Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
1907 ÜNİFEB
15-03-2010, 03:33
1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Mart 2010 Pazar günü 1907 Fenerbahçe Derneği Lokali'nde gerçekleştirildi.
Türkiye'nin bir çok yerinden dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantı, Divan Kurulu Başkanı Ertu Aydın'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından şehitlerimiz, 1907 ÜNİFEB'e ve Fenerbahçe'ye emek vermiş merhumların anısına yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı okunmasıyla başladı.
Denetleme Kurulu Raporu'nun sunumu ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu’nun ibrasının ardından söz alan 2009-2010 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Mete, başkanlığı süresince yapılanları değerlendirdiği bir konuşma yaptı. Necati Mete'nin yaptığı dönem değerlendirme konuşmasının ardından söz alarak kürsüye gelen 1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği Onursal Başkanı Berkay Erdim1907 ÜNİFEB ve mezunlar hakkındaki görüşlerini Genel Kurul üyeleriyle paylaşırken, gelecekte mezunların bir arada olma hedefine yönelik fikirlerini de aktardı.
Divan Kurulu Başkanı Ertu Aydın'ın söz almak isteyenlere verdiği sürede 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Genel Kurul Üyesi Burçay Tiftikçi, Okan Şamiloğlu ve Ömer Yağanoğlu, 1907 ÜNİFEB'in geçmiş döneminde yaşanan durumları ve geleceğe yönelik atılması gerektiğini düşündükleri adımları Genel Kurul Üyeleriyle paylaştı.
Yapılan konuşmalar sonrasında 1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği Tüzüğü'nde yer alan 2,3 maddelerindeki "Derneğin merkezi İstanbul il sınırları içinde, Konaklar Mahallesi, Selvili Sokak, No: 13/B Daire: 6 4.LEVENT, İSTANBUL adresidir." tanımı "Derneğin merkezi İstanbul il sınırları içindedir." olarak değiştirilme isteğiyle, 33/1,33/2 maddelerindeki eski Türk Lirasıyla ifade edilen kayıt ve yıllık aidat tutarlarının yeni Türk Lirası'na göre düzenlenme isteği, oylamaya sunuldu ve oy çokluğuyla kabul edildi.
Ardından yeni dönem için tek başkan adayı olarak kürsüye gelen Burak Berkol yeni dönemde yönetim kurulunda görev alacak isimleri tanıttı, gelecek dönemle ilgli planlarını ve görüşlerini paylaştı. Burak Berkol'un yaptığı konuşmanın ardından Yönetim Kurulu'nun oylamasına geçildi.
Oylamada oy birliğiyle yeni dönem Yönetim Kurulu'nün kabul edilmesinin ardından, yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Burak Berkol, geçmiş dönem Yönetim Kurulu'nda görev alan üyelerimize birer teşekkür belgesi sundu ve 1907 ÜNİFEB 7. Olağan Genel Kurulu sona erdi.
Genel Kurul'un tamamlanmasının hemen ardından bir toplantı yapan 2010-2011 dönemi 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu görev dağılımını şu şekilde belirledi:
Başkan:
Burak BERKOL - İstanbul Teknik Üniversitesi
Başkan Vekili & Kurumsal İletişim Sorumlusu:
Selçuk GERGER - Galatasaray Üniversitesi
Genel Sekreter:
Duygu AYAZ - Boğaziçi Üniversitesi
Muhasip Üye & Örgütlenme ve Üyelik Komitesi Üyesi:
Hande KOPTUR - Marmara Üniversitesi
Organizasyon ve Projeler Komitesi Sorumlusu:
Zeynel TURNA - İstanbul Üniversitesi
Örgütlenme ve Üyelik Komitesi Sorumlusu:
Atilla ÇEVİK - Çukurova Üniversitesi
Tribün Komitesi Sorumlusu:
Turhan ÇERVATOĞLU - İstanbul Teknik Üniversitesi
Ürün Komitesi Sorumlusu:
Feyza UĞURLU - İstanbul Teknik Üniversitesi
Web Komitesi Sorumlusu:
Doruk SARIKAYA - Marmara Üniversitesi
Bertan AKKAN - İstanbul Teknik Üniversitesi (Tribün Komitesi)
Yiğit AL - Ankara Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Oğuz CERAN - Erciyes Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Çağatay KAVAZ - İstanbul Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Samet KOŞAR - Yıldız Teknik Üniversitesi (Web Komitesi)
Hande MÜYESSER - İstanbul Teknik Üniversitesi (Organizasyon ve Projeler Komitesi)
Görkem ÖNEN - İstanbul Teknik Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Şahin ÖZÇELİK - Marmara Üniversitesi (Tribün Komitesi)
Mehmet ÖZKARSLI - Pamukkale Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Berk ŞENTAY - Hacettepe Üniversitesi (Organizasyon ve Projeler Komitesi)
Caner TİRİŞOĞLU - Mimar Sinan Üniversitesi (Ürün Komitesi)
Necati Mete başkanlığındaki 2009-2010 döneminde görev almış 1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, 1907 ÜNİFEB’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Burak Berkol başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.
1907 ÜNİFEB 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’ndan fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız (http://www.1907unifeb.org/album/?level=album&id=163).
1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği
Berk Ulupınar
15-03-2010, 03:42
Yeni yönetim kurulunda görev alacak tüm arkadaşlarıma en içten dileklerimle başarılar diliyorum :)
Berkay Erdim
15-03-2010, 11:53
Bu hafta sonu derneğimizin olağan Genel Kurulu başarıyla gerçekleşti ve 1907 ÜNİFEB'in geçmişinde başarıyla gerçekleşen 7. Genel Kurul olarak tarih sayfalarındaki yerini aldı. Genel Kurul için emek veren tüm arkadaşlarımıza, gelenekselleşen ev sahipliği için 1907 Fenerbahçe Derneği'ne ve fedakar personeline çok teşekkür ediyoruz. Özellikle geniş bir katılım olmasını sağlayan ve İstanbul dışından gelerek Genel Kurul'u renklendiren ve anlamlandıran tüm Genel Kurul üyelerine de yürekten teşekkürler.
Mart 2009 - Mart 2010 döneminde büyük fedakarlıklar yaparak büyük bir emek ortaya koyan, başta başkanımız Sevgili Necati Mete ve Yönetim Kurulu'na, tüm komite üyelerimize ve üniversite sorumlularımıza ve tüm 1907 ÜNİFEB üyelerine emeklerinden dolayı minnettarız. 1907 ÜNİFEB'in bu dönemi de, geçmiş dönemler gibi, isimlerini buraya yazmakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce 1907 ÜNİFEB Gönüllüsü'nün özverili çalışmalarına sahne oldu. Bu dönemde 1907 ÜNİFEB Türkiye sınırlarını resmen aştı ve Avrupa'daki önemli kulüplerin taraftarlarının bildiği ve takdir ettiği bir oluşum haline geldi. Yine bu dönemde 1907 ÜNİFEB'in örgütlenmesi güçlendi, internet üzerindeki etkinliği ve iletişim faaliyetleri arttı, tribün etkinlikleri, sosyal organizasyonlar ve ürünlerle ilgili çalışmalar başarıyla sürdürüldü. 1907 ÜNİFEB Mezunları ile ilgili çalışmalar Genel Kurul bilgisi ve onayı dahilinde bir daha yavaşlamamak üzere hız ve ivme kazanma sürecine girdi.
Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Hepimiz çok heyecanlıyız. Sevgili Burak Berkol Başkanımız geçmiş dönemde komite ve üniversite sorumluluğu görevlerinde bulunan dernek üyeleri arasından seçtiği 15 yeni Yönetim Kurulu üyemizle birlikte bayrağı devraldı. Yönetim Kurulumuz gençleşti. 1907 ÜNİFEB Ailesi bu pırıl pırıl gençlerimizden bugüne kadar kazandıkları tecrübeler ve edindikleri Fenerbahçe ve 1907 ÜNİFEB terbiyesi ile dinamik, çalışkan ve yenilikçi olmalarını, sürdürülebilir gelişmeler sağlayarak çağdaş bir yönetim anlayışıyla görevlerini yerine getirmelerini bekliyor.
Geleceğe umutla bakıyoruz, Necati Başkanımız'ı sevgi ve minnet duygularıyla uğurlarken, Burak Başkanımız'a hoş geldin ve yolun açık olsun diyoruz.
En içten sevgilerimle
Berkay Erdim
Engin Kaşkaya
15-03-2010, 13:02
Görev Alan Ve Teslim Eden Bütün Arkadaşlarıma Yaptıkları Ve Yapacakları İşler için Şimdiden Teşekkür Ederiz.Hayırlı Uğurlu Olsun.
Sefa Baş
15-03-2010, 13:19
Yeni göreve gelen ve görevlerini tamamlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Çalışmalarınıza başarılar hayırlı ve uğurlu olsun....
Emre.Yıldırım
15-03-2010, 13:34
Geçen yönetimdeki arkadaşların yaptıkları işlerden dolayı kutlar,yeni görev alan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dilerim.
Ahmet Şahin
15-03-2010, 14:41
Yeni görev yapacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Geçmiş dönemde görev yapmış olan arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ayşenur Altun
15-03-2010, 14:44
1907 ÜNİFEB ailesi için hayırlı olsun.. Görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum :):)
Alican Gülberk
15-03-2010, 15:04
geçen dönem görevlerini en iyi şekilde yerine getiren arkadaşlara teşekkürler, yeni göreve gelen arkadaşlara başarılar. hepimize hayırlı olsun
Oğuz Paşalı
15-03-2010, 15:28
geçmiş dönemde yer alan arkadaşlara teşekkür ediyor,bu dönemde görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum..
Görkem Güngör
15-03-2010, 15:42
yeni yönettim kurulunda görev alan herkese başarılar...
Nihat Sarı
15-03-2010, 16:29
1907 Ünifeb'i başarılı bir şekilde devreden Necati Mete başkanlığındaki yönetimi tebrik ediyorum ve bu başarıyı sürdürecek hatta eskilere bir şeyler katarak çıtamızı daha da yükseltecek olduğuna inandığım Burak Berkol başkanlığındaki yeni yönetimin de birliğimize hayırlı olmasını diliyorum.
Ali.Yavuz
15-03-2010, 16:52
Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diler,eski yönetimdeki arkadaşlarımıza ise yaptıklarından dolayı tebrik ederim... Yeni yönetim kurulunun çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacağına olan inancım tamdır.
Murat Sayar
15-03-2010, 16:56
yeni yönetim kurulunda görev alan arkadaşlara başarılar dilerim inşallah güzel bir sene geçiririz..
Muharrem Biçer
15-03-2010, 17:21
yeni yönetimde görev alan arkadaşlara şimdiden başarılar..
Mustafa Tokgöz
15-03-2010, 17:36
Yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar ...
Anıl Kırıl
15-03-2010, 17:58
Yeni Yönetimdeki arkadaşlara şimdiden başarılar, umarım bu bayrağı en iyi şekilde taşırlar, şimdiden yapacakları için teşekkürler..
Eski yönetimdeki arkadaşlara da yaptıkları için teşekkürü bir borç bilirim..
Tuna Çin
15-03-2010, 18:02
Necati 'ye ve Yönetimine katkılarından dolayı kocaman bi teşekkür ederim.Burak 'a ve yeni yönetim kurulumuza da başarılar dilerim..
Nuri Doğan
15-03-2010, 18:14
Yeni yönetimimize görevlerinde başarılar dilerim.
Berkay Erdim
15-03-2010, 18:16
Akdeniz Üniversitesi mezunlarından, 1907 ÜNİFEB'in ilk dönemlerinde Yönetim Kurulu üyeliği görevi almış Hakan Bıyıklı, Genel Kurul'la ve 1907 ÜNİFEB'le ilgili, çok kapsamlı ve değerli bir yazı yazmış. Link'i burada: http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=15469
Bu yazıyı lütfen okumadan geçmeyin.
Burcu Gülen
15-03-2010, 18:50
Yeni yönetime geçen arkadaşlara başarılar,görevlerini teslim etmiş arkadaşlara da teşekkür ederim.
Ozan Çetinkaya
15-03-2010, 20:32
Daha önce oldu mu tam hatırlayamıyorum ama bu dönem yönetim kurulunda 15 yeni arkadaşımız görev alacak. Yeni dediğime bakmayın,her biri bu görevi layıkıyla yapacak kapasitede. Her biri komitelerinde güzel işlere imza attılar ve bu görevi hakettiler.
15 yeni yönetim kurulu üyesi demek, 15 heyecanlı yönetici demek. Onların bu heyecanıyla bu sene yükselen çıtanın çok daha yükseleceğine eminim. İnanıyorum ki o yükselen çıtaya Yelena Isinbayeva bile yetişemeyecek :)
Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Geçen dönem Necati'nin başkanlığındaki değerli arkadaşlarımın da hakkını unutmamak lazım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Salih Yoldaş
15-03-2010, 20:39
yeni yönetim kuruluna görevinde başarılar dilerim. daha önceki yönetimde yer alan arkadaşlarada yaptıkları hizmetler için teşekkürler...
Tuğçe Sungur
15-03-2010, 21:29
Geçtiğimiz dönemki yönetim kurulunu yaptıkları bütün çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum.
Yeni yönetim kurulumuzun da bütün 1907 Ünifeb Ailesine hayırlı olmasını diler, görevli arkadaşlarımın başarılarının devamını dilerim.
Ahmet Aşkın
15-03-2010, 22:45
Yeni yönetim kurulunun 1907 ÜNİFEB için hayırlı olmasını temenni ediyorum
Yunus Aydın
15-03-2010, 22:49
Tüm 1907 UNİFEB ailsine hayırlı olmasını dilerim...
Hurşit Mursaloğlu
15-03-2010, 23:05
Öncelikle önceki dönem başkanımız Necati Mete ve Yönetim Kurulumuza yaptıkları güzel işler için teşekkürlerimi sunuyorum.Yeni yönetimizi ve Başkanımız Burak Berkol'a başarılar diliyorum.
Oğuzhan Yılmaz
15-03-2010, 23:11
1907 Ünifeb ailesine hayırlı uğurlu olur inşallah.
Nadir Arslan
15-03-2010, 23:18
Eski arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Yeni arkadaşlara da başarılar dilerim. Allah utandırmasın...
İnanç Turanlı
15-03-2010, 23:23
Yeni Yönetim Kurulumuza çalışmalarında başarılar. Ayrıca geçtiğimiz dönemki Yönetim Kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürler.
Hayırlı olsun
Mahir Gül
15-03-2010, 23:26
Yeni Yönetim Kurulu'na ve Burak Berkol'a yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar dilerim.Necati Mete başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na da yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.
Gokhan Dinar
15-03-2010, 23:37
Bir önceki yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder Burak Berkol başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dilerim.
Berker Akıncıgil
15-03-2010, 23:39
Öncelikle geçen dönem çalışmalarıyla büyük işlere imza atan arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.Necati arkadaşımızın önderliğinde özverili ve ülke dışına bile sesimizi duyurduğumuz bir çalışma dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.Bunun en güzel örneği bildiğiniz üzere birlğimizin barselona'ya çağırılmasıdır.
Başta başkanımız Burak Berkol olmak üzere yeni yönetimde yer alan herkese başarı ve kolaylık dilemekle beraber tüm üniversitelerin daima yanında olacaklarına kalbimle inanıyorum.
Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun...
Mevlüt Çiller
15-03-2010, 23:46
Yeni yönetim kurulunda herkese başarılar diliyorum ; hepimize hayırlı olsun ..
Eren Yazıcı
15-03-2010, 23:47
Yeni yönetim kurulumuza başarılar...
Gül Kotan
16-03-2010, 00:01
Yeni başkanımız Burak Berkol'a ve yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum..Eski başkanımız Necati Mete'ye ve eski yönetim kurulumuza da emeklerinden ötürü teşekkür ederim..
Süleyman Sovukluk
16-03-2010, 00:13
Yeni yönetim kurulu hayırlı uğurlu olsun.İnşallah yeni dönemimizde güzel işlere imza atacağız hep beraber.
Umut Benzer
16-03-2010, 00:31
Bir Önceki Yönetim Kurulu'na yaptıklarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulu'ndaki arkadaşlarımıza da bu görevinde başarılar dilerim.
Serhat Bahar
16-03-2010, 01:07
necati başkan ve yönetim kuruluna tüm emeklerinden dolayı teşekkür eder,burak başkan ve yeni yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Uğur Özçelik
16-03-2010, 06:34
Eski yönetim kadrosundaki arkadaşlara yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyor;yeni yönetime de bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.
Doğukan Keskin
16-03-2010, 10:42
onceden emegı gecen herkese tesekkurler yenı baskan ve yonetım kurulunada basarılar
Fatih Kılıç
16-03-2010, 10:47
Geçmiş dönemde yer alan yönetim kurulunu kutlar,yeni yönetime başarılar dilerim.Hayırlı olsun
Çağdaş Turak
16-03-2010, 12:26
Geçen yönetimdeki arkadaşların yaptıkları işlerden dolayı kutlar,yeni görev alan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dilerim.
Gökhan.Yıldırım
16-03-2010, 14:28
geçmiş dönemde aldığı sorumluluğun üstesinden layıkıyla gelen arkadaşlara teşekkür eder, yeni yönetime yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Göktürk Daşoluk
16-03-2010, 16:23
Yenı Yonetım hayırlı olsun .Gorev alan arkadaşlara başarılar.
Mert Ürkmez
16-03-2010, 17:55
Hayırlı uğurlu olsun
Anıl Othan
16-03-2010, 18:08
Yeni Yönetim Kurulumuza çalışmalarında başarılar. Geçtiğimiz dönemki Yönetim Kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürler.1907 Ünifeb olarak hepimize hayırlı olması dileğiyle
Osman Tutkun
16-03-2010, 18:18
Yeni yönetim kurulu birliğimize hayırlı olsun; görev alan herkese başarılar...
Özgün Adıgüzel
16-03-2010, 21:30
Yeni dönemde görev alan Başkanımızı,Komite Sorumlularını ve Üyeleri tebrik ederim
Fulya Karakoç
16-03-2010, 21:43
Geçtiğimiz dönemki Yönetim Kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürü bir borç biliyor ve tebrik ediyorum.
Yeni Yönetim Kurulumuzun 1907 ÜNİFEB Ailesine hayırlı olmasını diler,çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.
Müge Kani
16-03-2010, 23:34
Önceki yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkürler.
Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.
Oğuzcan Ak
17-03-2010, 01:55
yeni göreve gelen arkadaslara basarılar diliyorum.önceden emegi gecen herkesede teşekkürler...
Burç Arslan
17-03-2010, 03:22
Yeni yönetimi kurulumuza başarılar dilerim... Önceki yönetim kurulundaki arkadaşlarıma yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.
1907 ÜNİFEB ailesi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
Murat Karaman
17-03-2010, 03:59
Yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlara başarılar. Geçmiş yönetimde yer alan arkadaşlara da teşekkürler.
Yasin Özdemir
17-03-2010, 04:06
Yönetim kurulumuza başarılar diler, bir önceki dönemde görev alan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim. Birliğimiz için en hayırlısı olsun...
Emre Altındal
17-03-2010, 16:24
Rahatsızlığım nedeniyle Genel Kurula katılamadım. Önceki Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyor, yeni Kurulumuza ise başarılar diliyorum.
Mehmet.Uslu
17-03-2010, 16:30
yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun...
Tolga Akyol
17-03-2010, 20:48
yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun , başarılar dilerim yeni kurulumuza ..
İlker Kökdemir
17-03-2010, 23:56
İş ve kursum nedeniyle genel kurula gelemedim.Yeni yönetim kurulu'ndaki arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.Allah kolaylık versin.
Görevi layığıyla devreden bir önceki yönetim kuruluna emekleri için teşekkürler.
Aycan Yılmaz
18-03-2010, 00:07
Geçtiğimiz dönem yönetim kurulunda görev alan herkese başta Necati olmak üzere gösterdikleri büyük özveriler ve emekleri için teşekkür ederim kendi adıma.
Yeni dönem yönetim kurulunda görev alacak tüm herkese de başarılar dilerim.
Ege Şener
18-03-2010, 02:48
yeni yönetim kurulunda görev alan arkadaşların hepsine başarılar dilerim..
Selin Tezel
18-03-2010, 13:15
Yeni yönetim kurulumuza başarılar diler, bir önceki dönemde görev alan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim. Hayırlı olsun...
Esra Demirkıran
18-03-2010, 16:28
Yeni yönetim kurulumuzda ki arkadaşlara başarılar diliyorum Hayırlı olsun :)
İnanç Gülfidan
18-03-2010, 16:35
Daha önce de buna yakın sayılarda yeni üyenin Yönetim Kurulu'na girdiğine tanık olmuştuk ama bu sene Yönetim Kurulu'ndaki 20 kişinin 15'i ilk defa Yönetim Kurulu üyesi oldu. Her yeni yönetim yeni heyecanlar demek, bu seneki yönetimde bu heyecan oldukça üst düzeyde.
Necati başkanlığındaki yönetimi verdiği emeklerden dolayı kutluyorum. Yine güzel işlere imza atıldı bu dönemde ama artık benim beklentilerim daha büyük. Her yönetimden benzer icraatlar görüyoruz, her sene genel kurulda elimize tutuşturulan faaliyet raporunda benzer maddeleri okuyoruz. Ünifeb artık olgun bir birlik oldu, kurulma aşamasını çoktan geride bıraktı. Artık yükselme devrini yaşaması gerekiyor, Ünifeb'i birkaç basamak yukarı çıkaracak, Fenerbahçe'ye gerçekten ve doğrudan katkı sağlayacak faaliyetlerin zamanı geldi.
Burak başkanlığındaki bu genç yönetim kuruluna bu konuda sonsuz güvenim var. Eminim ki gerekli ivmeyi vererek Ünifeb'i ileriye taşıyacaklardır. Bundan sonra her yönetim kurulunun göreve gelirken omuzundaki yük artmalı ve bu sayede dönem içerisinde üretkenliği de artmalı. Birkaç yıldır kıpırdanmalar başladı ve bu dönem eminim ki sıçrama gerçekleşecek.
Burak ve sevgili yönetim kurulu üyeleri; hepimiz üniversiteliyiz, birçoğumuz mühendis. Hesap, kitap bilen adamlarız :) Hızımız (v) genelde artıyor, bazen azalıyor ama hep belli değerlerde dolaşıyor. Biz sizden "0" a yakın olan ivmemizi (a) arttırmanızı istiyoruz. Ünifeb bu sayede her sene daha da hızlanarak yoluna devam etsin istiyoruz ve genel kurulda, forumda, sohbetlerde görülüyor ki herkes bu konuda size güveniyor, inanıyor. Beklenti büyük, işiniz zor ama arkanızdaki destek ve inanç da büyük. Size boşuna güvenmediğimizi kanıtlamanızı bekliyoruz.
Hepinize başarılar.
Batuhan Karaca
19-03-2010, 01:59
Hepimize hayırlı olsun, geçmiş dönemde görev yapmış olanların emeklerine sağlık. Yeni görev alan arkadaşlarımıza da sonsuz başarılar dilerim...
Erhan Aslan
19-03-2010, 02:06
Yeni yönetim kurulu hayırlı olsun...
Gökhan Işın
19-03-2010, 11:35
eski yönetimlere bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür eder, yeni yönetiminde bayrağı aldığı yerlerden daha yukarılara taşıma yolunda başarılar dilerim...
Gökhan Işın
Serkan Öztürk
19-03-2010, 20:51
yeni yönetim kurulu hayırlı olsun arkadaşlar, eski yönetim kurulundakilere de kendi adıma görev süreleri boyunca yaptıklarından dolayı teşekkür ederim
İsmail Sümer
21-03-2010, 23:39
Yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun.. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımdan hiçbirini tanımıyor olmam zamanın bizler için çok hızlı geçtiğinin habercisi olsa gerek.. Görev alan arkdaşlara başarılar dilerim..
Okan Erdem
22-03-2010, 00:24
Yeni yönetim birliğimiz için hayırlı,uğurlu olsun...
Ufuk Coşkun
22-03-2010, 00:25
Yeni yönetime başarılar diliyorum :)
Merve Yılmaz
22-03-2010, 13:59
Yeni yönetim kurulumuza başarılar dilerim, hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
İsmail Sümer
22-03-2010, 19:09
Yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun.. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımdan hiçbirini tanımıyor olmam zamanın bizler için çok hızlı geçtiğinin habercisi olsa gerek.. Görev alan arkdaşlara başarılar dilerim..
Bizim üniversiteden Oğuz varmış.. Onu atlamışım olsun 1i dışında kimseyi tanımıyorum diyerek düzeltiyorum :D
Ferhat İşcan
22-03-2010, 21:04
Geçmiş yönetimimize 1907 ÜNİFEB'e katkılarından dolayı teşekkür eder yeni yönetim kurulumuza da görevlerinde başarılar dilerim.Hepimiz için hayırlı olsun.
Fehmican Özyer
23-03-2010, 21:52
yeni yönetimimize başarılar
Hüdaverdi Düdükcü
23-03-2010, 23:57
Önceki yönetim kuruluna çalışmaları için teşekkürler.Yeni yönetime başarılar...
Harun Akman
24-03-2010, 14:38
Yeni yönetime başarılar..
Aynur Akman
24-03-2010, 17:34
yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum.
Şafak Dülger
24-03-2010, 23:42
Yoğun Eğitim ve İş temposundan fırsat bulupta ancak yazabildiğim için öncelikle sizlerin Fenerbahçeli yüreklerinizin affına sığınmak istiyorum..
Burak Berkol Genel Kurul için beni aradığında söylediğim ilk Cümle Burak sen Şanslısın Necati'den devir alıyorsun dedim. Necati Şanslıydı Yiğit'te sorumluluğu devir aldı, Yiğit şanslıydı İnanç'tan, İnanç şanslıydı, Mustafa'dan Mustafa Okan'dan, Okan Berkay'dan , Özgür Selvi vekilliğiyle İlk YK'dan bugünlere geldik biz şanslıydık Çünkü ; TEMELLERİMİZ 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği BUFEB’in kurulmasıyla, 2000 yılında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Fenerbahçeliler Kulübü İBÜFEK, İstanbul Teknik Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği İTÜFEB ve Yıldız Teknik Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği YTÜFEB’in de kurulması ve üniversitelerinde aktif çalışmalar yapan Fenerbahçeli üniversite öğrencilerinin belli başlı konularda ortak hareket etme kararı almasıyla 1907ÜNİFEB kuruldu ve bugünlere gelmesinde yukarda isimlerini saydığım arkadaşlarla çalışmış yüzlercesi , binlercesi bu birlikte dirsek çürüttüler..
Nice tohumlar fidan oldu, fidanlar ağaç , Ağaçlar orman ben halen Örgütlenme çalışmalarına başlayan bir Üniversite birliğini yeni tohum atılmış toprak parçasına benzetsemde sene 2010 oldu bilmem farkındamısınız halen yıkılmadık ayaktayız Çünkü köklerimizi Atatürk'ün Fenerbahçesinden aldık.. Yüreğimizdeki bu sevgide bitmeyeceğine göre Tüm Fenerbahçe düşmanlarına rağmen hiç bir zaman da yıkılmayız yıkılmayacağız Mücadeleye devam edeceğiz..
Oldukça hareketli bir Genel Kurul Toplantısının geride bıraktığımızın en azından
1907ünifeb'e tanıştığımdan beri ilk defa bir kişi benim olamadığım bir genel kurulda hatamdan bahsetmiş yani en azından olmayan şeyler, eksiklikler konuşulmuş.. güzel gelişmeler bunlar :)
Yıllardan beri 1907ÜNİFEB'in sonundaki B harfinin BİRLİK anlamında kullanıldığını anlatır dururduk, yıllar geçti BİLET olayıyla karıştırmalar halen devam ediyor. Bunca zamanda Anadoludan çok Çeşitli 1907ÜNİFEB üyeleri yeri geldi Kadıköy'ü ilk defa görecek arkadaşlar, yeri geldi 4 sene boyunca 1907ÜNiFEB'i üniversitesinde omzunda taşıma sorumluluğunu yerine getirmiş kardeşlerim biletsiz kaldı.. bizler her zaman bu arkadaşları çeşitli yollardan ikna etmeye çalıştık , yeri geldi İstanbuldakiler Gaziantep'te, Diayrbakır'da Konya'da , Kayseri'de, Malatya'da Manisa'da, Antalya'da , Adana'da bilet bulamadı, yeri geldi Anadoludakiler İstanbulda X maçta, yada Anadoludaki bir başka Anadoludaki maçta örneğin Gazintep'te 300 1907ÜNİFEB'li için Gaziantep başkanlara nasıl ağız eğdiğimizi dün gibi hatırlarım.. sadece Futbol değil tabi, Basketbol, Voleybol Amatör branşlar.. Bir keresinde hiç unutmamam Ankara'da 10 Kasım sonrası yana yana üyeleri sokmak için İnanç'ın 1 Bilet'e kaç kişi sokarız mücadelesi verdiğini yada geçen ay Adana'da düzenlenen Erkekler Basketbol Maçında Çukurova ve Bölgesinden gelen arkadaşlar için Biletsiz kalan için şu andaki sorumlu arkadaşların nereleri nasıl aradığını 1907ÜNİFEB içindeki herşeyin BİLET olmadığını yaşanacak o kadar güzelliklerin hep bu hava içerisinde solunmasının kendilerinin Fenerbahçe'yi yaşarken ayrı bir misyon yükleyeceğini ve tüm bunların içindeyken herşeyin anlık geliştiğini , anlatırken kelimelerin yetersiz gelip yaşanması gerektiğine inandık..
Bu birliğin Varoluş sürecinden tutunda Şu andaki Mevcut duruma kadar herkes bişeyler yaptı yapmaya da devam ediyor.. Belki'de Şu anda Konya'da bir Üniversiteli 1907ÜNİFEB'i tanımak için önceki dönem abilerinden msn'de konuşuyor, yada bir Üniversiteli grubu İzmir sahilde içerken 1907ÜNİFEB'i daha iyi yerlere getirmek için eksikleri tartışıyor, yada bazıları 1907ÜNİFEB'in içinden olupta ya bu grup bize az ! Biz kendi başımıza daha iyi takılırız deyip ayrı takılıyor ama hep aklı forumda kalmış belki de benim yazdıklarıma gülüyor yada gözleri dolu dolu oluyor :)
Neyse konu 1907ÜNİFEB olunca konuşacak ve paylaşacak o kadar çok şey oluyor ki ..
Son olarak Burak Berkol başkanlığındaki yeni Yönetim kurulumuza ve Komite üyelerine başarılar diliyorum.. Yeni Listede Atilla benim için çok şey ifade ediyor, Feyza , Görkem YK'da Mersin'den tanıyorum Yasin o da öyle, Maraş'ta Okan, Hatay'dan Can , Kayseri'den Oğuz, Yine onlarca ismini sayamadığım çeşitli Komiteler içersinde yer almaları Anadolu'da yıkılmayan 1907ÜNİFEB kalelerinin neferleri , herşeyi Fenerbahçesinden sonra tutan olan kardeşlerimizi görmek beni bir kez daha gururlandırdı, duygulandırdı..
Hepimiz için hayırlı olsun
Saygı ve Sevgilerimle
Yüreğinizdeki Fenerbahçe ve 1907ÜNİFEB sevgisi hiç bir zaman tükenmesin
Mücadeleye devam :)
Burak Berkol
25-03-2010, 12:44
İyi dileklerini ve düşüncelerini ileten herkese yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim.
1907 ÜNİFEB'te görev almak her yıl daha da zorlaşıyor, bu görevlere her gelen birşeyler katıyor ve doğal olarak bir yıl sonra daha iyi, daha farklı işler yapılması bekleniyor.
Geçen yıl Necati'nin döneminde de 1907 ÜNİFEB çok güzel işlere imza attı, daha önce hiç yapılmayan ve 1907 ÜNİFEB'in markasını ve vizyonunu geliştiren projeler gerçekleştirildi. İşin bu tarafından baktığımızda işimiz daha zor gibi duruyor çünkü yeni gelen yönetim kurulunun da bu projeleri daha iyi bir şekilde gerçekleştirmesi gerekiyor.
Fakat bir yandan da büyük bir avantajımız var, onu da Şafak abi çok güzel yazmış. Birliğimiz içinde tecrübeli insanların bulunması; önerileriyle, fikirleriyle, eleştirileriyle bize katkı sağlayan, vizyonumuzu genişleten insanların bulunması bizim işimizi kolaylaştırıyor.
Üniversiteli bireyler olarak daha fazla sorgulayıcı olmalıyız, eleştirel düşünmeliyiz. Bu sadece yönetim kurulu için değil, 1907 ÜNİFEB'in tüm üyeleri için geçerli. Genel kurulumuzda söz alıp eleştirilerin yapılması da bu yönde yol aldığımızı gösteriyor bence. Yukarıda yazdığım gibi, doğal olarak 1907 ÜNİFEB üyelerinin büyük beklentisi var yönetim kurulundan, görev alan kişilerin de sizden isteği yıl içerisinde yukarıda yazdığım gibi eleştirel düşünerek önerilerinizle, fikirlerinize, olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizle bize destek olmanız.
Daha önceki dönemde görev alan ve bayrağı bize en iyi şekilde teslim eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, umarım önümüzdeki dönem tüm 1907 ÜNİFEB ailesi için hayırlı olur.
Atakan Kılıç
25-03-2010, 17:00
geçmiş yönetim kuruluna çalışmaları için teşekkürler.Yeni yönetime çalışmalarında başarılar,daha iyi yerlere gelmek dilegiyle
Serdar Sabah
25-03-2010, 18:37
Önceki yönetim çok başarılıydı ve çok teşekkür ediyorum.
Yeni yönetime de başarılar ve sabırlar diliyorum.
Bilsay Avcı
28-03-2010, 11:01
Necati yönetimindeki kadroya özverili çalışmaları için teşekkür eder, yeni dönem yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Hayırlı olsun.
Sevgiler.
Görkem Demir
30-03-2010, 14:01
Necati Mete yönetimindeki ekibe sonsuz teşekkürlerimi bildirir, Burak Berkol başkanlığındaki yönetimimize başarılar ve iyi çalışmalar dilerim.
Uğur Yener
30-03-2010, 22:27
yeni yönetim cimbom galibiyetiyle başladı göreve,umarım tüm sene böyle geçer,başarılar diliyorum
eski yönetim hersene olduğu gibi çıtayı yükseltip görevi devretti,hepsine teşekkürlerimi iletiyorum GATA'dan;)
Cemre Aşkar
03-04-2010, 01:34
Necati Mete başkanlığındaki eski yönetim kuruluna teşekkür eder, yeni yönetim kurulumuza başarılar dilerim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.