PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KFY: Fenerbahçe Tribünlerine Kulak Verin

Alp Hacıoğlu
27-06-2010, 03:34
http://www.kfy96.com/SedatYucel/duyuru26062010.jpg

http://forum.antu.com/images/bos.gif

Semih Albayrak
27-06-2010, 03:41
Doğru söze ne denirki ...

Azam Ayçiçek
27-06-2010, 05:31
Katılıyorum. +1907

Emir Koçkan
27-06-2010, 14:26
Zaten kendimizden baska dostumuzun kalmadigi su donemde taraftara da destek yerine kostek olunuyor. Vay Halimize.....

Gültekin Kaymaz
27-06-2010, 16:30
Yönetim vuvuzela siparişlerine başlasın artık stadda ancak onlar gürültü çıkaracak böyle giderse...

Anıl Yazıcı
27-06-2010, 21:49
GRUP CK&VAMOS'UN VEDASI
Büyük kareografilerin sahibi, gururlu atmosferlerin yaratıcıları olan bu gençler, yönetim kendilerine sahip çıkmadığı için, birlikte devam etmekte bir anlam göremediklerini açıkladılar. Ana cümleleri "Geçimlerini tribünlerden sağlamayan bizler" oldu. Babalarından aldıkları harçlıklar veya zor şartlarda biriktirdikleri ile takımlarının arkasındaydılar.

Avrupa Şampiyonluğunu kaçıran bayan voleybol takımı için açtıkları pankarttan dolayı takibata uğradılar, para cezası aldılar. Öğrenci ailelerine çok ağır gelecek meblağlarla karşılaştılar. Ceza; pankartın sahayı görmelerini engellediğini söyleyenlerle aralarından çıkan tartışma yüzündendi.

Sahaya bir şey atmadılar, küfür etmediler, rakip seyirciye saldırmadılar, koltuk yakmadılar, tribünü bedava girmediler. Bir dakika bile sürmeyen bir destek gösterisi sırasında, kendini taraftar sananlarla atıştılar. Fenerbahçe'nin Sarı Melekleri için üstelik.

Ama takibat ve soruşturma sürecinde bir kulüp yetkilisi çıkıp da bu çocukları savunmadı, arkasında durmadı.

Şimdi körü körüne desteklediklerinin, aslında hayal ürünü olduğunu anlamaya başlıyor Fenerbahçeliler...

Gürcan Bilgiç

Baran Kutlu
27-06-2010, 23:57
KFY'den çok güzel bir açıklama gelmiş.Çoğumuzun hislerine tercüman olmuştur heralde.
Umarım FB yönetimi de biraz olsun taraftarcı politikalar güdmeye başlar artık,yoksa tribünlerde büyük sıkıntı yaşanır bu sene..

Mevlüt Çiller
29-06-2010, 02:06
10 numara açıklama yapmışlar gerçekten ..