Orijinalini görmek için tıklayınız : Man.United taraftarları takım kurdu !
Celal Tunalıoğlu
08-07-2006, 02:06
Takımın para babalarına satılmasına tepki olarak bir grup Manchester United taraftarı,kulübün artık taraftarın olmadığını kendilerinin sadece müsteri olduğunu belirterek takım kurmuslar ve 4.ligden tescil ettirerek mücadeleye baslamıslar.
takımın resmi sitesi : http://www.fc-utd.co.uk/
Takım kesinlikle forma reklamı kabul etmiyor,ve ilk sezonunda sampiyonluğa oynamıs.
Fenerbahce'nin kostura kostura gittiği yerleri görünce,bu ihtimal bizim icinde pek zayıf gözükmüyor.
Kenan Şen
08-07-2006, 02:28
boyum 1:85 kilo 75
çok sağlam çakılı defans oynarım hava topları hakimiyetim fazladır bilginize ;)
Burçay Tiftikçi
08-07-2006, 13:27
Madem endsütriyel futbola karşı oldukları için kurdular bunu..Sitelerinde 30 tane sponsor var..Ne anladım ben bundan..
Kemal Aktürk
08-07-2006, 15:13
Burçay o senin dediğin eskidendi. Para babasının biri gelecek yüzü suyu hürmetine (!) parayı bastıracak ve takımı darboğazdan kurtaracak vs. Tabi ki reklam alacak, giderlerini karşılamak için. Ama belli şeylerin dokunulmmazlığı olacak en azından. Forma isim vs. Bence en azından işin bir ucundan tutmuşlar saygı duymak lazım.
Barış Kaleoğlu
08-07-2006, 16:04
ben sağ açık ya da forvet oynayabilirim :D
şaka bi yana gerçekten güzel bir davranış umarım bize de bunu yapmak düşmez 5-10 yıl sonra...
Amir Özkul
08-07-2006, 16:31
defansa koyun beni 9 kişi saldırın ;D topu alamazsam bacağını alırım adamdan ;D ;D
Onur Aloğlu
08-07-2006, 16:34
Madem endsütriyel futbola karşı oldukları için kurdular bunu..Sitelerinde 30 tane sponsor var..Ne anladım ben bundan..
Yarın enteresan bir şekilde büyüyüp yükselirlerse yine aynı şeyi yapacaklardı belki de...
Kimimize göre acı verici, kimimize göre çağın gereği. Fakat neresinden bakarsak bakalım, futbol endüstrileşti, milyar dolarların dolaştığı bir pazar haline geldi.
Artık futbol kulüpleri sadece futbol kulübü; taraftarlıksa sadece taraftarlık değil maalesef. Öyle ki Leeds United, Liverpool gibi işçi sınıfının takımları, Barca, Bilbao hatta ve hatta Fenerbahçe gibi özgürlük mücadeleleriyle tarihte yer eden, bilinen takımlar bile bu çarkın içine bir şekilde girmişlerdir.
Bu sistem, bu çark doğru işliyor mu? Olması gereken bu mu? Kimbilir, tarih bunu da "o da bir devirdi" diyerek geçiştirir belki.
Okan Uzunkaya
08-07-2006, 21:03
Sanırım geçen sene başlamıştı bu oluşum. İbrahim Altınsay da değinmiş konuya. http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=155991
Alıntı yapılası güzel bir cümle içeriyor yazı. 'Anti-Glazer Hareketi'ni örgütleyen derneğin başkanı, milletvekili Tony Lloyd, "Kulüpler piyasa ekonomisinin nesnesi değildir, onlar bizim anılarımız ve hayallerimizdir" diyor inatla.
Onur Aloğlu
08-07-2006, 21:38
Kimimize göre acı verici, kimimize göre çağın gereği. Fakat neresinden bakarsak bakalım, futbol endüstrileşti, milyar dolarların dolaştığı bir pazar haline geldi.
. 'Anti-Glazer Hareketi'ni örgütleyen derneğin başkanı, milletvekili Tony Lloyd, "Kulüpler piyasa ekonomisinin nesnesi değildir, onlar bizim anılarımız ve hayallerimizdir" diyor inatla.
Tokat gibi cevap geldi. :)
Sloganlar güzeldir. Keşke yaşadığımız dünyaya anlam katan kavramlar da sloganlar kadar saf ve temiz kalabilse...
Celal Tunalıoğlu
08-07-2006, 21:50
Alıntı yapılası güzel bir cümle içeriyor yazı. 'Anti-Glazer Hareketi'ni örgütleyen derneğin başkanı, milletvekili Tony Lloyd, "Kulüpler piyasa ekonomisinin nesnesi değildir, onlar bizim anılarımız ve hayallerimizdir" diyor inatla.
Evet,tam olarak budur...
Kemal Aktürk
08-07-2006, 22:02
Biz de basketbol şubesi kuralım.
Çağrı Özmen
08-07-2006, 22:16
Bugün Ntv'de bunu gösterdiler,sonuna kadar takip ettim.Helal olsun.
Amir Özkul
10-07-2006, 00:45
olay budur işte...
ayrıca kapitalist dünya düzeninin etkisi futbolu da etkisi altına aldı maalesef :-/
Muhammet Budak
10-07-2006, 18:17
Ben gard oynarım.Çok iyi asist yaparım.:)
Burak Tuzlu
13-07-2006, 15:57
neden olmasın_?
Sinan Bıçak
13-07-2006, 16:27
Antrenör ben olurum
Mert Çubukçu
16-07-2006, 22:18
alah sinanda geldi ben elimde lisans la bekliyorum zaten.. pivotum boy avantajımda war ;D
Kenan Ergün
16-07-2006, 22:24
Kalede ben.. 186 cm kilo 90 ;D ;D kilo aldatmasın kalede atiğimdir fena bir şekilde
Amir Özkul
16-07-2006, 22:27
Kalede ben.. 186 cm kilo 90 ;D ;D kilo aldatmasın kalede atiğimdir fena bir şekilde
basket takımı diil miydi ya bizim kuracağımız ??? ;D
Kenan Ergün
16-07-2006, 22:30
ben futbola varım bi onceki sayfa ;D basket de olur lisanslı olarak lisede oynamıştım pivot mevkiinde ;D ;D
Amir Özkul
16-07-2006, 22:33
ben futbola varım bi onceki sayfa ;D basket de olur lisanslı olarak lisede oynamıştım pivot mevkiinde ;D ;D
haa tamam o zaman,futbol takımında ben de defans oyanayabileceğimi belirtmiştim zaten ;D
basket çok fazla oynamadım ama taraftar olarak destek veririm ben de ;D
bu arada pivot 2 oldu,yok mu artıran ;D
Sertaç Banko
16-07-2006, 23:12
Benide futbolda dmc yazın.Appiah gibi adamım.
Amir Özkul
16-07-2006, 23:41
oo sertaç,bayaa iddialı bi giriş oldu bu ;)
;D
Nergis Bilek
17-07-2006, 01:27
valla kız takımlarını kurmak isterseniz futbolda defans baskette forvet voleybolda pasör olurum atletizmde kros koşarım bi de uzun atlamada iddalıyım.. ihtiyaç olursa yüzme takımında da yer alırım...
not: futbol hariç hepsini lisanslı yaptım abartma yoktur :)
Mehmet Karakaya
17-07-2006, 01:34
valla kız takımlarını kurmak isterseniz futbolda defans baskette forvet voleybolda pasör olurum atletizmde kros koşarım bi de uzun atlamada iddalıyım.. ihtiyaç olursa yüzme takımında da yer alırım...
not: futbol hariç hepsini lisanslı yaptım abartma yoktur :)
her kulübe lazım oyuncu ;D aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmi geldi "orta direk şaban" her tür sporu yapıyodu orda :P
Aycan Yılmaz
17-07-2006, 01:41
Mesajları su: Kulübün esas sahibi taraftardır!.. Kulübü satın alan ve ticari amaclar icin yatırım yapan bir kimse kulübün sahibi olamaz! Karsı cıktıkları seylerden bir tanesi de: ticari amaclı bir kulübü desteklemeyiz! Kurdukları takımın futbolcularını dahi gazete ilanı ile bulmuslar. Kendi taraftar ürünlerine sahip olmakdan her taraftarın secimlerde(yalnızca baskanlık değil bir sonra ki senenin formaları dahi)oy kullanma hakkına ve hemen hemen her maclarını sezonluk kiraladıkları stadda full doldurmaya ve hatta Man.Un. ın fanatik taraftarlarının artık bu takımı desteklemesine kadar cok özel bir kulüp. Man. Un. ın 3 lig altında oynuyorlar ve oynadıkları ligde de sampiyon olmak üzereler.. Taraftar sayılarıda her gecen gün de artıyor.. Bir olaya bundan iyi tepki konamazdı! Hepsini tebrik etmek lazım.
Mehmet Karakaya
17-07-2006, 01:48
Kesinlikle katılıyorum bu söylediklerine Aycan.Ayrıca gerçekten çok güzel bir tepki bu.Sevgi eylem gerektirir
Çağlar Çağatay
17-07-2006, 01:49
Sevgi eylem gerektirir
+1 kardeşim
Mert Çubukçu
17-07-2006, 01:50
bizdemi yapsak :P 8) ::)
Çağlar Çağatay
17-07-2006, 01:51
bizdemi yapsak :P 8) ::)
biz yaparsak 6slilerde yapar kesin sonra olay çıkar maçlarda hatta ermanla şansal bizi yorumlar sonra ;D
Mert Çubukçu
17-07-2006, 01:52
ewet qtm in diline duseriz wala ondan sonra kurtul kurtulabilirsen ;D
Aycan Yılmaz
17-07-2006, 01:58
Hatırlarsanız forumda da konusmustuk, bir derbi macı öncesi marsilya baskanının ortaya koydugu cok büyük bir durus vardı. Olaylara bu tarz cok akıllıca tepkiler mütiş hosuma gidiyor..
Mehmet Karakaya
17-07-2006, 02:06
Sanırım ülkemiz için bu tür tepkiler henüz uzak.Ama olsa çok güzel olur.Mesela 6s derbisinde başkanımız merdivenlerin boş bırakılmamasına tepki gösterdi diye tepki görmüştü ??? oysa söyledikleri çok doğru idi "eğer bu karar uygulanacaksa buna bu derbi ile başlamak en doğrusu olurdu ama yapılamadı"
Her neyse konuşmalar başlığın dışına taşmadan ben susuyum ;)
Çağlar Çağatay
17-07-2006, 02:09
tepkilerin yerini ve zamanını tutturamıyoruz zaten tutturduğumuz zamanda alışık olmayanlar tarafından yadırganıyoruz özellikle bu tepki Fbden geliyorsa doğruluğuna yanlışlığına bakılmadan alaşağı edilmeye başladı örneğin mehmetin söylediği hadisede olduğu gibi...
Emre Oruç
17-07-2006, 02:35
Mesajları su: Kulübün esas sahibi taraftardır!.. Kulübü satın alan ve ticari amaclar icin yatırım yapan bir kimse kulübün sahibi olamaz! Karsı cıktıkları seylerden bir tanesi de: ticari amaclı bir kulübü desteklemeyiz! Kurdukları takımın futbolcularını dahi gazete ilanı ile bulmuslar. Kendi taraftar ürünlerine sahip olmakdan her taraftarın secimlerde(yalnızca baskanlık değil bir sonra ki senenin formaları dahi)oy kullanma hakkına ve hemen hemen her maclarını sezonluk kiraladıkları stadda full doldurmaya ve hatta Man.Un. ın fanatik taraftarlarının artık bu takımı desteklemesine kadar cok özel bir kulüp. Man. Un. ın 3 lig altında oynuyorlar ve oynadıkları ligde de sampiyon olmak üzereler.. Taraftar sayılarıda her gecen gün de artıyor.. Bir olaya bundan iyi tepki konamazdı! Hepsini tebrik etmek lazım.
Abrahamoviç'in takımını gidip destekleyip de premier lig şampiyonluğu elde etmektense, mahalli bir ligde oynuyor bile olsa böyle bir tutkunun peşinden gitmeyi tercih ederim...
Osman Rasim
17-07-2006, 19:52
Abrahamoviç'in takımını gidip destekleyip de premier lig şampiyonluğu elde etmektense, mahalli bir ligde oynuyor bile olsa böyle bir tutkunun peşinden gitmeyi tercih ederim...
+1 kardesim cok haklısın
Amir Özkul
17-07-2006, 20:11
katılıyorum emre...
Çağlar Çağatay
17-07-2006, 20:16
sana sonuna kadar katılıyorum emre ama bide şöyle bişey var artık chelseanin yaptığı olaya dönüyor tüm klüpler ve eğer sonunda bir başarı yakalanıosa bu chelseanin başarısı oluyor sonuçta ve gerçekten nefret etsemde başarı bir futbol takımının herşeyidir en azından böyle düşünülüyor ve ne yazıkki maneviyat yavaş yavaş ölüyor...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.