anlamıyo gerçi yazdıklarında ama neyse ;D ehuehe
Burhan Günarslan
29-04-2005, 03:08
1 Misafir, 15 Üye
Vehbi.Şirikçi, Burcu.Bıçar, Burhan.Günarslan, Yiğit.Arman, Cengiz.Özal, Taylan.Külekçi, Erkan.Ergün, Gökhan.Taşkan, Gözde.Sayılgan, Fatih.Göztok, İnanç.Gülfidan, Levin.Susar, Burak.Kav, Mert.Salgın, Ahmet.İnal
bu saate göre fena değil eskiye nazaran
Mert Salgın
29-04-2005, 03:10
1 Misafir, 15 Üye
Yiğit.Arman, Mert.Salgın, Burhan.Günarslan, Yasin.Özkaya, Burcu.Bıçar, Taylan.Külekçi, Gökhan.Taşkan, Erkan.Ergün, Levin.Susar, İnanç.Gülfidan, Cengiz.Özal, Vehbi.Şirikçi, Gözde.Sayılgan, Fatih.Göztok, Burak.Kav
ii geceler Görev teslimi benden size kolay gelsin
Burcu Bıçar
29-04-2005, 03:20
ay valla özlemişim forumda sabahlamayı 3 hafta oldu bu bolume el atmayalı ee artık bı yazak dedım uykuda yok ya
Onur Kalender
30-04-2005, 02:13
Bu gecelik bu kadar yeter. Gözlerim ağrımaya başladı. Günde 9 saat Pc başında... İyi geceler herkese...
1 Misafir, 16 Üye
Onur.Kalender, Deniz.Berkan, Seçkin.Özmen, Levin.Susar, Şafak.Dülger, Kerem.Çalkılıç, Erkan.Ergün, Yusuf.Demirci, İnanç.Gülfidan, Ahmet.İnal, Serkan.Özen, Emre.Oruç, Can.Gebetaş, Arıkan.Altay, Tuğba.Yıldız, Aytek.Türkmen
Burcu Bıçar
30-04-2005, 03:31
uyumam lazım
Funda Meriç
30-04-2005, 13:25
Uyuyamıyoruz...Geceleri apartmana polisler gelip gidiyo..uyuyamıyoruz..Kapılar çarpıyo,bişiler oluyo..
Gündüz uyuyoruz ;D
Mert Salgın
01-05-2005, 03:15
4 Misafir, 9 Üye
Mert.Salgın, Serhat.Doğan, Kerem.Çalkılıç, Fatih.Can, Levin.Susar, Yiğit.Arman, Hilal.Aslıer, Vehbi.Şirikçi, Yusuf.Demirci
Vehbi Şirikçi
01-05-2005, 16:02
Selamlar :)
Hoşgeldin Seko...
Bora Erdinç
01-05-2005, 22:41
4 Misafir, 31 Üye
Murat.Karaman, Bora.Erdinç, Rahmi.Kara, Yalçın.Ateş, Uğur.Avcı, Çağrı.Özmen, Burak.Kav, Okan.Özalan, Ali.Yılmaz, Tanalp.Kaptan, Mehmet.Celal, Vehbi.Şirikçi, Fatih.Cinbat, Kemal.Göktaş, Adem.Ekşioğlu, Ceyhun.Demir, Erkan.Ergün, Hüseyin.Kaplan, Uğur.Yedikardeş, Yiğit.Arın, Emre.Oruç, Ahmet.İnal, Ertu.Aydın, Merve.Alkan, Can.Güleç, Erkut.Yeğen, Serhat.Gül, Sercan.Matur, Nazım.Çevik, Melih.Yazıcı, Cem.Kılıç
Wayy bea,bu gece uzun olcak belli...
Yalçın Ateş
01-05-2005, 22:43
la bu saatte kim uyur ya ( sınavı olan hariç tabii ) :P
Onur Kalender
02-05-2005, 01:40
* *Bu kadar yeter, iyi geceler...
3 Misafir, 12 Üye
Onur.Kalender, Erkan.Ergün, Ozan.Ercan, İzzet.Gürgüç, Yiğit.Arman, Bahtiyar.Güdürü, Mert.Salgın, İlke.Serçe, Yusuf.Demirci, Fatih.Dilber, Selçuk.Gürbüz, Web Yöneticisi
Mert Salgın
02-05-2005, 03:19
bekçi olmanın yararları gece olan bütün olayları öğreniyorsun sıcak bi haber çapraz karşımızdaki Alfemo mağzasını soydular hemde action filmleri aratmayacak şekilde camı patlatıp alacaklarını almışlar sonra da arabayla kaçtılar ki kaçarken ben gördüm koyu renkli kartal
yaw bu geceler ondan güzel ya 8) 8) 8)
Servet Güldeş
02-05-2005, 04:06
yaa ben uyumak istiyorum bana ninni söleyecek bi vatan ecladı aranıyor.
Servet Güldeş
02-05-2005, 04:50
1 Misafir, 9 Üye
Servet.Güldeş, Serkan.Özen, Kerem.Çalkılıç, Süleyman.Karadağ, Erkan.Ergün, Yasin.Bağcı, Bestami.Gezer, İzzet.Gürgüç, Yusuf.Demirci
yiter bu gada...
forum zaten emin ellerde maşallah bu kadar adam nerden çıktıysa bu gece...
hadi iyigeceler...
Hasan Muradoğlu
04-05-2005, 01:27
5 Misafir, 20 Üye
Hasan.Muradoğlu, Çağrı.Özmen, Erkan.Ergün, Süleyman.Karadağ, Erkut.Günel, Mehmet.Celal, Murat.Karataş, Rahmi.Kara, Ahmet.İnal, Sercan.Matur, Onur.Vural, Berkay.Erdim, Selçuk.Gürbüz, Fatih.Can, Baran.Bildirim, Vehbi.Şirikçi, Uğur.Yedikardeş, Sertaç.Yılmaz, Tufan.Avşar, Fatih.Özpınar
Süleyman Karadağ
04-05-2005, 04:37
0 Misafir, 5 Üye
Süleyman.Karadağ, Serkan.Özen, Uğur.Yedikardeş, Servet.Güldeş, Yusuf.Demirci
Bu saatte 5 kişi çok bile:)
Burak Yayla
04-05-2005, 07:51
0 Misafir, 1 Üye
Burak.Yayla
yaw millet nereye kayboldu :( neyse bende gideyimde kahvaltı yapıyım :)
Şeyma Akdaş
05-05-2005, 02:19
0 Misafir, 8 Üye
Şeyma.Akdaş, Bahtiyar.Güdürü,Sertaç.Yılmaz, Burhan.Günarslan, Serkan.Özen, Süleyman.Karadağ, Pınar.Gürsoy, Selçuk.Gürbüz
Mert Salgın
05-05-2005, 03:11
2 Misafir, 10 Üye
Mert.Salgın, Ahmet.İnal, Onur.Kalender, Hakan.Kırmızıgül, Esin.Benli, Bahtiyar.Güdürü, Yusuf.Demirci, Serkan.Özen, Süleyman.Şevik, Sertaç.Yılmaz
uykum kaçtı nedir bu ya buna bir çözüm hep bu saatlerde yatıryorum neyse ii bakın kendinize
Onur Kalender
05-05-2005, 03:52
Herkese iyi geceler...
3 Misafir, 6 Üye
Onur.Kalender, İnanç.Gülfidan, Yiğit.Arman, Ozan.Ercan, Yusuf.Demirci, Bahtiyar.Güdürü
Yiğit Arman
05-05-2005, 04:49
herkese ii geceler
1 Misafir, 2 Üye
Yiğit.Arman, Yusuf.Demirci
Onur Kalender
06-05-2005, 01:11
* *İyi geceler...
5 Misafir, 26 Üye
Onur.Kalender, Erkan.Ergün, Ercan.Alpkaya, Pınar.Gürsoy, Onur.Bilgin, Onur.Vural, Süleyman.Karadağ, Selçuk.Gürbüz, Kemal.Göktaş, Ertu.Aydın, Arif.Akdemir, Emrah.Argon, Mustafa.Potuk, Fatih.Çelik, Fatih.Dilber, Vehbi.Şirikçi, Selçuk.Dağ, Levin.Susar, Kübra.Özdemir, Mehmet.Celal, Çınar.Şahin, Volkan.Türegün, Maria.Mendoza, Servet.Güldeş, Kerem.Gürsel, Gözde.Molla
Şeyma Akdaş
07-05-2005, 04:27
3 Misafir, 16 Üye
Şeyma.Akdaş, Duygu.Çakır, Gökhan.Taşkan, Çınar.Şahin, Onur.Bilgin, Hakan.Kırmızıgül, Faruk.Can, Serkan.Özen, Vehbi.Şirikçi, Sinan.Bıçak, Kübra.Özdemir, Arif.Akdemir, Süleyman.Karadağ, Yiğit.Arın, Fatih.Özpınar, Çağrı.Özmen
o kadar saattir burdayız boşa gitmesin :)
daha da burdayız.was-chi oynuyo.devre arası..ihtiyaç molası:)
Mert Salgın
07-05-2005, 04:46
1 Misafir, 8 Üye
Mert.Salgın, Onur.Bilgin, Süleyman.Karadağ, Rahmi.Kara, Serkan.Özen, Görkem.Erdoğan, Anıl.Germeç, Sertaç.Yılmaz
valla söylediğin ii oldu unutmuşum
"Sen Bir Efsanesin Bulls" #33 PIPPEN
Şeyma Akdaş
07-05-2005, 05:46
2 Misafir, 5 Üye
Şeyma.Akdaş, Serkan.Özen, Rahmi.Kara, Süleyman.Karadağ, Mert.Salgın
biz kaçtık.wizards maçı aldı ,ah be chandler...haberin yok mu farktan :)
Onur Kalender
07-05-2005, 09:10
İki gün kadar forumdan uzağım. Bekçilere iyi nöbetler...
Seçkin Özmen
07-05-2005, 22:59
2 Misafir, 41 Üye
Seçkin.Özmen, Levin.Susar, Mert.Akduman, Gözde.Sayılgan, Emre.Oruç, Tufan.Avşar, Ata.Bahadır, Gökhan.Taşkan, Eray.Karabağlı, Metin.Altın, Onur.Bilgin, Büşra.Şener, Taner.Topçu, Enes.Zengin, Muhammed.Turan, Çağrı.Özmen, Salih.Tok, Çınar.Şahin, Irmak.Ertürk, Vehbi.Şirikçi, Hüseyin.Küçük, Gökberk.Can, Onur.Vural, Erkut.Alperen, Burçay.Tiftikçi, Süleyman.Şevik, Hilal.Aslıer, Burak.Turgut, Erkut.Günel, Güçlü.Önder, Ozan.Ercan, Mustafa.Korkmaz, Sercan.Matur, Emrah.Cengiz, Emrah.Demircioğlu, Murat.Karataş, Kemal.Göktaş, Erkut.Yeğen, Burak.Kav, Anıl.Ekinci, Arif.Kocamanoğlu
:)
Vehbi Şirikçi
07-05-2005, 23:01
5 Misafir, 46 Üye
Vehbi.Şirikçi, Bahadır.Yıldırım, Gökberk.Can, Hilal.Aslıer, Deniz.Berkan, İlker.Alıcı, Ahmet.İnal, Muhammed.Turan, Burç.Kurtoğlu, Emrah.Cengiz, Levin.Susar, Kübra.Özdemir, Erkut.Yeğen, Mert.Akduman, Onur.Vural, Seçkin.Özmen, Burak.Turgut, Tufan.Avşar, Erkut.Alperen, Kuzey.Karasu, Büşra.Şener, Onur.Bilgin, Merve.Alkan, Gözde.Sayılgan, Mustafa.Korkmaz, Çağrı.Özmen, Emre.Oruç, Enes.Zengin, Murat.Karataş, Ozan.Ercan, Hüseyin.Ayas, Ata.Bahadır, Buğra.Aldanmaz, Hayri.Arslan, Metin.Altın, Irmak.Ertürk, Taner.Topçu, Ercan.Kibar, Gökhan.Taşkan, Çınar.Şahin, Burçay.Tiftikçi, Süleyman.Şevik, Erkut.Günel, Güçlü.Önder, Sercan.Matur, Emrah.Demircioğlu
Seçkin Özmen
07-05-2005, 23:02
tribün gibi olduk maşallah :)
Seçkin Özmen
07-05-2005, 23:04
4 Misafir, 47 Üye
Hüseyin.Ayas, Seçkin.Özmen, Enes.Zengin, Büşra.Şener, Kübra.Özdemir, Murat.Karaman, Vehbi.Şirikçi, Melis.Varan, İlker.Alıcı, Erkut.Alperen, Hilal.Aslıer, Onur.Vural, Emrah.Cengiz, Ahmet.İnal, Çınar.Şahin, Muhammed.Turan, Burak.Yayla, Bahadır.Yıldırım, Sercan.Matur, Onur.Bilgin, Levin.Susar, Mert.Akduman, Ozan.Ercan, Mustafa.Korkmaz, Gökberk.Can, Gözde.Sayılgan, Burç.Kurtoğlu, Deniz.Berkan, Erkut.Yeğen, Burak.Turgut, Tufan.Avşar, Kuzey.Karasu, Merve.Alkan, Çağrı.Özmen, Emre.Oruç, Murat.Karataş, Ata.Bahadır, Buğra.Aldanmaz, Hayri.Arslan, Metin.Altın, Irmak.Ertürk, Taner.Topçu, Ercan.Kibar, Gökhan.Taşkan, Süleyman.Şevik, Erkut.Günel, Güçlü.Önder
rekoru ben yazacam :P
Gözde Sayılgan
07-05-2005, 23:15
3 Misafir, 40 Üye
Gözde.Sayılgan, Seçkin.Özmen, Hüseyin.Ayas, Görkem.Erdoğan, Deniz.Berkan, Hilal.Aslıer, Burç.Kurtoğlu, Kemal.Göktaş, Emrah.Cengiz, Büşra.Şener, Mehmet.Karakaya, Süleyman.Şevik, Vehbi.Şirikçi, Sercan.Matur, Gökberk.Can, Burak.Yayla, Mustafa.Güngör, Murat.Karaman, Onur.Bilgin, Mustafa.Korkmaz, Enes.Zengin, Bahadır.Yıldırım, Erhan.Dikmenli, Erkut.Günel, Erkut.Yeğen, Emre.Oruç, Çınar.Şahin, İlker.Alıcı, Ahmet.İnal, Mert.Akduman, Tufan.Avşar, Levin.Susar, Erkut.Alperen, Ercan.Kibar, Burçay.Tiftikçi, Kübra.Özdemir, Ozan.Ercan, Burak.Turgut, Kuzey.Karasu, Merve.Alkan
seçkin sana naip oldu yaaa vala tüh!!baksana azaldı hahaha ;D
Servet Güldeş
08-05-2005, 00:22
14 Misafir, 53 Üye
Servet.Güldeş, Levin.Susar, Ömer.Yağanoğlu, Kerem.Ataoğuz, Vehbi.Şirikçi, Sefer.Burhan, Ertu.Aydın, Fatih.Dilber, Erkan.Ergün, Hilal.Aslıer, Cem.Kılıç, Seçkin.Özmen, Arıkan.Altay, Emrah.Argon, Şeyma.Akdaş, Gökhan.Taşkan, Sercan.Matur, Burç.Kurtoğlu, Süleyman.Şevik, Burak.Yayla, Metin.Altın, Çağrı.Özmen, Ahmet.Mumcuoğlu, Deniz.Berkan, Erkut.Yeğen, Erkut.Günel, Döndü.Erşen, Faruk.Can, Serhad.Burakan, Adem.Ekşioğlu, Mehmet.Celal, Gökberk.Can, Erkan.Ergün, Ercan.Alpkaya, Pınar.Gürsoy, Onur.Bilgin, Çınar.Şahin, Hakan öztürk, Fatih Özkan, Remzi Atarca, Eda Kaplan, Kader Kaynarca, Mehmet Altuntaş, Sinan Bıçak, Orhan Göktaş, Mehmet Yücel, Şafak Sezer, Acun Ilıcalı, Kübra.Özdemir, Arif.Akdemir, Süleyman.Karadağ, Yiğit.Arın
Ömer Yağanoğlu
08-05-2005, 00:37
9 Misafir, 31 Üye
Recep.Yüce, Ömer.Yağanoğlu, Kerem.Ataoğuz, Ceren.Bereceli, Servet.Güldeş, Hakan.Kırmızıgül, Ertu.Aydın, Gözde.Molla, Serhat.Doğan, Meric.Gorgun, Özlem.Görür, Erkan.Ergün, Meray.Özen, Ali.Yılmaz, Kübra.Özdemir, Burak.Yayla, Sercan.Matur, Onur.Bilgin, Hilal.Aslıer, İsmail.Coşkun, Süleyman.Karadağ, Seçkin.Özmen, Şeyma.Akdaş, Faruk.Can, Bahadır.Yıldırım, İlker.Alıcı, Erkut.Yeğen, Mehmet.Celal, Levin.Susar, Fatih.Dilber, Cafer.Balcı
Servet Güldeş
08-05-2005, 00:52
8 Misafir, 34 Üye
Servet.Güldeş, İsmail.Coşkun, Berkay.Bayrak, Hakan.Kırmızıgül, Ertu.Aydın, Burç.Kurtoğlu, Kübra.Özdemir, Meriç.Görgün, Süleyman.Karadağ, Mustafa.Güngör, Özlem.Görür, Erkan.Ergün, Sercan.Matur, Seçkin.Özmen, Meray.Özen, Selçuk.Fırtına, Vehbi.Şirikçi, Ercan.Kibar, İlker.Alıcı, Kerem.Ataoğuz, Orhan.Göktaş, Faruk.Can, Erkut.Yeğen, Hilal.Aslıer, Levin.Susar, Büşra.Şener, Fatih.Dilber, Ceren.Bereceli, Ali.Yılmaz, Burak.Yayla, Serhat.Doğan, Çağrı.Özmen, Gözde.Molla, Recep.Yüce
gese maçının yaklaştığı burdan bellii millet ısınma turlarında
Şeyma Akdaş
08-05-2005, 03:16
yaw ben kaç saatir burdayım.yine atlamış forum beni.
küstüm yatıorum ben de ;) herkese iyi geceler,sabahlar..
Erkan Hasçelik
08-05-2005, 03:19
yaw ben kaç saatir burdayım.yine atlamış forum beni.
küstüm yatıorum ben de ;) herkese iyi geceler,sabahlar..
Heheh benide :) İyi geceler sana da , datlı rüalar :P
Mert Salgın
08-05-2005, 04:32
1 Misafir, 2 Üye
Mert.Salgın, Nazım.Çevik
ii sabahlar artık ben kaçıyorum yarın işler beni bekler
Levent Sarıbaş
08-05-2005, 05:47
1 Misafir, 1 Üye
Levent.Saribas
güneşi bekliyorum..
Hasan Muradoğlu
09-05-2005, 01:14
4 Misafir, 16 Üye
Hasan.Muradoğlu, Fatih.Çelik, Baran.Bildirim, İsmail.Sümer, Levent.Sarıbaş, Onur.Bilgin, Fatih.Can, Ertu.Aydın, Şeyma.Akdaş, Süleyman.Karadağ, Deniz.Berkan, Fatih.Dilber, Çağrı.Özmen, Recep.Yüce, Faruk.Damancıoğlu, Mert.Salgın
Levent Sarıbaş
09-05-2005, 06:26
0 Misafir, 1 Üye
Levent.Sarıbaş
tekillik genetik mi ki??
Şeyma Akdaş
11-05-2005, 01:26
4 Misafir, 17 Üye
Şeyma.Akdaş, Serkan.Özen, Sinan.Bıçak, Yiğit.Arın, Tufan.Avşar, Fatih.Can, İnanç.Gülfidan, İsmail.Sümer, Faruk.Aksu, Rahmi.Kara, Caner.Çelik, Nazım.Çevik, Yusuf.Demirci, Selcen.Yılmaz, Buğra.Aldanmaz, Can.Özcan, Hilal.Aslıer
Allah bilir bu bekçilerin yarısı,yarına maça gitcektir :D
yatsanıza yaw....
Muhammed Turan
11-05-2005, 01:40
2 Misafir, 19 Üye
Muhammed.Turan, Hilal.Aslıer, Selçuk.Gürbüz, Tuğba.Yıldız, Sercan.Matur, Faruk.Damancıoğlu, Şeyma.Akdaş, Serkan.Özen, Tufan.Avşar, Fatih.Can, İsmail.Sümer, Sinan.Bıçak, İnanç.Gülfidan, Rahmi.Kara, Fatih.Dilber, Yusuf.Demirci, Faruk.Aksu, Caner.Çelik, Yiğit.Arın...
Hasan Muradoğlu
11-05-2005, 03:56
1 Misafir, 1 Üye
Hasan.Muradoğlu
yalnızım
Servet Güldeş
11-05-2005, 04:40
1 Misafir, 4 Üye
Servet.Güldeş, Bora.Uzunlar, Yusuf.Demirci, Recep.Yüce
Yarın okul yok ders yok ohhhhhhh
Gidimde yarım kalan uykuma devam edim yarın ki maça kadar...
Onur Kalender
12-05-2005, 02:17
Bu moralle bu kadar...
1 Misafir, 7 Üye
Onur.Kalender, Ozan.Aras, Erkut.Günel, İsmail.Coşkun, Şeyma.Akdaş, Yusuf.Demirci, İsmail.Sümer
Sinan Bıçak
12-05-2005, 02:33
uyumayanlar hep beraber yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte............
Levent Sarıbaş
12-05-2005, 06:41
0 Misafir, 1 Üye
Levent.Sarıbaş
klavyeye bi süre bakıyorum ama sadece bir süre bakabildiğimi yazıyorum.. haa uyuyamadım..
Levent Sarıbaş
12-05-2005, 07:44
1 Misafir, 2 Üye
Levent.Sarıbaş, Alp.Şahin
ben yatıyorum.. alp.. senindir abicim..
Şeyma Akdaş
13-05-2005, 02:48
1 Misafir, 7 Üye
Şeyma.Akdaş, Yiğit.İşçioğlu, Bahtiyar.Güdürü, Mete.Karayel, Yiğit.Arın, Kerem.Gürsel, Başar.Utaş
TV 8 de Şahan ın tekrarı var.'Dişi Yakarış'' diye bişi yapmışş.
koptum walla gülmekten.komşular uyanmasa barii :D :D
Serhat Doğan
13-05-2005, 04:10
2 Misafir, 8 Üye
Serhat.Doğan, Ozan.Ercan, Erkan.Ergün, Forum Yönetimi, Korhan.Kalyoncu, Bestami.Gezer, Ercan.Alpkaya, Yusuf.Demirci
Saat itibariyle iyi bir rakam:)
Mert Salgın
14-05-2005, 02:41
4 Misafir, 16 Üye
Mert.Salgın, Gökhan.Yılmaz, Emre.Akça, Şeyma.Akdaş, Hakan.Kırmızıgül, Erkan.Kılıç, Mehmet.Karakaya, Onur.Tarhan, Yusuf.Demirci, Hakan.Altunay, Çınar.Şahin, Uğur.Yedikardeş, Seçkin.Özmen, Kemal.Gültekin, Bestami.Gezer, Tuğba.Yıldız
Şeyma Akdaş
14-05-2005, 04:50
2 Misafir, 8 Üye
Şeyma.Akdaş, Yiğit.Arman, Bahtiyar.Güdürü, Erkan.Keremoğlu, Uğur.Yedikardeş, Anıl.Germeç, Burç.Kurtoğlu, Serkan.Özen
Bahtiyar Güdürü
14-05-2005, 06:01
0 Misafir, 2 Üye
Bahtiyar.Güdürü, Bestami.Gezer
Şeyma Akdaş
15-05-2005, 01:24
3 Misafir, 18 Üye
Şeyma.Akdaş, Süleyman.Karadağ, Yusuf.Demirci, Çınar.Şahin, Kerem.Gürsel, Gökhan.Aktosun, Sinan.Bıçak, Tufan.Avşar, Nihan.Bulut, Hakan.Kırmızıgül, Faruk.Damancıoğlu, Hilal.Aslıer, Özgür.Öztürk, Ahmet.İnal, Kıvanç.Gülser, Erkan.Ergün, Mete.Karayel, Deniz.Berkan
bi gün de erken yatayım bakiim,nasıl bi duyguymuş?
hadi herkese iyi geceler,iyi beklemeler...
Servet Güldeş
15-05-2005, 03:10
0 Misafir, 14 Üye
Servet.Güldeş, Ahmet.Tıkır, Yusuf.Demirci, Muhammed.Turan, Mehmet.Karakaya, Anıl.Ekinci, Eray.Karabağlı, Serhat.Doğan, Seçkin.Mengül, Uğur.Yedikardeş, Hakan.Kırmızıgül, Ahmet.İnal, Burak.Yayla, Emrah.Argon
Çizim bitti...
Herkese iyi nöbetler...
Ahmet İnal
15-05-2005, 05:39
0 Misafir, 1 Üye
Ahmet.İnal
Servet Güldeş
16-05-2005, 00:16
8 Misafir, 31 Üye
Servet.Güldeş, Eray.Karabağlı, Fatih.Can, Bora.Erdinç, Mert.Salgın, Çağrı.Özmen, Murat.Çağrı, Yalçın.Ateş, Sinan.Bıçak, Seçkin.Özmen, Mehmet.Celal, Onur.Kalender, Levin.Susar, Ertu.Aydın, Erkan.Ergün, Burak.Soykan, Bahadır.Yıldırım, Seçkin.Mengül, Forum Yönetimi, Taner.Topçu, Caner.Çelik, Emre.Bağlı, Faruk.Damancıoğlu, Gözde.Molla, Özlem.Özoğul, Erkan.Keremoğlu, Erkut.Günel, Kerem.Gürsel, Emrah.Argon, Ender.Cengiz, Hilal.Aslıer
Hiç yarın okul var gidimde yatim diyen yok...
Şeyma Akdaş
16-05-2005, 04:42
1 Misafir, 4 Üye
Şeyma.Akdaş, Fatih.Dilber, Serkan.Özen, Mehmet.Karakaya *
uyusak mı ne yaw?sabah oldu yine..
Onur Kalender
16-05-2005, 05:21
Bu kadar yeter. Herkese iyi sabahlar...
0 Misafir, 4 Üye
Onur.Kalender, Yusuf.Demirci, Fatih.Özpınar, Şeyma.Akdaş
Şeyma Akdaş
17-05-2005, 02:11
5 Misafir, 18 Üye
Şeyma.Akdaş, Zafer.Gündaş, İsmail.Sümer, Mustafa.Güngör, Uğur.Atar, Taylan.Külekçi, Erkan.Ergün, Serkan.Özen, Cihan.Eldem, Fatih.Göztok, Burç.Üner, Mehmet.Karakaya, Onur.Kalender, Anıl.Ekinci, Çağrı.Özmen, Fatih.Dilber, Kübra.Özdemir, Volkan.Peri
bu topiği de sürekli ben dolduruyorum ;)
millet biletleri burda bekliyo galiba.....
Onur Kalender
17-05-2005, 02:30
* *Ben bilet beklemiyorum. Ama uyuyamıyorum... Neyse, biraz uğraşmam lazım uyumak için yoksa yarın uyuyacağım derste... İyi geceler herkese...
2 Misafir, 8 Üye
Onur.Kalender, Erkan.Ergün, Serkan.Özen, Gülçin.Akhan, Faruk.Damancıoğlu, Anıl.Ekinci, Anıl.Germeç, Fatih.Özpınar
Bahtiyar Güdürü
17-05-2005, 05:04
0 Misafir, 6 Üye
Bahtiyar.Güdürü, Forum Yönetimi, Hilal.Aslıer, Süleyman.Karadağ, Çagrı.Güngör, Yusuf.Demirci
Şeyma Akdaş
18-05-2005, 04:16
0 Misafir, 6 Üye
Şeyma.Akdaş, Burak.Becergen, Çagrı.Güngör, Hilal.Aslıer, Kübra.Özdemir, Mert.Salgın
ben kaçıyorum ya...yapçak bişi yok.detroit--indiana maçı da
zevkli geçmio..şöle 2 saat bari uyiim ben.hadii eywallah..
iyi şanslar herkese sabaha...
Mert Salgın
19-05-2005, 03:36
2 Misafir, 9 Üye
Mert.Salgın, Gökhan.Aktosun, Yusuf.Demirci, Taylan.Külekçi, Süleyman.Karadağ, Bahtiyar.Güdürü, Bestami.Gezer, Onur.Kalender, Nazım.Çevik
uykusuzluk başa bela....
Burhan Günarslan
19-05-2005, 03:45
hala uyumuyoruz ve buradayız
Onur Kalender
19-05-2005, 04:14
* *Ben yatıyorum artık Burhan. Bu kadar yeter. Her gece aynı şey, sonra derse geç kalıyorum hep. Hoş, yarın ders yok ama yolculuk var!..
0 Misafir, 3 Üye
Onur.Kalender, Bahtiyar.Güdürü, Yusuf.Demirci
Şeyma Akdaş
20-05-2005, 00:52
5 Misafir, 30 Üye
Şeyma.Akdaş, Kerem.Gürsel, Onur.Bilgin, Sercan.Okur, Mert.Salgın, Gözde.Molla, Sabri.Atılgan, Emre.Bağlı, Çağrı.Özmen, Tufan.Avşar, Uğur.Yedikardeş, Yavuz.Çıkrıkçı, Ceren.Bereceli, Anıl.Şeker, Berkay.Erdim, Burhan.Günarslan, Levin.Susar, Onur.Kalender, Murat.Karataş, Servet.Güldeş, Hayri.Arslan, Fatih.Can, Kübra.Özdemir, Baran.Bildirim, Erkan.Ergün, Hakan.Kırmızıgül, Pulat.Yılancıoğlu, Anıl.Germeç, Yiğit.Arman, Burcu.Oy
istanbul da ilk gece....Fenerbahçem olmasa,ablam olmasa,
3-4 kişi olmasa burası hiç benim için....canım İzmirim...
özledim len ilk günden..:(
Mert Salgın
20-05-2005, 00:58
6 Misafir, 27 Üye
Mert.Salgın, Onur.Kalender, Sercan.Okur, Onur.Bilgin, Yavuz.Çıkrıkçı, Anıl.Şeker, Gözde.Molla, Kerem.Gürsel, Tufan.Avşar, Yusuf.Demirci, Şeyma.Akdaş, Levin.Susar, Emre.Bağlı, Selcen.Yılmaz, Sabri.Atılgan, Çağrı.Özmen, Uğur.Yedikardeş, Ceren.Bereceli, Berkay.Erdim, Burhan.Günarslan, Murat.Karataş, Servet.Güldeş, Hayri.Arslan, Fatih.Can, Kübra.Özdemir, Baran.Bildirim, Erkan.Ergün
Şeyma İzmir den Karşıyaka dan sevgiler saygılar selamlar
Onur Kalender
20-05-2005, 01:12
Herkese iyi geceler. Bu İstanbul'da ki son gecem. Pazartesi görüşmek üzere...
7 Misafir, 26 Üye
Yiğit.Arman, Onur.Kalender, İsmail.Sümer, Onur.Tarhan, Gözde.Molla, Emre.Bağlı, Hayri.Arslan, Yunus.Taşköprü, Burhan.Günarslan, Mert.Salgın, Levin.Susar, Burç.Kurtoğlu, Cihan.Eldem, Sercan.Okur, Serkan.Özen, Volkan.Peri, Erkan.Ergün, Yavuz.Çıkrıkçı, Tufan.Avşar, Hakan.Kırmızıgül, Tolga.Yıldız, Anıl.Germeç, Anıl.Şeker, Kübra.Özdemir, Kerem.Gürsel, Onur.Bilgin
Onur Kalender
20-05-2005, 04:15
İyi geceler diyeli kaç saat oldu daha ama şimdi günaydın diyorum!.. Herkese iyi sabahlar...
2 Misafir, 9 Üye
Onur.Kalender, Yusuf.Demirci, Cahit.Binici, Ozan.Aras, Serkan.Özen, İsmail.Sümer, Erkan.Keremoğlu, Baran.Bildirim, Sercan.Okur
Serkan Özen
20-05-2005, 04:43
Sen hala gitmedin mi Onur ;)
Serhat Doğan
21-05-2005, 01:24
Sayıya bakılırsa daha gece olmadı:)
4 Misafir, 29 Üye
Serhat.Doğan, Uğur.Yedikardeş, Bestami.Gezer, Onur.Tarhan, Güçlü.Önder, Tolga.Yıldız, İhsan.Sarıkaya, Serkan.Özen, Çağrı.Özmen, Gökhan.Taşkan, İsmail.Sümer, Erkut.Yeğen, Cihan.Eldem, Burak.Kav, Burç.Üner, Bahtiyar.Güdürü, Seçkin.Özmen, Anıl.Şeker, Erkan.Keremoğlu, Tufan.Avşar, Selcen.Yılmaz, Levin.Susar, Ahmet.Mumcuoğlu, Kemal.Aktürk, Aydın.Kaya, Buğra.Aldanmaz, Yiğit.Arın, Cem.Kılıç, İnanç.Gülfidan
Ozan Avcu
21-05-2005, 01:39
uyumayın uleeeeean :)
GORA dan alıntıdır ;)
Yiğit Arın
21-05-2005, 01:42
Gece daha yeni başlıyo ;)
Nusret Bıyıklı
21-05-2005, 23:57
Saat 23:57
3 Misafir,28 Üye
saat 23:58 oldu bu arada:)
Burç Kurtoğlu
22-05-2005, 03:24
uykum yookk uyuyamıyorum :D
Yalçın Ateş
22-05-2005, 07:12
1 Misafir, 1 Üye
Yalçın.Ateş
bu misafir kim yahuuuu
Hasan Muradoğlu
24-05-2005, 01:47
3 Misafir, 22 Üye
Hasan.Muradoğlu, Cem.Özcan, Serkan.Özen, Özlem.Görür, Hüseyin.Kaplan, Deniz.Berkan, Emre.Oruç, Erkan.Keremoğlu, Şeyma.Akdaş, Vehbi.Şirikçi, Çağrı.Özmen, Yiğit.Arman, Ozan.Ercan, Levin.Susar, Ahmet.Mumcuoğlu, Burak.Kav, Ceren.Bereceli, İzzet.Gürgüç, Emre.Bağlı, Gülçin.Akhan, Seçkin.Mengül, Yusuf.Demirci
Servet Güldeş
24-05-2005, 03:25
1 Misafir, 5 Üye
Servet.Güldeş, Hasan.Muradoğlu, Polat.Alkan, Volkan.Peri, Çağrı.Özmen
maça yolculuk bütün düzenimi bozdurdu...
Serkan Özen
24-05-2005, 03:47
maça yolculuk bütün düzenimi bozdurdu...
Hakkaten bozmuş. Bozdu yerine "bozdurdu" yazmışsın :D
Onur Kalender
25-05-2005, 03:12
* *18:40'dan beri forumdayım... Yeter bu kadar bekçilik. Artık sabah ezanı ile yatağa girmek istemiyorum... Bu arada, hoş bulduk İstanbul!..
3 Misafir, 15 Üye
Onur.Kalender, Çağrı.Özmen, Erkan.Ergün, Faruk.Aksu, Seçkin.Özmen, Şafak.Dülger, Serkan.Özen, Hasan.Muradoğlu, Kemal.Gültekin, Erkan.Keremoğlu, Çınar.Şahin, Servet.Güldeş, Yiğit.Arın, Ahmet.İnal, Yiğit.Arman
Serkan Özen
25-05-2005, 03:14
İtü 4-3 önde ;)
Hasan Muradoğlu
25-05-2005, 03:19
3 Misafir, 12 Üye
Hasan.Muradoğlu, Onur.Kalender, Seçkin.Özmen, Şafak.Dülger, Serkan.Özen, Çağrı.Özmen, Erkan.Ergün, Kemal.Gültekin, Erkan.Keremoğlu, Çınar.Şahin, Servet.Güldeş, Yiğit.Arın
Faruk Aksu
25-05-2005, 03:30
4 Misafir, 8 Üye
Faruk.Aksu, Şafak.Dülger, Yusuf.Demirci, Seçkin.Özmen, Yiğit.Arman, Çağrı.Özmen, Onur.Kalender, Serkan.Özen
Onur Kalender
26-05-2005, 03:25
Nereye kayboldu bu misafirler? ;D
0 Misafir, 2 Üye
Onur.Kalender, Serhat.Doğan
Serhat Doğan
26-05-2005, 04:08
İkisi geri gelmiş sanırım:)
2 Misafir, 3 Üye
Serhat.Doğan, Onur.Kalender, Yusuf.Demirci
Yusuf Demirci
26-05-2005, 06:08
1 Misafir, 1 Üye
Yusuf.Demirci
:( yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :(
Serhat Doğan
27-05-2005, 01:59
Daha gece başlamamış sanırım:)
5 Misafir, 15 Üye
Serhat.Doğan, Onur.Bilgin, Süleyman.Karadağ, Tolga.Yıldız, Cem.Özcan, Ahmet.Tıkır, Hasan.Muradoğlu, Volkan.Peri, Serkan.Özen, Şeyma.Akdaş, Çağrı.Özmen, Erkut.Günel, Yiğit.Arın, Yusuf.Demirci, Yiğit.Arman
Hasan Muradoğlu
27-05-2005, 02:04
4 Misafir, 13 Üye
Hasan.Muradoğlu, Süleyman.Karadağ, Serkan.Özen, Şeyma.Akdaş, Fatih.Dilber, Cem.Özcan, Tolga.Yıldız, Onur.Bilgin, Serhat.Doğan, Metin.Altın, Ahmet.Tıkır, Volkan.Peri, Çağrı.Özmen
Şeyma Akdaş
27-05-2005, 02:23
4 Misafir, 10 Üye
Şeyma.Akdaş, Onur.Bilgin, Ceren.Bereceli, Hasan.Muradoğlu, Süleyman.Karadağ, Tolga.Yıldız, Cem.Özcan, Serkan.Özen, Fatih.Dilber, Çağrı.Özmen
Hadi kaçtım ben.size iyi beklemeler...
İzmir'im yağmur altındaymış,dolu yağmış bugün...
Ben yokum ya ondan ağlıyo İzmir ;) :P ;D
Serhat Doğan
27-05-2005, 03:46
Hiç sorma Şeyma abla,bir de şenlik haftası:(
2 Misafir, 4 Üye
Serhat.Doğan, Tarık.Şen, Cem.Özcan, Murat.Ok
Hasan Muradoğlu
27-05-2005, 04:23
1 Misafir, 6 Üye
Hasan.Muradoğlu, Serkan.Özen, Gülçin.Akhan, Firuz.Didik, Görkem.Erdoğan, Cevdet.Asker
misafirimizi iyi ağırlayalım arkadaşlar... ;)
Serhat Doğan
27-05-2005, 05:36
1 Misafir, 3 Üye
Serhat.Doğan, Hasan.Muradoğlu, Mehmet.Karakaya
Misafir biraz uzun kaldı ama:)
Hasan Muradoğlu
27-05-2005, 05:54
0 Misafir, 3 Üye
Hasan.Muradoğlu, Can.Vuruşkan, Serhat.Doğan
abi,
korkuttunuz misafiri.kaçtı bak! :P
Serhat Doğan
27-05-2005, 06:32
0 Misafir, 1 Üye
Serhat.Doğan
O da gidiyor şimdi,herkese günaydın...
Ömer Yağanoğlu
28-05-2005, 00:33
5 Misafir, 22 Üye
Ömer.Yağanoğlu, Mert.Salgın, Ramazan.Büyük, Cem.Özcan, Ziya.Güzdemir, Şeyma.Akdaş, Hayri.Arslan, Alper.Gerkuş, Faruk.Damancıoğlu, Uğur.Atar, Kerem.Gürsel, Murat.Can, Emre.Akça, Vehbi.Şirikçi, Rahmi.Kara, Kerem.Çalkılıç, Erkan.Ergün, Yiğit.Arın, Mehmet.Bakkaloğlu, Nihat.Kaba, Nihan.Bulut, Burak.Kav
Şeyma Akdaş
28-05-2005, 01:04
3 Misafir, 17 Üye
Şeyma.Akdaş, Nihat.Kaba, Aslı.Çelik, Kemal.Alaşahin, Özlem.Özoğul, Erkan.Ergün, Cem.Özcan, Hayri.Arslan, Vehbi.Şirikçi, Alper.Gerkuş, Kerem.Çalkılıç, Çağrı.Özmen, Emre.Akça, Kerem.Gürsel, Hilal.Aslıer, Mete.Karayel, Görkem.Erdoğan
İstanbul geceleri yaramıyor bana.....
kaçtım ben..eywallah....
Vehbi Şirikçi
28-05-2005, 01:05
Uzun zamandır 12 veya 01 dedin mi uykum gelir hale gelmiştim. Tekrardan gecelere dönüş yapıyorum yavaş yavaş...
Mert Salgın
28-05-2005, 01:21
3 Misafir, 19 Üye
Mert.Salgın, Yiğit.Arın, Kıvanç.Gülser, Erkan.Ergün, Özkan.Balaban, Maria.Mendoza, Deniz.Berkan, Hilal.Aslıer, Erkan.Keremoğlu, Çağlar.Çınar, Murat.Çağrı, Tarık.Şen, Vehbi.Şirikçi, Gülçin.Akhan, Hayri.Arslan, Nihat.Kaba, Selçuk.Gürbüz, Kemal.Alaşahin, Şeyma.Akdaş *
İzmir'den selamlar bugün Ege-Dokuz Eylül-Celal Bayar-İYTE karması olarak eğlencemizi yapıp alkolümüzü alıp sezonu kapattık...
Şeyma Akdaş
28-05-2005, 02:02
İzmir demeyiin bana :'( :'(
doktorrr hoşgeldiin .. ;)
bu arada ben hala burdayım yaff...
Vehbi Şirikçi
28-05-2005, 02:03
hoşbulduk :)
Mert Salgın
28-05-2005, 02:07
İzmirrrrrrr:):):)
valla eğlencemiz süperdi sende gelseydin görürdün Karşıyaka daydık bu sefer izleme organizasyonunu farklı oldu daha da ii oldu diğerlerine göre serde şampiyonluk da olunca değme keyfine:):):)
Mert Salgın
28-05-2005, 02:10
İzmirrrrrrr:):):)
valla eğlencemiz süperdi sende gelseydin görürdün Karşıyaka daydık bu sefer izleme organizasyonunu farklı oldu daha da ii oldu diğerlerine göre serde şampiyonluk da olunca değme keyfine:):):)
Melih Geçmez
28-05-2005, 02:36
iyi geceler millet var mı baska sabahce kahvesinde takılanlar :)
Mert Salgın
28-05-2005, 03:25
2 Misafir, 6 Üye
Mert.Salgın, Mehmet.Celal, Cem.Özcan, Seçkin.Mengül, Güçlü.Önder, Onur.Bilgin
Mehmet Karakaya
28-05-2005, 06:50
ben hala burdayım
Şeyma Akdaş
29-05-2005, 01:06
6 Misafir, 20 Üye
Şeyma.Akdaş, Tolga.Yıldız, Seçkin.Özmen, Serhat.Doğan, İsmail.Coşkun, Cem.Özcan, Fatih.Göğebakan, Barış.İlhan, Çınar.Şahin, Burak.Yayla, Yiğit.Arın, Mert.Salgın, Tuğba.Yıldız, Burç.Kurtoğlu, Emre.Bağlı, Melih.Yazıcı, Burak.Kav, Meray.Özen, Vehbi.Şirikçi, Burcu.Bıçar
bu topik de İzmirliler olmasa boş kalacak :P
ben İzmir demeyin diyom,Mert inadına ..... :)
yine İzmirli çok var bekçilerde.biz de olmasak...:P :P
Mehmet de sabaha gelir bekler.oh walla. :) :)
Mert Salgın
29-05-2005, 01:10
ne biri İzmir mi dedi valla ben demedim :P
Forum geceleri bizlerin...bekçileriyiz en uykusuzluğuyla
Şeyma Akdaş
29-05-2005, 01:12
ama tabi doktoru da unutmayalım.
artık gecelere geri döndü ;) ;)
Mert Salgın
29-05-2005, 01:15
Final haftası yaklaştıkça burdan çıkmak zor molalarda bekçiliğe devam
Cem Özcan
29-05-2005, 01:21
arkadaslar o sehrin kıymetini bilin, nasıl gozumde tutuyo anlatamam ya.... subattan beri gelemiyorum.arıyolar beni yok simdi çeşme'deyiz,yok simdi seferihisrdayız, simdi konak'a indik, karsıyaka'ya gectik. benm yerime yarın kahvaltıda boyoz yermisiniz arkadaşlar.... :'(
Mert Salgın
29-05-2005, 01:34
ayıpsın Cem her haftasonunda yaptığımız gibi İzmir "GEVREK"i ve Boyoz tabi kahvaltımızın adı belli iste yollayalım ;)
Burcu Bıçar
29-05-2005, 01:37
valla izmirim ya of yazında ben yıne seferıhısara gıtcem bazılarına hava atmak gıbı olmasın eee bıde bostanlı var yane ah ah bugunde karsıyaka alsancak oh oh ama yrn donuoım guller dıyarına:( beüüüüüüüüüüüü
Cem Özcan
eywallah mert! :) nasıl özledim boyoz, izmir tulum, bahçe domatı üçlemesini anlatamam yani... offffffffffffffffffff offf
Şeyma Akdaş
yaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'(
gelicem inşallah haftaya....
Burcu Bıçar
29-05-2005, 01:39
ule hepımız aynı anda izmir noluyo ya ızmır havalanacak bende uzuluom valla ayrılcam dıe fınallerde baslıcak bıtınce temellı burdayım ohhhhhhhhhh
Cem Özcan
29-05-2005, 01:49
at havanı burcu walla, gitsem bende kimse yukarlardan indiremicek beni... ya bi kentin herşeyimi farklı olur yaaaaaaaaaaaaaa..... :'(
Burcu Bıçar
29-05-2005, 01:52
ahahhaha kıskan işte ihihiihhi merak etme bende yrndan sora aynı durumda olcam ama sımdı kıskandırması coook zevklı oluo
aglama aglama kikirikukuru
Şeyma Akdaş
29-05-2005, 01:53
aynen hak veriorum.maç için gelmeme ve sadece sayılı günüm olmasına rağmen İzmirimi çok özledim ya :(
iyi ki uzak bi yerde okumamışım ben.dayanılmaz walla...
Cem Özcan
29-05-2005, 01:53
:P :P :P cok kıskandım
Burcu Bıçar
29-05-2005, 02:09
neyse sız kıskanadurun ben sole bı balkona cıkayım manzara karsı duram sonra yatayım hepınıze ii geceler ruyanızda izmiri gorun :P neyse ya uyku bole edıo yok daha fazla sacmalamadan sızde erken yatın bakim:)
Mert Salgın
29-05-2005, 02:18
valla domat-peynir-boyoz üçlemesi harikayadı üstüne bide kekik ve zeytinyağı oyy oyy sabahlar olsa da kahvaltoı yapsak tamam yeni org. belli kahvaltı organizasyonu hemde İzmir usulü
Cem Özcan
29-05-2005, 02:21
derin derin çek nefesi... :) *bak bakalım korfezin kokusuda geliyomu hafiften.....
keske bi izmir takımı olsa ligte de bizde oraya bi organizasyon duzenlesek.... super olur. ama essek takımlar cıkcaklarına, kume dusuyolar.... :(
Melih Geçmez
29-05-2005, 02:42
bu saatte birilerini forumda gormek guzel :) dun aksam geldigimde kimse yoktu... bu hafta sonu da bitiyo yarın son off off hafta içleri olması :(
Cem Özcan
29-05-2005, 02:46
bizler gece bekcisiyiz hocam... napalım baska isimiz yok.haklısın harbiden de hafta sonları geciyo ama bos geciyo yaw.sezonda bitti zaten... amacsız hafta sonları cok kotu oluyo...
Melih Geçmez
29-05-2005, 02:49
yapcak bisey yok herseyin baslangıcı oldugu gibi sonu da oluyo... onemli olan bu ikisinin ortasında biseyler yapabilmek...
Cem Özcan
29-05-2005, 02:51
öyle hocam, ama ne yalan söliyim iple çekiyorum önümüzdeki yılı şimdiden..doyamadım ki abi.tadı damagımda kaldı... :D
Melih Geçmez
29-05-2005, 02:56
aynen ya :D
Cem Özcan
29-05-2005, 02:57
;D
Melih Geçmez
29-05-2005, 02:59
boyle sampiyon olunca nese doluo insan
Cem Özcan
29-05-2005, 03:01
abi ne diyosun sen. ben ilk defa üst üste şampiyonluk gördüm.nasil önemli benim için anlatamam sana ya. hiç kupa görmedim. bide onu alsak gözüm açık gitmicem walla
Cem Özcan
29-05-2005, 03:48
0 Misafir, 5 Üye
Cem.Ozcan, Kemal.Gültekin, Ozan.Özdemiroğlu, Yiğit.Arman, İsmail.Sümer
Bahadır Yıldırım
29-05-2005, 04:21
0 Misafir, 3 Üye
Bahadır.Yıldırım, Cem.Özcan, Güçlü.Önder
Hadi bakalım.. direniyoruz uykuya :)
İsmail Sümer
29-05-2005, 04:24
0 Misafir, 4 Üye
İsmail.Sümer, Bahadır.Yıldırım, Cem.Özcan, Güçlü.Önder
hadi iyi geceler...
Cem Özcan
29-05-2005, 04:28
aynen hocam, her cumartesi gunu böle oluyo.zaga olunca bi yandanda... :D
Cem Özcan
29-05-2005, 04:45
artik yatıyorum arkadaslar. zaga da olsa dayanamıcam. dısardan ezan sesleri geliyo zaten...
ey forum, seni kendinle bas basa bırakıyorum...
herkese iyi sabahlar...
Cem Özcan
30-05-2005, 00:06
hadi bakalım 12 yi gectik saat itibariyle;
2 Misafir, 13 Üye
Cem.Özcan, Nusret.Gedik, Vehbi.Şirikçi, Burak.Yayla, Ömer.Yağanoğlu, Emre.Bağlı, Süleyman.Şevik, Süleyman.Karadağ, İlker.Alıcı, Mesut.Turna, Onur.Bilgin, Hilal.Aslıer, Yusuf.Demirci
Muhammed Turan
30-05-2005, 01:00
6 Misafir, 10 Üye
Muhammed.Turan, İsmail.Sümer, Yusuf.Demirci, Yiğit.Arman, Tufan.Avşar, Onur.Bilgin, Cem.Özcan, Vehbi.Şirikçi, Can.Özcan, Anıl.Germeç
Serhat Doğan
30-05-2005, 01:12
4 Misafir, 8 Üye
Serhat.Doğan, Cem.Özcan, Vehbi.Şirikçi, İsmail.Sümer, Onur.Bilgin, Yusuf.Demirci, Yiğit.Arman, Tufan.Avşar
Şeyma Akdaş
30-05-2005, 01:30
Uykusuz her gece bu soğuk kahvede
Sabahlarım bazen günlerce
Rüyalarıma gelme diye
Uykusuz her gece, yorgunum ölesiye
Unutur muyum seni yorulsam her gece ...
ne alakaysa.. :) :)
Cem Özcan
30-05-2005, 01:31
:) :) :)
5 Misafir, 13 Üye
Cem.Özcan, Şeyma.Akdaş, Hasan.Muradoğlu, Aslı.Çelik, Serhat.Doğan, Recep.Yüce, İsmail.Sümer, Utku.Avcu, Ceyhun.Tunalı, Ahmet.Tıkır, Arif.Akdemir, Ceren.Bereceli, Yiğit.Arman
Aslı Çelik
30-05-2005, 01:37
3 Misafir, 11 Üye
Aslı.Çelik, Hasan.Muradoğlu, İsmail.Sümer, Cem.Özcan, Recep.Yüce, Caner.Çelik, Şeyma.Akdaş, Serhat.Doğan, Utku.Avcu, Ceyhun.Tunalı, Ahmet.Tıkır
ii gecelerrr!!
Hasan Muradoğlu
30-05-2005, 01:40
4 Misafir, 8 Üye
Hasan.Muradoğlu, Serhat.Doğan, Cem.Özcan, Aslı.Çelik, İsmail.Sümer, Recep.Yüce, Caner.Çelik, Şeyma.Akdaş
herkese ii geceler..
Cem Özcan
30-05-2005, 02:12
2 Misafir, 6 Üye
Cem.Özcan, Erkan.Keremoğlu, Rahmi.Kara, Volkan.Peri, Serhat.Doğan, Aslı.Çelik
saatide 02.15 yaptık... :)
Serhat Doğan
30-05-2005, 02:28
2 Misafir, 4 Üye
Serhat.Doğan, Görkem.Erdoğan, Erkan.Keremoğlu, Cem.Özcan
Ben gideyim artık,sabaha okul bekler.
Kalanlara (ve gelecek olanlara) iyi geceler.
Cem Özcan
30-05-2005, 02:37
4 Misafir, 5 Üye
Cem.Özcan, Buğra.Öztürk, Serhat.Doğan, Erkan.Keremoğlu, Görkem.Erdoğan
benmde uykum geldi walla,hemde bu saatte.herkese iyi geceler arkadaşlar... :)
Mert Salgın
30-05-2005, 02:47
3 Misafir, 6 Üye
Mert.Salgın, Süleyman.Karadağ, Cem.Özcan, Buğra.Öztürk, Serhat.Doğan, Hakan.Kırmızıgül
final tatili ve ardından finaller geceler uzun olacak herkese başarılar saygılar...!
Serhat Doğan
30-05-2005, 03:14
3 Misafir, 6 Üye
Serhat.Doğan, Mehmet.Karakaya, Yavuz.Yavuzarslan, Uğur.Avcı, Cem.Özcan, Hakan.Kırmızıgül
Bu sefer iyi geceler...
Yusuf Demirci
30-05-2005, 05:27
noldu erkan niye uyku haram oldu :)
Meray Özen
30-05-2005, 23:58
gece baslıor..
::)
en son ben uyuycam..
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 00:06
Sabaha karşı dersin başlamasına 1-2 saat kala hala inatlaşan 2 insan. Önce yatmak ayıp gibiydi sanki ve birbirlerine uykuları geldiğini çaktırmamak için gözlük takıp uyurlardı.
8)
1-0-6 yüzaltı
Cem Özcan
31-05-2005, 00:09
2 Misafir, 19 Üye
Cem.Özcan, Vehbi.Şirikçi, Muhammed.Turan, Esra.Yılmazsoy, Aslı.Çelik, Polat.Alkan, Meray.Özen, Onur.Bilgin, Begüm.Günpınar, Emre.Bağlı, Deniz.Berkan, Mehmet.Boyacıoğlu, Barış.İlhan, Levin.Susar, Hilal.Aslıer, Mahir.Yeşil, Anıl.Şeker, Eray.Karabağlı, İlker.Alıcı
herkese iyi geceler.... :D
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 00:20
gece baslıor..
::)
en son ben uyuycam..
Yine başlıyoruz. Allah'tan yazılı deliller kalacak burada. Gözlük kullanmak yasak.. ;)
Şeyma Akdaş
31-05-2005, 00:26
heyyy..bensiz beklemek olur mu??
iyi ki seans geç bitti de geç geldik yani...
biz buranın fix kadrosuyuz,uyku haram..
tabii evimden bağlansam net de haram olmıcak ya neyse...
bu 146 nın saati ne kadar yaf? :)
izmire gitmeden fatura gelirse ablam benim cesedimi
yollıcak İzmire? :) ;)
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 00:29
Seans?
146'nın saati birkaç milyon diye biliyorum. Senin bu gece pek şansın yok o açıdan. :)
Cem Özcan
31-05-2005, 00:30
heheheheh cok pahalı walla.ben en son antalyada 250 ytl fatura odettim 146 yuzunden... :D
Şeyma Akdaş
31-05-2005, 00:30
piskolojik yardım alıom doktor :)
film seansı yaf :) :)
Meray Özen
31-05-2005, 00:31
gözlüksüz elbette :)
146 bayaa bi fazla gelir dikkat et
Şeyma Akdaş
31-05-2005, 00:33
250 ytl mi???
Allahım öldüm ben...
hemen yarın yola çıkmalıyım..
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 00:36
Film seansı? Bir de öyle güzel şeyler vardı değil mi hayatta? Seans deyince normal bir insanın aklına sinema gelmesi lazım değil mi?
Sorun benden kaynaklanıyor...
Aslı Çelik
31-05-2005, 00:37
şeyda moralin bozulucak ama bana 316milyon fatura gelmişti günde 2 saat giriodum.. hafife alma çok pahalı,yazık yani parana..
Şeyma Akdaş
31-05-2005, 00:44
aman Yarabbimmm..
herkese iyi geceler..:)
yok canıım,tırstığımdan falan kaçmıyom
çoook uykum geldii ;D ;D
nasıl uyuyasım var anlatamam
(bittim ben)
Cem Özcan
31-05-2005, 00:44
benden beteri de varmıs demkki.şeyma sana kolay gelsin... :P
Cem Özcan
31-05-2005, 00:58
arkadaşlar son durumu veriyorum ve yatıyorum.yarın erken kalkmak gerek zati.. hepinize iyi sabahlar şimdiden...:D
3 Misafir, 22 Üye
Cem.Özcan, Fatih.Dilber, Mehmet.Karakaya, Yiğit.Arman, Burak.Yayla, Onur.Bilgin, Çınar.Şahin, Mahir.Yeşil, Meray.Özen, Süleyman.Şevik, Barış.İlhan, Mehmet.Boyacıoğlu, Burak.Kav, Kıvanç.Gülser, Şeyma.Akdaş, Gözde.Sayılgan, Hilal.Aslıer, Uğur.Avcı, Gökhan.Yılmaz, Aslı.Çelik, Hasan.Çiftçi, Erkan.Keremoğlu
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 01:25
Uykusu gelen söylesin, bunu gurur meselesi yapıp kendini heba etmenin anlamı yok.
8)
Meray Özen
31-05-2005, 01:34
evet gözlüklerin arkasına saklanmaya da gerek yok..
bekçiler bize yeter..
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 01:43
Mevsim rüzgarları ne zaman eserse
O zaman hatırlarım
Çocukluk rüyalarım
Şeytan uçurtmalarım öper beni annem yanaklarımdan
Güzel bir rüyada
Sanki sevdiklerim hayattalarken hala
Akşama doğru azalırsa yağmur
Kız kulesi ve adalar
Ah burda olsan çok güzel hala İstanbul'da sonbahar.
Her zaman kolay değil
Sevmeden sevişmek
Tanımak bir vücudu yavaşça öğrenmek
Alışmak ve kaybetmek
İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış ağlamış yine
Rimelleri akıyor...
Aslı Çelik
31-05-2005, 01:50
teomannnnnnn:)
Gözde Sayılgan
31-05-2005, 01:52
İsTaNBuL!!!!
Vehbi Şirikçi
31-05-2005, 01:55
Boğaz
Başlıkları karıştırdık galiba. Kelime oyunu başlığı mıydı burası yoksa şimdi altımdakine bir soru sormam mı lazım?
Aslı Çelik
31-05-2005, 01:55
* * * * *İsTaNBuL!!!!
Onur Bilgin
31-05-2005, 02:13
ya yapmayın böle şeyler ya ,zaten canım çok sıkkın sınavlar başladı.sınavlardan sonra staj var yine buradayım
bilerek mi yapıyorsunuz :'( :'( :'( :'( :'(
Aslı Çelik
31-05-2005, 02:27
ağlama Onur yaaa,bilerek yaparmys hiç...
üzülme sen en kısa zmnda kawuşursun inş. istanbuluna..
Mert Salgın
31-05-2005, 02:30
selam bekçi tayfası nereye gidiyorsanız beni de alın patlayacam artık
sınavmış finalmiş gedi toplanın istanbul a kaçalım boğazda rakı balık kuzguncuk da kahve huzur sonra İzmir Foça yine huzur ve deniz offf offf
Mert Salgın
31-05-2005, 02:40
1 Misafir, 14 Üye
Mert.Salgın, Mesut.Turna, Onur.Bilgin, Gökhan.Baş, Serhat.Doğan, Meray.Özen, Barış.İlhan, Vehbi.Şirikçi, Aslı.Çelik, Çağrı.Altuner, Uğur.Yedikardeş, Burak.Kav, Burç.Kurtoğlu, İsmail.Sümer
son durum...finaller yaklaştı forum nüfusu artıyor
Onur Bilgin
31-05-2005, 02:40
ağlama Onur yaaa,bilerek yaparmys hiç...
üzülme sen en kısa zmnda kawuşursun inş. istanbuluna..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
bari bende devam ettireyim
istanbulun devamı hayat ;)
Aslı Çelik
31-05-2005, 02:42
3 Misafir, 14 Üye
Aslı.Çelik, Mesut.Turna, Gökhan.Baş, Mert.Salgın, Onur.Bilgin, İsmail.Sümer, Meray.Özen, Serhat.Doğan, Barış.İlhan, Vehbi.Şirikçi, Çağrı.Altuner, Uğur.Yedikardeş, Burak.Kav, Burç.Kurtoğlu
Walla final fln biyere kdr uykum geldi uyuorm artık..
herkese ii geceler,ii nöbetler :)
Mert Salgın
31-05-2005, 02:43
huzur-u dimah için ister sükut şu vücud
gönül gül ister gülistan içinde kalmış şu marur vücud
Mert Salgın
31-05-2005, 02:45
uyumıycam de sabahlamak istiyroum de 10dk geçmeden sızıp kalırsın vallah
Mert Salgın
31-05-2005, 02:50
ya kusura bakmayasın herkes bi yerden girince bende tutamadım kendimi yaptık bi hata ::)::):)
Onur Bilgin
31-05-2005, 02:56
ya kusura bakmayasın herkes bi yerden girince bende tutamadım kendimi yaptık bi hata ::)::):)
estağfullah kardeşim senle aslında alakası yok,hata bizde kesinlikle (önce kendi hatamız sonra kader)
bize de şuan sadece kendi çektiğim ve de internetten bulduğum ist. foto.alrına bakmak kalıyo :'( :'(
Serhat Doğan
31-05-2005, 03:03
1 Misafir, 15 Üye
Serhat.Doğan, Selçuk.Gürbüz, Mesut.Turna, Onur.Bilgin, Mehmet.Celal, İsmail.Sümer, Mert.Salgın, Sami.Altınay, Alper.Bilgen, Gökhan.Baş, Meray.Özen, Burak.Kav, Vehbi.Şirikçi, Ozan.Ercan, Aslı.Çelik
Gece mi başlamadı biz mi uyumayı sevmiyoruz?:)
Mert Salgın
31-05-2005, 03:18
* * * * * * * *bize de şuan sadece kendi çektiğim ve de internetten bulduğum ist. foto.alrına bakmak kalıyo *:'( :'(
hocam seninde işin zormuş neyse tez kavuştursun allah seni İstanbul una saygılar hörmetler
İsmail Sümer
31-05-2005, 03:29
2 Misafir, 10 Üye
İsmail.Sümer, Rahmi.Kara, Kerem.Çalkılıç, Mert.Salgın, Onur.Bilgin, Mehmet.Celal, Forum Yönetimi, Mehmet.Karakaya, Meray.Özen, Burak.Kav
bu saat için baya iyi.. iyi geceler herkese..
Mehmet Karakaya
31-05-2005, 05:12
serhat kardeşim ve ben şu anda burdayız.bi de nazım.çevik diye bi ark var sanırım
Mehmet Karakaya
31-05-2005, 05:15
serhat.dogan ve ben ;D serhat senide göndercem olum
Serhat Doğan
31-05-2005, 05:57
0 Misafir, 2 Üye
Serhat.Doğan, Ahmet.İnal
Bir haftadır forumun gece bekçiliğini yapıyorum.Yanımda olup beni yalnız bırakmayanlara teşekkürler...
Mehmet Karakaya
31-05-2005, 07:53
ne demek canım ;D
Ahmet İnal
31-05-2005, 08:34
0 Misafir, 2 Üye
Serhat.Doğan, Ahmet.İnal
Bir haftadır forumun gece bekçiliğini yapıyorum.Yanımda olup beni yalnız bırakmayanlara teşekkürler...
eyw :)
Cem Özcan
01-06-2005, 01:29
arkadalar bu akşam yokmu bekci aranızda.bakın taximden geldim, kafa iyi yine burdayım...:D
Misafir, 15 Üye
Cem.Özcan, Mert.Salgın, Gözde.Sayılgan, Burak.Becergen, Emre.Paçarız, Kemal.Alaşahin, Onur.Bilgin, Ozan.Ercan, Süleyman.Karadağ, Yiğit.Arın, Meray.Özen, Melih.Geçmez, Can.Özcan, Serhat.Doğan, Kerem.Gürsel
Gözde Sayılgan
01-06-2005, 01:32
arkadalar bu akşam yokmu bekci aranızda.bakın taximden geldim, kafa iyi yine burdayım...:D
Misafir, 15 Üye
Cem.Özcan, Mert.Salgın, Gözde.Sayılgan, Burak.Becergen, Emre.Paçarız, Kemal.Alaşahin, Onur.Bilgin, Ozan.Ercan, Süleyman.Karadağ, Yiğit.Arın, Meray.Özen, Melih.Geçmez, Can.Özcan, Serhat.Doğan, Kerem.Gürsel
cem yazmışsın ya işte 15 üye daha var bu gece senin gibi bekçi ;)
Cem Özcan
01-06-2005, 01:35
ya gozde sorma, ben ne dedigimin farkında bile degilim ya... :D sen demmesen walla yazmıs olmak icin yazdıgımı farketmicektim onu... :P
Mert Salgın
01-06-2005, 01:37
10 Misafir, 16 Üye
Mert.Salgın, Cem.Özcan, Gözde.Sayılgan, Emre.Paçarız, Meray.Özen, Murat.Karataş, Barış.İlhan, Süleyman.Karadağ, Onur.Bilgin, Ahmet.İnal, Melih.Geçmez, Burak.Becergen, Kemal.Alaşahin, Ozan.Ercan, Yiğit.Arın, Can.Özcan
selam millet gece yeni başlıyor hasılat ii yüklennn
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:37
slm gece bekcileri muhabbetiniz bol olsun :)
Cem Özcan
01-06-2005, 01:41
arkadaşlar gercekte dayaamıcamı farkettim.hepinize kolay gelsin... hayırlı nöbetler... :D
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:42
ben geldim buyuk bi sessizlik cöktü noldu yaw nereye gitti bunca insan :D
Mert Salgın
01-06-2005, 01:44
burdayız merak etme finaller kastıryor hafataya başlıyorrrr oyyy oyyy
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:45
saol cem.özcan iyi uykular
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:46
valla bilemicem bizim finaller başladı ve tam gaz gidio ne yapcam bilmiyom :)
Mert Salgın
01-06-2005, 01:48
oyy kolay gelsin o zaman..... hem sana hem bütün UniFeb ailesine başarılar finallerde
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:50
eywallah saol bende sana ve unifeb ailesine basarılar dilerim umarım hepimiz icin hayırlı gecer
Gözde Sayılgan
01-06-2005, 01:56
ya ne güzel kimin sınavlar bitti kiminin bitmek üzere.
herkes ikinci kat bronzlaşırken benim finaller daha yeni başlicak yaa :( ooofff
Melih Geçmez
01-06-2005, 01:58
:) merak etme bigun senin de biter
Gözde Sayılgan
01-06-2005, 02:35
benim yok sınavım yaa.benim sınavım herkes tatildeyken başlıcak :(
Kemal Gültekin
01-06-2005, 02:41
wala benim sınaw perşembe daha iki gün war her zamanki gibi son güne bıraktım ;) ama artık son gün kurtarmamaya başladı :'(
Gözde Sayılgan
01-06-2005, 02:48
Puhahaha yazın da sınav hiç çekilmez be.. Ben o zamanlar heralde yazlıkta olurum...
Ama üzülme be Gözde.. Her işte bi hayır vardır ;)
:-[ benim en son sınav 4temmuzda amerikayla beraber kutlicam valla :D
Gözde Sayılgan
01-06-2005, 03:13
yok ya daha ne günler gördü bu forum....
Serhat Doğan
01-06-2005, 03:28
1 Misafir, 8 Üye
Serhat.Doğan, Burak.Kav, Erhan.Andı, Onur.Bilgin, Mehmet.Karakaya, Gözde.Sayılgan, Murat.Karataş, İsmail.Sümer
İyi geceler arkadaşlar(misafir sana da)
Onur Bilgin
01-06-2005, 03:31
1 Misafir, 8 Üye
Serhat.Doğan, Burak.Kav, Erhan.Andı, Onur.Bilgin, Mehmet.Karakaya, Gözde.Sayılgan, Murat.Karataş, İsmail.Sümer
İyi geceler arkadaşlar(misafir sana da)
bende şu şarkıyı bir bulsam elveda diyecem de.uyuz olum.yarın kalkıp çalışmak lazım :(
Ahmet İnal
01-06-2005, 03:47
6 ya kadar forumdayım sonra izmit yollarında olucam herkese iyi geceler
Ahmet İnal
01-06-2005, 05:59
hadi ben kaçar size iyi forum nöbetleri banada bol şans sınavda
Meray Özen
02-06-2005, 00:00
hadi bakalım.. ::)
Vehbi Şirikçi
02-06-2005, 00:02
Bakalım..
8)
Gözde Sayılgan
02-06-2005, 00:12
gece güzel başladı hadi hayırlısı..... :)
Mert Salgın
02-06-2005, 00:48
6 Misafir, 15 Üye
Mert.Salgın, Meray.Özen, Murat.Karataş, Sercan.Matur, Cihan.Eldem, Gizem.İnanç, Maria.Mendoza, Deniz.Berkan, Erkan.Ergün, Burak.Kav, Yiğit.Arın, Onur.Kalender, Hüseyin.Kaplan, Onur.Bilgin, Hasan.Çiftçi
gece nöbeti..15kişi 6 misafirle devam etmekte... saygılar
Gizem İnanç
02-06-2005, 00:57
Sıcaklar dolayısıyla gündüz uyuyup gece ders çalışıcaktım güya... ::) Takıldık kaldık... 8) Şimdi gideyim uyuyayım... Zaten bu gün uyumamıştım... :P Dersler başka bir bahara kaldı.. ;D
Mehmet Karakaya
02-06-2005, 00:57
isim yazmak için henüz erken daha saat 01 civarı ne de olsa ;D
Onur Kalender
02-06-2005, 01:54
Şu misafirleri merak etmiyor değilim ama çıkmam lazım. Herkese iyi geceler, iyi nöbetler...
3 Misafir, 11 Üye
Onur.Kalender, Gözde.Sayılgan, Onur.Bilgin, Şafak.Dülger, Tuğba.Yıldız, Mert.Salgın, Mustafa.Güngör, Fatih.Dilber, Mehmet.Karakaya, Erman.Gören, Ozan.Ercan
Mert Salgın
02-06-2005, 02:04
6 Misafir, 10 Üye
Mert.Salgın, Mehmet.Karakaya, Şafak.Dülger, Onur.Bilgin, Onur.Kalender, Mustafa.Güngör, Burak.Kav, Ozan.Ercan, Gözde.Sayılgan, Tuğba.Yıldız
sana da ii geceler....çalışmaya devam
Mehmet Karakaya
02-06-2005, 02:05
hakkaten ya kim bu davetsiz misafirler gecenin bu saatinde ;D
Gözde Sayılgan
02-06-2005, 02:14
yok ben davet etmiştim onları.... :P
Mert Salgın
02-06-2005, 02:16
hoşgelmişler sefalar getirmişler....ya ben bu gece ölmem heralde 3.kahvemi içiyorum şuan daha saat 2.20... vay bana vaylar bana
Mert Salgın
02-06-2005, 02:18
bu arada mehmet hocam listeme almış bulunuyorum seni gizlenip çıkıverdiğini de görmedim sanma seninle 40.kişiyi de eklemiş oldum unifeb den 8.kişisin tebrikler saygılar:):)
Onur Bilgin
02-06-2005, 02:20
yarın biraz zorcuktan bi sınavım var.kendileri termodinamik oluyo.ben daha bakmadım.sabah erken kalkıp bakmam lazım öğlene kadar.ama hala buradayım.
ya yollayın beni yatağa da uyuyayım artık.tabi sabah 7 de falan kaldırmayı da unutmayın
Mehmet Karakaya
02-06-2005, 02:21
yok ben davet etmiştim onları.... :P
valla bilmeden mi dil uzattım şimdi ayıp oldu misafirlere ;D efendim hoşgeldiniz ;)
Onur Kalender
02-06-2005, 02:23
Adaş, eğer unutmadıysam Termodinamik dersi verebilirim. 73 den aşağı almadım Termodinamik2den...Gerçi unutulacak gibi değil, biraz tekrar ile üstesinden gelebilirim ama istersen... Zorlama yok!.. ;D
Mehmet Karakaya
02-06-2005, 02:24
sabah sınav var ve yatağa gidip uyumak istiyosun cık cık cık :) burdasın daha otur bakiyim oturduğun yerde :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.