Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe SK - BSC Young Boys // Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İkinci Maçı
Bekir Şahin
04-08-2010, 03:38
Fenerbahçe SK (http://www.fenerbahce.org/)(T.D. Aykut Kocaman) - BSC YOUNG BOYS (http://www.bscyb.ch/)(T.D.Vladimir Petrovic)
Stad: Şükrü Saracoğu
Tarih: 04 Ağustos 2010| Çarşamba
Saat: 21.15
Hakemler: Alexei Nikolaev (O) Tikhon Kalugin (Y) Anton Averianov (Y) Eduard Malyy(D)
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe SK:
Sakat: Diego Lugano, Uğur Boral, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı,
Cezalı: Colin Kazım
BSC Young Boys:
Sakat: Hassan Lingani
Cezalı: -
• Aralarındaki Son Mücadeleleri:
(10/11) BSC Young Boys: 2 - 2 : Fenerbahçe SK
http://www.1907unifeb.org/forums/../serbest/sira.jpg
Utku Cenikli
04-08-2010, 11:35
ilk maçta başlığımız yoktu ama bu maç için teşekkürler web komitesi... :D:D:D
ben rahat gececek diye dusunuyoprum bu maçı
Kürşat Pak
04-08-2010, 13:04
şimdi bu maçın biletleri bitti mi var mı? demin arkadaşla konuştum bu sabah 11de cevahirden telekom bileti aldım dedi bilgisi olan varmı? acil..
Serkan Şahin
04-08-2010, 13:28
Biletix ten satış yoktu saat 9 gibi baktım sadece anagişe den o arkadaşının 11 de alma ihtimali yok gibi sanki ama yalancı çıkarmış gibi konuşmayayım,belkide ben yanlış biliyorumdur :)
Utku Cenikli
04-08-2010, 15:17
benım bildiğim kadarıyla dün bilet kalmamıştı telekomda
Emre Akbaş
04-08-2010, 15:21
2007-2008 puanına bakınca bile o günler aklıma geliyor
I love you Zico
İlkay Şener
04-08-2010, 15:57
1907UNİFEB tribünü bıraktı deyip, kendileri de tribüne gelmeyen arkadaşlara selam olsun :D
İlkay Şener
04-08-2010, 16:03
Ayrıca ;
Bugün 21:15’te Young Boys ile yapacağımız Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçının devre arasında, Avrupa Şampiyonu Fenerbahçeli Milli atletimiz Nevin Yanıt ve 23 Yaş Altı Yüksek Atlama Türkiye Rekoru kırarak Avrupa Şampiyonası’nda finale kalan Fenerbahçeli Milli atletimiz Burcu Ayhan, taraftarımızla buluşacak. Stadyumda taraftarlarımızın önünde tur atacak olan sporcularımız, başarılarını taraftarımızla paylaşacak.
Anıl Yazıcı
04-08-2010, 17:45
ntv vermicek sanırım :???:
Eyüp Toktaş
04-08-2010, 22:35
Her sene ayni senaryo
Yine gec kaldik transferde yine hüsrana ugruyoruz
Yine yapacagini yapti Aziz Baskan
Yahu millet MART AYINDA GELECEK YILIN TRANSFERINI BITIRIYOR BIZ HALA EYLÜLE KADAR BEKLIYORUZ
Sonrada yok su hoca kötü yok bu hoca kötü deyip hocalari kovaliyoruz
Biz isvicre milli takimiyla oynadigimiz mactan sonra kirmizi kart yedik
Bundan sonra isvicre ile her oynadigimiz mactan biz ya kirmizi görürüz ya da hakemeler tarafindan eleniriz
İsmail Önal
04-08-2010, 22:35
izlemeyenlerin pek birşey kaçırmadığı kesin.
Yusuf İnan
04-08-2010, 22:38
izlemeyenlerin pek birşey kaçırmadığı kesin.
Kesinlike, izliyoruz da ne oluyor. Ömrümden ömür gitti şu dakikaya kadar. :???:
Emrah Akdoğan
04-08-2010, 22:56
Ruh yok maalesef...
Serdar Sabah
04-08-2010, 23:11
Yeni sezona yine umutlarla girip yine hayal kırıklıkları yaşamak...Çoluk çocuğun bile ağzına düşmek...Ne Fenerbahçe armasının ne de Fenerbahçe taraftarının haketmediği bu durum,bu sürünceme nereye kadar gider,transfer mi çözümdür yönetim mi teknik heyet mi...
Ben Youg Boys gibi çakma bir takıma elenilmiş olmanın sebebini bulamıyorum,benim futbol bilgim buna yetmiyor,ben Fenerbahçe'yi tanıyamıyoruma artık...
Sebep-sonuç-çözüm;var mı bu denklemi kurabilecek olan?
Fatih Karamustafaoğlu
04-08-2010, 23:14
belki transfer yaparız, iyi yönden bakalım !!
:kizgin::kizgin:
Eyüp Toktaş
04-08-2010, 23:15
Takimda ruh mu biraktilar ?
kosan , formasini islatan herkesi tek tek sattilar
yerlerinede taponlari koydular simdide basari bekliyorlar
Serhat.Yaşasın
04-08-2010, 23:16
Yoruldum artık bu takımı karşılıksız sevmekten.
Ferhat Adsız
04-08-2010, 23:17
Diz döve döve nereye kadar . Ne zaman tv karşısına geçip rahat bir maç izleyeceğiz biz
Yiğit Yaman
04-08-2010, 23:23
klasik..
-ne olacak bu takımın hali??
-seneye seneye...
Mevlüt Çiller
04-08-2010, 23:25
yemin ederim utanıyorum takımımdan şuanda yazıklar olsun !
Samet Özbaş
04-08-2010, 23:25
İnsanı futbol izlemekten, oynamaktan soğutuyorlar resmen ya...
Ferhat Adsız
04-08-2010, 23:26
klasik..
-ne olacak bu takımın hali??
-seneye seneye...
Kişisel olarak ben de faaliyetlerimi donduracağım :D
Murat Yamalı
04-08-2010, 23:33
arkadaşlar biraz once gordum.AZİZ YILDIRIM,ibrtahimoviç'e 4 yıllık sozlesme ımzalatmıs ve konusmasında;
-ibo'dan cok seyler beklıyoruz,karabuk ve konya gibi deplasmanlarda takımımızın vurucu timinde basrol oynayacakmıs hayırlı olsunnnn.....
Ferhat Adsız
04-08-2010, 23:40
arkadaşlar biraz once gordum.AZİZ YILDIRIM,ibrtahimoviç'e 4 yıllık sozlesme ımzalatmıs ve konusmasında;
-ibo'dan cok seyler beklıyoruz,karabuk ve konya gibi deplasmanlarda takımımızın vurucu timinde basrol oynayacakmıs hayırlı olsunnnn.....
Camiamıza hayırlı olsun :serefe:
Onur Erülker
04-08-2010, 23:49
Şu geçen 3 seneye bakıyorumda birileri fena halde Fenerbahçe taraftarının sabrını deniyor...Dünya takımının defansı bekir,ilhan, bilica... bu herşeyi çok ii anlatıyor.Yönetime şu dakikadan sonra kesinlikle güvenim kalmadı.Fenerbahçe taraftarıda 'Hep Destek Tam Destek' sloganını artık gözden geçirmelidir.Çünkü gördük ki kötülere(!) yapılan destek istikrar filan getirmiyo,daha çok işleri kötüye götürüyo...
Mustafa Ünal
40 binin üzerinde taraftar vardı sanırım. Geçen sezonun sonunu bile bile 40 binin üzerinde taraftar. Samiyen'le İnönü'yü toplasan o kadar adam gitmez eleme maçına.
Geçen sezonun sonundakini biz film sanmıştık. İyisiyle kötüsüyle bir film. Ama gördük bu resmen bi diziymiş. Kaldığı yerden devam etti. Rolleri değiştirdiler. Yapımcısı aynı. Tecrübeli. 2 sitkom çekmiş adam. Birini Denizli'de birini daha 3 ay önce burda. Bakıyor sonu kötü , yönetmeni değiştiriyor sürekli. Kendisi ilah. Her şeyden anlıyor adam. Bir aydır , tam bir aydır 4-5 gün içinde forvet alıyoruz. Nerde? 3 yıl önce Dinamo Kiev'i eleriz diye transfer yapmadılar. Beklediler. Aynı durum. Onlar orda yendi , bunlar burda yendi. Eze eze. Çiğneye çiğneye. Yarın basın toplantısında Paok'un kalecisi şike mi yaptı diyecek?
2 çift sözümde sana var Aykut hoca. Niye hazırlık maçlarında sürekli sağ bek denediğin çocuğu oynatmadın? Bekir o mevkinin adamı olmadığını daha kaç maç gösterecek? Dakika olmuş 80. Daha Gökhan'la Semih'i değiştirmeye kalkıyosun. Ne farkın kaldı Daum'dan? Daum'da elenirdi zaten. En azından ümitlenmezdik.
Formasının hakkını veren sadece Volkan ve Gökhan Gönül'dü.
Neyse 3 gün sonra basın toplantısı. Ortam yumuşar. Uefa'da kupa hedefimiz denir. Göstermelik 2 yabancı daha. Antalya ile ilk maç berabere. Daha 33 hafta var nasılsa.
Eski tas eski hamam.
Onur Yıldırım
Hadi geçmiş olsun.
Ali Büyükkaracan
04-08-2010, 23:51
Eleme Maçı mı?
Adamlar Antremanda Oynar Gibi Oynadılar.
Aldılar,Verdiler,Geri Çektiler,Herşeyi Yaptılar.
İsteseler Daha Fazla Atarlardı
Mevlüt Çiller
04-08-2010, 23:53
Neyse 3 gün sonra basın toplantısı. Ortam yumuşar. Uefa'da kupa hedefimiz denir. Göstermelik 2 yabancı daha. Antalya ile ilk maç berabere. Daha 33 hafta var nasılsa.
Eski tas eski hamam.
eyw +1907
Mustafa Ünal
04-08-2010, 23:56
Paok evinde Ajax ile 3-3 berabere kaldı. Elendi ama bi Paok kadar olamadık. Helal olsun.
Mevlüt Çiller
05-08-2010, 00:02
Ajax Çıkmış Olmuyor mu? Deplasmanda 3 Gol Attıkları İçin.
öyle ajax çıktı üst tura ama paok un verdiği mücadele..
Zeynel Sermet
05-08-2010, 00:02
Daha takım olmayı beceremezken...
Ali Büyükkaracan
05-08-2010, 00:03
Paok evinde Ajax ile 3-3 berabere kaldı. Elendi ama bi Paok kadar olamadık. Helal olsun.
Her Zaman Dediğimiz Gibi...
Elinden Geleni Yaparsın Olmaz,Ama Ortada Futbol Adına Bişey Yoktu Bizim Adımıza.
Süha Emrahoğlu
05-08-2010, 00:04
FENERBAHÇE'nin İyiliğini düşünüyorsan BU GECE İSTİFA ET AZİZ YILDIRIM!!!
(AYKUT KOCAMAN'A TAM DESTEK)
Olgu Gencer
05-08-2010, 00:06
Aziz Yıldırım istifa!!
Mevlüt Çiller
05-08-2010, 00:06
yazık..
Süha Emrahoğlu
05-08-2010, 00:07
Şu geçen 3 seneye bakıyorumda birileri fena halde Fenerbahçe taraftarının sabrını deniyor...Dünya takımının defansı bekir,ilhan, bilica... bu herşeyi çok ii anlatıyor.Yönetime şu dakikadan sonra kesinlikle güvenim kalmadı.Fenerbahçe taraftarıda 'Hep Destek Tam Destek' sloganını artık gözden geçirmelidir.Çünkü gördük ki kötülere(!) yapılan destek istikrar filan getirmiyo,daha çok işleri kötüye götürüyo...
Aynen katılıyorum arkadasım kimse kusura bakmasın FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMI VE TARAFTARI AZİZ YILDIRIMIN OYUNCAĞI OLMUŞTUR!!!
Ali Büyükkaracan
05-08-2010, 00:09
Artık Aziz Yıldırım Futboldan Elini TAMAMEN Çekmelidir.
Diğer Branşlarda Görüyoruz O Olmadığında Her Alanda 1 Numarayız.
Süha Emrahoğlu
05-08-2010, 00:12
Futboldan değil kulüpten çekmeli elini yaptığı güzel şeylerle hatırlanması varken nefret le anılacak artık çık git artık yazıklar olsun bütün yönetime ya
Alper Kayabaşı
05-08-2010, 00:13
"Yazık" tan başka diyecek birşey bulamıyorum..
Eyüp Toktaş
05-08-2010, 00:15
+1907 asagi yukari bir ay önce aynisini yazdim.
Baskanimiz nereye karismiyor orada basari var.
Nereye elini atiyor orasi bir ileri iki geri gidiyor
Ferhat Adsız
05-08-2010, 00:16
Bu sene zaten hedefimiz yokmuş gibi görünüyor.Sanki birşeylerin değişmesini bekliyor gibiyiz
Serhat.Yaşasın
05-08-2010, 00:19
+1907
Mustafa Ünal
05-08-2010, 00:23
Hiç kızma Fenerbahçeli!
Hiç kızma Fenerbahçeli...
Hiç öfke kusma...
Bağırma...
Çağırma...
Ağlama...
Sızlama...
Çünkü bu ''Son''u sen istedin...
Bu takıma Avrupa'da en büyük başarıyı yaşatmış Zico gönderilip, yerine Aragones getirildiğinde sesini çıkartmadıysan..
hurriyet.com.tr
Aragones gidip Daum geldiğinde ''Başka hoca mı yok?'' demediysen..
Şampiyonluğu son maçta kaçıran Daum gönderilip, yerine Türkiye Ligi'nde şu güne kadar hiç bir başarısı olmayan Aykut ''Göreve getirilsin'' diye anketlere katılıp, kulübe mesaj yağdırdıysan...
''Aykut süper.. Aykut muhteşem.. Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Guardiolası'nı buldu.. Fener bu sene ortalığın tozunu atar'' diyen ''Pompacılara'' inandıysan..
Takım, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra..
Kendisinden kat kat güçsüz bir ekibe elendikten sonra..
Ve rezil bir futbol ortaya koyduktan sonra..
Hiç ama hiç kızmayacaksın..
Hiç öfke kusmayacaksın..
Hiç bağırmayacaksın..
Hiç ağlamayacaksın..
Hiç sızlamayacaksın..
Çünkü bu ''Son''u sen istedin..
Sen programladın..
Şimdi oturup sevinebilirsin!!!
Meriç Tunca - Hürriyet.
Emre Diler
05-08-2010, 00:35
Hay ağzına sağlık kardeşim ya ne güzel konuştun.
Arkadaşlar bakın çok net söylüyorum eğer bu takım Alexe bağlı sistemini değiştirmeyip brezilyalılardan kurtulmadıkça takıma Stoch Dıa gibi aç oyuncular gelmeyip Bilicalara Baronilere Devidlere kalırsak bizden bir cacık olmaz
Süha Emrahoğlu
05-08-2010, 00:36
aykut kocaman ı böyle bir maçta suçlayamazsın arkadasım dediklerin dogru bencede ama aziz yıldırımın yönetimin sesini çıkarmayan taraftarın suçu bunlar AYKUT KOCAMAN ın DEĞİL!!
adam buraya geldi birşeyler değişecek diyor ve kalpten inanıyorum ki elinden geleni yapacak ve bu taraftan herzaman sustugu için bu takım şimdi bu haldeyse şimdi aykut kocaman ın karşısında sussunda bu suskunluğu bir işe yarasın!!!
Ömer Özçetin
05-08-2010, 00:37
Tebrikler YOUNG BOYS ! Taraftarına da helal olsun !
Zeynel Sermet
05-08-2010, 00:42
Biz yine kendimizi avutalım başka da bir şey yapmayalım.
Ses çıkarmamız gerektiği alenen ortada artık. Hiçkimse suçu oyuncularda aramasın bu oyuncular yeni transfer değil hepsini yıllardır hem biz hem de görmesi gerekenler görüyor zaten. Suçlu kimse o gitmeli artık,oyuncular değil zihniyet değişmeli...
İsmail Önal
05-08-2010, 00:46
bursaspor sayemizde 10M € daha koydu kasasına.. bi trabzon bi youngboys 2 maçta ekonomik olarak kalkındırdık adamları helal olsun bize.. türk futboluna katkımız hız kesmiyor(!)
Süha Emrahoğlu
05-08-2010, 00:47
taraftarı görmezden gelen zihniyet
fenerbahçe'yi işletme gören zihniyet
fenerbahçe'nin sahibi olduğunu sanan zihniyet
saçma transferlerle paraları ortaya saçan zihniyet
her zaman doğrunun kendinde olduğunu sanan zihniyet
KENDİNİ PADİŞAH SANAN ZİHNİYET ....
YETER ARTIK İSTİFA ET !!!!!!!!!!!!!
Zeynel Sermet
05-08-2010, 00:50
taraftarı görmezden gelen zihniyet
fenerbahçe'yi işletme gören zihniyet
fenerbahçe'nin sahibi olduğunu sanan zihniyet
saçma transferlerle paraları ortaya saçan zihniyet
her zaman doğrunun kendinde olduğunu sanan zihniyet
KENDİNİ PADİŞAH SANAN ZİHNİYET ....
YETER ARTIK İSTİFA ET !!!!!!!!!!!!!
+1907
+1907
+1907
Engin Kaşkaya
05-08-2010, 00:50
Takım Oyuncuları Resmen Aykut Kocaman'ı Satmıştır Bugün.Bir ELin Parmak Sayısını Geçmeyecek Adam Mücadele Etti Zaten Görülmüştür.
C Blokun Hali İçler Acısı.İnsan Nasıl Küfür Edeceğini Bilemiyor Bu Duruma Bizi Düşürenlere.C Blok Elden Gidiyor Bazı Şeyler GÖzlemledim Hİç Hoş Şeyler Değildi.
Söylenecek Çok Bir Şey Yok.
İlkay Şener
05-08-2010, 00:53
Takım Oyuncuları Resmen Aykut Kocaman'ı Satmıştır Bugün.Bir ELin Parmak Sayısını Geçmeyecek Adam Mücadele Etti Zaten Görülmüştür.
C Blokun Hali İçler Acısı.İnsan Nasıl Küfür Edeceğini Bilemiyor Bu Duruma Bizi Düşürenlere.C Blok Elden Gidiyor Bazı Şeyler GÖzlemledim Hİç Hoş Şeyler Değildi.
Söylenecek Çok Bir Şey Yok.
C Blokta bizden başka herkes vardı...
:kizgin: Maçta beğendiğim tek şey zemindi.
Mehmet Sabırlı
05-08-2010, 01:27
Tribünlerde çok kötüydü...
Emre Diler
05-08-2010, 01:31
Bugün Aziz Beyin müşterilerini gördük pek bağırıyorlardı.Sende bunu istemiyor muydun Aziz Bey.Bak tribünde gırtlaklarını yırtan bir ünifeb ck yok.Bak maçta kimse de bağırmadı.Eserinle iftaar et.
Mehmet Sabırlı
05-08-2010, 01:35
Bugün Aziz Beyin müşterilerini gördük pek bağırıyorlardı.Sende bunu istemiyor muydun Aziz Bey.Bak tribünde gırtlaklarını yırtan bir ünifeb ck yok.Bak maçta kimse de bağırmadı.Eserinle iftaar et.
Yaşasın ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR PROFİLİ ...
İstediğine ulaştı adam helal olsun...
Alp Hacıoğlu
05-08-2010, 01:45
neden bu kadar kızgınsınız arkadaşlar
nevin yanıt ve bilmem kim altın madalya aldı
şampiyonlar liginden elenmişiz nolmuş ki
yarın bir gün Fenerbahçe acıbadem dünya yıldızı pasör çaprazını getirir
spor kulbü oluruz birden
unutmayın ki biz bir spor kulübüyüz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
değil mi AZİZ ve muhterem başkanım?
yeter!
İbrahim.Saraç
05-08-2010, 01:47
Daha sezon başlamadan saç baş yolmaya başladık hadi bakalım hayırlısı..
Ozan Karaer
05-08-2010, 01:51
Daha sezon başlamadan saç baş yolmaya başladık hadi bakalım hayırlısı..
Yeni sezona bomba gibi girdim ben..Geçen sezondan kalmamıştı da..Şimdi at yelesi gibi:D Bu seneyi çıkarması da bu gidişle zor ama.:rolleyes:
Zeynel Sermet
05-08-2010, 01:56
young boys t.d ü petkovic'in acıklamasını okudum şimdi. çıldırmamak elde değil deliricem az kaldı
İbrahim.Saraç
05-08-2010, 02:00
Yeni sezona bomba gibi girdim ben..Geçen sezondan kalmamıştı da..Şimdi at yelesi gibi:D Bu seneyi çıkarması da bu gidişle zor ama.:rolleyes:
Bencede:rolleyes:
Alper Tunka
05-08-2010, 02:01
Tebrikler YOUNG BOYS ! Taraftarına da helal olsun !
10 yılda bir Young Boys KADAR takım kuramadın aziz yıldırım.Ben bu kadar istekli,hırslı,mücadeleci her atağı organize olan bir takım görmedim.2 maçta silip attılar yok ettiler bizi.
Yazıklar olsun senin yapacağın yönetim şekline.Senden bizi Barça yapmanı istemedik,bir Young Boys kadar olamadın KOSKOCA 10 yılda.
Yönetim İstifa :kizgin:
Onur Yıldırım
05-08-2010, 02:02
Fenerbahçe düşmanları iş başında! 1-1 mi esprileri dolaşıyor maç bittikten sonra.
Ömer Özçetin
05-08-2010, 02:05
Şampiyonluğun kaçmasıyla adeta tramvaya dönen sezon benim için bu rezaletle sona erdi. Şampiyonlar ligine kalsaydık kaçan şampiyonluk için daha az üzülürdüm. Bugün hem kaçan şampiyonluk için hem de kaçan şampiyonlar ligi için üzülüyorum. İşte benim için 2009-2010 sezonu bugün bitti.
Onur Yıldırım
05-08-2010, 02:23
Petkovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, yaş ortalaması 22 olan genç bir takıma sahip olduğunu anlatarak, ''Takımım çok genç. Yaş ortalaması 22. Onların Fenerbahçe gibi yeteri kadar tecrübeleri yoktu. Burada göstermiş oldukları başarı şapka çıkaracak bir başarıydı. Fenerbahçe'ye gelince; onlar için yeni bir hikaye ortaya çıktı, bir ders oldu. İsviçre'nin nasıl futbol oynadığını gördüler. Takımımla gurur duyuyorum'' diye konuştu. KAYNAK (http://ajansspor.com/futbol/sampiyonlarligi/h/20100805/fbahce_icin_bir_ders_oldu.html#yorumlaroku)
Gelinen noktaya bakın.
Eyüp Toktaş
05-08-2010, 04:38
Biz burada Baskan futboldan anlamiyor dedigimizde millet bize neler söylemedi
al iste adi sani bile duyulmamis bir takimdan ve hocasindan neler gördük
simdi kovalim Aykut hocayi tüm islerimiz yoluna girer.
Moda her yenilgi ile hoca degistirmek ya....
Baskan hep sucsuzdur
8 tane oynamayan kumpasci brezilyali yillarca bu takimdan kimse gönderez ise
sonucta bu olur iste
Fırat Yıldız
05-08-2010, 05:06
Fenerbahçe düşmanları iş başında! 1-1 mi esprileri dolaşıyor maç bittikten sonra.
aziz yıldırım da bu mantıkta olduğu için bu haldeyiz iste..
Kürşat Pak
05-08-2010, 10:23
C blok hiç hoş değildi yanımdaki adama saldırmamak için kendimi zor tuttum bari topluca yukarılarda izlesek çünkü böle milletle izlemek bi maça geldi diye takımın tümüne küfredip bağıranlara bi kaç maç hoşgörü olur bigün harbiden biri patlar..
Utku Cenikli
05-08-2010, 10:31
maçtan sonra mehmet demirkol rıdvan dılmen e şöyle diyo: 88 senesinde sakaryadan 5 yiyen en kötü kadro bile dah iyi futbol oynuyodu.... Bence söylenecek başka bi söz yok ben bu kadar kötü Fenerbahçe izlemedim
Nurullah Şakir
05-08-2010, 11:03
4 yıl önce Denizlide yaşananlarda 2,5 ay önce Mabedimizde yaşananlarda bizim gibi elinden bir şey gelmeyenlerin dışında kimseye ders olmamış transferler hala bitirilmedi,verilen sözler yerine getirilmedi bu saatten sonra getirilsede benim için bir önemi yok şu takımı erkenden kurmak bu kadar mı zor?Her sezon bitiminde yeni sezon için yapılacak transferlerin erkenden bitirileceği söyleniyor ama aynı tas aynı hamam. Takım disiplini diye bir şey yok teknik direktör yeni ama şişirme toplarla gol aramaktan vazgeçmedi sanki biz deplasmanda oynuyoruzda onlar kendi sahalarında oynuyormuşcasına rahattı adamlar hala başım ağrıyor ve galiba daha çok ağrıyacak.Biz bu oyunu ve bu yönetim anlayışını haketmiyoruz...Yıllardır uyuduğumuz uykudan uyanabilmemiz için daha kaç tokat yememiz ve daha kaç kere canımızın acıması gerekecek benim şuanda bu mesajı yazarken içim acıyor, tüylerim ürperiyor,gözlerim doluyor.Yeter artık insanların sevdam dediği bir değeri kendi kafalarına göre bu kadar ehlileştirmesinler...
Zeynel Sermet
05-08-2010, 11:42
papazınçayırında çok güzel bir yazı yazmışlar okumanızı tavsiye ederim.
Emre Diler
05-08-2010, 14:40
yine maytaplar geziyor facede üç kuruş insanlara madara oluyoruz hey Allahım ya
Ozan Karaer
05-08-2010, 15:03
yine maytaplar geziyor facede üç kuruş insanlara madara oluyoruz hey Allahım ya
Normal değil mi sence..Aynı şeyleri onlar yaşasaydı,bugün keyfimize bakan taraf biz olcaktık,onların yaptıklarını ama:rolleyes:
Elenmek bence daha hayırlı oldu,diğer turda çok fena yaparlardı..Resmen rezil olurduk,gerçi olduk olacağımız kadar ama..:kizgin:
Kenan Ergün
05-08-2010, 15:15
Bu sene kombine almadım, maça biletle gideyim dedim, Telekom tribününde birkaç ay içinde ne kadar da fazla "çök çökçü" insan türemiş. Şahsen bu sezon bir daha maça gidersem Migros'a gideceğim, en azından kimse çök demez.
Eyüp Toktaş
05-08-2010, 21:27
Hiç kızma Fenerbahçeli!
Hiç kızma Fenerbahçeli...
Hiç öfke kusma...
Bağırma...
Çağırma...
Ağlama...
Sızlama...
Çünkü bu ''Son''u sen istedin...
Bu takıma Avrupa'da en büyük başarıyı yaşatmış Zico gönderilip, yerine Aragones getirildiğinde sesini çıkartmadıysan..
hurriyet.com.tr
Aragones gidip Daum geldiğinde ''Başka hoca mı yok?'' demediysen..
Şampiyonluğu son maçta kaçıran Daum gönderilip, yerine Türkiye Ligi'nde şu güne kadar hiç bir başarısı olmayan Aykut ''Göreve getirilsin'' diye anketlere katılıp, kulübe mesaj yağdırdıysan...
''Aykut süper.. Aykut muhteşem.. Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) Guardiolası'nı buldu.. Fener bu sene ortalığın tozunu atar'' diyen ''Pompacılara'' inandıysan..
Takım, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra..
Kendisinden kat kat güçsüz bir ekibe elendikten sonra..
Ve rezil bir futbol ortaya koyduktan sonra..
Hiç ama hiç kızmayacaksın..
Hiç öfke kusmayacaksın..
Hiç bağırmayacaksın..
Hiç ağlamayacaksın..
Hiç sızlamayacaksın..
Çünkü bu ''Son''u sen istedin..
Sen programladın..
Şimdi oturup sevinebilirsin!!!
Meriç Tunca - Hürriyet.
güzel hos yazmista meric tunca agabeyimiz
ne yapabiliriz onuda yazsaydida görseydik.
klübümü basacaktik ?
Sanki taraftari dinleyen mi var ?
birilerini istedikte aldilar mi ?
Serhat.Yaşasın
05-08-2010, 21:50
Hani eskiden mağlubiyetlerde söyleyecek sözümüz olurdu.Ağzını acanın verirdik payını.Ama dün akşamki mactan sonra ortaya konulan mücadeleden sonra söyleyecek laf bile bulamıyorum.Sezonda işimiz cok zor
Mustafa Ünal
05-08-2010, 23:02
güzel hos yazmista meric tunca agabeyimiz
ne yapabiliriz onuda yazsaydida görseydik.
klübümü basacaktik ?
Sanki taraftari dinleyen mi var ?
birilerini istedikte aldilar mi ?
Fenerium'dan alışverişi kes , 20 bin kombine alma , gör bak neler oluyor abi.
Eyüp Toktaş
05-08-2010, 23:21
Fenerium'dan alışverişi kes , 20 bin kombine alma , gör bak neler oluyor abi.
böyle yapip klübüne zarar verecegine
BARCELONADAKI GIBI BEYAZ MENDIL SALLASAK OLMAZ MI BU OYNAMAYAN BREZILYALILAR ICIN
Mehmet Sabırlı
05-08-2010, 23:46
BARCELONADAKI GIBI BEYAZ MENDIL SALLASAK OLMAZ MI BU OYNAMAYAN BREZILYALILAR ICIN
Abi değil beyaz mendil, beyaz bayrak sallasak yollayamıyoruz bazılarını...
Eyüp Toktaş
06-08-2010, 01:22
Abi değil beyaz mendil, beyaz bayrak sallasak yollayamıyoruz bazılarını...
+1907 ne yazik ki dogrusun.
Engin Kaşkaya
06-08-2010, 02:24
Wenger Ne Demiş:Brezilyalılardan Biri Yarar,İkisi Karar,Üçüncüsü Zarar...Alex den Başkası Yalan Oda Hoca Seçiyor...
Mustafa Ünal
07-08-2010, 01:00
Eğer kulübüm bana maddi manevi zarar veriyorsa , psikolojimi dibine kadar bozuyorsa , salıvereceksin o kulübü biraz.
Bizim yönetime beyaz mendil sallasan anlamazlar , 20 yıl daha kalırlar.
Berat Elinç
07-08-2010, 01:28
eğer fenerbahçe dediğin gibi kulüp olsaydı haklıydın ama artık herkes şunu bilsin ki fenerbahçe artık bir şirket. ne diyor yönetim taraftar kart almayan fenerbahçeli değildğir fenercell fenerium kullanmayan taraftar değildir. madem böyle madem futbol sevdası değil endüstriyel futbol amaç. bende taraftar değilim artık müşteriyim. bu şirket kötü yönetiliyor adam gibi transfer yapacak yönetici yok sezon sonu şampiyonluk yok. bende bir müşteri olarak fenercell hattımı iptal ediyorum ve feneriumdan forma almıyorum.ama siz hala gerçek taraftar gibi davranırsanız bu yönetimle ömür boyu devam ederiz
ben taraftardım ama endüstriyel futbol beni de öldürdü artık müşteriyim iyi ürün sunun bende alayım...!!!
Eyüp Toktaş
08-08-2010, 02:17
Eğer kulübüm bana maddi manevi zarar veriyorsa , psikolojimi dibine kadar bozuyorsa , salıvereceksin o kulübü biraz.
Bizim yönetime beyaz mendil sallasan anlamazlar , 20 yıl daha kalırlar.
bu kadar karamsar olma renkdasim.
inan bana olurlar.
daha önce istifa etmemismiydi Baskanimiz.
Ama nereden ciktigi belli olmayan bazi insanlar aglayip sizlayip geri getirmediler mi baskani ?
Eyüp Toktaş
08-08-2010, 02:19
eğer fenerbahçe dediğin gibi kulüp olsaydı haklıydın ama artık herkes şunu bilsin ki fenerbahçe artık bir şirket. ne diyor yönetim taraftar kart almayan fenerbahçeli değildğir fenercell fenerium kullanmayan taraftar değildir. madem böyle madem futbol sevdası değil endüstriyel futbol amaç. bende taraftar değilim artık müşteriyim. bu şirket kötü yönetiliyor adam gibi transfer yapacak yönetici yok sezon sonu şampiyonluk yok. bende bir müşteri olarak fenercell hattımı iptal ediyorum ve feneriumdan forma almıyorum.ama siz hala gerçek taraftar gibi davranırsanız bu yönetimle ömür boyu devam ederiz
ben taraftardım ama endüstriyel futbol beni de öldürdü artık müşteriyim iyi ürün sunun bende alayım...!!!
kimse sana mecbur tutmuyor bu yazdiklarini alman icin
BU SAYDIKLARINDAN HICBIRINEDE BEN SAHIP DEGILIM.ARASIRA FENERIUMDAN ALISVERIS EDERIM O KADAR.
Mecburda hissetmiyorum kendimi acikcasi.
Sen o yazdiklarini baskan istifa ettiginde evinin önünde aglayanlar icin yazmalisin.
Klübünü sevenler icin degil renkdasim
Berat Elinç
08-08-2010, 12:35
kimse sana mecbur tutmuyor bu yazdiklarini alman icin
BU SAYDIKLARINDAN HICBIRINEDE BEN SAHIP DEGILIM.ARASIRA FENERIUMDAN ALISVERIS EDERIM O KADAR.
Mecburda hissetmiyorum kendimi acikcasi.
Sen o yazdiklarini baskan istifa ettiginde evinin önünde aglayanlar icin yazmalisin.
Klübünü sevenler icin degil renkdasim
onlar için yazıyorum hatta başkanın direk kendisi için ;)
Mustafa Ünal
09-08-2010, 01:01
bu kadar karamsar olma renkdasim.
inan bana olurlar.
daha önce istifa etmemismiydi Baskanimiz.
Ama nereden ciktigi belli olmayan bazi insanlar aglayip sizlayip geri getirmediler mi baskani ?
Benim takım yönünde bir karamsarlığım yok. Bu sene olmaz , seneye olur , sonraki sene olur. Hiç mühim değil.
Karamsarlığım bu yönetimin bırakmaması. Bırakmadıkça daha çok zarar vermesi. Bilmiyorum kaç insan daha vardır benim gibi Aziz Yıldırım görevde oldukça maça gitmeyecek olan. Olmuyor böyle , olmaz da.
Eyüp Toktaş
11-08-2010, 02:12
Benim takım yönünde bir karamsarlığım yok. Bu sene olmaz , seneye olur , sonraki sene olur. Hiç mühim değil.
Karamsarlığım bu yönetimin bırakmaması. Bırakmadıkça daha çok zarar vermesi. Bilmiyorum kaç insan daha vardır benim gibi Aziz Yıldırım görevde oldukça maça gitmeyecek olan. Olmuyor böyle , olmaz da.
+1907
Tuğba Tülü
13-08-2010, 13:49
2009-2010 sezonu benim için de Young Boys maçından sonra bitti , yeminle diyorum kaçan şampiyonluğa bu kadar üzülmedim en çok dokunan da bu kadar olan bitene rağmen elimizden birşey gelmemesi :(
Ömer Özçetin
13-08-2010, 17:30
2009-2010 sezonu benim için de Young Boys maçından sonra bitti , yeminle diyorum kaçan şampiyonluğa bu kadar üzülmedim en çok dokunan da bu kadar olan bitene rağmen elimizden birşey gelmemesi :(
Şampiyonluğun kaçmasıyla adeta tramvaya dönen sezon benim için bu rezaletle sona erdi. Şampiyonlar ligine kalsaydık kaçan şampiyonluk için daha az üzülürdüm. Bugün hem kaçan şampiyonluk için hem de kaçan şampiyonlar ligi için üzülüyorum. İşte benim için 2009-2010 sezonu bugün bitti.
+1907
Murat Karaman
18-08-2010, 22:57
Tottenham'ı da yendiler. 3-0 öne geçmelerine rağmen, maç 3-2 sonuçlandı. Süpriz yaparlarsa şaşırmam.
Muhammet Erim
18-08-2010, 23:13
Tottenham'ı da yendiler. 3-0 öne geçmelerine rağmen, maç 3-2 sonuçlandı. Süpriz yaparlarsa şaşırmam.
bizim euro 2008de yaptığımızı yani hucüm ile savunma yapıyorlar hep hucümda oldukları için çok fazla topu kendi yarılarında kabul etmiyolar ve buda onlara bu başarıyı getiriyor
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.