PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökay İravul

Ömer Özçetin
17-07-2010, 19:25
Gökay Iravul (d. 18 (http://tr.wikipedia.org/wiki/18) Ekim (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ekim) 1992 (http://tr.wikipedia.org/wiki/1992)), Türk (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk) futbolcu. Futbola 2001 yılında Denizlispor (http://tr.wikipedia.org/wiki/Denizlispor)'un altyapısında başladı. Seçmelere katılmıştı, minik takıma seçildi. Sonrasında Fenerbahçe (http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e)'ye transfer oldu. Fenerbahçe altyapısında yetişmiştir ve 15 (http://tr.wikipedia.org/wiki/15) Ocak (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ocak) 2010 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2010) tarihinde A takıma yükselmiştir.

Bunlar wikipedia da yazanlar. Gerçi başka bir bilgimiz de yok (!) Herkes " Bu çocuk çok iyi" diyor ama görmek nasip olmadı. 92 numarayla oynuyor yada oynamıyor (!)

Mehmet Sabırlı
17-07-2010, 21:32
Haydi inşallah...

Fuat Rıhtım
17-07-2010, 23:17
Canlı canlı Dereağzı'nda birçok kez izlemişliğim var. A takım için belki yeterli değil ama A2 takımı için gerçekten fazla bir oyuncu. A2 takımında ne zaman izlesem biraz daha serbest oynuyordu. Ama oyun tarzı olmasada yaptıklarını Emre'ye benzetiyorum. Sürekli sorumluluk alıyor ve topu kendisi kullanıyor. İyide kullanıyor. Fizik olarak geliştiği taktirde direk ilk 11'de oynayabilecek bir futbolcu.

Ömer Özçetin
18-07-2010, 11:24
Haydi inşallah...

Yok abi benim umudum yok.
Aykut Kocaman da yapamıcaksa bu işi başka kimse yapamaz.
Kapatsınlar şu altyapıyı yazık.

Nurullah Şakir
19-07-2010, 14:42
Bir aralar Olcan Adın vardı ki hala var ama ilk ismi duyulduğu dönemlerde gelecek vaad eden oyuncu deniliyordu şimdi :S Umarım Gökay'ın kaderi farklı olur artık bizim takımımızda da alt yapıdan gelen oyunculara şans verilsin ama maç bitimine 2-3 dakika kala değil en azından 15-20 dakika kala...

Kürşat Pak
19-07-2010, 15:43
sivasa manisaya filan kiralansa pişse belkı bir ihtimal yoksa imkansız a takıma çıkıpta ilk 11 oynaması semih bile gol kralı olmasına rağmen hala hep yedek kalmıştır.

Fuat Rıhtım
19-07-2010, 15:48
sivasa manisaya filan kiralansa pişse belkı bir ihtimal yoksa imkansız a takıma çıkıpta ilk 11 oynaması semih bile gol kralı olmasına rağmen hala hep yedek kalmıştır.

Sivas'a, Manisa'ya kiralanarak kendini geliştiremez yeterli derecede kardeşim.

Yani geliştirir ama bizde ilk 11'e yine giremez.

Keşke şöyle Almanya, Fransa liglerinden birine versek. 2. lig takımı olsa bile razıyım. Avrupa'da genç futbolcuların üzerine daha çok düşüyorlar. Verelim 2-3 seneliğine, coşsun gelsin.

Ali Akdemir
20-07-2010, 00:28
Sivas'a, Manisa'ya kiralanarak kendini geliştiremez yeterli derecede kardeşim.

Yani geliştirir ama bizde ilk 11'e yine giremez.

Keşke şöyle Almanya, Fransa liglerinden birine versek. 2. lig takımı olsa bile razıyım. Avrupa'da genç futbolcuların üzerine daha çok düşüyorlar. Verelim 2-3 seneliğine, coşsun gelsin.
işte coşarsa bi daha gelmez orası var ;)

Fuat Rıhtım
20-07-2010, 00:31
işte coşarsa bi daha gelmez orası var ;)

Merak etme, Avrupa takımları bir adam alırsa Gökay'dan daha genç yaştayken alıyor.

Ayrıca uzun süreli sözleşme yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Giden bir gençten para kazanırsın kötü mü?

Biz alt yapıdan oyuncu çıkarmaya başlayalımda, kimse bir yere gitmez emin ol. Bugüne kadar gitse, Semih giderdi. En iyi zamanında hiç mi gidecek takım yoktu? Elbette vardı. İtalyan takımlarına, Portekiz takımlarına bak. Her sezon 50 tane adam ile başlıyorlar ama kadroyu sezon açılışında 25-30'a indiriyorlar. Sürekli birilerini kiralayıp, birilerini oynatıyorlar. Bizde bunu oturtmalıyız. Tuncay'ı kaybettik, Aurelio'yu kaybettik, Appiah'ı kaybettik bedavaya. Gençleri zaten oynatmıyoruz, kaybedecek neyimiz kaldı? Tutarsa bizim avantajımıza olur işte.

Ali Akdemir
20-07-2010, 00:35
Merak etme, Avrupa takımları bir adam alırsa Gökay'dan daha genç yaştayken alıyor.

Ayrıca uzun süreli sözleşme yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Giden bir gençten para kazanırsın kötü mü?

Biz alt yapıdan oyuncu çıkarmaya başlayalımda, kimse bir yere gitmez emin ol. Bugüne kadar gitse, Semih giderdi. En iyi zamanında hiç mi gidecek takım yoktu? Elbette vardı. İtalyan takımlarına, Portekiz takımlarına bak. Her sezon 50 tane adam ile başlıyorlar ama kadroyu sezon açılışında 25-30'a indiriyorlar. Sürekli birilerini kiralayıp, birilerini oynatıyorlar. Bizde bunu oturtmalıyız. Tuncay'ı kaybettik, Aurelio'yu kaybettik, Appiah'ı kaybettik bedavaya. Gençleri zaten oynatmıyoruz, kaybedecek neyimiz kaldı? Tutarsa bizim avantajımıza olur işte.
doğru söylüyorsun ama bunları yapacak zihniyette olsa şöyle biri çıksa artık gençlere şans verelim onları yetiştirelim dese fena mı olur? bak bir Arsenal kadrosunda 25 yaş altı oyuncuları oynatıyor kimi bakıyorsun ilk 11'inde 17 yaşında 18 yaşında çocuklar var. Bizimde bu takımlara ayak uydurmamız lazım belki şampiyonluk gelmez ama en azından 3 tane 4 tane yeni yıldız çıkarırız ve Avrupa'nın dikkatini çeker. Aykut Kocaman'a bu açıdan çok güveniyorum, Hadi Hayırlısı :)

Ali Akdemir
02-10-2010, 21:10
Aykut Hoca son 5 dakika şans vererek Gökay'ı da izlememizi sağladı.
Bence bu çocuktada çok büyük yetenek var ;)

Fuat Rıhtım
19-10-2010, 23:19
Korkaklık sezdim. A2 maçlarında gereğinden çok fazla sorumluluk alıyor bazen ama Konya maçında önü boşken bile top sürmeye korkar haldeydi neredeyse.

Oynadıkça alışır umarım. Fiziğinide geliştirirse, güzel olacaktır. Koşuyor, mücadeleden kaçmıyor.

Ege Uysaler
20-10-2010, 00:20
tek paslarda da fena değil gibi geldi bana

Nur Acar
20-10-2010, 13:53
hastayım ben bu çocuğa ya çok tatlı bildiğin havuç:D:D

Alkan Sancak
21-10-2010, 15:18
adamda yetenek var tip olarak da unutulmayacak bir tip :)

Ufuk Coşkun
09-11-2010, 20:52
Maçın başında biraz tedirgindi ama toparladı sonra. E o kadarda olsun :)

Umut Benzer
09-11-2010, 21:00
İlk defa bu kadar fazla dk oynama şansı buldu heyecanı çok belli oluyo ama daha fazla fırsat aldıkça güzel işler yapıcak diye düşünüyorum.

Ege Uysaler
09-11-2010, 21:55
çok güçsüz çok cılız bu şekilde başarılı olamaz

Mehmet Sabırlı
09-11-2010, 22:02
Bende beğendim. Çoğu oyuncudan daha iyi oynadı. Zamanla çok daha iyi olacak...

Ufuk Coşkun
09-11-2010, 22:04
Yanında Baroni gibi bir önlibero olunca (top kapmaya tenezzül etmeyen, korkak paslar atan) koşa koşa gücü kalmadı. Bence yinede iyi maç çıkardı.

Ömer Özçetin
13-11-2010, 21:32
Bir daha ki hafta bu çocuk oynayacak ! Görüşürüz Hoca .

Özgür Okcu
14-11-2010, 13:27
Baroni'ye tahammül edeceğimize Gökay'a tahammül edelim.Her türlü daha fazla katkı verir zaten.

Emre Diler
14-11-2010, 15:59
bu oğlan baroniye bin basar arkadaş hiç değilse onun gibi geride oynamıyor ileriyi düşünüyor sürekli

Emre Diler
19-11-2010, 03:23
Buca maçında baroninin yerine oynayacakmış.Gökaydan ben çok umutluyum bize katkısı çok iyi olacak inşallah.

Mehmet Sabırlı
19-11-2010, 19:12
Buca maçında baroninin yerine oynayacakmış.Gökaydan ben çok umutluyum bize katkısı çok iyi olacak inşallah.
İnşallah...

Alper Kayabaşı
22-11-2010, 19:19
Baroni'nin yerine değil Baroni ile beraber oynuyor.

Mehmet Sabırlı
22-11-2010, 21:04
İlk yarının en çok koşan oyuncusu. Helal olsun. Haydi altyapıdan çıkan bir oyuncu takıma yerleşecek inşallah:)

Çağrı Erdoğan
22-11-2010, 23:00
Baroni'nin yerine değil Baroni ile beraber oynuyor.

Baroni kötü oynuyor evet ama bugün aykut hocanın gökayı oynatırken düşündüğü nokta topuz-iravul la çıkıp yumuşak bir orta saha yerine bucanın hızlı çıkışlarını düşünüp cristianla orayı kapalı tutmayı düşünmüştür ....Bence iyide düşünmüştür ...

Maç 2-0 olduğu anda cristian çıkmalıydı tabi o da var:D

Eray Şen
22-11-2010, 23:52
Muhteşemdi. Emre'nin yorulmayanıydı. Paslaşmaları, pası verdikten sonra hemen deplase olup topu geri almaya hazır hale gelişi, boş alanlara driplingleri; her şeyiyle bir futbolcu çocuk. Görüntüsünden çok daha iyi bir fizik gücü var; en büyük korkum zayıf düşecek olmasıydı, o da olmadı

Kürşat Pak
22-11-2010, 23:54
hem çelimsiz hemde vücdunu kullanarak top çalıyo nası yapıyo be onu?? garipp :)
maşallah yaşı küçük ve ilk maçı ama genede baya iyi oynadı

Ömer Özçetin
22-11-2010, 23:57
Aferin be Gökay. Aykut Hoca'ya da teşekkürler, doğrusunu yaptı.

Ufuk Coşkun
23-11-2010, 00:10
Güçlenirse iyi futbolcu olur. Yararlı olacak bize.

Emre Diler
23-11-2010, 02:29
Ben açıkcası çok beğendim.Orta sahaya bir dinamizim getirdi.Yeni bir ortasaha oyuncusu kazandık.Umarım hep böyle devam eder.En azından ruhuyla oynuyor yanında oynayanlar gibi değil.

Erdal Futtu
23-11-2010, 09:12
Topu ayağında tutmuyor. Aldığı zaman hemen çıkartıyor ayağından. Ama pası attıktan sonra pası verdiği adama doğru koşup topu tekrar istiyor.
Kumaşı iyi. İlk maçının böyle bir maça gelmesi kendisi için büyük bir şans. Kendisi için bundan daha büyük şans ise Emre Belözoğlu ile aynı takımda olması. Emre biraz tecrübelerini anlatsa, biraz yol gösterse 2 sene sonra inanılmaz bir oyuncu olur..

Fatih Demirel
24-11-2010, 01:19
İDMANDAKİ DİRSEKLERİN FAYDASI
Biraz tecrübe kazansın, Aykut hoca ısrar etsin, Türk futbolu büyük bir oyuncu kazanır.
Biraz araştırdım. İdmanlarda depar çalışmalarında Dia hariç hepsine fark atıyormuş. Ağabeyleri taktik idmanlarında dirsek atarak sindirmeye çalışıyormuş. Ama hiçbir şey umrunda değilmiş. Çünkü 'Nasıl olsa bir gün formayı alacağına inanan' Gökay'a, Kocaman 'Buna da alışmalısın. Oyun içinde böyle sertlikler de olacak' diyormuş. Bunun da semeresini Buca maçında gördü.

Alaattin Metin

Ege Uysaler
24-11-2010, 15:11
başlarda bana da güçsüz çelimsiz gözüktü ki fiziğini geliştirmesi lazım ama buna rağmen vucüdunu takımdaki birçok futbolcuya göre daha iyi kullanıyor.

Caner Yalçın
24-11-2010, 23:59
Şu an ne konuşursak konuşalım boş herşey kendinde bitiyor.Eğer adam gibi çalışmassa ne kadar iyi olursa olsun hiçbir yere gelemez kaybolur gider.

Engin Omak
25-11-2010, 00:51
Buca maçında maçı değil Gökay'ı izledim. Çok genel bi tabir ama hakkaten sahada basmadık yer bırakmadı. Topu ayağından çıkardıktan sonra vazifesinin bittiğini düşünmeyip (baroni) tekrar boşa kaçıp top isteyen, istekli, defans-ofans dengesini tutturan, acemi bi Gökay izledik.
Çok umutluyum. Özer Hurmacı, Emre Çolak, Aydın yılmaz v.s. gibi yıldız olmadan yıldız muamelesi yapılıp ayağı yerden kesilmezse büyük bir gelecek var bu genç adamda.

Engin Omak
25-11-2010, 01:02
Teşekkürler Aykut hoca...

Tuğba Tülü
26-11-2010, 02:13
Yaşına rağmen oyunu genele yayması da büyük başarı ,umarım üstüne düşer ve daha iyisini yapar

Alp Hacıoğlu
27-11-2010, 21:50
Nazar değmesin.

Ümit Öztek
27-11-2010, 21:51
Nazar değmesin.

Amin .

Çağrı Erdoğan
27-11-2010, 21:53
Azcık daha kendine güveni gelse olacak gibi ya=) Özerden falan bir kaç gömlek üstün...

Erdal Futtu
27-11-2010, 22:48
Biraz daha kendine güvenmeli..
Allah nazarlardan saklasın

Emrah Sandıkçı
27-11-2010, 23:40
Benim Gökay'ın en beğendiğim özelliği kendine güveni, top alıyor, sürüyor, kaç yıllık Selçuk gibi hemen ayağından çıkarma çabası içerisinde değil. Kendine güveniyor, yapabileceklerinin farkında. Şu an takımın başında Daum olmadığı için, dolayısıyla Gökay gibi bir oyuncu kazanıyor olduğumuz için çok mutluyum...

Ege Uysaler
28-11-2010, 00:16
pası verip boşa çıkması bile yeter ya

Furkan Mamay
28-11-2010, 00:43
cıplak gözle izlediğimizde anlıyoruzkı aşırı heyecan var bu cocukta.buda normal tabıkı ama bıraz kendıne guvenmesı lazım cogu zaman bosa harab edıyor kendını.topu kapmak ıcın kovalıyor falan 5 pozısyondan bırını alabılıyor zaten ornegın emre belozoglu gıbı zekasını kullanıp kaptıgı topla ılerı cıkamıyor.aldıgı topları basıt oynama derdıne gırerse ısı zor.vasatı gecemez.yeteneklerını bıraz gostermesı lazım bos kosular yapmak yerıne daha zekı oynamalı.ozerden bı kac gomlek ustun sozunede hıc katılmıyorum.gozukuyor bu zaten.cok yeteneklı oyuncu fakat sıradan bı topcu olmak yerıne bısıler vermeyı denese senelerce oynar bu takımda.

Serhat Didikoğlu
28-11-2010, 01:13
Valla bugünkü ekstra oynayan Cristian'ı saymazsak Cristian'dan bi eksiği yok gibi geliyo bana.
Basit oynuyo Cristian gibi,ama çok koşuyo boşa çıkıyo.Sadece pişmesi lazım biraz o da zamanla olur.

Oğuzhan Yılmaz
28-11-2010, 01:36
Sürekli oynasın taraftarıyım zaten Avrupa defterimiz yok, hiç yoktan bir gencimizi çok iyi yerlere getirebiliriz...

Mete Eker
28-11-2010, 01:41
Haftaya Emre geliyor dolayısıyla bir süre ilk 11 yolu kapanacak kendisine.
Emre'nin gelecekti sakatlık ihtimaline karşı iyi bir alternatif olduğunu gösterdi.

Ama çok güçlenmesi lazım.Toplara iyi basıyor ama bastığı zaman alamıyor kolay kolay.

Alper Kayabaşı
28-11-2010, 03:23
Emre'nin gelecekti sakatlık ihtimaline karşı iyi bir alternatif olduğunu gösterdi.

Ama çok güçlenmesi lazım.Toplara iyi basıyor ama bastığı zaman alamıyor kolay kolay.

O da zamanla olur inşallah.

Emre Diler
28-11-2010, 03:26
yine çok beğendim cansiperane oynuyor ve her geçen gün daha da güçleniyor,çalışkalığı ve sorumluluk alması da övgüye değer gerçekten

Ali Akdemir
28-11-2010, 14:06

Ben olsam Emre'yle beraber oynatırım. Emre'den çok şey öğrenir bu çocuk. Aferin Gökay böyle devam ;)

Özgür Okcu
29-11-2010, 03:56
Ben olsam Emre'yle beraber oynatırım. Emre'den çok şey öğrenir bu çocuk. Aferin Gökay böyle devam ;)

Kesinlikle katılıyorum.Baroni ve Selçuk oynayacağına altyapımızdan gelen genç bir oyuncu maç tecrübesi kazanır.Zaten Selçuk ve Baroni'den bi eksiği olmadığını da gösterdi oynadığı maçlarda.

Oğuzhan Yılmaz
29-11-2010, 09:47
Kesinlikle katılıyorum.Baroni ve Selçuk oynayacağına altyapımızdan gelen genç bir oyuncu maç tecrübesi kazanır.Zaten Selçuk ve Baroni'den bi eksiği olmadığını da gösterdi oynadığı maçlarda.

nokta hamle..

Sercan Matur
29-11-2010, 11:48
şu an oldukça iyi gidiyor kendisi..
gördüğüm kadarıyla "eksik" sayılabilecek özelliği; son ibb maçında birkaç kez bu duruma düştü.. top ayağında, ceza sahasına cepheden gidiyor, belki bir arapası atabilse ilerideki adamı kaleciyle karşı karşıya bırakabilecek, ancak dikine pas atmak yerine daha "garanti" sağındaki yada solundakine veriyor pasını.. sorumluluk alamıyor, yada hatalı pas atarsa tepki görmemek, azar yememek için yapıyor olabilir ki, bu bence gökay için kötü ve düzeltilemeyecek birşey değil. aykut kocaman oynatmakta ısrar ettikçe, maç tecrübesi arttıkça ve alex, emre gibi oyunculardan birşeyler kaptıkça, önümüzdeki uzun yıllar yabancı kontenjanımızı o mevkiye harcamak zorunda kalmayacağız...

güzel başladı, daha güzel devam eder inşallah..

genç gökay :)

Nurullah Şakir
29-11-2010, 14:09
Biz bazı oyuncularımıza sorumluluk alamıyor diyoruz ama biraz da özeleştiri yapmamız lazım.Gökay'ın bazı pozisyonlarda ara pas atması gerekirken garanti pas atması bana göre gayet normal bizim takımda sorumluluk alabilmek zor.Bir hafta futbolcu el üstünde olur 2-3 hafta sonra aynı futbolcunun elimizin tersinde olmasını dileriz. Umarım Gökay gibi genç yeteneklere gereken sabrı 7 den 77 ye herkes gösterir.Çünkü baktığımız zaman alt yapımızda geleceği çok parlak olabilecek Gökay gibi niceleri var onlarında en büyük umudu Gökay.Gökay yaptıysa biz de yaparız düşüncesini taşıdıkları zaman herkes bizim gençlerimizi konuşuyor olur ;)

Emre Diler
29-11-2010, 20:04
Alt yapıdan bir oyuncunun kadroya girip zenginleştirilmesi gerçekten çok mükemmel bir olay.Bu Okan için de öyle.Ertuğrul Furkan gibi oyuncularımız için de böyle olur.Mesela ben şunu da anlamam neden Serkanı aldık Mertle Ertuğrulla yetinmedik gerçekten anlamam.Hem takıma katkısı yok hemde kulübden boşuna para çıkıyor.Özgür Çek ve Abdülkadiri de sağolsun hemen gönderdi yönetimimiz.Belki ikisi de olsaydı kadroda bugün gelecekteki takımın iskeleti oluşmaya başlayacaktı.Özellikle sol bekteki sıkıntımızda Özgür Çek bizim umudumuz olabilirdi.Belki Canere de daha iyi yerinde kullanabilirdik.

Fuat Rıhtım
22-12-2010, 00:58
Yüreğine sağlık.

Emre'den sonrası için pekte endişelenmeye gerek yok. En kötü günde bile o arma için çırpınan birileri var.

Son dakikada bile sağa sola pres yapan tek oyuncuydu. Topları çoğunlukla olumlu kullandı, çoğu zaman takımı başarılı şekilde atağa kaldırdı.

Elbet birgün birşeyler değişecek. O günden sonra başarılar geldikçe, sende tüm taraftarın baş tacı olacaksın Gökay. Yeter ki bu çizgide devam et.

Emre Diler
22-12-2010, 01:19
Bu akşam şu çocuk gibi kimse oynamadı.Helal olsun sana Gökay

Ufuk Coşkun
22-12-2010, 01:52
Böyle devam :) Yeni Gökhan Gönül'ümüz geliyor.

Ege Uysaler
22-12-2010, 10:01
çelimsiz vs. ama bence tam barcelonalılar gibi oynuyor al ver boşa kaç çok iyi bu kadar zor olmadığını göstersin selçuğa da cristiana da

Emre Akbaş
22-12-2010, 10:59
çelimsiz vs. ama bence tam barcelonalılar gibi oynuyor al ver boşa kaç çok iyi bu kadar zor olmadığını göstersin selçuğa da cristiana da
aynen katılıyorum barça altyapısından gibi ego 0 takım oyunu 20

Ufuk Coşkun
22-12-2010, 19:05
Biraz daha güçlenince o zaman mükemmel oyuncu olacak :)

Esra Sezgin
22-12-2010, 20:18
bu çizgide değişmeden devam eder umarım

Harun Macit
03-04-2011, 22:20
oyuna girdikten sonra orta sahada direnci artırdı..tebrikler gökay..ayrıca baroninin hiç yapmadığı bişeyi yaptı.rakip ceza sahasına girip gol aradı.

Emre Diler
03-04-2011, 22:24
Baroniyle özerin yerine bu çocuk oynasın yeter ki maç kaybedelim.Çocuk,baroniyle özerin 90 dakika vermediği katkıyı verdi takıma.

Alkan Sancak
03-04-2011, 22:34
Gökay bu takımın ilk 11'inde olmalı Cristian'dan daha etkili bir oyuncu.

Emre Akbaş
04-04-2011, 10:45
omuzlarının genişlediğini fark ettim güçleniyor bizim küçük oglan

Havva Saatçioğlu
09-04-2011, 22:17
Kendine bir güvenebilse fırtına gibi eser Gökay.

Tolga Gümüs
09-04-2011, 22:24
Aykut Hoca'nın getirdiği sistemin önemli bir parçası bu genç oyuncular.. Artık bizde dışarıdan milyon dolarlar verip oyuncu alacağımıza kendi altyapımızdan çıkartacağımız gençleri rotasyonda kullanmalıyız. Gökay gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu. Umarım, ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'nin yeni Emre'si olur...

Çağrı Erdoğan
09-04-2011, 22:46
Fiziki dezavanatjı maalesef çok fazla...

Oğuzhan Yılmaz
09-04-2011, 22:58
Fiziki dezavanatjı maalesef çok fazla...

Bugün dikkat ettim omuzlarında falan bi oturmuşluk var, Fiziğin geliştirme yolunda iyi ilerliyor. Yani yavaş yavaş Emre'nin sağ ayak versiyonu geliyor diyebiliriz.

Ayşenur Altun
09-04-2011, 22:58
Koşmuyor koşmuyor gencecik ama koşmuyor! :)

Tolga Gümüs
09-04-2011, 23:56
Alex'e de koşmuyor koşmuyor diyorlar ama yaptıkları ortada.. :) Gökay'ı ben A2 takımın maçında, tesislerde canlı olarak izledim. A2 takımda orta sahanın bel kemiği görevini üstleniyordu. Takımı ileriye taşıyordu. Biraz daha sabır gösterirsek inanın bu çocukta çok parlak bir gelecek var... ;) :)

Alkan Sancak
10-04-2011, 18:02
Gökay'da gelecek var ve çok çalışkan bir oyuncu.

Osman Ulutaş
12-04-2011, 12:38
yaşı ilerledikçe hem vücudu oturacak hem kendine iyi bakarsa kondüsyonu yerine gelecek.ama sebat edip çalışması lazım.gerekirse 2-3 sene bu şekilde 5-10 dakika oynamaya alışması küsmeyip çalışması lazım.eğer dediğim gibi olursa Fenerbahçe'nin önümüzdeki 10 yılını emanet edebileceği bir orta saha oyuncusu olmaması için hiçbir engel yok.

Öncü Bildirici
12-04-2011, 20:46
Tek eksiği güçlü bir fizik.
Ve art arda maç çıkaramaz. İlerleyen yıllarda oynadıkça güçlenecek. Gönderilmesin bir yere.

Tolga Gümüs
12-04-2011, 21:24
Belki bir seneliğine kiralık olarak, sürekli ilk 11 oynayabileceği bir takıma gönderilebilir. süper lig, bank asya fark etmez.. hem gökay'ın gelişimine de katkıda bulunabilir. Ama hiçbir şekilde satılmasını ve takasta kullanılmasını istemem. Çünkü bu çocuk bu takımın gelecekteki orta sahasında yer edinecek kapasiteye sahip..

Öncü Bildirici
12-04-2011, 21:29
Belki bir seneliğine kiralık olarak, sürekli ilk 11 oynayabileceği bir takıma gönderilebilir. süper lig, bank asya fark etmez.. hem gökay'ın gelişimine de katkıda bulunabilir. Ama hiçbir şekilde satılmasını ve takasta kullanılmasını istemem. Çünkü bu çocuk bu takımın gelecekteki orta sahasında yer edinecek kapasiteye sahip..

+1907

Harun Macit
12-04-2011, 22:51

hayır hayır.abdülkadir'de ibb de hem de abdullah avcı gibi gençlere şans veren bi adamın takımında kiralık oynuyo ama adını duyanınız var mı? aykut hoca yeterince şans verir gökaya.

hem bkz : olcan,gürhan,kerim vs.

Tolga Gümüs
13-04-2011, 00:30
hayır hayır.abdülkadir'de ibb de hem de abdullah avcı gibi gençlere şans veren bi adamın takımında kiralık oynuyo ama adını duyanınız var mı? aykut hoca yeterince şans verir gökaya.

hem bkz : olcan,gürhan,kerim vs.

Ama şuda var, Gökay'da kiralık olarak gitse bile ilk 11'de oynayabilecek bir kapasite var. İlle süper lig'e gitmesi şart değil, bank asya'da gökay gibi genç, koşan bir futbolcuya ihtiyacı olan o kadar takım var ki, bir kaç maç içinde ilk 11'de kendine yer alabilir.

Ama zaten ben hani kesin kiralık yollasınlar demiyorum. Eğer Aykut Hoca, gelişiminde biraz yavaşlık sezerse hızlanması için denenebilir diyorum. Akis halde ben Gökay'ın bu takımın ileriki yılları için vazgeçilmez bir oyuncusu olacağına inanıyorum..

Öncü Bildirici
13-04-2011, 01:01
Olcan, Gürhan, Kerim dediniz de..
Ne güzel alternatiflermiş uçtular gittiler..

Harun Macit
13-04-2011, 17:09
Olcan, Gürhan, Kerim dediniz de..
Ne güzel alternatiflermiş uçtular gittiler..

ben de bunu diyorum..kiralık verdik de noldu..söndüler gittiler.olcan biraz parladı bu sene.

Emre Diler
07-06-2011, 04:00
Kulüb Mersin'e satacak diye iddialar dolaşıyor.
Umarım yalandır.Aykut Hocanın böyle bir hata yapmasına ihtimal vermek istemiyorum...

Emre Gençay
09-06-2011, 00:55
Kulüb Mersin'e satacak diye iddialar dolaşıyor.
Umarım yalandır.Aykut Hocanın böyle bir hata yapmasına ihtimal vermek istemiyorum...

Satılmaz , en fazla kiralık gider...

Hüseyin Karakocaoğlu
09-06-2011, 01:43
gökay'ın U-19 milli takımdaki performansı gayet güzel hatta harika. bence kiralık verilmemesi gerekiyor.Fenerde pişmeli gideceksede gençlere değer veren bir kulübe kiralanmalı arda turan örneği gibi manisada 1 yıl kiralık oynadı bugün türkiyenin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor..

Emre Gençay
15-06-2011, 17:48
Eğer Sezer transferi gerçekleşirse,kaliteli bir süperlig takımına 1 yıllığına kiralanmasında bir sakınca yok bence.

Alkan Sancak
17-06-2011, 01:32
Evet 1 yıl bir takımda pişmeli gerçekten geleceği için yararlı olur .

Onur Yıldırım
17-06-2011, 11:55
Rüyamda gördüm. Tayfut Havutçu ısrarla Gökay'ı istediğine dair açıklamalar yapıyordu. Bir an gerçek sandım koştum buraya. :)

Ufuk Coşkun
20-09-2011, 23:00
Sonradan girdi ama en iyi oynayan oyuncularımızdan biriydi. Yanında iyi bir ön libero daha olsa top geçmezdi ortasahadan.

Emre bu hafta kadroya katılıyormuş ama Gökay'ı kesecek yine. Keşke Emre - Gökay oynasa.

Emre Diler
20-09-2011, 23:02
bir iki hata yaptı ama ben çok beğendim fizik mücadalelerde ve oyunu açmada çok iyiydi özellikle

Ali Büyükkaracan
20-09-2011, 23:16
Mecburi değişiklikten girdi ama bence gayet iyiydi.Sahanın iyilerindendi ve umarım artık daha fazla oynar

Tolga Gümüs
20-09-2011, 23:41
Oyuna girdiği ilk dakikalarda ufak tefek hataları oldu ama onuda heyecanına vermek lazım. Genel olarak iyi bir performans gösterdi. Bugün orta sahamız hiç yoktu oyunda. Tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalıştı.. Fiziksel mücadelelerde çok istekliydi. Gelecek adına umut verdi..

Mehmet Sabırlı
20-09-2011, 23:49
Gökay artık olmuş. Bundan sonra ilk 11 oluşturulurken Gökay'da var demek gerek.

Onur Çalışkan
20-09-2011, 23:52
Yıllardır Selçuk'a sabrediyoruz ama alternatifi sonradan oyuna girip neler yapıyo. Bu akşamın tek alkışı hakeden oyuncusu. Bu oyun bize yakışmıyo!

Can Ayyıldız
21-09-2011, 00:38
Çok iyiydi.Sanırım 9-10 top çaldı.En son Aurelio yapıyordu bunları.Biraz daha güç Gökay için yeterli olacaktır..

Hüseyin Karakocaoğlu
21-09-2011, 02:05
Gökay bugün harikaydı.
Emre'den çok çok daha iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum.

İlker Kırıt
21-09-2011, 09:59
e sorarlar hocam ;gökay madem bi lass edasında 45 dakikada 7 8 top çalabiliyo...neden bizi selçuk ve cristiana muhtaç ediyorsun

Haydar Yıldız
21-09-2011, 10:14
10 sene boyunca Selcuk Sahin den kurtulmak için ettiğim duaların haddi hesabı yok. Sanıyorum bu cocuk bizi o dertten kurtarcak. Bi de Bilica'dan kurtulursak, ver eli güneşli günler

Tolga Gümüs
21-09-2011, 14:15
10 sene boyunca Selcuk Sahin den kurtulmak için ettiğim duaların haddi hesabı yok. Sanıyorum bu cocuk bizi o dertten kurtarcak. Bi de Bilica'dan kurtulursak, ver eli güneşli günler
Emre ve Serdar takıma bir dönseler bu isteğin gerçekleşecektir. Ama şu var benim için selçuk şampiyonluk golünüde kaçırsa adamdır!! Onun hakkında eleştirici yapmamaya Topuk Yaylasındaki görüntüsünden sonra yemin ettim. Cristian'ında Ordu maçında attığı golden sonraki sevinci asla unutulmayacak. Bilica konusunda ise seninle aynı fikirdeyim.. :)

Furkan Mamay
21-09-2011, 14:31
begenmezdım tecrubesız cok hareket yapardı ama dun cok ıyıdı cok top caldı cok yararlıydı.bellıkı ustune koymus cocuk.artık bır orta saha oyuncumuz var senelerce oynayabılcek

Alper Kayabaşı
21-09-2011, 14:55
Gökay'a dün kaç kere "helal olsun" dediğimi hatırlamıyorum, çok yararlıydı. Tecrübe isteyen bir mevkide oynuyor, yaşını da hesaba katarsak hata yapma kredisi var şu an. Bu şekilde mücadele etmeye devam ederse uzun yıllar orta sahanın değişmez ismi olabilir.

Burak İbar
21-09-2011, 16:27
Çok iyi bir oyuncu olucak defans özellikleri iyi.Hücuma katkı yapmayı da öğrenirse 5-6 sene sonra yeni bir Emre geliyor takımımıza ...

Cevdet Asker
21-09-2011, 18:22
yılmadan çalışır korkmadan oynarsa çok büyük futbolcu olacak.. kendisine olan inançlarımızı boşa çıkarmaz inşallah.. tabi bizede çok görev düşüyor..

Alkan Sancak
21-09-2011, 23:44
Maçta birçok olumlu hareket yaptı , umarım en yakın zamanda ilk 11in değişilmez isimlerinden olacak :)

Emre Gençay
22-09-2011, 11:23
Evet gerçekten umut vaadediyor.Teknik becerisi fena değil,ayağa pas yapabiliyor.Alex,Emre gibi futbolcularla oynuyor çalıştıkça oynadıkça tekniğini daha da geliştirebilir.İkili mücadelelerde oldukça istekliydi ama bence fiziki açıdan bir kademe daha güçlenmesi lazım.Bence Emre'nin yokluğunda ilk düşünülen isim olması lazım...Ayrıca oyunu forse ettiğimiz dakikalarda,60-70 ten sonra her maçta oyuna girmesini isterim...

Atahan Ceylan
05-02-2012, 23:42
Anadolu takımlarıyla oynarken kesinlikle oynaması gerektiğini düşnüyorum.Orta sahaya alternatif olmalı.Geçen sene daha çok şans bulmuştu bu sene niye bulamıyor anlamış değilim