Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Kızları Buluşma Noktası
Duygu Çakır
02-12-2004, 01:33
yeni topicimiz (kaçıncı oldu sayamadım) hayırlı olsun
nice güzel organizasyonlara
Tuğba Demirkaya
02-12-2004, 15:38
Mancester maçına geliyorum ama üzülerek söylüyorum ki sizinle değil keşke Melis cepten gönderdiği mesajlardan bir tanesini de abime atsaydı da abimde bilet almasaydı numaralıdan da sizinle olabilseydim ama ona da hak veriyorum ne kadar gitmek istediğimi biliyordu ve bilindiği gibi bu son olaylarda ailemi korkutuyor sizinle olmak hem güvenli hem de eğlenceli olacaktı ama artık başka maçlara mesela Efes pilsen maçına:)
kendinize iiii bakın bu arada gidenlere üzüldüm ama sağlık olsun
Funda Meriç
02-12-2004, 16:03
benim yüzümden mi oldu acaba diye düşünmeden geçemiyeceğim bir hadise bu..gitti mesajcıklarımız ;) gerçi en çok biz yazıyoduk,yine eminim en çok yazan biz olucaz..yani maksat en çok yazmak değil aslında ama en çok paylaşan tabiri bence daha uygun olur..değil mi ki :D
Ben dün gece baya bi ıslattım ;D 3 bardak bacardi yeşilaycı bi vücuda girince noolduu..Funda + gökyüzü kardeşliği ;D
neyse..şimdilik çıkmalıyım,görüşürüz,pazar günü umarım.... ;)
Cemre Soysal
02-12-2004, 17:34
selam arkadaslar ben de unifeb'e katilmis bulunuyorum
gerçi uzuuuun bir aradan sonra yazmaya basladim tekrardan
pazar gunu abdi ipekçide olucam, gorusuruz ;)
Gözde Molla
03-12-2004, 00:16
Off off :'(nedir bu benim başıma gelenler.Hala hastayım,iğne oluyorum,şurup içiyorum,ilaç alıyorum ve yakında ciğerlerim öksürmekten dışarı çıkıcak ??? :'(Manchester maçına da gelemiyorum.Çıldırıcam.Annem öyle bi rica etti ki kızım bu maça gitme die tabi ben ricalara kanmayınca iş !gitmiyosun !a geldi o başka :o >:(bilmem anlatabildim mi? ama efes maçına geliyorum ipekçiye tabi annem bana son dakika golü atmazsa yine ???Sizleri çok ösledim.Pazar günü beşiktaş maçındaki gibi düşman çatlatmak dileğiyle ;D
Hepinizi öptümm :-* :-*
(tekrar hoşgeldin cemre:))
Melis Varan
03-12-2004, 01:17
Hoşgeldin Cemre
iyileş artık Gözde
Ben de Efes maçına gelmeye çalışıyorum.
Görüşürüz ;)
Gözde Molla
03-12-2004, 19:20
Ayy ne şansız insanım ben ya :'(tam manchester maçına gitmek için bi şans doğdu dediğim anda biletix bana o kötü haberi verdi :'(B blok ta bilet yok. ahaaaaaaa :'( :'( :'(
nedir bu çektiğim benim.
ya meliscim valla iyileşimiyorum nedir bu anlamadım. ???
o kadar da iğne oluyorum halbu ki :o :o
pazar günü görüşmek üzere ;D :-* :-* :-*
Melis Varan
03-12-2004, 21:37
2 mezuniyet bi doğumgünü demişiz. Kimin doğumgününden bahsediyoruz? Ben bu doğumgününe 2.olarak eklensem de pasta biraz daha büyüse olur mu ;D
Melis Varan
03-12-2004, 22:07
Pazar günü 13:15'te Kadıköy Evlendirme Dairesinden katılıyorum size, görüşürüz.
Görürsün Gül pastadan en büyük dilimi ben alcam :P
Bi de çikolatalı olsun ;D
Melis Varan
03-12-2004, 22:20
Pazar günü Abdi İpekçi'ye gidecekler ve servisi görüp gelmek isteyeceklerin dikkatine: Servis Kadıköy Evlendirme Dairesi'nden saat 13.15'te kalktıktan sonra, 13.45'te de Taksim A.K.M.'de oluyor. Dönüşte de yine aynı şekilde önce Taksim, sonra Kadıköy... ;)
Kızlar, yol sorunu da kalmadı, hadi güzel bir katılım gösterelim Pazar günü. :)
Şartlar çok uygun bence. Derneğe kadar gitmemize de gerek kalmadı. Maçtan çıktığımızda hava henüz kararmış bile olmuyor.
Biletleri de gidince orda gişeden alıyoruz ne de olsa.
Bahane bulmak çok zor ;)
Gül, 19 olcam, az kaldı.
Pasta çikolatalı olmazsa ben doğumgünümü kutlamam zaten.
Efes maçını beklerken pasta için kamuoyu yoklaması yapılmasını öneriyorum :P ;D
Melis Varan
03-12-2004, 23:13
Ya Gül sen ablalıktan istifa mı ettin , oluo mu hiç, yakışıyor mu? Biz kimi örnek alcaz sen de böyle yaparsan... ;D
Manchester maçı için elimizde iki tane telsim d bloktan bilet kaldı haberiniz ola arkadaşlar.
Biletlerde yazan yerlerde oturturlarsa unifeb ile birlikte olamayabilir bu biletleri alanlar ama B blokta biletler bittiyse başka çareniz de yok gibi görünüyor.
Elimde patlamasın biletler, etrafınızda maça gelecek olanlar varsa biz verelim :)
Funda Meriç
03-12-2004, 23:23
Pazar günü uçan da kaçan da kurtulamaz elimden...Kadıköyden minübüs kaldırıyorum gideriz di mi ;D
Melis Varan
04-12-2004, 00:42
Ablam beniiiiiiiim ;D
12 Aralık Pazar olsun GS maçını da izleriz.
Bu arada kimin doğumgünü bi yazıverseniz ;)
Gözde Molla
04-12-2004, 01:08
Yaşasınn doom günü kutlicazzz ;D :oama gül'cüm melisin kini de kutlayalım yaaa?dimi ama.ben sana çikolatalı pasta alırımm canımm. :Dama sen de bana balon alıcann ;D ::) 8)
ya bu akşam keşke 6.cıyı da atsaydık da birilerinin kulakları çınlasaydı 1 hafta önceden ;D
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Melis Varan
04-12-2004, 01:40
Gözdem ya, oh sahip çıkan birileri çıktı sonunda :)
Balonunla geliyorum 12 Aralıkta ;D
Elif Öztaş
04-12-2004, 03:02
12
Maçı Kadıköy'de izlersek -ki doğru olan da budur, geçenki hataydı- Avrupa yakasında oturan arkadaşlarımızdan bazılarının organizasyona katılmaları güçleşir mi ki? Elif ve Selcen'i düşündüm de şimdi mesela, Beylikdüzü'ne dönecekler.
yaw gülcüm ne kadar düşünceli insansın sen öyle, öperim seni :-* ewt ble bi şeyler olabilirse güsel olur hani ;) pazar günün de % 80 gelicem gibi duruo ;)
bu arada dikkat ettinis mi: trabzon 2-0,
b.b.ankara 3-0
ankaragücü 5-0
soru şu : bu haftasonu oynayacağımıs takım göz önüne alınırsa bi sonraki maçın skoru ne olur ::)
ben bu sıralamaya göre, 6-0 mı yoksa 7-0 mı olur karar veremedim de ;D
Funda Meriç
04-12-2004, 13:44
Bence yani fikrimi sorarsanız Kadıköyde izleyelim derim 6s maçını...hem değişiklik,hem de karşıdaki cinconlularla uğraşmak can sıkıcı olabilir. Geçen kargaların maçı dönüşü yaşadığımız dandiklikler göz önünde bulundurulursa.. ;)
Bir de ben dün gece antibiyotik zehirlenmesi teşhisiylen biraz yamuldum yine ama yarın gelicem. Bu işin kurşunluk yanı kalmadı var bende bişiler.. ;D
Yarın görüşürüz..
Gözde Molla
04-12-2004, 15:10
Allah seni nazarlardan saklasın Funda'cım:D ne bu aksilikler peşini bırakmıyo:(pazar günü görüşmek üzere:-*
Melis Varan
04-12-2004, 20:43
Geçmiş olsun Funda. Neyse geliyorsun ya kovarız tüm uğursuzluğu biz ;)
Funda Meriç
05-12-2004, 12:48
Sevgili anneciğim göndermiyo beni ancak ben kaçıcam o bakımdan polar alamicam yanıma..
Babamda büyük ihtimal TV'den görür beni..eee akşam kimde kalıyorum ;D
Tuğba Demirkaya
05-12-2004, 15:25
şimdi herkes maçta ama ben forumdayım neden acaba ???
1-geçen günlerde(hani yazılar silinmeden önce)annemi anlamadığımı yazmıştım (hatırlayın) annem ankaraya gitti hafta içi şimdi de ben onsuz yapamıyorum :'(
2-yıl başı geliyor diye ablamın işleri çok yoğun pazar günü bile çalışıyor :'(
3-evde kimse yok ve ben hali hazırda 60 yaşındaki canım babamla(ciddiyim)tartışma programları seyrediyorum maç başlayana kadar :'(
4-ders çalışıyorum bir yandan da ne yapayım başka iş yok zaten sınavlarım kötü geçiyor :'(
5-itiraf edeyim kötü bir unifeb'liyim hemen hemen hiçbir organizasyona katılamadım :'(
6-sizi çok özledim :)
7-annemi de özledim ve hemen geri gelmesini istiyorum :'(
8-çenem düştü artık susuyorum ve söz veriyorum size bundan sonra yanınızda olmaya çalışacağım :P
Funda Meriç
05-12-2004, 19:52
Sesim kısıktı,daha da kısıldı..o ne maçtı öyle yaa...iyi ki gitmişim,üstelik bizimkiler hiçbişi demedi,hatta görmüşler gurur duymuşlar :D
Dönüş yolunda erkenden inmemiz de işe yaradı,vapurla hemen gidiverdik evimize..
haftaya daha da eğlenicez inş..cinconlularla ;D
Gözde Molla
05-12-2004, 20:27
;D ;Dne kadar mesuuduz ;D ;Dçok güzeldi yine ya:)ama hiç susmadık maşallah yani bizim sayemizde yendiler diyebiliriz yalan olmaz yani ;D 8)en kısa zamanda yeni organizasyonlara inşallahhh ;D ;Ddaha çok daha çok katılımla :-* :-*
Melis Varan
05-12-2004, 21:57
Tuğba senin çenen düşük olmalı zaten yoksa nası radyocu olcan :D ailenizin dj'yi Tuğba :P
Bugün yine çok güzel bi organizasyondan çıktık geldik buraya döktürmeye.
Ciğerlerim patlayacaktı biraz daha kassam ama değdi, Gözde'nin de dediği gibi galibiyette bizim de etkimiz büyük.
12.adam nası olurmuş görsün öğrensin herkes! :)
Manchester maçı ve devamlında da böyle sürdürmek dileğiyle arkadaşlar...
Yine Gözde'den alıntı: Çok mesuuduz ;D
Melis Varan
05-12-2004, 23:37
Peki şimdi Manchester'a kimler geliyor?
Maçlar bitmiyor,
organizasyonlar bitmiyor...
Devammmmmmmmmmmmmm
Tuğba Demirkaya
06-12-2004, 16:09
harikaydınız gerçekten :) ben izlerken gurur duydum sizinle ;)her ne kadar babam yüzünden gelemesem de :( ama inanın babam bile gurur duydu :Phaftaya sizleyim yani büyük bir aksilik olmaz sa :)
Meliscim yerim ben seni ;) inşallah radyocu olurum da siz de dinlersiniz beni,dinlermisiniz ya ???
takım da harikaydı :Do ne maçtı ya oturdum diyeceğim ama yalan olacak bu sene şampiyonluk değil şampiyonlukları kutlayacağız inşallah :D :) ::)
Manchester'a geliyorum ama daha önce dediğim gibi Melisin mesajından haberi olmayan abim yüzünden sizinle değil de onunla ama oradayım ya allaha şükür :)
hepinizi seviyorum :)
düşük çeneli kardeşiniz ;D
Gözde Molla
06-12-2004, 19:31
benim yazılarımı takip edenleriniz varsa aranızda ???(garip oldu bu böyle ya ben de arada bişey zannediyorum kendimi 8) ;D)manchester maçına gelemiyoruum maalesef :'(çok ısrar ettim ama nafile.Nuh diyolar ama peygamber demiyolar valla :'(
cincon maçı içinde benim içinde karşısı kasar ya ama bu tarafta bi org.düşünürseniz katılmaya çalışırım cıtırcanlarım ;DAma cincon maçı da karşıda izlenir yani mağbed de. hak veriyorum yani sizlere. ;)
Bu arada çok kötü çıkmışım ben anasayfadaki fotoda ya :-/ :o
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Didem Bektaş
07-12-2004, 14:58
bu kızfeb'in ucu kaçtımı bidaha yakalanmıyo kardeşim...
3 senedir (yani ilk gunden beri) hiç bi kızfeb organizasyonu kaçırmayan ben üst üste 2 yada 3 org.a gelmedim galiba... her kızfeb e gittiimde "gel gel" diye yalvardıgım denizde benim katılmadıgım tum org.lara katıldı sagolsun :) neyse ilk organizasyon bu hafta sonu olmazsa gelicem inşallah... malum bu cumartesi asker uğurluyoruz ;) öpüyorum hepinizi....
ps. geçen sayfalarda baya birilerinin doomgunu olmus galiba, hepsini kutluorum toptan, nice mutlu yıllara ;)
Tuğba Demirkaya
07-12-2004, 16:01
ay ben sizi yemem de kimleri yerim :)
Seviyorum Sizleri ya canlarım benim :)
Radyocu olup maçları da anlatcam size söz :Dama karşı takım için iyi olmayabilir söyleyeyim yani :P
Deniz ablam çok özledim seni ayrıca seni de yerim :) ben canım en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum :)
acaba babam bana izin verir mi ??? maçı seyretmek için sorarız :) ama bunun için bu tarafta bir şeyler düzenlemek gerek Özge'cim ne diyorsun bu konuya ???
hepinizi seviyorum :) :D
kendinize iyi bakın ;)
dikkatli olun tamam mı ???
Melis Varan
07-12-2004, 23:52
Öncelikle yapılacak asıl organizasyonun belirlenmesi taraftarıyım. 1907UNIFEB ile mi izleyeceğiz, daha ufak bi grupla mı henüz belli değil. Onun için geniş bi grup olursa karşıdan gelemem diyenler belki oturdukları taraftan gelenler olunca gelebilirler.. Hiç bi şey kesin değil.
Özge sen kesin gelemediğine göre o tarafta nerde izleyebileceğinizi düşün. Program belli olduktan sonra gelemeyenler kendilerini göstersinler.
Yine de sizden ricam olabildiğince 1907UNIFEB organizasyonlarına ağırlık vermeniz yönündedir. Hiç bi koşulda gelemiyorsanız Özge gibi, o zaman özelden haberleşip Özge'ye yardımcı olun derim.
Kendi aramızdaki tüm organizasyonlardan önce 1907UNIFEB'in olası organizasyonları düşünülmeli ve onlara katılım sağlamalıyız, lütfen bunu gözardı etmeyelim.
(Özge, bu mesajım sana değil, senin başka seçeneğin olmadığını biliyorum.;) )
Pınar Gürsoy
08-12-2004, 01:15
kızlar ank slm?görüyorumki muhabbet gırla gidiyo hayranlıkla izliyorum valla sizi süpersiniz buarada biz hacettepeden manc maçı için ordayız sizede haber veriyim dedim çünkü çok uğraştık bu org yapabilmek için bu mutluluğu sizlede paylaşıyım dedim ayrıca en önemli nokta 25KİŞİ İÇİNDE TEK KIZ OLARAK GELİYORUM yani kızlar tarafından satıldım:)neyse onları çok seviyorum yinede:)görüşmek üzere:)
Melis Varan
08-12-2004, 01:27
Pınar yola çıkmadan mesajımı alırsın umarım, senle görüşmek isterim.
Onlar satar, biz sahip çıkarız, dert değil ;)
Funda Meriç
08-12-2004, 11:57
Ben Kadıköy Garnie'de seyredicem,hatta 20 kişilik yer ayırttık,dileyen olursa gelebilir. Çünkü şafakta org. falan göremiyorum ben. Ha olursa o ayrı.. ;)
Funda Meriç
08-12-2004, 21:53
Garnie'ye gelenler parmak kaldırırsa sevinirim ;D
Tuğba Demirkaya
09-12-2004, 16:17
neler olmuş ben yokken ya neler olmuş alt tarafı bir dün bakmadım yav almışsınız gidiyonuz hayırlı olsun yani :D
dün maçtaydım abimlen ;) hayatımdaki en güzel,en kaliteli,en zevkli ve en değer maçlardan birisiydi :D(gerçi FENERBAHÇEMİN her maçı değer :))
Tuncay Şanlı değil sadece hepsi harikaydı :) ama Golden sonra Tuncay'ın bir uçuşu vardı ki inanın hayatımda unutamayacağım :D
allahtan internet diye *birşey var çünkü hiç kimseyle konuşamayacak kadar hastayım :(;sesim kısıldı,bağırmaktan kasıklarım ağrıyor(ne alaka demeyin valla :))maçtan önce hastaydım şimdi daha da kötüyüm,uykusuzum ama inanın DEĞERDİ :D
yazdım ama burda da tekrarlayayım Melisciğim doğumgünün kutlu olsun tatlım... :)
kendinize iiii bakın kızlar
Duygu Çakır
09-12-2004, 19:50
funda ben geliyorum oraya her neresiyse
yalnız iki kişi gelebilirim gelmeye de bilirim
ayrıntıları yazar mısın
ne kadar nerde falan
çok öptüm
Gözde Molla
09-12-2004, 20:02
;D ;D ;DHappy birthday melisss ;D ;D 8)
Doom günün kutlu olsun.nice mutlu mutlu FENERBAHÇEMİZle dolu dolu yıllara bitanecimcim ;D :o :o ::) ::) 8) :o ;D
Çook çok öptüm yanacıklarından :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Melis Varan
10-12-2004, 00:57
Tekrar tekrar teşekkür ederim, çooook mutlu ettiniz beni :)
Duygu, maçta konuşacaktık ama arada başka bi muhabbete takıldım gelemedim kusra bakma. Maçtan sonra da aklımdan çıkmış tamamen.
Funda Meriç
10-12-2004, 11:49
Boğanın hemen üstünde,Bahariye'ye çıkarken solda..
7,5 milyon + içecek
alkol varsa 10 milyon..
o zaman son kez soriim Duygu+1
Gül (belki)
başka?
Melis Varan
10-12-2004, 15:06
Funda, başka program yok madem, o zaman ben de geliyorum.
Caferağa'ya Bayan Basketol takımızı desteklemeye kimler geliyor?
Haberin özetini kopyaliim:
11 Aralık Cumartesi günü saat 15.00 Burhaniye ile oynayacağı karşılaşma için 1907UNIFEB üyeleri Caferağa Spor Salonu'nda yerlerini alıyor.
Buluşma Yeri: Kadıköy Boğa Heykeli
Buluşma Saati: 14.00
Funda Meriç
10-12-2004, 21:40
form dediğiniz ne ki...bi anda kaybolabiliyor..
yarın kuzenimin nişanı vardı Ankara'da,gitmemiştim,babannesi vefat etti az önce..nişan iptal,bi başıma kaldım yine..
Yarın geliyorum ama,yoksa kafayı yerim..
Duygu Çakır
11-12-2004, 02:20
melis nice yıllara
ctesi gelmiyorum ben pazar görüşmek üzere
sanırım yalnız geliyorum
Melis Varan
11-12-2004, 21:34
Teşekkürler :D
Merve en yakın zamanda tanışırız umarım. Anıtkabir programım son anda altüst olmuştu ama başka organizasyonlara artık ;)
Garnie.. Garnie..
Başka gelen yok mu ?!?
Gözde Molla
14-12-2004, 19:27
Bütün Kızlar Toplandık!!..... ;D 8)Hadi kızlar gelen yok mu çarşamba akşamı ipekçiye?Gerçekten çok önemli bi maç.Beni yanlız koymayın oralarda..Gelin gelin katılım yapalım ne olurrr :-[ ::) :o :o
Herkesler şaşırsın oo kızlara bak die :o :o :o :o ;D
Geliyosunuz dimi?Bu kadar gaza annem bile gelir valla ;D ;) ::) ::) :-* :-* :-* :-*
Gözde Molla
14-12-2004, 19:29
Bu arada maç 19.00 anadolu tarafında oturanlar için zor olur tabi ama avrupalılar ne duruyosunuz hala:):):)
Melis Varan
14-12-2004, 20:19
Gözde çok haklısın, benim gelmem çok zor. Hatta kabullenmesi güç olsa da böylesine önemli bi maça gelemiyorum >:(
İmkanı olanlar kaçırmasınlar bu maçı, çok keyifli geçeceğinden eminim. Ne de olsa geçen sene kupayı onlar aldı ve bu sene Efes başta olmak üzere çeşitli maçlarda taraftarın maçı ne kadar etkileyebildiğini tecrübe ettik. Bu maçta da gidebilen gitmeli, bağırabildiği kadar bağırmalı, takımı motive etmeli. Yenilirsek bizim yüzümüzdendir... Ona göre ;)
1907UNIFEB, Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği...
Her zaman dediğimiz gibi: Hep destek tam destek !!!
Melis Varan
14-12-2004, 20:48
Çarşamba günü programı
18:30 A.İpekçi'de buluşma
19:00 Maç
Kaçmazzz ;)
Duygu Çakır
15-12-2004, 00:09
çarşamba ders var yaaaaa
Gözde Molla
15-12-2004, 23:39
Yanlız asker Gözde! >:(Nedir bu ya!!(özgecim sana demiyorum canım üstüne alınma)Maça gittim.Kız falan yok ortada.Ama yılmadım,çalıştım. ;)Maçı da aldık tabi benim sayem de ben giderim de maç kaybedermiyiz hiç :D 75-60.Çok güzel oldu valla ;D Bide unics kazan'ın bi taraftarı var dı ki sormayın.Kız ciyak ciyak bağırıyodu ya,korkunçtu :o :oGidip boğazlayacaktım bi ara.Neyse bi daha olmasın çıtırcanlarım böyle bi fiyasko lütfen. :-[ :'(Hepinizi öptüm :-* :-*
Funda Meriç
15-12-2004, 23:47
;D Ben hastayım..Beklerim yarın Numuneye..ziyaretime..ses 0,sol bademciğimin bi kısmı koptu..ehe..ailem de yok yanımda..korkmayın benimle arkadaş olanlara bulaşmıyo bu olumsuzluklar..:D Sadece yavaş yavaş beni kaybedersiniz,olcağı o..
Bir de Konya maçına eminim çoğunuz gidiceksiniz,bu sezon sadece 1 maça gidebildim mabedde..O yüzden benim için de bağırın,o atmosferi yaşayın..
Çoook öptüm hepinizi.. :*
Tuğba Demirkaya
17-12-2004, 15:54
oh ne muhabbet yarabbim siz muhabbet edin biz burada geberelim tabir-i caizse :((yanlış yazdım sanırım)bronşit olmuşum cancağızlarım nefes almaya mecalim yoktu kaç gündür gözümü bugün açabildim allaha şükür :)gözümü açtım sizi gördüm :D
bu hafat ki maça gidecek olanlara benden kucak dolusu sevgiler :)yalnız bırakmayın arkadaşlar ben yapıyorum szi yapmayın bari
kendinize iii bakın :)
hasta olanlara da en acilinden şifalar diliyorum(içinde ben de varım)
Melis Varan
17-12-2004, 20:34
Ben de hastayım, nolcak şimdi???
1907UNIFEB'in kızları birer birer dökülüyor, maçlara da gelemiyorum..
Hepimize geçmiş olsun (hasta olanlar)
Gözde Molla
17-12-2004, 21:37
Hepinize geçmiş olsun çıtırcanlarım :-*Ben bu haftaki mesaimi çarşamba günü doldurduğumdan haftasonu maçlara gelemiyorum ne yazık ki ne kadar istesemde :-[Ama en kısa zamanda görüşmek üzere,hepinizi öpüyorum,yarın ehliyet sınavına girecek varsa benim gibi onlara da başarılar:)
hepinizi çok öptümm :-* :-*
Hilal Aslıer
17-12-2004, 21:44
kızlar geçmiş olsun :) kendinize çok iyi bakın
Funda Meriç
18-12-2004, 01:21
Walla geçmiş olsun..yarışırız hastalıkta..günde 2 iğne oluyorum,kevgir gibi oldum yürüyemiyorum bile ;D
1,5 hafta kadar sonra da mecburi bir bademcik ameliyatım var..Eğer ailem dönerse bi operasyonda ben geçiricem..Ama yılbaşından sonraya atmayı planlıyorum,bakalım ne dicekler..
Çooooook geçmiş olsun hasta olanlara..Olmayanlar da vitamin yüklensin..bi de ağızdan nefes almasın..öperim ;)
Esra Yılmazsoy
18-12-2004, 01:44
hasta olnlara gecmis olsun..tabi bana da :( annemin tum endiselerine ramen nezlemi en azindan bi zaturreye bronsite falan cewiriym diorum maca gidiorum ;D Gozde su ehliet sinawini bi atlatsak hayirlisila..basarilar bize ;)
Özge Karacan
18-12-2004, 02:21
kızlar hepinize cok gecmiş olsun...kendinize iyi bakın... hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz:)
Gözde Molla
19-12-2004, 01:52
Ahh ahh be motor'dan geçerim inşallah!!kızlar bişeyi anladım ki,kızlar her konuda erkeklerden üstün ama şu motordan kız anlamaz arkadaşş :-[ ::) :o ;D :-/inşallah geçerim yani sınavı :-[ya bugün üzülsek mi sevinsek mi bilmiyorum.Ya efes galibiyeti ve unics kazan maçlarından sonra nie böle bir mağlubiyet,gereksiz yani :-[yazık oldu.maçın bi bölümünü fb tv den izledim sesiniz baya duyuluyodu o sürede göremedim ama,bunu tezahuratlar la telafi ettiniz sanırım.inşallah haftaya ülkeri de yenip onlara da mağlubiyeti taddırıcaz.Hepinizi çok öpüyorumm,geçmiş olsun çıtırcanlarımm :-* :-* :-*
Melis Varan
22-12-2004, 00:43
Yarın başlıyorum... Evet yarın vizelerden sonra ilk kez derse gircem.
2 Kez gitmedin mi bağımlılık yapıyor bu, yataktan kalkamıyorsun sonra :)
Derslerden başka bahaneler lazım okula gitmek için; deney gibi, UNIFEB gibi... Yoksa çekmiyor. Güya sevdiğim,istediğim bölümdeyim. Ders ders yine,okul okul.. Farketmiyor, ekmek her zaman zevkli :)
Kaç maç ektim ben yine böyle.. Bugün dahil 3 basket bi kadıköy sanırım.
Pazar günü Abdi İpekçi'ye gümbür gümbür geliyorum! :D
Görüşürüz
Gözde Molla
22-12-2004, 19:31
ı'm so sorry! :-[yani.gelemedim dün maça ama fb tv den yanlız bırakmadım sizi.yani yine meşhur oldunuz,hiç kaçırmıyo bu kameramanlar da canım güzel görünce ;D
Pazar günü görüşmek üzere,valla sürüş dersini ekicem başka çare yok ;D
Esra Yılmazsoy
22-12-2004, 21:40
ozgecim dogru yazmissin dostumun ismini..isallah pazar gunu diger dostumu da ayarlayip 3 kisi gelmeyi dusunuyoruz..macda topu topu 3 kizdik bu macta oyle olmayacagiz heralde? ozge biz de mi duduk alsak yoksa sagir oluruz diye almasak mi ???
Melis Varan
23-12-2004, 02:24
Özge uyarılarını dikkate almaay çalışıyorum ;)
Basket maçlarından ben büyük zevk duyuyorum, sadee uzak diye gelemiyorum bazen ama Pazar günü sizlerleyim. Hatta iletişim fakültesinden Gaye diye bi arkadaş da Taksim'den katılacak bize:)
Pazar günü için düdük alabilcek biri varsa bana da alabilir mi? Ülker'i yenmek için ne gerekiyorsa yapalım..
Ayrıca pazar günü bi süpriz varmış. Ben de ayrıntısını öğrenemedim ama gelin görün diyorum ;)
12:15te kadıköyden biniyorum ve 12:45te taksimden binenlerle karışıyoruz. Özledim ne zamandır gelmiyorum. Stres de binmiş, ne biçim atarım ben şimdi bunu :)
Görüşürüz
Funda Meriç
23-12-2004, 11:38
Pazar günü İpekçi' deyiz..Ama Cemil değil Abdi ;D
iğrençti kabul ediyorum.. ;)
Tuğba Demirkaya
23-12-2004, 15:52
ya herkes iyileşmiş ben neden hala iyileşemedim ???allahım nedir benim çektiğim annem yok ben biliyorum ondan iyileşemedim ben hala :'(annem olsa bana bakardı :( bende hemen iyileşirdim :)acilen annemi geri getirmek lazım :'(ben iyileşince geri gitsin :Dya da Özge senin ev bana yakın sana gelsem annen bana bakar mı ???valla acilen anneye ihtiyacım var:)
pazar günü için iyileşeceğim söz ;) iyileşmesem bile gebersem bile geleceğim :)ne bu ya yat yat nereye kadar yani oturan yerlerim ağrıyor :)artık ya sabah okul sonra yatak üç gün yatak dördüncü gün toprak demişler ama ben 10 gündür yatıyorum allahım ya öldür ya da ...... :Pyok sen iyileştir en iyisi :)
kendinize iiii bakın canlarım ciğerlerim :)
hasta olanlarınız varsa -olmasın ama -geçmiş olsun ve en acilinden şifalar(bana da bana da)
Melis Varan
23-12-2004, 18:50
Geveze çıktı yine ortaya ;D
Geçmiş olsun
Hasta güya ama hala bırbırbırbırbır...
Radyomun içine girecek müstakbel şeytanım, pazar gelmezsen bozuşuruz ;)
Özge Karacan
24-12-2004, 04:12
cok gecmiş olsun ufaklık ;) kızım söleseydin ya annem yok diye... ben varım burada ablan olarak... ayıp ettin yani... sen söyle ablan sana istediğin yemekleri yapsın vitamin agacına cevirsin seni.. ama iyileşene kadar... iyileştikten sonra sen ablana hizmet edicen... bu arada pazar abdi ipekçideyim gelmede kırayım kafanı :P
selcen sen nerelere kayboldun ya? bi iftarda konustuk seninle ondan sonra ortalıktan kayboldun ses ver ya...
pazar görüşmek üzere kızlar ;)
Funda Meriç
24-12-2004, 21:37
Yahu hatuncuklar...Unifeb'in yılbaşı partisine katılacak olan var mı aranızda?
Bi de acaba şöle minik bi hediye çekilişi yapsak mı? ;D
Melis Varan
24-12-2004, 22:42
İyi hoş diyorsun da ben sabaha kadar kalamam...Gece yarısı ortaköyden de dönemem... NApcam ben, gelmek istiyorum :(
Funda Meriç
24-12-2004, 22:43
hm hm..güzel bi ayrıntı tabi bu.. ???
O yüzden soruyorum işte kimler gelir,kimler gelmez..yani gelemez ;) Du bakalım..ben de bi karar verebilsem napıcağıma..pufS.. :-/
Melis Varan
26-12-2004, 23:05
Ben yamuk çıksam da fotoğraf çok güzel. Cenker'e teşekkürler, arkada saha da görününce daha da iyi olmuş. İşi biliyor;)
Ezgi tv'ye çıkmamız gibi kazanıyorduk her gittiğim maçta ama malesef o bozuldu :(
Bu sefer daha da çok görünmüşüz diye duydum. Hem de toplu olarak. Dediğine de katılıyorum, kızlı erkekli karışınca daha hoş bi görüntü oluşuyor. Gelmeni çok isterdim, ama başka sefere..
Bu arada yılbaşı arada kaynamasın. Gelenler haber versin, gelebilecekken kafanızda bazı sorular olduğu için kararsız kalıyorsanız onları da yazın da belki bi orta yol bulunur ;)
Gizem İnanç
27-12-2004, 00:08
Kızlar tek kelimeyle muhteşemdiniz... :D Böyle molalarda filan tv yakın çekim yapınca UNIFEB'e yapıştım haliyle ekrana. Az çok tribünden tanıdığım simaları annemle tanıştırdım gıyabında... :D İlk bakışta Gül'ü ve Funday'ı hemen seçtim... :) Zaten bi tek ikinizi tanıyorum ya... :-/ Neyse harikaydınız... Bu arada Fundacım saçların ucuna hafif kızıl atrakson yapmışız galiba çok yakışmış canım benim. ;) Hepinizi hasretle öpüyor, sevgiyle kucaklıyorum.... :-*
Funda Meriç
27-12-2004, 11:59
:) Çok eğlenceliydi..
Özge'nin Ömer'e,
benim D.Msrsic'e olan yakın ilgi ve alakamız nedeniyle evet maçı son anlarda kabettik ama 6s maçında ben kendi adıma Mrsic'e seslenmeyeceğime (seslenmek ne kelime ;D) söz veriyorum..
Ayrıca mesaj atan atanaydı bizi ekrandan görüp..kameramanı ayarladığımızı düşünenler bile olmuş..evet itiraf ediyorum para verdik bizi çeksin diye :D
Ve pankartlar...ve polarlar..ve birbiriyle dost onca sıcak insan..muhteşemdi..;)
Gizeem evet..biraz pembiş gibi oldu saçlar..ehi..Ayrıca YILBAŞI ORG.'u kaynamasın hakkaten...kim ne düşünüyo Ortaköy mevzusu için bilelim di me ;D
öpüldünüüSss.....
Tuğba Demirkaya
27-12-2004, 16:07
gelemedim beni tek göndermeyen babama çok kızıyorum >:( ama nete girip Özgenin geleceğini okumadığım için kendime de kızıyorum >:( >:( >:(ama insan bi msj atar be ablacığım:(
lanet olsun eve hala net almayan aileme >:(
neyse galatasaray maçı için şimdiden söz Özge duy beni babam sen olmadan yollamaz ;)
şu hediye işini sonuna kadar destekliyorum tabi nasıl yapılır bilemem.
kendinize iiiii bakın :)
ailenizin ve fenerbahçemizin radyocusundan sevgilerle :D
aman allahım ne kadar hoş geliyor kulağa değil mi ???
Melis Varan
27-12-2004, 21:41
Sen hiç konuşma bıcırık, mazeret kabul etmem dedim ben sana önceden. Gese maçına da gelmezsen bi daha görünme zaten gözüme, affı yok artık ;)
ve..ve... ben mutluyum çünkü ortaköyde sizlerle yılbaşı yapacağım!!!
Saat 2:30 gibi ayrılcam sizlerden. Siz de ayarlayın da unutulmaz olsun, sizlersiz tadı çıkmaz ;)
Funda Meriç
29-12-2004, 13:31
http://www.gulsehri.com/yeniyil/yeniyil.htm
bu da benden olsun ;)
Ben maalesef Ortaköy'de olamicam sizinle..2-3 seçeneğim vardı biliyosunuz,kuzenimle olmamın en doğrusu olacağını düşünüyorum..bi de Metin var tabe ;D
Ama ara ara canlı bağlantılarla son durumları alıcam..hiç kaçar yolu yok ;)
Tuğba Demirkaya
29-12-2004, 14:57
benim ne suçum var ya :((aslında var ama neyse :))gs maçına gelmeye çalışıyorum
ben yılbaşında Maslaktayım maalesef sizlerle olamayacağım :( :-[daha önceden alınmış biletler olmasa ve bu partiye gitmek için ablama yalakalık yapmamaş olsaydım olur du ama ben de canlı bağlantılarla size ulaşırım ;)
Melis Varan
29-12-2004, 20:57
Özge ile konuştum bugün, bi ihtimal o gelebilir bizimle Ortaköy'e ama kesin değilmiş. Arkadaşlarına bağlı o da..
Gül senin son durumlar nedir?
Başka gelen?
Özge Karacan
31-12-2004, 03:24
herkese iyi yıllar...
Funda Meriç
31-12-2004, 12:57
Sizi çooookkk kocamaaaan seviyorum ben...Mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar canlarım... :D
Melis Varan
31-12-2004, 14:48
Herkese iyi yıllar!!!
Geceyi bekliyorum büyük bi hevesle.
Dum tıs çıs tıs.. ve ardından gelen FB marşlarımız, tepinen gençlik, dönen geyikler, sarhoşluğun parıltısı ile bakan gözler, sırıtan yüzler ve günlerce sürecek geyikler... ;D
Bizim zaten Gül ile "gecenin ardından dedikoduları"nı yapmak için bolca vaktimiz olcak ;)
Buraya milleti heveslendireyim diye yazdım kendim heveslendim, ehehehe
Mutlu yıllar, iyi seneler, bol bol eğlenerek girin de 2004ün yüklerini dökün, seneye görüşmek üzre!! (bu geyiği biri yapmazsa bi şeyler eksik kalmış gibi oluyor :P )
Not: GS maç biletlerini almayı unutmayın... ;)
Gözde Molla
31-12-2004, 15:28
Off,Off.hehe bayıldım ezgi ya.ortaköy' de nere ihtimaller dahilinde bile diil. ;D :osüper ve tamamen katılıyorum.canlarım çıtırcanlarım,bizim için de eğlenin,bizim için de tepinin,marşlar söyleyin,ama her olaydan bizi haberdar edin ki biz de geyiğe katılalım. ;D :ozaten canlı bağlantı yaparız gece boyunca...
hepinize mutlu bir sene diliyorum,dilediğimiz her şey gerçekleşir umarım...
hepinizi çoook öptümmmm :-* :-* :-* :-* :-*
pazar günü görüşmek ve ses tellerimizi sonuna kadar kullanmak üzere.... ;D
Levent Sarıbaş
31-12-2004, 23:35
denizin adına yazıyorum..büyük ihtimalle yanınızda olacakmı9ş bu akşam..bana söledi foruma yazmamı..umarım partiye gidenlerde gitmeyenlerde(benim gibi) çok ama çok eğlenir...
Funda Meriç
02-01-2005, 21:44
Yeni yıla süper girdim..belki de hayatımın en güzel yılbaşı gecesiydi.. :D ama gece yarısı ateşimin çıkıp fenalaşmamla yine dr.da bulduk kendimizi.. :( hala da düşmedi ateşim (39,5) Dr.un dediğine göre çok sağlam bir virüsmüş..onca iğne olmama rağmen yeniden hasta olmam virüsün sağlamlığını kanıtlıyor gördüğünüz gibi..o bakımdan kalabalık yerlerde ağızdan nefes almamanızı ve bol bol sıvı tüketip c vitamini depolamanızı rica ediyorum..
Bi süre daha internete giremem..yoksa atlatamicam..Kendinize iyi bakıın..
Sizi seviyorum.. ;)
Gözde Molla
02-01-2005, 22:38
çok güzel bi gündü,ben çok eğlendimm ;Dbu sefer ünlü olamamışız ama hep bize mi çalışıcak bu kameralar,bu sefer çekmemişler napalım ;Ddoğa'nın da dediği gibi yeni yıla nasıl girersek öle devam edermiş,bu sene hep aslan terbiyeleyeceğiz galiba ;D ;D ;D
Melis Varan
03-01-2005, 02:40
;D kavgalar çıkınca dikkatler dağıldı tabi.. iyi oldu, ben de sıkılmıştım zaten sürekli görünmekten.. Yeni yüzlere yer vermek lazım ;)
Tuğçe Demirel
03-01-2005, 21:53
Ben de geçte olsa herkesin yeni yılını kutluıyorum. Sevgiler hepinize.
Gözde Molla
07-01-2005, 02:53
ne bu 2. sayfa yakışıyomu bize?
Funda Meriç
08-01-2005, 11:25
Ben geldiiimmmm....şşş...hem de adslm var artık ;)
Nerelerdesiniiizzzz....
Melis Varan
08-01-2005, 20:12
OoOoOoOoOoO.... Hayırlı olsun Funda :)
Gece sohbetlerimize bekleriz ;D
Funda Meriç
08-01-2005, 22:10
adsl öncesi de sevmezdim geceleri gözlerimi şu ekrana harcamayı..siz bensiz devam edin ;) eee ne zaman kış tarifesi toplanıyoruz ;D
Gözde Molla
09-01-2005, 01:46
hoş geldin leyla:)çoğalıyoruz çoğalıyoruz,bölünerek çoğalıyoruz:D
Elif Öztaş
09-01-2005, 13:12
merhaba arkadaşlaaarr:) ne zamandır giremiorum foruma ya :( gerçi maçta görüştük bazılarınısla ama :)
çook da geç olsa hepinize mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim :) özellikle funda sana ;)
bu arada leyla gelmiş hoşgelmiş :) maçalara da bekliyorus ;)
hayde görüşmek üzereeee :-*
Duygu Çakır
09-01-2005, 17:51
hoşbulduk:) saolun ya kendimi evimde gibi hissettim..bu arada kız camiasıda baya kalabalıkmış..
hoşgeldin leyla
organizasyonlarımıza da bekleriz
Melis Varan
10-01-2005, 01:14
Leyla bi kez daha hoşgeldin. Hemen alışmana sevindim. Maçlarda ve organizasyonlarda görüşürüz artık;)
Kış buluşması biraz sarkacak gibi görünüyor.
Şu aralar finaller var çoğu okulda. Bayram var, bayramdan sonra İstanbul Üni.nin finaller başlıyor. En azından şubatın 2.haftasına sarkar tahminimce. Şu final tarihleri kesinleşsin de öyle konuşalım.
Finalleri bizimki gibi geç olan başka okul varsa onlar da yazsın da ona göre tarih belirleriz.
Ama şu kesin ki daha var bu organizasyona.
Özge Karacan
10-01-2005, 02:03
hoşgeldin leyla... bundan sonraki organizasyonlarda seni de aramızda görmek isteriz...
kızlar hepinize sınavlarda başarılar...
Funda Meriç
10-01-2005, 11:14
Ben kendim kendime yaparım o zaman org. hıh ;D
Yaşasın mezunfeb..
Ya mailinglist duruyo mu? Herkes gelse oraya kaynaşsak,en azından ben bölümlerini çok merak ediyorum mesela yeni gelenlerin..hatta gelmişlerin bile bilmiyorum bölümlerini :D
Didem Bektaş
10-01-2005, 13:19
Finalleri bizimki gibi geç olan başka okul varsa onlar da yazsın da ona göre tarih belirleriz.
bizim de 24ünde başlıyo ama 1haftamı 2mi bilmiyorum... ama bayrama kadar olursa bi org gelirim... nasılsa bayramdan önce ders çalışmaya başlamayacaım için sorun yok...
bu arada Funda alındım tek başıma org yapıcam demene... ne zaman tek bıraktık kızım, minimum 3 oluyoruz biliosun ;) ;D ;D ;D
Melis Varan
10-01-2005, 13:29
Ya Funda olmaz öyle..
Ben dayanamam gelirim sonra bütün ödevdi finaldi herşey sarpa sarar. Merhamet et ;D
Funda Meriç
10-01-2005, 13:51
Ya arkadaşlar ben yardım ederim ödevdi,projeydi...Walla kurudum kpssye girsem 100 üzerinden 10 bile alamam,ne bildiysem unutuyorum yavaş yavaş..Asıl siz bana acıyın..Bi Modern Sanat dedik,ona da öksürmekten gidemedik..Bu hafta içi gidelim,hazır marta kadar beleş ;D Her hafta gideriz..ehi ehi..
Bu arada dün taximdeydim..böle barcelona falan,siz olmadan içeri bile giremiyorum,bi yanım eksik kalıyo..virüs gibisinis allah canımı almasın ;D
Bu arada eniştenizin selamı var..hepinizi tek tek anlatıyorum :D :*
Funda Meriç
10-01-2005, 18:34
Mrsic demişken..Leylacım yaklaşık 4-5 maç önce Mrsic'i ben ayarladım canım..kapışmayalım yani gider ayak ;D
Güüüll..gidelim evet..hatta cuma gidelim..yarın doluyum,çarşamba kursu var bizimkinin,perşembe M.Sanat kapalı :D yani yine araşırız tabi de..ay gidelim nolur..1 kere gezmekle bitmez orası..Bu arada fıstık yiyen ;D
Melis Varan
10-01-2005, 19:56
Biliyordum imreneceğimi... ::)
Benim bu hafta tüm derslerime girmem lazım. Vizeden sonra bi kez bile girmediğim dersler var, finalden önce son hafta girmeliyim. En azından derse geliyor gibi görüniim de devamasızlar listesinden dikkat çekmeyeyim ;)
Cmt. derseniz, başkasına çok önceden verilmiş sözüm var.
Ne yazık ki ben yokum bu sefer :(
Bayramda bi gün ayarlayalım desem, memleketine gidenler olcak. Ben de büyük ihtimalle gelecek durumda olmayacağım (anlatırım sonra).
Bunların dışında benim sınavlar 28 Ocakta başlıyor ve 4Şubatta bitiyor. Sonraki günlerde kalabalık bi organizasyon yapalım. Onu da Şubata girerken ayarlarız zaten. ;)
Funda Meriç
11-01-2005, 22:07
Şubat deninceee aklaa tamam şimdi buldumm hemeenn 14ü gelirrr peki peki pekkiii ;D
Bi de 14 Ocakda taximde terkos pasajının orda popcorn party varmış..Üniversitelerin..10 milyon giriş+ilk bira..sınırsız patlamış mısır :D
Tam bana göre..
Funda Meriç
12-01-2005, 10:50
Ay ben kıyamam sanaaa...gel geeel...gel bi öpüüümm......asma suratınıı..
Didem Bektaş
14-01-2005, 17:51
Duygu'yu bende Gül'den öğrenip aradım daha şimdi... Gül'ün üstteki mesajında özge için yazdıklarını yıllar önce algılayan birisi olduğu için gayet güçlü ve sakin geliyordu sesi...
Çok üzüldüm canım, tekrar başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Funda Meriç
14-01-2005, 23:02
Halacığımın yanına gitti halacığın...Başın sağolsun Duygu.. :/
Esra Yılmazsoy
15-01-2005, 02:51
Duygu basın saolsun :(..
Elif Öztaş
15-01-2005, 03:38
Duygucum, başınız sağolsun çok üzüldüm :'( allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun...
Gözde Molla
17-01-2005, 01:07
duygucum başın sağolsun,mekanı cennet olsun halanın ne olur çok üzülme:(
Duygu Çakır
17-01-2005, 14:15
çok teşekkür ederim arkadaşlar
Allah hepimize bir ömür biçmiş ve ne yazık ki sonu geliyor
ilginiz zor günlerimde beni çok rahatlattı
yanımda olduğunuzu bilme bana güç verdi
tekrar çok teşekkür ediyorum
Tuğba Demirkaya
17-01-2005, 15:21
ne zamandır yoktum bu aralar tanrı beni ve sülalemi sınıyor sanırım başımıza gelmeyen hastalık kaza falan kalmadı çok ihmal ettim sizi kusura bakmayın neler olmuş ben yokken ya bende tatile girdim derslerinize iiii çalışın benim gibi kara kara üşünmeyin olndan sonra
kendinize iiii bakın
sizi seviyorum
Gözde Sayılgan
17-01-2005, 16:31
duygucum tanismiorus ama inan çok üsüldüm.basinis saolsun....
Tuğba Demirkaya
17-01-2005, 16:53
duygu gerçekten başın sağolsun şu anda bende aynı şeyleri amcam için hissediyorum birisinin başını beklemek daha zor inan bana
allah mekanını cennet etsin ve tüm ölülerimize de rahmet etsin
Funda Meriç
17-01-2005, 22:32
Neşemize geri dönelim..
Yarın 21:00...Fb Tv..kaçırmayın ;)
Melis Varan
18-01-2005, 21:54
İzleyenler izlemeyenlere anlatsın ama ilk başta gelsin bana çıtlatsın :P
Merve Sezen
19-01-2005, 12:22
slm kızlar:) göztepe kampüsünden fundanın da yardımıyla buraya ışınlandım görüşmek üzere artık sizinleyim:)
Funda Meriç
19-01-2005, 12:39
Hoşgeldin Merve ;) Sık sık görüşürüz artık..
Merve Sezen
19-01-2005, 12:41
eyvallah fundacım:)
görüşçez tabe:)
Melis Varan
19-01-2005, 14:53
Hoşgeldin Merve :)
En yakın zamanda görüşürüz biz de umarım
Dila Akarcalı
19-01-2005, 20:39
uzun zamandır forumdayım ama kızların böle bi dayanışma içinde olduğunu gerçekten bilmiodum.. bravo size kızlaaarr..
e bende hoşgeldim dimi? :) hmm bide merak edenler için.. uludağ üni resmimizde ki bayan benim :P görüşmek üzereee öpüldünüss. mujx
Gözde Molla
19-01-2005, 21:22
Hoşgeldiniz kızlar:)daha da kalabalık olucaz inşallah:)bu arada kızlar ünlü oldunuz sonunda:Pgurur duydum valla,süpersiniz..sizleri seviyorum hepinize ii bayramlar büyüklerimin ellerinden(özellikle funda,gül,melis,özge,ezgi,deniz,tuğba....ya zaten hepiniz benden büyüksünüz:) küçüklerimin gözlerinden öpüyorum:-*
Funda Meriç
19-01-2005, 21:39
öhöhm...yok para felam...ıııııııı sizi gidi.. ;D Para yerine imza versek ?? ;D
Bak Gül 1 hafta önceden kayboldu ortadan..Darısı başıma ;) Herşeye rağmen mutlu bayramlar..Öperim...
Melis Varan
20-01-2005, 14:58
hoşgeldin Dila
Gözde ne el öpmesi... ben 85 aralık doğumluyum ben öpcem ellerden, tüm harçlıklar benim!!! ;D
Gözde Sayılgan
20-01-2005, 16:46
slm kislar!
bütü kislar toplandik toplandiiiik!
ben ne samandir buralardayim saten msn de erkanlarla fln olduunus bi gece konusmustuk.nese ben ankaradayim ama her ay geliorum istanbula maça.ama art1k sizleyim bundan sora :D
beni untmay1n hep forumdayim
hepinise ii bayramlar diliorum...
sewgiler..... :D
Funda Meriç
21-01-2005, 00:05
ayh ne parası yaf..şeker neyinize yetmiyo ;D
Selcen Yılmaz
21-01-2005, 00:16
büyük olanlar baya belli ediyo kendilerini ;D
Funda Meriç
21-01-2005, 00:18
::) ;D
Merve Sezen
21-01-2005, 14:08
hoşbulduk kızlarr:))
buraya bayıldım ben yaa ezgiye teşekkür borçluyum beni ilk o haberdar etti unifebten bide tabi fundaya beni buraya çaaran oydu :) herne kadar kız erkek ayrımı yaptıı için tepki almış olsada bazı arkadaşlardan:P
kızlar dayanışma süper burda kıskanılıyoruz haberiniz olsun:D
Merve Sezen
21-01-2005, 14:11
bu arada bayramınız kutlu olsun gelicem hepinizin elini öpücem kasım 86 doumluyum:)
bu arada şeker meker kabul etmioruz:Phele ben çok züğürt kaldım burs daa anca çıktı..:)
Funda Meriç
21-01-2005, 17:06
Biz ayrım yapmıyoruz 1..........
2.si cidden herkes yazsa da doğumgünlerini bilsek, günü gelene şöyle bi atraksiyon yapsak yumurtalı, unlu ;D
Gizem İnanç
21-01-2005, 18:16
2.si cidden herkes yazsa da doğumgünlerini bilsek, günü gelene şöyle bi atraksiyon yapsak yumurtalı, unlu ;D
27 Ekim... ;D ;D Buyrun beklerim tüm benliğimle... :D Yeter ki siz gelin unlayın yumurtalayın beni.. :P Ya da ben gelirim gelirken unla yumurta da getiririm... :P :P Gönüllerimiz bir olsun... :D
Öpüyorum kıslar... :-*
Selcen Yılmaz
21-01-2005, 19:46
dogustan brezilyaliyiz;)
Merve Sezen
22-01-2005, 16:45
benimde 14 kasım:)
o zaman önce gizeme yapalım hoşumuza giderse banada yaparsınız:D
Tuğba Demirkaya
23-01-2005, 15:29
yeni gelenler hoşgeldiniz
uzun zamandan beri ihmal ettim farkındayım ama bu günden itibaren eskisi gibi olcam söz veriyorum
bayramınız mübarek olsun(biraz geç oldu ama)
yazılanları okumaya fırsatım olmadı kimbilir ne muhabbetler kaçırdım ama misafirlerimi gönderince okuyacağım
kendinize iiiii bakın
en kısa zamanda görüşmek üzere
Gözde Sayılgan
23-01-2005, 19:53
*ahaah *:D gizemcim;unifeb kizlari bulusma noktasinda ortak bi nokta ki bu da d.günlerimisden kaynaklananio :D
*27 Ekim.... ;D
artik su un yumurta olayinin ortak hallederis??
* ;D ;D ;D
Funda Meriç
23-01-2005, 23:47
Evet masrafa ne gerek var, bi yumurtayla iki un ;D
Funda Meriç
24-01-2005, 21:14
17 temmuz da benimkisi...e yok mu arttıran ;)
Funda Meriç
24-01-2005, 21:29
Ben de söylerim,zaten haftasonu doğmuşum dr.u zor bulmuşlar bi de 2 gün bekleyemezdim herhalde ;D
Funda Meriç
27-01-2005, 11:13
İçiniz acıyabilir ama okumanızı ve dikkatli olmanızı dilerim..
Bu Yasananlar bir arkadasamızın basına gelmistir...ve duyurmak belki de
ibret olsun diye sarttır...
09.01.2005 Pazar gecesi saat 23:00'te Suadiye'den Kadikoy'e gelmek uzere bindigim sekiz kisilik sari dolmuslar her zaman oldugu gibi Kadikoy'e geldigi zaman Haldun Taner Sahnesi'nin onunde inmek istedigim halde beni Besiktas Islesi'nin yakininda birakti yani benim dolmustan indigim yer tam Haldun Taner Sahnesi ve Besiktas Iskelesi'nin ortasinda
bir yerdi. Ben evime gelmek uzere kullanacagim diger dolmusa binmek uzere bulundugum yerden Haldun Taner Sahnesi'ne dogru yurumeye basladim pazar gecesi oldugu halde Kadikoy cok kalabalikti. Tam Haldun Taner Sahnesi'nin onune geldigimde bana "Bakar misiniz" diyen birinin sesini duydum ben bu sese cevap vermedim ancak bir daha bu sesi duyunca sesin geldigi yone dogru bakinca 17-18 yaslarinda bir gencin bana dogru geldigini gordum bu sahis yanima gelince bana saatin kac oldugunu sordu ben ise saatime bakmayarak 23:30 oldugunu soyledim cunku yanima gelen bu sahis elinde sigarasi ve ickisiyle gelmisti ve durumu iyi degildi. Bu sahisa saatin kac oldugunu soyledikten sonra bana "Yardim eder misin" dedi ben ise buna cevap vermeyerek iyi geceler dedim ve onun yanindan hizli adimlarla uzaklasmaya calistim ve yanimda benimle birlikte yuruyen diger insanlarinda oldugunu gorunce tedirgin olmadim ancak arkama baktigimda bu sahsin benim arkamdan geldigini gordum ve benim yakin mesafemde olan bir taksiye binmek uzere kosmaya basladim ve taksiye bindim on kapinin kilidini kapattim ve taksi soforune hemen hareket etmesini soyledim bu esnada taksinin arka kapisini acan cocuk on kapinin kilidini acmayi basararak beni taksiden indirmeye calisti bu esnada taksi soforune hareket etmesini soyledigim halde taksi soforu benden taksisinden inmemi istedi basini belaya sokmak istemedigini soyledi buyuk ihtimalle bu taksi soforu bu cocugu taniyordu.
Funda Meriç
27-01-2005, 11:19
Ben israrla taksiden inmek istemeyince cocuk bana vurmayabasladi sol gozume sag eliyle yumruk atiyor ceneme ise sag diziyle vuruyordu ben o esnada neye ugradigimi sasirmis halde cocuga karsi direnirken taksi soforu ise beni taksiden indirmeye calisiyordu ancak benim inmeyecegimi anlayan taksi soforunun kendisi taksiden inerek cocugu taksiden uzaklastirmaya calisti cunku kendi taksisinede zarar geliyordu benim bu esnada yanima gelen baska bir cocugun bana taksiden in ve kac dedigini hatirliyorum ben ise sok gecirmis durumdaydim ve ne yapacagimi bilemedigim icin kendimi yola attim bu esnada bir dolmus bana carpti ve sag ayagim zedelendi. Ben bu esnada kendime geldim ve dolmusun arkasindan gelen diger bir taksiye bindim bu sefer hem on kapiyi hemde arka kapiyi kapayarak taksi soforune hareket etmesini soyledim.
Biz hareket ettigimiz esnada bu cocuk tekrar ortaya cikti ve taksinin kapilarini acmaya calisti ancak bunu basaramayinca kendisini taksinin onune atti taksi soforu ise sola hizli bir manevra yaparak olay yerinden beni uzaklastirdi. Taksi soforu bana cocugun bizi takip edebilecegini soyleyince ben karakola gidelim dedim ancak bu esnada kalp atislarim cok hizlandigi icin kendimi iyi hissetmiyordum bu durumun farkinda olan taksi soforu bana su almak icin Moda'da bir bufenin onunde durdu ancak ben suyumu kendim almak istedim boylece biraz temiz hava alarak kendime geldim ve taksi soforune beni evime goturmesini soyledim bu esnada taksi soforune olan olayi anlattim taksi soforunun bu olaya tepkisiz kalmasi ve Kadikoy'de bunlarin olmasi normaldir demesi beni son derece sasirtti ben ise bu olaydan sadece yumruk darbeleriyle kurtuldugum icin sansli oldugumu soyleyince taksi soforu bana bicak cikartmadikleri icin dahada sansli oldugumu soyledi ve beni evimin yakininda bir yerde birakmasini soyleyince bana kendisine guvenebilecegimi o cocugu tanimadigini soyledi ben yine evimin yakininda bir yerde inerek eve gittim.
Eve gittigimde sol gozumun sistigini ve morardigini gordum sag gozumdeki lensimi cikartiktan sonra sol gozumdeki lensimi cikarmak istedim ama lensin parcalandigini gordum ikiye parcalanan lensi ben kendi
imkanlarimla cikartim ertesi sabah goz doktoruma giderek diger ufak parcalarin temizlenmesinide sagladim ancak su an sol gozumde retina zedelenmesi var su an icin ciddi bir tehlike yaratmayan bu durumun korluge sebep olabilecegini ogrenince tekrar goz doktoruma giderek gerekli tedbirin alinmasini sagladim.
Su an sol gozumde iyilesti ve kendimi toparlaya basladim ancak yasadigim bu olayin hala etkisindeyim kendisinden gorus almak istedigim bir psikologa bu olayi anlattigim zaman benim cok sansli oldugumu soyledi cunku kendinin yuksek lisans tezi sokak cocuklari uzerine olan bu psikolag bana sokak cocuklarinin Kadikoy'deki
Besiktas Iskelesi ve Haldun Taner Sahnesi arasinda olan parkta her aksam saat 22:00-02:00 arasi toplanarak tiner ve bali kokladiklarini hatta ickide icerek bu saatten sonra hirsizliga basladiklarini soyledi.
Bu cocuklar Istanbul'da rehabilite edilmek uzere toplandiklari zaman kendilerine insan haklari geregi bu merkezlerde kalmak isteyip istemedikleri soruluyormus elbette bu cocuklar kalmak istemediklerinden
dolayi serbest birakiliyormus poliste bunu bildigi icin bunlarla ugrasmak istemiyormus acikcasi bu kadar tehlikeli bir durum olusturan bu cocuklarin Istanbul'un en kalabalik yerlerinde boyle serbestce hareket etmeleri cok buyuk bir tehlike olusturuyor.
Benim saldiriya ugradigim yerde ise hic kimsenin bana yardim etmemesi on milyon nufuslu bu sehirde her bireyin yalniz oldugunu gostermektedir. Size bu olayi anlatmamin sebebi eger sizde benim saldiriya ugradigim yerde dolasiyor ya da geciyor iseniz dikkatli olmanizi tavsiye ettigim icindir. Bunun yarin
sizin basiniza da gelebilecegini ya da benim tekrar basima gelebilecegini dusununce artik bu sehirde yasamak istemiyorum. Bu sokak cocuklarinin sokakta yasamalari icin bazi uluslararasi kaynaklarin da destek verdigi biliniyor burada amac Istanbul'u yasanilmaz bir sehir haline getirerek Turkiye'nin ic huzurunu bozmak aynen bana yaptiklari gibi.
DIDEM SUZER
YAPI VE KREDI BANKASI A.S. / TEKNOLOJI YONETIMI
Gözde Sayılgan
30-01-2005, 22:29
Funda abla ya allah senden razi olsun.bizi hayatin gerçekleriyle yüzlestirdin bir nevei ancak ben ki karanliktan korkan kis artik tek basima di1sari çikamijam galiba :-/ allah bisleri böle seylerden korusun o çocuklarida batakliktan :'(
Duygu Çakır
31-01-2005, 00:31
bu yazanların yalan olmadı ortada
naapsak boş
valla daha fazla dikkat etmek lazım gece geç dışarda kalmamak lazım
elden başka bişey gelmiyor
Melis Varan
31-01-2005, 21:32
Kadıköy'ü diğer pek çok semte göre daha güvenilir görürdüm ben. Yanılmışım demek..
Bizim yapabileceğimiz anca geceleri yalnız dışarı çıkmamak olabilir olsa olsa.
Bu sıkıcı konuları geçelim de buluşma yeri ve tarihi düşünelim biz yine ;)
Ben İ.Ü.'nün finalleri bitsin diye beklerken Marmara Üni.nin 2.döneme başladığını öğrendim. :o Arada bi buluşma olmazsa olmaz ;)
Değişik üniversitelerden yeni pek çok üyemiz var. Onlara da haber yayıp onlarla da tanışmış oluruz bu sayede.
Şubat 12-13 haftasonuna geliyor. Karar vermek için de yeterince ileri bi tarih bence.
Fikirleri alalım :)
Bu arada Beylerbeyi'ne gelmeye üşenmezseniz (Kadıköy ve Üsküdar'dan tek vasıta ile gelinebiliyor üst sokağımıza) ben de sizleri ağırlayabilirim. Yeter ki tarihe erkenden karar verelim.
Başka mekan ve tarih önerileri de hızla dökülsün derim ;)
Daha bi sürü kişiye haber salacağız :D
Melis Varan
31-01-2005, 23:23
Şimdi aklıma bir başka öneri daha geldi.
17 Şubat Perşembe günü Zaragoza maçı var biliyorsunuz.
Erkenden Kadıköy'de buluşabiliriz.
Bizimle hala tanışmamış kızlarımız olduğu kadar İstanbul dışından gelenler de olacak.Otobüsleri geldkçe onlar da aramıza katılabilir bu sayede.
Tek bi sorun olacak haftaiçi olduğu için çalışan arkadaşlara problem olabilir belki..
Bunu da bi düşünün siz de ve kararlarınızı yazın hızlı hızlı, karar verelim bu hafta. ;)
Funda Meriç
01-02-2005, 14:31
Ben 7sinde bademcik ameliyatı oluyorum..Bu hafta evdeyim,ameliyattan sonra da baya bi süre evdeyim. Anlayacağınız size iyi eğlenceler ;D
Didem Bektaş
01-02-2005, 16:18
ya sizi kendi halinize bırakmak pek yaramıyo... duygu, gül ya da ben bi öneri ortaya atmadığımız sürece geyik çeviriyorsunuz ya :P
kızlar önümüzdeki hafta içi veya hafta sonu bir tarih belirleyelim artık... önümüzdeki hafta diyorum çünkü gecikirse herkes cayıyo buluşmadan...
ama bu sefer öyle bi buluşalım ki herkes orda olsun istiyorum... duygu, gökçe, selcen, funda (merak etme bademciklerine dokunmayız), deniz, elif, seza gibi tüm eski arkadaşlarımı da, tanışmanın nasip olduğu yada olmadığı tüm yeni arkadaşlarımı da bir arada görmek istiyorum.
biz böyle maçtan maça görüşüp ara sıra forumda yazıyla haberleşmeye alışık değiliz... zaten belli arkadaşlığı oturttuklarımızla kızfeb vasıtası ile olmasa da sık sık konuşuyoruz görşüyoruz... bu halkayı biraz daha genişletelim yeni bir organizasyonla, fazla bir şeye gerek yok zaten; bi yerde otursak, barcelona'da bi lazanya yesek yeter ;)
hazır finaller de yokken diyorum ?
Merve Sezen
01-02-2005, 16:57
ya nihayet kızlar ya:)
yeni olduum için buluşalım önerisiyle gelememiştim ama içimde vardı harbiden önümüzdeki p.tesi ç.kaleye evime gidiyorum(aslında bugün gitçektim ama büt.üm var ptesi;D) 21 şubattada okulum açılıo sanırım bütün marmaranın bööle ne zmn gelirim bilmiorum ama bence bu hafta sonu gayet ii bi fikir:)
Melis Varan
01-02-2005, 19:18
Bu hafta sonu benim eğitimim var saat 10:00'dan 16:00'ya kadar Anadolu Hisarı taraflarında ve ekemeyeceğim bi eğitim ne yazık ki :(
Funda Meriç
01-02-2005, 19:19
Siz kararlaştırın,beni sona bırakın.. ;D
Gözde Molla
02-02-2005, 20:38
son1 ;Dcuma günü son final ve tatil ;D ;D :oee madem tatile giriyoz buluşalım artık :Ptarih belirleyelim ama bi de uzak olmasın ::)yani gelemem bakın :Pbi de barcelona mı dedi biri ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Funda Meriç
02-02-2005, 21:57
Barcelona..yakın yaf.. ;D
Duygu Çakır
03-02-2005, 00:48
valla bence de bi an önce organizasyonlara tam gaz dönülmesi gerekli
haklısın didem
bu haftasonu görüşelim gerçekten
Didem Bektaş
03-02-2005, 12:20
madem merve pazartesi memlekete dönüyo, cogunlua da bu haftasonu uyuyo, pazar diyorum ben?
barcelona'yı begenmeyen arkadaşlara da kestane çıkmış kabuunu begenmemiş diorum ;)Taksim en mantıklı yer gibi yine, her iki yakaya da yakın cunku...
melis'cim sana vız gelir bu eğitimler eker gelirsin ;)
dierleri ne dio 6 subat cuma fikrine? ona göre foruma giremeyenlere haber verelim...
Selcen Yılmaz
03-02-2005, 12:52
6 subat pazar didemcim cuma günü bitiyo finaller ayarlayin uyariz naapalim emir büyük yerden ::)
Funda Meriç
03-02-2005, 21:44
Ben hastaneden el sallarım artık size :(
Duygu Çakır
03-02-2005, 23:53
geçmiş olsun funda ya gene nooldun ??
pazar bana uyar
ancak gece 20:00 da angel ın finali var ona göre bi saat düşnelim lütfen
Melis Varan
04-02-2005, 03:13
Barcelonayı beğenmemekte ısrar ediyorum ;D O kim benim kabuğum olmak kim peh peh peh... :)
Öyle görünüyor ki bu sefer size katılamayacağım çünkü haftasonu gideceğim eğitim gerçekten çok önemli ve kesinlikle ekemiyorum... Keşke ekebilsem..
Didem Bektaş
04-02-2005, 12:31
Deniz'cim sizin nişan cumartesi günü diil mi pazar ne işin var? *:-/ (neyse senle haftaya da buluşurum ben terkos yapıcaktık zaten senle, aklımda ;) )
Funda sen de hastane hastane diye yiyosun sürekli bizi bişein yoktur senin sevgilinle buluşcaksındır da neyyysee...
şu durumda selcen, duygu, ben, merve şimdilik... ben iki kişi kalsak bile gelicem selcen'e dün de söylediim gibi... *üç kişi kaldıımız günler de oldu, eğlenceli de oldu biliosunuz ;)
Funda Meriç
04-02-2005, 18:23
Bana ne yaa..sen şimdi bişiler yaparsın 3erden dağıtırsın onları..olmaz beni hakkımı sakla Didem ;D
Ayrıca bugün hastanedeydim..kendime iğne,tüp,boru,ilaç falan aldım..Bademciklerimi aldırıyoruz kızım boru diil..23sene bil-fiiil besle büyüt,elin adamı iki makasla kesiversin! (Moralim öyle iyi ki..sormayın,3 gece yalnız kalıcam hastanede..annemi bile bırakmıyolar yaa...vicdansızlar..!)
Hadi buluşun da gözüm arkada kalmasın..ama kar yağıcak sıkı giyinin,üşütmeyin..Öperim..
Selcen Yılmaz
04-02-2005, 20:04
snvdan çikipta her yeri bembeyaz gördügümde sok geçirdim b.sehirde 2sa. içinde her yer beyaz ötesi olmus buz bile tutmustu kimse arabasina binmiyodu taksiler çalismiyodu eve nasi gelebildim hala bilmiorum gizli güçlerin yardimi oldu gibi geldi bana;)
sehrin içi nasi bilmiorum ama beylikdüzüde b.sehirden geri kalmamis sagolsun kar burda "beyaz kabus" halini çoktaaan aldi bulusmanin karin yagip bittigi hatta geçtigi bi güne ertelenmesini talep ediyorum!!!!
fundayada geçmis olsun diyorum ;)
Elif Öztaş
04-02-2005, 20:25
tam ben yazıcaktım bi baktım selcen yazmış :) ewt ben beylikdüzü'nde oturuyorum ve dışarısı bembeyaz ve bu bi 20-30 dk içinde oldu. eğer böyle yağmaya devam ederse pazar günü filan hikaye olur yani :(
diğer yerleri bilmiyorum tabi. ama başka güne ertelenmesini destekliyorum ;)
bu arada her zaman olduğu gibi funda'ya da bir geçmiş olsun mesajı yazmak lazım:P fundacım geçmiş olsun canım :)
Funda Meriç
05-02-2005, 11:55
Haftada bir bu mesajları okumassam içim rahat etmiyo,bi huzursuzluk oluyo bende..O bakımdan geçmiş olsun mesajlarınızı biriktiriyorum ben,kocaman bi defter oldu şimdiden..moral gibi bişi ;D
deliricem..
Karlaaarr düşer...düşer düşer ağlarıımm..hep isminiii hep ismini anarıımm..
Duygu Çakır
05-02-2005, 21:11
slm herkese
yoğun hava muhalefeti nedeni ile buluşmayı hafta erteleyelim diyoruz
gelemeyen bikaç kişi olduğu da düşünülürse haftaya daha bomba bişeyler yaparız sanırım
kader diyelim naapalım
Gözde Molla
07-02-2005, 00:08
geçmiş olsun fundacım.bir an önce iileş canım artık:)
Melis Varan
07-02-2005, 01:26
Funda çok geçmiş olsun şimdiden. Sabah arayacağım ama olur ya kapalı olur telefonun, ulaşamam falan diye burdan da yazayım şimdi...
Gül çok önemli bir noktaya değinmiş: Maçlar. Özellikle de bahane bulması zor basket maçları... (Ş.Saraçoğlu'na bahanelerimiz biraz daha makul kılıyor durumu ;) )
Salonda ya da tribünde yapacağımız iki laklak buluşmanın yerini tutmaz belki ama onun da tadı ayrı.. Maçlar da çok keyifli oluyor bence ve şu bi gerçek ki maçlara katılım bizim birarada toplanmamızdan daha önemli..
Buluşmanın ertelenmesine de ne yalan söyliim sevindim :) Belki ben de katılabilirim sizlere bu sefer. Çarşamba final4 bayanbasket maçı öncesinde de görüşebiliriz gelebilenlerle.. Hem tarih kesinleşince bunu yayarız biraz daha... Henüz tanışmadığımız kızlarla tanışmak istiyorum, yeni yüzler görelim, bu buluşmaların bi amacı da bu değil mi zaten :)
Sefa Demirtopuz
07-02-2005, 01:35
merhaba kızlar aslında ünifeb'de çok yeni değilim ama bu baslığı yeni gördüm.gerçekten harika.
Yazdıklarınıza şöle bi göz attım
yaptığınız organizasyonları,buluşmaları çoook çok özendim walla.((
orgzsyn.lardan haberdar ederseniz gelmeye çalışırım
Bende sizlerle tanışmak istiyoruuum:)
Melis Varan
08-02-2005, 17:49
Sefa hoşgeldin.
Gayri resmi kendi çapımızda yaptığımız organizasyonlarımızı forumda burdan takip edebilirsin :) Anadolu Üni yazıyor ama gelebilme ihtimalin olduğuna göre İstanbul'dasın ya da gelip gidiyorsun ;)
Yarın bayanbasket maçı öncesinde 17:30 itibariyle Fasıl'da olacağım ben de diğer arkadaşlarla, gelirseniz görüşürüz kızlar.
Hatta gelin de görüşelim ;)
Melis Varan
10-02-2005, 01:23
Final oynuyoruz ve bugün gibi yarın da Cefarağada kraliçeleri destekliyoruz..
Kübra ve ben dışında hiç bi kızı göremediğime üzüldüm bugün ama bunu maçın saatine ve hava koşullarına bağlıyorum.
Yarın da 17:30'dan itibaren Fasıl'da olacağım.
Gelenlerle görüşürüz.
Sefa Demirtopuz
12-02-2005, 16:14
ewt eskişehirdeyim ama sık gelip gidiyorum istanbul a.mesala haftaya 18-19-20 subatta ordayım.;)
keşke orda olsamda hep katılabilsem size.... yinede teskrler.))
Melis Varan
12-02-2005, 21:16
Sefa A.İpekçi'deki maça gelirsen görüşürüz o haftasonu öylese. Hatta servis kalkarsa ve servis kullanırsan serviste görüşürüz direk ;)
Yarın 14:00'de Caferağa'da bayanbasket maçı ve ardından da Ş.Saraçoğlu'nda İstanbulspor ile karşılaşmamız var. Ben malesef iki maça da gelmiyorum ama saat 14:00'den itibaren Fasıl'da da toplanılacak, oraya katılacağım.
Mabedi çok özledim de anca Zaragoza maçında hasret gidereceğim artık... Onun biletini aldım bile zaten ;)
Esra Yılmazsoy
12-02-2005, 21:34
arkadaslar yarın kadıkoye maca gelen yok mu ???melis?gul?aslı?...bayan basketlerde yalanım ama a.ipekçi ve ş.saracoglunda bulunmaya calışıyorum gercekten kız olarak bi potansiyelimiz yok ne yazıkki 1-2 kişi kaynıyoruz erkeklerin arasında :(
Funda Meriç
12-02-2005, 21:35
Kış aylarında nedense düşüyor kızların katılımı..E üşütmeyelim tabi :D
(Gerçi benim nedenlerim farklı ama..)
Sefa Demirtopuz
14-02-2005, 22:48
[quote author=Melis.Varan link=board=kantin;num=1101939866;start=225#232 date=02/12/05 20:16:09]Sefa A.İpekçi'deki maça gelirsen görüşürüz o haftasonu öylese. Hatta servis kalkarsa ve servis kullanırsan serviste görüşürüz direk ;)
ooy oy bakalım bigün katılabilcem aranıza ama nezaman bende bilemiyorum ;)
Duygu Çakır
17-02-2005, 00:33
kızlar uygun birgünde kar dolayısıyla ertelediğimiz buluşmayı gerçekleştirelim
fikirleri bekliyorum
Melis Varan
18-02-2005, 23:25
Kızlarımız bu aralar pek sessiz pek durgun nedense.
Yarın Caferağa'da beşiktaş ile bayanbasket maçımız var saat 16:00'da. Ben orda olacağım.
Pazar günü istikamet Ş.Saraçoğlu zaten ama Zaragoza'ya gittiğim için bu haftasonu maça gelemiyorum. Yine de Fasıl'da olacağım çok büyük ihtimalle.
Görüşürüz
Aslı Çelik
18-02-2005, 23:45
ya ben bitek pazar gelicem.. bu sefer böle oldu napalım:(
ya kızlar pazar mactan önce fasılda buluşuluo dimi?
şöle bi toplanalım kızlarda görsünler:) Esra bak bu lafım sana,özlettin yaa:)
Gözde Molla
20-02-2005, 01:44
hoşgeldin zeynep...yardıma ihtiyacın olursa her zaman burdayız..
Duygu Çakır
20-02-2005, 03:39
hoşgeldin zeynep
fenerbahceli olan bütün üniversiteli arkadaşları unifebe bekliyoruz
Aslı Çelik
20-02-2005, 11:43
kızlarrr!! bu akşam maça geliomsnz???
Gözde Molla
22-02-2005, 13:26
kızlarr bu akşam basket maçına gelen var mı ipekçide??haberleşelim de ona göre gidicem ben de.öpüyorum sizi:-*
Didem Bektaş
23-02-2005, 15:38
Merhaba kızlar, forumu okuyamıyordum bir süredir, şimdi şaşırdım açıkçası "Barcelona" fikri üzerine. Barcelona faciasını bu kadar çabuk mu unuttunuz? Barcelona'nın kapısından çıkarken "bizi burda son kez görüyorsunuz" dediğimizi çok net hatırlıyorum, unutuldu herhalde, hatırlatayım ben.
Bu aralar zaten gelemem ben herhangi bir buluşmaya, Didem bana sorduğunda söyledim zaten de, olur da ileri bir tarihte Barcelona'da karar kılınırsa (nasıl olacaksa bu) gelmeyeceğimi belirtirim, lafımı(zı)n arkasındayım ben, sizden de bu davranışı beklerim. Taksim'de gidecek yer mi yok?
Buluşmaktan bahsediyoruz, uzun zamandır görüşemediğimizden bahsediyoruz, basketbol maçlarına katılım gösterirseniz pekala görüşebiliriz de. Salona zaten erkenden gidiyoruz, konuşmak görüşmek için epey bir vaktimiz oluyor. Ben tüm basketbol maçlarına gidiyorum ama son haftalarda üzülerek yazıyorum kızların katılımı çok çok azdı. Basketbol maçları bizlerin hem görüşmemiz, hem de takımımızı desteklememiz açısından çok uygun. Soğukta üşüme derdi de yok, başka sıkıntılar da. Kadıköy'den, Taksim'den servis de kalkıyor, gelmememiz için sağlık problemleri, sınavlar dışında herhangi bir neden göremiyorum ben ama ne yazık ki kızlardan iyi bir katılım da göremiyorum son birkaç maçtır. Önce UNIFEB'in resmi organizasyonlarında organize olalım, güzel bir katılım gösterelim, sonra elbet buluşuruz Taksim'de, Kadıköy'de...
* *
Gül'cüm Barcelona'ya bu hiddetinin sebebini ben bilmiyorum şahsen, eğer bahsettiğin 3-5 ay önceki hesap karışıklığı ise bence bu kadar büyütmeye gerek yok her yerde olabilir böyle durumlar o kadar kalabalık ghidince, he başka bir neden biliyorsan söyle biz de bilelim, biz de hiddetlenelim, ama yoksa başka bir nedenin pire için yorgan yakmaya değmez, barcelon'nın bizim için manevi değeri var biliyorsun salak bir garson yüzünden ben yorganı yakmıyorum. sırf barcelona'da buluşuluyor diye organizasyona gelmeyeceğini ve arkadaşlarını görmeyeceğini söylüyorsan farketmez biz yeri değiştiririz de, çünkü bizim için bir arkadaş bile değerlidir.
maç konusun da da herkesin kendine göre gelememe nedenleri vardır, ayrıca maçta birbirimizi görmekle bir yerde oturup 2-3 saat kahve içerek konuşmak arasında dağlar kadar fark var bence, sen beni yada herhangi bir kızı maça gelmediğiniz için görüşemiyoruz diye yargılamamalısın. anne edasıyla, azarlama modunda insanları bu kadar kınamana gerek yok bence ;)
Pınar Yıldırım
23-02-2005, 16:04
yaaaa öf öf niye istanbulda bir yer kazanmadım ben yaaaaaaa
:( ne güsel bende katılırdım size:(
Didem Bektaş
23-02-2005, 16:43
ya dediğim gibi uzatmaya gerek yok konuyu Barcelona benim babamın yeri değil sonuçta ;) ama unutmamak gerekir ki biz 15-20 kişi + Beşiktaş- Fenerbahçe maçının olduğu gün + hafta sonu + taksimde bir italyan restoranına gittik bu etkenler birleşince nerede olsa o tarz karışıklıklar olurdu bunu da göz önüne almak lazım. ama madem kalabalığı kaldıramıyorlar, madem gitmek istemeyenler var gitmeyiz, başka yer mi yok ;) zaten daha önce de dediğim gibi barcelona kendisi için manevi değer teşkil eden arkadaşlarla biz belli bir çizgiyi yakaladığımız için kızfeb dışında da buluştuğumuzda da gidebiliriz daha az kişi olarak bizim için sorun yok :) ama ben yine daha önce de
belirttiğim gibi bu halkanın genişlemesini istiyorum artık.
parantez açarak; kimsenin de "kızfeb'e resmi organizasyonlardan daha fazla kişi katılıyorlar" gibi bir eleştiride bulunabilecek, hatta bu durumu kötü olarak aklından geçirebilecek yapıda olduğunu sanmıyorum -en azından bizi tanıyan insanların-, o yüzden olabildiğimizce kalabalık oluruz inşallah, ki en azından bu durumun 3 kişi kaldığımızda düştüğümüz durumdan çok daha iyi bir tablo sergileyeceği kesin ;) (gerçi biz çok eğlenmiştik ama)
çok öpüyorum herkesi, en yakın zamanda müsait olan tüm arkadaşlarla görüşmek dileğiyle...
Duygu Çakır
24-02-2005, 00:27
slmlar herkese
ben barça konusunda ısrarcı değilim didem gibi, istenmiyorsa gidilmez ama manevi değer gerçekten çok önemli hem de çok
o gün karışıklıklar oldu olmadı değil ama başka bir yerde aynı karışıklığın olmayacağı da garanti değil
hem taksimde hem yemek hem maç hem de ekonomik olarak uygun biyer bulamadım ben o gün
birkaç yerden fiyat aldım ama barça daha uygun kaçtı
bi de gittiğimiz yerin kalitesi açısında diğerlerine göre uygundu gerçekten
neyse maksat birlikte olmak
organizasyona katılım maça katılımı arttırır bence
malum kaç kız kazandırdı kızfeb tribüne :}
o yüzden kızfeb organizasyonunu ihmal etmeyelim
en kısa zamanda görüşelim
foruma gelip maça gelmeyen ya da üye alıp maça getiremediğimiz kız arkadaşlarımızı da maçta yanımızda olabilecekleri için maça gelmeye teşvik edelim
zaten asıl amaç da buydu :)
en kısa zamanda görüşmek üzere
Gözde Molla
25-02-2005, 01:27
ya off moralim çok bozuk:(bundan sonra daha çok katılım yapmalıyız kızlar,Fenerbahçe'mizin buna daha çok ihtiyacı var..
Pınar Yıldırım
25-02-2005, 17:42
Merhaba Pınar. :) Biz de Denizli'nin, Pamukkale'nin güzelliklerinden yoksunuz ama, üzülme. ;)
ya sorma bi güzellik bi güzellik :) aabu arada denizli fener maçına gelirseniz güzellikleri görme şansınız olur:)
Elif Öztaş
25-02-2005, 23:12
arkadaşlar gene geliomuş kar, havalar bozmadan dersler yoğunlaşmadan görüşelim bence ;)
bulurus herkese uygun bi yer yaf, istanbul'da yaşıyorus, burda bulunmassa nerde buluncak dimi ;)
hem mekan diil, önemli olan katılmak ;D
Melis Varan
03-03-2005, 22:28
Arkadaşlar,
Buluştuk buluşacağız derken program yatacak gibi görünüyor:)
Bu haftasonu değil,sonraki haftasonu Gençlerbirliği maçı olduğu gün hep birlikte buluşalım diyorum.
Erken buluşur, Kadıköy'de Moda'da bir yerler bulur otururuz, sohbet eder, hasret gideririz.
Ardından da Gençlerbirliği maçına gelecek olanlarla birlikte pembe okula geçeriz. Eğer arzu edilirse öncesinde Fasıl'da toplanan arkadaşlarımız illa ki oluyor, onların da yanına gidebiliriz. Böylece onlarla da tanışmış olurlar ama bu kısmı o gün gelenlerle karar verilecek bi şey sanırım.
Buna erken karar verelim ki çeşitli diğer üniversitelerdeki yeni üyelerimize de haber verelim. Bizlerle tanışıp ardından maça gelecek olmak henüz bizlerle maça gelmemiş olan arkadaşlarımızı rahatlatabilir ve belki kendilerini daha güvende hissederek ilk adımı atarlar. İftar yaptığımız 6 Kasım gecesi bunun benzerini yaptık ve faydasını gördük :)
Hemen fikirleri alalım...
Funda Meriç
04-03-2005, 11:39
Ben gelmeyi isterim. ( Bakınız artık "gelirim" gibi kesin söylemler kullanamıyorum ;) ) İnşallah, kısmetse, Allah nasip ederse..
Sizleri özledim :)
Merve Sezen
04-03-2005, 13:06
bende gelmeyi istiyorum o tarihte istanbuldayım ama benim gece dışarı çıkmam biraz problemli şu aralar belki maça gelemem ama gündüz size katılabilirim:)
Melis Varan
04-03-2005, 21:53
Ne güzel ne güzel, talepler gelmeye başlamış, çok sevindim.
Gençlerbirliği maçının günü henüz belli değil onun için önümüzdeki haftaiçi belli olur hangi gün buluşacağımız. Yer olarak da Kadıköy'de Eminönü iskelesi önünde buluşuruz, sonra da Kadıköy'de bi yerlerde otururuz.
Kadıköy'de bizlere yer önerebilecek arkadaşlar varsa onları alalım bu arada ;)
Funda Meriç
05-03-2005, 11:21
Garnie diyorum başka bişi demiyorum ;)
Melis Varan
05-03-2005, 21:31
Ben Marmara'dan gelmiş böyle bi teklifi asla geri çeviremem, yüzüm tutmaz, misafir ettiler, ağırladılar o kadar.. ;D
Funda Meriç
05-03-2005, 23:34
:D Bekleriz efem... Garnie, Boğadan Bahariyeye çıkarken solda. 18:00 gibi oradayız. (inş..) :P
Funda Meriç
06-03-2005, 00:32
Yani yarın ki maç için de Marmara Üniversitesi orada olacak. Gelmek isteyen olursa.. ;)
(Ya ben alkollüyüm de söylemesi ayıp, hala anlamadım yarın için mi gençlerbirliği ne zaman,noluyo,ben neredeyim ;D)
Melis Varan
06-03-2005, 22:12
Gençlerbirliği maçı 13 Mart Pazar günüymüş. Bu durumda Pazar günü saat 13:00'te Kadıköyde Eminönü iskelesinde buluşalım, gidip bi yerlerde oturalım laklak yapalım, ardından da pembe okula çıkarız.
Ne dersiniz? Kimler geliyor?
Tuğba Demirkaya
07-03-2005, 16:46
şimdi bu kadar aradan sonra yazmak ayıp mı olur diye düşünmüyorum değil :(herşeyden önce hepinizden(tanıdık tanımadık)özür dilemekle başlamalıyım sanırım :) olan olaylardan yapılan sohbetlerden haberim yok *yani gelenler olmuştur elbet onların hepsine hoşgeldin diyeyim artık buralardayım demiyeceğim çünkü dediğim zaman aksilik üstüne aksilik geliyor başıma :(
melis seni en kısa zamanda arayacağım
herkese iyi günleeeeer :)
Didem Bektaş
07-03-2005, 17:36
şimdiden yarın için hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum kızlar ;)
ayarlayarak yapmadık ama şimdi farkettim Deniz'le buluşuyoruz biz dünya kadınlar gününde, yani günün anlam ve önemine acaip uygun oldu kızfebden bi arkadasımla birlikte olmak :) :) :)
hepinizi çok öpüyorum, hakettiğiniz değeri sadece 8 martta değil her gün alabilmeniz dileğiyle... ;)
Gözde Sayılgan
07-03-2005, 21:00
meliscim merabalar.bizim foruma yazmışsın.teşşkür ederiz.ama maalesef biz ankaradan gelemiyoruz bu hafta.hatta biz beşiktaş maçına dek gelemiyoruz.artık kısmet başka zaman :)
teşekkürler tekrardan ve şimdiden herkese iyi eğlenceler....
Merve Sezen
08-03-2005, 15:36
melisin teklifi çok iyi bence helede benim gibi gece dışarı çıkmakta büyük sorunlar yaşayan bi insan için gündüz buluşmak hiç fena olmaz:)
Zeynep Ülker
08-03-2005, 22:45
valla teklif cok güzel ama henüz bir sey söyleyemiorum...konu üstünde calisiorum bi aksilik cıkmazsa umarım gelecegim bulusmaya:) tabi gelmem kesinlesirse istanbullu olmadıgım icin artık nereye nası gitmem gerektigini anlatırsınız bana:=)
Melis Varan
10-03-2005, 21:43
Zeynep elbette yardımcı oluruz, ama artık gelecek olanlar kesin bilgi versinler. Bana İstanbul Üniversitesi'nden Gaye ulaştı sadece gelmek istiyorum diye. Başka gelen var mı? Ses verin ki ona göre kesinleşsin. Benim toplantım var ama toplantıyı ekip geleceğim eğer sizler gelecekseniz. Ama sadee 3 kişi toplanacaksak toplantıyı ekmek pek mantıklı gelmiyor bana. Haber bekliyorum kızlar. Canlanalım!!! :)
Melis Varan
12-03-2005, 22:18
Biz yarın buluşacak mıydık? Yok canım.. *
Neden buluşmuyoruz? Çünkü kimseden ses seda yok..
"Gelmeyeceğim" diyen bile yok. Herkes "belki" deyip gerisini getirmeyi unutuyor ama kimse düşünmüyor ki program onlara bağlı..
Yarın toplantımı ekecektim gelenler için ama görüyorum ki değmezmiş zaten.
Bu ilk olmuyor ama bu sefer bana patladığı için sitem hakkı görüyorum kendimde.. Daha önce de başka arkadaşlarımıza patlıyordu ama daha soğuk kanlı davranabiliyorlardı onlar, belki daha sakinlerdi..
Artık birinin bu yazıyı yazma zamanı geldi bence!
Rica ediyorum herkesten bi program yapacaksak eğer her gelen geleceğini, gelmeyen de gelmeyeceğini yazsın. Programı ayarlayanlar da ne yapacağını şaşırmasınlar. "Belki geleceğim" deyip bırakıldığında gelebilecek olanlardan haber bekleniyor sürekli ama ses çıkmazsa son anda iptal oluyor, programın gününü tarihini bile değiştiresim gelmedi doğrusu. Geleceğini söyleyen bir tek kişiyi de daha sizlerle tanıştıramadan talep olmadığı için iptal ettik diyerek geri çevirmek zorunda kaldım.
Öyle bir hal aldı ki haber verenlere teşekkür edesim geliyor.. Halbuki bu zaten olmalı ama şu durumda teşekkür etmek yerinde olacak gibi.. Haber veren arkadaşlara teşekkürler.....
Gözde Molla
12-03-2005, 23:13
meliscim haklısın.ben gelmicem die gelmicemi belirten bi msj bile atmadım üzgünüm.bi daha benim açımdan böle bişey olmicak.özürdilerim:(
basket maçlarında görüşmek üzere,keşke bugün daha çok kişi olsaydık kızlardan..:(
Funda Meriç
12-03-2005, 23:40
Üzüldüm..
Kendiliğinden iptal olan kimbilir kaçıncı organizasyon..Oysa daha geçen haftadan Garniede hangi masada otursak diye göz gezdiriyodum. Geliyorum değil ama inş. geliyorum demiştim. Fasıla kısmetmiş.. ;) Garnie için hala şansımız var..Bakalım..
Zeynep Ülker
13-03-2005, 21:04
Biz yarın buluşacak mıydık? Yok canım.. *
Neden buluşmuyoruz? Çünkü kimseden ses seda yok..
"Gelmeyeceğim" diyen bile yok. Herkes "belki" deyip gerisini getirmeyi unutuyor ama kimse düşünmüyor ki program onlara bağlı..
.
valla melis gercekten cok haklisin..kendi adima bunu okuyunca gercekten cok üzüldüm.. ben gelemeyecegimi anlayınca ( izin olmadi karsi taraf olunca) internet e de girmemistim ..nasılsa program yapılmıstır die yazmam gerektigini düsünmemistim.. yanlıs hatta baya yanlıs düsünmüsüm gercekten...
insallah bir daha bulusma olur da gelebilir hem sizi tanır hem de hatami telafi etmeye calisirm. tekrar özür dilerim....:(
Funda Meriç
21-03-2005, 10:34
Up ^^ ;)
Nerelerdesiniiizz...
Canan Gebetaş
22-03-2005, 16:52
slm bende yeni unifeb üyelerindenim ve bende organizsyonlar dışında da sizle görüşüp kaynaşmak istiyoruum.melis cim ,haklısın ve bu konuya birinin el atması gerek o zamn çünkü yeni üyelerle de tanışamayız yoksaa
Funda Meriç
22-03-2005, 17:00
Canan..Yeni sayılmazsın artık sen ;) Uzuuun bir yolculuktan sonra kıdemli bile sayılabilirsin..En yakın zamanda hep beraber görüşmek üzere diyorum ama kimseden ses seda çıkmıyo..Sınav zamanı da değil, anlamadım gitti..
Burcu Oy
23-03-2005, 14:05
Selamlar,
Ne deseniz haklısınız gerçekten, başta Gül ve Melis...
Ya öyle saçma sapan bir koşturmanın içindeyim ki vakit ayırmak istediğim, vakit ayırmam gereken hiç bir şeyle doğru düzgün ilgilenemiyorum, foruma arada girip ne oluyor ne bitiyor bakmaya çalışıyorum ama ne biliyim bir topic okuyup yalnız onunla ilgili iki kelime yazıp çıkıyorum ya da bazen yazmadan. Buluşma noktamız da uzun zamandır doğru düzgün takip edemediğim topiclerden, bir de mezun olduğumdan birilerini görüp haber alma şansımı yitirince çok kötü oldu çok uzak kaldım.Tabii telefonla haberim olan org. lara da katılıp katılamayacağım hep son anda...
Yani ne deseniz haklısınız bir kere daha...
Ne yapalım bilmiyorum ama bir ara en azından telefonla konuşup bir şeyler ayarlamaya çalışalım ya da en basitinden maça gideceğimiz bir gün biraz önceden buluşalım org. olarak olmasa bile biraz daha uzun boylu konuşabilmek için...
Kocaman Sevgilerle....
Burcu
Didem Bektaş
23-03-2005, 17:27
Melis'cim senin başına ilk defa gelmiş bu olay, bizimse belki 20-30 kere:) hatta meşhur olan bi seferini anlatırız hep, duygu ben funda buluşmuştuk o gün ama buluşulan yerde 12 kişi falan bekleniyordu ve hiç biri haber vermedi "gelicem" dedikleri halde, oturup tek tek aramıştık, buluşmaya gelirken kafasından aşaa su dökülen ve eve geri dönen mi ararsın, aniden dişçi ile randevusu çıkan mı... buna benzer tam 12tane bahane... o gün anladık ki bu 12 kişi arasında gerçekten durumu önemseyen 3 kişiymişiz, çokta eğlendik aslında ;)
anlatmaya çalıştığım şu ki; tamam kalabalık olmak eğlenceli ve gurur verici olabilir ama boş bir kalabalıktansa gercekten sizi önemseyen 3 kişiyle olmak çok daha önemli... ben hep söylüyorum kızfeb adı altında olmasına gerek yok ama kızfeb vasıtasıyla tanıştığım arkadaşlarımla çeşitli vasıtalarla dışarıda da görüşüyoruz, mesajlasıyoruz, konusuyoruz... ve ben bu arkadaşları tanıdıım için kendimi gercekten şanslı hissediyorum. üzüntüm bu ortamı yaşayamayanlar için... anlatmaya çalıştıımı anlatabildim mi bilmiyorum ama ben kazananlardanım, bu nedenle bir organizasyon olursa seve seve yardımcı olurum ama hiçbir zaman gelmeyenler için daha da önemlisi; (gelememek suç değil çünkü) gelemeyeceğini haber vermeye tenezül dahi etmeyen arkadaşlarım için üzülüp sinirlerimi bozmam...
Takma Melis'cim sende, biliyorsun önemseyenler de var ;)
öpüyorum hepinizi.... ;)
Canan Gebetaş
23-03-2005, 18:54
sağolasın fundacıımm :D walla sakarya üniversitesi için sınav zamanıı :( aama yinede siz ayarlayın ben gelmeye çalışırım
bu arada perşembe günü basket maçına gidecekmisiniz ???
Gözde Molla
24-03-2005, 01:33
ben de geliorummm her zamanki gibi:)hatta gül cüm arkadaşımda yanımda;)öptümm
Melis Varan
25-03-2005, 01:06
Özge, mesaj atma olayı tenezzül edip etmeme meselesi değil bazısı için ama bazısı için de öyle..Bireysel bi şey bu daha çok.
Zaten senden mesaj beklemiyordum çünkü Kadıköy'ün sana çok ters olduğunu biliyordum. Senle msn sayesinde sıkça muhabbetimiz olduğu için
Didem, çok haklısın. Sizin başınıza çok defa geldi, ben genelde daha arkadan izledim olanları, bu nedenle o zamanlarda bu uyarıyı burdan yapmaya yüzüm yoktu. Şimdi olanlar bana olunca buna hakkım olduğunu düşündüp bu uyarıyı yapma gereği gördüm ki farketmeyen arkadaşlar farketsinler.
Bi de elbette bizbize zaten buluşuruz, illa 1907UNIFEB'in kızları buluşuyor adı altında olmasına gerek yok; ama ben bu buluşma ile aramıza yeni yeni katılan bi kaç arkadaşı daha aramıza sokacaktım ama ne yazık ki olmadı. Başka sefere artık..
Bugünkü maçın tadı damağında kalmış çoğu kişinin..Benim eve dönüş problemim nedeniyle evden izin çıkmadı ne yazık ki ve maç içimde kaldı.
Gözde Molla
25-03-2005, 19:26
gelenler süper bi akşam geçirdi:)çok uğraştım bilet bulmak için ama gerçekten değdi ;Dsöyle kartal söle söle ne olduuu... ;D ;D
60,70,80,90,....amannn,sağdan, ;D ;D soldan;D ;Dsüperdi gerçekten.keşke herkes gelebilseydi:)öptüm sizleri... :-*
Canan Gebetaş
26-03-2005, 14:13
ewt gerçekten de çok güzel bi maçtı.gülcüm senin yanına gelmek istedim ama bi türlü kısmet olmadı malum kalabalık..
kartal kanaryanın akibetinr uğradıı...
Canan Gebetaş
06-04-2005, 19:45
tüm kızlara slm,bu haftaki sakarya maçına kimler geliyo ??? pek katılım yok galiba kızlardan.:)
Melis Varan
07-04-2005, 00:14
Deplasmanlar bana uzak şimdilik ne yazık ki :(
Funda Meriç
07-04-2005, 10:57
Aslında yakın bi deplasman ama..Normal şartlarda bu sezon maça ile gitmeyen ben Sakarya'ya gidersem biraz ayıp olur diye düşünüyorum ;)
Canan Gebetaş
08-04-2005, 15:04
eee, kızlar! ne zaman buluşuyoruz??
Funda Meriç
08-04-2005, 17:53
En yakın buluşma bu akşam 19:30 da Taksim Burger önünde ;)
Canan Gebetaş
08-04-2005, 19:05
aaa aamma olmadı ya keşke daha önceden haber verseydiniz.ben sakaryadayım neyse bidaki sefere inşallah.
Duygu Çakır
09-04-2005, 05:58
slmlar herkese
uzun bir aradan sonra sanal ortama geri döndüm ve böyle bir buluşmanın yapılamamsına üzüldüm
didem ben olsaydım diyeceklerimi söylemiş zaten o yüzden boşver melis üzülme telafisinde ben gene yoklama alırım :)
o zaman etkili bir katılıma daha yaklaşırız
bjk maçı var haftaya
ondan sonraki hafta için bir buluşma org edebiliriz şimdiden kendimizi ona göre ayarlayarız
ya da daha sonra bişeyler yapılır
sen içini ferah tut melis
önünde sonunda devamlı gelecekler zaten gelir
Merve Sezen
13-04-2005, 16:19
kızlar merhaba:)
uzun süredir uğrayamıodum nete yeniden aranızda olmak güzel:)
bi türlü ayarlayamadık galiba şu buluşma işini gerçi zaten şu aralar herkesin sınavı var da atlatalım sınavları buluşalım artık etkili bir katılımla:)
kendinize iyi bakın...
Canan Gebetaş
13-04-2005, 22:40
ee kızlar eziktaş maçına kimler gidiyoo??..
Gözde Molla
13-04-2005, 23:44
ben:)
Melis Varan
14-04-2005, 18:08
ve ben :)
Esra Yılmazsoy
15-04-2005, 00:56
ve de ben :)
Duygu Çakır
28-04-2005, 00:44
bi türlü ayarlayamadık galiba şu buluşma işini gerçi zaten şu aralar herkesin sınavı var da atlatalım sınavları buluşalım artık etkili bir katılımla:)
kendinize iyi bakın...
kızlar ne zaman bitiyor sınavlarınız ??
ne zaman ayarlanıyo buluşma ??
hadi sene sonu geliyor yazın zaten ortalık boş kalacak
Canan Gebetaş
28-04-2005, 12:21
walla bizim çoktan bitti ama 2 hafta sonra finaller başlayacak
..... bu gidişle buluşma da olmayacak galiba ...:(
Merve Sezen
28-04-2005, 16:49
niye olmasın olur yaaa... bizim geçen hafta bitti vizeler.bu haftasonu trabzon maçına gelenlerle tanışabilirz mesela kimler gelio?
Burcu Bıçar
29-04-2005, 04:28
biz 6s macında olacaz sızlerı bulacaz haber bekleyın anacım cici bakın kendınıze:)
Gözde Molla
30-04-2005, 00:22
ben geliorum:)tombiş sarı bişeyim ilgilenenlere duyrulur:)
Burcu Bıçar
30-04-2005, 03:26
ay cok hossun gözde ya:)
Duygu Çakır
07-05-2005, 04:06
kızlar bayan basketbol takımına yapılanları hepimiz biliyoruz
bu rezilliğin acısını hafifletemek adına biz de kızfeb olarak onları ziyaret edebilir ve belki bir yerlerde bişeyler yapabiliriz
bağlantıları sağlamadan önce kim gelir kime ne zaman uyar hemen bi org düşünebiliriz
Canan Gebetaş
07-05-2005, 16:43
walla müthiş bi fikir ama benim haftaya finaller başliıo... siz ayarlayın ben gelmeye çalışırım.ama söz vermiyeyim netice de finaller var:)
Duygu Çakır
27-05-2005, 01:12
kızlar sayfa düşüyor gerilere hem sayfa düşmeden hem herkes memleketine gitmeden bir org bekliyorum sizden
kime ne zaman uyuyor bi konuşup bişeyler belirleyelim
Canan Gebetaş
27-05-2005, 13:43
ewt ya benim sınavlarım bitti mesela bana her an uygun gibi gözüküyor..artık buluşup bi organizasyon yapalım sene başından beri yapamadık.....
Merve Sezen
27-05-2005, 16:01
evet yapalım ama hep böyle dioruz ve kalıo çünkü herkese aynı anda uyan program yapmak çok zor önümüzdeki 2 hafta boyunca finallerim var daha sonraki 2 haftada bütlerim olabilir:D haziranda burdayım gibi görünüo yani..şampiyonluk yemeği fln olabilir kızlar arasında ne yapalım?
Murat Karaman
30-05-2005, 11:54
buraya bi erkek olarak yazmak ne kadar doğru bilemem ama sizden bi isteğim war.benim mayısın 13ünde bi yeğenim oldu.yani ben 6s maçından önce kupayı çoktan kaldırmıştım :D çifte kupa yı kaldırdım şükür :D yeğenim dayısının izinde sağlam bi FenerBahçe li olacak buna emin olun.daha ilk günden Fener aşkıyla besledim onu :D ilerde bigün üniwersiteye atılırsa UNIFEB li ablalarına ısınması için onun adına buraya yazdım.onu da aranıza alırsınız artık ???
kendinize iyi bakın.tüm UNIFEB kızlarını yeğenimin 1.yaş gününe beklerim.2oo6 sezonunda :D
Duygu Çakır
31-05-2005, 02:40
evet yapalım ama hep böyle dioruz ve kalıo çünkü herkese aynı anda uyan program yapmak çok zor önümüzdeki 2 hafta boyunca finallerim var daha sonraki 2 haftada bütlerim olabilir:D haziranda burdayım gibi görünüo yani..şampiyonluk yemeği fln olabilir kızlar arasında ne yapalım?
ikisinin arasında bi gün uyar mı sana??
tarih önerisi nedir ??
Funda Meriç
31-05-2005, 10:36
Tarihe göre ben de gelip gelemeyeceğimi söyleyebilirim. Ankarada olucam çünkü..
Merve Sezen
31-05-2005, 12:39
muhahahhaha..karışmak istemezdim ama bizimde 23 nisanda kızımız olmuştu...onuda aranızı alırsınız değilmi ablaları!!!
ay ay yeriz biz onları gelsinler tabi:)
Merve Sezen
31-05-2005, 12:41
ikisinin arasında bi gün uyar mı sana??
tarih önerisi nedir ??
şöyle bişey 10 haziranda finallerim bitio bütlerimin ne zmn başlıyacağını bilmiyorum değişik söylentiler var 20 si yada 13 ü şeklinde 10 hazirandan itibaren herhangi bi tarih olabilir sanki bnm için kesin konuşmayım ama..
siz ne diosunuz?
Canan Gebetaş
31-05-2005, 16:08
buluşma haftasonu olursa çok ii olur çünkü benim yaz okulu başalyacak...13 haziranda....
Duygu Çakır
01-06-2005, 00:32
o zaman hafta sonu olsun tabi
11 haziran ctesi mesela uyar mı size ?
Funda Meriç
01-06-2005, 11:01
Ankaradayım. ;)
Merve Sezen
02-06-2005, 13:39
sanırım 11 haziran bana uyuyo :)
çoğunluk gelebilcekse yapalım bişiler
Canan Gebetaş
02-06-2005, 15:28
bana da uyuyo ben gelebilirim gelebilecekler buraya söylesinler de katılım çok olacak mı ona göre ayarlama yapalım..
Merve Sezen
03-06-2005, 15:52
evet kızlar herkes bir an önce fikrini belirtsinki ona göre 11 haziran olsun yada başka bi tarih belirlensin
Gözde Sayılgan
04-06-2005, 18:55
ev sahibi olarak sizi ankara da ağırlamaktan şeref duyuyoruz.hadi gelin burda yapalım buşulmayı ;) bekliyoruz eğlenceye....
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.