Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Büyükşehir Bld. Spor - Fenerbahçe // Turkcell Süper Lig 23. Hafta
Samet Koşar
28-02-2010, 15:33
İstanbul Büyükşehir Bld. Spor (http://www.ibbspor.com/)(T.D. Abdullah Avcı) - (http://www.fenerbahce.org/)Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/)(T.D. Christoph Daum)
Stad: Atatürk Olimpiyat Stadı
Tarih: 28 Şubat 2010 | Pazar
Saat: 15:00
Hakemler: Fırat Aydınus(O), Baki Tuncay Akkın(Y), Orkun Aktaş(Y), Çağatay Şahan(D)
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe SK:
Sakat: Diego Lugano, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Ali Bilgin
Cezalı: -
İstanbul Büyükşehir Bld. Spor:
Sakat: Dizar, Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz, Martin Kus, Abdülkadir Kayalı, Okan Buruk
Cezalı: -
• Aralarındaki Son Mücadeleleri:
(09/10) Fenerbahçe : 1 - 0 : Büyükşehir Bld. Spor
(08/09) Büyükşehir Bld. Spor : 2 - 0 : Fenerbahçe
(08/09) Fenerbahçe : 2 - 0 : Büyükşehir Bld. Spor
(07/08) Fenerbahçe : 2 - 2 : Büyükşehir Bld. Spor
(07/08) Büyükşehir Bld. Spor : 2 - 0 : Fenerbahçe
• Süper Lig'de Son Mücadeleleri:
Fenerbahçe SK:
Fenerbahçe : 2 - 3 : Bursaspor
Manisaspor : 2 - 2 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 1 - 1 : Diyarbakırspor
İstanbul Büyükşehir Bld. Spor:
Trabzonspor : 0 - 0 : Büyükşehir Bld. Spor
Büyükşehir Bld. Spor : 1 - 1 : Ankaragücü
Eskişehirspor : 2 - 1 : Büyükşehir Bld. Spor
Murat Karaman
28-02-2010, 16:12
Golü yedik :(
Yusuf İnan
28-02-2010, 16:16
neler oluyor bize yine neler oluyor :???:
Barbaros Altay
28-02-2010, 16:22
vederson çok donuk oynadı ya başta :S
İnanç Altan
28-02-2010, 16:30
Yuhalamaya mı gittiniz oraya..
Bravo
Kürşat Pak
28-02-2010, 16:31
yuhalıcaksınız daumu yuhalayaın denizi sağ açığa koymak nedir yaa:D:D komedisin daum
Gözde Karataş
28-02-2010, 16:35
haftalardır kupon yaparken duygusal davranmamak gerektiğini seve seve öğretti daum bize.
Kayhan Türk
28-02-2010, 16:41
Bu kadar eksiğin yanı sıra birde kendi oyuncularımızdan Selçuk ( Futboldan anlayan biri olsa bırak takımda olmayı idamanları seyredemez bile ) süper bi gol yedirdi bize, bunlara rağmen hala hakemlerin bu şekilde kendi kafalarından kural uydurup Fenerbahçemizi durdurmaya çalışmaları da ayrı bir komedi. Aziz Yıldırım artık hakkımızı savunacağını söylemişti ya , göreceğiz...
Gülcan Gündüz
28-02-2010, 16:42
ya hadi artık yaaa destek dediler destek sonuna kadar var zaten..!!!böyle devam ederlerse lille macındakı desteği bir daha göremezler..!!ya kazanacak ya kazanacak başka şansları yok!
dauma da kurdugu kadroya da ne dıyım ben ya ne diyim...!!
Görkem Demir
28-02-2010, 16:43
Kriz geçireceğim en sonunda. Bir tarafımızı mı keselim artık ya. Yeter,yeter..
Gol atsak da vermiyorlar. Bunun neresi ofsayt..
Kürşat Pak
28-02-2010, 16:44
Kriz geçireceğim en sonunda. Bir tarafımızı mı keselim artık ya. Yeter,yeter..
Gol atsak da vermiyorlar. Bunun neresi ofsayt..
ofsayt arkdaşım :(haklı hakem hatta hareket bile yapıyor kaleciyi şaşırtmak için santos..
Metehan Özcan
28-02-2010, 16:51
Fenerbahçe'li futbolcular bizlerle yine '' Eşek şakası '' geçiyor. Bu kısır döngüye karşı bir futbol devrimi yapılmadığı sürece... şuraya bakar mısınız yahu fenerbahçe defansı singapur keraneleri kadar rahat ve faal çalışıyor giren çıkan belli değil. bir taraftar kitlesi bu kadar da aşağılanamaz.
"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."
Murat Karaman
28-02-2010, 16:59
Goooolllll, Alex ;)
Sercan Sünetçi
28-02-2010, 17:08
Bursa da kazandı,6s nin işi zor buakşam alalım şu maçı da liderliğide haydi FENERBAHÇEM...
Barbaros Altay
28-02-2010, 17:11
maç durumu nasıl arkadaşlar ? 1-1 mi ?
Gülcan Gündüz
28-02-2010, 17:14
1-1
Kenan Ergün
28-02-2010, 17:20
Alex kırmızı aldı.
Sercan Sünetçi
28-02-2010, 17:22
maçı izlemiyorum ama karar doğru mu?
Kenan Ergün
28-02-2010, 17:25
Üstüne de yedik.
Akif Coşkun
28-02-2010, 17:25
ben böyle işin varya:kizgin::kizgin:
Esra Kendi
28-02-2010, 17:26
:kizgin:İzlememek en iyisi 2 - 1:kizgin:
Gülcan Gündüz
nedesek boş artık ya...
Yasin Okur
ben böyle bişey görmedim guizayı çekip indirene sarı veren hakem topa çıkan alex in yanlışlıkla rakip futbolcuya dokunmasına kırmızı veriyo ve bir gol daha yiyoruz
Gözde Karataş
28-02-2010, 17:27
izlemiyorum artık,sinirden sol tarafıma ağrı giriyor.
Kenan Ergün
28-02-2010, 17:30
Maç bitmiş forvet sokuyor hay Allah'ım.
İnanç Altan
28-02-2010, 17:31
emre çıktı şaka mı?
Ufuk Coşkun
28-02-2010, 17:33
Allah hepinizi bildigi gibi yapsın.
Yusuf İnan
28-02-2010, 17:33
Tek kelimeyle; rezalet.
Murat Karaman
28-02-2010, 17:36
Bitti, mağlubuz :(
Sercan Sünetçi
28-02-2010, 17:36
olmadı,umutlar yine haftaya kaldı.İBB YİNE 6s ye çalıştı...
Alican Gülberk
28-02-2010, 17:38
yönetim, futbolcular, daum; gücünüz bizi Fenerbahçeden soğutmaya yetmez..
Gözde Karataş
28-02-2010, 17:38
rakiplerinden daha iyi oynayıp bu kadar maç kaybeden başka bi takım gösterin bana.
Kürşat Pak
28-02-2010, 17:39
tek suçlu aziz yıldırım.. kovdugun adamı bıda basa getırıyorsun daum kımsın sen yaa
Burçay Tiftikçi
28-02-2010, 17:41
Fubolcularda toplansın sorry taraftar diye internet sitesi açsın.Yetti artık hep destek tam destek zırvalığı.
İnanç Altan
Taraftarın sabrı taşıyor..
Metehan Özcan
Gözlerimizin önünde yavaş yavaş eriyen bir dev... Sistemsizlik ve plansızlık bizi bu hallere getirdi. Birileri çıksın ve bize '' bu takımdan 3 sene hiçbir sportif başarı beklemeyin, uzun vade de ekol takım haline geleceğiz '' dese eyvalllah der, takımın bir plan ve program dahilinde yönetildiğine inanırız. ama bu '' cambaza bak '' oyununun sonu yok.
Alper Kayabaşı
Yeter be yeter yenildiniz gittik her mağlubiyetten sonra gittik destek verdik ama yeter artık maç kazanmayı unutturdunuz bize !
Ufuk Coşkun
28-02-2010, 17:43
rakiplerinden daha iyi oynayıp bu kadar maç kaybeden başka bi takım gösterin bana.
Onceden kötü oynasak bile 1pozisyon bulur gol yapardık,şimdi hersey tersine dondü.Beceriksiz oyuncular geldi.Artik karsi takim kotu oynasa bile gelip gol atiyor,bizim super buyuk oyuncularimizsa agizlari acik onlari izliyor.
Burak Babacan
28-02-2010, 17:44
olmadı,umutlar yine haftaya kaldı.İBB YİNE 6s ye çalıştı...
ne alaka bilerek mi yenilsin adamlar.o zaman 6s i yenen her takımda bize çalımış olsun bırakalım bu lafları.kendi takımımıza bakalım biz bu işlerin böyle gitmiceği kesin.acil kan değişikliği şart.
burdan fırat aydunusa da sözüm var allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hoca.güizanın pozisyonuna kırmızı yok alex topa bakarak zıplıyor hiçbir kasti hareket yok ona direk kırmızı.as düdüğünü bir kenara bırak mesleği
Hurşit Mursaloğlu
28-02-2010, 17:45
İyi oynayana zaten puan vermiyorlar biz kötü oynasak bile maçları 1-0 almamız lazım.
Kayhan Türk
28-02-2010, 17:46
Alex ile Rakibi aynı hareketi yapsın, bir sn. önce Alexin pasını engelleyen Fırat, Alexin kendine kızmasını yediremediği için yalandan bi masumane surat tavırı takınarak Alexi oyundan atsın, ha Alexin ayağı rakibe geldi ancak öyle bi tesadüf ki ikiside tamamen aynı harekette ve darbenin kime geleceği belli olmaz zaten, versen sarı verirsin , burada kırmızı kart tamamen art niyet.
Alex ve Emre haricinde hiç kimse! Fenerbahçeyi haketmiyor bu takımda, hiçkimse.
Takıma da fazla kızamıyorum, sene başında da söylemiştim daha hiç maç oynamadan, yine saçma sapan bi kadroyla yola çıkıyoruz hadi hayırlısı diye, bu işin hayırlısı yok kardeşim.
Dünyanın neresinde şampiyonluğa oynayan takımların tek forveti varken kanat oyuncuları defansif ???
Artık bizler inandık sizler inanın diye yalandan bağıracağıma hiç umursamamayı ve destek vermemeyi tercih ediyorum. İnansalarda başaramazlar, meziyet yok, teknik ekibinden futbolcusuna kadar...
Metehan Özcan
28-02-2010, 17:48
Taraftarın sabrı taşıyor..
Hayır taraftar artık patladı ve taşkın bir sel misali Samandıra'ya akmaya hazırlanıyor! Zaman bu iş, usul bilmez kişileri kulüpten temizlenme vaktidir.
Kürşat Pak
28-02-2010, 17:50
Hayır taraftar artık patladı ve taşkın bir sel misali Samandıra'ya akmaya hazırlanıyor! Zaman bu iş, usul bilmez kişileri kulüpten temizlenme vaktidir.
6 senedir olmadı şimdi mi olcak:) olsaydı denizlide olurdu hala deniz selcuk duruyor:D:D
Sercan Sünetçi
28-02-2010, 17:51
ne alaka bilerek mi yenilsin adamlar.o zaman 6s i yenen her takımda bize çalımış olsun bırakalım bu lafları.kendi takımımıza bakalım biz bu işlerin böyle gitmiceği kesin.acil kan değişikliği şart.
burdan fırat aydunusa da sözüm var allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hoca.güizanın pozisyonuna kırmızı yok alex topa bakarak zıplıyor hiçbir kasti hareket yok ona direk kırmızı.as düdüğünü bir kenara bırak mesleği
galiba yanlış anlaşılmış.İBB bizi yenerek belki de bu hafta lider olmamızı engellemiş oluyor matematiksel olarak bu konuda şansımız kalmadığı için.ben demiyorum tabi ki biz de hata yok...;)
Yasin Akyol
28-02-2010, 17:51
Nedir bu takımın sorunu? :S
Alican Gülberk
28-02-2010, 17:53
kangren olan kol tedavi edilemez...
Hasan Bulut
28-02-2010, 17:53
Yeter artık!!!
Gözde Karataş
28-02-2010, 17:54
hakemin 1-2 hatasıyla yenilcek takım değiliz biz. her şeyi hakeme yüklüyorlar,hakem bu hataları yapana kadar nerdeydi Fenerbahçe?
Hurşit Mursaloğlu
28-02-2010, 17:54
Nedir bu takımın sorunu? :S
Daum'a göre motivasyon bana göre hem kondisyon eksiği hemde inanç eksikliği.
Alican Gülberk
28-02-2010, 17:57
nihat özdemir hala hakem diyo ya ben hakem olsam çıkar: Ben zaten bu maç çok kötüydüm hakem bile sayılmam bu maç ama denizi baroniyi benmi getirdim bu takıma derdim onlar biraz kendine baksın derdim
İnanç Altan
28-02-2010, 17:58
Daum ders aldık der
Hep destek tam destek falan denir
Taraftar yine doldurur stadı
Haftaya da yeniliriz böyle gider
Muhammed Elma
28-02-2010, 17:59
8 maç üst üste kazandığımız zaman,attığımız son dakika golleri kötü oyuna rağmen alınan galibiyetler vardı.Taraftara daha ne istiyorsunuz UESFA da da lideriz ligde de beraberliğimiz dahi yok ditorlardı.Şimdi ne diyeceksiniz??????????????
Ne kaldı elimizde,artık üzülemiyorum bile normal geliyo sonuçlar,yazıktır bu taraftara
Alican Gülberk
28-02-2010, 18:01
8 maç üst üste kazandığımız zaman,attığımız son dakika golleri kötü oyuna rağmen alınan galibiyetler vardı.Taraftara daha ne istiyorsunuz UESFA da da lideriz ligde de beraberliğimiz dahi yok ditorlardı.Şimdi ne diyeceksiniz??????????????
Ne kaldı elimizde,artık üzülemiyorum bile normal geliyo sonuçlar,yazıktır bu taraftara
cevap hazır hakem şöle böle iyi oynadık falan falan
Muhammed Elma
28-02-2010, 18:03
cevap hazır hakem şöle böle iyi oynadık falan falan
Üzülerek katılıyorum sana , çıkar şimdi Daum efendi,hatalarımızdan ders çıkardık da der,lig uzun maraton daha var der, oldu bitti işte
Murat Karaman
28-02-2010, 18:05
Ne fikstür avantajı kaldı, ne sabır.
Nehir Başdan
28-02-2010, 18:07
yazıklar olsun bu takıma bu kadar ruhsuz nasıl oynarlar ya.bakıorum takıma en içten oynayan sahada herseyini koyan gs de yetişmiş olan emre belözoğlu yeter artık ....... fenerbahçe kulübünü bu hale getirdi nerde tuncaylar anelkalar nereden nereye getirdi fenerbahçeyi.bide utanmadan hala hakem diolar rakip belediye ya bütçesi senden 100 milyon euro daha az bırak hakemi ilk yarıda 2 3 yapman lazım maçı hala kendşlerini ve fb taraftarını kandırıolar böle yazık çok yazık
" Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır. "
Ahmet Ersavaş
28-02-2010, 18:08
bu sezonda taraftarlığımızın hiçbir anlamı kalmadı...
nihat özdemir hala hakem diyor..
daum bahaneler uydurmaya deam ediyor...
ama kimse gerçek sorunu bulamıyor..!!!
Eray Şen
28-02-2010, 18:11
yazıklar olsun bu takıma bu kadar ruhsuz nasıl oynarlar ya.bakıorum takıma en içten oynayan sahada herseyini koyan gs de yetişmiş olan emre belözoğlu yeter artık defolsun gitsin aziz yıldırım fenerbahçe kulübünü bu hale getirdi nerde tuncaylar anelkalar nereden nereye getirdi fenerbahçeyi.bide utanmadan hala hakem diolar rakip belediye ya bütçesi senden 100 milyon euro daha az bırak hakemi ilk yarıda 2 3 yapman lazım maçı hala kendşlerini ve fb taraftarını kandırıolar böle yazık çok yazık
sonuç nedeniyel tepkili olman doğaldır ancak bütçeyle top oynanıyorsa Avrupada kupa hayallerini bir kenara bırakmamız lazım..bırakalım artık şu bütçe lafını..ha derseniz ki rakibin yaş ortalaması 22 biz hala genç oyuncu sokmaya korkup denizi sağ kanatta oynatıyoruz, sonuna kadar yanınızda olurum
Görkem Demir
28-02-2010, 18:15
kangren olan kol tedavi edilemez...
Keseceksin o kolu kökünden, cerahat o kadar büyük ki akıt akıt temizlenmez bile..
Böyle kötü kulüp organizasyonu ( transferler,hoca seçimi,tribün politikaları ), böyle rezalet hoca yönetimi, böyle lakayt ve istediği zaman oynayan ehlikeyf futbolcular olduğu sürece şampiyonluk falan kazanılmaz. Çok net söylüyorum, Avrupa Kupalarına katılmamız bile tehlikeye girebilir böyle devam ederse.
Bu maçta ilk yarıda Deniz'in yuhalanmasına da anlam veremedim. Yahu bir tek adam neden kurban olarak seçilip yuhalanıyor her hafta. Yuhlayacaksanız Daum'u, tüm takımı yuhalayın. Bursa maçında Güiza, İBB maçında Deniz..Biz eskiden de kaotik bir kulüptük ama iş artık çığrından çıktı.
Sportif başarı gelmedikçe taraftar acısını takımdaki en zayıf halkadan çıkarıyor devamlı. Başkan 3 sene şampiyonluk sözü veriyor ama devre arası transfer yapmayıp, muhtemel sakatlıkları ve cezaları gözardı edip takımı 2.sınıf yerlilere,yabancılara emanet ediyor. Daum da nasıl bir hocadır ki bu şartları kabul ediyor.
Avrupa elden uçtu, lig sarsıntıda, kupa ise muamma. Kaos dolu, stresli, baş, mide, kalp ağrılı günler için emeği geçen herkese teşekkürler..
Murat Karaman
28-02-2010, 18:18
Birşeylerin değişmesi için Denizli travması mı bekleniyor?
Gözde Karataş
28-02-2010, 18:19
çok merak ediyorum acaba aziz yıldırım hala ''transfere gerek yok,büyük takım transfer yapmaz.'' cümlelerini kurabiliyor mu?
Nehir Başdan
28-02-2010, 18:19
sonuç nedeniyel tepkili olman doğaldır ancak bütçeyle top oynanıyorsa Avrupada kupa hayallerini bir kenara bırakmamız lazım..bırakalım artık şu bütçe lafını..ha derseniz ki rakibin yaş ortalaması 22 biz hala genç oyuncu sokmaya korkup denizi sağ kanatta oynatıyoruz, sonuna kadar yanınızda olurum
ben eğer taraftar olup bu ülkede en pahalı bilet parasını ve kombine parası ödüosam,fenerıum dan gidip alışveriş yapıosam.fb taraftar kartı alıosam kulube destek olarak takımın mali yapısı ligdeki 17 takımdan çok üstün ise eğer yönetim bunu fb futbol takımına yansıtamıyosa başarı olarak her şekilde bütçeyi kıyaslarım,avrupadaki kulupler bizim transfere harcadığımız paraların çok daha düşüğüne futbolcular bulup yıldız yapıolar.selçuk deniz vederson semih önder bekir bilica bunlar kimdir ya fb formasını giyiyolar dünya para alıp
İnanç Altan
28-02-2010, 18:21
Başkan soyunma odasına inmiş
Başkan Aziz Yıldırım soyunma odasına indi. Dauma ve futbolculara seslenerek Yazıklar olsun. Şu sahada oynadığınız futbol ile şampiyonluk kovalanmaz. Bu üzerinizdeki Fenerbahçe forması. Bundan sonra herkes neler yapılacağımı görecek dedi.
.
Alican Gülberk
28-02-2010, 18:22
Birşeylerin değişmesi için Denizli travması mı bekleniyor?
onun için son haftaya lider girmemiz lazım
İnanç Altan
28-02-2010, 18:25
nihat özdemir hala hakem diyo ya ben hakem olsam çıkar: Ben zaten bu maç çok kötüydüm hakem bile sayılmam bu maç ama denizi baroniyi benmi getirdim bu takıma derdim onlar biraz kendine baksın derdim
nihat özdemire bakma sen o en iyisini alır :D
Murat Karaman
28-02-2010, 18:26
onun için son haftaya lider girmemiz lazım
Hangi liderlik?
45 puanın var.
Galatasaray bu akşam oynuyor 47 puana sahip. Bursa'nın bir maçı eksik 46 puanı var. Beşiktaş'ın da bir maç eksiği var ve 42 puana sahip.
Bu performans ile ilk 3'e gir, öpte başına koy.
Cem Demirtaş
28-02-2010, 18:26
ofsayt arkdaşım :(haklı hakem hatta hareket bile yapıyor kaleciyi şaşırtmak için santos..
Ofsayt değil o pozisyon.. Top kalecinin solundan,Santos sağında geliyor üstelik top kaleciyi geçtiği anda da Santos hala sağ tarafında kalecinin.. Mantık olarak engellemesi imkansız ya da görüş açısını kapamış olması.. Buz gibi goldü..
Alican Gülberk
28-02-2010, 18:28
Hangi liderlik?
45 puanın var.
Galatasaray bu akşam oynuyor 47 puana sahip. Bursa'nın bir maçı eksik 46 puanı var. Beşiktaş'ın da bir maç eksiği var ve 42 puana sahip.
Bu performans ile ilk 3'e gir, öpte başına koy.
onu diyorum işte o tranvayı bile yaşayamayız
Ufuk Coşkun
28-02-2010, 18:28
O gol olsaydi yine yenilirdik.Bu takim artik inancini kaybetmis.
Ege Uysaler
28-02-2010, 18:30
takımı brezilyalı çöplüğüne çevirirsen olacağı bu
Hakan Kılınç
28-02-2010, 18:31
O gol olsaydi yine yenilirdik.Bu takim artik inancini kaybetmis.
Ben bir tek Emre'yi istekli gördüm /: diğerleri mac bitsede eve gitsek havasındaydı. Özellikle ilkyarıda .:(
Murat Karaman
28-02-2010, 18:34
Bilica'ya Galatasaray maçında görüntülerden 3 maç ceza verilir. Mehmet Yıldız, Sivas - Denizli maçında rakibinin boğazını sıkar, yumruk sallar 1 maç ceza alır. Gole giden adam düşürülür sarı kart görür, orta alanda ki pozisyonda Alex'e kırmızı kart çıkar.
Tamam takım kötü, takım ruhsuz. Ama bunlarda göz önüne gelsin, getirilsin.
İnanç Altan
28-02-2010, 18:34
Acil 6s maçı lazım bu takıma..
Mazlumu getirin banaa..
Metehan Özcan
28-02-2010, 18:35
Fenerbahçe'li olmanın tanımını bize baştan yazdırtan bir takım,teknik heyet ve yönetim var karşımızda. Fenerbaçe'li isen sen arkadaş, tuhaflıklara hazır olmak zorundasın içinde bulunduğun tüm imkan ve olanaklara rağmen! Fenerbahçe'li olmak takım kötü gittiği zaman '' Azizsilin '' dalgası beklemek ise eğer ve her kötü sonuçta hakem kırbaçını kullanmak ile anılır olmuşsa. ve Fenerbahçe'li olmak '' ağzımıza bir parmak ve çalmak '' sözü ile özdeşir hale getirilmişse... Kendinize başka bir yurt bulun derim. içinde dalkavukların ve beceriksizlerin olmadığı duygusal açıdan sömürülmeyecek başka bir yurt, başka bir cumhuriyet...
Gelinen noktada futbolcular,teknik heyet ve yönetim kadar bizde suçluyuz. Yapılan yanlış transfer politikalarını alkışlamak yerine yapısal ve ses getirecek bir kaç eleştiri yapabilsekdik. evet gelinen bu nokta da bizlerinde suçu var suçumuz '' tavır alamamak ''
Ali Akdemir
28-02-2010, 18:43
hakem makem bahane edilmesin bu takım FENERBAHÇE ! gerektiğinde çıkıp hakemide yenicek rakibide devirecek ! hiç bir mazaret kabul edilemez...
Resmen Rezillik !
Ege Uysaler
28-02-2010, 18:48
bu sene şampiyonluk gitti artık sen oynasanda yapmayacakları belli orası ayrı da artık aziz yıldırım ve yönetimi artı daum istifasını versin biz de seneye kafamız rahat girelim
Uğur Özçelik
28-02-2010, 18:48
-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA 8 EKSİK-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 8 sakat futbolcusu Fenerbahçe'ye karşı forma giyemedi. Sakatlıkları bulunan Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz, Martin Kus ve Okan Buruk 18 kişilik kadroda yer alamadı. Fenerbahçe'den devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Abdülkadir de sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyemedi.
Hakem ?
Eray Şen
28-02-2010, 18:52
hakem makem bahane edilmesin bu takım FENERBAHÇE ! gerektiğinde çıkıp hakemide yenicek rakibide devirecek ! hiç bir mazaret kabul edilemez...
Resmen Rezillik !
yapmayalım şunu abi ya..şu lafı söylemesek ne olur..biz Fenerbahçeymişiz hakemi de yenecekmişsiz..yok öyle bir dünya! rakipler artık öyle biraz daha fazla koşunca yenilecek rakipler değiller artık..adam bariz gol şansı olduğu su götürmez,tartışılmaz,konuşmaya değmez bir pozisyonda sarı kart gösterebilecek kadar işi ileriye götürmüş biz hala hakemi de yeneceğiz diyoruz
Erkut Şentürk
28-02-2010, 19:02
resmen alışmışız bi suçlu aramaya dışardan dauma hiç bişey diyen nerdeyse yaa çıldırcam deniz selçuk nedir yaa 2.ligde oynayamaz adamlardan ne kadar performans bekliosunuz deivid baroni nie oynamadı ilk yarı bi mantığı varmı sakat adam 45dk oynar 90 dk oynayamaz yok böle birşey
Uğur Özçelik
28-02-2010, 19:16
Daum bence bizimle dalga geçiyor ciddi anlamda.Deniz'e bi bakıyoruz stoper bi
bakıyoruz sol bek bi bakıyoruz sağ açık;keza stoper olarak beğenip aldığımız Bekir
sağ açık oynatıldı bir kaç maç ve bugün gördük stoper de bekir nasıl oynuyor.8
maç kazanınca taraftarı eleştiriyordu siz hiç o kadar maç arka arkaya kazanıldığını
gördünüzmü diye şimdi bizden destek bekliyor.Destek çubukluya devam edecektir
elbet ama bazen sarsmak lazım birilerini işlerini rayına sokmak için.
Kayhan Türk
28-02-2010, 19:16
Aziz Yıldırım demiş ya bundan sonra neler yapılacağını herkes görecek diye, bu lafı ilk defa duymayı veya bu lafa inanabilmeyi öyle isterdim ki.
Ali demiş hakemleride yenmeliyiz bir bakıma doğru da Erayın yorumunu dikkate alırsak - ki çok doğru bi tespit - bizim takımın Barcelona, Chelsea , Manu gibi olması gerekir.
Bu zihniyetle kadro kurulursa, sabaha kadar inan bi başarı yakalayamassın, hakemlerin rezilliği bu ülkede değişmez o yüzden çok üstün bi kadro yapımız olmalı.
Bizim yaptığımız olay ise üstün kadroyu bırak, anadolu takımlarından bile gerçekten fazla farkı olmayan bir kadro kurmak oldu. Hemde bu olay geçen sene yaşanan rezaletten sonra başkanımızın bundan sonra büyük revizyonlar yapılacak, bizim hedeflerimize uymayan oyuncularla yollar ayrılacak büyük transferler olacak , 3 yıl üst üste şampiyonluk sözlerinden sonra gerçekleşti.
Neye inanalım arkadaşlar, biri mantıklı tek bi şey söylesin de şu takıma destek olabileyim diye çırpınıyorum, yoksa benden bu yıl bu kadar.
not : bu şartlar altında bu takıma inanıp, başarı sağlamalarını ummak, durduk yere buzdolabının playstationa dönüşmesini ummak gibi birşey olsa gerek.
Hasan Tunçel
28-02-2010, 19:26
takım iki pas yapamıyor,nasıl kazanacaksın?selçuk,deniz gibi kazma futbolculara nasıl tahammül edilebilir?her pozisyon gol oluyor.kaleye gıdemıyorsun.
"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."
Süleyman Sovukluk
28-02-2010, 19:53
Bu takım nereye gidiyor???? :(:(
Aytaç Yener
28-02-2010, 20:26
bu daumu bir türlü anlıyamıyorum selçuk ve denizi 11 den eksik etmiyo her maç bizi eksik bırakan 2 adamla başlıyor. buda yetmezmiş gibi iki yüksek defans arasında yanlız kalan güizanın yanına topu indirecek olan gökhan ünalıda 2. golü yiyene kadar yedekte tutuyo şaka gibi resmen zaten hakeme söyliyecek söz yok..
Ufuk Coşkun
28-02-2010, 21:44
Tekrar izledim Guiza'nın pozisyonunu.Son adam faul yapıyor ve sen düdüğünü çalıyorsun ......Düdüğünü çalıyorsan kırmızıyı göstereceksin .......
" Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır. "
Arzu Özmen
28-02-2010, 21:50
Türkiyede Koray Gençerler ve Fırat Aydınus kadar şeref yoksunu bir hakem daha yoktur zaten o değil de 8de 8 yapmayız inşalalh=/
Yasin Akyol
28-02-2010, 21:59
Hakem makem bahane. ntv spor da, bugün rıdvan dilmen gerekenleri söyledi, artık bişeyleri değiştiriceklerse değiştirsinler biz 3 sene şampiyonluk değil, standartı nı her sene yükselten bir takım istiyoruz.
Emre Diler
28-02-2010, 23:04
ya sen bir transfer politikası yapmışsın aldığın oyuncular sadece ilk 11e girecek cinsten.Peki bu takımda aslar sakatlandı mı yedeklere muhtaç olmayacak mı bu takım.Peki bu takımın yedekleri alternatifleri kim?Geçen sene dökülen Selçuk Deniz Ali Bilgin Devid Vederson Önder Uğur.Al takımın yarısı sakat ve biz bunlara muhtaç kaldık.Denizle selçukun yaptıklarını bugün hep birlikte izledik.Ne yaptılar ne değişti onlarda.Veya Uğur Boral iyi olsaydı ne kadar iyi oynayacaktı vederson hala orta açabiliyor mu devid ne kadar oynadı önder kendini geliştirdimi Ali Bilgini hiç açmayalım.Sen geçen sene bir fiyasko yaşamışsın ve bu fiyaskonun sahiplerini hala takımda tutuyorsun.Geçen seneden bu takıma kalacak Alex,Emre,Gökhan,Semih,Lugano,Volkandı.Peki sen ne yaptın ancak 6 transfer.Başınada bir tane oyunu okumayan bir adam.Sonra 3 sene şampiyonluk.Buna kargalar güler.İşte şampiyonluk gidiyor.İnşallah sende bu trenin içinde olur da bu kulübü bırakır gidersin Aziz Yıldırım.Bugün bu hale gelmemizin tek sorumlusu sensin Aziz Yıldırım
Akif Coşkun
28-02-2010, 23:06
''İnsan bir kuyuya düştüğünde, itenin ne önemi vardır ki... Onu en çabuk şekilde dibe götüren, kendi ağırlığıdır'' diye bi söz var aynen bizim durumda bu şekilde...
Eyüp Toktaş
28-02-2010, 23:15
10 senedir ayni hikayeler
Ne zaman yenilsek yok ssu suclu yok bu suclu,
sunu gönderlim , bu gelsin tüm dertler bitsin
Bu sene Daum , gecen sene Aragones , gelecek sene kim olacak ?
10 senedir takimi kuramayan Baskanimiz nerede?
10 senedir takima bir 11 yapip yedegini bile almayan kim ?
10000000 defa yazdik.
Gecen senede yazsik , daha öncede yazdik , devre arasindada yazsik
BU TAKIMA ACIL TRANSFER SART
Lugano sakatlandi defans yok iste.
alex'in yedegi yok
Semih , Güiza'nin yedegi yok
Orta sahada 15 kisi var defans ve forvet hatti yok
Kanat yok
futboldan cok iyi anlayan Baskanimiz 12 senedir bunlari görmüyor mu?
Engin Kaşkaya
28-02-2010, 23:28
10 senedir ayni hikayeler
Ne zaman yenilsek yok ssu suclu yok bu suclu,
sunu gönderlim , bu gelsin tüm dertler bitsin
Bu sene Daum , gecen sene Aragones , gelecek sene kim olacak ?
10 senedir takimi kuramayan Baskanimiz nerede?
10 senedir takima bir 11 yapip yedegini bile almayan kim ?
10000000 defa yazdik.
Gecen senede yazsik , daha öncede yazdik , devre arasindada yazsik
BU TAKIMA ACIL TRANSFER SART
Lugano sakatlandi defans yok iste.
alex'in yedegi yok
Semih , Güiza'nin yedegi yok
Orta sahada 15 kisi var defans ve forvet hatti yok
Kanat yok
futboldan cok iyi anlayan Baskanimiz 12 senedir bunlari görmüyor mu?
+1907 abicim o kadar haklısın ki.ben yazmadan sen yazmışsın duygularımı.Her sene 11 kuruluyor takım bitiyor.Yıllardır deniz-selçuk-ali bilgin ya bu adamların yerine neden daha iyileri getirilmiyor?11 inde biri cezalı ya da sakat duruma düşünce gözlerimiz hemen selçuk deniz ali bilgin de.acaba nasıl oynucak diye.
Eğer büyük takımsan 18 maç kadronda hepsi birbirinden iyi olacak.Oyuncu değişirken ulan yedek giriyor daha kötü olacak demeyi bırakıp,aha şu giriyor çok iyi topçu diyip yeni umutla bizi heyecanlandırmalı.Şimdi Emre çıkıyor giren selçuk bu adam bizi ne kadar heyecanlandırabilir.Bütün avrupa takımlarında giren çıkan adamlara bi bakalım.
Bugünlerin en büyük sorumlusu Fenerbahçe Yönetimidir.Yapılan ve yapılmayan transferlerdir...
Emre Diler
28-02-2010, 23:44
biraz inancım olsa ya biraz inancım olsa şampiyon oluruz derim.Çünkü adamlar hala çok zor deplasmanlara gidecek.Ama benim takımım her gelen topta gol yerse benim hocam bırak 3 puanı 1 puan için bile 87de adam alırsa benim başkanım deniz gşibi selçuk gibi topçuları tuttarsa ben şampiyonluğa değil antalyasporu yeneceğimize bile inanmıyorum.Sen istediğin kadar oyna bu takım böyle goller yedikçe böyle hoca oldukça sen buna mahkumsun
Aytaç Yener
28-02-2010, 23:49
desteğinize ihtiyacımız var dediler bu sezon hiç dolmadığı kadar doldu tribünler 3 maçtır sonuç hala hüsran hala hüsran. bu maç 3-5 kendini bilmez önce hakema çakmak sonra belediyeli oyuncuya para atarak antalya maçınıda seyircisiz hale getiricekler büyük ihtimal. bakalım daumun haftalardır beklediği çıkış seyircisiz maçta mı gelicek .
Faruk Güler
28-02-2010, 23:51
onlar çıkışa geçmek için adım atsın biz stadın dışındanda destekleriz ;)
Gökhan Yalçınkaya
01-03-2010, 00:18
Valla yanlısım varsa düzeltin ama, söyle " bu pozisyon da nasıl kacar?,off suta bak be !! ,ne vurdu ama diyebileceğimiz pozisyonumuz yok" varsın hakem de onlardan olsun ama biz kazanmak için ne yaptık ben ona bakmaya calısıyorum,sadece calısıyorum..
Onca taraftar seni yalnız bırakmamıs,deplasman diye gidip kendi evinde mac oynadım sanar insan böyle bir ortamda ama yok hiç bir baskı kurma yok sut yok bitirici pas yok.Üstüne üstlük sag acıkta deniz var ortada selcuk var,yedekte baroni var deivid var semih var gökhan var ..
Son olarak da bundan sonra puan kaybı olmamalı ki sampiyon olalım inşallah.Fark şimdilik 5 ,12 hafta var sanırım geri kalan hadi bir umut daha...
Ali Akdemir
01-03-2010, 00:34
Valla yanlısım varsa düzeltin ama, söyle " bu pozisyon da nasıl kacar?,off suta bak be !! ,ne vurdu ama diyebileceğimiz pozisyonumuz yok" varsın hakem de onlardan olsun ama biz kazanmak için ne yaptık ben ona bakmaya calısıyorum,sadece calısıyorum..
Onca taraftar seni yalnız bırakmamıs,deplasman diye gidip kendi evinde mac oynadım sanar insan böyle bir ortamda ama yok hiç bir baskı kurma yok sut yok bitirici pas yok.Üstüne üstlük sag acıkta deniz var ortada selcuk var,yedekte baroni var deivid var semih var gökhan var ..
Son olarak da bundan sonra puan kaybı olmamalı ki sampiyon olalım inşallah.Fark şimdilik 5 ,12 hafta var sanırım geri kalan hadi bir umut daha...
11 hafta 33 puan 5 fark..
eğer samiyen deplasmanına kadar full çekersek ve ordanda yenilmeden dönersek işte o zaman şampiyonluk havasına gireriz ;)
Gökhan Yalçınkaya
01-03-2010, 00:36
eğer samiyen deplasmanına kadar full çekersek ve ordanda yenilmeden dönersek işte o zaman şampiyonluk havasına gireriz ;)
su 3 haftada kaybettiğimiz sacma sapan puanlardan sonra bu dediğine inanmayı okadar cok istiyorum ki :kahve:
Aytaç Yener
01-03-2010, 00:38
havaya girmeden kayıpsız gidelim havaya grince rahatlayıp salıveriyoruz sonra toparlamak zor oluyo
Engin Kaşkaya
01-03-2010, 00:40
su 3 haftada kaybettiğimiz sacma sapan puanlardan sonra bu dediğine inanmayı okadar cok istiyorum ki
Senenin şampiyonu Samiyen de belli olacak.Aradaki fark ne olursa olsun bu sene iki aday var şampiyonlukta iki takım var.ya Fenerbahçe ya Galatasaray.Dananın kuyruğu samiyende kopacak.27.Hafta herşey bitecek arkadaşlar;)
Ufuk Coşkun
01-03-2010, 02:22
Vallahi şampiyon samiyende belli olacaksa kesin şampiyonuz:rolleyes:..6s iyiki varsın :).
Hala en büyük şampiyonluk adayı Fenerbahçe'dir..SaRbi 3'lü çektirsin dursun..Biz Samiyen'de ikende 3'lü çektirebilecek mi bakalım.
Bu hafta itibariyle Aziz Yıldırım gidip çoğu kişinin kulağını sündürecektir diye düşünüyorum ve bu haftadan itibaren takımımızda çıkış olacaktır.Eminim :).
Özgür Okcu
01-03-2010, 03:05
aziz yıldırım dan hala bişey bekleyen varsa boşa bekler bundan sonra diye başlayan cümlelerini çok duyduk zira daum a biraz değineyim yedek kulübesinde deivid baroni semih ve gökhan varken sahaya selçuk ve deniz i sürmesi komik ama kalkıp da deniz i sağ açık oynatmaya kalkması ultra komik yahu dalga geçiyo falan olması lazım esas mevkisi stoper olan top sürmeyi beceremeyen bir adamdan kanat oynamasını beklemek hangi futbol mantığıyla açıklanabilir iddia ediyorum beni koysunlar daum un yerine daha iyi yönetirim takımı para falan da istemem valla bak selçuk mesela ya arkadaş biz senin kaybettiğin toplardan gol yemek zorunda mıyız 6 yıldır ekmeğini yiyosun bu kulübün dön arkana bi bak hep zarar hep zarar onca yılın hatrına bunu gör de kendin git bu takımdan yoksa ne bu yönetim seni bırakır ne de bu hoca yedek bırakır olan da bize olur izlerken kanser oluruz hakem zaten evlere şenlik alex ten intikamını aldı ya şimdi rahat rahat uyuyodur guiza nın pozisyona ne demeli ulan madem çaldın düdüğü versene kırmızıyı böyle bi olay yok ya bu çile bitmez valla bu saatten sonra puan kaybetme lüksümüz kalmadı her maç final olacak bizim için umarım sakatlar bir an önce iyileşir yoksa işimiz çok zor
Mustafa Ünal
01-03-2010, 09:44
En başındakinden , hakeminden , oyuncuların formsuzluğundan , isteksizliğinden bir an önce unutmak istediğim bir haftasonu.
Yıllardır , üst üste sezon boyunca bu kadar sırıtan bir oyuncuya mecbur kaldığımız için kahroluyorum. Kardeşim öylede yeniliyoruz , böylede yenileceksek , kesin Allah aşkına şu Bilica'yı oyundan. Ya da öyle bir şey olsun ki , Fenerbahçe formasını sırtında taşıdığının farkında vardırılsın artık.
Diğer pozisyonlarda genel itibariyle aynı fikirdeyim ama Alex'in kırmızısı da bana göre hakemin maçtaki tek doğru hareketiydi.
11 maç var daha ama polyannacılığa pek gerek kalmamış bence. Geçmiş olsun.
Selim Kul
01-03-2010, 12:26
Fenerbahçe Spor Külübü'nün herhangi bir takımı her ne nedenle olursa olsun 7 maç üst üste kazanamamazlık yapamaz.
Eyüp Toktaş
01-03-2010, 18:43
Gecen sene basi Aragones ilk geldigindede takimin yarisindan fazlasi sakat,formsuzdu.
Ideal 11'i cikaramiyorduk
Neler cektigimizi ortada iken bu seneye böyle hazirliksiz girmek ne kadar dogru ?
Baskanin ve yönetim kurulunun görevi nedir ?
Kürşat Pak
01-03-2010, 20:17
Gecen sene basi Aragones ilk geldigindede takimin yarisindan fazlasi sakat,formsuzdu.
Ideal 11'i cikaramiyorduk
Neler cektigimizi ortada iken bu seneye böyle hazirliksiz girmek ne kadar dogru ?
Baskanin ve yönetim kurulunun görevi nedir ?
sanırsam boşa sallamak..
Erdal Futtu
02-03-2010, 01:37
Gücüme giden iki şey var.
Koskoca Fenerbahçe'nin sag açık oyuncusu Deniz mi olur ya?
Ama suç Deniz'de degil.
Adam son 3 maçta stoper, bek ve açık oynadı. Bizim bilmedigimiz ama teknik heyetin bildigi ne var Deniz ile ilgili? Ve bu adamın Fenerbahçe'de oynaması bile tartışılabilirken...
Bu adam sag açık oynayamaz. Kapasitesi, meziyeti yok bi kere o mevki için. Kimse bilmiyor mu kimse uyarmıyor mu? YAZIK!
Fbtv'de eski maçları gösteriyor. İlk senesinde de aynı Selçuk, bu sene de. Ne diye ekmek yiyor bu adam o zaman bu takımdan? YAZIK!
Şampiyonluk başka bahara kaldı! YAZIK!
İlkay Şener
02-03-2010, 09:52
Vallahi şampiyon samiyende belli olacaksa kesin şampiyonuz:rolleyes:..6s iyiki varsın :).
Hala en büyük şampiyonluk adayı Fenerbahçe'dir..SaRbi 3'lü çektirsin dursun..Biz Samiyen'de ikende 3'lü çektirebilecek mi bakalım.
Bu hafta itibariyle Aziz Yıldırım gidip çoğu kişinin kulağını sündürecektir diye düşünüyorum ve bu haftadan itibaren takımımızda çıkış olacaktır.Eminim :).
Çıkar kameraların karşısına, Fenerbahçenin menfaatleri için Kulüpler Birliği başkanlığından istifa eder :) Tarafatarın gazını alır...Sonra mı ? Aynı tas, Aynı hamam...
Tuğba Tülü
03-03-2010, 02:09
Her zaman süperlige gereksizliğinden yakındığım şu İ.b.b ye son 3 sezondur olimpiyatta boyun eğiyoruz ,7 maçtır galibiyet yok ve kalemizde 14 gol görmüşüz ,ibb maçında suçu sadece hakeme yüklemek yanlış kendi hatalarımızı hakem hatalarıyla kapatamayız ama sonuca etki ediyorsa konuşuruz ,eyyamcı fırat ibb nin 8 eksiğini tamamladı onları hiç aratmadı !!
Murat Karaman
04-03-2010, 22:40
PFDK Kararları:
1- FENERBAHÇE SPOR Kulübünün, 28.02.2010 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü idarecisi NİHAT ÖZDEMİR'in, TFF'nin saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunması suretiyle sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu ALEXSANDRO DE SOUZA'nın, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.