PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akış Teknikleri ve Ekipmanları (Geri Döndü!)

Sayfa : [1] 2

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:08
Arkadaşlar biraz nostalji yapmak istedim.
İşte karşınızda yeniden AKIŞ topic i ;D

Burada akışın inceliklerini ve tekniklerini konuşacaz ;)
Başta Vehbi ve Levin olmak üzere bütün üstadların değerli önerilerini bekliyorum.

Açılışı Akış olayının en büyük ismi RESUL BALAY ile yapmak istedim
http://www.imageark.net/image.php?id=85955

o istesek te erişemeyeceğimiz bi zat. Yakışıklılığı dillere destan. Alemlerin kralı kendisi.

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:11
Parçala Bizi Resul Baba!

Resul Balay "Nazlı Yarim Haber Salmış" albümüylen "Süper TV Müzzük Ödülleri"nde Nail Mormenekşe ve Şükrü Pekküçük'ü geride bırakarak ödülün en büyük adayı oldu!

Özellikle "Oy Eleşkirt" ve "Çok Koştum" parçalarındaki Süper-Elektirikli-Bağlama sololarıyla dinleyenleri kendinden geçiren Resul Baba,sanatını şöyle dile getiriyor:"Uuue buu verilaan bir edeet eAllah vergisidiiir!Ben leyla-rayna gibiin kahvelerde eyleneceyimee gece-gündüz çalışmişaaaam!Bre değil başarı bu dimidirrr?!?Kendimağğ güveniremmm!".Son zamanlarda adı dişi kurtlarla aşk dedikodularına karışan R.B.,ultra-süper-hiper-mega-çekici kıyafetlerini "Ciğerci Arman abi" tuhafiyesinden aldığını sölüyor.Saç kesimini annesinin bizzat hallettiğini de sözlerine ekliyor.

Sigara-alkol gibi kötü alışkanlıkları bulunmayan R.B.,"Ayda yılda bi kereynen nargile içereem,kıkıyın partileri yapmağm!" dedi.

Reşat Özdemir
23-12-2004, 02:19
Bu başlık gibi Erman'da çıkıp gelir mi?? Ağlar mı sonra nolmuş benim Serbest Kürsüm diye??

Levin Susar
23-12-2004, 02:20
Efsane geri mi dönüyor yoksa :)

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:22
Özledik be Ermanı, Merd i özledik bi de

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:23
Ve bu da Resul Baba nın son albümü.
Sadece D&R larda :)
http://www.imageark.net/image.php?id=85956

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:35
msn revaçta bugünlerde. search yaptırıp güzel kızlara msj la akanlarsa avuclarını yalıyo msn de. ee geçti o devirler

Tufan Avşar
23-12-2004, 02:35
Ferit nerede? hani akarca ferit ( tarık akan ) :)

o da akış konusunda önemli bir zat :)

Reşat Özdemir
23-12-2004, 02:36
En son akış tekniği olarak forumda haykırış başlıkları açmak ve "bugün 69 mesaj çektim, yarın 23 polifonik melodi indirecem, çünkü ben sevdimmi adam gibi severim"ciler, "dünyaları sererim ayaklarına"cılar revaçta..

Bu arkadaşlara gerekli olanlar: binlerce dolarlık server'ın bedavaya kullanıma açılması, haykırışlarına içlenip, neden beni kimse böyle sevmiyor diyecek bayan üyeler, arada sırada kendilerine fitil olup, başlığa muhalif görüşlerini yazıp popülerliğini sağlayan benim gibi dingiller..

Gerisi ise biraz özel mesaj, biraz msn, biraz resim paylaşımı..

Allah kolaylık versin..

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:38
umuma açık ortamlarda 6600 sx1 benzeri telefonlarla , bluetooth akışı başka bi teknik.
teknoloji geliştikçe , akış ta gelişiyo efenim :)

Reşat Özdemir
23-12-2004, 02:39
Refet_Bele kadar suya girdi ;)

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:40
hakkaten ya şurda mert(ferit,west, refet bele :) ) olacaktı ki sabaha kadar yazacaktık :)

Levin Susar
23-12-2004, 02:44
Eski efsaneyi %100 hatırlamamakla birlikte, o efsane zamanın efsaneleri acaba düşünebilmişlermiydi bugünkü teknolojinin alacağı hali...

Akışta son nokta bence Bluetooth dur :)
Aç bluetooth u , ister saldırıya geç, ister bekle ağa takılsın :)

Tabi bunun sakıncalı yanları da var ...

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:45
sakıncalı yanlarına örnek,
efenim özellikle 6600 model tilifon bugün ayakkabı boyacısının bilem elindeyse bluetooth ile olta atılacak kişinin yan masada duran 3 kro dan biri olma ihtimali %90 dır. bence yani

Ozan Avcu
23-12-2004, 02:52
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/nihayet_ibrahim%20Soydan.jpg

bakınız bu resimdeki ise Akış olayındaki en yararlı ekipmandır. Her çapkın erkeğin elinde bulunması gereken yararlı bir eser.

Vehbi Şirikçi
23-12-2004, 04:06
http://www.billurtuz.com.tr/fon.jpg

Akar akar akar...

Vehbi Şirikçi
23-12-2004, 04:14
Akarlar – Akarların uzunluğu genellikle yarım milimetreyi aşmaz. Önemli bir bölümü bitki zararlısıdır. Ama uyuzböceği başta olmak üzere bazı akarlar insan derisinde tüneller açarak ilerler.

Ayça Buğra
23-12-2004, 09:38
Mert vardı bi aralar forumda ama onuda yalan ettiler ;) Erman gelsin onada aynısını yaparlar..

Kendimize bi nevi başka çöplük bulduk..En azından orada ötüyoz ki ne karışan oluyo ne eden..

Akış teknik-taktik ve ekipmanları deyince akla Ayça'da gelir..Atlamayın onu :)

Burda olmasa da siz Ermanın 24 hatta 6565146385 saat akış peşinde geçirdiğini unutmayın ;D Kredi kartları da bende, extreleri de elime geçirirsem ekipmanları nerden aldığını, nerde kime ne ısmarladığını daha net bir şekilde göreceğim...

Öhö öhö Mehmet lütfen ;D Ben ekipman yönüyle ilgileniyorum sadece, o da arkadaşlarımıza hayrımız dokunsun diye...

Bir şelle ister bu topic, akmak ister...

Funda Meriç
23-12-2004, 11:35
6s maçını izlediğimiz yerde kendince akmaya çalışan bir zat, benim olmayan ama kurcaladığım bluuuutttuutlu bir telefona mesaj atmaz mı..ah ulan ah dedim..nerede eski akışlar..nerede göz kaçırmalar..kesişmeler,saat sormalar..

yaşlanıyor muyuz neyiz..özledik..

Muhammed Turan
23-12-2004, 20:24
Manisa' nın bütün balicilerinde 6600 ve bilimum bunututlu :P ekipmanlar var. Onların bilem benden daha iyi akış hayatları var ;D

Ozan Avcu
23-12-2004, 21:57
bluetooth ile akmam, akan arkadaşlarımı da kati suretle uyarırım.
zira virüs neyin yolluyolarmış tilifona. maazallah kafayı yer telefon virüsü alınca.

şimdi ekipmanlar için Ayça Hanımefendiden tüyolar alacaz.
Bendeniz nacizhane taktik ve fikirlerimi belirtecem, diğer üstadlarımızında katkılarını bekliyoruz.

Reşat Özdemir
03-02-2005, 01:44
Bazı forumlarda akan, akan gençlerin önünü açan ve muhtemelen bir süre sonra o forumun bazı akışta başarısız, ama yılmayan üyelerini birbirine katacak olan kız üye modelini incelemek boynumuzun borcudur..

Bu cins akıcılar, Neşeli Günler filminde Ayşen Gruda'nın annesinden aldığı "göster ama elletme" taktiğini kendilerini düstur kılmışlardır. Özellikle Serbest Kürsü tadındaki bölümün abidik gubidik başlıklarında Robinson ile aynı adaya düşmüş biçare Cuma gibi "j" harfini kullanarak mesajlar yazarlar.. "Behçetjiiim, seni we Kemaleettiğinjiimi çok sefiiom.. oraya gelinjee pisssaacı ya gidelim miii, mucjjkkkk" en çok kullandıkları cümle kalıbına örnek olarak verilebilir.. Ama ne üzücüdür ki burada çok "sefilen" Behçet ve Şemsettin bu andan itibaren birbirlerinin rakibidir.. Ve bu forum alanı onlara asla yetmeyecektir.. Msn olsun, Mynet E-kart servisi olsun, yonja.com olsun artık yeni savaş alanlarıdır ve bu kutsal varlığa ulaşmak için her yol mübahtır..

Yeni incelemeler ile karşınızda olmamayı dilerim.. Saygılar.

Sercan Matur
03-02-2005, 05:13
Vaay!
Akış Teknik, Taktik, Ekipmanlar...
1-2 gün içinde güzel bir resmi paylaşacağım inşallah.. (Henüz çekemedim, çeker çekmez koyacağım nete..)

Aşkını haykırmadan önceki son duraktır Akış Teknikleri derslerinin alındığı nokta... Öğrenir, sonra akarsın, aşkın olur, haykırırsın... ;)

Sercan Matur
03-02-2005, 05:15
http://www.billurtuz.com.tr/fon.jpg

Akar akar akar...

Vehbi Reis; bekleyelim mi yeniden o "editlediğin resimleri" ? ;D
Dürüm Diyeti vardı sanırım bir aralar...

Ayça Buğra
03-02-2005, 09:16
bluetooth ile akmam, akan arkadaşlarımı da kati suretle uyarırım.
zira virüs neyin yolluyolarmış tilifona. maazallah kafayı yer telefon virüsü alınca.

şimdi *ekipmanlar için Ayça Hanımefendiden tüyolar alacaz.
Bendeniz nacizhane taktik ve fikirlerimi belirtecem, diğer üstadlarımızında katkılarını bekliyoruz.

Sevgili Ozan; nacizane taktik dediklerin memleketim akıcıları için bulunmaz kaynak niteliği taşımaktadır...

Tüyolarıma öncelikle büyük üstad Erman Bey'in vecizeleriyle başlamayı uygun görüyorum...

''Sekreter alıcaz ofise'' '' offf ne akarım şimdi kıza'' ''hadi şu dosyaları indir yukardan'' ''Hadi şu dosyaları inceleyelim beraber'' vs... vs...

Bunlar geçen haftalar içerisinde Erman beyin msg la yolladığı taktiklerdir..Tüm hakkı telefonumda halen saklıdır ;D

Doğa Aydın
04-02-2005, 12:48
Bazı forumlarda akan, akan gençlerin önünü açan ve muhtemelen bir süre sonra o forumun bazı akışta başarısız, ama yılmayan üyelerini birbirine katacak olan kız üye modelini incelemek boynumuzun borcudur..

Bu cins akıcılar, Neşeli Günler filminde Ayşen Gruda'nın annesinden aldığı "göster ama elletme" taktiğini kendilerini düstur kılmışlardır. Özellikle Serbest Kürsü tadındaki bölümün abidik gubidik başlıklarında Robinson ile aynı adaya düşmüş biçare Cuma gibi "j" harfini kullanarak mesajlar yazarlar.. "Behçetjiiim, seni we Kemaleettiğinjiimi çok sefiiom.. oraya gelinjee pisssaacı ya gidelim miii, mucjjkkkk" en çok kullandıkları cümle kalıbına örnek olarak verilebilir.. Ama ne üzücüdür ki burada çok "sefilen" Behçet ve Şemsettin bu andan itibaren birbirlerinin rakibidir.. Ve bu forum alanı onlara asla yetmeyecektir.. Msn olsun, Mynet E-kart servisi olsun, yonja.com olsun artık yeni savaş alanlarıdır ve bu kutsal varlığa ulaşmak için her yol mübahtır..

Yeni incelemeler ile karşınızda olmamayı dilerim.. Saygılar.

Ulan şöyle bir tesbiti, şu irdelemeyi ne karl marx yapabildi ne august comte yapabildi...
Çaktırmadan takip ediyoruz Reşad, attığın her adımın yaptığın her tesbidin kaydını alıyoruz! Akarken dikkatli ol!...

Serkan Özen
04-05-2005, 09:39
Ve bu da Resul Baba nın son albümü.
Sadece D&R larda :)
http://www.imageark.net/image.php?id=85956

http://www.students.itu.edu.tr/~duygun/resulbalay.mp3

Albümle aynı adı taşıyan parça için tıklamanız yeterli. ;)
Yalan yanlış, tıkladığında bağırıp çığırarak korkutan bir şey yok. Merak etmeyin.

Mert Salgın
04-05-2005, 20:18
Ozan kardeşim bu dehayı yüzyılın keşfini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz nice resul lü günlere

Tufan Avşar
04-05-2005, 21:08
"12 yaşındaki harika çocuk Resul Balay'ın kasetini sizlere sunmaktan gurur duyarız " diyor ya :)

Murat Karaman
04-05-2005, 22:07
web sitesinde bi şey ama yinede sewdim ben bu elemanı.

parçala bizi resul ;D

Reşat Özdemir
01-07-2005, 03:39
Forumda artık eskisi kadar rahat akılamaması akmak isteyen dimağların performanslarını rakiplerinin nadiren daha az olduğu gece saatlerine saklamalarına sebeb olmaktadır..

Şöyle ki akıcımız "Gece Bekçileri" başlığına 15 dakika da bir çevrimiçi listesinde yer alan kendisini, avını ve birkaç gereksiz ayrıntı insanların ismini yazarak atar oltasını.. Şansı yaver giderse avı akıcımızın yazısını alıntılayarak "Offff, uyuyamadım ya, sabah hedehöde var, bıdırırbnıasıı" yazar.. Gerisi bu işin kompetanı olmuş akıcımız için çocuk oyuncağıdır.. Gözler uykusuzluktan şebelek hale gelmesine rağmen son bir kez gayret gösterilerek bir kaç dakika karşılıklı alıntılaşma aşamasına geçilir.. Sonra da özel mesaj yoluyla "ben çıkmalıyım, seninle yazışmak büyük bir keyifti, msn'nin varmı" denir..

Eee gerisi de Bill Gates'in icatlarından birisinin kalpli, iblis suratlı, bol bol titreşimli marifetine bırakılır..

Bir akışın daha sonuna gelinir..

Sonradan düzeltme: Rastgele bir sayfa açtım bahsi geçen konu başlığında.. Mesela 37..

Ertu Aydın
01-07-2005, 15:24
"Metropolitan Hunter"

:)

Sercan Matur
01-07-2005, 16:24
Meraklılarına çapkınlık dersleri veriyorlar...
Hoca bu işi biliyor ;) ;D
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kocaeli;action=display;num=11068289 68

Ata Bahadır
01-07-2005, 22:03
Efsane basliklar geri donuyor... Bir efsane baslikta benden gelecek birkac gune kadar. :)

Erman, Mert basliginiz geldi sira sizde.

Hemsehrim Ozan eyvallah kardesim baslik icin. ;)

Burak Yayla
02-07-2005, 02:03
Bence akışın en etkili yöntemlerinden biride Mektuptur.Bakın mail demiyorum.Şimdi birçoğunuz diyecekki kardeşim devir teknıloci devri nerden çıktı şimdi bööle name felan.Ama hoşa gidilen kıza kendi el yazınızla verilen güzel sözler -hatta şiirler- dolu bir kağıda kimse "hayır" cevabı veremiyecektir ;)
Haygi gençler kağıt kaleme sarılın.Ne dersiniz hoş olmazmı? evet dediğinizi duyar gibiyim ;D

Burçay Tiftikçi
02-07-2005, 09:10
Forumda artık eskisi kadar rahat akılamaması akmak isteyen dimağların performanslarını rakiplerinin nadiren daha az olduğu gece saatlerine saklamalarına sebeb olmaktadır..

Şöyle ki akıcımız "Gece Bekçileri" başlığına 15 dakika da bir çevrimiçi listesinde yer alan kendisini, avını ve birkaç gereksiz ayrıntı insanların ismini yazarak atar oltasını.. Şansı yaver giderse avı akıcımızın yazısını alıntılayarak "Offff, uyuyamadım ya, sabah hedehöde var, bıdırırbnıasıı" yazar.. Gerisi bu işin kompetanı olmuş akıcımız için çocuk oyuncağıdır.. Gözler uykusuzluktan şebelek hale gelmesine rağmen son bir kez gayret gösterilerek bir kaç dakika karşılıklı alıntılaşma aşamasına geçilir.. Sonra da özel mesaj yoluyla "ben çıkmalıyım, seninle yazışmak büyük bir keyifti, msn'nin varmı" denir..

Eee gerisi de Bill Gates'in icatlarından birisinin kalpli, iblis suratlı, bol bol titreşimli marifetine bırakılır..

Bir akışın daha sonuna gelinir..

Sonradan düzeltme: Rastgele bir sayfa açtım bahsi geçen konu başlığında.. Mesela 37..

Sadece bu kadarda değil Reşat...Gece saatlerinde forumda kişi sayısı azaldıgında forumdaki çevrimiçi sayısı azaldıgında çevrimiçi kızların hepsine özel mesaj atmak ta akış tekniklerimiz içindedir...Daha sonra bi maç kazandıgımızda veya şampiyon oldugumuz hafta ''selam şampiyon olduk en büyük Fenerbahçe msn den konuşalımmı'' türü mesajlarıda önemli tekniklerdendir...Başkaaa mesela bi kızın forumda yazdıgı konuyla alakalı özel mesaj lar atmak sanki o konuyla çok alakalıymış gibi sorular sormak en yaygın olanıdır...

Fatih Dilber
02-07-2005, 10:54
Ayrıca Akılan kızın mesajlarını alıntı alıp onaylamak ve ceaplamak bunu sürekli yapmak, bir tartışma çıktığında onun yanında bulunmak akışın önemli şartlarıdır.

Kaynak: fasulja :)

Levin Susar
03-07-2005, 03:58
Zaman ilerliyor, devir değişiyor, teknikler de haliyle değişime uğruyor...
Eskiden msn almanın da bir adabı vardı.

Şimdi pişkin pişkin "beni msn den bulsana" bile denebiliyor.

:o :o

Doğa Aydın
03-07-2005, 14:52
ama bu en adi akis sekli :)
onaylamak gene cok goze batmiyor ama bide alinti yapip alakasiz sey yazmak var ki bunuda bu forum cok gördü..

Bunun türevleri de var, örnek olarak Kültür ve Sanat forumuna atılan bir mesajı Kantin'de alıntılamak da ayrı bir çabanın ürünüdür ki, görünce gözler dolar, duygular sel olur...

Burak Yayla
03-07-2005, 23:46
Peki daha başka akış tekniği varmıdır saygıdeğer üstadlar??

Ozan Avcu
07-07-2005, 11:53
Şöyle bir teknik vardır ki, örneğin bir arkadaşınız sizi herhangi bir mail gurubuna üye yapmış ya da bir mail grubundan gelen mail i forward lamış. Doğal olarak aldığınız mail de bir sürü mail adresi görünecektir.

Şimdi geldik işin en civcivli kısmına, bu maillleri "yonja.com" daki search kısmına kopyala yapıştır yapıp, önce yonja.com a üye olup olmadığı öğrenilir.

Eğer üye ise yine aynı mail adresi kullanılarak "arakadaş listeme ekle" butonu kullanılır. Daha sonra hatun kişinin profilindeki anahtar sözcüklerden çeşitli akışlar yapılabilir.

Bir kaç örnek vereyim,
profilde sevdiği Film olarak "Memento" yazıyor

Bizim mesaj "Demek MEmento filmini seviyorsun, ben de çok methini duydum sonun da izledim. Çok ilginç bir mantığı var filmin, ilk başta anlamakta zorladım ama sonra çok zevk aldım..." diye gider.

Veya Müzik grubuna bakılır, özellikle ismi pek duyulmamış yabancı müzik gruplarının isimleri yazıldıysa daha şanslıyız. Neden mi?
Şöyle açıklayayım müzik grubunun ismi hemen kopyalanır ve EKŞİ Sözlükte ilgili boşluğa yapıştırılır. karşımıza çıkan yazılardan uygun olanı seçilip, kıza "grubun şu albümündeki bilmem kaçıncı parça çok hoş " veya "grubu ilk çıktığından beri mi takip ediyorsun" gibilerinden sorular sorulabilir.

Ekşi Sözlük netten akıştaki en önemli ekipmanlarımızdan biridir. orada bulamazsanız alternatiflere yönelebilirsiniz (zibidisozluk.com vb..)

Bu günlük bu kadar arkadaşlar, ileriki günlerde başka bir akış tekniğinde buluşmak ümidiyle. Esen kalın, Hoşça kalın 8)

Burçay Tiftikçi
10-07-2005, 07:54
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=unifeb;action=display;num=112056040 3;start=75#75

Şimdi buradaki akış teknikleri ve ekipmanları arasına girermi...Bilgi sahibi arkadaşlardan soruma cevap bekliyorum...

Funda Meriç
10-07-2005, 09:06
Bir de kardeş kardeş oturmuş 2 yudum içip sohbet ederken;
-Ellerini tutmak istiyorum, çok güzel ellerin var, dayanamiciiim..
demek de bir akış mıdır. Yani sohbetin ellerimle bi alakası olmaması, ancak sohbetin ellerimi tutmak maksatlı açılmış olmasından bahsediyorum?

Doğa Aydın
11-07-2005, 19:35
Ne akış yolları varmış yahu. Adamda para var huzur var tabii, alıyor bir telefon ve bir hat, kırmızı ışıkta yan arabadaki hatun kişinin ön koltuğuna atıyor. Sonra akışın sınırı yok tabii...
Bulüuğtuuğt falan eskimiş bir rivayete göre, artık yeni moda buymuş...

Ozan Avcu
11-07-2005, 20:42
Bir de kardeş kardeş oturmuş 2 yudum içip sohbet ederken;
-Ellerini tutmak istiyorum, çok güzel ellerin var, dayanamiciiim..
demek de bir akış mıdır. Yani sohbetin ellerimle bi alakası olmaması, ancak sohbetin ellerimi tutmak maksatlı açılmış olmasından bahsediyorum?

yok öyle olmaz da, hani soğuk kış günlerinde, owww ellerin buz gibi olmuş diyip. Daha sonra ver ellerini ısıtayım gibilerinden olabiler. fakat "ellerin çok güzel tutabilir miyim" basitçe olmuş.
Lütfen kanmayalım :)

Ozan Avcu
11-07-2005, 20:44
Ne akış yolları varmış yahu. Adamda para var huzur var tabii, alıyor bir telefon ve bir hat, kırmızı ışıkta yan arabadaki hatun kişinin ön koltuğuna atıyor. Sonra akışın sınırı yok tabii...
Bulüuğtuuğt falan eskimiş bir rivayete göre, artık yeni moda buymuş...

2. el bi 3210 alıp, içine de Telsim cep partner. Olur mu? olmaz tabi :) aynen kafana geri yersin 3210 u :D

Funda Meriç
11-07-2005, 22:26
Bir de tavla mevzu bahsi olunca..Bana da öğretir misin ayağına ertesi gün telefonlar..şu cafedeyim,işim yok,istersen gel..hem tavla sözün vardı. (ne zaman???) Ben şahsen akışı,kesişi severim,pek de güzel becerimim ;D ancak böle dolanbaçlara hiç gelemem..

Burak Yayla
11-07-2005, 22:38
Birde webcam alıp "hade gel konuşalım istersen bak hem benide görmüş olursun" tarzı söylemlerle akış vardır ama bu cam'in kalitesine göre maddiyat arzeder :)

Ozan Avcu
12-07-2005, 12:04
herhangi bir şey için iddiaya girilir, ve şöyle şart koşulur, kaybeden kazananı yemeğe götürsün.
Ee böyle bir durumda kazanan her zaman erkek tarafı olur ( ya da olmaz, bilemem :) )

Gözde Sayılgan
14-07-2005, 00:53
Birde Okan bayulgen tarzını kendine benimsemişler vardır.onun gibi kendiçapında laf sokmanın bir marifet olduğunu sanır.ama ne kadar antipatik oldğunun farkında değildir.
heryerde kısa öz ama gıcık laflarla dolanır.bunu özellikle böyle forum gibi ortamlarda dener ismiyle ün yapmaya çalışır.her şeye muhalefettir.bunu damarifet sanır kendisi ama yaptığı sinir bozucu insan tipi olmanın dışına asla çıkamaz!!!

Ertu Aydın
14-07-2005, 01:15
Alimin birine sormuşlar;
- efendim en iyi neyi bilirsiniz?

Alim kisi cevap vermis;
- haddimi bilirim.

Zübeyde Şengül
15-07-2005, 02:47
*Birde Okan bayulgen tarzını kendine benimsemişler vardır.onun gibi kendiçapında laf sokmanın bir marifet olduğunu sanır.ama ne kadar antipatik oldğunun farkında değildir.
*heryerde kısa öz ama gıcık laflarla dolanır.bunu özellikle böyle forum gibi ortamlarda dener ismiyle ün yapmaya çalışır.her şeye muhalefettir.bunu damarifet sanır kendisi ama yaptığı sinir bozucu insan tipi olmanın dışına asla çıkamaz!!!

offf feci dolmuş gözde...yalnız şöyle bir durum daha var bu tip erkekleri görmezden gelmek yerine dikkate alıp karşılıklı laf sokma, gıcık olma, nefret etme..olaylarına girip bi şekilde birbirlerine bağlanma durumu da gerçekleşebiliyor.bu yüzdeeennn akış tekniği olarak seçilip uygulanması caizdir.

Ozan Avcu
15-07-2005, 13:07
Suatçım hoşgeldin akış forumuna, ne zamandır görüşemedik seninle.

Ferit bey oğlum şu maşrafayı uzatırmısın :)

Burak Çankaya
15-07-2005, 13:11
Ozan bu teknikleri yenge duymasın aramızda hainler olabilir...

Ozan Avcu
15-07-2005, 15:43
şşşştt len, dıt. karıştırma oraları :)

Burak Yayla
15-07-2005, 15:46
Yeni bir akış teknolojisi olarak Universiade gibi org.ları tavsiye etmekten çoh şadam ;)

Ozan Avcu
15-07-2005, 15:48
Bu akşam Fethiye ye kaçıyom, akışın kraLını dönününce anlatırım ;D

Ozan Avcu
15-07-2005, 15:49
http://www.turksinemasi.com/images/wallpaper/tarik_akan_wp_ufak.jpg

-korkarım oturma odamıza kadar geleceksiniz
-davet ederseniz neden olmasın?

pirimiz AKAN baba..

AKAN baba bizim erşeyimiz ;D

Ayça Buğra
17-07-2005, 02:54
Billur tuz
AKAR, AKAR, AKAR

bide bu vardi yanlis hatirlamiyosam :)

HIıı billur tuz resmi vardı ;D

Bir de şelale resmi...

Kalbim sana akmak ne kelime çağladı çağladı ! ;D ;D

Doğa Aydın
19-07-2005, 00:38
Akın akın akmak lazım. Acele edin yaz bitiyor!...

Levin Susar
19-07-2005, 00:42
http://www.kovan.com.tr/LOGOLAR/markalar/firmalar/BILLUR~1.gif

http://image.haber7.com/haber/1741.jpg

http://www.billurtuz.com.tr/images/urun_03big.jpg

Ayça Buğra
19-07-2005, 09:48
Akar akar akar.....

Yunusemre Coşan
19-07-2005, 11:20
http://www.kovan.com.tr/LOGOLAR/markalar/firmalar/BILLUR~1.gif

http://image.haber7.com/haber/1741.jpg

http://www.billurtuz.com.tr/images/urun_03big.jpg

Değerli üyemiz,

Formumuzda reklam yasak değil mi?? :D:D:D

Fatih Dilber
19-07-2005, 14:47
Yeni bir akış tekniği ve ya daha önce vardı ben yeni tanıştım kendileriyle :)

İnternet Cafeleri mekan edinen kompetanımız, burada msn'e ve yonjaya girenleri kendi listesine ekler ve ya usta bir mesajla hemşeriyiz ne rastlantı veya siz şurada tatil mi yapıyorsunuz gibi cümlelerle kıza akar.

Akar akar akar. hayır beni niye ekler msn'e çözmüş değilim. ;D ;D

Ozan Avcu
19-07-2005, 17:38
acemi bir akıcı :)

Ayça Buğra
21-07-2005, 23:28
acemi bir akıcı :)

Olduğu kadar...

Reşat Özdemir
21-07-2005, 23:54
Akamayana akarlar..
Aman çocuklar.. Aman..

Ayça Buğra
22-07-2005, 00:12
Akmasa da aktı derler...

Yatacak yerleri yok ;D

Ozan Avcu
23-07-2005, 00:00
Arkadaşlar lüüütfen forum üzerinden akmayalım. gidin yonjadan akın, msn den akın(o nasıl oluyosa), icq da bitti, çeşmeye bodruma beach lere gidin orda akın(pahalıya patlar).

Ayça Buğra
23-07-2005, 01:01
bayseçkinlerde bonus'a 127
tekstile 33 taksit..
çeyiz fırsatı

esnaf kan ağlıyor..

Griz sana bana griz...

Esnaf ağlamasın da kim ağlasın...Bir de kazdılar dükkanlarının önünü, Beykoz'a doğal gaz getirdik dediler...Adam hendekten atlamaya üşeniyor, vazgeçiyor tv almaktan, komşuda izliyor...Geçsen bir 20 milyon bozdursan....

Ayça Buğra
23-07-2005, 15:04
esnaf aglaya aglaya gözünde yas kalmadi
bi günde aglama be kardesim

bayseckinlerin hizina vestel yetisemiyor..
beykozdaki evler vestel izliyor.vestel..vestel bayseckinden alinir..

Müşeriler akın akın
Bayseçkin de ağlayacaksa biz ne yapalım, gömdüler plazmaları çalınmasın diye...

Paranın nereye aktığı belli değil...

Burak Yayla
25-07-2005, 14:06
Sayın üstatlarım
yardımınıza muhtaç bu akışkan kardeşinize bi el atın :) :P
Bir kızcağızdan tel nosu nassıl rahat rahat,eğilip bükülmeden istenir?? :)
Yardım S.O.S Help...vs bilimum faaliyet

Onur Aloğlu
25-07-2005, 14:16
gayet kolay,

"telefon numaranı verir misin?" * * ;D

Eğilip bükülürsen vermiyorlar, kızlarla konuşmak bir çeşit medeni cesaret testi. Sen güzel güzel kıza anlatıyorsun emin ol onlar dinlemiyor bile, eline ayağına bakıyor titriyor mu, kızarıyor mu, kelimeler net çıkıyor mu? Onları ilgilendiren taraflar garipte olsa bunlar. Yoksa ne sölediğin çok önemli değil.Çünkü kız seninle beraber olduktan sonra onları çooooooooooook duyacağını biliyor. ;D O kadar da emin kendinden yani... Tabiki bu benim yorumum en azından şimdiye kadar benim için hep öyle oldu... * ;D başarılar Burak arkadaş

Burak Yayla
25-07-2005, 14:20
ulen baya kolaymış bea :) Eğilip bükülme konusu kızın tavırları karşısında erkek kişinin alacğı hali ruhiyedir :) kız titretmeye başlarsa ordan kaçılması gerekir zannımca ;D
Tavsiyeler dikkate alınacaktır Onur kardeşim...

Onur Aloğlu
26-07-2005, 14:28
Burak kardeşim sonuçtan haberdar edersen, biz de paslanmış mıyız yoksa hala bende de iş var, ben de kendimi test etmiş olurum :)

Burak Yayla
26-07-2005, 20:37
Walla deneme yanılma yarın Onur ;)

Onur Kalender
28-07-2005, 02:51
ilgi, ama çok değil
cesaret, ama çok değil
kıskanma, ama çok değil
sevgi, ama çok değil
tip, ama çok değil
para, çok ama çokk para

Ozan Avcu
28-07-2005, 03:31
http://tinypic.com/9ihaib.jpg

ona göre haaa
;D ;D ;D

Serhat Doğan
28-07-2005, 03:50
Ozan formül için teşekkürler ;)

Şeyma Akdaş
28-07-2005, 04:01
hadi len izmir tayfa dağılın lennn....

Serhat Doğan
28-07-2005, 04:06
Ben de uyudun sanmıştım ;D

Onur Kalender
28-07-2005, 04:12
Uyumaz o... ::)

Ozan Avcu
28-07-2005, 14:35
formülü gördü ya hayatta uyumaz artık :)

Özenç Yeşilçiçek
28-07-2005, 14:59
http://tinypic.com/9ihaib.jpg

ona göre haaa
;D ;D ;D

Hem şeytan de hem her şekil şartta peşinde koş
Enterasan ::)
Bak şimdi bunu hangi ulvi özelliğinize bağlasak bilemedim :D

Burak Çankaya
29-07-2005, 15:03
hamlayan arkadaşlara tavsiyeleri alabilir miyim?

Onur Kalender
29-07-2005, 15:39
Dün akşam gördüğüm bir akış tekniği...

Yeğenimi Lunapark'a götürdüm... Ordan oraya koşturuyor ve bende peşindeyim. Çarpışan arabaya bineceğim diye tutturdu. Küçükler için olmadığı için izin vermedim ama izleyelim dedi. Bakınırken özellikle kızların üzerine giden, çarparken ayaklanan tipler vardı. Komikti ama kendilerince bir teknik geliştirmişler işte... ;D

Serhat Gül
29-07-2005, 17:55
Eskiden vardı böyle tipler, hala soyunun tükenmemesi garip. Kızlara zarar vererek onları tavlayacağını zanneden salyalı cangolar. İşin garip tarafı bundan haz alıp gülen bazı kızların olması.

Safa Arıkan
29-07-2005, 17:59
Uzaydaki ve dünyadaki tüm erkeklerin, tavlama hakkındaki el kitabı bölüm bölüm halinde çok yakında burda...

Bağdagül Çelik
29-07-2005, 19:20
yanlış numara çevirip karşısında kız sesi duyunca ısrarla o numarayı arayan tipler var bir umut diye ee umut fakirin ekmeği :D

Onur Aloğlu
29-07-2005, 19:25
* *Dün akşam gördüğüm bir akış tekniği...

* Yeğenimi Lunapark'a götürdüm... Ordan oraya koşturuyor ve bende peşindeyim. Çarpışan arabaya bineceğim diye tutturdu. Küçükler için olmadığı için izin vermedim ama izleyelim dedi. Bakınırken özellikle kızların üzerine giden, çarparken ayaklanan tipler vardı. Komikti ama kendilerince bir teknik geliştirmişler işte... ;D

Ankara Lunaparkı'nda yıllardır uygulanan ve başarıya ulaştığını gördükçe şaşkınlıkla baktığım enteresan bir teknik bu. Demek sadece burada olmuyormuş ;D

Ozan Avcu
29-07-2005, 23:01
Şeytan dürtüyor her defasında insan uyuyor işte ;D
Şeytan olmasa günah kavramı olmazdı :)

hehe, kesinlikle:)

Safa Arıkan
29-07-2005, 23:51
yanlış numara çevirip karşısında kız sesi duyunca ısrarla o numarayı arayan tipler var bir umut diye ee umut fakirin ekmeği :D

Valla bunun tam tersi arkadaşımın başına geldi.Kız bi kere aramış çocuğu ve halada arıyor ;D

Ozan Avcu
30-07-2005, 02:53
Valla bunun tam tersi arkadaşımın başına geldi.Kız bi kere aramış çocuğu ve halada arıyor ;D

benimde başıma gelmişti, 5 sene önce falan. o zaman işleri iyi bilmiyoduk, akamadık, daha doğrusu o aktı biz anlamadık ;D

Burak Yayla
30-07-2005, 15:03
Walla tel nosu isteyipte karşıdan
"nedenki" sorusu gelirse apışmamak için nasıl makul bir yok izlenir el atın :)

Yunusemre Coşan
31-07-2005, 00:35
Walla tel nosu isteyipte karşıdan
"nedenki" sorusu gelirse apışmamak için nasıl makul bir yok izlenir el atın :)
Benimki kayboldu da.............

Bahtiyar Güdürü
25-01-2006, 04:38
evet en güçlü adaylardan biri TSM dalında katılıcak sanırım :P

Bahtiyar Güdürü
25-01-2006, 05:03
billur olup gelinir itina ile ama msn eklemek isterler ayarcının belki ama bulamazlar msn sini kişi profilinden bakıp 98 yaşı görürler 'Allah Allah 'derler şaşkın bir halde kankasına danışır ne yapsak diye ama işin içinden çıkılamaz durumdadır ama çünkü onlar daha çok toy billur olduklarından dolayı ellerinden birşey gelmez birazcık daha gereklidir onlara 'NaCl' ...Klorü eksiktir bu tuzların ama illaki ben tuz olcam billur olup akacam derlerse de önce TSM nin ne anlama geldiğini bilmesi gerekir bu billurların tabi herşey UMUT kapısı ne yaparsın... :D

Burak Çankaya
25-01-2006, 13:41
Eeee Ozan Kardeşim Antakyadan da akar akar akar mı?

Hasan Muradoğlu
25-01-2006, 15:37
o nerde bu nerde diye konu açılır...sonra cvp yazanlara...
aaa demek benim gibi dikkatli olanlar varmış diye yaklaşılır,sonra da billurluk kıvamınca akılır hadiseye...
hadise dedim de belçikalı hadise de ....neyse anladın onu sen ;)

Bahtiyar Güdürü
25-01-2006, 17:36
http://i1.tinypic.com/mk7pg0.jpg

2 tuz bir olup akar mı arkadaşlar?akış yönü ne olur?nasıl bir sonuç elde edilir?üstadlardan yorumlar bekliyoruz aydınlatın bizi...arif olmayan ne bilir umut kapısını...

Ozan Avcu
27-01-2006, 17:57
Aka aka kalmadı be ya, hep kendimizden yedik.
Açtım kursumu burada, toplam 18 ders saatinde akışın inceliklerini uygulamalı olarak öğretiyorum :)

Mehmet kardeşim, bi el verdi topiimize umut oldu, kendisine teşekkürü borç bilirim.

Ben gençlerin önünün açılmasından yanayım, akış topiğinde senelerdir ne yetenekler gelişti. Bundan sonra da küçük tavsiyelerle işin püf noktalarını gösterecem.

Aaah ah kim kaldı eski akışçılardan :)

Ozan Avcu
27-01-2006, 18:08
işte yonja dan ilk mesajda akışa kalkışan bir acemi, ibreti alem olsun diye mesajını yayınlıyorum. ekşisözlük e link veren arkadaşa da teşekkür ediyorum :)

neyse işte asla yapmamanız gereken bi şey:
"mrb.öğretmenim.s....'a bu yaz atandım....manisa merkezden geldim ..belki biliyorsundur rotasyon denen bir şey var milli eğitimde.. zorla tayinim çıktı batıdan...aslında ben netten arkadaş aramam..bana saçma gelirdi...ve açıkcası netten tanışılan ilişkilere saygı duymazdım..şimdide tereddütlüyüm..ama şunu bizzat gördüm yaşadım..arkadaş bir kızla tanıştı netten herşey çok uyumluydu ama o bir türlü netten tanıştığını kafasından atamadı ve olmadı..işin ilginç yanı aynı kız görücü usulu bir başkasıyla tanıştı ve evlendi..onunla evlenen kişinin kafası çok rahattı çünkü görücü usulu tanışmıştı:)) kız aynı kız ama iki ayrı erkeğin düşünceleri...bu beni düşündürdü...buradan tanışma şeklinin önemli olmadığını kişilerin tanıştıktan sonraki uyumunun önemli olduğunu anladım.
s...'da yeni olmam okulumdada bütün hocaların yaşlı olması dolayıyla sosyal çevre oluşturamamamın etkisiyle neti denemeye karar verdim...ama bu yaştan sonra ciddi olabilme ihtimali olmayan bir kızla gönül eğlendirmek için buluşmak istemiyorum..o yüzden baştan açık olacağım..koşullarım sana uyarsa ve benim gibi düşünüyorsan bana ulaşırsan sevinirim...

tanışmak istediğim kız
1-) sosyal,cana yakın ,hoşsohbet olmalı,espirili olmalı
2-)benimle tanışmak istemeli netten seninlede tanışmam dememeli
3-) netten tanıştığımız bir ömür boyu aramızda sır olarak kalabilmeli...(çünkü benim bu anladığımı anlamayan bir çok kişi var onlara tek tek anlatmak istemem sadece sen ve ben bilelim yeter)

evet bu konularda bana saygı duyuyosan bana ulaşırsan sevinirim..fotoğraf falan koyup kendimi bu netteki abazanlar gibi teşhir edemem..eğer tanışma durumuna gelirsek msnde kameralı konuşabiliriz..tipimden yana bir korkum çekincem yok..
şimdilik bana msn adresim ve mail adresimden ulaşabilirsin..umarım kafa dengiyizdir..tüm maddelere uyumlu değilsen boşuna vakit kaybetmeyelim..buradan konuşmaya başlamamız demek hatta buluşmamız demek ciddi bir ilişkiye başlıycaz demek değildir..sadece tanışmış olacağız gerisi birbirmizi tanıma sürecine bağlı...ben olayı ortam gözüyle görmek istiyorum..insanlar değişik ortamlar neticesinde tanışır..arakadaş ortamı iş ortamı aile ortamı ama tanıştıktan sonra yaşanır veyea yaşanmaz arkadaşlık veya ilişkiler..buradan aradığım türde bir arkadaş bulma ihtimalimi %5 olarak görüyorum...neticede sanal bir ortam beni ne kadar anlıyabilirsin veya ben seni ne kadar iyi anlıyabilirim...??? ama genede denemedim demiyeyim... aynı şeyleri düşünüyosak banaaşağıdaki adreslerden ulaşırsan sevinirim.buradan yazışmıycam...ben ilk adımı attım..gerisi senin atacağın adıma bağlı

göz kirpmadir buradan msg yazmadir bu tip olaylara girerseniz iletişim kuramayiz...iletişim için lütfen aşağidaki iki seçeneği kullanin

msn adresim .........@hotmail.com
mail adresim ..........@yahoo.com
çok sık nete giremiyorum o yüzden size çok sık kulanmadığım telsim numaramı veriyorum..güvenlik açısından...esas avea hattımı kullanıyorum..sizde aynı şekilde bir çözüm bulursanız cep telindende msgleşebiliriz
cep numaram:xxxxxxxx"

Aman derim genç akışçılar, bu tip mesajlar ürkütür, kaçırır ;D

Muhammed Turan
27-01-2006, 18:16
Ozan, İzmir'e geri dön abicim sen. Bozmuş seni gittiğin yerler ;D

Bir de bunun cevabını bulursan çok sevinirim ;D ;D

Ozan Avcu
28-01-2006, 02:22
http://i1.tinypic.com/mk7pg0.jpg

2 tuz bir olup akar mı arkadaşlar?akış yönü ne olur?nasıl bir sonuç elde edilir?üstadlardan yorumlar bekliyoruz aydınlatın bizi...arif olmayan ne bilir umut kapısını...

2 akışçı bi tuzluktan akamaz, racona uymaz , cinayet çıkar ;D

olm emin ben bozulmadım, dünya bozuldu :)

Ozan Avcu
01-06-2006, 11:27
Ah be güzelim sen şimdi Teklifini kabul etmeyen kıza söversen olmazki...

o kadar kolay mı bu işler, bi kere güven , özveri , tecrübe ister ;D

Sen yine de Harbiye ye gel, Şellaleleri gör. Faydası olur diye düşünüyorum..

Her türlü soru ve sorununuzda bana yazın

P.K. 77 bıdı bıdı bıdı .... * :)

Bahtiyar Güdürü
02-06-2006, 02:11
eski akış yapanlar şimdi alkış alıyor.kısa zamanda iyi akmışlar*

*anlayana ;)

Ozan Avcu
02-06-2006, 02:31
"Var var bişeyler var "

Ozan Avcu
02-06-2006, 03:03
Bahar mevsmi Mart ayının gelmesiyle başlar, Mayısın bitimiyle sona erer.

hatta bi özlü söz var,

Nisan Mayıs ayları gevşer gönül yayları...

Bahtiyar Güdürü
02-06-2006, 03:08
Akar olduk (şak şak şak şak)
Kafa bulduk (şak şak şak)
Islatmaaaadan sarhoş olduk
Şekil yaptık (şak şak şak)
Çok dışlandık(şak şak şak)
Ismarlamaaaa laflar çaldııııık
Lastiği tak, halıyı ser
Arabanıııın hakkını veeer
Rezil olduuk rezil olduuk biz herkeseee rezil olduuuk...

Dabbetül Arz melodisiyle...

bunun üstüne bişey daha eklemek istiyorum ak akçe bahar ayları içindir ;)

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:14
bahar geldi ....heyoo
trilay lay lay trilay lay lay li...

Ozan Avcu
02-06-2006, 03:18
Bahar kokulu yeni Ajax ile evleriniz artık daha bi bahar gelmiş gibi.

Konuyla ilgili bi şarkı bile var

İkinci bahar yaşıyor ömrüm, gel benim yarim oluver şimdi...

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:26
hatırlıyorum adı bahardı..galiba...

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:32
o değil de bu foruma bahar temizliği şart.gönüllü olabilirm bu konuda...

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:36
hepimiz davetliyiz ...

http://www.lefke.edu.tr/bahar.gif

Ozan Avcu
02-06-2006, 03:40
http://www.evcini.com/images/bahar_salatasi2_copy_1.jpg

Bahar Salatası, mmmmmh yemede yanında yat...
Kalorisi mi, sıfır sıfır.

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:41
google da bahar kitapları diye arattım bunlar çıktı..ilginç

http://www.jaycross.com/photo/320L/images/bahar%20books_jpg.jpg

Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 03:43
peyintte yağtığım bahar resmi ...

http://kuyat.ku.edu.tr/ogrenciler/daltonlar/bahar.jpg

Ozan Ercan
02-06-2006, 03:51
Akış falan pek bilmem ama burda akışın kralı var sanki ::) Gözlerime inanamadım, bir de Unifeb ailesi inanamasın dedim. Yorumsuz yayınlıyorum..

http://rapidshare.de/files/21980342/umit_akis.zip.html

Bahtiyar Güdürü
02-06-2006, 03:57
ozan çok pis akışlar var :D

Ozan Avcu
02-06-2006, 04:00
muhauhauhauah bune ya, gerçek mi bu.
zuhauhauhauahuha
puauhauahuahuahauhau

Bahtiyar Güdürü
02-06-2006, 04:16
http://img200.imageshack.us/img200/7825/kedi25eh.png

ege üniversitesinde olmuş bu olay ama olmaması lazım ben başka bi yer diye biliyorum :D

Ozan Avcu
02-06-2006, 04:30
Üniversitede bi kürsümüz bile olmadıi deilki serbest kürsüde geyik icra edelim.
Bahar geldi geçti, kedisiydi kurdu, köpeiydi bi soluklanır artık...

tunç gelecek, melissa kaşarı gelecek, bi de bizim kuzen gelecek
silivriye kaçacaz

Ozan Avcu
02-06-2006, 04:33
arto baydı artık, handeye gidelim daha çok eğlendiriyo...
damla nın arabasından İsmail Türüt kasedi çıkmış.

Sinan Bıçak
02-06-2006, 23:07
yakacaksın zobayı
ısıtacan odayı
saat beşe gelince de
göreceksin pompayı

oy kalçalar kalçalar
domatestir salçalar
ayten kafayı çekince
herkezden iyi çalkalar

tren gelir düttürür.
düdüğünü öttürür.
şu zamanın kızları
bi sakıza öptürür
kutusuylan alayım yavrum!!!!!

mayosu var vakkodan
çok özenmiş yaradan
peşin param kalmadı
visa çekelim aradan

Burak Yayla
02-06-2006, 23:28
90-60-90 vicüdum var
doya doya bitmez tadıııım var
kendime arkadaş arıyorum
aradığım bana uyacak dediğimi yapacak ;D;D

Ozan Avcu
03-06-2006, 00:03
Çakır30m: selam güzel bayan

Hasan Muradoğlu
03-06-2006, 00:10
izmirden elif..1.65 boyundayım. 52 kiloyum.. sevecen bir kişiliğim var...yeni arkadaşlıklar arıyorum, aradığım bana uyacak dediğimi yapacak ... :=)

Ozan Avcu
03-06-2006, 00:18
İnternet Explorer kullanan arkadaşlarıma küçük bi kıyak ;D
Control + a tuşlarına basın ve bakın resimlerde ne gibi değişiklikler oluyor ;)
en üsttekine akılır ;D

http://img262.imageshack.us/img262/8539/image0011hk3rq2ju4gv.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/4218/dfsd4va2ng.jpg

http://img325.imageshack.us/img325/5647/cidimage00111jpg01c67fe41hd.jpg

Bahtiyar Güdürü
03-06-2006, 02:24
bahar:slm nbr ayşe?
ayşe:saol sen nasılsın bahar?hayırdır tanışıyormuyuz?
bahar:yok hayır ya tanışmıyoruz da öylesine bi nasılsın iyimisin demek için bi hal hatır yapayım dedim.
ayşe:saol baharcım teşekkür ederim çok incesin.sen nasılsın?
bahar:bende iyiyim ayşecim,bu arada senin bölüm neydi?
ayşe:öğretmenlik okuyorum ya çocuklara karşı bi ilgim varda o yüzden severek geldim canımcım.sen?
bahar:aa ciddimi bende çok severim çocukları ya ne tesadüf bende öğretmenlik okuyorum canımcım.

önce hafif resmi sonradan kaynaşık bi şekilde...

Hasan Muradoğlu
03-06-2006, 02:29
ayşe seninle bahar geldi bize... ne çabuk unuttun ?
(hani 2 gün önceydi..yağmurlu ve de romantik bir gündü... )

ama unutma,unutulanlar unutanları asla unutursa da yine de unutmamalı..uçan memeli...kaçan memeli...

Serkan Özen
03-06-2006, 04:20
Bu başlığın uygulama alanı forum olmasın lütfen. :)
Gülen smiley koyuyorum ama ağlanacak bir durum oysa ki...

Başlıkta geyik yapan arkadaşları kastetmediğimi de ekleyim yanlış anlaşılmalara mahal vermesin.

Ozan Avcu
03-06-2006, 04:42
msn de iletiler teslim dahi edliemiyor, gece gece sohbetler yarım kaldı...

Serkanım anadolu çocuuğuz biz her türlü kontrolü yaparız ;D
kimi çevreler tasvip etmese de :)

Bahtiyar Güdürü
03-06-2006, 05:35
ulan ne çabuk bir anda kayboldunuz
0 Misafir, 1 Üye
Bahtiyar Güdürü
kime akacam lan ben!

Hasan Muradoğlu
03-06-2006, 13:09
sorma bahti,
bazen benim başıma da geliyo bu hadise.kendi kendime msj atıyorum. datmin olmak...

Servet Güldeş
03-06-2006, 14:32
Star da bi magazin programı var...

Gülşen'le röportaj yapıyolar

----- : aşk var mı aşk...

gülşen : şu an yok ama BAHAR GELDİ olur inş...

gülşene özelden akıyoruz....

Ozan Avcu
03-06-2006, 15:17
Akın Akın Kompela

Ozan Avcu
03-06-2006, 23:16
Var bişeyler var var

Şeyma Akdaş
04-06-2006, 00:25
olm rahat durun lan.bahar geldi ondan böyle oluyo :) kanları kaynıyo gençliğin.
akan aksın. şimdiye kadar böle oldu, böle olucak ;D
utandırmayın milleti. gerçi öyle tipler utanmaz orası ayrı ;)

Ozan Avcu
04-06-2006, 01:14
sanane kıs, de geth ;D
sen işine bak bakiim. aksatma :)
zaten daha banada iş bulacan :)

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:18
A.H.A

Spor haberleri

Asparagas Haber Ajansından aldığım bilgiye göre şuanda Sinan Bıçak ile görüşmelere 3 klübün daha başladığı öğrenildi.bunların arasında küme düşme tehlikesinde olan Juventus da bulunuyor diğer iki klübün isminin açıklanmaması gerektiği eğer bazı şeyler kesinleşirse ondan sonra medyaya yansıtılacağı söyleniyor.
Sinan Bıçağın menejeri ise sadece şu açıklamayı yapmakla yetindi:''O'nun gönlü Fenerbahçe'den yana doğma büyüme ailecek fenerli olduğundan dolayı herşey para değil gönül de önemli olduğunu vurguladı''

Magazin

Bahar ayının gelmesiyle birlikte şenlenen forumlar sokaklar caddeler kampüslerde birden soğuk rüzgarlar esmeye başladı.Akarcıların tek düşüncesi hay a nokta kü okullarda kapanıyor şimdi ne yapacaz memleketlere dönecez zaten doğru dürüst ortam da yok memlekette ne yapacağız derdine düştükleri dillerden dillere dolaşıyor.

Hava durumu

ege bölgesi yer yer yağmurlu yer yer sıcak yer yer karışık...
karadeniz bölgesi çok yağmurlu kapalı bulutlu
marmara bölgesi çok akarlı,sımsıcak su sızmaz akış durmaz
akdeniz o taraflardan bi bilgi ulaşmadı
iç anadolu gayet iyi serin oh ifil ifil
g.doğu anadolu karışık
doğu anadolu belli belirsiz havalar var oralarda

İddaa Bülteni

kapaktakıcılar-akışçılar maçı banko 1 oynamanızı tavsiye ederim.maç tarafsız sahada oynanacak olmasına rağmen 1,31 lik oran kaçmaz ;)

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:19
ders-1
her türlü sürprize açık olun...

[img=http://img389.imageshack.us/img389/3381/gallery1151840bo.th.jpg] (http://img389.imageshack.us/my.php?image=gallery1151840bo.jpg)

Şeyma Akdaş
04-06-2006, 01:22
;D ;D ;D

bahar bi tek bizim foruma değil bütün siber aleme gelmiş anlaşılan
ozancım bana baarma ;D keserim dilini.;D

Mert Çubukçu
04-06-2006, 01:25
A.H.A

Spor haberleri

Asparagas Haber Ajansından aldığım bilgiye göre şuanda Sinan Bıçak ile görüşmelere 3 klübün daha başladığı öğrenildi.bunların arasında küme düşme tehlikesinde olan Juventus da bulunuyor diğer iki klübün isminin açıklanmaması gerektiği eğer bazı şeyler kesinleşirse ondan sonra medyaya yansıtılacağı söyleniyor.
Sinan Bıçağın menejeri ise sadece şu açıklamayı yapmakla yetindi:''O'nun gönlü Fenerbahçe'den yana doğma büyüme ailecek fenerli olduğundan dolayı herşey para değil gönül de önemli olduğunu vurguladı''

bana gelen habere gore Sinan bicagi transfer etmis Fenerbahcemiz.. defansın gobeginde oynayacak ve mukemmel vurus teknikleriyle gollerini (acaip gollerini) sıralayacakmıs..

Onur Aloğlu
04-06-2006, 01:26
ahahahahaa, yıktın perişan ettin Hasan gece gece :)

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:26
bana gelen habere gore sinan bicagi transfer etmis fenerbahcemiz.. defansın gobeginde oynayacak ve mukemmel vurus teknikleriyle gollerini (acaip gollerini) sıralayacakmıs..

menajer oyuncu olarak mı oynayacak?

Mert Çubukçu
04-06-2006, 01:27

telefonda ne gorev verirlerse orda oynarım demis...

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:28

menecer oyuncu bide fenerium üstte elektrik mühendisi olarak çalışacak ;D

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:32
olm bahar teyze olmuş hiç söylemiyorsunuz...alındım ama bilsem bahar teyzeme hediye yollardım...

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:34
olm ne bahar teyzesi benm bildiğim şu reklamlardakinin ismi ayşeydi.o değilmi hani ayşe teyze farklı bi deterjan(akış yöntemi de denebilir) kullandığından dolayı CAAARRRTT olan :D

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:37
olm ne bileyim ben yahu. bahar yorgunluğu herhalde.teyzelerin ismini de karıştırır olduk :)

Servet Güldeş
04-06-2006, 01:39
Servet Güldeş, Hasan Muradoğlu, Şeyma Akdaş, Bahtiyar Güdürü, Mert Çubukçu, Caner İnaltay, Seda Girgin, Katife Keskin, Okan Uzunkaya, Beste Şat, Onur Aloğlu, Sinan Bıçak, Pınar Yıldırım, Mert Savaş, Mesrur Yersel

maket yapmaktan sıkıldım da

hangisine aksam acaba

mesut olsaydı ona sorardım memleket nere die

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:42
ebru yaşara ak olm bak misafir olaraqk giriş yapmış ;D

Ozan Avcu
;D ;D ;D

bahar bi tek bizim foruma değil bütün siber aleme gelmiş anlaşılan
ozancım bana baarma ;D keserim dilini.;D

Anaaaaam , dil kesecekmiş:) hanfendi babanıza saygımız sonsuz, susuyorum mavi köşeme çekiliyorum ;D

Hasan Muradoğlu
mesut'u en son billur tuz üretim çiftliğinde görmüşler..hakikaten öyle akar akar akar gibi bi durum var mı diye merak edip,terk-i kütahya eylemiş

not: uğultulu tepeler adlı kitabı okumam gerekir iken, akış peşindeyim. roman dersi hocası affetmeyecek :D

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:44
bence sen burada yazılanları kopyala çıktısını al hocaya anlat daha iyi uğultulu tepe olmaz buradan :D

Servet Güldeş
04-06-2006, 01:44
bu romanı anlatırsın

roman adı bulalım ama

mesele

PEKMEZİ AKANLAR

Ozan Avcu
04-06-2006, 01:45
AK parti bu baharda yine iktidarda

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:45
ebru yaşara ak olm bak misafir olaraqk giriş yapmış ;D

ebru yaşar'ı bugün tv de gördüm lan. yeni klip çekmiş herhalde.forumda ararken,tv de gördüm hesabı oldu ;)

Servet Güldeş
04-06-2006, 01:46
ROMAN ADI BEYLER....

benim fikrim pekmezi akanlar

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:50
benim de birkaç roman ismi önerim var..izninizle

-ak ellerin sala sala gelen yar
-ak gandalf orta dünyada
-ak parti kızılcahamamda vol.14236217321362
-ak sakallı dede ve öss ye hazırlanan hulkican
-billur tuz ve akma sorunsalı (bu araştırma kitabı)

Sinan Bıçak
04-06-2006, 01:51
Ha bu arada Ebru Yaşar nerede acaba?

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 01:54
nilüfer örerden mevsim bahar...kalın yazılanları sırayla okuyun ;D

inan bana çok geç değil
mevsim bahar ama kış değil
bir kez daha dayanamam
kalbim nasır ama taş değil

bir deli rüzgar esse bir yerlerden
savurur mu, götürür mü onu bilmem
o deli aşık mazide kaldı artık
dönecek mi geriye sonu bilmem

hiç zaman olmaz mı, geri gelmez mi
savunmasız duygular
ah o günleri bir daha vermez mi
acımasız duygular

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 01:56
bu gece hala aramızda olmayan turna :D arkadaşımız için..birkaç bişey karaladım..

sen uyu ben forumlarda akayım
gece bekçisiyi ayağına özelden yazayım
turna mesut bu gece hiç bekleme bizi
pes 5 ten de önce gelir akış sevgisi

not: adriano hikaye..billur tuz şahane :D

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 02:02
akışlı bi günde görmüştüm seni
evinde adsl sınırsız vardı
msn,icq birde yonja.com
hayatının anlamı böyle başladı

pes 5 le akışı ayıran çizgi
akışcıyı işinden ayıramazki
akmadan duramaz rahatlayamaz
akışçıya bunların hepsi birer farz

Sinan Bıçak
04-06-2006, 02:04
inan bana çok geç değil
bir kez daha dayan amam

savunmasız duygular
acımasız duygular

Ozan Avcu
04-06-2006, 02:12
mauauhauhauahuahuahua

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 02:13
Forumda akış hasretiyle çok çile çektik
Geceleri Uyumadan sabahlar ettik
Uçurumlara düşmeden tut elimizi
Resul Balay edasıyla ,hayran et bizi

melodi: Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 02:20
yanlız benim için ak yavaş yavaş (emel sayın)

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 02:21
Resul Baba Sen Başkasın
Kalbimizin Aşkısın
Online Olmasan da
Sen Başımızın Tacısın

Geçse de Akışsız Gece
Bitmese Çekilen Çile
Bir Ömür Boyu Sürse de
Seveceğiz Seni Yine...

melodi:Geçsede Gençlik Çağım

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 02:27
istersen forumlarda yap güzelce akışını
istersen msn de aç kızlara kameranı
istersen yaz imzana telefon numaralarını
sorumlu olsan bile korkma ak sen heryerlere
lay lay lay lay lay laalaalaalalalaay lay lay lay lay
melodi: onurlu cocuksun fatih terim ;)

Ozan Avcu
04-06-2006, 02:33
Sensiz akış bir işkencee
msn desin gündüz gece

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 02:38
http://www.fbtribun.com/games/tokatla.html

alın şabanı tokatlayın birazcık :D

Sinan Bıçak
04-06-2006, 02:39
Bekçilerin aşığıyım akarcayı neyleyim
Ne kadar akarca varsa ...

Hasan Muradoğlu
04-06-2006, 02:43
öyle bir sevgi bu tarif edilmez
akışçı olmayan kimse bilemez
sizi bizden başka kimse sevemez(!)
akarcam herşeyim....

Bahtiyar Güdürü
04-06-2006, 02:48

günün anlam ve önemini en iyi betimleyen beste ne kadar akarca varsa dediği gibi sinanın ;D

Servet Güldeş
04-06-2006, 03:09
akış kapanı kurulmuş...

Yunusemre Coşan
04-06-2006, 05:09

;D;D Akışçıların mutlaka tokatlaması lazım iyi geliyormuş..

Sinan Bıçak
04-06-2006, 09:45
;D;D Akışçıların mutlaka tokatlaması lazım iyi geliyormuş..

Çavuş Hakan

Onur Aloğlu
04-06-2006, 12:50

Hakan Şükür demek...

Yaşına başına bakmadan akıyorsa gerekeni yapalım tabii. ;)

Mert Çubukçu
04-06-2006, 13:01

;D ;D ;D ;D en guzel beste ;D

Ozan Avcu
04-06-2006, 13:01
http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=D8E3 7F64-FAD1-4944-8B9A-7&action=1

owwww bu nedir yaa :o

Ozan Avcu
04-06-2006, 14:18
Kurban etinin hemen yenmesi doktorlarca sakıncalı bulundu..

Ozan Avcu
04-06-2006, 14:42
orasını söyleme pshpshsphsph

Orçun Tezol
04-06-2006, 14:54
birazdan da truva seyahatte akış dersleri var istanbul yolunda. katılmak isteyenler kaydını yaptırsınlar :D:D

truva personelini görmeyen akış nasıl olur diye yorum yapmasın :P:P :D

Burak Yayla
04-06-2006, 15:41
akarken akıldım böhüböhü :( ;D

Ozan Avcu
05-06-2006, 12:38
Baharı bekleyen http://www.evcini.com/images/kumru_copy_1.jpglar gibi...

*İzmir kumrusu ;)

Forum Yönetimi
06-06-2006, 19:44
inan bana çok geç değil
bir kez daha dayan amam

savunmasız duygular
acımasız duygular

Değerli üyemiz Sinan Bıçak,

Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda, toplum yapısına uymayan cinsel içerikli mesajlar yazmak yasaktır."

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Ozan Avcu
06-06-2006, 20:54
Valla bu gazla , Da Vinci nin şifresi bile çözülür ;D

Ahmet İnal
06-06-2006, 21:45
ozan,

kumru demenin daha başka çeşidi yokmuydu be yıktın perdeyi eyledin viran yani

Hasan Muradoğlu
06-06-2006, 21:51
Allahtan cuma manisadayım,ordan bir izmir yaparız.hazır bahar gelmiş dimi? sonra yaparız kumru sefamızı da,akışımızı da ;)

Ozan Avcu
06-06-2006, 21:56
Cumartesi İzmirdeyim, kumrunun kralını yicem ;)

Reşat Özdemir
07-06-2006, 11:45
"Niye ben alıyorum? Gene de ben aliim..."

Akış öncesi son cümleler külliyatından...

Pınar Yıldırım
25-06-2006, 20:03
bu yaratıcı arkadaşlarımızı kutluyoruz akış için akla gelmedik şeyler yapıyolar valla helal olsun ;D
bazıları da bu sayfayı da okusunda öğrensin biraz hala bu forumlarda okuyo musun diye bile pm atanlar var ;)

Tufan Avşar
25-06-2006, 21:53
vay akarcalar vay :) toplanmışsınız yine :)

ama artık uygulamaya geçmek lazım. Reşat duydupuma göre artık teoriden pratiğe geçmişsin. Nasıl gidiyor akışlar ? .)

Kürşat Öztürk
27-06-2006, 02:06
zamanında burda az staj görmedik :D ;)

reşo keşke onları bi save yapsaydın ya. belli baslı topikleri

ansiklopedi bile yapılırdı ondan.yeni nesillere aktarılmak üzere.

o günlere tanık olanlar yawaş yawaş terki diyar ediyor sanırım .

level 1 :

übeyit beylere yeni kiracı gelmiş. bi bakıyım bi ihtiyacları varmı ;)

Ozan Avcu
27-06-2006, 04:38
ibraam tut şu parayı olum
boncur deyin lan ;D

Hasan Muradoğlu
27-06-2006, 23:50
bazıları da bu sayfayı da okusunda öğrensin biraz hala bu forumlarda okuyo musun diye bile pm atanlar var ;)

-okuyo musunuz?
-evet
-kaça gidiyosunuz?
:D

Onur Aloğlu
28-06-2006, 01:09
-okuyo musunuz?
-evet
-kaça gidiyosunuz?

muahauhuaha

Bahtiyar Güdürü
28-06-2006, 01:11
yarın 22,30 da Samsuna akıyorum

Ozan Avcu
28-06-2006, 01:14
-okuyo musunuz?
-evet
-kaça gidiyosunuz?

-lise 2
- (uff tam lolita)
-hangi lise
-hede hödö anadolu lisesi. ya sen?
-ben okumayı sevmem

Bahtiyar Güdürü
28-06-2006, 01:16
-çocukları severmisin?
-bayılırım ya sen?
-onlar benim herşeyim ;D

Şeyma Akdaş
28-06-2006, 01:17
ve geri döndüler...

Ozan Avcu
28-06-2006, 01:23
-burcun ne?
-öküz aman boğa
;D

Bahtiyar Güdürü
28-06-2006, 01:38
skandallara adımız karışacak ama X
olsun karışsın ne olcakki Y
yaa olmasın ben istemiyorum X
olan oldu boşver devam edelim Y
tamam hadi o zaman oldu olan artık saldım çayıra X

Verilenler
X=female
Y=male(mal yada) ;D

bu denklemi hangi akışçı çözecek merak ediyorum ;D

Amir Özkul
28-06-2006, 02:00
skandallara adımız karışacak ama X
olsun karışsın ne olcakki Y
yaa olmasın ben istemiyorum X
olan oldu boşver devam edelim Y
tamam hadi o zaman oldu olan artık saldım çayıra X

Verilenler
X=female
Y=male(mal yada) ;D

bu denklemi hangi akışçı çözecek merak ediyorum ;D

??? ;D

Hasan Muradoğlu
28-06-2006, 16:42
ibraam tut şu parayı olum
boncur deyin lan ;D

-baba bana para ver lolopopo alacam
-lolopopo ne kız...

Ozan Avcu
28-06-2006, 20:25
-kazozu biter çokonatı, çokonatı biter lopoposu

-kızım yavrum, o elma büyük deil mi sana gel ben böleyim onu 2ye kardeşinle birlikte yiyin

-olm ibraam bak bakiim şu 3 numara ne istiyo yine
-ya buba ders çalışıyom

Ata Bahadır
01-07-2006, 00:10
Anilar canlandi birden. :)

Ozan Avcu
02-07-2006, 20:09
oooo Ata nerden çıktın sen yine, bi görünüp bi kayboluyosun :)

Reşat Özdemir
03-07-2006, 02:24
Ata'ya "dertler derya olmuş" vericen abi... Yoksa takılmaz buralara :)

Hasan Muradoğlu
03-07-2006, 12:15
Ata ağabey şöyle bir sinema başlığına da el atsa iyi olacak aslında.Başı boş kaldı...sahipsiz bir yavrucak misali :)

Pınar Yıldırım
03-07-2006, 14:54
-okuyo musunuz?
-evet
-kaça gidiyosunuz?
:D :D
iyi cvp ;D

Ozan Avcu
03-07-2006, 20:24
Atacım şurdan bi fotoraf yayınlıcam, anılar tam canlanacak.
ilkokul yıllarına dönecez, benim doğum günüme :)
coming soon

Ozan Avcu
14-07-2006, 13:46
Akmasan da aktı derler... ::)

Merve Ocak
14-07-2006, 22:46
bugün seni anlatan kelimen nedir de akış mekanı olmuş ;D ;D

Ozan Avcu
14-07-2006, 23:05
valla ağzımdan aldın, oraya gönderme yapsammmı diyodum bende ;D

Onur Aloğlu
14-07-2006, 23:08
ahahahaha, olmuş vallahi :)

Merve Ocak
14-07-2006, 23:11
yalnız bu kadar da aleni olanını ilk defa gördüm çaktırmadan yapcan yaw bunlar bilmio biriniz öretin ya ;D ;D

Ozan Avcu
14-07-2006, 23:12
e ama biz açıyoruz topic i ilgi gösteren yok, 2. sayfalardan kurtarıyorum bak :)
hayır bi gelse sorsa yardım istese etmicez mi :D

Merve Ocak
14-07-2006, 23:14
şimdi özel mesaj atıp da taktik verilmez ceza var ucunda sen de haklısın ozan kardeş ;D ;D ;D

Onur Aloğlu
14-07-2006, 23:15
:D Kaynağa gel...

Ozan Avcu
14-07-2006, 23:18
yok yok bundan sonra benden çıktı iş artık ;D
bakalım neler olcak, gerçi sular durulmuş gibi "genelde" ama belki instant messenger olayına girilmiştir :)

Onur Aloğlu
14-07-2006, 23:20
yok yok bundan sonra benden çıktı iş artık ;D
bakalım neler olcak, gerçi sular durulmuş gibi "genelde" ama belki instant messenger olayına girilmiştir :)

Zannımca...

Kaçınılmaz sonuç değil mi Ozancım? Nereye kadar forumdan... ;D

Ozan Avcu
14-07-2006, 23:24
Onurum, zaten ilişkiyi göz önünde yaşamak yıpratıyo eskitiyo...
Bak ünlülerin yaşadığı ilişkilere.
Forumun rolü bitmiştir bu seviyeden sonra ;D

Merve Ocak
14-07-2006, 23:26
ya aksalardı ne güzel eğlenioduk şurda ya bi zamanlar forum bekçileri akış mekanıydı gün geçtikçe değişio ortam ;D ;D ;D

Ozan Avcu
14-07-2006, 23:29
tuzluğun içine susam tanecikleri koyarlardı bi ara, tuz nemlenmesin. akışı her daim, iyi olsun diye ;D

susam mı gerek ne :D

Onur Aloğlu
14-07-2006, 23:44
tuzluğun içine susam tanecikleri koyarlardı bi ara, tuz nemlenmesin. akışı her daim, iyi olsun diye ;D

susam mı gerek ne :D

ehahahahaa...

Vallahi tasvip etmesek de iyi yönleri de yok değil şu akarcaların. Şuraya bakıp gülmemek elde değil yahu. :)

Ozan Avcu
15-07-2006, 00:20
Aktılar diye kimseyi suçlayamayız zaten. Bir nevi karşılıklı iletişim bu...
Bu gün bu topicte yarın forum bekçilerinde, iki karşı cinsin karşılaştığı heryerde akışlara raslamak mümkün. Bizim yapacaımız şey ise, genelde cereyan eden akışları iyi gözlemlemek, artılarını eksilerini belirlemek :)
ha güleriz gülmeyiz o ayrı mevzu, ben kendi payıma baya bi güldüm ;D

Onur Aloğlu
15-07-2006, 00:30
Analiz diyorsun bizimkisi :)

Onur Aloğlu
15-07-2006, 00:35
Bu forum neleri görmüştür kimbilir?

"ben akdenizliyim, sıcakkanlıyım, tanışalım, kaynaşalım. Msn var mı?"

Yok artık dediğinizi duyar gibiyim. :)

Ozan Avcu
15-07-2006, 00:35
Analiz yapmassak en doğru kararı veremeyiz, bu topicte yorum yapmak bilgi ister birikim ister, araştırma ve kabiliyet ister. hatta Güven , Özveri ve Tecrübe ister ;D
akışın özel aşamasına geçmiş olması bizleri üzdü tabi... Naapalım illa yeni akışlar ve akarcalar olacaktır :)

Ozan Avcu
15-07-2006, 00:38
işte efenim
-hangi okuldansın
- lise terk

-unifeb forumunda ne işin var
-arkadaşa bakıp çıkcam, sen kimlerdensin?

-ben iktisatçıyım ya sen?
-ben tornacıda çalışıyorum

-bende metal bi sac var onu 5mm kesmeme yardım eder misin?
- sen gel bi , tabi yardımcı olurum

falan gibi :)

Hayriye Çam
15-07-2006, 00:39
ahahahaha :) Bu da iyiymiş.

Hasan Muradoğlu
15-07-2006, 01:58
Bundan sonra Forza Akış!!!
Sadece özelden mesaj atıcam,başka yerde göremeyeceksiniz beni 8)

Mert Çubukçu
15-07-2006, 02:10
yuru kardesim kim tutar seni en buyuk akıscı :) 8)

Ozan Avcu
15-07-2006, 11:06
Zaten bu saatten sonra Akmasan da aktı derler... ::)

Barış Kaleoğlu
21-07-2006, 15:21
finishing : 20 şart tabi :)

Bahtiyar Güdürü
25-07-2006, 20:33
ekime kadar akışsızım :D

Ozan Avcu
26-07-2006, 00:40
"Web Sitesi: eGRi CaHS "

muhauhauahuahuahuahuahauh akışlar bu site üzerinden yakında...

eğri eşek ;D

Ozan Avcu
08-08-2006, 19:39
Ağustosun 20 sinde tatilimin başlamasıyla birlikte güney sahillerine akışlar başlar artık :)
Alanyadan bi dalarım, marmaristen çıkarım ;D

oralarda sürtünme katsayısı 0 oluyo, akışlarda fazla zorluk çıkmıyo :)

Bahtiyar Güdürü
08-08-2006, 19:46
Olm akıyon akıyon da biraz yavaş akış yap tamam gençsin anlıyorum için kıpır kıpır ama dengeyi bozma (anladın sen denge) :P

Ozan Avcu
08-08-2006, 19:50
gençlik mi kaldı bizde bunlar son çırpınışlar artık, akabildiğin kadar akacan :)
Fırat gibi , Dicle gibi, debisi yüksek akmak istiyorum ;D

Bahtiyar Güdürü
08-08-2006, 19:54
akmayı unuttum olm ben

Ozan Avcu
08-08-2006, 19:58
Akmayı yeniden öğrenmek lazım, paslanmamak lazım.
Bak Ali Kırca bile bu yaşta akışlarda :)

Bahtiyar Güdürü
08-08-2006, 20:04
Çok akar gördüm seni Ozan :D

Şeyma Akdaş
09-08-2006, 19:06
Ozaaaaannn....
olm teee elin gavur ülkerine bilem aktın.
neredeyse mafya vuruyordu topuklarından ;D
yeter olm, ak ak nereye kadar?
biraz da canını düşün

Bahtiyar Güdürü
09-08-2006, 19:08
Reis,Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın felsefesi var Ozanda :D

Ozan Avcu
09-08-2006, 19:10
ben kalbimden vurulmuşum, topuklarıma sıksalar çok mu:)
Akış çinde bile olsa gidiniz :)

Gönül bu Aka da konar, akışçıya da

Şeyma Akdaş
09-08-2006, 19:11
yuhh beee ;D
ulen elinde olsa ilk vahiy için " önce ak" diyecen ;D
uslanmaZZsın sen uslanmaZZZ

Şeyma Akdaş
09-08-2006, 19:12
yakında kaşıgı değil kafası kırılcak olm bunun ;D