PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtalya Serie A

Oğuzhan Yılmaz
07-06-2010, 02:29
Serie A İtalyan futbol liglerinin en üst seviyesidir. Ana sponsoru TIM ( Telecom Italia Mobile) adındaki İtalyan telekomünikasyon şirketidir.
Avrupa ligleri içinde en zorlu liglerden biridir. 20 takım yer alır. O tarihe kadar bölgesel ligler devam ederken, Serie A 1898 yılında başlamıştır. Sezonu şampiyon bitiren takım scudetto unvanıyla anılır ve bir sonraki sezon formasında İtalyan bayrağının üç rengi olan bir arma takar.
En başarılı ve en tanınmış dört takımı Juventus Torino, A.C. Milan ve Inter Milan ve Roma'dır. Her 10 şampiyonluğa bir yıldız verilir. Bundan dolayı Juventus'un 2, Milano'nun iki takımının ise armasında bir yıldız takma hakkı vardır.
Sezon sonunda puan durumunda son 2 sırayı alan takımlar direk düşer. Sondan üçüncü sırada yer alan takım ise İtalya Serie B'den gelecek olan takımlarla play-off maçları oynar.

İtalya Serie A hakkında yorumlar, görüşler, haftalık durumlar, değerlendirmeri bu başlık altında yapabiliriz.

Oğuzhan Yılmaz
07-06-2010, 02:30
İnter'in yeni Teknik Direktörü Rafael Benitez olarak açıklandı haberi geçti.

Süleyman Sovukluk
07-06-2010, 02:38
İnter için bu hoca uygun olabilir mi bilemem ama kontrollü futbol italya ligine uygun bir futbol tarzı değil uyum sorunu çekebileceğini düşünüyorum bilmem katılır mısınız?

Onur Yıldırım
07-06-2010, 03:39

Liverpool'dan gönderiliş sebebi başarısızlık. Peki İnter'in alma sebebi? İnter çok şaşırttı...

Fuat Rıhtım
07-06-2010, 04:06
Liverpool'dan gönderiliş sebebi başarısızlık. Peki İnter'in alma sebebi? İnter çok şaşırttı...

Liverpool'dan yollanma sebebi başarısızlık ama Liverpool'un kadrosuna baktığında diğer takımlarla çekişebilecek kapasitede mi sence?

Benitez'e defalarca sözler verildi, Torres bu takıma yıldızlar gerekiyor diye açıklamalar yaptı ama nafile. Liverpool üst düzey transferler yapamayınca geri düştü.

Benitez'i sevmiyorum ve bence Mourinho gibi Inter'de çok harika şeyler yapamayacaktır ama başarılıda olacaktır.

Süleyman Sovukluk
07-06-2010, 05:06
Liverpool'dan yollanma sebebi başarısızlık ama Liverpool'un kadrosuna baktığında diğer takımlarla çekişebilecek kapasitede mi sence?

Benitez'e defalarca sözler verildi, Torres bu takıma yıldızlar gerekiyor diye açıklamalar yaptı ama nafile. Liverpool üst düzey transferler yapamayınca geri düştü.

Benitez'i sevmiyorum ve bence Mourinho gibi Inter'de çok harika şeyler yapamayacaktır ama başarılıda olacaktır.

kardeşim haklısın haklı olmasına da yine de liverpool un kadrosunun o kadar kötü olduguna katılmıyorum sadece diğer büyük takımlara göre biraz tecrübesiz bana göre

Oğuzhan Yılmaz
07-06-2010, 12:53
kardeşim haklısın haklı olmasına da yine de liverpool un kadrosunun o kadar kötü olduguna katılmıyorum sadece diğer büyük takımlara göre biraz tecrübesiz bana göre

Bence Manchester City - Liverpool kıyaslaması yapsan farkı göreceksin kardeşim.

Liverpool'un hücum hattında Torres'ten başka oynayan yok, Kimse bana Kuyt, Babel var demesin :rolleyes: İkiside Liverpool'da oynamayı hak etmiyor. Babel neden bi Nani bi Anderson gibi oynayamıyor? Benitez yüzünden çünkü. Kuyt'ın yaşı geldi geçiyor, bu saatten sonra Bundesliga'ya veya Hollanda Eredivisie'ye gitsin. Liverpool'u buraya kadar Benitez değil orta sahası getirdi Mascherano, Lucas ve en önemlisi Gerrard getirdi. Benitez'de Fuat'ın dediği gibi İnter'de harikalar yaratacağını sanmıyorum. Jose'nin taktiği ve mantelitesi üzerinden 2 yıl oynatır takımı peki sonrası? Ben söyleyeyim...

Sevilla Benitez adlı Teknik adamı takımın başına getirdi.
A. Madrid Benitez adlı Teknik adamı takımın başına getirdi.

olacaklar bunlar bence :rolleyes:

Süleyman Sovukluk
07-06-2010, 13:35
haklı olabilirsin kardeşim ama tahmin edersin ki bizimkisi kendimizce yorum bana göre o kadar da kötü değildi he şu konuda katılıyorum interin doğru seçim olmadığı ama bana göre benitez o kadar kötü değil

Oğuzhan Yılmaz
07-06-2010, 15:12
haklı olabilirsin kardeşim ama tahmin edersin ki bizimkisi kendimizce yorum bana göre o kadar da kötü değildi he şu konuda katılıyorum interin doğru seçim olmadığı ama bana göre benitez o kadar kötü değil

Benitez Rijkaard gibi kafasında belli bi sistem var onu takıma oturttu oturttu oturtamadı erken yol alıyor. İkini bi taktiği yok yani, Benitez kötü değil ama biraz daha geniş düşünmesi lazım.

Ozan Karaer
07-06-2010, 15:24
Rafael Benıtez,İnter takımında Mourıho'nun mirasını yiyecek gibi duruyor ama Lıverpool'daki başarıları ortada..İnter zaten makina gibi işleyen bir takım ancak Benıtez'in de katkıları olacaktır,diğer takımlar iyi transferler yapmazsa bu sene de İnter götürür gibi,Şampiyonlar Ligi'nde zaten en az yarı final oynarlar..Liverpool'un gruplardan çıkamaması ve bu sene yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması Benıtez'ın aşarısız olduğunu göstermez,bana göre gayet başarılı bi teknik adam,takımımın başında görmeyi isteyeceğim isimlerden birisi..:)

Ayrıca transfer dedikoduları yine devam ediyo İtalya'da bizimle alakalı..Krasıc'ın 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olacağı yönüne ve yıllık 2 milyn Euro teklife hazırlanıyomuş Juve..Bu rakam bizim önerdiğimiz rakamın çok altında,yaklaşık yarı yarıya bir fiyat..Bu da Serıa A'nın ne kadar zorlu üst düzey bir lig olduğunu gösteriyor,tercih de çok önemli..Neden bu kadar aşağı bi fiyata Juve ve Serıa A..

Süleyman Sovukluk
07-06-2010, 15:55
Benitez Rijkaard gibi kafasında belli bi sistem var onu takıma oturttu oturttu oturtamadı erken yol alıyor. İkini bi taktiği yok yani, Benitez kötü değil ama biraz daha geniş düşünmesi lazım.

onu yapabilir mi bilemem ama dediğim gibi inter in şu an ki sistemi hazırlıklı ve sistemli bir futbol değil oyuncuların yetenekleri ile bütünleşen bir oyun sistemi bunu takıma oturtmaya çalışacaktır mutlaka o zaman başarılı olamayabilir ama ozan kardeşimin dediği gibi mournhonun mırasını yemeye calısırsa o zaman kazanabılır

Fuat Rıhtım
07-06-2010, 16:44
Rafael Benıtez,İnter takımında Mourıho'nun mirasını yiyecek gibi duruyor ama Lıverpool'daki başarıları ortada..İnter zaten makina gibi işleyen bir takım ancak Benıtez'in de katkıları olacaktır,diğer takımlar iyi transferler yapmazsa bu sene de İnter götürür gibi,Şampiyonlar Ligi'nde zaten en az yarı final oynarlar..Liverpool'un gruplardan çıkamaması ve bu sene yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması Benıtez'ın aşarısız olduğunu göstermez,bana göre gayet başarılı bi teknik adam,takımımın başında görmeyi isteyeceğim isimlerden birisi..:)

Ayrıca transfer dedikoduları yine devam ediyo İtalya'da bizimle alakalı..Krasıc'ın 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olacağı yönüne ve yıllık 2 milyn Euro teklife hazırlanıyomuş Juve..Bu rakam bizim önerdiğimiz rakamın çok altında,yaklaşık yarı yarıya bir fiyat..Bu da Serıa A'nın ne kadar zorlu üst düzey bir lig olduğunu gösteriyor,tercih de çok önemli..Neden bu kadar aşağı bi fiyata Juve ve Serıa A..

Juventus sağ kanada Simone Pepe'yi aldı bildiğim kadarıyla. Krasic ile ilgilendiklerini sanmıyorum şu anda.

Ozan Karaer
07-06-2010, 16:58
Juventus sağ kanada Simone Pepe'yi aldı bildiğim kadarıyla. Krasic ile ilgilendiklerini sanmıyorum şu anda.

Dediğin isimden haberim yok Fuat ama kadro genişlikleri açısından neden olmasın:rolleyes: Ben de internette bi sitede okudum sadece..Kesinlik payı yoktur ama..

Onur Yıldırım
07-06-2010, 19:00
Yine de kısa zamanda gönderirler(1 sene sonra gibi).

Ali Akdemir
07-06-2010, 19:11
şu İtalya Ligi derbiler hariç bi türlü zevk vermiyo bana :???:

Fuat Rıhtım
07-06-2010, 22:59
Dediğin isimden haberim yok Fuat ama kadro genişlikleri açısından neden olmasın:rolleyes: Ben de internette bi sitede okudum sadece..Kesinlik payı yoktur ama..

Acaip borç içinde adamlar, ben bu kadar pahalı bir alternatif düşüneceklerini sanmıyorum ama hayırlısı. :rolleyes:

Ali Akdemir
09-06-2010, 14:30
Adriano Roma'da :rolleyes:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25104568/

Tuğba Tülü
13-06-2010, 20:35
şu İtalya Ligi derbiler hariç bi türlü zevk vermiyo bana :???:
Savunmaya ağırlık vermelerinden kaynaklanıyor ,italya milli takımı da aynı az gol sıkı defans dünya kupasında onları grupta zorlayacak takım yok ama nereye kadar gidecekler merak ediyorum

Murat Karaman
16-06-2010, 01:53
Benitez; " Hedefim 6 kupa .. "

Oğuzhan Yılmaz
27-07-2010, 13:25
Şaka maka Maicon'u elinde tutamayacak Inter.

Ali Akdemir
27-07-2010, 17:40
Şaka maka Maicon'u elinde tutamayacak Inter.

duyduğuma göre anlaşmaya çok yakınlarmış. Ayrıca Balotelli'yi de Manchester City'e satacaklar toplam bekledikleri gelir bu iki oyuncudan 70 Milyon Euro civarıymış.

Şimdide Agüero ve Mascherano'nun peşine düşmüşler :rolleyes:

http://ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/20812/inter-agueronun-pesinde

Oğuzhan Yılmaz
27-07-2010, 20:36
Agüero çok zor İtalya'da oynatmazlar top tutamaz ayağında.

Sercan Tuna
29-07-2010, 01:43
şnter raad alır yine şampiyonluğu.. raad olsun herkes :cool::cool::cool::cool:

Oğuzhan Yılmaz
30-07-2010, 14:36
Lazio City'den sol bek Garrido'yu kadrosuna katmış

Ali Akdemir
30-07-2010, 14:40
Lazio City'den sol bek Garrido'yu kadrosuna katmış

Kolarov'la takas mı yaptılar çaktırmadan ne ? :D

Oğuzhan Yılmaz
30-07-2010, 15:37
Kolarov'la takas mı yaptılar çaktırmadan ne ? :D

Garrido'da kötü adam değil ama İspanyol olunca işte bizi açmıyor :)

Mustafa Ünal
30-07-2010, 18:02
Villa'nın 40 milyon ettiği bu ortamda Balotelli'nin neresi 35 milyon euro edecek yahu. Arap yağı bol bulunca hesabı sanırım.

Mert Çubukçu
30-07-2010, 21:49
Villa'nın 40 milyon ettiği bu ortamda Balotelli'nin neresi 35 milyon euro edecek yahu. Arap yağı bol bulunca hesabı sanırım.

Sen ne anlarsın futboldaki paradan :D 35 eder diyosa araplar eder demekki para onların :D

Ozan Karaer
30-07-2010, 23:09

Zlatan'ın 45 milyon Euro+Eto'o ettiği bi futbol piyasasında,futbolculara verilen paralara şaşırmamak lazım..Bizim istediğimiz Gyan da rahat 20 milyon Euro eder sanırım..:rolleyes:

Çok para dönüyo bu sektörde Mustafa..:D

Fuat Rıhtım
31-07-2010, 16:35
Miguel Veloso Genoa'da.

Mehmet Sabırlı
31-07-2010, 19:18
Miguel Veloso Genoa'da.
11.500.000 €

Mustafa Ünal
01-08-2010, 23:49
Sen ne anlarsın futboldaki paradan :D 35 eder diyosa araplar eder demekki para onların :D

Sen uçuyorsun birader :D. Var mı birader sende de araplık :)?

Zlatan'ın 45 milyon Euro+Eto'o ettiği bi futbol piyasasında,futbolculara verilen paralara şaşırmamak lazım..Bizim istediğimiz Gyan da rahat 20 milyon Euro eder sanırım..:rolleyes:

Çok para dönüyo bu sektörde Mustafa..:D

Çok para dönüyorda abi edecek adam var edecek adam var. Eto'o'dan kurtulmak istedikleri için öyle oldu o , başka örneği de yok zaten :).

Oğuzhan Yılmaz
02-08-2010, 02:16
Miguel Veloso Genoa'da.

Her zaman Fenerbahçe forması altında görmek istemiştim kendisini. Quaresma'nın en yakın arkadaşı olduğu için değilde kaliteli futbolcu bi yerde en kısa zamanda İnter, Juve veya Milan kendisine çeker.

Oğuzhan Yılmaz
05-08-2010, 02:07
Rafinha Genoa'da 8 milyon Euro bonservis bedeli ile...

Ömer Özçetin
05-08-2010, 02:45
Rafinha Genoa'da 8 milyon Euro bonservis bedeli ile...

Daha önce de 5 m € ya Palacio'yu almışlardı. Helal olsun, bizden iyi kadroları var.

Ömer Özçetin
07-08-2010, 13:14
Hernanes 13.5 milyon € ya Lazio'da.

Oğuzhan Yılmaz
07-08-2010, 13:17
ForzaLazio süper ötesi transfer...

Fuat Rıhtım
07-08-2010, 14:00
Bu sene Genoa ilk 4'e girer heralde. Sildi süpürdü ortalığı. Müthiş transferler yaptı.

Rudolf - Debreceni - Ücretsiz
Toni - B.Münih - Ücretsiz
Veloso - Sporting - 9 M €
Rafinha - Schalke - 9 M €
Chico - Almeira - 5 M €
Eduardo - Braga - 4.5 M €
Kevin Boateng - Portsmouth - ?
Emiliano Insua - Liverpool - ?

2004 yılında Serie B'de olan ve 2005'te Serie C'ye düşürülen Genoa, 2010 yılında Avrupa'nın en iyi kadrolarından birini kuruyor. Kıskanılası.

-Bu arada Hernanes'in 11 milyon euroya geldiği söylentileri var. Transfermarkt 13.5 milyon euro yazmış ama o rakamın değişme ihtimali var. İlk rakamlarda yanlışlık çıkabiliyor. (En son örnek: Stoch)

Murat Karaman
07-08-2010, 15:08
Chico - Almeira - 5 M €

Juve'den defans Criscito, Bari'den forvet Meggiorini, Lugano'dan orta saha oyuncu Perrier, Naval'dan defans Angelo, AEK'dan defans Tachtsidis'i bu listeye eklemekte fayda var ;)

Ezeli rakip Sampdoria suskun :) Genoa için söylediklerine katılıyorum, başarı sağlarlar.

Murat Karaman
11-08-2010, 13:40
Milito, İnter ile olan sözleşmesini 2014'e kadar uzatmış.

Ömer Özçetin
15-08-2010, 14:09
Bu sene Genoa ilk 4'e girer heralde. Sildi süpürdü ortalığı. Müthiş transferler yaptı.

Chico - Almeira - 5 M €

2004 yılında Serie B'de olan ve 2005'te Serie C'ye düşürülen Genoa, 2010 yılında Avrupa'nın en iyi kadrolarından birini kuruyor. Kıskanılası.

-Bu arada Hernanes'in 11 milyon euroya geldiği söylentileri var. Transfermarkt 13.5 milyon euro yazmış ama o rakamın değişme ihtimali var. İlk rakamlarda yanlışlık çıkabiliyor. (En son örnek: Stoch)

Kevin-Prince Boateng de Genoa'da hadi hayırlısı:rolleyes:

Ali Akdemir
15-08-2010, 14:53
Genoa petrol mü buldu ne ? :D

Fuat Rıhtım
15-08-2010, 15:08
Genoa petrol mü buldu ne ? :D

Adamlar topu topu 19 milyon euro harcama yaptı. O kadar kaliteli oyuncuya çok fazla bir para değil ki bu. :)

Bu arada Boateng Milan'a kiraya verilecekmiş ilk senesinde. 6.5 milyon euroya alınmış bonservisi.

Oğuzhan Yılmaz
19-08-2010, 17:44
Juventus Krasic'le anlaşmış... 15 milyon euro ödeyeceklermiş CSKA'ya...

Yılmaz Çolak
19-08-2010, 18:05
Bu arada Boateng Milan'a kiraya verilecekmiş ilk senesinde. 6.5 milyon euroya alınmış bonservisi.

adamlar oyuncu pişsin diye milana yolluyor :D

Murat Karaman
19-08-2010, 18:07
Juventus Krasic'le anlaşmış... 15 milyon euro ödeyeceklermiş CSKA'ya...

Sonunda muradına erdi desene :)

Oğuzhan Yılmaz
21-08-2010, 16:27
Juve Aquilani'yi 1 yıllığına kiraladı.

Murat Sayar
22-08-2010, 16:27
Milan da ses yok demi_?

Oğuzhan Yılmaz
22-08-2010, 16:32
Milan da ses yok demi_?

Bugün Juventus ile hazırlık maçları var :)

Murat Sayar
22-08-2010, 16:35
vavv Juve yener bence.

Oğuzhan Yılmaz
28-08-2010, 23:50
Milan Ibrahimovic'i 1 yıllığına kiraladı.

Ali Akdemir
28-08-2010, 23:52
Milan Ibrahimovic'i 1 yıllığına kiraladı.

anca kiralardı zaten :) ama kırmızı siyah forma yakışmaz İbra'ya :rolleyes:

Ömer Özçetin
28-08-2010, 23:55
anca kiralardı zaten :) ama kırmızı siyah forma yakışmaz İbra'ya :rolleyes:

Ona herşey yakışır abi. Bu adam değil mi juventus'u bırakıp inter'e giden. Şimdi de milan'a geliyo. hiç sevmiyorum bu herifi :)

Ali Akdemir
28-08-2010, 23:57
Ona herşey yakışır abi. Bu adam değil mi juventus'u bırakıp inter'e giden. Şimdi de milan'a geliyo. hiç sevmiyorum bu herifi :)

Sergen Yalçın gibi bütün büyük takımlarda oynicak :D

Ömer Özçetin
29-08-2010, 00:00
Sergen Yalçın gibi bütün büyük takımlarda oynicak :D

3 büyük takımda şampiyon olup mustafa denizli'nin rekourunu egale de edebilir :D

Pes'te Milan'ı seçerken içim biraz daha rahat olur böylece;)

Ali Akdemir
29-08-2010, 00:02
3 büyük takımda şampiyon olup mustafa denizli'nin rekourunu egale de edebilir :D

Pes'te Milan'ı seçerken içim biraz daha rahat olur böylece;)

Pato + İbra :cool: yardıra yardıra giderler :D

Ömer Özçetin
29-08-2010, 00:08
Pato + İbra :cool: yardıra yardıra giderler :D

------------ Amelia-----------
Abate Nesta Silva Zambrotta
-------------Pirlo----------------
--------Gattuso Seedorf--------
------Pato ------- Ronaldinho
---------------İbo---------------

Yedekleriyle beraber fena takım değil:)

Ali Akdemir
29-08-2010, 00:10
------------ Amelia-----------
Abate Nesta Silva Zambrotta
-------------Pirlo----------------
--------Gattuso Seedorf--------
------Pato ------- Ronaldinho
---------------İbo---------------

Yedekleriyle beraber fena takım değil:)

Şu Abate'yi Fm'de takip ediyorum fena çocuk değil ama Santon'un yanına yaklaşamaz :rolleyes:

Oğuzhan Yılmaz
29-08-2010, 23:28
Inzaghi'de artık şöyle Serie B takımlarına gitse...

Ömer Özçetin
30-08-2010, 01:20
Inzaghi'de artık şöyle Serie B takımlarına gitse...

atıyo adam ama napcaksn:D

Oğuzhan Yılmaz
31-08-2010, 20:12
Robinho A.C Milan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis bedeli 15 Milyon euro, Robinho yıllık 5 milyon euro alacak...

Ali Akdemir
31-08-2010, 21:15
Robinho A.C Milan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis bedeli 15 Milyon euro, Robinho yıllık 5 milyon euro alacak...

ucuza gitmiş arkadaş :rolleyes:

Pato - Ronaldinho - Robinho - İbo :cool: Milan bu sene iddaalı ;)

Emre Diler
31-08-2010, 22:07
Milan çok deli transferler yaptı:

Zlatan-robinho-Kevin Prince Boateng aldılar.İyi bir Pato ve Ronaldinhoda can yakabilir ama orta sahaya transfer yapmamaları da milan için hala bir soru işareti

Ali Akdemir
31-08-2010, 22:08
Milan çok deli transferler yaptı:

Zlatan-robinho-Kevin Prince Boateng aldılar.İyi bir Pato ve Ronaldinhoda can yakabilir ama orta sahaya transfer yapmamaları da milan için hala bir soru işareti

aslında en zayıf halkaları defans ve kale oraları yaşlılardan temizlemeleri lazım :rolleyes:

Emre Diler
31-08-2010, 22:14
aslında en zayıf halkaları defans ve kale oraları yaşlılardan temizlemeleri lazım :rolleyes:

orada nesta ve beğendiğim thigo silva var defans ikilisi iyi bi ikil bence ama kaleci konusunda sana katılıyorum Ali kardeşim

Ali Akdemir
31-08-2010, 22:15
orada nesta ve beğendiğim thigo silva var defans ikilisi iyi bi ikil bence ama kaleci konusunda sana katılıyorum Ali kardeşim

Thigo Silva çok iyi ama Nesta artık miladını doldurdu sanki :)

Süleyman Köroğlu
01-09-2010, 04:11
MiLan iş yapar ama bence sorun yönetimLerinde.

Can Ayyıldız
01-09-2010, 14:36
Milan bu sene çok sağlam oldu bence..Sezonu inter'in önünde bitirebilir..

Murat Karaman
14-09-2010, 19:02
http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/23186/serie-ada-maclar-tehlikede

Gökhan Yalçınkaya
03-10-2010, 14:59
Pirlo'nun attığı gole 2 yazılması lazım :)
http://www.sporxtv.com/futbol/italya/pirlonun-fuzesi-milani-ucurduSXTVQ18809SXQ?ref=ASYV1

Tuğba Tülü
12-10-2010, 00:45
İbrahimoviçin milana gitmesi kendisi için daha hayırlı oldu, her geçen hafta daha iyi oynuyor zaten yabancı değil lige ,la liga ya ayak uyduramadı tam bir Seri A futbolcusu

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 02:24
İbrahimoviçin milana gitmesi kendisi için daha hayırlı oldu, her geçen hafta daha iyi oynuyor zaten yabancı değil lige ,la liga ya ayak uyduramadı tam bir Seri A futbolcusu

katılıyorum..ama ibrahimoviç duran bi oyuncu ancak arkasında saglam bi orta saha ile verimli olur buda milanda mevcut...ama barcelonada etkili olamaması sasırtıcı xavi ve iniestaya rağmen..

Emre Diler
12-10-2010, 04:30

bencede zlatan tam bir seri A topçusu Milan bu sene başarılı olursa onun etkisi bence çok fazla olur.

Yalnız bu arada Zlatanla ilgili şöyle çok ilginç bir durum var:Barcelonaya Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak için gitti İnterin bu kupayı alacağını asla ihtimal vermedi ama kupayı İnter aldı.Adam bu şansızlıkla heralde o kupayı bir kaldıramıyacak:D:D

Ali Akdemir
12-10-2010, 20:47
bencede zlatan tam bir seri A topçusu Milan bu sene başarılı olursa onun etkisi bence çok fazla olur.

Yalnız bu arada Zlatanla ilgili şöyle çok ilginç bir durum var:Barcelonaya Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak için gitti İnterin bu kupayı alacağını asla ihtimal vermedi ama kupayı İnter aldı.Adam bu şansızlıkla heralde o kupayı bir kaldıramıyacak:D:D

o kupayıda Inter Milito - Eto'o ikilisine borçlu.. Ibra olsaydı o kupayı büyük ihtimal alamayacaktı Inter ;)

Emre Diler
12-10-2010, 23:16
italya-sırbıstan maçında baya olaylar olmuş sırplar delirmiş yine:D

Ali Akdemir
12-10-2010, 23:54
italya-sırbıstan maçında baya olaylar olmuş sırplar delirmiş yine:D

http://img836.imageshack.us/img836/7116/204857148fb2eca385bef48.jpg (http://img836.imageshack.us/i/204857148fb2eca385bef48.jpg/)

http://img87.imageshack.us/img87/5853/210010921fa4f2a642c2749.jpg (http://img87.imageshack.us/i/210010921fa4f2a642c2749.jpg/)

http://img833.imageshack.us/img833/508/21001096424c5249ffd3643.jpg (http://img833.imageshack.us/i/21001096424c5249ffd3643.jpg/)

http://img98.imageshack.us/img98/7895/204856466e11db1e28d344c.jpg (http://img98.imageshack.us/i/204856466e11db1e28d344c.jpg/)

Sırplar delirmiiiiiişşşş :D:D

Emre Diler
18-10-2010, 02:16
Irkçılık yine hortlamış etoo'ya yine bulaşmışlar.Ne arıyorlar şu adamdan anlamıyorum ya adam kendisine bu kadar bulaşılmasına rağmen beyazlara bir kere kaf etmiyor adama yine bulaşıyorlar.Bence Cagliariye sadece İtalya fedarasyonu değil Uefa ve Fifanın da ceza vermesi gerekiyor.Hatta ırkçılık yapan taraftarın takımına Avrupa kupalarından belli bir süre men edilme cezası bile verilmesi gerekiyor.

http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/sant-eliada-irkcilik-yine-etooSXHBQ209960SXQ

Ali Akdemir
04-12-2010, 01:03
Lazio akıyoooor :cool: Inter'i de devirdik :rolleyes:

Hasan.Çelik
23-12-2010, 15:18
İnter'de beklenen oldu , Rafa Benitez'in Görevine Son Verildi...

Murat Karaman
23-12-2010, 15:21
Kasımpaşa'lı Şahin Aygüneş ile, Lazio ve Brescia ilgileniyormuş.

Hasan.Çelik
24-12-2010, 23:44
Rafael Benitez'i gönderen Inter'de teknik direktörlüğe Brezilyalı Leonardo Getirildi.
Leonardo daha önce Milan'da görev yapmıştı.

Emre Diler
29-01-2011, 02:14
İnter Samdoriadan Pazziniyi almış.Sampdoriayla para +Biabiany ve genç bir oyuncu karşılığında anlaşılmış.Pazziniyle de 4.5 senelik anlaşma sağlanmış.

Oğuzhan Yılmaz
30-01-2011, 21:50
İnter Samdoriadan Pazziniyi almış.Sampdoriayla para +Biabiany ve genç bir oyuncu karşılığında anlaşılmış.Pazziniyle de 4.5 senelik anlaşma sağlanmış.

Biabiany potansiyeli olan bi oyuncuydu yazık oldu sanki İnter'e..

Ali Akdemir
30-01-2011, 21:51

Pazzini'de bugün 2-0'dan maçı çevirmiş tek başına :cool:

Emre Diler
30-01-2011, 22:38

Evet Alicim bende aldım haberi.İnter çok iyi bir topçu aldı bence.

Oğuzhan Yılmaz
30-01-2011, 22:38

Üstelik ikinci yarı girmiş oyuna. Sanki yıllardır Inter'de :D

Oğuzhan Yılmaz
28-02-2011, 02:33
Zirve kızıştı bu akşam Milan - Napoli'nin seyir zevki yüksek olacağa benziyor. Lazio'nun yenilmesi İnter'in Sampdoria engelini rahat skorla geçmesi pekte iyi olmadı Lazio açısından.

Abdurrahman Aksakal
11-03-2011, 11:41
carlos tevez ,gelecek sezon için inter ile prensipte anlaştı @ertem_sener

Murat Karaman
02-04-2011, 23:43
Derbi Milan'ın.

Ozan Yıldız
05-04-2011, 16:51
Allah'ın izniyle bu sene şamp. ligine kalıcaz inş, tüm Lazio camiası olarak inandık bu sene .)

Murat Karaman
20-04-2011, 13:41
Stankoviç ne zaman normal bir gol atacak diye merak ediyorum.

Tuğba Tülü
26-04-2011, 01:26
Seri A da son 4 haftaya girilirken en yakın rakibi İnterden 8 puan önde olan Milan şampi ...

Ali Akdemir
13-05-2011, 13:10
Genoa derbisini uçakta dinleyen Catania'lı oyuncuların gol ve kümede kalma sevinci :D

http://www.youtube.com/watch?v=jvYwGWa2vOs&feature=share

Burak İbar
03-10-2011, 02:32
Yeni sezonda Napoli yine fırtına gibi esicek galiba ama gönlüm Lazio'nun başarısından yana :)

Gökberk Taşkın
03-10-2011, 14:44
Juventusun yok yere düşürülmesinden sonra çıkagelen Interin saltanatı tamamen yok olmuştur. Yeni stadıyla beraber Juve burayı tekrar süpürür 2 sene sonra.

Alkan Sancak
03-10-2011, 21:14
Juventusun yok yere düşürülmesinden sonra çıkagelen Interin saltanatı tamamen yok olmuştur. Yeni stadıyla beraber Juve burayı tekrar süpürür 2 sene sonra.

Katılmadığım tek şey 2 sene sonra demen bence bu sene başladı süpürme olayı :)

Hüseyin Karakocaoğlu
03-10-2011, 21:36

Bu haftada Napoli 3 attı İnterin sahasında. Durumları vahim.

Burak İbar
17-10-2011, 17:02
Lazio ;)