PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Benim Başkanım

Serkan Ege
19-05-2010, 21:22
* merakla beklediğim basın toplantısı gerçekleşti. gerçekleşti de noldu ? koca bir hiç. lig devam ederken, fenerbahçe aleyhine yapılan görüşlere karşı lig bitiminde bir açıklama yapılacaktı zaten. ama ben sandım ki, pazar günkü maçtan sonra herhalde bu konularla ilgili bir şeyler açıklanır. ama nerede ? yok melih gökçek, yok o, yok bu. i. melih gökçek’in nasıl biri olduğunu zaten biliyoruz. salla onları başkan, senin onlara laf yetiştireceğini bilseydim hiç izlemezdim bugünkü konuşmayı.

* 13 yıl. doymadın mı başkan ? bizi tesisleştirme olarak doyurdun, futbol dışındaki branşlarda doyurdun, ama futbol olarak ne verdin bize ? (futbol dışı branşları da bilen kişilere emanet ederek). fenerbahçe’yi en nefret edilen takım haline getirmedin mi ? kimsenin sevmesin, umrumda değil ama nefret ayrı bir şey sayın başkan. bu takıma anelkaları, ortegaları sen getirdin başkan. ama onlar kaçarken de sen vardın. 55bin kişilik o stadı bize sen armağan etmedin mi başkan ? ama o stadın yakılmasında senin suçun yok mu acaba aziz başkan?

*eskiden olsa şakacıktan da olsa istifa ediyordun. evet, artık daha hırlısın başkan. ama bunları kendi kişisel hırsların yaptın. fazla olan bu hırsın kulübe zarar vereceğini hiç mi düşünmedin sayın başkanım.

*küstürdün evet çoğu kişiyi. ben de her ne kadar bu takımın arkasındayım desem de, içimde hep burukluk olacak. belki seneye futbol maçıyla, voleybol maçı aynı saate denk gelirse ben voleyboldan yana kullanacağım hakkımı. hatta belki değil büyük ihtimal öyle olacak.

*bu sene fenerbahçe acıbadem (http://futbol.aysberg.org/category/fenerbahce-acibadem) şampiyon olduğunda kupayı eline bile almadın. çünkü aklın 1 gün evvel giden türkiye kupasındaydı. sanki spor kulübü başkanı değil de, fenerbahçe futbol kulübü başkanı gibisin. hakkını veriyorum, diğer branşlara olan alakan görmezden gelinemez, fb tv’yi açtığımda futbol dışında bir çok branşın karşılaşmalarını görmek güzel ama senin aklınındaki aslan payı hep futboldaydı başkanım.

*13 sene demiştim değil mi ? yanılmıyorsam sadece 4 şampiyonluk. denemişsin olmamış be başkan. ve bu şampiyon olamadığımız üstüste 3. sezon. 4 sene üstüste galatasaray şampiyonluğu da var başkanım bir de.

*bugün 19 mayıs. gençlik ve spor bayramı. ama fenerbahçe.org’un anasayfasında ne mi var? yukarıdaki foto. nedir bu aziz başkan ? büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değil. ama 19 mayıs’ta oraya aziz yıldırım fotosu koyma büyüklüğü mü başkan ?

*normal şartlarda olsa bugün söylediklerini bir şekilde savunmaya çalışırdım, şurada şöyle dedi, siz nasıl anlıyorsunuz falan diye. ama hiç içimden gelmiyor.

*dediğin gibi en aşağı 2 yıl daha bu takımın başındasın. tek temennim artık önümüzdeki sezon bir şeylerden ders çıkarmış olarak girmek. elimden daha başka bir şey gelmiyor be başkanım.

Hakan Bıyıklı
20-05-2010, 00:59
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs263.snc3/27826_394875381839_517041839_4641253_250465_n.jpg