PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Bursaspor // Turkcell Süper Lig 22. Hafta

Serdar Göçmez
21-02-2010, 15:33
Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/)(T.D. Christoph Daum) - Bursaspor (http://www.bursaspor.org/) (T.D. Ertuğrul Sağlam)

Stad: Şükrü Saracoğlu Stadı
Tarih: 22 Şubat 2010 | Pazartesi
Saat: 20:00
Hakemler: Bülent Yıldırım (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18913) (O), Cem Satman (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19193) (Y), Alper Ulusoy (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19272) (Y), Süleyman Abay (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19569)(D)

• Sakat ve Cezalı Oyuncular:

Fenerbahçe SK:

Sakat: Diego Lugano, Ali Bilgin, Deivid, Uğur Boral, Mehmet Topuz

Cezalı: -

Bursaspor:

Sakat: Turgay Bahadır, Sercan Yıldırım

Cezalı: -

• Aralarındaki Son Mücadeleleri:

(09/10)(TÜK) Bursaspor: 3 - 1 : Fenerbahçe
(09/10)(TÜK) Fenerbahçe : 3 - 0 :Bursaspor
(09/10)(TSL) Bursaspor : 0 - 1 : Fenerbahçe
(08/09)(TSL) Bursaspor : 2 - 1 : Fenerbahçe
(08/09)(TÜK) Bursaspor : 1 - 3 : Fenerbahçe
(08/09)(TSL) Fenerbahçe : 1 - 0 :Bursaspor

• Süper Lig'de Son Mücadeleleri:

Fenerbahçe SK:

Manisaspor: 2 - 2 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 1 - 1 : Diyarbakırspor
Sivasspor : 1 - 5 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 3 - 1 : Denizlispor
Trabzonspor : 0 - 1 : Fenerbahçe

Bursaspor:

Bursaspor : 1 - 1 : Trabzonspor
Ankaragücü : 0 - 0 : Bursaspor
Bursaspor : 3 - 1 : Eskişehirspor
Kasımpaşa: 0 - 0 : Bursaspor
Beşiktaş : 2 - 3 : Bursaspor

• Form Durumları (O: Beraberlik, +: Galibiyet, -: Mağlubiyet) :

Fenerbahçe : + + + + o o
Bursaspor : - + + + o o

Ufuk Coşkun
21-02-2010, 15:59
Kadroyu yazmaya başlayalım.

1-Guiza:rolleyes:

Geriside futbolcuların formuna bağlı olarak şekillenecek ama Guiza'nın yeri sabit ..

Umarım iyi bir futbolla alırız bu maçı,çünkü önümüzde çok önemli bir maç daha var.

Kenan Ergün
21-02-2010, 16:10
Yeter bursayla oynadığımız, gına geldi yahu :D

Yusuf İnan
21-02-2010, 21:48
eziklerin maçı 1-1 oldu bizim oldu :D geçen hafta pozisyon değişikliği yaptık sayalım :p
yarın maçı mutlaka kazanıp eski pozisyonumuzu geri alalım :cool: :D

Ufuk Coşkun
21-02-2010, 22:16
Evet artık puan kaybına tahammülümüz yok,hele şu fırsat elimize geçmişken hiç yok :).Bastır kanaryam,yarınki maçı söke söke al :)

Süleyman Sovukluk
21-02-2010, 22:33
bizim için bu maçı kazan fenerim buna ihtiyacımız var :(

Bekir Çelikten
21-02-2010, 22:52
Bu işi birisi lütfen anlatsın,bizde futbol oynadık,iyi olan oynar derler yoksa biz bu teoriyi yanlışmı biliyoruz.Yoksa başkan istedi oynatmak zorundayım durumumu,eğer böyleyse yandık ve bu vebalden başkan kurtulamaz.Başkan çıkıp şunu söylese doğru olmazmı ya ;evet güiza'yı transfer ettim ama beklediğimiz gibi çıkmadı bu yüzden üzgümnüm dese daha mantıklı olmazmı, başka kulüp başkanları bir sürü yanlış transfer yaptı hala kulübün başındalar demekki başkanlar yanlış yaptığı zaman hoş görülüyor.Bizim başkan bir tane yapmış olacak, bizde onu daha önce yaptığı başarılı transferlere sayarız.Baliç Okaça Anelka gibi,ama bizi bu ızdıraptan kurtarsın arkadaş.

Emre.Genç
21-02-2010, 23:19
Bursa onları elediğimiz için,ligde iyi bir yer için fena bastırıcak. Futbolcular ve teknik kadronun da açıklamaları çok iddialı. Umarım bu sefer de puan kaybetmeyiz. Bu maçı kazandığımızı düşünelim. Diyarbakır ve Manisa maçlarına yanmamak elde değil. Şimdiden %70-80 tescillenmiş olcaktı şampiyonluğumuz. Artık tahammül kalmadı;inşallah futbolcularımız akıllı başlı oynayıp yüzümüzü güldürürler.

Azam Ayçiçek
21-02-2010, 23:46
yarın saraçoğlundayımm :D:D görüşmek üzeree :D

Erdal Futtu
21-02-2010, 23:46
"Vur kır parçala bu maçı kazan" tezahuratının en geçerli oldugu bir maç.
Alalım bu maçı ama maç sonu Ertugrul Efendi yenilgiye kılıf bulmasın. Fenerbahçe üzerinden prim yapmasın!

Tuğba Tülü
22-02-2010, 01:27
Bizim için çok bereketli bir hafta ,yarın bu sezonun puan açısından en değerli maçından birini oynucaz ,trabzondan 2 puan gs den 2 puan bjk den 2 puan yendiğimiz takdirde bursadan 3 puan yani 9 puanlık maç artı liderlik ..umarım futbolcularımız da farkındadır bir kaza olmasın yazık olur

Yusuf Yavuz
22-02-2010, 15:50
trabzondan 2 puan gs den 2 puan bjk den 2 puan yendiğimiz takdirde bursadan 3 puan yani 9 puanlık maç artı liderlik ..

3 de bizim kazanacağımız puan, ettimi 12 :)

Gülcan Gündüz
22-02-2010, 15:57
türk telekomdan bilet bulabiliriz umarım:S istiyorum bu maça gelmeyi:S

Osman Ulutaş
22-02-2010, 16:00
bursanın çok canı yanacak bugün çok:kirbac:

Mustafa Ünal
22-02-2010, 16:19
22 liraya bilet bizi şampiyon yapacak.

Kupa maçındaki gibi bir taraftar kitlesi görmeyi umut ediyorum.

İlk yarı skoru yakalayıp , ikinci yarı kasmadan oynamak Lille maçı açısından da çok faydalı olacaktır.

Abdurrahman Aksakal
22-02-2010, 17:36
İlk yarı skoru yakalayıp , ikinci yarı kasmadan oynamak Lille maçı açısından da çok faydalı olacaktır.

kasmadan derken topu rakibe verip yaslanmak yanlış olur topu sürekli ayağımızda tutarak tempo düşürürsek çok iyi olur. ama yaslanırsak başımıza ne gelir bilemem..

Mustafa Ünal
22-02-2010, 18:34
kasmadan derken topu rakibe verip yaslanmak yanlış olur topu sürekli ayağımızda tutarak tempo düşürürsek çok iyi olur. ama yaslanırsak başımıza ne gelir bilemem..

Kupa maçındaki gibi skoru yap ilk yarı , ikinci yarı maçı kazanmak için debelenme manasında. İkinci yarı da , yaslan değil top çevir manasında.

Hasan Tunçel
22-02-2010, 19:37
yine deniz yine güiza ya!!!

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 19:52
yine deniz yine güiza ya!!!

Bu Daum'un niyeti taraftarın sabrını denemek! Yoksa göz problemi olduğunu düşünmeye başlayacağım.

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 20:51
Süper oynuyoruz 10 dk da :). Ve her zamanki gibi Guiza kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.

Onur Yıldırım
22-02-2010, 20:54
Süper oynuyoruz 10 dk da :). Ve her zamanki gibi Guiza kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.

Hiç sorma :S

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 20:57
Hiç sorma :S

Bireysel hata gelmezse Bursaspordan gol yemeyiz belli.Bilica sürekli pas hatası yapıyor.Onu biraz bıraksın ama Alex müthiş oynuyor :).

Ah Guiza ah.Takımımın oyuncususun ama ne diyim sana bilemedim.Her maçta aynı şey.

Andreeee Santoooosssss :) 2-0 :)

2-1 oldu ..1.70 lik adam geldi kafayla gol attı ...

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 21:10
Özer güzel çalımlar atıyor ama ayağında topu fazla tutmamalı.Alex'ten öğrenmeli bunu.

Özer sakatlandı :( Koluna birşey oldu :( Çıkıyor oyundan. Bursaspors'lular dağdan inme,sakatlamaya meyilli bizim takım oyuncularını.

Alex mükemmel oynuyor.Uzaktan şut çekiyor bu maçta,anladı ki guiza'ya pas verdiği zaman telef oluyor.Bir şutuda direkte patladı Alex'in :)

Yerden kalkmıyorlar,futbol erkek oyunu Bursasporlulara futbol yakışmıyor.

Levent Yağcıoğlu
22-02-2010, 22:19
Güiza'nın ağlamasını sağlayan herkese yazıklar olsun. Bu adam sezon sonuna kadar bu formayı giyecek. Ne kazandık şimdi Güiza'yı ağlatarak? Ayıptır ya!

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:25
2-2 oldu.Yahu neden hiç sonunu getiremiyoruz :(. 2-0 ı koruyamamak nedir.Hala bekliyorum takımdan 1 gol.Bu maçta puan kaybetmemeliyiz,bu şans tepilir mi ya!

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:31
Bişey diyemiyorum...Bu takımın ilk yarıdaki oyunu ile 2. yarıdaki oyunu bu kadar değişir mi yazık günah,kimlere emanet ettik biz takımı.Utansınlar!

Levent Yağcıoğlu
22-02-2010, 22:32
2-3

Taraftar maçı resmen verdi Bursaspor'a. Takımın moralini bitirdiler. Böyle yapacaksanız gelmeyin arkadaşım maça! Gelmeyin!

Murat Karaman
22-02-2010, 22:35
3-5 hafta önce Beşiktaş'a gülüyorduk, aynısını biz yaşadık bu gece. Yazık.

Alp Hacıoğlu
22-02-2010, 22:39
yazıklar olsun

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:39
Çıldırmamak elde değil...Burası Kadıköy burdan çıkış yok derdik kalemiz yıkıldı.Bunun hesabını artık birileri vermeli.Bu takım neden 45 dk iyiyken 45 dk yatar geride ya sebebi ne kardeşim.Defans yapmayı mı biliyorsun,gördük işte peşpeşe 2 gol yemenden süper defans yaptığını gördük.

Muhammet Akkaba
22-02-2010, 22:40
Yazıklar olsun .. Yazıklar olsun.. Yazıklar olsun . Bu lanet gecede emeği geçen herkese yazıklar olsun.

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:42
Sanırım bu bilet fiyatı düşürülmesi işi hiç iyi olmadı.Destekleyenler yerine köstek olanlar maça gelmeye başladı.Hepsine yazıklar olsun.Geceyi katlettiler.

Kenan Ergün
22-02-2010, 22:43
Sanırım bu bilet fiyatı düşürülmesi işi hiç iyi olmadı.Destekleyenler yerine köstek olanlar maça gelmeye başladı.Hepsine yazıklar olsun.Geceyi katlettiler.

Kupa maçında da o fiyattı. Fiyatla ilişkisi yok bence. Her şey ile olur parayla alakası yok bunun.

Levent Yağcıoğlu
22-02-2010, 22:44
Ben hayatımda ilk defa gördüm 2-1 öndeyken protestoyu! İş mi bu yapılan ya? Sinirden ağlayacağım!

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:45
Kupa maçında da o fiyattı. Fiyatla ilişkisi yok bence. Her şey ile olur parayla alakası yok bunun.

Yahu tabiki alakası yok ama bu taraftar modeli bizim taraftar modelimiz değil.Geçen sene de yaşadık bunu biz,bütün oyuncularımız ıslıklandı.Neler oluyor,zaten iyi yönetilmiyor takım birde üstüne taraftar geliyor.Yok kardeşim Lille maçında ev sahibiyiz diye seviniyordum ama bu taraftar maçtan soğuttu beni.Yazıklar olsun.

Levent Yağcıoğlu
22-02-2010, 22:47
Yahu tabiki alakası yok ama bu taraftar modeli bizim taraftar modelimiz değil.Geçen sene de yaşadık bunu biz,bütün oyuncularımız ıslıklandı.Neler oluyor,zaten iyi yönetilmiyor takım birde üstüne taraftar geliyor.Yok kardeşim Lille maçında ev sahibiyiz diye seviniyordum ama bu taraftar maçtan soğuttu beni.Yazıklar olsun.

Yönetim şampiyonluk havasına girilsin, takıma destek olunsun diye bilet fiyatlarını indirdi. Beyefendiler destekten başka her şeyi yaptılar. Resmen kritik bir virajda takımı mahvettiler. Sezonun geri kalanı bile tehlikeye girdi, henüz hiç bir şey kaybedilmemişken.

Samet Özbaş
22-02-2010, 22:50
2-0 dan sonra fark beklerken 2-3 oluyor nedir bu ya, bu bize hiç ama hiç yakışmıyor ooooof :(

İlkay Şener
22-02-2010, 22:53
2-0 dan sonra durduk yere İbne Bursa diye tezahura yapan ahmaklara Bursanın hediyesidir bu mağlubiyet. Senin ne işin var Bursa şusuyla busuyla! Takımını desteklemek moral vermek varken neden rakip takıma küfür ediyorsunuz????? O tezahurattan sonra yenileceğimiz aşikardı zaten. Sonrasında ki pas hatalarında aaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooooooo seslerini falan söylememize gerek yok zaten. Bu mağlubiyetin mimarı Pazartesi günü keşke gelmeseydiniz diyeceğimiz seyirciden başka birşey değildir.Çünkü takım gayet güzel oynadı. 60ncı dakika Semih şentürk diye tezahura yapıp 2-1 öndeyken Guizayı da kaybeden aynı seyircidir. O kenarda saçını başını yolan C.Daum'dan daha iyi bilmiyorsun !!!!! İlk önce sen kendi vazifeni yerine getireceksin. 2-0 öndeyken durduk yere hiçbir sebep yokken İbne Bursa diye tezahurat yaparsan sen seyirci değil ancak köstek olursun takımına. Pas hatasında aaaaaaaaaaaaa oooooooooooo, öndeyken rakip takımı motive etme! kimin seyircisisin sen FB mi yoksa İbne Bursa mı???????????????????????????????

eleştir eleştir de her 2 tarafıda eleştir...kendi evinde 2-0 dan 3-2 kaybetmekte neyin nesii ? bu işin tek sorumlusu taraftar olsaydı Lille maçındaki taraftara karşın oynanan futbol müstahakmıydı ??? biz 45 Bursa 43 üstelik maç eksikleri var sanırım...3 Yıl şampiyonluk böyle olucaksa işimiz var...Takımımız yeterli şöyle böyle diyen arkadaşlara bir kez daha sevgilerimi yolluyorum..Luganonun sakatlığından beri maç kazanamadık...Ama koskoca Fenerbahçede ona yedek stoper yok :) Tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun umarım önümüzdeki Lille maçında herşeyi unutup gerçek Fenerbahçe(!) gibi oynarlar...Çünkü eminim ki o maç taraftar elinden geleni ardına koymayacak.

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 23:02
Hakikaten takım olarak bu kadar üstün oynayıp maç kaybetmek...5 dk da maçı kaybetmek nedir ..Konuşamıyorum ...

Bekir Çelikten
22-02-2010, 23:02
Çok büyük bir taktik hata yapılmıştır ,daum efendi perşembe günü oynanan maçta denizi oynattı yaktı bizi ,ya gözümn hiçmi görmez zaten oyuncular yorgun ,stoperler bekir ve önder ne iş yapar?denizi kenaeda tut stoprlerden birini oynat deniz liberolardan biri yorulduğu zaman oyuna sok.daum efendi sen bu hale getirdin takımı ,haydi ayıkla pirincin taşını da göreyim.

Yusuf İnan
22-02-2010, 23:08
kabus bu bir kabus olmalı.:???:

son 3 haftadır oynadığımız her maç, her 90 dakika ömrümden ömür götürdü.

Emre Diler
22-02-2010, 23:19
yeter ya yeter nereye kadar 2 yıldır kan kustuk kızılcık şerbeti içitk dedik ama yeter ya bıktım arkadaş.Aziz Yıldırımda Daumda futbolcularda şu kapıdan çıkıp gitsinler ya.Bizi böyle çıldırtmaya hakları yok.

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 23:28
kabus bu bir kabus olmalı.:???:

son 3 haftadır oynadığımız her maç, her 90 dakika ömrümden ömür götürdü.

Aynı geçen sene.2-1 olduğu andan itibaren kendimi yedim.Berbat durumdaydım ve sonucuda kötü oldu.

Hasan Tunçel
22-02-2010, 23:51
2-0 dan 3-2 maç verilir mi?taraftar yanlış yapmış olabilir ama yenilgiyi taraftara bağlamak doğru değil.savunma dökülüyor gol yemediğimiz maç yok.lille maçında deniz ile güiza çok kötü bu maçta oynatıyor daum.halbuki semihle başlasa bu olayları engellerdi daum.hem taraftara el kol hareketleri yapıyosun hem de semihi oyuna alıyosun.bu nasıl iştir?bilica her maç bomba zaten.biri dur desin bu adama.ayrıca yeri geldiğinde profesyonel futbolcuyuz diyorlar ya o zaman profosyenellık yapıp tribünü duymayacak iş yapacaksın.

Çağrı Erdoğan
23-02-2010, 00:00
çok ayıp etti taraftar çok....Bu maçı sadece kaybetmekle kalmadık bence çok ağır yaralar aldı takım bu maç....

Fehmican Özyer
23-02-2010, 00:00
2-0 dan 3-2 maç verilir mi?taraftar yanlış yapmış olabilir ama yenilgiyi taraftara bağlamak doğru değil.savunma dökülüyor gol yemediğimiz maç yok.lille maçında deniz ile güiza çok kötü bu maçta oynatıyor daum.halbuki semihle başlasa bu olayları engellerdi daum.hem taraftara el kol hareketleri yapıyosun hem de semihi oyuna alıyosun.bu nasıl iştir?bilica her maç bomba zaten.biri dur desin bu adama.ayrıca yeri geldiğinde profesyonel futbolcuyuz diyorlar ya o zaman profosyenellık yapıp tribünü duymayacak iş yapacaksın.

semihle başlasa daha iyiydide daumu anlamak zor

Ergin Toprak
23-02-2010, 00:09
klasik bi daum yenilgisi daha, daum olduğu sürece bütün oyuncularımız hakettiğinide bulamaz, seyircimizde böyle acı maçlar seyretmeyede devam eder, ya bi insan her maça aynı kadro ve taktik le çıkarmı hiç b planı yok, herşey alexe bağlı, taraftar bağırdı diye oyuncu değştrir ve o oyuncuyu seyirciye ezdirir, lille maçında guizayı çıkarmadı bu maçta öndeyken çıkardı, guiza hiç olmasa sahada pres yapıp mücadele eden bir kaç oyuncudan biriydi, zaten takım yorulmuş ama gidip oyuna koşmayan takıma dirilik kazandırmıycak oyuncular alıyor, hiç etkisi yok ve nedir bu takımdaki ilk yarı koşan 2. yarı aşırı yorulmuş bi takım, hiç mi antreman yapmıolar

Barış Baştuğ
23-02-2010, 00:26
daum hatalı kabul orta saha oyundan düştüğü anda bir takviye yapması gerekirdi, bunuda geçtim blica'ya gereken uyarı yapılmalı, yaptığı tehlikeli hareketle maçın ve puanların gitmesini sağladı ayrıca yaptığı pas hataları artık tadımızı kaçırıyor.. Ve gelelim benim bugün içimi burkan olaya;guiza evet gerçekten çok çok kötü oynuyor ancak bugün yapılan protesto yersizdi.Kaç yaşında adam resmen ağladı bence bi bunu durup düşünmek lazım ve perşembe günü lille maçında guiza'ya destek vermemiz gerekiyor...

Ergin Toprak
23-02-2010, 01:34
özerin omzu çıkmış yazıkk şansta yok artık

Abdurrahman Aksakal
23-02-2010, 01:34
ben bu maçın skorundan çok Güiza'nın durumuna üzüldüm desem yalan olmaz herhalde.. her ne kadar eleştirsemde bugun o halini görünce çok üzüldüm. taraftarımız çok büyük ayıp etti..

Ufuk Coşkun
23-02-2010, 01:37
ben bu maçın skorundan çok Güiza'nın durumuna üzüldüm desem yalan olmaz herhalde.. her ne kadar eleştirsemde bugun o halini görünce çok üzüldüm. taraftarımız çok büyük ayıp etti..

+1907 Dalga geçen bile var.

Abdurrahman Aksakal
23-02-2010, 01:40
umarım lille maçında bi şekilde gönlü alınır birde gol atarsa unutulur bu mesele..

Murat Karaman
23-02-2010, 01:57
Şuan Yalova'dayım. Yalova İskelesi'ne geldi Bursaspor kafilesi ve taraftarlar, iskeleyi Bursaspor diye inletiyorlar. Lanet olsun..

Fuat Rıhtım
23-02-2010, 02:21
Alex 17 lig maçında 5 sarı kart görmüş. Servet 18 lig maçında henüz sarı kart görmemiş.

Ne kadar çirkef (!) oyuncularımız varmış bizim öyle.

Deplasmanlarda doğranmayıda bir yere kadar anlarımda. Artık adamlar evimizde doğruyor yahu. Gözünün önünde Bursalı oyuncu, bizim oyuncumuzu ittirerek topu alıyor, ben 150 metreden pozisyonu görüyorum, hakem 2 metreden göremiyor.

Ondan sonra gelde bu taraftarı tut. Küfür etme de.

Alper Öcal
23-02-2010, 02:26
Alex 17 lig maçında 5 sarı kart görmüş. Servet 18 lig maçında henüz sarı kart görmemiş.

Ne kadar çirkef (!) oyuncularımız varmış bizim öyle.

Deplasmanlarda doğranmayıda bir yere kadar anlarımda. Artık adamlar evimizde doğruyor yahu. Gözünün önünde Bursalı oyuncu, bizim oyuncumuzu ittirerek topu alıyor, ben 150 metreden pozisyonu görüyorum, hakem 2 metreden göremiyor.

Ondan sonra gelde bu taraftarı tut. Küfür etme de.

Muhterem başkanımız iki ileri bir geri yapmasa, Türk futbolunun marke değerini yükseltmekten fırsat bulsa da bugün Volkan Şen denen at hırsızı kılıklı topçunun Alex'e attığı Osmanlı tokadından sonra neden atılmadığının hesabını sorsa.

Hakem olacak nesne 2 metre uzağındaydı birde pozisyonun.

Ege Uysaler
23-02-2010, 09:41
maçın kırılma noktas özerin sakatlanıp yerine önderin girmesi oldu önder koca bir hiç maç boyu olumlu hareketi yok nee bir bindirme ne bişey bekir girseydi daha çok aktif olabilirdi kanat

Mustafa Ünal
23-02-2010, 09:55
Bir takım 4 maçtır kazanamayıp , 5.maçta evinde 2-0'dan 3-2 kaybediyorsa bu takım formsuz demektir. Bu takımın savunması iyi işler yapmıyor demektir. Bu takımın ortasahası çalışmıyor demektir. Bu takımın forveti artık değişmeli demektir.

Bilica'nın bomba olduğunu söylemekten bıktık sezon başında. Hiç şaşırtmadı. Baroni'nin gözle görülür bir form düşüklüğü var. Güiza'da da öyle. 3 oyuncu da nasıl uyarılır bilmiyorum -araba yumruklama dışında - ama kesinlikle oynadıkları takımın değerini , o formanın hakkını , ciddiyetini verdirecek şekilde oynamaları konusunda uyarılmalı. Lille maçında %99 yine bu oyuncular oynayacak.

Aslında suçun en büyüğü Daum'da. Ara transferde sezon başından beri en yoksun olduğumuz bölgeye , defansın göbeğine Bilica'nın bomba olduğunu bile bile göre göre adam aldıramadı. Şimdi çektiğimiz , girdiğimiz durumlara bak?

Artık geçti Bor'un pazarı , sür eşşeği Niğde'ye.

Süleyman.Özdemir
23-02-2010, 10:57
Artık bu kadarınada pes diyorum. Koskoca FB kendi saha ve muhteşem seyircisi önünde 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybediyor. Bu kadarıda olmaz ama.. Sözüm ona ki 3 sene rakiplere öpe öpe şampiyon olucakmışız. Avantajımızı kaybediyoruz. 3 haftada 7 puan kaybettik. Kaybeettiğimiz 7 puanı alsak şu anda çok avantajlı bir konumda olucaz...

Kulüp her yıl Fenerium ve bilet hasılatından dünyalar kadar para kazanıyor. Bunun reklam paralarını ve federasyondan gelen paraları saymıorum ama halen daha 180 milyon euro borcumuz oldugundan bahsediliyor. Bu kadarınada pes diyorum artık ama.

Guiza gibi adama 14 milyon euro veriyoruz. Bursasporun kurdugu takımın maliyeti belkide o kadar yok ama adamlar gelip bizi kendi sahamızda 2-0 geriden 3-2 yenebiliyorlar..

Şimdi kimse bana bu futbol böle şeyler futbolun içinde var die klasik şeyler sölemesin.. Devre arasında yaptıgımız transfere bak. Gökhan Ünal. 3,5 milyon eurpyu kulübede otursun diye mi verdik biz bu adama.

Arkadaşlar artık uyanma vakti geldi. Bu yönetim kendi menfaatleri için çalışıyor. Bunlara dur demenin vakti geldide geçiyor bile...

Esra Kendi
23-02-2010, 12:40
2-0 dan sonra durduk yere İbne Bursa diye tezahura yapan ahmaklara Bursanın hediyesidir bu mağlubiyet. Senin ne işin var Bursa şusuyla busuyla! Takımını desteklemek moral vermek varken neden rakip takıma küfür ediyorsunuz????? O tezahurattan sonra yenileceğimiz aşikardı zaten. Sonrasında ki pas hatalarında aaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooooooo seslerini falan söylememize gerek yok zaten. Bu mağlubiyetin mimarı Pazartesi günü keşke gelmeseydiniz diyeceğimiz seyirciden başka birşey değildir.Çünkü takım gayet güzel oynadı. 60ncı dakika Semih şentürk diye tezahura yapıp 2-1 öndeyken Guizayı da kaybeden aynı seyircidir. O kenarda saçını başını yolan C.Daum'dan daha iyi bilmiyorsun !!!!! İlk önce sen kendi vazifeni yerine getireceksin. 2-0 öndeyken durduk yere hiçbir sebep yokken İbne Bursa diye tezahurat yaparsan sen seyirci değil ancak köstek olursun takımına. Pas hatasında aaaaaaaaaaaaa oooooooooooo, öndeyken rakip takımı motive etme! kimin seyircisisin sen FB mi yoksa İbne Bursa mı???????????????????????????????
Arkadaşım 10 numara söylemişsin...:kizgin:

Akif Coşkun
23-02-2010, 12:55
oyuncularla bir ilgisi yok bilica zaten patlamaya hazır bomba onu bu takıma getirende suç, kazımın gönderilmesi başlı başına bir hata lille maçında sağ kanatta kim oynayacak merak ediyorum, volkanın alternatifinin olmayışı, ve herşey bir yana o kötü salak geri zakalı dedikleri guizanın gol kaçırınca bütün takımın yaptığı hataları görmezden gelip bütün yükü onun üzerine bindirmek, arkasından söylemediklerini bırakmadıkları guiza sağa koşuyor sola koşuyor semih semih diyen taraftara soruyorum şimdi girdi de ne yaptı sadece bu maç için değil bütün maçlar için! ve bir seçim yapmak gerekirse bu semihin yerine inadına guiza!!:kizgin::kizgin::kizgin:

Erdal Futtu
23-02-2010, 13:10
takım 60'tan sonra bitti resmen. Ertugrul orta sahaya 6 numarayı aldı, işin rengi degişti.
Deniz'i oynatıcaksan Bekir'i neden aldın?
Gökhan'ı son 3-4 dk oynatıcaksan neden aldın?
Fenerbahçe takımı kendi evinde 40 bin kişinin önünde düünyanın en iyi takımına dahi 2-0 dan maç vermemeli!

Serkan Şahin
23-02-2010, 14:03
Bir sözümde suçu 22 liralık biletlere kesenlere.Başta bende aynı düşüncedeydim.Biletler ucuzladı taraftar profili değişti diye.Ama her defasında ilk tepkinin sevinmek için seven kişilerin yoğunlukta olduğu maraton alt ve fenerium tribünlerinden ıslık ve yuhalama şeklinde ateşlendiğini görmek hiçte zor değil.Sadece bilet alan taraftara bu suçu yıkmak doğru değil.Birşeyler yolunda gitmediği zaman yine aynı taraftar değil mi sahaya atlayacak kadar sinir yapan isyan eden taraftar? Zaten komik olmaz mı sen başlattın ben başlattım diye tartışmak.Sorun bilet fiyatında değil , destek biçiminin herşey yolunda iken iyi , değilken kötü olmasında.

Akif Coşkun
23-02-2010, 16:21
Bir sözümde suçu 22 liralık biletlere kesenlere.Başta bende aynı düşüncedeydim.Biletler ucuzladı taraftar profili değişti diye.Ama her defasında ilk tepkinin sevinmek için seven kişilerin yoğunlukta olduğu maraton alt ve fenerium tribünlerinden ıslık ve yuhalama şeklinde ateşlendiğini görmek hiçte zor değil.Sadece bilet alan taraftara bu suçu yıkmak doğru değil.Birşeyler yolunda gitmediği zaman yine aynı taraftar değil mi sahaya atlayacak kadar sinir yapan isyan eden taraftar? Zaten komik olmaz mı sen başlattın ben başlattım diye tartışmak.Sorun bilet fiyatında değil , destek biçiminin herşey yolunda iken iyi , değilken kötü olmasında.

farklı bir bakış açısı ama katılmamak elde değil.

Akif Coşkun
23-02-2010, 16:31
burayada yazıyorum bu maç şampiyonluğun gittiği maç oldu söylemedi demeyin!:(

Emre Diler
23-02-2010, 16:41
lillede gervinho sakat hazard sakat debuchy sakat ama biz yinel lilie yenemeyiz bizde defansa bilicayla deniz solda vederson sağda önder ileride de guiza olunca yine yenilir ve eleniriz.

Kenan Ergün
23-02-2010, 19:32
lillede gervinho sakat hazard sakat debuchy sakat ama biz yinel lilie yenemeyiz bizde defansa bilicayla deniz solda vederson sağda önder ileride de guiza olunca yine yenilir ve eleniriz.

Lille'i geçtik diyelim, bu defansla L'pool maçında dalga konusu olacağız.

Abdurrahman Aksakal
23-02-2010, 20:06

o zamana kadar lugano yetişir en azından biraz toparlar savunmayı diye umut ediyorum ama lille i geçebilirmiyiz gerçekten şuanki kadro ile çok zor..

Serhat.Yaşasın
23-02-2010, 20:46
Hep destek tam destek parolasından asla vazgecmemeliyiz arkadaşlar.Gecmişte de kötü dönemlerimiz oldu.Cok cefalar cekti Fenerbahce için çarpan yürekler.Ve hiç susmadı hep görevini layıkıyla yerine getirmeye calıştı.Bundan sonrada esas olan yıkıcı değil yapıcı eleştirilerle konuşmaktır.Boşuna demiyoruz ÖYLE BİR SEVDAKİ TARİF EDİLMEZ FENERLİ OLMAYAN BUNU BİLEMEZ diye.Her sonucta destekten vazgecmeyenleri yürekten kutluyorum...

Ufuk Coşkun
23-02-2010, 21:06
Dün hiç umudum yoktu Lille maçı için ama niye umutsuz olalım ki? Fenerbahçeyiz biz..Lille bizim yanımızda ne ki.Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız.Eminim.Liverpool bekle bizi :).

Cem Demirtaş
23-02-2010, 22:17
http://www.youtube.com/watch?v=MVhKu8Dqi6Y

İzleyin keyfiniz yerine gelsin :)

İlkay Şener
23-02-2010, 22:44
http://www.youtube.com/watch?v=MVhKu8Dqi6Y

İzleyin keyfiniz yerine gelsin :)

Yüzüm güldü eyww :D

Eray Şen
23-02-2010, 23:18

8 yemeyiz bence

Fuat Rıhtım
23-02-2010, 23:55

Dikkat edinde Liverpool dalga konusu olmasın. Sakatlar elbet iyileşecek. Bu takımda bazı oyuncular elbet bu kadar kötü olmayacak.

Lille'i bir eleyebilsek, benim en çok merak ettiğim ikili, iki takımın İspanyol forvetleri olacak.

Kenan Ergün
24-02-2010, 00:48
Dikkat edinde Liverpool dalga konusu olmasın. Sakatlar elbet iyileşecek. Bu takımda bazı oyuncular elbet bu kadar kötü olmayacak.

Lille'i bir eleyebilsek, benim en çok merak ettiğim ikili, iki takımın İspanyol forvetleri olacak.

Amin inşallah yanılırım. Benim gördüğüm köy böyle.

Tuğba Tülü
24-02-2010, 14:28
Bizim için çok bereketli bir hafta ,yarın bu sezonun puan açısından en değerli maçından birini oynucaz ,trabzondan 2 puan gs den 2 puan bjk den 2 puan yendiğimiz takdirde bursadan 3 puan yani 9 puanlık maç artı liderlik ..umarım futbolcularımız da farkındadır bir kaza olmasın yazık olur

Yazıklar olsun avrupada oynayan bir takım 2-0 dan maç veriyor, böyle basit acemice hatalar olabilirmi ya,5 maçtır galip gelemiyoruz 2-0 dan skoru koruyamıyorsun yedek kulübesinde 1 tane skoru oyunu değiştiricek doğru düzgün adam yok ,ikinci yarı fikstür avantajı bizde dedik ,kadıköyde 2 maçta 5 puan kaybetik ,neler oluyor 5 haftada ne değişti kafayı yicem ya ,kötü oynuyoruz kaybediyoruz iyi oynuyoruz yine kaybediyoruz :???:

Murat Karaman
24-02-2010, 14:47
Galibiyet için özel tişört yaptırmışlar.

http://www.bursastore.com/?urun-detay_196_

Serkan Şahin
24-02-2010, 14:53
Galibiyet için özel tişört yaptırmışlar.

http://www.bursastore.com/?urun-detay_196_
sorma valla.sabah baktım yine fener üzerinden tişörtlerle piyasa yapma çabası.Bu furyaya bejeke gese derken bursada eklendi.Haberleri görünce zaten şok oldum.Yalova da karşılamalar..Sabaha kadar eğlenmeler..Tişörtler bastırmalar...Bursa şampiyon mu oldu ya? :)

Abdurrahman Aksakal
24-02-2010, 15:16
sorma valla.sabah baktım yine fener üzerinden tişörtlerle piyasa yapma çabası.Bu furyaya bejeke gese derken bursada eklendi.Haberleri görünce zaten şok oldum.Yalova da karşılamalar..Sabaha kadar eğlenmeler..Tişörtler bastırmalar...Bursa şampiyon mu oldu ya? :)

adamlar hakketti bu kadar basit.. çünkü olağanüstü birşey başardılar gerçekten.. ben hiç hatırlamıyorum kadıköyde 2-0dan maç verdiğimizi..

Serkan Şahin
24-02-2010, 15:31
2-0 dan verdiğimiz maç yoktur belki ama mesela Kayserinin 4-1 kazandığı maç vardır.O açıdan bakarsak bu da Kadıköyde elde edilmesi çok güç ve benimde daha önce Milan maçı hariç denk gelmediğim bir olay.O zaman böyle sevinç gösterileri olmamıştı.Herşeyin abartısı fazla bence.

Ufuk Coşkun
24-02-2010, 15:52
Kuşların korkulu rüyası yazmışlar , ne kadar komik bunlar...Dikkat etsinler seneye Sivas gibi tepetaklak olurlar..1-2 maç yenip bu kadar havaya giriyorlar işte büyük takımla küçük takım arasındaki fark bu,büyük takım yener ama normal hayatına devam eder,küçük takım yener hemen bir tarafları kalkar.

Eray Şen
24-02-2010, 15:58
olağanüstü birşey başardılar da bence hak etmediler..maç skorunu duyan bursa takır takır oynadı, bastırdı, pozisyonlar buldu ve 3 gol atarak öne geçti sanıyor..saçma sapan endirek vuruş golü olmasaydı lafı bile edilmezdi maçın..

Ufuk Coşkun
24-02-2010, 23:05
Lille maçının konusu ne zaman açılacak?

Burak Babacan
24-02-2010, 23:19
Lille maçının konusu ne zaman açılacak?
kardeşim en yukardaki foruma bak orda açıldı

Emre Diler
25-02-2010, 03:10
ya birşeyi de anlamadım bursa sanki iyi oynarak kazanmış gibi yok bursa haketti felan maçı resmen biz verdik bunun başka açıklaması yok

Abdurrahman Aksakal
25-02-2010, 03:41
ya birşeyi de anlamadım bursa sanki iyi oynarak kazanmış gibi yok bursa haketti felan maçı resmen biz verdik bunun başka açıklaması yok

biz vermesek zaten kimse puan alamaz burdan (diyarbakırı istisna olarak düşünüyorum) maç onların hakkıydı değildi demiyorum ama bu sevinci hakediyorlar diyorum kayseri 4 attı belki bize ama o zaman ligdeki konumları bursadan farklıydı.. sivas gibi tepetaklak olurlar yorumunada katılmıyorum.. sivas kendisinden büyük takımlardan puan alamadığı için şampiyonluğu kaçırdı bence ama bursa farklı Fenerbahçe'yide gsyide bjkyide yendiler her nekadar sevmesemde bursasporu tebrik ediyorum..