PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstiklal Marşımız

Bahtiyar Güdürü
12-06-2006, 00:55
http://www.acartexas.com/mutlakaseyredin/

Kesinlikle izleyin.İstiklal Marşımızı bu kadar içten okuyan minicik dünya güzeli...
İstiklal Marşımızın 2 kıtasını okumayı beceremeyen zihniyetler utansın...

Yunusemre Coşan
12-06-2006, 13:49
Helal olsun. Müthiş müthiş müthiş..

Arif Kocamanoğlu
12-06-2006, 14:15
Harika bişey bu yaa...Çok duygulandım gerçekten...Tüylerim diken diken oldu....

Murat Karaman
12-06-2006, 14:26
Süper bu çocuk ya..
teşekkürler paylaşım için ;)

Muzaffer Eken
12-06-2006, 14:30
gerçekten süper yaa :-)

Mert Çubukçu
12-06-2006, 23:14
bazı milletvekili kılıgında olan insan musvetteleri gorur isalah bunuda iki satır ezberlemeye calısırlar..
Turk milletinin en onemli varlıklarından bırı olan marsımızı ezberlememıs ve sallamaya calısıolardı neydı onlar ya...

Ülkü Selvi
13-06-2006, 10:09
şapka çıkartıyorum.

Burhan Günarslan
17-06-2006, 03:53
vallaha abilerine ve ablalarına taş çıkaracak cinsten

Hayriye Çam
17-06-2006, 04:13
kesinlikle cok etkileyici...

bu cocuu yetiştiren ana babaya helal olsun diorum...

İlker Kökdemir
17-06-2006, 12:49
Bu Haberi 1 Ay Önceydi Ekranlarda Gördüm Ağladım.İstiklÂl Marşımızı Okuyamayan bilmeyen kazık gibi İnsanlar Utansın

Amir Özkul
17-06-2006, 19:59
İstiklÂl Marşı okunurken cakkıdı cukkudu sakız çiğneyenlere izlettirelim de utansınlar biraz-utanacak yüzleri warrsa tabii-

Zeynep Gürbüz
19-06-2006, 14:43
Darısı 21 yaşındaki geleceğimiz çocuklara,Meclis kürsüsünde bağırmayı iyi bilirler.Hayattaki en önemli şeyi de biliyorlardır umarım.

Ahmet İnal
19-06-2006, 22:50
haftasonu haberlerde gördüm helal olsun anasına babasına o ne güzel okuyuş hiçte teklemiyor hele ki bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı düşün altında binlerce kefensiz yatanı derken hareketleri çok güzeldi

İlker Kökdemir
19-06-2006, 23:10
Darısı 21 yaşındaki geleceğimiz çocuklara,Meclis kürsüsünde bağırmayı iyi bilirler.Hayattaki en önemli şeyi de biliyorlardır umarım.

Güzel ;)

Buğra Efkarlıoğlu
24-06-2006, 19:35
Allahuekber!!!!

Onur Aloğlu
24-06-2006, 19:48
Allahuekber!!!!

Ne bu şimdi?

Murat Karaman
24-06-2006, 19:57
Allahuekber!!!!
Bence de ne bu şimdi ???

Arzu Şahin
24-06-2006, 23:13
Harika.... *Çok iyi okumuş walla bu yaşta. Ailesini tebrik etmek lazım. ;)

Zeynep Gürbüz
25-06-2006, 10:53
Allahuekber!!!!

konumuzla alakası ne?

Buğra Efkarlıoğlu
25-06-2006, 15:06
''Allahuekber'' yazmamdan rahatsız olanlar var heralde!

Bizim TÜRKLÜK bedenimiz İSLAMİYET ruhumuzdur! Ruhsuz beden ceset olur! A.T.

Kimse bunu daha uzatmasın! İstiklâl Marşımızdan birşeyler hissetmeyenlerle muhatap olmak istemiyorum!

Zeynep Gürbüz
25-06-2006, 18:51
''Allahuekber'' yazmamdan rahatsız olanlar var heralde!

Bizim TÜRKLÜK bedenimiz İSLAMİYET ruhumuzdur! Ruhsuz beden ceset olur! A.T.

Kimse bunu daha uzatmasın! İstiklâl Marşımızdan birşeyler hissetmeyenlerle muhatap olmak istemiyorum!

Benim bildiğim kadarıyla,Atatürk'ün yani sadece muhatap alınacak tek önderin,çok farklı bir milliyetçilik anlayışı vardır.O,insanın dili,ırkı ne olursa olsun,kendisini Türk hisseden herkesin Türk olduğunu söyler.Aramızda,başka dine mensup insanlar var.Onlara Müslüman olmadıkları için 'Siz Türk değlsiniz!' demek bilmem ne kadar doğru.Ayrıca yine,aramızda Müslüman olmalarına rağmen Türk kökenli olmayan göçmenler var.Mehmet Akif Ersoy,gurur duyduğumuz İstiklal Marşı'mızın şairinin,Arnavut kökenli olduğu bilinir örneğin,bu yüzden aynı anda Türk ve Müslüman olma koşullarını barındırmayan insanların Türklüğünü tartışmak üçüncü şahıslara ait değildir.En azından,Çanakkale'de şehit verdiğimiz gayrimüslim insanlar adına yazık.Ne mutlu Türk doğana,ne mutlu Türk olana denmemiş,ne mutlu Türküm diyene denmiş.Ne mutlu Türküm diyene!!

Murat Karaman
25-06-2006, 18:57
Benim bildiğim kadarıyla,Atatürk'ün yani sadece muhatap alınacak tek önderin,çok farklı bir milliyetçilik anlayışı vardır.O,insanın dili,ırkı ne olursa olsun,kendisini Türk hisseden herkesin Türk olduğunu söyler.Aramızda,başka dine mensup insanlar var.Onlara Müslüman olmadıkları için 'Siz Türk değlsiniz!' demek bilmem ne kadar doğru.Ayrıca yine,aramızda Müslüman olmalarına rağmen Türk kökenli olmayan göçmenler var.Mehmet Akif Ersoy,gurur duyduğumuz İstiklal Marşı'mızın şairinin,Arnavut kökenli olduğu bilinir örneğin,bu yüzden aynı anda Türk ve Müslüman olma koşullarını barındırmayan insanların Türklüğünü tartışmak üçüncü şahıslara ait değildir.En azından,Çanakkale'de şehit verdiğimiz gayrimüslim insanlar adına yazık.Ne mutlu Türk doğana,ne mutlu Türk olana denmemiş,ne mutlu Türküm diyene denmiş.Ne mutlu Türküm diyene!!
Eline sağlık Zeynep..
+1907

Amir Özkul
25-06-2006, 21:27
+1907 daha ne denebilir ki?eline sağlık zeynep