PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010-2011 Sezonu Futbol Kombineleri İçin Önemli Duyuru

1907 ÜNİFEB
14-05-2010, 23:32
Değerli 1907 ÜNİFEB üyeleri;

Bildiğiniz gibi 1907 ÜNİVERSİTELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ Yönetim Kurulu ve Tribün Komitesi olarak 1907 Fenerbahçe Derneği ile geçtiğimiz 3 sezonda kombine alabilmemiz için bizlere verdikleri desteği 2010-2011 sezonunda da verip vermeyecekleri konusunda görüşmeler yapmaktaydık. Yapılan bu görüşmeler neticesinde 1907 Fenerbahçe Derneği, 2010-2011 sezonunda da bizlere Türk Telekom Tribünü C Blok'ta takımımızı sonuna kadar destekleyebilmemiz için gereken desteği vereceğini açıkladı. Böylelikle 1907 ÜNİFEB Üyeleri Türk Telekom Tribünü C Blok'tan bizlere ayrılan sınırlı sayıdaki kombineleri 600 Lira'dan alabileceklerdir. Normal kombine fiyatıyla arada kalan 100 Lira'lık fark her 1907 ÜNİFEB üyesi için, 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından Fenerbahçe Spor Kulubü'ne ödenecektir.

Bu indirimli fiyattan kombine kart sahibi olmak isteyen üyelerimiz, bunun için öncelikle 22 Mayıs Cumartesi gününün akşamına kadar mutlaka bu mesajın içindeki bilgi forumunu doldurmalıdırlar. Sınırlı sayıdaki koltuklardan yararlanabilmeniz için bu formlarla gelen bilgileriniz üniversite sorumlularınızdan gelecek raporlar doğrultusunda incelenecek ve Tribün Komitesi tarafından değerlendirilecektir. Ardından belge almanıza engel teşkil edecek bir durum yoksa belirtilen tarihler arasında dernek merkezimize gelip, kendi adınıza düzenlenmiş belgenizi almanız gerekmektedir. Eğer uygun görülmeyen bir durum olursa sizlere bizzat ulaşılarak bu durum bildirilecektir. Eğer kombine kart almanızı engelleyecek bir durum yoksa, sizlere özellikle ulaşılıp bilgi verilmeyecektir.

Bilgi formu için tıklayınız. (http://www.1907unifeb.org/trikom/kombine/form.html)

Türk Telekom Tribünü C Blok'ta bizlere ayrılan yerlerden kombine kart alabilmek için gerekli belgeler 24 Mayıs Pazartesi gününden itibaren dernek merkezimizden verilmeye başlanacaktır. Bir değişiklik olmadığı takdirde 6 Haziran Pazar gününe kadar dernek merkezimize, üniversitenizden aldığınız öğrenci belgesi veya öğrenci kimliğinizin fotokopisi (mezunsanız diplomanızın fotokopisi), nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisi ve kombinenizi alacağınız taraftar kart numarası ile bizzat kendiniz geldiğiniz takdirde, adınıza düzenlenecek belgeyi alabilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gereken; yine bu belirtilen tarihler arasında, bu belge, nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisi ve taraftar kart veya kongre numaranız ile Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Kombine Kart Satış Merkezi'ne başvurmaktır.

İstanbul dışında bulunan üyelerimizin, talep formunu doldururken bu durumlarını bildirmeleri ve üniversitelerinin Tribün Sorumluları aracılığıyla bizlerle irtibata geçmeleri gerekmektedir. Bu şekilde dernek merkezimize gelemeyecek üyelerimize neler yapılabileceğiyle ilgili olarak bilgi verilecektir.

Dernek merkezimiz 24 Mayıs Pazartesi ve 6 Haziran Pazar tarihleri arası 12:00-18:00 saatleri arasında açık olacaktır. Bu tarih ve saatlerle ilgili değişiklikler (eğer olursa) gene bu başlık altından sizlere duyurulacaktır. Ancak bu tarihler şu an bizlere tanınan hakkın kullanılabilmesi için geçerli olan son tarihlerdir ve bu tarihlerin içinde gerekli çalışmaları yapamayan üyelerimiz maalesef bu kombine kart indiriminden yararlanamayacaklardır.

Ayrıca yukarıda belirtilen fiyat sadece kombine kart bedeli olup, kombine kart almak için gerekli olan Fenerbahçe Taraftar Kart bedeli bu fiyatın içine dahil değildir. Taraftar kartını geçen sene almış ve bu sene yenilememiş arkadaşlarımızın, kartın türüne göre belirlenen yıllık ücreti ödeyerek kartlarını yenilemeleri gerekmektedir.

Kombine kart satışları esnasında Denizbank, Vakıfbank, Garanti Bankası,Yapı Kredi Bankası, Akbank, Türkiye İş Bankası, Finansbank, HSBC kredi kartlarına 10 taksit uygulanacaktır.

Kombine Kart Satış Merkezi Numaraları: 0216 542 17 81 - 0216 345 16 27

Dernek Merkezimizin Adresi ve Tel: Konaklar Mah. Çınar Sokak Emlak Bankası Apt. Kat:2 Daire:7 4.Levent - İstanbul
0212 283 55 50

Saygılar
1907 ÜNİFEB

Önemli: Tarihler değiştirilmiştir. Değiştirilen tarihlere buradan (http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1622822&postcount=19) ulaşabilirsiniz.

Şahin Özçelik
14-05-2010, 23:47
Arkadaşlar bilgi formunu doldururken Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterelim lütfen.

Engin Omak
15-05-2010, 00:29
Doldurdum formu .. Hayırlısı

Kadir Yetimoğlu
15-05-2010, 20:48
Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. Bu imkanı bizlere sundukları içinde 1907 Derneği'ne teşekkürlerimi sunarım.

Bizlerde 1907 ÜNİFEB üyesi olmanın gerektirdiği bilinçli taraftar profilmizi önümüzdeki senelere daha iyi yayacağımızı umuyorum.

Bu sene yine anlaşıldı ki, kombineli olmak inanılmaz bir ayrıcalık.Bu ayrıcalığı yaşamak lazım..

Oğuz Paşalı
18-05-2010, 01:14
Arkadaşlar bilgi formlarını doldururken lütfen Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterelim.

Onur Yıldırım
18-05-2010, 02:13
Teşekkürü hakediyorsunuz her zaman olduğu gibi. :)

Caner Yalçın
18-05-2010, 04:02
Dün yaşananlar o kadar yıprattı ki beni formu doldurmaya maalesef elim gitmiyor hemde o kadar çok hevesliyken ilk kombinemi almaya bu kadar yaklaşmışken bütün hevesim gitti söleyecek başka söz bulamıyorum sadce yönetim kurulmuzu tebrik ediyor 1907 derneğine teşekkürlrimi borç biliyorum...

Ferhat Durup
19-05-2010, 00:41
Teşekkürler yönetim kurulumuza bu desteğini esirgemeyen 1907 derneğine.Bu zor günlerimize her zaman olduğundan daha fazla destek olmalıyız takımımıza.Gelecek senede her zamanki gibi C bloktaki yerimizi alacağız!!!

Engin Kaşkaya
19-05-2010, 15:44
Mailimi Attım.Ne Kadar Kişilere Kızsakta Fenerbahçe Ye Kızma Gibi Bir Durumumuz Yok.İnş Herşey Gönlümüzce Olur...

Alper Tunka
19-05-2010, 16:01
Sitem yönetime,Sevda RENKLERE,mailimizi attık Yanındayız Fenerbahçem.

Caner Yalçın
20-05-2010, 02:34
mailimi attım tekrar teşekkürler...

Yusuf Yavuz
20-05-2010, 10:03
En kötü gün bugün ise, bugün daha çok Fenerliyiz..

Attık mailimizi, teşekkürler arkadaşlar.

İlkay Şener
20-05-2010, 23:43
Formu doldururken FB Kartım henüz elime ulaşmadı yazmıştım..Bugün itibariyle aldım :D Bilginize...

Onur Usluca
22-05-2010, 12:04
FENERe küsülmez arkadaşlar..Hep destek tam destek!

Yahya Bağ
22-05-2010, 13:46
Ben formu doldurdum her hangi bir onay maili gelmedi. Pazartesi direkt gelsek sorun olur mu?

Nihat Sarı
22-05-2010, 15:05
Ben formu doldurdum her hangi bir onay maili gelmedi. Pazartesi direkt gelsek sorun olur mu?

Şu an talep toplama aşamasındayız. En yakın zamanda belgeyi verip vermeyeceğimizle ilgili olarak geri döneriz size.

Şahin Özçelik
22-05-2010, 15:58
Eğer uygun görülmeyen bir durum olursa sizlere bizzat ulaşılarak bu durum bildirilecektir. Eğer kombine kart almanızı engelleyecek bir durum yoksa, sizlere özellikle ulaşılıp bilgi verilmeyecektir.

.

Keziban Keleş
22-05-2010, 18:51
Teşekkürler arkadaşlar, ilk kombinem olacak inşallah....
1oo yıl kupa almasak... Sevdan onurumuzdur !

Turhan Çervatoğlu
22-05-2010, 20:06
Değerli arkadaşlar;

2010-2011 sezonu kombineleri için daha önceden bildirilen tarihlerde değişiklikler olmuştur.

Son gün 22.05.2010 tarihi olarak bildirdiğimiz kombine kart bilgi formu süresi 1 hafta uzatılmıştır. Buna göre, bilgi formu gönderimi için son gün tarihi 29 Mayıs Cumartesi olarak belirlenmiştir.

Belirtilen tarihten sonra yapılan talepler kesinlikle geçersiz sayılacaktır. Lütfen belirtilen zaman aralığına sadık kalalım.

Ayrıca; Türk Telekom Tribünü C Blok'ta bizlere ayrılan yerlerden kombine kart alabilmek için gerekli belgelerin 24 Mayıs Pazartesi gününden itibaren dernek merkezimizden verilmeye başlanacağını duyurmuştuk. Bu tarih de bir hafta ileri alınarak, 31 Mayıs Pazartesi gününden itibaren dernek merkezimizden belge verim işlemlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Dernek merkezimizden belge verilecek olan zaman aralığı 31 Mayıs Pazartesi-13 Haziran Pazar günleri, 12.00-18.00 saatleri arasıdır.

Saygılar,
Tribün Komitesi

İlhan Karamolla
22-05-2010, 21:01
bi sorum var simdi ben bu sene unifeb organizasyonuna katılamadığım için haliyle önümüzdeki sene kombine kontenjanına giremeyeceğimi düşünüyorum ancak yinede kombine alacağım grupla birlikte olabilemk adına hangi bloktan kombine alayım bi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Oğuz Paşalı
22-05-2010, 21:04
bi sorum var simdi ben bu sene unifeb organizasyonuna katılamadığım için haliyle önümüzdeki sene kombine kontenjanına giremeyeceğimi düşünüyorum ancak yinede kombine alacağım grupla birlikte olabilemk adına hangi bloktan kombine alayım bi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Türk Telekom tribününde herhangi bir bloktan alınması yeterli olacaktır.

Doruk Sarıkaya
23-05-2010, 19:45
Değerli arkadaşlar;

2010-2011 Sezonu Kombine Talep Formu'ndaki türkçe karakter sorununu hazırladığımız yeni formla çözmüş bulunmaktayız.

Bilgilerinizi türkçe karakter kullanarak doldurabilirsiniz.

Saygılar,

1907 ÜNİFEB Web Komitesi

Engin Kaşkaya
23-05-2010, 20:31
Yeni Formu Doldurup Tekrar mı Gönderelim?

Şahin Özçelik
23-05-2010, 20:41
Yeni Formu Doldurup Tekrar mı Gönderelim?

Şimdiye kadar gönderenlerde sorun yok. Yeni form bundan sonra gönderecekler için hazırlandı.

Orkun Ertür
24-05-2010, 15:39
ya biz bugün geldik levente evraklarımızla 1gibi kimse yoktu 1.5 saat bekledik. yarın için bi saat verebilirmisiniz ona göre gelelim

Orkun Ertür
24-05-2010, 15:44
son uyarıyı yeni gördüm tamam.biz 3 kişi ilk defa referans alıcaz kombine için bir sorun olurmu

Kayhan Türk
24-05-2010, 20:20
son uyarıyı yeni gördüm tamam.biz 3 kişi ilk defa referans alıcaz kombine için bir sorun olurmu

Orkun merhaba,

Üniversitenizin tribün sorumlusundan gelen bilgilendirme doğrultusunda referans alıp alamayacağınız belli olacaktır. Eğer şimdiye kadar kendi tribün sorumlunuz ile iletişime geçmediyseniz bir an önce iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Orkun Ertür
25-05-2010, 00:14
Orkun merhaba,

Üniversitenizin tribün sorumlusundan gelen bilgilendirme doğrultusunda referans alıp alamayacağınız belli olacaktır. Eğer şimdiye kadar kendi tribün sorumlunuz ile iletişime geçmediyseniz bir an önce iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

İrtibata bugün geçtim Kayhan saolasın

Özgün Doğan
29-05-2010, 14:37
bugün itibariyle Trakya Unifeb olarak eski Üniversite Sorumlum İsmail ve kendi adıma ilgili formu doldurup yeni sezon kombinelerimizi yenilemek için başvuruyu yapmış bulunmaktayım . Emeği geçen arkadaşlara üniversitem adına teşekkür ediyorum , Allah utandırmasın arkadaşlar ..

Yusuf Yavuz
31-05-2010, 10:46
13 Hazirana kadar dernek içindeki belge işlemlerimizi tamamlamalıyız. Bu işlemden sonra, kombine merkezine başvurumuzu; yine bu tarihe kadar mı yapmalıyız ?

Teşekkürler.

Oğuz Paşalı
31-05-2010, 11:38
13 Hazirana kadar dernek içindeki belge işlemlerimizi tamamlamalıyız. Bu işlemden sonra, kombine merkezine başvurumuzu; yine bu tarihe kadar mı yapmalıyız ?

Teşekkürler.

Evet,kombine merkezinde bizlere rezerve edilmiş olan koltukların son tarihi de aynı şekilde 13 Haziran 2010'dur.

Aykut İlbay
06-06-2010, 14:21
merhabalar ben kombine almayı düşünüyorumda henüz bi işlem yapmadım ne yapmam gerek tarihi kaçırdım mı?

Eray Şen
06-06-2010, 21:02
merhabalar ben kombine almayı düşünüyorumda henüz bi işlem yapmadım ne yapmam gerek tarihi kaçırdım mı?
Okulunun tribün sorumlusuyla irtibat kardeşim, gerekeni onlar yapar

Can Ulutürk
06-06-2010, 21:24
1907 ÜNİFEB üyelerinin Türk Telekom Tribünü C Blok'ta bize ayrılan yerden kombine alabilmeleri için hazırlamış olduğumuz belgelerin dağıtımı ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Gelişmeler bu başlıktan tekrar duyurulacaktır.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu

.

İlkay Şener
06-06-2010, 22:25
1907 ÜNİFEB üyelerinin Türk Telekom Tribünü C Blok'ta bize ayrılan yerden kombine alabilmeleri için hazırlamış olduğumuz belgelerin dağıtımı ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Gelişmeler bu başlıktan tekrar duyurulacaktır.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu

Bir sorun mu var ? Ben Belgeyi alıp Kulübe başvurdum çünkü ? Bir problem çıkar mı ?

Alper Kayabaşı
06-06-2010, 22:30
13 Haziran'a kadar da ikinci duyuru çıkmış olur umarım, belgeyi henüz almayanlar için..

Can Ulutürk
07-06-2010, 14:53
Pazar günü yapılan görüşmeler sonucunda , pürüzler ortaya çıkmış ve bu tarihten sonraki günler için belgeler geçersiz olmuştur. Belgesiyle pazar gününden önce kombine almaya gidenleri etkilemeyecektir.

Saygılar
1907 ÜNİFEB TRİBÜN KOMİTESİ

İlkay Şener
07-06-2010, 15:24
Ben belgeyi C.Tesi alıp direk stada gittim o zaman bende sorun yok.