Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşık olanlar duygularını yazsın (tekrar)
Hakan Güneş
03-12-2004, 12:11
bu konu baslıgının sılınmesıne cok uzuldum.gercekden cok guzel fıkırler vardı.neyse ben asıgım bıldıgınız gıbı ve bu carsamba ınsallah askımın yanına gıdecem.askım senı cok ozledım bılıyormusun?*
Zübeyde Şengül
03-12-2004, 14:27
of yaa...aşk maşk hikaye!!! fani şeyler bunlar...
Hakan Güneş
03-12-2004, 18:34
zubeyde ve eyup asık olunca yazın bu sıteye duygularınızı da ogrenek asık nasıl olunur?ask olmadan evlenılmez kı?haa sız hıc evlenmıc,ez dıyorsanız o baska:)
Zübeyde Şengül
04-12-2004, 01:11
zubeyde ve eyup asık olunca yazın bu sıteye duygularınızı da ogrenek asık nasıl olunur?ask olmadan evlenılmez kı?haa sız hıc evlenmıc,ez dıyorsanız o baska:)
hey gidi...çömsün sen galiba!!! bu topikleri bi dönem tek başıma doldururdum ben,o zamanlar gelseydin öğrenirdin..boş diyoruz bildiğimiz var heralde!!! allam yaaa fenerim 5 tane atmış mutluluğunu bile yaşatmıyosunuz yaaa...nasıl sinirlendim şimdi..
Hakan Güneş
04-12-2004, 16:55
zubeyde kımya 5 gururla sunar.ve sene 1989 ılk macım yas 9 fenerbahce -ankaragucu.5tane cekmıstık .ankaragucunun antrenoru fatııh terım cıldırmıstı.:)yeter bukadar tarıh dersı:)çöm demıssın yaa buyzuden acıklama yaptım.bu arada askımla kavgalıyız bu aralar.goze geldık galıba..?6 senelık beraberlıgımız var deyınce nazar degdı:)ama mahsun agbımızın dedıgı gıbı(zıncırlere vursalar,zamanı durdursalar,topragada koysalar bu sevda bıtmez)
Hakan Güneş
08-12-2004, 00:25
muratcım dıleklerın ıcınn saol ama bız coktan barıstık bıle.zaten bızım kuslugumuz oyle 1-2 gun degıl sadece 2-3 saat kadar kısa bı zaman surer.sonra ben de hata varsa ben gonlunu alırım,benımkınde varsa o benım gonlumu alır..sevgı +saygı sart..neyse herkese bol saans ask hayatında
Ali Özakcan
10-12-2004, 18:14
güzel aşk hikayeleri yazılıyodu önceden millete noldu böyle bu aralar??
aşık olan yokmuu yaee??
Hakan Güneş
10-12-2004, 20:20
alı haklısın kardesım.sanırım havalar soguk dıye kıımsenın askla ılgelenecegı yok.yaz gelsın bak hıkaye yazan yazan.sıcak ınsanalrın kanını harekete gecırıyor nede olsa..valla ben yaz -kıs asık bı adamım yanı.farketmıyor..ask bu ask borumu:)
Melis Varan
15-12-2004, 01:13
Aşk güzel şey, gözü kör ediyor olmasa ;)
Ciddi ilişkiler için psikolojik bir araştırma ve derleme, Uzm.Psk.Emre Konuk'un sunumundan alıntıları sizler için oturdum yazdım. Ciddi düşünenler için ve bi gün evlenirim belki derseniz diye ;)
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=akademik;action=display;num=1101923 695;start=0#7
Doğa Aydın
17-12-2004, 04:38
Ahaha, aşk falan...
Boş işler bunlar. Yalan işler. Hatta değerli bir büyüğümüzün de dediği gibi, gün gelir adamı geriden şişler bunlar...
Aşka inanma, elinden geldiğince de aşksız kal. Onun yerine fal bak daha iyi...
Hakan Güneş
17-12-2004, 21:41
erkancım konu baslıgınla ılgılı bır konun yoksa lutfen mesgul etme .sen daha kucuksun sanırm askı bulmak ıcın.benım yasa gelınce anlarsın.herkese ask konusunda bol sans.bugun askıma 22 tane mesaj attım.ask parmakların yorulmadan usanmadan mesaj cekmekdır bence..
Reşat Özdemir
17-12-2004, 21:49
erkancım konu baslıgınla ılgılı bır konun yoksa lutfen mesgul etme .sen daha kucuksun sanırm askı bulmak ıcın.benım yasa gelınce anlarsın.herkese ask konusunda bol sans.bugun askıma 22 tane mesaj attım.ask parmakların yorulmadan usanmadan mesaj *cekmekdır bence..
Haklısın Hakan.Güneş..
Erkan'ı ben de uyardım lan 20 yaşında ne aşkı, sen önündeki Legolarla oyna diye.. Ama dinlemiyor mirim.. Zira kim kaldı eski aşıklardan.. Bi Sezen Cumhur Önal bi de biz..
Ben bugün aşkıma mesaj atamadım gerçi.. Ama Logizmo'dan resimli mesaj ve polifonik melodi gönderdim. Resimli mesajlarda gizlidir sevginin gücü.. Kimse anlamaz ama bunu.. Bir polinik melodinin anlattığı hisleri 1000 kelime ile anlatamazsın..
Saygılar.
Erkan Keremoğlu
17-12-2004, 21:53
Aşk şiddettir aşk holiganlıktır aşk adam bıçaklamaktır...
O sakızın adı neydi aşk şudur aşk budur yazan oraya koyalım
8)
Doğa Aydın
17-12-2004, 22:05
Aşk bence insanın kendisine yakışanı giymesidir. Ya da ne bileyim, aşk bence tavuk üretiminde hormon ve antibiyotik kullanmak gibidir. Aşk bir fizik profesörüne hayat dersinde misket oynamayı öğretmek gibidir. Aşk bir ekran kartının tozlu birimlerinde elektrik akımıyla sağlanan 3 boyutlu fil iskeleti gibidir. Aşk bir fırının ayarını yaparken, turboya almayıp bu sayede böreğin ortasının da pişmesini sağlamak gibidir. Aşk, 700 satırlık bir java koduna, kullanıcının isteklerini yerine getirecek arabirimi bir türlü yerleştirememek gibidir. Aşk, çölde yeşeren ağacın kim tarafından sulandığına değil, ne güçlüklerle sulandığını anlamaktır.
En derin saygılarımla...
Fatih Bağcı
17-12-2004, 22:11
Aşk şiddettir aşk holiganlıktır aşk adam bıçaklamaktır...
O sakızın adı neydi aşk şudur aşk budur yazan oraya koyalım
8)
Aşk bence insanın kendisine yakışanı giymesidir. Ya da ne bileyim, aşk bence tavuk üretiminde hormon ve antibiyotik kullanmak gibidir. Aşk bir fizik profesörüne hayat dersinde misket oynamayı öğretmek gibidir. Aşk bir ekran kartının tozlu birimlerinde elektrik akımıyla sağlanan 3 boyutlu fil iskeleti gibidir. Aşk bir fırının ayarını yaparken, turboya almayıp bu sayede böreğin ortasının da pişmesini sağlamak gibidir. Aşk, 700 satırlık bir java koduna, kullanıcının isteklerini yerine getirecek arabirimi bir türlü yerleştirememek gibidir. Aşk, çölde yeşeren ağacın kim tarafından sulandığına değil, ne güçlüklerle sulandığını anlamaktır.
En derin saygılarımla...
Veya Aşk büyüklerin gözlerinden küçüklerin ellerinden öpmektir.
bende öpüyorum gözlerinizden ;)
Ersin Demirel
17-12-2004, 22:11
Ahhh aşk!!! Konuşturmayın beni....
Dila Akarcalı
20-12-2004, 17:31
aşk: yok öle bişee palavra :)
Tanalp Kaptan
20-12-2004, 19:59
aşk bence paylaşılmadan da olur herkes bugüne kadar tüm aşklarına kavuştumu sizce?İnsan nedensizde karşılıksızda sevebilir....
Serkan Özen
20-12-2004, 22:45
ne demiş kurban
yalan dostum aşk diye bir şey yok
Zübeyde Şengül
21-12-2004, 01:09
aşk: yok öle bişee palavra :)
evet...aşk sadece bir palavraaa!!! gereksiz manasız anlamsız ...
Onur Kalender
21-12-2004, 01:15
...bugun askıma 22 tane mesaj attım.ask parmakların yorulmadan usanmadan mesaj *cekmekdır bence..
Abi yapma ya. Mesaj atmak deme. Eğer öyleyse benden daha fazla aşık adam yok derim ben. Geçen Cuma günü hesapladım ve sadece o gün 472 tane mesaj yazmışım. Gelen cevap sayısını bilemiyorum... ;) :D
Hakan Güneş
22-12-2004, 00:26
onur bızım hat turkcel olunca oyle senın gıbı fazla mmesaj atamıyoruz.bu arada telsım alıcam.ceppanter kampanyası tekrar baslıyormusda.bu arda bu konu hakkında soz sahıbı olanlar baslıga bakıpda bı seyler yazsın.asık olanlar guygularını yazsın dıyor.bos konusun demıyor...real zaragoda macında uludag unı.macda yerını alıcak bu arada...saygılar.
Doğa Aydın
22-12-2004, 05:10
Aşk arkadaşım aşk bu olay.
Öyle herkesler anlayamaz...
Aşk, sık kullanılanlarda üzerine bir kez bile tıklanmayan kısayollar gibidir. Hiç tıklanmayacağını bile bile, boş yere "byte"ları meşgul etmektir, o vuslat anının geleceği günü beklerken huzursuzca iç geçirerek, ama bir kez olsun bile isyan edemeyerek...
Özge Karacan
22-12-2004, 05:32
Aşk arkadaşım aşk bu olay.
Öyle herkesler anlayamaz...
Aşk, sık kullanılanlarda üzerine bir kez bile tıklanmayan kısayollar gibidir. Hiç tıklanmayacağını bile bile, boş yere "byte"ları meşgul etmektir, o vuslat anının geleceği günü beklerken huzursuzca iç geçirerek, ama bir kez olsun bile isyan edemeyerek...
cok iyi ya... ;D
Doğa Aydın
22-12-2004, 06:41
Aşk bazen bir telefonu kaldırıp hiç bir numarayı aramadan o melun sesi dinlemek gibidir, sevdiğinden bir şey duyamadan onun sana söyleyeceği tek bir kelamı beklemek gibidir.Şehirlerarası yolculuklarda yanında oturan adamın başını omzuna düşürmesine ses çıkaramamaktır aşk, zaten aşk almadan vermek, sevmeden sevilmek, görmeden hissetmek değil midir? Kalem açacağını bulamadan sınava koşmak gibidir aşk, hiç bir şey için tam hazır değilken, en büyük çarpışmalara yalın kılıç koşmak gibidir. Aşk, geceleyin uyurken yatağın altına atılan ve orada unutulan gözlük gibidir, elinizde yokken onu aramak bile başlıbaşına bir ızdırap değil de nedir? İtinayla araba kullanırken bir serserinin size çarpması gibidir aşk, beklemediğiniz anda başınıza gelen bir kazadır. Normandiya sahillerine çıkartma yapmak gibidir aşk, neyle karşılaşacağınızı bilmeden, kapalı gözlerle belki zafere, belki de ölüme koşmaktır. Aşk, yeni alınmış bir tv kartını binbir güçlükle yerine taktıktan sonra, elinizdeki kablonun karta uygun olmadığını görmek gibidir. Narsizmi kendine yol edinmiş birisinden beklenen bir çift güzel söz gibidir aşk, hiç gelmeyeceğini bile bile ama yine de bir umutla beklentilerini sürdürmek değil midir aşk? Anne sütünden mahrum kalmış bir çocuğun sabah akşam tvde süt reklamı görmesi gibidir aşk, en güzelini tatmadan sahtelerin peşinden koşmaktır. Nihilistlerle dolu bir dünyada varlığı sorgulamadan kabullenmek gibidir aşk, kimseye inandıramasanız da varlığına körü körüne inanmaktır. Issız bir yolda önünüzde duran bir araba değil midir aşk, sonunun iyi mi yoksa kötü mü olacağını bilmeden engin maceralara yelken açmak gibidir. Nanoteknoloji laboratuvarında kaybolmak gibidir aşk, en ufak bir hareketinizin nelere mal olacağını bilmediğiniz için sonsuza kadar hareketsiz kalmaktır. Aşk, bitmiş bir parfüm şişesi gibidir,içinde hala güzel bir tat vardır, ama eskiye ait olan, artık bir hiç olan. Kurumlarını dökmediğiniz bir soba borusudur aşk, üstüne gitseniz sizi rezil eder, gitmeseniz hayatınızın geri kalanını. Lületaşının pipo için mi yoksa tesbih için mi olduğunu bilmemek gibidir aşk,zaten bilinmezlerle dolu bir denklemken bir de ne işe yaramadğını bilmediğimiz bir duygu değil midir aşk?Isırgan otunun evinizin arka bahçesinde çıktığını aylar sonra farketmek gibidir aşk, hala bir umut vardır, ama geç kaldığınızı düşünmek her şeyi daha zorlaştırır. Nöronların birbirine girmiş yapısı gibidir aşk, hayatı kolaylaştırır, ama kendisini anlamak her şeyden zordur. Arkaik dönemden kalma bir şehrin kazısında çalışmak gibidir aşk, aylarca tozları kaldırıp, altından bir hiç çıkmasına hazırlıklı olmaktır. Sahipsiz bir park yeri bulmak gibidir aşk, en değer verdiğiniz şeyi ona bırakmak, ama geri dönünce bir hurda bulmaktır. Osmanlı imparatorlarından birini kanlı canlı karşında görmek gibidir aşk, heyecanlandırır, ama daha çok korkutur. Kasetçalarda unuttuğun bir kasedinin üstüne radyodan bir şarkı çekmek gibidir aşk, kaybettiğine mi üzüleceğini yoksa kazandığına mı sevineceğini bir türlü bilemezsin. Atmacaların uçtuğu bir vadide, koyunlarını otlamaya değil gezmeye çıkarmak gibidir aşk, bir hiç uğruna çok büyük riskleri göze almaktır. Yitirdiğin bir tırnak makasını yeniden bulmak gibidir aşk, zaten uzun süredir hayatında olmadığından körelmemiştir, kaldığın yerden devam etmene gene izin verir. Ilıman okyanusların kenarına kurulmuş bir şehirde 4 mevsim tayfunlara gark olmaktır aşk, sefası çoktur, ama cefası alır götürür aklını başından. Mamafih aşk, akrostiş lafını doğru düzgün söyleyemezken, hatta yer yer ne olduğundan bile bihaberken her yerde kullanma çabasıdır, zaten aşk bilinmeyenlerle dolu denklemleri çözdüğünü sanmak değil midir?
Reşat Özdemir
22-12-2004, 16:09
Aşk "1. Dünya Savaşında Almanya yenilince yenik sayılmak" gibidir.
Dila Akarcalı
23-12-2004, 00:14
evet...aşk sadece bir palavraaa!!! gereksiz manasız anlamsız ...
ahh zübeydecim ellerine sağlık vallaa benim gibi düşünen hiç yok sanıodum mutlu oldum :)
Melis Varan
23-12-2004, 01:50
Kalem açacağını bulamadan sınava koşmak gibidir aşk,
Hepsini anladım da kalem açacağı mı kaldı, 0.5 uç falan deseydin bari ;D
Tolga Yıldız
25-12-2004, 19:06
non mi piace
Erkan Keremoğlu
25-12-2004, 19:12
mi piace calcio
8)
Safa Arıkan
25-12-2004, 22:13
Aşk dünyada yaşanılabilecek en güzel ve muhteşem duygu bence.
Her şeye yeniden başlamak bir şeyleri unutturmaya yetmiyor. Elbette geçmişte sevgilinizle birlikte yaşadıklarınız unutulamaz anlardır bazılarımız ellerin ilk kez büyük bir heyecanla tutuşması veya ilk öpücük…Şöyle geçmişe bir baktığınızda bazıları saçma gelebilir ama o anı düşündüğünüz zaman pekte saçma gelmez herhalde.
Anlayamadığım o kadar çok şey var ki birisini seviyorsun aşık oluyorsun her gününün o kişi ile birlikte geçmesini istiyorsun o derece sevdiğin kişiye karşı bir bağımlılık oluşuyor kalbinde her anının onu düşünmekle geçiyor. Ve ayrılıyorsun bu olayın da en berbat yanı bu her halde sevdiğin kişiden ayrılmanın üzüntüsü ve hüznü içinde kendinden geçiyorsun yani siz, siz olmaktan çıkıp başka bir insan haline dönüşüyorsunuz hani türk filmlerinde klasiktir ya adam kumarda kaybeder aynı anda da aşkta ve kendisini bir batağın içinde görürsünüz ve bazılarımızda bu gibi durumların içinde kendimizi buluyoruz ( mesela ben :(). Aslında şunu sormamız gerekiyor kendimize ben ne yaptım ne suç işledim ki bu duruma düştüm ve şu da vardır ki acaba sevdiğiniz kişi sizin gibi değerli birine layık mı sizin ona sunduğunuz aşkı hak ediyor mu? ??? ::)
Gizem İnanç
25-12-2004, 22:53
Ben senin "dünyam" dediğin özelinde yaşamamı istemediğindim. Niye rahatsız etme ihtiyacı duydum neden bilmiyorum. Belki bir merak, belki bir pişmanlık, belki bir özlem ya da bilinçaltı şuursuzca bir istek............. :'( :'(
Zübeyde Şengül
30-12-2004, 01:22
aşk 12 seneyi 1,5 sayfaya sığdırıp, zarfın içine koyup postanede biten bir yorgunlukmuş..kalp kasılmalarıymış hala aklıma düştükçe..boş bakışlar bırakırmış ardında, ıslak gözler bırakırmış..yaşan(a)mamış düşler kalırmış geriye..yanılmışlıklar yorarmış kalbi..
ne diyim ki sana murat..hoşçakal!!!
canım acıyo..
Doğa Aydın
01-01-2005, 18:14
3 günlük eğlence...
Serkan Özen
01-01-2005, 18:34
bilemedin 5gün sürsün
Hakan Güneş
02-01-2005, 21:49
ask nasıl 3-5 gunluk eglence oluyor arkadsalar.bı tanımlayın bana.bende bıleyım...
Serkan Özen
02-01-2005, 22:59
walla ben demedim kurban dedi
Fatih Dilber
03-01-2005, 15:13
3-5günlük aşk deişik bi durum.
bu fenomen bişi şimdi açıklamaya kalksak zor bi durum. yani 3 gün sürer yani.ama 5güne kadar çıkabilir. fenomen düşünmek lazım bence. anlatılmaz yaşanır bi olaydır ;)
aşk fenomence ona aşık olmaktır.
ben seni sevmedimki
fenomen olmanı sevdim ;)
Serkan Özen
03-01-2005, 17:25
sana katılıyorum
ama gülmekten...:D:D:D:D
Ramazan Büyük
03-01-2005, 18:49
Aşk, sevdiğinden 5000 mil uzakta ispanyol güzellerin yanında onu özlemektir. :'(
Ama sevdiğin seni orada göremeyeceği için kızlardan uzak durmana da gerek yoktur. ;D
sadece özle...
Hakan Güneş
08-01-2005, 19:29
bursadakı arkadas tayfama seslenıyorum.dıla ,burcu sız asık degılsınız galıba...hele olcay sende tık yok...:)
Erkut Yeğen
09-01-2005, 01:07
Eğer bir gün aşkı
Anlatmaya başlarsan
Saçmalarsın
Bir romanda önsöz
Ne kadar gereksizse
Aşkta da konuşmak
O kadar saçmadır
Ve bir gün
Aşkı yaşarsan
İşte yaşamın başlamış
Demektir.
ayrıca Allah kimseye aşk acısı vermesin...
Hakan Güneş
09-01-2005, 18:47
valla bende bır ask adaamıyım hemde tam 6 senedır lakın hıc caner hıyarı gıbı reytıng ve populerıte tarzı durumlara dusmedım allaha sukur.asık adam sevgısını yalnız ve yalnız sevdıgıne gosterır.kalkıpda 60 mılyona reklam yapmaz.neyse herkese ask hayatında basırlar...
Vehbi Şirikçi
09-01-2005, 19:18
valla bende bır ask adaamıyım hemde tam 6 senedır lakın hıc caner hıyarı gıbı reytıng ve populerıte tarzı durumlara dusmedım allaha sukur.asık adam sevgısını yalnız ve yalnız sevdıgıne gosterır.kalkıpda 60 mılyona reklam yapmaz.neyse herkese ask hayatında basırlar...
Hakancım kusura bakma yazamadan geçemedim. Açtığın bu konu başlığı ile yazdığın mesaj taban tabana zıt. Televizyonda Caner'in aşkını ilan etmesi ile forumda burada insanların aşkını ilan etmesi sonuçta aynı kapıya çıkıyor. Senin söylediğin gibi insanlar sevgilerini yalnız sevdiklerine göstersin. Sonunda ortak noktada anlaştık galiba.
Serkan Özen
09-01-2005, 23:28
Hakancım kusura bakma yazamadan geçemedim. Açtığın bu konu başlığı ile yazdığın mesaj taban tabana zıt. Televizyonda Caner'in aşkını ilan etmesi ile forumda burada insanların aşkını ilan etmesi sonuçta aynı kapıya çıkıyor. Senin söylediğin gibi insanlar sevgilerini yalnız sevdiklerine göstersin. Sonunda ortak noktada anlaştık galiba.
alkışşşş
Burçay Tiftikçi
10-01-2005, 01:25
Adama sen niye burada aşkını haykırıyorsun demezlermi?????
İsmail Sümer
10-01-2005, 02:48
eh burada da 60 milyon olmasa bile 2000 civarında insan var dimi?
Burçay Tiftikçi
10-01-2005, 03:04
asık adam sevgısını yalnız ve yalnız sevdıgıne gosterır
Bir insan kendi ile bu kadar çelişemez...Sen niye yazdın o zaman sayfa sayfa buraya...Bize ne senin o zaman attıgın mesaj la, kız arkadaşını ne kadar sevdigin ona neler yaptıgın....Bu mesaj dan sonra inşallah gider özelini yaşarsın...
Özge Karacan
12-01-2005, 06:43
http://img111.exs.cx/img111/489/asknedir9ig.th.jpg (http://img111.exs.cx/my.php?loc=img111&image=asknedir9ig.jpg)
son nokta.... ;D
bu topiğin ikinci sayfaya düşmesine gönlüm razı olmadı ;D
Onur Kalender
12-01-2005, 18:55
5 ay olmuş..
Hakan Güneş
15-01-2005, 23:24
vehbı ve serkan sıze soyle cevap vereyım.bız burada 1907 unıfeb catısı altında hem kardes hemde arkadas oldugumuz dusuncesı kanatındeyım.ve benım olsun veya dıger arkadaslarımızın guzel ılıskılerını ,mutluluklarını sızlerle paylasmamız yanlıssa haklısın.ama ben oyle dusunömuyorum.1907 unifeb bır aıleden olusur ve mutluluklar paylasıldıkca buyur...burası sonucda bız bızeden olusan ve bızım ıcın acılan bır sıte oldugunu unutmayalım.bız bır aıleyız..saygılar...
Erkan Keremoğlu
15-01-2005, 23:48
Allah Allah benim burada bir mesajım vardı? Nereye gitti acaba?
Yoksa birilerine haykırmaya mı gitti benden izinsiz.. Geri gelsin gösteririm ben o mesaja, bak terbiyesizin yaptığına..
Terbiyesiiiizz ! Önce benden izin alacak sonra gidecek, yoksa bacaklarını kırarlar !
8)
Sinan Bıçak
16-01-2005, 00:23
Gitti güzelim tezahuratlar
Melis Varan
16-01-2005, 00:27
Hakan'a hak verirdim eğer;
forumu misafirler okuyamıyor olsaydı,
foruma üye olanlar bizle tanışıp arkadaşlık kurmadan üye olamasaydı,
forumda bizbize kalsaydık... *
Üye sayımız 2000e yaklaşıyor. Üyeler dışında ise bi sürü misafir forumu takip ediyor. Tabi bi Caner kadar olamaz kimse burda, 70-80 milyon söz konusu değil ne de olsa ;) ama burda aşkını haykıranın küçük çapta bi yayın yaptığını da inkar edemeyiz.
Amacın yayın değil de paylaşım, bunu biliyorum Hakan. Yine de bu, gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki..
Ben bu başlığın kalmasından yanayım ama içeriğinin değiştirilmesini öneriyorum.
Aşkımızı haykıralım ama tezahuratlarla..
Belki yeni cevherler keşfederiz ;)
Tezahuratlar derken Canere Tüline değil FB'ye yazılanları kastediyorum bu arada! ;)
(Konu başlığını açan ve sahiplenen sen olduğun için özellikle senin onayına önem veriyorum Hakan, hoşlanmıyor olsam da bu konudan senin fikirlerin de elbette önemli benim için)
İsmail Sümer
16-01-2005, 01:16
Melis herşeyi yazmış...
Gözde Sayılgan
16-01-2005, 01:30
melis yaa ne güsel yasmışsın sen öle bence de herkes aşkını sewgilisine özel anlatsın ama fb aşkını burda sayfalar döksün...:)
Fatih Ekşi
16-01-2005, 14:49
bence de herkes aşkını sewgilisine özel anlatsın ama fb aşkını burda sayfalar döksün...:)
+
Hakan Güneş
16-01-2005, 17:03
meliscım kafana gore takılabılırısn topıcde..benım ıcın farketmez!!.ılk tezahurat benden.senın sevgınle geldık ,su serefsız dunyaya konusmayı ogrendık ılk sozumuz kanarya..ne besıktas ****** ne cımbombom ****** ınletır her yerı sampıyon fener seslerı....
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Erkan Keremoğlu
16-01-2005, 17:16
"inletiyor her yeri şampiyon Fener sesi" olacak o, ayrıca
Bu sene son olmalı
Arkası olmamalı
Söyletme artık Fener
Acı hasret şarkısı
diye devam edecek
8)
Hakan Güneş
16-01-2005, 17:28
:)saol
Erkan Keremoğlu
16-01-2005, 17:31
Ya yaa..
Şimdi tezahuratı bilmeyenler melodi ney melodi ney diye haykıracaklar.. Ben de forumda nasıl anlatsam bilmem.. Dicem ki Perihan Abla dizisinin müziği. Ulan adam demezler mi sen nerden hatırlıyosun Perihan Abla dizisinin müziğini.. Hatırlamıyorum ki.. Geçen gün bir forumda gördüm, oymuş bu tezahuratın melodisi.. Ama o diziyi hatırlıyorum müziğini hatırlamasam da.. Hergün ailecek izlerdik, ahh ahh..
Konservatuar okusam hemen şuraya notaları dökerdim ama geçti bizden artık.. Siz de ortaokuldan kalan flütlerle çalıp melodiyi sökerdiniz.. Unifeb müzik grubu gerçekten kurulmalı şimdi bak.. Yeni bir misyonu daha olur böylece.. Tezahurat notaları başlığı açıp oraya notaları yazarız. Herkes flütle çıkarır artık.
8)
Hakan Güneş
18-01-2005, 00:23
her zaman her yere gıder ne yagmur ne camur dınler ,severse gonulden sever ,bu alemde unıfeblıler(calıntıdır):)
Erkan Keremoğlu
18-01-2005, 05:02
O öyle değil
Her zaman her maça kaçar
Ne vize ne final takar
Ruhunu ortaya koyar
Bu alemde koçlu kanaryalaaarr
8)
Can Turgut
18-01-2005, 23:44
topiğin demirbaşı erkan olmuş ahah
Erkan Keremoğlu
19-01-2005, 00:20
topiğin demirbaşı erkan olmuş ahah
Sevgili İbrahim,
Bu yazıyı admine şikayet ettim. Başlığın konsepti dahilinde yazılarınla seni de aramızda görmek isterdik.
8)
Dila Akarcalı
19-01-2005, 20:54
bursadakı arkadas tayfama seslenıyorum.dıla ,burcu sız asık degılsınız galıba...hele olcay sende tık yok...:)
aşk bir ihtiyaç ama saçmalıktır.. hani bi gün çıkar karşıma birileri yutturur bu sözlerimi dicem ama yoq yoq bizden geçti artık :)
Şöle de bi gerçek var ki FENERBAHÇE bambaşka Bi tutkudur.. Hani adı konulacak cinsten bişii deil.. ne bilim daha da öte bi duygu bu ya.. bak tarif edemiorum elim ayağıma dolanıo yahuu.. e hadi başlasın şu lig çok ösledim yaa çok çok :)
Hakan Güneş
20-01-2005, 19:18
dıla okuldan bırıne asık olmadan mezun oluırsan gozum acık gıder obur tarafa:)ona gore?!!
Tanalp Kaptan
20-01-2005, 20:31
arkadaşlar konuyu biraz farklı bi alana taşımak istiyorum.aşık degilim (bu yarayla da zor olurum) ama bir hoşlaşma bir karşı tarafdan bana dogru çekim mevzusu var demesem yalan olur...amma bu yara yüzünden yatırımcı ve girişken ruhumu kaybetmiş bulunmakta,pozisyona girememekte yada pozisyona girsemde golü atamama durumundayım.Sizden istirhamım bu konuda üstadlaşmış ve işin ehli olmuş arkadaşlardan biraz tekniik ve taktik bilgiler ,degerli bayan arkadaşlarımdanda tiyolar almak istiyorum duyurulur.....
Tanalp Kaptan
20-01-2005, 20:54
erkancım şöyle diyim aşık degilim.evet degilim.lakin bir hoşlanma söz konusu ve ben bişey yapamıyom gerekçem ise geçmişte oluşan entrikalı bir ilişki yada anla işte bu kadar insanın içinde.....:)
Ali Yılmaz
20-01-2005, 22:58
Aşka inanmayanlara:
Aşkı yalnızca aşık olanlar bilirler...
Ömer Yağanoğlu
21-01-2005, 14:03
Ben seni hic sevmedim ki
yorgun aksamlarda soyledigimiz sarkilari sevdim
bir cicege gulmeni bir gule benzemeni sevdim
bir de yildizlari sevdim
eylul aksamlarinda gelip gozlerinde durdular
Ben seni hic sevmedim ki
beni yola kodugunda ayrilmayi sevdim
kursunlari sevdim beni vurdugunda
aglamayi sevdim beni unuttugunda
aglamayi sevdim yanliz oldugumu anladigimda
ayakta kalmami sevdim
yikilmami sevdim seni her hatirladigimda
ekmegi sever gibi sevdim sensizligi
su gibi ozledim temmuz gunesinde sesini
ikindide yagmur gibi
geceleyin ruzgar gibi sevdim seni sevdigimi
Ben seni hic sevmedim ki
kuslara sarkilar ogretmeni sevdim
menekseyle konusmani
nisana hatirlatmani
baharin adinda yanlizlik olmadigini
dustugum zaman kanayan yanlarimi
ve tuhafligimi usudugum zaman
sakiz satan cocuklari yeni cikan sarkilari
her kaybettiginde kazanan yanlarini sevdim
denize dusmus gul gibi dustum atese
ben yangini sevdim
ben yandigim zaman boyle iste
Ben seni hic sevmedim ki
bir gece ceylan indi dagdan kalbine
bir gece siir gibi kibrit alevinde
alemin ortasinda kimsesizligin sesinde
bugusunda sabahin
acimasizliginda ahin
aglayan yuzunde isanin
ferahlatan gucuyle duanin
korkutan yaniyle narin
gulun ustune
tutundugum umudun ustune
korkunun ustune
senin ustune
hepsinin ustune
ben seni hic sevmedim ki
gittigin zaman
gitmeni sevdim
evreni sevdim geldigin zaman
kalmani sevdim
urkuyordum sana sana alismaktan
yinede sevdim gulumsemeyi
mendilimi sallarken seni goturen trenin arkasindan
kirlara ilk kar dustugu zaman
olumun en guzel oldugunu sevdim
seni icimde oldurdugum zaman
her kaybettigimde kazanan yanlarini sevdim
denize dusmus gul gibi dustum atese
ben yangini sevdim
yandigim zaman boyle iste
ben seni hic sevmedim ki
ben sevdim mi adam gibi severim
Aslı Çelik
21-01-2005, 15:58
Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe
Ben yangını sewdim
Ben seni hiç sewmedim ki
Ben sewdimmi adam gibi sewerim...
Muhammed Turan
21-01-2005, 16:35
Hımm....
ıııı....
efenim şimdi...
Ya vallahi yazacak bir şey bulamadım.
Dila Akarcalı
21-01-2005, 21:42
dıla okuldan bırıne asık olmadan mezun oluırsan gozum acık gıder obur tarafa:)ona gore?!!
yaws hakan ne istion sen benden hıı?? olmıcam aşık maşık alla allaaaa :P
uludağ da aşk vardı da biz mi istemedik :P
İsmail Sümer
21-01-2005, 23:24
Gürültü patırtının ortasında sükûnetle dolaş, sükûnette huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. Bağışla ve unut. Ama kimseye teslim olma.
İçten ol; telaşsız, kısa ve açık seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü, dünyada herkesin bir öyküsü vardır. Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. İşinle ne kadar küçük olursa olsun ilgilen; hayattaki tek dayanağın odur. Seveceğin bir işi seçersen yaşamında bir an bile çalışmış ve yorulmuş olmazsın. İşini öyle seveceksin ki, başarıların bedenini ve yüreğini güçlendirirken, verdiklerinle de yepyeni hayatlar başlatmış olacaksın.
Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol. Sevmediğin zaman sever gibi yapma. Çevrene önerilerde bulun ama hükmetme. İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz. Ve unutma ki: insanlığın yüzyıllardır öğrendikleri sonsuz uzunluktaki bir kumsalda tek bir kum taneciğinden fazla değildir.
Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasındaki yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye lâyık bir bahçıvan olmak için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu unutma.
Kaybetmeyi ahlâksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlûp olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür.
Yılların geçmesine öfkelenme; gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe. Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme. Rüzgârın yönünü değiştiremediğin zaman, yelkenlerini rüzgâra göre ayarla. Çünkü dünya, karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...
Ara sıra isyana yönelecek olsan da hatırla ki, evreni yargılamak imkânsızdır. Onun için kavgalarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol.
Hatırlar mısın doğduğun zamanları? Sen ağlarken herkes sevinçle gülüşüyordu. Öyle bir ömür geçir ki, herkes ağlasın öldüğünde, sen mutlulukla gülümse.
Sabırlı, sevecen, erdemli ol. Eninde sonunda bütün servetin sensin. Görmeye çalış ki, bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen dünya, yine de insanoğlunun biricik güzel mekânıdır.
XSANTIOS TAPINAGI i.Ö. IX. y.y.
Ps: 2900 senedir dogrulari biliyoruz ama uygulayani bulmak hala zor...
Ömer Yağanoğlu
22-01-2005, 05:01
ben kendi adıma aşka inanmıyorum, hem sev hemde sevil ama aşık olmamak lazıım bence yoksa sürünüo aşık olan çünkü
sen ne güzel konusyosun öle ;)
Ömer Yağanoğlu
22-01-2005, 05:26
elbet bu devran döner..
Pınar Gürsoy
22-01-2005, 05:54
elbet bu devran döner..
;) kesinlikle dönüyo...
Gözde Sayılgan
22-01-2005, 06:58
When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.
And after all this time, you're still the one I love.)
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday
They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong
(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night
Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'
I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby
Tanalp Kaptan
22-01-2005, 14:17
gözde gerçekten çok güzel bir yazı desemde inanma çünkü ingilizceyi çat pat bilen bi adamım neyse artık kesin böyle sevgi,aşk ne biliyim teması böyle olan şeylerdir herhal yoksam bir ingiliz mi yaktı canını:)
Ersin Demirel
22-01-2005, 18:12
Aşk imiş her ne var alemde
İlm bir kıyl u kâl imiş ancak ;D ;D
Anlayana!!!!!
Gözde Sayılgan
23-01-2005, 01:40
gözde gerçekten çok güzel bir yazı desemde inanma çünkü ingilizceyi çat pat bilen bi adamım neyse artık kesin böyle sevgi,aşk ne biliyim teması böyle olan şeylerdir herhal yoksam bir ingiliz mi yaktı canını:)
he he yok ing yakmadi jnmi ama sarkinin sözleri basimda gecen biseti kelimesi kelimesine anlatio da...
seni ilk gördümde aski gördüm
ilk kes dokunduunda aski hissettim
ve o andan beri hala Teksin
die baslio gerisin yasamijam gözyaslar1na bogulmamak için....
Onur Kalender
23-01-2005, 02:48
I will always love you!
Safa Arıkan
23-01-2005, 03:16
aşk, aşk, aşk.... :'(
Tanalp Kaptan
23-01-2005, 16:15
yaw kaardeşim herkes aşk adamı olup çıkmış bizim karşımızada şöyle adam akıllı aşkı yaşayacagımız bi insan çıkmayacakmı??????????
Yavuz Ulutürk
23-01-2005, 18:34
Yalan dostum AŞK diye bişey yok... ;D
Zübeyde Şengül
24-01-2005, 04:16
madem benim istediğim olmuyor, o zaman hayatın istediği olsun dedim..ve gittim!!! sevgimden, huzurumdan, ömrümün yarısından geçtim ve gittim!şarkılarımı susturup tanımadık bir yüzün şarkılarını ezberlemek için beklemeye başladım..
aşk böyle bir şey işte...bildiği ne varsa unutturuyo adama!!!
Zübeyde Şengül
26-01-2005, 05:06
zübeyde abla bazende bildiğin ama bilmiyo gibi davranmak zorunda hissettiğin şeyleri hatırlatıo bu aşk dediğin şey..
sen ne diyosan odur ufukcum canım kardeşim :-*
Hakan Güneş
31-01-2005, 22:20
ask guzel olanı bılmekdır.guzel olan seyede sahıp cıkmakdır..lakın sahıp olamayacagımız tek sey var .o da sonsuz mutluluk sanırım.sozsuz mutluluga bu dunyada sahıp olan varmı? bence yok!!olsun yınede ask guzel bır duygu ...
Tanalp Kaptan
01-02-2005, 16:24
YAW erkan kardeşim sana da dogaya da helal olsun bundan daha iyi anlatılmazdı bu olay tabiki anlayana :-[
Hakan Güneş
02-02-2005, 22:06
erkan ve doga tebrıkler yanı...guzel yorumlar ..alkıs yanıııııı
Erkan Keremoğlu
03-02-2005, 00:48
muhahhaha allah ölüyom lan ben muahha
ahaha konya gazisi oldum
babam geldim tv de komik bi dizi mi var lan ne bağıra bağıra gülüyosun diye
muahaha ahhahahahahahhahaha
doğa kardeşim gözlerinden öperim oha falan oldum çok güzel tercüme ettin muhaha yeter lan ahaha
8)
Sercan Matur
03-02-2005, 01:02
Aşk, DoA'nın Aşk üzerine yaptığı yorumları okuyup bundan keyif almaktır ...
;D
Gözde Sayılgan
03-02-2005, 01:50
yaa bilmiyorum asik olmak çoook güsel de bugün birkez daha korktum basima gelenlerden dolayi.....
Reşat Özdemir
03-02-2005, 02:00
Aşk, DoA'nın anlatmak istediğini "........."den anlamaktır..
Boşlukları da aşıklar doldursunlar bir zahmet..
Muauahauahuuha.. Doa, olm sen harbi çok büyük adamsın..
Doğa Aydın
03-02-2005, 17:16
Hızlı çek! Geliyor, geliyor, geeeldi! Ağı hazırla, bir an önce içine at...
Sinan Bıçak
03-02-2005, 23:44
Doğanın polarını atv deki programda giymek aşk gibidir zaten aşk paylaşmak değil midir?
Erkan Keremoğlu
04-02-2005, 03:14
Hızlı çek! Geliyor, geliyor, geeeldi! Ağı hazırla, bir an önce içine at...
Muhahah sen hala burda mısın yüzsüz.. Olum sakalımız yok ama iki gram laf dinle, görmeyim seni bir daha burada..muhaha
8)
Hakan Güneş
04-02-2005, 17:55
bu arada atv dekı programa katılan arkadasları tebrık edıyorum..gayet duzeylı ve mantıklı konustular.dıger taraftar grupları gıbı amıgoluk yapmadılar.unıversıtelı fenerbahcelılıgın ayrıcalıgın tekrar gosterdıklerı ıcın hepsıne tesekkurler.sevmek saygınlık ıster...!
Zübeyde Şengül
05-02-2005, 02:45
alakasız bir yer ama hakandan gaz aldım ben de yazıcam..kalitemiz bu kadar mı belli olur helal olsun hepinize..sokaktan toparlanmış gibiydi diğerleri.evcek izledik hepimiz taktir ettik canım arkadaşlarımı..
Erhan Tunalı
05-02-2005, 14:01
hakancım oncelıkle sana tesekkurler!
vallah bu konuda olmasa yazıcak bıyer bulamıyodum!
aşk bır sudur ıc ıc kudur demısler ama yalan!ben yedı senedır sevıdodum anca sımdı kavusabıldık,allah herkezın gonlune gore versın arkadaslar!ne demısler KALPLER BIRDIR VUCUTTLAR AYRI OLSADA BIZ SEVDIGIMIZI UNUTMAYIZ UZAKTA OLSADA!
hepıneze bol sans arkadaslar!saygılar!:)
Hakan Güneş
05-02-2005, 18:17
tebrıkler erhancım nedıyelım uzun ve mutlu dolu gunlere senın ıcın..bu arada zubeydenın dedgı gıbı dıger taraftar grupları harbıden tam bı amıgo gıbıydıler..efendılıgımız herzaman devam etmesı dılegıyle..saygılar
Funda Meriç
05-02-2005, 18:22
Aşk zamansızdır bir sabah gider yanından,
acı çekmekten mutlu olmak herşeyi güzel kılar.
Aşk mutlu sonlar arama boşuna,
hayat zaten bir hikaye,yarım kalan..
Mister No - Aşk
şiddetle öneririm..
Funda Meriç
05-02-2005, 18:56
Aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır...Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan,severse devrim olur!..
Alıntı: ıcq akışlarının birisinden çalıntı. ;D
Hakan Güneş
06-02-2005, 17:49
mehmet amınnnnn dıyelım yanı.ısımız allahlık yanı:)
Tanalp Kaptan
06-02-2005, 18:52
aman hakan iş allahlık falan sakat bi durum olmasın!!!daha bi misafirimiz olmadan:)
Ahmet Coşkun
06-02-2005, 20:46
;D
Aşkla işi olmayanlar topicini beklemedeyim
Sefa Demirtopuz
07-02-2005, 00:01
"Love is being stupid together"
Diyorum; baska bişey ekleyemiyorum! :))
Ahmet Ofluoğlu
08-02-2005, 03:49
biraz kendime gore degistirdim ama asik olan ne yapmaz ki...
Soguk ve sehirlerarasi otobuslerde vazgectim cocuk olmaktan
ve beslenme cantamda
otlu peynir kokusuydu babam...
Ben seninle bir gun Eminonu'de haslama
yeme ihtimalini sevdim.
ilkokulun silgi kokan, tebesir lekeli yllarnda -Burgaz'da
karbonmonoksit sonbaharlar yasanirdi o zaman-
ozlemeye basladm herkesi..
Ve bu hasret oyle uzun surdu ki,
adam gibi hasretleri ozlemeye basladim sonra..
Bizim Kemalettin Tugcu'larmz vardi...
Bir de camlarin bugusuna yazi yazma imkani...
Yumurta kokan arkadaslarla paylasilan kahverengi siralarda, solculuk
oynamaya basladik..
Ben doktor oluyordum, sen hemsire, geri kalanlar kontrgerilla...
Kirmizi boyalarla umut ikliminde harfler yaziliyordu, puturlu duvarlara
ve Turk Dil Kurumu'na inat bir Turkce yle...
Agbilerimizden ogrendik, S harfinden orak cekic figurleri turetmeyi..
Burgaz'a usul usul karbonmonoksit yagiyordu.
Ve kapali mekanlarda sevismeyi oneriyordu haber bultenleri..
Oysa Burgaz'da hic sevismedim ben.
Disiplin kurulunda tartisilan askim olmadi benim..
Sinifca gidilen pikniklerde kicimiza batan platonik
dikenleri saymazsak..
Istanbul'a usul usul kursun yagiyordu..
Ve belli bir saatten sonra sokaga cikmamayi oneriyordu haber bultenleri..
Oysa hic kursun yaram olmadi benim..
Ve hicbir mahkeme tutanaginda gecmedi adim..
catismalarin ortasinda sevimli bir cocuk yuzuydum sadece..
Sana siirler biriktiriyordum fen bilgisi defterlerimde..
ama sen yoktun.
Ben, senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum suni teneffus
saatlerinde..
Okul servisi beni hep zamansiz, amansizca bir lojman griligine
goturuyordu..
Ben, senin benimle Istiklal Caddesi'ne gelebilme ihtimalini seviyordum..
Ben senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum.
Yaz sicagi topraga cekiyordu tenimin catlamaya hazir gevrekligini..
Sonra otobus oluyordum,
kirik yarik yollarin care bilmez surgunu..
Ne yana baksam dag ve deniz saniyordum Istanbul bogazinin yalanci
maviligini..
Otobus oluyordum bir sure..
Yanimizdan gecen kara trenlerle yarisiyordum,
yanagim otobus caminin garantisinde..
Otobus oluyordum.. Bir ulkeden bir ic ulkeye..
cocukluguma yaklastikca buyuyordum...
Zap suyunun sesini basina koyuyordum sarkilarimin
listesinin..
Korkuyordum..Sonra iniyordum otobusten..
carsidan bizim eve giden, omrumun en uzun, omrumun en kisa, omrumun en
cocuk, omrumun en ihtiyar yolunu kosuyordum..
cunku sonunda annem oluyordum,
babam kokuyordum sonunda...
Soguk ve sehirlerarasi otobuslerde vazgectim cocuk olmaktan..
Ve beslenme cantamda,
otlu peynir kokusuydu babam...
Ben seninle bir gun Istanbul'daki bir kahvalti salonunda...
Ben seninle -sadece bilmek zorunda kalanlarin bildigi- bir yol ustu
lokantasinda...
Ben seninle, Ayasofyaya mistik ve demli bir cay kivaminda bakan
beyazit'in herhangi bir toprak daminda..
Ben seninle;
herhangi bir insan elinin terli cografyasinda olma ihtimalini sevdim..
Ben senin,
beni sevebilme ihtimalini sevdim !
Tanalp Kaptan
09-02-2005, 00:21
yılmaz erdoganın en sewdigim şiiridir eline saglık kardeşim!!!!!!!!!
Erhan Tunalı
09-02-2005, 16:53
anlatamam tatman lazım!
:)
Sefa Demirtopuz
16-02-2005, 17:13
Aşk-Meşk zor iş bunlar arkadaslar!
acı veriyo acı...
Emrah Cengiz
16-02-2005, 17:49
aşkın olmadığını hissetmeye başladım.
Aslı Çelik
16-02-2005, 20:52
Aşk nedir ???
Fatih Ekşi
16-02-2005, 21:21
kalbinde sadece bir kişiye yer ayırmaktır.pek mantıklı birşey gibi görünmüyor
Aslı Çelik
16-02-2005, 21:26
cüneytcim bahsettiin şeyin bir gruba ait olma isteğinden kaynaklandıını sölüolar psikologlar :)
o zaman aşkta birine ait olma isteği olabilirmi? ::)
kafam iice karıştı yaa ??? :-/
Aslı Çelik
17-02-2005, 01:19
ya da kumar... kaybettikçe daha wazgeçilmez oluo:)
herşeye rağmen müthiş bi duygu,bazen üzüo ama olur artık o kdr ;)
Hakan Güneş
06-03-2005, 17:11
arkadsalar bayadır sıteye gıremedıgım ıcın topıc gerıde kalmıs v,derslerden sıteye gıremedım de..okulu bıtırme cabası ıcındeyım.bu arada dun dogum gunumdu ve 25 yasına bastım askım yıne herzamankı gıbı hedıyemı yollamıs taa ıspartaladan.askım hıc geregı yokdu valla.senın bana olan sevgın bana enbuyuk hedıye zaten..daha ne ıstıyeyım kı..askım optum senı..
İlker Kökdemir
06-03-2005, 17:24
Enbüyük Aşkım Hayatımın Anlamı olan Ailem ve Fenerbahçe
Henüz Aşkla tanışmadık Bünye Kaldırırmı Bilinmez.
Aslı Çelik
07-03-2005, 03:59
Haklısın Gurbet,ama bırakıp gidenlere rağmen heran herşey mükemmel olabilio... işin sırrı umudunu we aşka olan inancını yitirmemekte ;)
Ömer Yılmaz
08-03-2005, 21:14
güzeldir.ama karşılıklı oldugunda..yoksa cok acı cekersin cok..
Özgür Kalender
09-03-2005, 03:30
Aşkımızda görmek istediğimiz rüyaları, rüyalarımızda ise görmek istediğimiz aşkları yaşarız... ::)
Ben iki senedir birisine aşığım ve hiç sıkılmadım ondan... Seni seviyorum bebeem...
I adore Nida... :D 8)
Şafak Dülger
09-03-2005, 09:10
insan anlayabildiği kadar yaşar; Sen bensizliği sığdırabildiysen içine, Kendini yaşarsın anacak, başka değil.
Aşk, kendi doğasında yaşar, toplumun saygınlığını yitirmiş değer yargılarına teslim olmaların getirdiği arayışlarda değil..!(K:K)
Seda Girgin
09-03-2005, 18:18
karaladım saklamıyorum boş hewesler kitabını
bu sokaklardan geçmem bir daha atmam adımımı
sözwerdim kalbime hep senin olacağım
artık senden hiç wazgeçmem!yeni bir sayfa açıyorum sonunda
terkettim herşeyi bıktım yalanlardan şimdi masum ellerim
utanırım sıkılırım nereye koysan öle kalırım
alışırım alışırım seni mahçup etmem!
çalışırım çabalarım sana güller gibi bakarım
alışırım alışırım seni mahçup etmem seni mahçup etmem!
aşka inanmazdım ama bi anda gelip kapını çalabiliyor
we sende onu içeri alıyosun we herşey mükemmel oluyo bence
artık aşka inanıyorum.aşka inandıran insana teşekkür ediyorum!
Nuri Çelik
09-03-2005, 23:31
Sewemez Kimse Seni Benim Sewdiğim Kadar....
Seda Girgin
10-03-2005, 10:05
jujum seni SEWİYORUM gönül gözümle,kalbimle...
Onur Küçükşabanoğlu
10-03-2005, 12:39
Aşkı ben çok iyi yaşadım ama sonra (2 bucuk yıl) eski sevgilisine döndü anlayacağınız boynuz yedik en sağlamından. Onun için artık korkuyorum birisine yeniden bağlanmaktan..
Seninle bir daha aynı yolda yürümem seninle yürüyemem yolda tuzakların var. Bir daha asla dokunmam tenine, senin tenenden önce duvarların var. Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tutdum, ağlaya ağlaya yosun tutdum. Derin bir nefes alır gibi batıyoruz yükümüz ağır. yeni bir söz söylemek için ölmek mi gerekir. Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini. inadına inadına sev işte bağır çağır!!
Gözde Sayılgan
10-03-2005, 21:28
bi şarkı vardı :
ben leyla olmuşum kimin umrundaaaa :)
Şafak Dülger
11-03-2005, 02:30
eğer yalnızlığı hissedersen sadece gece büyümez, gündüzler de uzar yaşamın derinliğinde yalnızlığın büyür sen ise görünmeyen bir NOKTA olursun...
Can Güleç
11-03-2005, 13:33
Yasaklandın hep saklandım bu kalpten kovuldun sen !!!
Nuri Çelik
12-03-2005, 01:28
Meleğim Seni Çoookkk Sewiyorum...
Doğa Aydın
12-03-2005, 03:37
1928 - Türk Dili Devrimi (M. K. Atatürk)
1998 - Chat Dili Dewrimi (Türk Gençliği)
Erkan Keremoğlu
12-03-2005, 03:46
Vay anasını. Ve hatta way anasını..
8)
Erkan Keremoğlu
12-03-2005, 03:52
Ayrıca bir de yetkililere sesleniyorum buradan ulvicana haykırıyprum..ulviiiii tüm haykırışlarım sana nerdesiinnnnn
8)
Seda Girgin
12-03-2005, 15:20
Son Nefesimde Elimi Sen Tutacaksın
Son Sözlerimi Sen Duyacaksın
MELEKLERİN sözü war...
Erkut Günel
12-03-2005, 16:01
çok garip herşey..İki ay önce felan kimseden etmediğim kadar nefret ettiğim birine aşık oldum..Burcu hayatıma hoşgeldin... :) :) :)
Nuri Çelik
12-03-2005, 17:53
Şimdi Uzaklardasın Gönül Hicranla Dolu :(
Seda Girgin
12-03-2005, 21:08
mesafeler bile ayıramaz AŞIKLARI!...kalplerin birlikteliği yeter!...
Nuri Çelik
13-03-2005, 01:31
Gönül gözüyle herşey hissedilir...Duysa nasıl sewdiğimi MELEKLER ağlar...
Seda Girgin
13-03-2005, 15:12
MELEKLERİ ağlatmayalım...çünkü sözümüz war!...
İlker Kökdemir
13-03-2005, 15:25
??? Birgün Geleceksin Biliyorum Seni Bekliyorum :-X
Doğa Aydın
13-03-2005, 23:55
Hasan Muradoğlu
14-03-2005, 11:30
http://www.eforu.com/cards/pictures/camerondiaz/cd21.jpg
http://www.eforu.com/cards/pictures/camerondiaz/cd9.jpg
http://images.art.com/images/products/large/10048000/10048405.jpg
bizimkisi bir aşk hikayesi :-* :-[ :-X :'(
Okan Uzunkaya
14-03-2005, 13:38
Erkan Keremoğlu
14-03-2005, 13:42
Ben dowayı çok sewiyom lam
way doa wayy
8)
Nuri Çelik
14-03-2005, 16:26
Aşk=Mutluluk ve Huzur....
Seda Girgin
14-03-2005, 19:28
mutluluk=huzur=güwen=AŞK=NURİ:)
Nuri Çelik
15-03-2005, 00:13
Herşeyim=SeDa
Seda Girgin
15-03-2005, 00:54
Aşkım seni ço...k seworum hayatımın anlamı Tektanem MELEĞİN yanında
Safa Arıkan
15-03-2005, 00:56
aşk mı yakınımdan bile geçmiyor artık sadece benim için bir yalan ne yazık ki...
Nuri Çelik
15-03-2005, 00:59
Jujun da seni çooookk sewiyo MeLeğiM
Serkan Özen
15-03-2005, 01:05
Safa seni seviyorum...:D:P
Can Güleç
15-03-2005, 01:41
aşk mı yakınımdan bile geçmiyor artık sadece benim için bir yalan ne yazık ki...
boşver abii dalgana bak bakmıyorrsa çal çall::))
Kübra Özdemir
15-03-2005, 01:42
kontör at sevgilim duyayım o sesini..
Ozan Ercan
15-03-2005, 12:12
Ceyhun yoksa pazar günü 2. maçta performansının düşük olmasının sebebi sevdicegin Serkan'ın rakip takımda olması mı ??? :D
Safa Arıkan
15-03-2005, 12:18
hayır olamaz Serkan! hani sadece beni seviyodun! hani kızımız olcaktı!
:P ;D
aşkımız hiç bitmeyecek değil mi ceyhum.
Öyle bir sevgidir ki bu tarif edilmez FC Yaban Atlı olmayanlar bilemez...
Serkan Özen
15-03-2005, 15:04
Kim kimin sevgilisi ya şimdi
Ceyhunla ben mi
Safa'yla Ceyhun mu
Yoksa Benle Safa mı?
Serkan Özen
15-03-2005, 15:14
Halısaha maçları amacını aşmış
tanışalım kaynaşalım diyoduk ama aşırı kaynaşmışız galiba ;):P::)
Can Güleç
15-03-2005, 15:17
gençlerbirliği maçında bayağı bir kaynaşma oldu kim kime dum duma::))
Can Güleç
15-03-2005, 15:21
ozanında rakip kaleciye aşırı sempati kurdu desek yalan olmaz:Pp ve durmadan birbirine bakış attıklarınıı belli olmuyormuu??
Erkut Yeğen
15-03-2005, 22:40
bence Ozanla Erkut.. *maçta gözgöze bakışıyolardı yakaladım ben.. *:P
hayır bende diyorum neden Ozan hiç geriye gelmiyo..meğerse rakip kaleciye yakın olabilmek içinmiş..
ozanında rakip kaleciye aşırı sempati kurdu desek yalan olmaz ve durmadan birbirine bakış attıklarınıı belli olmuyormuu??
ozan&erkut biri atar biri tutar ve büyük aşk başlar:P
vahşi at ve çılgın kovboy :D
Safa Arıkan
16-03-2005, 14:12
Arkadaşlar noluyor burda yaw ne iş bakışmalar falan dünyada tek aşk vardır o da;
Sonsuza Kadar Bitmeyecek Olan FENERBAHÇE AŞKI
Hani bir söz vardır ya Öyle bir sevgidir ki bu tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez....
....Welcome to the Hotel California
Hasan Muradoğlu
16-03-2005, 21:51
Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardı bütün hayatı.. Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa.. Bir yığın vitrinin önünden geçti.. Tam bir CD satan dükkanını da geride bırakmıştı ki, bir an durdu. Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar.. Hani ilk bakışta aşk derler ya, öyle takılıp kalmıştı iste..
İçeri girdi.. Kız gülümseyerek koştu ona.. "Size nasıl yardim edebilirim" diye.. Nasıl bir gülümsemeydi o..
Hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı... Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi.. Rast gele bir plağı işaret ederek.. "Evet.. Su CD'yi bana sarar mısınız?.." Kız CD'yi aldı, içeri gitti. Az sonra paketlenmiş CD ile geri geldi.
Aldı paketi, çıktı dükkandan, evine döndü, açmadan dolabına attı.. Ertesi sabah gene gitti aynı dükkana.. Gene bir CD gösterdi kıza, sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolaba, gene açmadan..
Günler hep alınıp sardırılan CD'lerle geçti.. Kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda.. Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi..
Ertesi sabah bütün cesaretini topladı. Erkenden dükkana gitti. Bir CD seçti. Kız gülerek aldı plağı. Arkaya gitti, paketlemeye.
Kız içerdeyken bir kağıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice.. Sonra paketini alıp kaçtı yine dükkandan.
İki gün sonra evin telefonu çaldı.. Anne açtı telefonu.. CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan.. Delikanlıyı istedi.. Notunu yeni bulmuştu da..
Anne ağlıyordu... "Duymadınız mı?" dedi.. "Dün kaybettik oğlumu.." Cenazeden birkaç gün sonra, anne oğlunun odasına girebildi sonunda... Ortalığa çeki düzen vermeliydi. Dolabı açtı.. Oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü.. Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı... İçinde bir CD vardı, bir de minik not..
"Merhaba.. Sizi öyle tatlı buldum ki.. Daha yakından tanımak istiyorum.. Bir akşam birlikte çıkalım mı?.. Sevgiler.. Jacelyn!."
Anne bir paketi daha açtı.. Onda da bir CD ve bir not vardı..
"Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık...
Sevgiler... Jacelyn!.."
* * * Unutmayın...
Düşündüğünüz şeyi mutlaka söyleyin... Birini seviyorsanız, söyleyin ona. İçinizdekini söylemekten korkmayın. Birisi hakkında ne hissediyorsanız söyleyin ona... Ve hemen söyleyin... Hemen... Beklemeden...
Çünkü, doğru zamanı bekler ve "İşte simdi tam zamanı" derseniz, bir bakarsınız çok geç olmuş... Gününüze sahip olun ki, pişmanlıklar yaşamayasınız. Hepsinden önemlisi, dostlarınıza, sevdiklerinize, ailenize hep yakın olun..
Çünkü bugünkü haliyle bir şahıs olmanızı onlar sağladı, sizi onlar şekillendirdiler... "Seni seviyorum" demekten sakin, ama sakin çekinmeyin, utanmayın, korkmayın!...
Hayatı yaşanmaya değer yapan şeylerden birinin de sevgi olduğunu unutmayın...
Murat Karaman
16-03-2005, 23:14
yaşanması gerek bişey bence.bi gizem!anlatılmaz yaşanır :)
Onur Kalender
04-04-2005, 17:57
http://img39.exs.cx/img39/8171/s7uj.gif http://img202.exs.cx/img202/754/e1kx.gif http://img167.exs.cx/img167/9419/n6mj.gif http://img204.exs.cx/img204/9845/i7xf.gif
http://img39.exs.cx/img39/8171/s7uj.gif http://img202.exs.cx/img202/754/e1kx.gif http://img224.exs.cx/img224/5906/v9cw.gif http://img204.exs.cx/img204/9845/i7xf.gif http://img185.exs.cx/img185/9610/y5eo.gif http://img239.exs.cx/img239/4674/o3ku.gif http://img88.exs.cx/img88/3204/r6dh.gif http://img97.exs.cx/img97/3586/u3xq.gif http://img206.exs.cx/img206/2583/m5ih.gif
http://img150.exs.cx/img150/8900/b4ea.gif http://img188.exs.cx/img188/9370/a1bd.gif http://img221.exs.cx/img221/9948/h5uq.gif http://img88.exs.cx/img88/3204/r6dh.gif http://img204.exs.cx/img204/9845/i7xf.gif http://img185.exs.cx/img185/9610/y5eo.gif http://img202.exs.cx/img202/754/e1kx.gif
Onur Kalender
04-04-2005, 18:16
vayy be.. demek kara noktalı sarı bayrak "i" he.. *;)
O kadar belli oluyor mu? ;D
Gözde Sayılgan
04-04-2005, 19:03
sanırım be istanbula aşık olduğum için başka birilerine aşıl olamıyoum ::)
Talha Kurt
04-04-2005, 20:09
Ben çok kotu vuruldum ya.bunu universitemin forumunda surekli yazıyorum.Platonik bir ask benimkisi.Ustelik onun beni arkadas olarak görmesi yok mu :( o beni kahredio.Ne yapıcam ben arkadaslar :(
Ezgi bende arkadas askıyım cnm ama sevgili aşkı bambaşka ::)
Serkan Özen
04-04-2005, 20:20
Öyle bir sevgi ki tarif edilmez
Fenerli olmayan kimse bilemez
Bilemez
Seni bizden başka kimse sevemez
Fenerim
Herşeyim
Burak Yayla
10-04-2005, 12:32
Eğer...
Can Dündar'dan Sevgililer Günü İçin
O'nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz...
ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin...
O'nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O'nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain...
sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O'ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa,
ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa...
dünyanın en güzel yeri O'nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse...
hayat O'nunla güzel ve onsuz müptezelse...
elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O'nun yüzü pembeyse,
kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar...
her şiirde anlatılan O'ysa... her filmin kahramanı O... her roman O'ndan söz ediyor, her çiçek O'nu açıyorsa...
bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa,
iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa...
iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa...
eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O'nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız...
mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O'na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız...
kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü...
özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu...
hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız...
O'nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse...
ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse...
gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de;
bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O'nun yüzü suyu hürmetine...
uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa...
dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa,
nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız
kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim...
gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa...
Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla...
...o halde bugün sizin gününüz!..
"Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz.
-----------------------------------------------
Çok sevipte ayrı olanlar,üzülmeyin aşkın en güzeli bizimkisi...
Canımdan çok sevidiğim biricik MELEĞİME,seni bir ömür boyu sevmeye hazırım...
Servet Güldeş
10-04-2005, 12:49
Hep yanlış anaşılmak istiyorum ???
Hakan Güneş
11-04-2005, 19:58
lutfen dıkkat::: arkadslar nezamandır bu
kısma bırseyler yazamadım.bır takım sorunlarla ugrasmak zorunda bırakıldım..neyse bu topıcı ben acmıstım konu baslıgı olarak.sızlerle de baylastıgım gıbı 6senelık bır ılıskım vardı,lakın hayatın cılvelerınden bırı olan ayrılık ve huzun bana da ugradı.kız arkadsaımla hıc bır sekılde barısma,gerıye donme gıbı ıhtımallerın olma ıhtımalının 0 sıfır oldugunu belırterekden ılıskımıze noktayı koymus bulunmaktayım.artık yenı bır sayfa acmak gerek yasam ıcın.hayat devam edıyor sonucta.bu kısımdakı konuyla ılgılı guzel yorum yapan herkese bın sukranlarımı dıle getırıyorum..herkesın ask hayatında mesut ve bahtıyar olması dılıegımle saygıılar....
Görkem Erdoğan
12-04-2005, 14:26
Ask bir bira gibidir,ic ic bobreginde tas olusur,gobegin cikar ve tuvalete daha sık gidersin
Funda Meriç
12-04-2005, 14:36
Hakan naptın gözüm yaa...6 seneyi bi kalemde sildiniz mi..
Üzüldüm..ya da sevindim adınıza bilemiyorum..
Murat Karaman
12-04-2005, 14:39
aşk güzel bişeyde o yanında olmayınca olmuyo.merweciğim seni özledim dön gel artık giresuna :)
Aslı Çelik
12-04-2005, 18:42
Kırılan dallar gibiyim
Ben her bahar dirilirim
Gizli bir kaynaktır içim
Kendime bir yol bulurum
Ben her bahar aşık olurum
Rüzgar olur yağmur olurum
Filizlenir anılarda gururum
Taşar içimden ruhum ;)
Hakan Güneş
18-04-2005, 19:30
saol funda .hayırlısı artık napalımm.yasım daha genc 25:)
Tanalp Kaptan
19-04-2005, 20:05
saol funda .hayırlısı artık napalımm.yasım daha genc 25:)
hakan banada cem anlattı olayları keşke beni bi ıspartada arasaydın belki bazı şeylerde yardımcı olabilirdim!!!
ama takma kafana kardeşim herşey yoluna girer inşallah...
Burcu Bıçar
20-04-2005, 15:58
ASK MI AHAHAH ask guzelde hemen bıtıo bea 3-4 gun sonra kacıo işin buyusu bıraz okkalı bi büyü olacak ki aboooooo
Forum Yönetimi
20-04-2005, 16:01
BU BÖLÜMDE YAZABİLECEĞİM TEK ŞEY BEN İMKANSIZ AŞKLAR İÇİN YARATILMIŞIM
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Mustafa Korkmaz
21-04-2005, 20:42
BU BÖLÜMDE YAZABİLECEĞİM TEK ŞEY BEN İMKANSIZ AŞKLAR İÇİN YARATILMIŞIM
hayır gurbet ımkansız aslar ıcın yartılan bırı varsa o da benım hangı dalı tuttuysam kırılıyooooooo
Hakan Güneş
26-04-2005, 00:24
tanalp saol,ılgın ıcın.ısprtdaa yaapmaam gereken ne varssa yaaptım zaten..ama ıspaartaya bı ara cıkarma yapmayı dusunuyorum ozman ararım kısmetse..selamlr
Kürşat Öztürk
27-07-2006, 23:02
birlikte oldugum tanıdıgım insanların hepsini seninle kıyaslıyordum ...ve sonuc gene sen oluyordun!..ama haberin bile yoktu.
hani demiştim ya.
seni seviyordum..sen bilmiyordun..!...
simdi ise durum daha beter..
ps : durum tam tersi bende de.. tanıdıgım butun kız ark.larım demetten nefret etmeye baslıyor .. :
Ozan Avcu
27-07-2006, 23:34
Yay burcunun özelliğinden midir nedir, pek bi şıpsevdi oldum.. Aşık olmayı seviyorum arkadaş :)
Körü körüne bağlanmamayı öğrendikten sonra güzel şey aşık olmak...
Birol Uslu
28-07-2006, 02:50
Yanı başında hasta yatarken senin uyuyamamandır aşk... Heran kalkıp senden su istiyeecekmiş gibi 2 dakikada bir ona bakmandır aşk... Yatağın içinde kımıldansa uyAnacak diye birden hareketsiz kalmandır aşk.. Aşk benim şuan bunları sadece onun yüzündeki bir tebessüm için yapmamdır..
bunları şimdi yazdım ve bekliyorumm.. iyileş artık bitanem..
Serhat Özcan
28-07-2006, 20:17
yalan dostum aşk diye bişey yok aşk dediğin 3 günlük eğlence demiş bir büyüğümüz...başka söze gerenk yok:)
Cem Özcan
28-07-2006, 20:59
ask güzel sey vesselam.. ama neye, kime asık oldugun önemli.. insan askta bencil olmalı bence biraz. cünkü karsılıgını almadıgın, deger görmedigin bir ask sana asla ve asla mutluluk degil, her zaman icin acı verir..
tabi bide karsılıksız asklar var ki, o da avatarımın altında zaten yazıyo.. *;)
Hakan Güneş
01-08-2006, 04:24
annnaaa ben acmıstım bu topıcı hey gıdı gunler heyy..bende bıraz acısı var bu konun ama neyse eskıde kaldı artık..
cemcım ssaol yanıı tekrar buraya tasıdıgın ıcın...
vallah bende ask mesk kalmadı bu kızların yuzunden ..en ıyısı bekar yasamak :D:D
Çağlar Çağatay
01-08-2006, 04:57
aşk aşk olmuyor içinde bi şekilde sarı lacivert olmayınca...
(Kıskançlık ve asaletin simgesi sarı-lacivert)
Sercan Tuna
01-08-2006, 11:58
Aşk Seni FENERBAHÇE kadar seviyorum demektir...
Cem Özcan
01-08-2006, 11:59
Aşk Seni FENERBAHÇE kadar seviyorum demektir...
FENERBAHÇE kadar baska birseyi sevmenin imkanı varmı ???
Sercan Tuna
01-08-2006, 12:01
FENERBAHÇE kadar baska birseyi sevmenin imkanı varmı ???
Feryal Pere'nin FBTV deki programından alıntı bi cümleydi bu...
yoıksa bu aralar bende aşka felan inanmıyorum....
Cem Özcan
01-08-2006, 13:29
bi cok insan aska inancını yitirdi yitiriyo zaten. eski askların tadı bir baskaymıs gercektende. türk filmi tadında asklar cok daha güzeldi bence. icinde mutlulukta olacak, acıda. ama simdi ask dedigin sey magazinsel oldu. belkide televizyonlarda gördügümüz magazinsel asklara özentimizdendir bu sonuclar. öyle yada böyle artık askın inanılası yasanası bir tarafının kalmadıgı kanaatindeyim..
Erdem Özdamar
01-08-2006, 15:10
ya aşık olduğun kişi 6alatasaraylıysa?!?!!?!?....
Çağlar Çağatay
01-08-2006, 15:20
olmayacaksın ozaman:)
Ozan Avcu
01-08-2006, 15:32
ya aşık olduğun kişi 6alatasaraylıysa?!?!!?!?....
%90 ı 6alatasaraylıydı benim..(zıt kutuplar mı çekiyo ne :) ) olur böle şeyler, halledilir zamanla.
Sercan Tuna
01-08-2006, 16:44
%90 ı 6alatasaraylıydı benim..(zıt kutuplar mı çekiyo ne :) ) olur böle şeyler, halledilir zamanla.
aynen bnmde öyleydi yaa %90 ı 6s li idi... gelde çıldırma zaten aşk kavramı yitirdi bnm için manasını artık... keşke tüm aşklar eski Türk filimleri tadında olsa...
doğduğumdan beri benim tek aşkım FENERBAHÇE ama zaman zaman oda platonik bi aşk oluyo üzüyo beni...
Eğer her sabah kalkarken duvardaki Fenerbahçe saatime bakmadan, duvardaki posterlerime bakıp, formamı koklamadan, Fenerbahçe Marşları , tezahüratları söyleyip binayı inletmeden, birkez daha FENERBAHÇELİ olduğum için gururla başım dik yürümeden, Aldığım nefesi SARI ya boyayıp verdiğim nefeste LACİVERT i düşünüp mutlu olup FENERBAHÇE diye haykırmadan, hayatımın bi anlamı olduğunu, bununda FENERBAHÇE olduğunu düşünmezsem o hayattan,yaşamaktan zevk alamıyorum. Söyleyin benim FENERBAHÇE me olan bu hislerimin adı ne ? hangi kelime,kelimeler *karşılar bu hislerimi?
Aycan Yılmaz
01-08-2006, 22:53
Ben ask' a inanmam, gözlerinin icine bakmaya inanırım.
Bahriye Tekin
02-08-2006, 00:16
Ben ask' a inanmam, gözlerinin icine bakmaya inanırım.
peki aşk bu değilmidir aycancım kardeşim ? ;)
Aycan Yılmaz
02-08-2006, 00:24
peki aşk bu değilmidir aycancım kardeşim ? ;)
Cevap veriyorum: "Hayır degil."
Soru: Ferrari bir otomobil midir?
Cevap: Hayır degil. Cünkü o bir Ferrari.
İlker Kökdemir
02-08-2006, 00:27
Herşey Yalan
Bahriye Tekin
02-08-2006, 00:39
Cevap veriyorum: "Hayır degil."
Soru: Ferrari bir otomobil midir? *
Cevap: Hayır degil. Cünkü o bir Ferrari.
valla aşk ve Fenerbahçe örneği versen susardım ama ferrari beni aşar ;D
ama yine de ferrari bir otomobildir ama otomobil üstü, efsane bişeydir...
yani gözünün içine bakmak da aşkın en görkemli halidir ;)
tabi bu benim nacizane fikrim, katılmayabilirsin...
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 00:52
yani gözünün içine bakmak da aşkın en görkemli halidir ;)
dencek bişi yok daha...
Bahriye Tekin
02-08-2006, 01:40
dencek bişi yok daha...
teşekkür ederim canım... :)
aycan, sen ne diyosun canım? ;D
Mustafa Ünal
02-08-2006, 01:42
Benim için sevdiğim kişinin gözlerinde ölesiye yüzmektir AŞK!
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 01:46
bu akşam gözler üstüne herkes döktürüyor ;D bir zamanlar yüzdüümüz gözler vardı tabi sonra karaya çıktık malesef :(
Bahriye Tekin
02-08-2006, 01:57
tek inancımdır, gözler yalan söylemez...
bakmasını bilene tabi... ;)
yeryüzünde hiçbiryer sevdiğinin gözleri kadar huzur vermez ki zaten insana...
Mustafa Ünal
02-08-2006, 01:57
Benim için sevdiğim kişinin gözlerinde ölesiye yüzmektir AŞK!
Değişik bi çocuk bu..
Bence aşk;gözlerde başlar dudaklarda biter!
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:02
gözler hiç bir zaman yalan söylemez,sadece bakmasını bilmek gerekir...
Bahriye Tekin
02-08-2006, 02:03
Değişik bi çocuk bu..
birileri kendisiyle mi çelişti ne? ???
Mustafa Ünal
02-08-2006, 02:05
Gözler,sevdiğine yalan söylemez!Sevmediğine ise her bakışı yalandır.
Bahriye Tekin
02-08-2006, 02:07
gözler yalan söyleyemez ama bakan neye inanmak istiyosa onu görür bazen malesef...
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:12
gözler yalan söyleyemez ama bakan neye inanmak istiyosa onu görür bazen malesef...
işte o zaman gözde yüzmek yerine karaya çıktıını anlar...
Mustafa Ünal
02-08-2006, 02:15
Çeliştiğimi nerden çıkardığınızı anlayamadım..Gözlerle ilgili sadece farklı bir boyut göstermek istedim hepsi bu.
"Yalan dostum aşk diye bişey yok..." yazsaydım kendimle çelişirdim galiba..Ya da totoloji bilmiyorum..Bana öyle geliyor herhalde..
En güzel aşk platonik olandır... ( ALINTI )
Bahriye Tekin
02-08-2006, 02:17
Değişik bi çocuk bu..
burdan çıkardım ;)
ondan dedim çeliştin mi diye?
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:18
ben gözlerle ilgili yazılan her şeye katılıyorum çelişildiinide düşünmüyorum,herkesin farklı laflarla ettiği laflar aynı çünkü
Bahriye Tekin
02-08-2006, 02:24
ben gözlerle ilgili yazılan her şeye katılıyorum çelişildiinide düşünmüyorum,herkesin farklı laflarla ettiği laflar aynı çünkü
kesinlikle bu konunun noktası bu oldu bence de :)
Mustafa Ünal
02-08-2006, 02:25
"Sevdiğim insanın gözlerinde ölesiye yüzmek , Aşk gözlerde başlar dudaklarda biter , Gözler sevdiğine yalan söylemez sevmediğine ise her bakışı yalandır" gibi anlamlı anlamsız laflar ettim.
Yani gözün önemini anlatmaya çalıştım..Hoş herkes bilir zaten bunu.
Ama her mesajımda "gözler önemlidir bakabilene tabi" ana fikriyle yaklaşmadım olaya..
burdan çıkardım ;)
ondan dedim çeliştin mi diye?
hadi bakalım..buda bakabilene tabi :)
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:35
Gecenin bir buçuğu olduu nasıl da belli gözler üstüne bir beyin fırtınasıdır gidiyor 8)
Göz önemlidir,bakmasını da bilmek gerekir,görmesini de bilmek gerekir...İnatla görmeyene de,ve ya görmek istemeyene de İlhan İrem'in şarkısı 'Yemyeşil Bir Deniz'e atıfta bulunarak 'Hadi bakalım boğul o zaman gözümde,o denizden çıkışın olmaya!' demek gerekir... ;) Zor oluyor tabi,ama en azından içimizden diyoruz ki bu da bir gelişme ;)
Mustafa Ünal
02-08-2006, 02:38
Gecenin bir buçuğu olduu nasıl da belli gözler üstüne bir beyin fırtınasıdır gidiyor 8)
Göz önemlidir,bakmasını da bilmek gerekir,görmesini de bilmek gerekir...İnatla görmeyene de,ve ya görmek istemeyene de İlhan İrem'in şarkısı 'Yemyeşil Bir Deniz'e atıfta bulunarak 'Hadi bakalım boğul o zaman gözümde,o denizden çıkışın olmaya!' demek gerekir... ;) Zor oluyor tabi,ama en azından içimizden diyoruz ki bu da bir gelişme ;)
:)..yok yok kesinlikle gözler önemlidir..:)
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:41
:)..yok yok kesinlikle gözler önemlidir..:)
herkes değerini takdir edeni bulur inşallah :P
Mustafa Ünal
02-08-2006, 02:46
herkes değerini takdir edeni bulur inşallah :P
sen baya niyetlisin bu konuda :)..:P:P
iyi geceler..
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 02:51
sen baya niyetlisin bu konuda :)..:P:P
iyi geceler..
niyetli deilim çünkü ben 'tutuklu kalmıştım' sezen'in deyimiyle...ortalık yere sööledim onu herkes inşalla lüzumsuz insanlara tutuklu kalmas die,bir çift salak gözde kendini kaybetmes die,vs,vs...
Ömer Yağanoğlu
02-08-2006, 03:17
boş şeyler bunlar.
Baran Kutlu
02-08-2006, 03:45
ömer :)
Serhat Özcan
02-08-2006, 03:46
boş şeyler bunlar.
ömer aşk konusu içinde seni görünce şaşırdım bea abi:)ama boş şeyler yazınca tamam dedim işte bu bizim ömer değişmemiş:)
Zeynep Gürbüz
02-08-2006, 10:03
boş şeyler bunlar.
dank ediyor tabi bi süre sonra gerçek,laf dinlemessek bööle oluyor
Cem Özcan
02-08-2006, 12:35
AŞK
Hayatın hızıyla yaşadık o aşkı
Her şey bir anda başladı
Yaşandı
Ve bitti...
Yan yana gidip de bir süre
Ayrı yönlerde uzaklaşan
İki tren gibi...
ATAOL BEHRAMOĞLU
ustanın sözünün üstüne söz söylemek olurmu..
Sercan Tuna
02-08-2006, 12:54
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=marmara;action=display;num=10927758 13;start=2505
Bazen bir söz çok şey anlatır.
Bazen bir resim , bazen bir şarkı ,bazende sessizlik...
Bazen ilahi aşk, bazende sevgiliye olan aşk.....
Alır götürür ruhu bedenden...
Uzaklara çok uzaklara....
Bazende sevgili terkeder seni....
O gider uzaklara.....
Ama bilmezki o senide götürür yanında...
Uzaklara çok uzaklara....
Ama yinede sen ona uzaksındır...
Çünkü sen burdasındır....
Ama sen, eski sen diilsindir artık...
Yıkılır dünya başına...
Dar gelir her yer sana....
Aşk denilen rüya önce seni yükseklere uçurur,
Sonra sırtından vurur her defasında...
Sonra sen tekrar kanarsın onun oyunlarına, yalanlarına dolanlarına....
Alır aşk seni yeniden kollarına....
Uyutur mışıl mışıl tekrar....
Dönersin tekrar en başa....
Aşk yine kandırır seni...
Heryer, herşey toz pembedir yine senin için....
Aşk sarhoşusundur yine...
ve aniden aşk bırakır seni kollarının arasından...
Tutmaz , bırakır ellerini.....
Sen hala sarhoşsundur....
Düşersin yere...
Ama bu sefer kalkamazsın yerinden....
Aşk sana öyle bir vurmuştur ki sillesini....
Değil ayağa kalkmaya gözlerini açmaya gücün yoktur...
Herşey karamaya başla hızla....
Kararır, kararır, kararır...
Senin hala umudun vardır
Sen ona ulaşırsın belki
Ama artık çok geçtir herşey için...
Yanıbaşındasındadır en iyi ihtimalle...
Son bir kez ellerini tutarsın, Gözlerinin içine bakarsın
Son darbesi gelir feleğin
Ayırır sizi...
Ömrünü adamışsındır aşka
ama aşk senden ömrünü çalar
Çalar ve gider...
bi zamanlar Marmara'daki topic e yazmıştım *:'( :'( :'( :'( :'(
değerini bilmeyenler utansın....
Ufuk Peker
02-08-2006, 13:06
benim ilk ve tek aşkım FENERBAHÇE onu aldatmam söz konusu bile olamaz! :)ancak seveceğim kızın da benim kadar fenerbahçeli olması şartıyla sevebilirim ;)aradığım tek şey bu ;) :)
İlker Kökdemir
02-08-2006, 15:53
Amma Aşık Olan Aşık Olmak İsteyen Varmış Buralarda
Sercan Tuna
02-08-2006, 17:17
bulamadığın bişeyi bulmayı istiyosun haliyle ama sahtesini değil....
Hakan Güneş
02-08-2006, 18:14
Aşk güzel şey, gözü kör ediyor olmasa ;)
Ciddi ilişkiler için psikolojik bir araştırma ve derleme, Uzm.Psk.Emre Konuk'un sunumundan alıntıları sizler için oturdum yazdım. Ciddi düşünenler için ve bi gün evlenirim belki derseniz diye ;)
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=akademik;action=display;num=1101923 695;start=0#7
ben bu yazıyı daha once cok begenmıstım..melıscım ıznınle tekrar buraya tasıyom ...
İlker Kökdemir
02-08-2006, 23:46
bulamadığın bişeyi bulmayı *istiyosun haliyle ama sahtesini değil....
Allah Yolunuzu Açık Etsin O Zaman Umarım Bulursunuz
Mustafa Ünal
03-08-2006, 01:21
niyetli deilim çünkü ben 'tutuklu kalmıştım' sezen'in deyimiyle...ortalık yere sööledim onu herkes inşalla lüzumsuz insanlara tutuklu kalmas die,bir çift salak gözde kendini kaybetmes die,vs,vs...
Tutuklu kaldıysan Allah kurtarsın mı denir Allah kavuştursun mu denir bilmiyorum:)...Sana hangisi uygunsa onu diyorum..
Ömer Yağanoğlu
03-08-2006, 02:30
ömer :)
öyle napayım :)
ömer aşk konusu içinde seni görünce şaşırdım bea abi:)ama boş şeyler yazınca tamam dedim işte bu bizim ömer değişmemiş:)
Eyv kardeşim biz de böyle..
Allah Yolunuzu Açık Etsin O Zaman Umarım Bulursunuz
Aşk Kadıköy'de..Tek gerçek aşk..Değil mi İlker'im 8)
Serhat Özcan
03-08-2006, 03:18
:)eywallah
Sercan Tuna
03-08-2006, 12:43
Aşk beyaz bir yalan Adem le Havva dan kalan...
Emre Benlier
03-08-2006, 14:54
Yok baba ben istemiyorum uzak dursun benden ;D
İlker Kökdemir
03-08-2006, 15:38
Fenerbahçem Benim Biricik SEVGİLİM
İlker Kökdemir
03-08-2006, 15:42
Aşk Kadıköy'de..Tek gerçek aşk..Değil mi İlker'im 8)
Doğru Söze Ne Denir 8)
Seni Aldatmaz Sana Asla Yüz Çevirmez Sürekli Yanında Olmak İstersin Rüyanda Onla Oynarsın Tribünde Kendini ve Arkadaşlarını Görür Tezahurat Edersin.
Neyse Topiğin Gidişatını Değiştirmeyelim ;)
AŞIK OLANLAR VE OLMAK İSTEYENLER DEVAM ETSİN
Hakan Güneş
03-08-2006, 17:53
ben sarılaciyaa asıgım sanıırmmm..duy benı sarilacciiii:(
Dursun Eriş
03-08-2006, 19:58
sarı lacivert görmek herşeyi
Mustafa Ünal
06-08-2006, 02:09
özlemişim kanaryayı kadıköyde..
Appiah'ın hırsına aşığım!
Furkan Demir
06-08-2006, 02:13
Aşığınım Fenerbahçemm!!!!!!!!
İlker Aktaş
06-08-2006, 02:38
O muhteşem taraftar tüylerimi diken diken etmeye yetti!
En büyüksün FENERBAHÇEM!!
Mehmet Karakaya
06-08-2006, 03:03
Taraftarlık farklı bir aşk anlayışıdır.İçinde hiç bir zaman mantığı barındırmaz.İnsan hayatı boyunca herşeyden vazgeçebilir veya vazgeçmek zorunda kalabilir de bir tek tuttuğu takımdan vazgeçemez.
Evinizi değiştirebilirsiniz,okulunuzu,işinizi,eşinizi,en önemlisi kendinizi bile sürekli değiştirirsiniz.İnsan bir kere yıkandığı nehir de bir daha yıkanamaz,çünkü artık ne o nehir eski nehirdir ne de o insan eski kendidir.Yani ben kendimi bile değiştirdim de bana ait bir şeyi yani içimdeki Fenerbahçe sevgisini hiç değiştirmedim.Bu sevgiye ait değişen tek şey giderek artması oldu.
İşte bu yüzden her ne kadar ciddiye almasam da biz kadar diğerleri de aşıklar.Fakat bir söz var ki onu hiç es geçemem;"sevgi eylem gerektirir".İşte en gerçek aşık sevdiğini belli etmesini bilendir.Yani daha kısa bir deyimle Fenerbahçe Taraftarıdır.
Burak Yayla
11-08-2006, 16:36
"sevgi eylem gerektirir".İşte en gerçek aşık sevdiğini belli etmesini bilendir.
+1907 ;)
Bahtiyar Güdürü
11-08-2006, 21:37
Taraftarlık farklı bir aşk anlayışıdır.İçinde hiç bir zaman mantığı barındırmaz.İnsan hayatı boyunca herşeyden vazgeçebilir veya vazgeçmek zorunda kalabilir de bir tek tuttuğu takımdan vazgeçemez.
Evinizi değiştirebilirsiniz,okulunuzu,işinizi,eşinizi,en önemlisi kendinizi bile sürekli değiştirirsiniz.İnsan bir kere yıkandığı nehir de bir daha yıkanamaz,çünkü artık ne o nehir eski nehirdir ne de o insan eski kendidir.Yani ben kendimi bile değiştirdim de bana ait bir şeyi yani içimdeki Fenerbahçe sevgisini hiç değiştirmedim.Bu sevgiye ait değişen tek şey giderek artması oldu.
İşte bu yüzden her ne kadar ciddiye almasam da biz kadar diğerleri de aşıklar.Fakat bir söz var ki onu hiç es geçemem;"sevgi eylem gerektirirİşte en gerçek aşık sevdiğini belli etmesini bilendir.Yani daha kısa bir deyimle Fenerbahçe Taraftarıdır.
Tek tek cevap veresim geldi kalın yazdıklarıma :)
1.Tutuğu takımdan dönen birçok insan var olabilir birşey normal karşılamak lazım
2.Felsefeden başka hiçbirşey değil.İnsan genelde 7 sinde neyse 70 inde de odur Felsefesini tercih ederim.Çünkü insanın belli başlı kalıtsal huyları vardır kişiliğinin önemli yapıtaşlarını oluşturan onlar da ölmeden çıkmaz(Can çıkar huy çıkmaz)
3.Kesinlikle saçma sapan buluyorum bu şeyi ben bu da bir klişe olmuş almış başına gidiyor tamam belki doğru birşey ama ben inanmıyorum yaşadıklarımdan dolayı.5 sene çıktık be abi boru değil yani ''sevgi eylem gerektiri'' in o eylem kısmını ben fazlasıyla gerçekleştirdim elime heçen 5.senenin ardından heba olmuş bi gençlik(tamam bana birsürü şey kattı çok şeyler öğrendim ama getirisi götürüsünden fazlaydı)Ben bu felsefenin tersine ''Kaçan kovalanır'' ı tercih ediyorum :P
Son olarak da Erkut'umuzun ''Aşk nedir?'' adlı sorunsuna verdiğim daha doğrusu yazdığım cevabı yazayım buraya :)
Aşk Nedir?
bence gereksiz bişeydir.mazoşistliğin bir alt dalıdır.genelde işkence çekmeye gönüllü insanların altında toplandığı çatı da denilebilir.hepimiz gereksizliklere gerek duyduğumuzdan dolayı en azından 1 kere tadına bakmışızdır bu aşk ın merakımızdan.biz türk insanı da duygusal ve meraklı yapıya sahip olduğumuzdan dolayı o işkenceyi çekmişizdir belki acı belki de tatlı gelmiştir kişiye ve kişiliğe göre değişim gösterir.son olarak da güzel isimlerle başlayıp(ör:çiçek isimleri...gülüm,kafanfilim,papatyam
börtüm böceğim...vs....)ve hayvan isimleriyle sonlanan(ör:öküz,eşşek,hayvan,dana,domuz..vs...) bir tuhaf süreçtir...
Saygılarımla :D
Bahriye Tekin
11-08-2006, 22:16
Tek tek cevap veresim geldi kalın yazdıklarıma :)
1.Tutuğu takımdan dönen birçok insan var olabilir birşey normal karşılamak lazım
2.Felsefeden başka hiçbirşey değil.İnsan genelde 7 sinde neyse 70 inde de odur Felsefesini tercih ederim.Çünkü insanın belli başlı kalıtsal huyları vardır kişiliğinin önemli yapıtaşlarını oluşturan onlar da ölmeden çıkmaz(Can çıkar huy çıkmaz)
3.Kesinlikle saçma sapan buluyorum bu şeyi ben bu da bir klişe olmuş almış başına gidiyor tamam belki doğru birşey ama ben inanmıyorum yaşadıklarımdan dolayı.5 sene çıktık be abi boru değil yani ''sevgi eylem gerektiri'' *in o eylem kısmını ben fazlasıyla gerçekleştirdim elime heçen 5.senenin ardından heba olmuş bi gençlik(tamam bana birsürü şey kattı çok şeyler öğrendim ama getirisi götürüsünden fazlaydı)Ben bu felsefenin tersine ''Kaçan kovalanır'' ı tercih ediyorum *:P
Son olarak da Erkut'umuzun ''Aşk nedir?'' adlı sorunsuna verdiğim daha doğrusu yazdığım cevabı yazayım buraya *:)
Aşk Nedir?
bence gereksiz bişeydir.mazoşistliğin bir alt dalıdır.genelde işkence çekmeye gönüllü insanların altında toplandığı çatı da denilebilir.hepimiz gereksizliklere gerek duyduğumuzdan dolayı en azından 1 kere tadına bakmışızdır bu aşk ın merakımızdan.biz türk insanı da duygusal ve meraklı yapıya sahip olduğumuzdan dolayı o işkenceyi çekmişizdir belki acı belki de tatlı gelmiştir kişiye ve kişiliğe göre değişim gösterir.son olarak da güzel isimlerle başlayıp(ör:çiçek isimleri...gülüm,kafanfilim,papatyam
börtüm böceğim...vs....)ve hayvan isimleriyle sonlanan(ör:öküz,eşşek,hayvan,dana,domuz..vs...) bir tuhaf süreçtir...
Saygılarımla :D
bahtiyar kardeşim aşk tanımın çok hoşuma gitti ve toplu mail olarak yolladım. soranlar burdan baksın işte yazı bahtiyar a aittir. ben altına eklemeyi unutmuşum.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.