PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kola Turka Reklamı

Şabettin Doğan
09-06-2006, 13:48
kola turka reklamında FENERBAHÇE derken sakin sakin söylenmesine daha sonra salatasaray ve hamsispor derken dış sesin kendini yırtmasına sinir oluyodum ne zamandır.ülkere bir tepki verelim dedim.benim gibi sinir olan varsa aşşağıda ki adresten tepkisini koyabilir.

http://www.ulker.com.tr/ulkerportal/iletisim/

Şeyma Akdaş
09-06-2006, 13:49
bennn...ben...
o reklama acayip uyuz oluyorum

Furkan Demir
09-06-2006, 21:32
aynı şey benim de dikkatimi çekmişti eziktaş diye kendini yırttıktan sonra sakin ve uykulu bir sesle FENERBAHÇE deyip sonra adeta gökleri yırtarcasına 6saray ve trabzons[i]por diye bağırmasına uyuz olmuştum >:(

Burak Çankaya
09-06-2006, 21:42
Arkadaşlar ayrıntılara çok fazla takılıyoruz. Ben genel olarak ülker grubunu sevmem ama bu işte art niyet olduğunu sanmıyorum..

Emre Akgün
09-06-2006, 22:23
Bende elimden geldigince ulker urunlerini tuketmem. eti ve benzi markalari tercih ediyorum.

Katife Keskin
11-06-2006, 23:44
ya bu başlığın açılmasına çok sevindim.kafayı yicem hakkaten nasıl bir terbiyesizliktir,6s derken nasıl bir çığlıktır?.. >:( *adam kendini tribünde sanıyor herhalde.bir an önce ya reklam kaldırılmalı ya da değiştirilmeli.zaten cola turkadan nefret ediyorum,bu reklemdan sonra daha da arttı... >:(

Amir Özkul
17-06-2006, 20:14
ben şahsen ülkerin sitesine bu reklamın sinirlerimi bozduğunu ve sırf bu yüzden bi daa hiç cola turka içmemeye ve ülker ürünlerini mümkün olduunca az tüketmeye karar verdiğimi belirttim.ve kararımı da uygulayacağım sonuna kadar.