PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail Gerçeği

Muhammed Turan
07-06-2006, 10:42
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Şimdiden özür dilerim. Lakin bir çok kişinin görmesini istedim.

Buyrun arkadaşlar. İsrail Gerçeği... NEREDE KALDI İNSANLIK? >:(

http://rapidshare.de/files/22424319/_srail_Ger_e_i.pps.html

Önder Özsoy
07-06-2006, 13:10
aylar oncesinden bunu izledigimde bende cok etkilenmistim ne bicim vahsettir yaa

Okan Uzunkaya
07-06-2006, 13:40
Buram buram propaganda kokan bir sunum. Burada işi yok...

Doğa Aydın
07-06-2006, 15:18
Gerçek kelimesi iddialı bir söylem; binlerce yıldır, filozoflar bile "Mutlak gerçek nedir, ulaşabilir miyiz" şeklinde düşünürken özellikle...

Mert Çubukçu
07-06-2006, 18:39
bunların tartısılacagı bır forumda degılız ;) boyle baslıklar acmayalım lutfen..

Muhammed Turan
07-06-2006, 19:57
Bana gelen bir maili paylaştım o kadar. Başlığı bu kadar al aşağı etmeye gerek yoktu. Eğer aksi olsaydı yalanlanırdı diye düşünüyorum. Neyse... Herkesin fikri kendine.

Mert Çubukçu
07-06-2006, 22:09
baslıga lafımız yok dostum sadece boyle seyler fıkır ayrımına sebep olur bu yuzden unifebde degısık fıkır catısması ortaya cıkabılır sadece bunları onlemek ıcın soyledım ben ;)

Rahmi Kara
07-06-2006, 23:32
Fikir ayrımına yol açacak başlıklar açmakta bence bir sakınca yok. Fikirleri tartışmak o fikirleri geliştirecektir.

Ancak bu açılan başlığın fikirle uzaktan yakından alakası olmadığını, Okan'ın da söylediği gibi daha çok propaganda amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Çağlar Çağatay
08-06-2006, 01:11
forumun bir amacıda fikir tartışmak değilmidir?bu forumda herkesin en büyük ortak noktası Fenerbahçedir diğer açılan başlıklara ve konulara saygı gösterilmesinden yanayım fikirler paylaştıkça olgunlaşır bence gayet normal bir paylaşım...

Hasan Muradoğlu
08-06-2006, 02:44
sanırım burada sorgulanan fikir paylaşımı değil kulanılan ifadeler..uslüp yani bir bakıma...

Erkan Keremoğlu
08-06-2006, 03:30
İsmail Gerçeği

http://img466.imageshack.us/img466/127/askerinkrali415qu.jpg

Berat Elinç
08-06-2006, 13:46
sunumdaki görüntüler gerçektende üzücü ve insanlığa yakışmayan görüntüler ama bu görüntüleri burada yayınlamak forum amacıyla ne kadar bağdaşır ve bir milleti tamamen zan altına almak ne kadar doğrudur tartışılır.Yarında başka bir arkadaş intihar bombacısı bir filistinli yüzünden ölen masum israillilerin fotoğraflarını koyarsa ne olacak?

1907unifeb sayı bakımından kurulduğu güne nazaran muazzam bir artış içinde ve forumdada konular fenerbahçeden insanların kişisel görüşlerine kaymaya başldı muhammed kardeşim yanlış anlama burada ki lafım kesinlikle sana değil ama forumda bölünmeler ve gruplaşmalar olduğunu düşünüyorum bunlar bize ve unifebe zarar verecek şeyler tabi ki hepimizin belirli dini siyasi ve benzeri görüşleri olacak ama bunun açıklancağı yerin burası olmadığını düşünüyorum ;) ;) ;)

Yunusemre Coşan
08-06-2006, 14:10
Kantin başlığı altında:Her türlü konuda görüş ve yorumlarınız.
Yazıyor.. Daha ne??

İnsanlık adına verilen utanç görüntüleri işte var mı daha açıklaması.. Her şeyden önce insanlığın söz konusu olduğu bir sunum.. İsrailli de olsa Filistinli de olsa.. İnsanlık dışı olaylara bir şekilde tepki vermek gereklidir diye düşünüyorum... Bilmem çok mu düşünüyorum..

Mustafa Akdoğan
08-06-2006, 14:43
[quote author=Berat Elinç link=board=kantin;num=1149665878;start=0#11 date=06/08/06 13:46:25]sunumdaki görüntüler gerçektende üzücü ve insanlığa yakışmayan görüntüler ama bu görüntüleri burada yayınlamak forum amacıyla ne kadar bağdaşır ve bir milleti tamamen zan altına almak ne kadar doğrudur tartışılır.Yarında başka bir arkadaş intihar bombacısı bir filistinli yüzünden ölen masum israillilerin fotoğraflarını koyarsa ne olacak?
quote]
kesinlikle aynı fikirdeyim....

Mustafa Akdoğan
08-06-2006, 14:45
sunumdaki görüntüler gerçektende üzücü ve insanlığa yakışmayan görüntüler ama bu görüntüleri burada yayınlamak forum amacıyla ne kadar bağdaşır ve bir milleti tamamen zan altına almak ne kadar doğrudur tartışılır.Yarında başka bir arkadaş intihar bombacısı bir filistinli yüzünden ölen masum israillilerin fotoğraflarını koyarsa ne olacak?

kesinlikle aynı fikirdeyim...

Burak Tuzlu
08-06-2006, 18:40
muhammed kardeşim paylaşmış oldugun bilgiler için sana teşekkür ediyorum. Gerçi bu gerçeklerin çoğunu bilen biri olarak, arşivimdeki katliam görüntülerinin yanına daha da fazlasını üzülerek eklemiş oldum. Ama şöyle bir sorun varki, müslümanlara katliyamlar sadece israil tarafından yapılmamaktadır. Daha çok fazla katliyamlar var. ve hepsini yayınlamaya kalksak, sanırım ben bu forumda 50 topic açarım. buda forumda yalnış anlaşılabilir. zaten yeterince forumda bir bölünmüşlük var. bunlarda tuzu biberi olur. senı açmıs oldugun bu topic için eleştiremem, sonuçta kantin serbest konu başlıkları açılabilir. sadece paylaşımın için teşekkür ederim ;). benım tek üzüntüm. bu tür konuları siyasi olarak algılanıp forum içinde bir huzursuzluk olup ,kümeleşme içine girilebilme ihtimali. senınde bu açıdan konuya yaklaşmanı isterim. yoksa ben bir insan olarak bu tür paylaşımlardan son derece mutlu olur ve istifade ederim ;).çalışmalarında başarılar dilerim sadıcım ;)

allah herşeye kadirdir. o her şeyi görür işitir bilir. allahında bir planı var .....