PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçimi dökmek istedim..

Yiğit Arın
14-05-2006, 21:44
Şampiyonluk gitti...

Odamda tek başımayım, dışardan kornalar, bağırtılar kesilmiyor. Bu nasıl bir histir..

Bakıyorum ekrana boş boş.. biri dauma çatıyor, biri başkana.. ben de ona buna laf atmak istiyorum ama yapamıyorum..

Maç bitince ne güzel ağlıyordum.. Şimdi içimde düğümlenip kalıyo.. Daha kötü...

En iyi bişeyler yazayım dedim.. Sizlerle paylaşayım istedim..

Kimse de boşuna ona buna saydırmasın, izin vermicez.. Sadece üzüntümüzü paylaşalım.. Olabildiği kadar...

Biz bu takımı şampiyonluklar için sevmedik.. Unutmayalım...

:'(

Sercan Matur
14-05-2006, 21:47
...

Berat Elinç
14-05-2006, 21:48
Şampiyonluk gitti...

:'(
+1

Tufan Avşar
14-05-2006, 21:49
Teşekkürler Yiğit. Biz bu takımı kupaları, şampiyonlukları için sevmedik. Sadece 1'e 17 kaldık o kadar! Seneye 100. yılımız. Hazırlıklara başlayalım en kısa sürede...

Burak Tuzlu
14-05-2006, 21:50
Candan öte sevmedik mi seni kanarya
Issız gecelerde gittik deplasmanlara
Öl dedin de ölmedik mi senin uğruna
Fenerbahçem feda olsun bu canlar sana

ne yapalım sevmeye devam edicez :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Cevdet Asker
14-05-2006, 21:52
BiZ Bu tAkImI KaRŞıLıKsIz sEvDiK...

Onur Şencan
14-05-2006, 21:53
Şampiyon olur yada olmayız önemli olan nekadar Fenerli oldugumuz. 4-3 beşiktaş maçından snra bjkyi alkışlayan, burda bütün oyuncularımıza yazıklar olsun dien maç boyunca oyuncularımıza anasına kadar küfür eden taraftar Fenerbahçe taraftarı olamaz, O öyleyse ben değilim..

Sen Şampiyon Olmasanda,KUpaları almasanda
İttifaka koymasanda
Seviyoruz işte varmı diyeceğin...

Tufan Avşar
14-05-2006, 21:57
Burak Kayatunç unuttun sanırım. Son 2 senenin şampiyonu bizdik. Ne demek yani, şampiyonluk görmek hakkımız değil mi ?

Arkadaş burada duygularını arz etmiş, neden bu şekilde karıştırıyorsun ortalığı... Hayret birşey.

Ahmet Mumcuoğlu
14-05-2006, 21:57
BiZ Bu tAkImI KaRŞıLıKsIz sEvDiK...

Burak Kayatunç
14-05-2006, 21:59
Ben takımı değil FENERBAHÇEMİ, ADINI, ŞANINI, RENKLERİNİ SEVİYORUM.. hakkını vermeyenleri değil...!!

Sinan Bıçak
14-05-2006, 22:02
Bu takım ben ölene kadar şampiyon olmasın ama ben hala Fenerbahçeli olacağım

Ozan Avcu
14-05-2006, 22:03
Aklıma gelen herkese sayıp sövdüm, hala da sövüyorum...
Futbolcularımız hariç...

Darağacında olsak bile, son sözümüz FENERBAHÇE.

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:08
renklere olan sevgimiz değilmi bizi bu konuma getiren herşeye evet demedikmi kombinesini alıp stadı doldurmadıkmı futbolcusunu babamız kardeşimiz canımız gibi sevmedikmi...neyi eksik yaptık biz belkide fazla sevmekti suçumuz 2tane renk yanyana geldiğinde adımızı bile unutmamızdı her 90dk dan sonra hayatın yeniden başladığını değilde bi dahaki haftayı düşünmemiz değilmi şimdi bizi bu kadar üzülmeye mahkum eden?telefonlarımızı kapattık hepimiz msnlerde bütün gslileri bjklileri engelledik peki şimdi kime ne diyeceğiz biz kimden hesap soracağız nereye kadar birbirimize bağırıp duracağız...yinede seviyoruz hepimiz içimizden bunu tekrarlıyoruz YİNEDE SENİ SEVİYORUZ FENERBAHÇE...

bu başlığı açan arkadaş saolsun içimi dökcek yer arıodum hepiniz gibi...

Volkan Güler
14-05-2006, 22:11
'' Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..."

Berat Elinç
14-05-2006, 22:12
tamam kimse şuçlu değil bu kaçan şampiyonlukta tek suçlu var oda

BENİM!!!!!!!!!!!!!!

Yiğit Arın
14-05-2006, 22:13
renklere olan sevgimiz değilmi bizi bu konuma getiren herşeye evet demedikmi kombinesini alıp stadı doldurmadıkmı futbolcusunu babamız kardeşimiz canımız gibi sevmedikmi...neyi eksik yaptık biz belkide fazla sevmekti suçumuz 2tane renk yanyana geldiğinde adımızı bile unutmamızdı her 90dk dan sonra hayatın yeniden başladığını değilde bi dahaki haftayı düşünmemiz değilmi şimdi bizi bu kadar üzülmeye mahkum eden?telefonlarımızı kapattık hepimiz msnlerde bütün gslileri bjklileri engelledik peki şimdi kime ne diyeceğiz biz kimden hesap soracağız nereye kadar birbirimize bağırıp duracağız...yinede seviyoruz hepimiz içimizden bunu tekrarlıyoruz YİNEDE SENİ SEVİYORUZ FENERBAHÇE...

bu başlığı açan arkadaş saolsun içimi dökcek yer arıodum hepiniz gibi...

Ortada elbet suçlular var, kabahatliler var ama.. Şimdi bunları tartışmanın, sinirle ona buna sallamanın vakti değil.. Zamanı gelince herşey düzeyinde tartışılır ama seviyesiz mesajlar atmanın vakti hiç değil...

Burak Kayatunç
14-05-2006, 22:15
Ya benim anlamadığım siz bu yorumları FENERBAHÇEMİZ için mi yapıyosunuz yoksa takım için mi anlayamadım..! Sizler FENERBAHÇEMİZİ mi seviyorsunuz takımımı.. burada olan takıma olmadı unutmayın FENERBAHÇEYE oldu.. burada sizin için şampiyon olmak önemli olmayabilir ama FENERBAHÇEMİZİN şanı için adı için renkleri için GEREK...!!! çünkü Fenerbahçemiz için tek hedef şampiyonluk ve TEK olmaktır...

Onur Şencan
14-05-2006, 22:19
Biz yorum yapmıyoruz biz takımı iyi gündede kötü gündede destekliyoruz. Biz Fenerbahçeliyiz öle puntoları büyük yazarak deil,Herkes saydırırken Sonuna kadar sahip çıkarak Fenerbahçeliyiz

Yiğit Arın
14-05-2006, 22:19
Şampiyon olmak önemli değil mi... Bunu mu çıkardın bunca yazılandan...

Seni tebrik ediyorum canı gönülden...

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:21
Ya benim anlamadığım siz bu yorumları FENERBAHÇEMİZ için mi yapıyosunuz yoksa takım için mi anlayamadım..! Sizler FENERBAHÇEMİZİ mi seviyorsunuz takımımı.. burada olan takıma olmadı unutmayın FENERBAHÇEYE oldu.. burada sizin için şampiyon olmak önemli olmayabilir ama FENERBAHÇEMİZİN şanı için adı için renkleri için GEREK...!!! çünkü Fenerbahçemiz için tek hedef şampiyonluk ve TEK olmaktır...

peki bütün dediklerini kabul edelim olmadı şampiyon olamadık nolcak ağlamaktan üzülmekten başka ne yapılır şimdi sıcağı sıcağına?samandırayı mı basalım hepsine ana avrat düz mü gidelim kötü olan morali daha fazla mı bozalım?ben yorumumu FENERBAHÇE için yapıyorum ilk defa şampiyonluğu kaybetmedik her kaybettiğimizde aynı şeyleri tartışmasakda adam gibi kimseyi kırmadan üzüntümüzü yaşasak gözyaşımızı akıtsak olmazmı?bu takım bizim canımız daha ötesi yok o formayı kim giyerse biz ona destek vereceğiz bu bu kadar basit...

Cem Özcan
14-05-2006, 22:22
ne kelimler şu anki ruh halimi ifade edebilir, ne de birşey teselli edebilir. biz kendi ellerimizle verdik bu şampiyonluğu. şunu yada bunu suçlamak değil mevzu. bir hata varsa takımıyla, yönetimiyle, taraftarıyla herkes düşünmelidir. oturdum ağlıyorum, hıçkırıklar içinde yazıyorum. kornalar, bağırışlar kulağımda çınlıyo şu anda. içim daralıyo. söylenecek çok fazlada birşey yok aslında. bu sene ittifaklara karşı mücadele verdik. şampiyon olsaydık kazanacağımız çok şey olacaktı bu kadar rakibe karşı. ama kaybettik ve emin olun kaybettiğimiz sadece bir şampiyonluk. belki bir sezonun emeği heba oldu diye düşünebiliriz. ama asıl olan önümüze bakmamız gerektiği. eminim ki önümüzdeki sezonlar bizim için çok çok güzel olacak günlere gebe. yeterki hatalarımızdan ders alalım. geleceğe umutla bakmayı unutmayalım ama her zaman arkamızda bıraktıklarımızı da hatırlayalım.

Burak Kayatunç
14-05-2006, 22:26
Neyse arkadaşlar ben susuyorum.. Biz nekadar destek verirsek verelim sustukça yanlışlar yanlışları doğurucak.. tek dileğim takımın başındakilerden birinin başına taş düşerde olanları gerçek manasında görürler...

Yiğit İşçioğlu
14-05-2006, 22:27
Bu ne kaybedilen ilk şampiyonluk ne de son olacak.. Maçın bitimi ile yalnız başıma bol bol yürüdüm.. Allahtan itü'nün içinde gsli yoktu çok ve sesleri ulaşmıyordu bana. Çok düşündüm, evet belki birçok kişiye saydırmak istiyorum ama gerçek taraftar bu değil, yapmayacağım bunu!

Belki api son dk atsaydı eline geçen fırsatları şimdi bağdat caddesinde olacaktık. Ama olmadı. Futbol bu..

En azından şunu biliyorum ki bu beni FENERBAHÇE'me daha da bağladı! Şu an elimde bir imkaan olsa samandıra ya gidip yakacağım meşalemi bekleyeceğim takımı.. Şampiyon olamadık, kupayı yine finalde kaybettik belki ama sonuna kadar alkışlamak istiyorum tüm hepsini!

Bizim sevgimiz, içimizdeki sarı ve lacivert aşkı sonsuzdur. Bizler kupaların, başarıların için sevmedik seni kanaryam! Seni FENERBAHÇE olduğun, TEK olduğun için sevdik!

Sonuna kadar da destekleyeceğim SENİ! Bıkmadan usanmadan...

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:29
asıl destek kötü zamanda verilen diilmidir?akan her damla yaşda bu desteğin ifadesidir...

Burak Erarslan
14-05-2006, 22:30
Bizim sevgimiz, içimizdeki sarı ve lacivert aşkı sonsuzdur. Bizler kupaların, başarıların için sevmedik seni kanaryam! Seni FENERBAHÇE olduğun, TEK olduğun için sevdik!

Sonuna kadar da destekleyeceğim SENİ! Bıkmadan usanmadan...

Hüseyin Kaplan
14-05-2006, 22:33
tamam kimse şuçlu değil bu kaçan şampiyonlukta tek suçlu var oda

BENİM!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşım herkes sinirli ortamı germe daha fazla

Mert Çubukçu
14-05-2006, 22:37

iste fenerbahce taraftarı...

Burak Kayatunç
14-05-2006, 22:37
peki bütün dediklerini kabul edelim olmadı şampiyon olamadık nolcak ağlamaktan üzülmekten başka ne yapılır şimdi sıcağı sıcağına?samandırayı mı basalım hepsine ana avrat düz mü gidelim kötü olan morali daha fazla mı bozalım?ben yorumumu FENERBAHÇE için yapıyorum ilk defa şampiyonluğu kaybetmedik her kaybettiğimizde aynı şeyleri tartışmasakda adam gibi kimseyi kırmadan üzüntümüzü yaşasak gözyaşımızı akıtsak olmazmı?bu takım bizim canımız daha ötesi yok o formayı kim giyerse biz ona destek vereceğiz bu bu kadar basit...

Aziz başkan geldiğinden beri bunu hep yaşıyoruz ben üst üste igs şampiyon olduğu zamanda bu forumdaydım ozaman ki yorumlarıda hatırlıyorum.. artık herkes biliyor aziz başkan takımın başında ve taraftar yırtınsada onun dediği olucak taraftar nekadar daum gitsin desede kalıcak çünkü neden aziz başkan geldi geleli hep onun dediği oldu.. benim haykırışım bu gözyaşlarına yazık türkiyenin çoğu ağlıyo şuan.. bu tablo çok görüldü Aziz başkan geldi geleli dökülen gözyaşlarını haddi hesabı yok... kaç sene oldu hala mı görmüyo doğruları niye inatlar devam ediyor.. benim üzüntüm bu..

Furkan Demir
14-05-2006, 22:39
Şu an kimseye kızmıyorum kızamıyorum! Onlar değil miydi bu noktaya kadar gelmemizi sağlayan bu heyecanı bize yaşatan bi taraf gülecekti o taraf 6s oldu ötesi yok şu an yemin ediyorum ölümüne Fenerbahçeli olduğumdan başka hiçbirşey hissetmiyorum!

İnadına Fenerbahçe !

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:40
Aziz başkan geldiğinden beri bunu hep yaşıyoruz ben üst üste igs şampiyon olduğu zamanda bu forumdaydım ozaman ki yorumlarıda hatırlıyorum.. artık herkes biliyor aziz başkan takımın başında ve taraftar yırtınsada onun dediği olucak taraftar nekadar daum gitsin desede kalıcak çünkü neden aziz başkan geldi geleli hep onun dediği oldu.. benim haykırışım bu gözyaşlarına yazık türkiyenin çoğu ağlıyo şuan.. bu tablo çok görüldü Aziz başkan geldi geleli dökülen gözyaşlarını haddi hesabı yok... kaç sene oldu hala mı görmüyo doğruları niye inatlar devam ediyor.. benim üzüntüm bu..

ya yapma nolur ya 2senedir şampiyon yapanda o böle konuşmayalım 2sene şampiyon yaptıında sevinmedinmi sen?bende aziz yıldırımdan yana diilim ama 1 şampiyonluğa dünü unutandan yanada diilim...

Burak Yayla
14-05-2006, 22:41
Haftasonu boyunca olanca yorgunluğumdan sonra oturup şampiyonluğu kutlayacağımıza adım gibi emin olduğum maçta istenilen sonucun görülmeyişi içimde çok büyük çöküntü yarattı.Ağladım bağırdım tekmeledim duvarları ama taraftar olduğum,o takımın asıl sahibi ben olduğumu hatırladım.Giydim formamı çıktım sokağa içimden mağrur bir tavırla başlayan "HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER" çığlıkları sözlere döküldü.Belki güldüler eğlendiler ama içimdeki bir gerçeği değiştiremediler : EMELLERE ULAŞAMAZSAN DA SEN EN BÜYÜKSÜN KANARYAM...

Forum Yönetimi
14-05-2006, 22:41

Değerli üyemiz Burak Kayatunç,

Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Aldığınız Ceza Puanı: 50

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Devrim Kılınçel
14-05-2006, 22:52
Aziz başkanımız yurdun heryerinde anasına avradına küfür yerken bırakın onun dediği olsun.O başkanımızdır daha bi adayınız varsa açıklayın.

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:54
Aziz başkanımız yurdun heryerinde anasına avradına küfür yerken bırakın onun dediği olsun.O başkanımızdır daha bi adayınız varsa açıklayın.

daha iisi olmadıkça arkasında durmalıyız aynen katılıorum kardeşim...

Baran Kutlu
14-05-2006, 22:55
RENKLERE AŞIĞIM..ne topçusuna,ne hocasına ne de başkanına!! FENERBAHÇE benim gönlümün kralıdır,SARI LACİ iSe SEVDAMIN RENGidir.

seninLe bizLer geLdik her yeRe
gönüL verdik biz bu renkLere
seninLe cehennem cennet bize
öL de öLeLim FENERBAHÇE..

Servet Güldeş
14-05-2006, 23:00

Daha ne söylenir ki...

Burak Kayatunç
14-05-2006, 23:00
arkasında olmasak zaten bu zamana kadar kalmazdı yaptığı güzel şeylerde var ama bazı konularda yaptıkları insanı çileden çıkartıyor..

Ozan Ercan
14-05-2006, 23:05
Takıma sevgimizin azalması mümkün değil zaten. Ama artık birilerinin 100. yıl öncesi düğmeye basması gerekli. Neyin değişmesi lazım ben yorumumu kendime saklıyorum ama daha az antipati toplayan bir başkan mı, daha iyi bir teknik direktör mü, daha kaliteli bir kadro mu ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyım..

Alican Günay
14-05-2006, 23:09
Daumsuz FenerLe ŞaMPiyoN OLuCaZ İnşaLLaH.. :'(

Çağlar Çağatay
14-05-2006, 23:11
daumlada olduk daumsuzda oluruz...

Mustafa Akdoğan
14-05-2006, 23:16
hepimiz üzüntülüyüz fakat birbirimize laf atmanın da anlamı yok..bu takımı 2sene şampiyon yaptı da bu takım top mu oynadı soruyorum size??? 76 lig macını da izledim we hepsinde aynı kaygıyla karsı karsıya kaldım--bu takım hala iyi oynamasını ögrenemedi ögretemediler--- artık bu takımı takım yapacak ii top oynatacak bi teknik adam gelmeli bunu anlamak için illa şampiyonluk mu gitmeliydi?daumun bu sene takımda kalmasını anlayışla karsılıodum çünkü '2kez sampıyon yaptı bizi' nasıl gönderilir denecekti..taraftarına layık bir fenerbahce görmek istiyorum artık...bu yorumuma da katılmayıp bana laf atanlara da dicek bşiyim yok çünkü bu anlattgım gerceklere ragmen daumu sawunursa ben ona karsılık wermeye tenezzül bile etmem...

Şabettin Doğan
14-05-2006, 23:18
biz FENERBAHÇEMİZİ şampiyonluklar ve kupalar için sevmedik..

sonsuza kadar da seveceğiz..

bunu da yaşamak varmış..son hafta şampiyonluğu kaptırmak varmış...

bu futbolcular bu teknik kadro bu yönetim bizleri 2 sene şampiyon yaptığında bağrımıza nasıl basıyorsak şimdide basacağız.çünkü biz FENERBAHÇEYİ seviyoruz FENERBAHÇEYE emek verenleri seviyoruz...

ama bu demek değildir kaçan şampiyonluğun sorumlularını tartışmıycaz düşüncelerimizi belirtmiycez.bize yakıştığı gibi olucak herşey.kimseye hakaret etmeden kimseye ''defol Allah belanı versin'' demeden..

son olarak:

seni sevmek deli gibi yürek ister
bu kalpler bir tek sende titrer
bir ALLAH ım olsun
birde sen ol FENER...

Mesrur Yersel
14-05-2006, 23:19
abi o degilde iş buraya kadar kalmamalıydı, son haftada olması yıktı hepimizi. daumlu fener abi kotu baslar kotu bıtırır ...3 senedir boyle...

Muzaffer Eken
14-05-2006, 23:19
sonuna kadar,
alayına inadına,ölümüne FENERBAHÇE !

Mert Çubukçu
14-05-2006, 23:20
bir ALLAH ım olsun
birde sen ol FENER...

bir ALLAH ım olsun
birde sen ol FENER...

bir ALLAH ım olsun
birde sen ol FENER...

bir ALLAH ım olsun
birde sen ol FENER...

daha baska bir soze gerek yok.. bakin icinde ne sampiyonluk geciyor nede kupa geciyor..

Nadir Arslan
14-05-2006, 23:37
1 buçuk saate yakın zaman oldu staddan çıkalı...
Yiğitin bahsettiği durumun daha da ilerlemiş bi hali mevcut ben de ve diğer arkadaşlarımda...
şuan bi eve toplandık ve salak salk birbirimize bakıyoruz..

Her şeyiyle muammalar zinciri olan bir organizasyonun ardından (elimizden pek bi şey gelmese de) girdiğimiz satddan boynu bükük ayrılmak nasıl koydu anlatamam.
Hepimizn bir sene boyunca öyle ya da böyle bişeyler kattığı, heyecanla ve 4 gözle beklediği şampiyonluk bizlerin gözü önünde UÇTUUU GİTTİİ...

ne diyelim sağlık olsun artık..

Her türlü eksiklik ve aksaklığa rağmen FENERBAHÇE'mizi ve bizleri burda yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizle....

Ahmet Mumcuoğlu
14-05-2006, 23:38
off.. listemdeki gs lilerin msjlarının nerdese hepsinde fenere bi laf sokmalar falan filan, nerdese hepsi kendilerinin sampiyon olmasına değil de bizim sampiyon olamamıza seviniyorlar. bu nefret bu kin nereye kadar sürecek daha? bende mi bi terslik var bilmiyorum ama şu anda duyduğum üzüntüde gs nin sampiyon olmasının en ufak bi katkısı yoktur, tamamen biz sampiyon olamadık die deli gibi ağlamak istiyorum. bize karşı oluşan bu nefretin, belki bazılarınız katılmayacaktır ama tek sorumlusu olarak aziz yıldırım'ı görüyorum. fenerbahçe için yaptıklarına saygım sonsuz, o stad, o tesisler, her bransta basarılı takımlar ama fenerbahce dısındaki isimlerle olan ilişkisine baktığımda hic olumlu seyler göremiyorum. takımdaki değişikliklerin yapılmasından önce aziz başkanın artık görevini bırakmasını isterdim. bu yazıyı da şu yüzden yazdım: ne kadar doğru bilemiyeceğim ama maçtan sonra suadiye de fb li bikaç taraftar 9 yasında bi cocugu olduresiye dovmusler :(
yani artık sampiyonlukların da hic bi tadı kalmadı. kacırılan sampiyonlugun üzüntüsünü bile dogru durust yasamıyorum nerdeyse. her hafta memleketin her tarafında futbol kavgası yuzunden onlarca insan yaralanıo, hatta inönü de adam bile öldürüldü. ne zaman bu hale geldik biz?... :(

Ahmet Mumcuoğlu
14-05-2006, 23:47
aryıca maç bittikten sonra, bu siteye yazdıkları destek yazılarıyla kendimi biraz daha iyi hissetmeme neden olan bütün fenerbahceli kardeşlerime teşekkür ediyorum ve bir kez daha fenerbahçeli olduğum icin gurur duyuyorum.

Furkan Demir
14-05-2006, 23:50
Sadece Fenerbahçe :'( :'( :'( :'(

Hayriye Çam
14-05-2006, 23:53
candan öte sevmedik mi seni kanaryaaa...

o zaman sonuna kadar yanında..

inadına alayına ölümüne kanarya...

Hakan Altunay
15-05-2006, 00:05
Sen şampiyon olmasan da
Kupaları almasan da
Seviyorum işte var mı diyeceğin?

Allah aşkına arkadaşlar.Şu başlık altında veya herhangi bir başlık altında ona buna sallamayın.Tamam takım kötü oynamış olabilir şu olabilir bu olabilir.Ama bir kişi varsa ki ben Fenerbahçe'yi kupaları için seviyorum diyen, O da zaten ipral etsin bu forum üyeliğini çeksin gitsin.Yapmayın etmeyin kenetlenme zamanıdır, BİR olma BİRLİK olma zamanıdır

Funda Meriç
15-05-2006, 00:09
Hala yüzümde tebessüm oluyosa bu acıdan sonra, renkleri içindir, adı içindir, tarihi içindir...

Rabbim Fenerbahçeli yazmış kaderimi, bundan yüce mutluluk olur mu..

Kupa da geçici, şampiyonluk da geçici, ömür de geçici..Satmadım rengimi, satmadım takımımı..Çok şükür...

Sağlık olsun, bu heyecanı yaşattı ya..İyi ki......

Erkut Yeğen
15-05-2006, 00:33
Bana en çok dokunan,50 yaşındaki annemin böyle bir günde beni kapıda gözü yaşlı karşılaması oldu.Galiba o direkten dönen top benim kabusum oldu.Meğer 5 cm aşağıda kader bekliyormuş bizi titriyorum:(Tekrar tekrar perde perde iniyor gözlerime.:(Tüm Türkiye ittifağına kadeh kaldırsın,rahat uyusunlar.Ama asla unutmasınlar,Kazandığında sevmiyorum seni Kaybettiğinde sevdiğim kadar...... :'( :'( :'(

Ölümü yaşamak desem,acısı
Sanki cehennem ateşi geldi,yüreğimizi yaktı
Dökülen gözyaşlarından büyük olmadı,kupasıda,şampiyonluğuda
Dayanamıyorum,hüngür hüngür bu kez de aksın kahıra
Ben seni,bizi seviyorum
Formanı,terli terli
Şaibesiz renklerini
Duy sesimi
Seni seviyorum
Dudağımdan,çıkmadı adından başka bir yar
Sadece senin sevincine,üzüntüne haykırdım
Sana patladı avuçlarım,ve yine sana teslim yarınım
Acıtmıyor sevdan
Sarı kanaryam...
:'( :'( :'(

Mustafa Ünal
15-05-2006, 03:08
bugün mucizeler günüydü..herşey mucize..

arkadaşlar suçlu aramak için burda değiliz..burası mahkeme de değil suçluları cezalandıracağımız..anlıyorum hepiniz üzüntü ve keder içinde bazı şeyleri düşünmeden söylüyorsunuz..ama yine de bişey diyemiyorum..

aklıma oturup ağlamaktan başka bişey gelmiyor..ama yapmamalıyım yapmamalıyız..

bence bu üzüntüyü atlatıp en kısa zamanda gelecek sezonun hazırlıklarına başlanmalı..çünkü 100.yılımız..

boşverin vardır bunda da bir hayır..100.senemizde olmaları daha mı iyiydi?ellerine emzik gibi oldu şimdi..peki seneye bu emziği ellerinden almakta bizim elimizde..

Lütfen bunu yapalım..Lütfen!

Baran Kutlu
15-05-2006, 03:20
mustafa kardeş iyi diyosun,güzel diyosun ama bu aksam şampiyon olmak da bizim elimizde degil miydi.. :(

Gözde Molla
15-05-2006, 09:51
ben de içimi dökmek istedim ama hisllerimi kelimelerle anlatamıyorum ki. :'(gece yatıp 1 hafta kalkmamak istedim bu haftayı yaşamamak için.Çekilecek çilemiz varmış ne diim başka kader böyleymiş.Bu üzüntüyü,hayal kırıklığını,bu cehennem azabını çekmek lazımmış.Üzüldüğüm şey kupa değil.Hiç bir zamanda hiçbirimizin derdi kupa olmadı zaten.Fenerbahçemin kendni bu duruma düşürmesine üzülüyorum.Hiç haketmeyen bir takımın bizim sayemizde mutluluğu yaşamasına üzülüyorum.bu sevinci yaşayan taraftarın biz olmadığımıza üzülüyorum.İçim acıyo :'( :'( :'(

Murat Karaman
15-05-2006, 11:00
Dün ne isek,bugün de o'yuz..!

Varsa da FENER,yoksa da FENER!

Erhan Gülhan
15-05-2006, 12:23

+1

Emre Uygun
15-05-2006, 12:44
seni sevmek deli gibi yürek ister bu kalpler birtek senle titrer bir Allahım olsun birde sen ol FENER
herzaman yanındayız.

Arif Şahin
15-05-2006, 13:04
ben sevdiğimin peşinde koşmaya devam edeceğim...

Yunusemre Coşan
15-05-2006, 13:06
Şampiyon olmak elimizdeydi. Olmadı..

Üzüldük..Yıkıldık ..Kahrolduk..Burnumuzun direği sızladı..İçimiz acıdı..Yüreğimiz burkuldu.. Ciğerimizden bir şeyler koptu.. Hakkımızdı, alamadık gitti..

Bize bu heyecanı Futbolcularımız yaşattı.. Daum yaşattı.. Yönetimimiz yaşattı.. Taraftarımız yaşattı.. Heyecanı FENERBAHÇE yaşattı bize...
Gururluyum FENERBAHÇE canın sağ olsun.......

Sertaç Banko
15-05-2006, 13:13
Kupaları için takım tutsaydık ciNconlu olurduk.

Öyle sevgiki tarif edilmez
Fenerli olmayan kimse bilemez
Seni bizden başka kimse sevemez
Fenerim herşeyim.

Erhan Şişli
15-05-2006, 13:31
Benim gönlümün şampiyonu Fenerbahçe...
64L4T4S4R4Y ve onun çirkef taraftarı boşuna şampiyon olduk diye sevinmesin >:( Nasıl şampiyon olduklarını,UluSOYSUZun son haftalarda kendilerini alenen nasıl kayırdığını tüm Türkiye gördü.
Benim içim rahat.Bu sene 4 maç yaptık sözde şampiyonla 3'nü kazandık,1'ni kaybettik.17 eziğin tamamını sahada yendik biz..BAZILARI gibi fakir-fukara edebiyatı yapmadan, dilenciler gibi sadaka beklemeden yaptık bunları.Takımımız fazlasıyla haketti bu şampiyonluğu ama olmadı.Canları sağolsun.

17 ezik kulüp + uluSOYSUZ ve federasyonu + selçuk dereli ve aynı mantalitede olan hakemler + şerefli medyamız(!) KINA YAKIN her yerinize >:( Bir daha geçmez bu fırsat elinize. FENERBAHÇE büyük bi camia.Yıkılmaz böyle çirkefliklerle,dalaverelerle...

Gelecek sene yine topunuza karşı dimdik ayakta durcaz ve hepinizi geçip mutlu sona biz ulaşıcaz.

YENSENDE YENİLSENDE TARAFTARIN SENİNLE
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SENİNLE BİRLİKTE...

Murat Karaman
15-05-2006, 13:42
Sınavım vardı..Girdim,çıktım..Moralim o kadar bozukki yazacak bişey bulamadım kağıda..Okula bikaç gün gitmemek iyi olacak benim için..

Bahriye Tekin
15-05-2006, 14:04
Nasıl anlatılır hissettiklerim bilmiyorum... Ama anladığınıza eminim... :'( :'(
Maçı izlemedim. Garnie nin kapısında içerden gelen seslerle kahroldum. Kızdım çok fena, bu formayı koysan gelir zaten buraya kadar, bi 90 dk dedim ama olmadı işte... İttifak galip geldi mi desek, biz beceremedik mi desek bilmiyorum hiç... >:( :-X :'(
Uzatmalardaki işkence golünden sonrasını hatırlamıyorum zaten. Ne kadar ağladım bilmiyorum ama tüm gece sokakta boş boş otururken ne kadar yandığını düşününce, çok ağlamışım sanırım. Hala ağlıyorum. Daha söyleyebileceğim çok şey var belki ama hiçbiririn bi anlamı yok bu saatten sonra. Kısmet değilmiş ne diyelim... :'( :'(
Önümde FENERBAHÇEM için yapmam gereken bi dolu şey var çok kısa bi zamanda hemde, bu şoku atlatamadan. Allah yardım etsin...
Nolur biri bana bunlar olmadı desin, uyandırsın uykumdan, rüya olsun bunlar nolur... :'( :'(

Celal Tunalıoğlu
15-05-2006, 14:14
Atkınızı takın,formanızı giyin öyle gidin okulunuza dik tutun basınızı..

sen şampiyon olmasanda,kupaları almasanda,denizliye koymasanda seviyoruz işte var mı diyeceğin ?

Orçun Tezol
15-05-2006, 14:43
Dün gece ihraç ettim kendimi belki saçma birşeyler yazmamak ve belkide bazı arkadaşların kalbini kırmamak adına...

Berbat bir gecenin sabahında şöyle bir mesaj aldım. Kimdenmi??
ANNEMDEN!

"Biliyorum canım oğlum bu şampiyonluğu bana hediye etmek istediğini.Olsun ben en güzel hediyemi sana sahip olduğumda almıştım zaten.Nolur çok aglama yavrum.Bizimle alay edenlerede kızma.Çünkü 100.yılımızda sıra bizde.Seni Seviyorum"

Bende Seni Seviyorum Anne.SENİ ÇOK SEVİYORUM BE FENERBAHÇE!!! :'( :'( :'(

Allah hepimize tekrardan güneşli günler görmeyi nasip edecektir zaten.

Not: Garnie çıkışında mendil uzatan bayan renkdaşımıza teşekkür edemedim.Özür dilerim kendisinden ama konuşacak durumda değildim...

Herkezin huzurunda binlerce kez Çok teşekkür ederim...

Mustafa Akdoğan
15-05-2006, 14:59
Benim gönlümün şampiyonu Fenerbahçe...
64L4T4S4R4Y ve onun çirkef taraftarı boşuna şampiyon olduk diye sevinmesin >:( Nasıl şampiyon olduklarını,UluSOYSUZun son haftalarda kendilerini alenen nasıl kayırdığını tüm Türkiye gördü.
Benim içim rahat.Bu sene 4 maç yaptık sözde şampiyonla 3'nü kazandık,1'ni kaybettik.17 eziğin tamamını sahada yendik biz..BAZILARI gibi fakir-fukara edebiyatı yapmadan, dilenciler gibi sadaka beklemeden yaptık bunları.Takımımız fazlasıyla haketti bu şampiyonluğu ama olmadı.Canları sağolsun.

17 ezik kulüp + uluSOYSUZ ve federasyonu + selçuk dereli ve aynı mantalitede olan hakemler + şerefli medyamız(!) KINA YAKIN her yerinize >:( Bir daha geçmez bu fırsat elinize. FENERBAHÇE büyük bi camia.Yıkılmaz böyle çirkefliklerle,dalaverelerle...

Gelecek sene yine topunuza karşı dimdik ayakta durcaz ve hepinizi geçip mutlu sona biz ulaşıcaz.

YENSENDE YENİLSENDE TARAFTARIN SENİNLE
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SENİNLE BİRLİKTE...

+1

Baran Kutlu
15-05-2006, 15:16
Berbat bir gecenin sabahında şöyle bir mesaj aldım. Kimdenmi??
ANNEMDEN!

"Biliyorum canım oğlum bu şampiyonluğu bana hediye etmek istediğini.Olsun ben en güzel hediyemi sana sahip olduğumda almıştım zaten.Nolur çok aglama yavrum.Bizimle alay edenlerede kızma.Çünkü 100.yılımızda sıra bizde.Seni Seviyorum"

Bende Seni Seviyorum Anne.SENİ ÇOK SEVİYORUM BE FENERBAHÇE!!! *:'( :'( :'(

okurken tüylerim diken diken oldu.hepimiz annemize hediye edecektik ama olmadı,malesef elimizden birsey gelmiyor..ne yapalım ne olursa olsun SevdamıN ReNGi SARI & LACi

Emre Genç
15-05-2006, 15:38
laik'sek CUMHURİYETİMİZ,aşıksak SEVGİLİMİZ, mutluysak NEDENİMİZ, aldığımız nefesimiz, mevzulara giderimiz, yaşıyorsak SEBEBİMİZ, her cefaya nedenimiz FENERBAHÇEM olsun...

fenerbahçem benim biricik sevgilim
söyle senden başka kimim var benim
seninle ağlarım seninle gülerim
söyle senden başka kimim var benim

Serhat Özcan
15-05-2006, 15:45
abi ne desem boş ama yinede ölümüne fenerbahçeliyim gönül isterdi dün gece sallıyalım heryeri ama hayırlısı buymuş demekki...
sen uyu ben deplasmanlara kaçayım...
yolda hafiften cigara sarayım
sevgilim bu gece bekleme beni...
sendende önce gelir fener sevgisi...

Burhan Günarslan
15-05-2006, 16:20
bütün sene yapılan emekler dün gece son bir 90 dakikidakinden önemli değildi herşeyi unuttuk bu maça motive olduk motive olduk derken sadece taraftar motive olmuş sahadakiler değil

Hüseyin Uyar
15-05-2006, 16:40
Şunu herkesin bilmesini isterim,biz bu takımı herşeyiyle sevdik ve de ölene kadar da seveceğiz çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ.

Burhan Günarslan
15-05-2006, 16:52
dün maç bitti eve dönerken ağlaya ağlaya dönüyorum yanımdan geçen kornaları duymadan evime ilerledim boynum bükük sonra eve geldik odama kapandım yarım saat çıkmadım sonra ev arkadaşım geldi gs li o geldi diye çıktım odamdan onu kutlamak için neyse sinirlerim yavaş yavaş geçiyordu bi yemek filan hazırladım kendimi yemeğin ortasındankey yine aklıma geldi nasıl ağlıyorum sular seller gibi hıçkırıklara bağulacaktım ev arkadaşım korktu "ne oldu lan" filan deiyp durdu paso yemek yerken bişeymi oldu diye yanımda söylenip durdu benden tık yok ağlamaya devam sonra FENERBAHÇE için mi dedi sonrasını anlatmayayım

Murat Karaman
15-05-2006, 16:53
Futbol 90 dakika derlerdi de inanmazdım..
33 Haftanın emeği 90 dakikada hiçe sayıldı :(

Doğa Aydın
15-05-2006, 17:18
Bu sevda bitmez gönüllerde...

Onur Ferger
15-05-2006, 17:29
ÜZÜNTÜ ACI KEDER EMEKLER HEPSİ ŞU 90 DAKİKAYA BAĞLIYDI BUNU HEPİMİZ BİLİYORDUK SANIRIM BUNU BİLMEYEN YA 11 KİŞİ VARDI YADA TEK BİRİSİ ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI 100.YILIMIZDA BİR KEZ DAHA HERKESE TEK OLDUĞUMUZU İSPAT ETME ZAMANDIR

Hakan Güneş
15-05-2006, 17:34
dun son 20dk seyredemedım..cıktım cafenın dısarısına temız hava almak ıcın..tam o sırada yandan bıı golll sesı..tum dunyam yıkıldı..yandakı ses cınconluların bagrısmasıydı..ıste o an gozlerım karardı ,tansıyonumdustu..kalbım tekledı sankı..o gol bana hancer gıbı saplandı..
mac bıttı arkadasalrımı tesellı etmek ıcın hepsıyle tek tek ılgılendım..ama herkes aglıyorr..kıtlendım,dondum kaldım..
aklıma pederbey geldı..tek basına macını seyredıcektıı..korktum endıse ettım,cebe sarıldım hemen ama konusamadım,kıtlnedım,aglıcagımı anladım kapattım cebı..sonra konustum allah sukur peder beyde ıyıydı..
sonra cafenın karsınında 100 kısı toplanmıs tezahurat yapıyor ..herkesı yoladım eve..4-5 arkadas o 100 kısının onunden sarı_lacıvert renkelrımızle onurlu ve gurulu bı sekılde kafamız dık gectık onlerınden...bıze laf attıyorlardı ,ama o laf attanların hepsını de tanıırm ,sesımızı cıkarmadaın gectık gııttık...

Hakan Güneş
15-05-2006, 17:36
dıcem sudur kıı fenerbahcemızı bızım saglımıza etkı edecek kadar cok sevıyorsak ozaman bız dunyanın en mutlu ınsanları olmalıyız

İlker Kökdemir
15-05-2006, 17:44
Ondan Başkası Yalan Yaşama Sebebim Herşeyim Daha NE Diyeyim Kendimi Tedavi Etmeye Başladım Bile Her Zaman Olduğu Gibi Sarı lacivert Geziyorum.Evde Videolar,Klipler izliyo,tezahurat ve marşlar dinliyorum.Haftaya BOLUDAKİ Bahar Şenliğini Düşünüyor Ne Kadar Büyüğüzki diyorum Yine Beraber Olacağız Arkadaşlarımla Diye Düşünüyorum.

FENERBAHÇE SENİNLE YAŞAMAK VE ÖLMEK İSTİYORUM

Sertaç Banko
15-05-2006, 17:58
http://www.antu.com/hepdestektamdestek.swf

Adnan Eker
15-05-2006, 18:46
:'( :'(Bizlere bu gözyaşlarını döktürenleri UNUTMAYACAĞIZ!!
Gönül isterdiki dün galip gelip hepsini sustursaydık.Olmadı.Ama biz YILMAYACAĞIZ!!Bugünün yarınıda var.Dün olmadı ama yarın MUTLAKA KAZANACAĞIZ!!

Güzide Ören
15-05-2006, 18:51
:'(:'(:'(:'(

Furkan Demir
15-05-2006, 18:58
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3618

Merve Sezen
15-05-2006, 18:59
ne denir ne söylenir ki..
kelimeler kifayetsiz kalıo... şampiyonluk gitti..

gsli arkadaşım benimle dalga geçio.. bende bi kerede bizi yenip şampiyon olun diorum bana "lig uzun bi maraton iki maça bakmıo işte önemli olan zirvede olmak" dio.. haklı yada diil artık önemi varmı?

ama kim ne derse desin Allahım bu nasıl bi trajedidir yaa... şampiyonluk kutlamaya kadıköye güle oynaya gidip ağlaya ağlaya dönürom...sabah uyandıımda ev arkadaşıma akşam maçmı vardı diorum yaşadıklarımın kabus olduğunu söylemesini bekleyerek..

artık gerçekle yüzleşiorum bi daha böyle kabuslar yaşamamayı dileyerek...

Onur Aloğlu
15-05-2006, 20:29
Kurşunu yersiniz, vurulursunuz... Aslında fazla bir şey hissetmezsiniz sıcağı sıcağına ama can havliyle bağırır, isyan edersiniz halinize. Fakat duyduğunuz acı, tedavi sırasında duyacağınız acının yanında bir hiçtir...

Ne zamanki yara aldığınız yer sızlamaya başlar, işte o zaman yaranın dehşetini, büyüklüğünü anlarsınız. Bundan sonra ağlamak, dert yanmak, isyan etmek boşunadır. Belki de bunları yapmaya takatiniz yoktur.

Acıyla yüzleşmenin vakti gelmiştir... Duru bir zihinle olanları gözden geçirirken, o kör kurşunu nasıl yediğinizi düşünürken, çıldırtan acı şiddetini daha da arttırır. Taa iliklerinize kadar hissedersiniz.

Olanları düşünüyorum, içim daha fazla kararıyor. Appiah'ın son şutunu düşünüyorum; topun bir an kalecinin sağından filelerle kucaklaştığını hayal ediyorum, olacakları tahmin ediyorum ancak dışarıdan gelen korna sesleri benim acıyla yüzleşmemi istiyor sanki.

Antu daki şampiyonluğa geri sayım 00:00:00 ı çoktan geçmiş " -1 gün 23:52:24..23..22" gösterirken bir an yalnız kaldığımı sandım. Uzun uzun baktım ekrana. Belki de uzun yıllar boyunca o anı unutamayacağım.

Dünden beri içim bir garip. Kalbime yakın bir yerde bir ağırlık var. Zaman zaman büyüyor, işte o anlarda başım dönüyor gözlerim kararıyor. Sabahtan beri iki üç defa kaldırıma oturmak zorunda kaldım. Elimden ise bir şey gelmiyor. İlk başlarda boğazımda duran taş şimdi yerini huzursuzluk veren bir boşluğa bıraktı.

Deliler gibi içmek, kendimi sokaklara vurmak istedim bu sabaha karşı. İçip şişeleri duvarlarda kırmak istedim.Birinin omzuna başımı yaslayıp deliler gibi ağlamak istedim.

Yapamadım...

Belki ağlasaydım içimdeki bu derin üzüntünün üstesinden az da olsa gelebilirdim. Kurşunu oradan çıkartabilirdim...

Şimdi ise içimdeki kurşunla geziyorum. Gittikçe büyüyor. Belki de önümüzdeki haftalarda 22lik top mermisine dönüşecek.

İlerleyen yıllarda bu mermi gitgide eriyecek ama emin olduğum bir şey var; ne kadar erirse erisin ufak bir parçası daima orada olacak, yara izine bakıp bu günleri hatırlayacağım...

Aynı şeyleri hissetmek az da olsa hafifletse ya acıyı...

Ah be Mesut, ah be... AH!

Selcen Toraman
15-05-2006, 21:15
Kurşunu yersiniz, vurulursunuz... Aslında fazla bir şey hissetmezsiniz sıcağı sıcağına ama can havliyle bağırır, isyan edersiniz halinize. Fakat duyduğunuz acı, tedavi sırasında duyacağınız acının yanında bir hiçtir...

Ne zamanki yara aldığınız yer sızlamaya başlar, işte o zaman yaranın dehşetini, büyüklüğünü anlarsınız. Bundan sonra ağlamak, dert yanmak, isyan etmek boşunadır. Belki de bunları yapmaya takatiniz yoktur.

Acıyla yüzleşmenin vakti gelmiştir... Duru bir zihinle olanları gözden geçirirken, o kör kurşunu nasıl yediğinizi düşünürken, çıldırtan acı şiddetini daha da arttırır. Taa iliklerinize kadar hissedersiniz.

Olanları düşünüyorum, içim daha fazla kararıyor. Appiah'ın son şutunu düşünüyorum; topun bir an kalecinin sağından filelerle kucaklaştığını hayal ediyorum, olacakları tahmin ediyorum ancak dışarıdan gelen korna sesleri benim acıyla yüzleşmemi istiyor sanki.

Antu daki şampiyonluğa geri sayım 00:00:00 ı çoktan geçmiş " -1 gün 23:52:24..23..22" gösterirken bir an yalnız kaldığımı sandım. Uzun uzun baktım ekrana. Belki de uzun yıllar boyunca o anı unutamayacağım.

Dünden beri içim bir garip. Kalbime yakın bir yerde bir ağırlık var. Zaman zaman büyüyor, işte o anlarda başım dönüyor gözlerim kararıyor. Sabahtan beri iki üç defa kaldırıma oturmak zorunda kaldım. Elimden ise bir şey gelmiyor. İlk başlarda boğazımda duran taş şimdi yerini huzursuzluk veren bir boşluğa bıraktı.

Deliler gibi içmek, kendimi sokaklara vurmak istedim bu sabaha karşı. İçip şişeleri duvarlarda kırmak istedim.Birinin omzuna başımı yaslayıp deliler gibi ağlamak istedim.

Yapamadım...

Belki ağlasaydım içimdeki bu derin üzüntünün üstesinden az da olsa gelebilirdim. Kurşunu oradan çıkartabilirdim...

Şimdi ise içimdeki kurşunla geziyorum. Gittikçe büyüyor. Belki de önümüzdeki haftalarda 22lik top mermisine dönüşecek.

İlerleyen yıllarda bu mermi gitgide eriyecek ama emin olduğum bir şey var; ne kadar erirse erisin ufak bir parçası daima orada olacak, yara izine bakıp bu günleri hatırlayacağım...
cok güzel tercüman olmussun hislerime kardesim tek farkım ağlamaktan gözlerim şiş...

Murat Karaman
15-05-2006, 21:21

Yapamadım...

Eline,yüreğini sağlık Mesut..Hepimizin hislerini dile getirmişsin..

Eray Karabağlı
15-05-2006, 21:30
İçimi dökmek istiyorum,ama konuşamıyorum.Söleyeceklerim çünkü kendimi rahatsız ediyo.

Bahriye Tekin
15-05-2006, 21:47

Yapamadım...

:'( *:'( *:'(
bunun üzerine deliler gibi kendini kaybedip sabaha kadar sokakta boş boş gezmeyi eklersek benim halim işte...
Sayemde Fenerbahçeli olan küçük kardeşim şimdi 8 yaşında. Dün maçtan sonra aradı, ağloyordum üzülmesin diye konuşamadım. Hıçkıra hıçkıra ağmış ondan sonra yarım saat. Bu nasıl bir aşktır 8 yaşındaki çocuğu ağlatacak... İçim sızladı tekrar. Yüreğime oturan taş daha ne kadar kalır orda bilmiyorum da...
Hepsine, herkese inat seviyoruz!
Sonsuza kadar yaşa FENERBAHÇEM!!!

Atilla Çevik
15-05-2006, 21:53
Ne desem boş rahatlayamıyorum. Ne FENERBAHÇEME nede camiama söz söyletmiyorum herkese karşı başımı dik tutuyorum.çünkü ben FENERBAHÇELİYİm. ne kupa için ne şampiyonluk için sevdim ben sadece ......

Erkut Yeğen
15-05-2006, 21:59
artık en nefret ettiğim soru ''Fenerbahçe sana veriyor?Parayı futbolcular kazanıyor sana ne oluyor''üzülüyorsun kahroluyorsun,gına geldi ya:(
Anlatamıyorsun kimseye,bu tutkuyu,gönül bağını...
Üzüntüm...bu taraftar,sizler...Deplasmandan deplasmana giden,emek bekçileri..karşılığını alamadık,aklım dün gecede kaldı her yazılanı okudukça burada içim titriyor,burnum sızlıyor,gözlerim yaşlanıyor...

Ahmet İnal
15-05-2006, 22:05
Bu gözler bunuda görecekmiş,bu yürek bu acıyıda tadacakmış ne denirki ama bu nesil asla ama asla dün geceyi unutmayacak hala inanamıyorum gözümü kapatıyorum appiahın vuruşu auta değil filelere gittiği anı düşünüyorum sanki fani dünya 2 ye ayrılmış gerçeği orada ben işlediğim bir günah yüzünden bunu çekiyorum niye ya niye evet biz bu takımı kupaları için sevmedik ama böylesine bir acıyıda hak etmedik ne günahımız vardıda bizim bunları yaşadık
dün gece eve gelirken kendimi badmintona eskrime falan adamayı düşündüm salla dedim futbolu ama bu yalana kendimde inanamadım ağustos gelecek heyecan başlayacak bu sefer çok şey farklı olacak aldırmayın boşverin sarı kırmızı çaputlara

Emre Genç
15-05-2006, 22:19
artık en nefret ettiğim soru ''Fenerbahçe sana veriyor?Parayı futbolcular kazanıyor sana ne oluyor''üzülüyorsun kahroluyorsun,gına geldi ya:(
Anlatamıyorsun kimseye,bu tutkuyu,gönül bağını...
Üzüntüm...bu taraftar,sizler...Deplasmandan deplasmana giden,emek bekçileri..karşılığını alamadık,aklım dün gecede kaldı her yazılanı okudukça burada içim titriyor,burnum sızlıyor,gözlerim yaşlanıyor...

onlara en güzel cvp sanırım şu ;

öyle bir sevgiki tarif edilmez FENERLİ olmayan kimse bilemez bilemez seni bizden başka kimse sevemez FENERİM HERŞEYİM...

Yeliz Özdemir
15-05-2006, 22:26
hepimiz çok üzüldük.denizlide olmak daha bi zordu.aglayarak,bağırarak sokaklarda gezdik. ama herşeye rağmen FENERBAHÇEmizi seviyoruz. bütün camiamıza geçmiş olsun...

Onur Şencan
15-05-2006, 22:48
bi gün deil,365 gün Takım tutulur,tutan adam delikanlıysa o takımın adı FENER olur, Ayrıca Fenerlinin başı herzaman dik olur.saygılar

İlker Kökdemir
15-05-2006, 23:14
Yeter ya nereye kadar gidecek :'( :(

Burak Çankaya
15-05-2006, 23:30
Fenerbahçem çocukluğumun katiliydi şimdi de gençliğimin.. Beni üzen ben aşık olduğum renkleri desteklemek için 2 günde 2 defa İzmir-Denizli yaparken bilet kuyruğunda içeri girerken,2 hafta önce kupa maçından önce takımı karşılarken biber gazı yerken, sahadaki futbolcuların ruhsuzlukları..Eğer sahada mücadele edilse kimse ağzını açmazdı zaten dün gece maçtan döndüğümden beri bitkisel hayatta yaşıyorum herşey kabus gibi umarım öyledir eğer öyleyse biri beni hemen uyandırsın...
Ama herşeye rağmen

SEVİYORUM İŞTE...

Erhan Şişli
16-05-2006, 09:59
Bugün yepyeni bi gün.O berbat gecenin kalbimizde açtığı yara artık kanamıyor,yavaş yavaş kabuk bağlıyor.Yapacak bişey yok arkadaşlar.Bizler kupa için sevmedik bu renkleri ve bi şampiyonluk içinde takım değiştirmicez.

Bize bu ızdırabı yaşatan şerefli medyamıza(!), 17 tane ezik takıma ve onların başı olan uluSOYSUZa göstermemiz gereken çok önemli bişi var.

FENERBAHÇE TARAFTARI HİÇ BİR ZAMAN TAKIMINI YARI YOLDA BIRAKMAZ...

Ülkü Selvi
16-05-2006, 15:48
sen şampiyon olmasanda
kupaları almasanda
denizliye.......da
seviyoruz işte varmı diyeceğin...

Zafer Duran
16-05-2006, 19:20
... koymaya hiç gerek yok neyse onu yazz dogrusu da bu zatenn

Katife Keskin
16-05-2006, 23:01
bu sene ilk defa maçlara gittim,stadı yakından gördüm,o coşkuyu hissettim ve şampiyonluğu yakından görmek için kadıköye kutlamalara katılmaya gittim.ama ilk defa vapura mutsuz ve üzgün bindim.o kadar üzgündüm ki ağlayamadım bile.öylesine emindimki şampiyonluktan,mutluluktan sarhoştum.şimdi ise mutsuzluktan sarhoşum. :'(

Serhat Özcan
17-05-2006, 16:25
trübünlerde,hep dillerde
efsanesin gönüllerde
dar ağacında olsak bile
son sözümüz fenerbahçe