PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Mayıs'ta Atamızın huzurundayız

Berat Elinç
19-04-2006, 19:15
http://www.fenerbahcecumhuriyeti.org/Ataturk/Hatira_Yazisi.jpg

"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

5.5.1334

ORDU KUMANDANI
Mustafa Kemal Atatürk

Atatürk'çü Türk gençliği olarak Ulu önderimiz Mustafa KEMAL ATATÜRK'ün kulübümüzü ziyaret ettiği ve kulübümüzünde kuruluş tarihi olarak onayladığı 3 mayıs gününde 1907UNIFEB Balıkesir üniversitesi BANDIRMA İİBF ve MYO olarak Anıtkabirde Atamızın huzuruna çıkmayı planladık.Bu tarih aynı zamanda 100.yıl etkinkiklerimizin başlangıç tarihi olacak.
İmkanlar el verdiği çerçevede bütün 1907UNIFEB üyelerini bu anlamlı günde Ankara'ya davet ediyorum.

Volkan Güler
19-04-2006, 19:58
Türkiye kupası final maçıyla aynı güne denk geliyor bu arada final Ankarada oynansa çok güzel olur aslında...

Burak Tuzlu
20-04-2006, 18:43
Klübümüzün kurulus gününde anıtkabirde olmaktan büyük mutluluk duyacağız...

Berat Elinç
29-04-2006, 12:32
Kulübümüzün Sosyal İlişkiler Komitesi 100. yıl kutlamalarına 3 Mayıs’tan itibaren başlıyor. Tüm Türkiye ve yurtdışındaki derneklerimizden gelecek olan 3 bin üye 3 Mayıs 2006 Çarşamba günü saat 09.30’da Anıtkabir’de olacak.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Kulübümüzün 100. yıl etkinliklerini Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ile başlamayı uygun gördük. Yurtiçi ve yurtdışından tüm derneklerimizin üyelerinden oluşan 3 bin kişilik bir grup ile Anıtkabir’e gideceğiz. Aynı gün Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nde saat 17.30’da bir tören düzenleyeceğiz. Bu törenlerle birlikte Fenerbahçemizin 100. yıl etkinlikleri başlamış olacak.”

kaynak:fenerbahce.org

Burak Tuzlu
29-04-2006, 16:43
100yıl etkinlikleri başlangicinda olmak güsel bir duygu olucak. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Ordanda izmir kupa finalı. Bütün gün FB ;)