PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizi Fenerbahçeli Doğuran Annelerimize Minnettarız

Servet Güldeş
14-05-2006, 11:37
http://tinypic.com/51dkzq

Bu mutlu günde tüm renktaşlarımın annelerinin Anneler Gününü kutlamak istedim...

Cem Özcan
14-05-2006, 11:55
tüm arkadaslarımızın annelerinin anneler gününü kutlar ellerinden öperim..

Mert Çubukçu
14-05-2006, 11:56
tüm annelerimizn anneler gununu kutlarız...

Yusuf Sünbül
14-05-2006, 12:28
Tüm Annelerimizin(Tüm Eziklerin Annelerininde) ANNELER GÜNÜ Kutlu olsun

İlker Kökdemir
14-05-2006, 12:37
Bütün Annelerin Ellerinden Öperim.Onlarla Beraber Mutlu Bir Ömür Geçirmek Dileğiyle

Muzaffer Eken
14-05-2006, 13:06
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun,akşam hediyeleri fenerden olsun...

Burak Tuzlu
14-05-2006, 13:36
tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

Atilla Çevik
14-05-2006, 14:21
ANNEmin ve tüm renktaşlarımın ANNElerinin ellerinden öper anneler gününü kutlarım

Biz ki, şehit ANAlarına yıldızları feda ettik,biz ki, ANAlara saygıdan küfüre veda ettik

Birol Uslu
14-05-2006, 16:38
annecim seni çoooooooooookk sewiorum. tüm annelerin annler günü kutlu olsun

Mesrur Yersel
14-05-2006, 17:28
annem o guzel ellerinden opuyorum ve anneler gununu kutluyorum. basta fenerli anneler olmak uzere butun annelerin anneler gunu kutlu olsun

Furkan Demir
14-05-2006, 23:03
"Cennet Annelerin Ayakları Altındadır"

Nadir Arslan
14-05-2006, 23:40
ah annem aaahhh...
sana şampiyonluk hediye etmeyi ne kadar çok isterdim ama olmadı kısmet değilmiş ne diyelim...

2 sene önce sana hediye etmiştim şampiyonluğu yine deinizlide bir anneler gününde...
sabah çok mutluydum yine aynı olcak diye ama olmadııı...

BENİ AFFET NE OLUR....

Funda Meriç
15-05-2006, 12:04
Anne işte..Gece eve geldiğimde "kızım inanki sevinemedim, keşke.." diyen annem..Benimle ağlayan annem..

Seni öyle seviyorum ki...

Gözde Molla
15-05-2006, 12:17
Anneme hediyesini gülen bir yüzle vermek isterdim ama olmadı.Hem gülemedim hem de hediyesini veremedim:(
Ama herşeye rağmen şükürler olsun ki Fenerbahçeliyiz annem.Seni çok seviyorum...

Hüseyin Uyar
15-05-2006, 16:33
Öncelikle kendi annemin anneler gününü kutlarım... Daha sonra tüm dünyadaki Fenerbahçeli annelerin anneler gününü kutlarım.

Hasan Muradoğlu
15-05-2006, 22:38
dün akşam sami yende "anneler gününde..." diye yapılan tezahüratı unutmayalım.onlara gereken cevabı seneye mutlaka vereceğiz...

Murat Karaman
10-05-2008, 22:59
Onlar olmasa ne yapardık?

Başta kendi annemin olmak üzere,tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun..

Güzide Ören
10-05-2008, 23:17
Anneciğim canım benim Anneler Günün kutlu olsun ...
İyi ki varsın..Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımın annelerinin de Anneler günü kutlu olsun,iyi ki varsınız....

Özlem Göktürk
11-05-2008, 00:43
Annecim ya didişsek de arada sırada harbi çok seviyorum seni.
İyi ki varsın ve seninle birlikte tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

Ali Yıldırım
11-05-2008, 01:07
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.;)

Tuğba Tülü
11-05-2008, 01:11
Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...Benim annem canım annem

Muhammet Budak
11-05-2008, 01:31
Keşke sıfırdan başlık açsaydınız şampiyonluğun gittiği böyle bir günde bir de sayfanın bazı yerlerinde 14-05-2006yı görmek iyi olmadı :(

Sadede gelelim bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun,dünyanın en kutsal varlıkları onlar...

Berk Ulupınar
11-05-2008, 01:48
annelerimizin anneler günü kutlu olsun.ellerinden öpüyoruz

Furkan Demir
11-05-2008, 01:57
Bütün annelerin Anneler Günü'nü kutlarım.

Metecan Çarklı
11-05-2008, 03:25
Günün anlam ve önemine ithafen...

Çok eski yıllarda, çok uzaklarda yaşayan bir delikanlı varmış.. Bu delikanlı öylesine aşık, öylesine aşıkmış ki sevdiği kız için yapmayacağı şey yokmuş.. Günler haftaları, aylar yılları kovalarken delikanlı artık dayanamamış ve kıza "Hadi artık gel benim ol.." demiş.. Kız "Peki.." demiş.. "Ama bir şartım var.. Bunu yerine getirirsen seninle evlenir, sana ait olurum.."

"Tamam.." demiş delikanlı.. "Ne istersen söyle.."

"Bana, annenin kalbini söküp getirmeni istiyorum.." demiş kız.. "Bunu yaparsan ben de senin olurum.."

"Ama nasıl olur..?" demiş delikanlı.. "Bunu nasıl yapacağım..?!"

"Ben bilmem.." demiş kız.. "Madem benim için yapmayacağın şey yok, o zaman ispatla beni ne kadar sevdiğini.." demiş..

Delikanlının aşkı o kadar büyükmüş ki bu aşka yenik düşmüş ve annesini öldürerek kalbini yerinden sökmüş.. Hemen kızın yanına gitmek için yollara düşmüş.. Koşarken dağlar, taşlar, patikalar, ormanlar derken ayağı takılmış ve düşerek yerde defalarca taklalar atmış delikanlı.. Bu sırada da sımsıkı tuttuğu annesinin kalbini düşürmüş tozun, toprağın içine..

Delikanlı annesinin kalbini yerden almak için elini attığında kalp dile gelmiş ve şöyle demiş.. "Bir şeyin var mı evladım..? İyi misin..?"

Tüm annelerin ellerinden öper, hepsinin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım..

Yusuf İnan
11-05-2008, 12:10
Cennet anaların ayakları altındadır ;)

Tüm annelerin anneler gününü kutlar, ellerinden öperim..

Erdem Özdamar
11-05-2008, 12:21
teşekkür ederim annecim benim için yaptığın herşey için.

tüm annelerin anneler gününü kutluyor ellerinden öpüyorum

Muhammed Turan
11-05-2008, 15:43
Günün anlam ve önemine ithafen...

Çok eski yıllarda, çok uzaklarda yaşayan bir delikanlı varmış.. Bu delikanlı öylesine aşık, öylesine aşıkmış ki sevdiği kız için yapmayacağı şey yokmuş.. Günler haftaları, aylar yılları kovalarken delikanlı artık dayanamamış ve kıza "Hadi artık gel benim ol.." demiş.. Kız "Peki.." demiş.. "Ama bir şartım var.. Bunu yerine getirirsen seninle evlenir, sana ait olurum.."

"Tamam.." demiş delikanlı.. "Ne istersen söyle.."

"Bana, annenin kalbini söküp getirmeni istiyorum.." demiş kız.. "Bunu yaparsan ben de senin olurum.."

"Ama nasıl olur..?" demiş delikanlı.. "Bunu nasıl yapacağım..?!"

"Ben bilmem.." demiş kız.. "Madem benim için yapmayacağın şey yok, o zaman ispatla beni ne kadar sevdiğini.." demiş..

Delikanlının aşkı o kadar büyükmüş ki bu aşka yenik düşmüş ve annesini öldürerek kalbini yerinden sökmüş.. Hemen kızın yanına gitmek için yollara düşmüş.. Koşarken dağlar, taşlar, patikalar, ormanlar derken ayağı takılmış ve düşerek yerde defalarca taklalar atmış delikanlı.. Bu sırada da sımsıkı tuttuğu annesinin kalbini düşürmüş tozun, toprağın içine..

Delikanlı annesinin kalbini yerden almak için elini attığında kalp dile gelmiş ve şöyle demiş.. "Bir şeyin var mı evladım..? İyi misin..?"

Tüm annelerin ellerinden öper, hepsinin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım..

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Değil ellerinden, ayaklarından öperim!

http://www.izlesene.com/izle/heredot-anneler-gunu/1351575083?ref=siteRelatedNamei9

Didem Salicik
11-05-2008, 16:09
canım annem seni cok özledim anneler günün kutlu olsun ve diğer dünyanın en değerli varlıkları olan tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

Nuri Deliktaş
11-05-2008, 16:58
başta kendi annem olmak üzere tüm FENERBAHÇE li annelerin vede özellikle şehit annelerinin anneler gününü kutlar ellerinden öperim

Büşra Turna
11-05-2008, 17:58
Şu günlerde telefonla da olsa üzüntümü paylaşan ve her şeye rağmen her zaman benden sevgisini ve desteğini esirgemeyen annemin ve annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

Ogün Güroğlu
11-05-2008, 18:25
Tüm Fenerbahçeli annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

Esra Aktaş
12-05-2008, 11:57
anneciğim seni ben
çiçeklerden yemişten
sarı saçlı bebekten
canımdan çok severim
gitme hep yanımda kal
beni kollarına al
....
ben küçükken bu şiiri anneme okurdum yarısında başlardım ağlaya bi türlü tamamlyamazdım o yüzden buraya kadar kalmış ezberimde:):D:o
bugünün ve yarının bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ellerinden öpüyorum ama bugünün annelerinin:)

Sinan Bıçak
12-05-2008, 12:05
Doğucak çocuk doğumdan bir gün önce Tanrı ile görüşür.Bebek;
- Tanrım Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
- Tanrım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım ?
- Senin için yarattığım melek, sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Tanrım Dünya'da duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Tanrım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken Melekler gelir ve Dünya'ya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Tanrı'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;
- Tanrım benim için yarattığın meleğin adı ne?
- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin.

bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. (geleceğin annelerininde :cool:...)

Selim Karakaya
10-05-2009, 04:45
http://tinypic.com/51dkzq

Bu mutlu günde tüm renktaşlarımın annelerinin Anneler Gününü kutlamak istedim...
Tüm Annelerin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Bugün annemizin yanına gidip, evdeyse elini öpüp, sarılmak, memleketteyse bir telefon açarak sesimizi duymak ve duyurmak, birde onu ne kadar çok sevdiğimizi söylemek ya da mezarına gidip bir dua etmek bile bugünün en güzel hediyesi olsa gerek.
Hepsini çok seviyoruz..

Erman Erbay
10-05-2009, 13:34
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

Oğuzhan Yılmaz
10-05-2009, 13:38
Tüm AnneLerimizin AnneLer Günü KutLu oLsun.. Çok Şükür BizLeri FenerbahçeLi doğurduLar....

Abdulhalim Şerbetçioğlu
10-05-2009, 19:59
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ....

Berk Akgünlü
11-05-2009, 16:06
Annecim seni bırakıp Kocaeline şenliğe gittiğim için umarım kızgın değilsindir bana :) Seni çok seviyorum Annecim, günün kutlu olsun.. En yakın zamanda görüşmek üzere...

Serkan Özkaynak
14-05-2009, 03:18
kocaelıne senlıklere gelıpte 100km daha yol gıdıp yanına ugrayamadıgım ıcın uzgunum aney