Orijinalini görmek için tıklayınız : İyte Demons
Utku Avcu
03-01-2006, 22:39
Okulumuzun amerikan futbolu takımı kurulmuştur.Öncülüğünü fenerbahçeli arkadaşlarımızın yaptığı takım 2. dönemden itibaren hazırlık maçlarına başlıyacaktır.Dileğimiz seneye profesyonel ligde iyteyi temsil edebilmektir.Bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz...
* * * *..................İYTE DEMONS.................
* * * * * * *www.iytedemons.com
Ertu Aydın
03-01-2006, 22:44
Çalışmalarınızda başarılar arkadaşlar.
Utku Avcu
03-01-2006, 22:47
Arkadaşlar aranızda amerikan futbolu ya da rugby ile ilgilenen kişiler varsa burda bizimle paylaşımlarını yaparlarsa çok seviniriz.
Türkiye' de amerikan futboluyla ilgili ilk girişimler 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde başlamış ve diğer üniversitelerde de takımların kurulmasıyla, hızlı bir yayılma süreci ve taraftar kitlesi toplamaya başlamıştır. Halihazırda özel ligde Boğaziçi, Hacettepe, İstanbul Teknik, Orta Doğu Teknik, Bilkent, Gazi, Ankara, Başkent, Anadolu Üniversiteleri ve Kara Harp Okulu Amerikan Futbol takımları mücadele etmektedir. İlk takımlar arası müsabakalar 1993 yılında Boğaziçi ve Hacettepe üniversiteleri arasındaki özel maçlarla başlamıştır. Amerikan futbolunun geniş kitlelere yaygınlaştırılması, tanıtılması ve takımlar arası müsabakaların organize edilmesi ve yürütülmesi, Üniversite Sporları Federasyonuna bağlı ve takımların temsilcilerinden oluşturulmuş olan, Türkiye Amerikan Futbolu Federasyonu tarafından yapılmaktadır.
Utku Avcu
03-01-2006, 22:49
http://www.iytedemons.com/rsm/logolar/kirmizilogo_siyah.jpg
Utku Avcu
03-01-2006, 22:53
http://www.iytedemons.com/rsm/logolar/mavilogo_siyah.jpg
Eray Karabağlı
03-01-2006, 23:05
Bildiğim kadarıyla oynayan kişilere bay maliyeti yüksek gelen bir spor dalı.Utku kardeşim bence çok iyi bi çalışma yapmışsınız.Bizede size destek verip çalışmalarınızda başarılar dilemek düşer ;)
Servet Güldeş
03-01-2006, 23:13
sinanı transfer edin kazanın...
gerçi veteran bi arkadşımız ama tecrübe gırla
Utku Avcu
03-01-2006, 23:19
sinanı transfer edin kazanın...
gerçi veteran bi arkadşımız ama tecrübe gırla
Hangi sinanmış bu:D:D
Erdem Aktaş
03-01-2006, 23:20
utku gerçekten güzel bir çalışma olmuş umarım hayırlı olur kardeş sana başarılar dilerim hırpalama kendini fazlaaaaaa :D ;)
Nazım Çevik
03-01-2006, 23:27
bizim okulda da Anadolu Rangers var ... başarılar herkese...
Bünyamin Demir
03-01-2006, 23:27
Utku kardeşim başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur kolay gelsin.
Burak Çankaya
04-01-2006, 00:11
İyteye hep destek tam destek..
Okan Uzunkaya
04-01-2006, 02:21
Sonunda bizim Koç Rams'in yeneceği bir takım kurulmuş :)
Hadi bakalım Utku, hayırlı olsun. Başarılar..
Sinan Bıçak
04-01-2006, 08:57
Sonunda bizim Koç Rams'in yeneceği bir takım kurulmuş :)
Hadi bakalım Utku, hayırlı olsun. Başarılar..
128 RAM olunca böyle oluyor :).
Çok güzel bir spordur ilk antrenmanınızda omuz kaslarınız yırtılıp 1 ay sahalardan uzak kalabilirsiniz şekil 1-a ben.Malzemeler çok pahalı olduğu için genellikle malzemesiz antrenman yapılır buda sakatlanmalara açık davetiye çıkarır.
Sercan Matur
04-01-2006, 14:48
kadrolara baktım..
fiziksel görünüm acısından tam bana göre...
cogu oyuncu 3 haneli kilolarda..
güzel güzel..
..
tribünleri nasıl oluyor bu meretin?
Forum Yönetimi
04-01-2006, 14:50
Okulumuzun amerikan futbolu takımı kurulmuştur.Öncülüğünü fenerbahçeli arkadaşlarımızın yaptığı takım 2. dönemden itibaren hazırlık maçlarına başlıyacaktır.Dileğimiz seneye profesyonel ligde iyteyi temsil edebilmektir.Bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz...
* * * *..................İYTE DEMONS.................
www.iytedemons.com
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Konu başlığı forum kurallarına uygun hale getirilmiştir.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Utku Avcu
04-01-2006, 17:04
kadrolara baktım..
fiziksel görünüm acısından tam bana göre...
cogu oyuncu 3 haneli kilolarda..
güzel güzel..
..
tribünleri nasıl oluyor bu meretin?
Valla oyun çok zevkli..Top senin takımdaysa tek amacın belli bir mesafeyi 4 hakta düşmeden geçmek.Bunu senin oyundaki hücüm takımın yapıyor,Top karşı takıma geçtiğinde oyuna senin defans takımın giriyor,onların amacı ise rakibin hücum takımını engellemek.Hemen hemen herşey serbest:D:D:D
Servet Güldeş
04-01-2006, 17:55
herşey serbestse bende varım...
erciyes kaplanları olsun bizim oklunkide...
takım kadrosu:
HUCUM
servet güldeş
Savunma
Servet güldeş...
Hieyyyyytttt alemin kralı geliyor...
Öyle kask maskda istemez biz osmanlı çocuğuyuz kaskta neymiş kalkanımı alıp geliyorum
Burcu Bıçar
04-01-2006, 23:55
umarım Utkum hersey istedıgın gıbı olur...
Ligdeki maclarınızı izlemek dileğiyle beklemedeyiz..
aman maçlarda kendine dikkat sen 1907unifeb'e ve iyte'ye lazımsın :)
Nadir Arslan
05-01-2006, 17:20
pek anlamadığım bi muhabbet ama Fenerbahçeli kardeşlerimiz yaptığı için guru duyduk..
Utku Avcu
05-01-2006, 17:43
herşey serbestse bende varım...
erciyes kaplanları olsun bizim oklunkide...
takım kadrosu:
HUCUM
servet güldeş
Savunma
Servet güldeş...
Hieyyyyytttt alemin kralı geliyor...
Öyle kask maskda istemez biz osmanlı çocuğuyuz kaskta neymiş kalkanımı alıp geliyorum
Servet oyun çok yorucu bir oyun,hemen pilin bitiyor.. o yüzden devamlı takımlar değişiyor sahadaki,ben daha hem hücum hem de savunma takımında aynı anda oynayan birini görmedim:) Beni etkilemez diyorsan hemen seni transfer edelim:D:D,2006-2007 de profesyonel ligde oynayacağız,iyi bir ücret karşılığı oynarsın artık bizde:D:D
Fatih Taşkınsoy
05-01-2006, 17:57
utku kardesim hepinize basrılar.hep destek tam destek
Utku Avcu
05-01-2006, 20:07
Saolasın Fatihcim..
Utku Avcu
10-06-2006, 16:35
Seneye resmi lige katılıyoruz kısmetse.Ama bu Ege üniversitenin olduğu ligde ne yaparız merak konusu.Allah'tan adamlarla hemşeriyiz,çalıştırıyorlar bizi:D
2 tane defans oyuncuları var bodyguard biri 170 diğeri de 180 kilo
:D:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.