Orijinalini görmek için tıklayınız : PAOK - Fenerbahçe SK // UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1.Maçı
Eray Sezginer
18-08-2010, 17:20
PAOK (T.D.Pavlos Dermitzakis) - Fenerbahçe SK (T.D. Aykut Kocaman)
Stad: Toumba Stadium
Tarih: 19 Ağustos 2010| Perşembe
Saat: 21.30
Hakemler:
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Manuel Gräfe
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Volker Wezel
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Markus Häcker
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Felix Zwayer
• Sakat ve Cezalı Oyuncular:
PAOK:
Sakat: -
Cezalı: -
Fenerbahçe SK:
Sakat: Dia, Deivid, Güiza, Uğur, Kazım
Cezalı: Stoch, Bilica, Bekir
• Aralarındaki Son Mücadeleleri:
PAOK:
http://img828.imageshack.us/img828/2779/paokdb.jpg
Fenerbahçe SK:
http://img51.imageshack.us/img51/3188/13731325.jpg
Ömer Özçetin
18-08-2010, 17:48
PAOK’un Selanik’teki "Tumba" semtinde yer alan taraftar derneğine dün gece saldırı düzenlediği bildirildi. Kimlikleri belirlenemeyen motosikletli şahısların, PAOK’lu taraftarların bulunduğu saatte derneğin önüne gelerek şişe, taş ve maytap benzeri çeşitli cisimler fırlattıkları belirtildi. Saldırganların kaçtıkları açıklanırken, saldırıda yaralanan olmadığı kaydedildi. :)
Ozan Karaer
18-08-2010, 18:54
Çok zor maç olacak,tam bir deplasman havası yaşayacak FENERBAHÇE ama bu tarz maçlara her zaman alışık..Bu maçta da tahriklere kapılmadan,sakin bir oyun avantajlı bi skorla dönmemizi sağlayacaktır..Kesinlikle kırmızı kart görmemesi lazım takımın..Gollü bir beraberlik çıkar diye düşünüyorum..
Serhat Yılmaz
18-08-2010, 21:49
ucuz kart görmiyelim yeter ; 11 e 11 de , galibiyet bile alabiliriz. Rakibi çok fazla gözde büyütmenin bir anlamı yok bence.
Yılmaz Çolak
18-08-2010, 21:51
2-1 alır geliriz. ajax'a attıkları kadar rahat gol atamazlar bize.
Onur Yıldırım
19-08-2010, 00:22
Konuşulduğu kadar dolu olmayacağı görüşündeyim bu takımın.
Çağrı Erdoğan
19-08-2010, 00:30
2 ajax maçınıda izledim ...15 günde paoka cd lerle yükleme yapmadılarsa alır geliriz neye uğradıklarnı şaşırırlar...Bu sefer atamazlar öyle 3 duran topta 3 gol...Tek sıkıntım ilhan eker....
Serhat Didikoğlu
19-08-2010, 09:26
Yunanistan'da 'İnleyen nağmeler!' :) Hadi bakalım..
Mesut Baydar
19-08-2010, 11:15
Komşuda ' Pınarbaşı ' :) Paoku yenmeden bu stada gelmeyin :)
Alp Hacıoğlu
19-08-2010, 14:05
emre sakatmış. adalesinde sertleşme olmuş
oynamayacakmış sanırım
Murat Sayar
19-08-2010, 14:06
bu iyi olmadı işte fena..
Gökhan Yalçınkaya
19-08-2010, 14:20
Topuzu ortaya sağa da Özer'i koysa iyi olur hani, ya da tam tersi ? olmaz mı ? :)
Murat Sayar
19-08-2010, 14:22
topuzu ortaya koyması lazım da özer sagda dia olacktı ki
İlkay Şener
19-08-2010, 14:25
FENERBAHÇE'DE EKSİK ÇOK!
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında M.P. Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden sarı lacivertlilerde Issiar Dia, Daniel Güiza, Deivid de Souza ve Volkan Demirel'in sakatlıkları sürüyor.
Fenerbahçe'nin 20 kişilik Yunanistan kafilesinde kırmızı kart cezalısı Stoch, sarı kart cezalıları Bilica ve Bekir ile sakatlıkları süren Dia, Deivid, Güiza ve Uğur'un yanı sıra Kazım bulunmuyor. Yeni transfer Niang ile sakatlığı olan Volkan Demirel ise genç oyuncular Okan Alkan ve Gökay Iravul ile birlikte 20 kişilik kafileye alındı.
Ayrıca Fenerbahçe'nin orta sahadaki önemli isimlerinden Emre Belözoğlu'nun sakatlık geçirdiği ve bu akşam oynanacak PAOK maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Fenerbahçe'nin Selanik kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, İlhan, Önder, Andre Santos, Okan Alkan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Gökhan Ünal, Semih, Niang.
Murat Sayar
19-08-2010, 14:30
Allah yardimcımız olsun kolay degil işmiz
Gökhan Yalçınkaya
19-08-2010, 15:50
Geçen sezon Avrupa Ligi şampiyonunu kaç kişi hatırlıyor sizce? Üstelik final maçı çok çekişmeli ve bir o kadar heyecanlı geçmesine rağmen.. Bu foruma kerhen giren birisi bile şampiyonun daha önce Galatasaray'ı eleyen Atletico Madrid olduğunu zaten hatırlayacaktır. Ama asla Avrupa Ligi Şampiyonlar ligi'nin gölgesi olmanın dışına çıkamayacaktır. Kaçan balığın büyüklüğü maalesef hamsinin istavritin lezzetine varmama engel olacak..
Yönetimin özürü 1-2 tur atlamakla değil Robinho'ya 4 senelik sözleşme imzalatmakla olabilir.
4 sene hemde
Havva Saatçioğlu
19-08-2010, 15:55
çok zor bir maç olacak,psikolojk olarak günler önce başladı zaten paok maça ama blmedikleri bir şey var:FENERBAHÇE....Zoru severiz biz:):)
Murat Sayar
19-08-2010, 15:56
4 sene hemde
:)
Utku Cenikli
19-08-2010, 16:17
takım Atamızın evını zıyaret etmış ve hatıra defterıne yazı yazmışlar umarım şans getırı bugun ıhtıyacımız olacak
Ozan Karaer
19-08-2010, 16:30
Emre-Bilica-Stoch'un olmayışına mı üzülelim yoksa Lugano ve Gökhan'ın Avrupa'ya dönüşüne mi sevinelim..Son Emre'nin de olmayışı orta sahayı çok kötü etkileyebilir.. Maçın zorluk derecesi yükseliyo bizim açımızdan ortasahada.. Gerçekten kötü oldu Emre'nin de olmaması..
Gözde Karataş
19-08-2010, 17:26
Selanik ilçe sınırına 100 km. kala bir dinlenme tesisinde bekliyorlar. Sınırı geçtiklerinden bu yana Yunanistan polisi eskortluk ediyormuş.
tribündergi alıntı
AEK taraftarları da girecekmiş maça.
Murat Karaman
19-08-2010, 17:29
Zor maç. Gollü beraberlik fena olmaz.
Oğuzhan Yılmaz
19-08-2010, 17:42
1-0 Fenerbahçemiz alacak gibi geliyo içimden 8.00 oranı vardı bastım direk :)
Muhammet Erim
19-08-2010, 17:47
3-1 alır gelriz
bu gece denize filen dökmeyelim bu sefer
Ali Büyükkaracan
19-08-2010, 18:33
Emre'nin Olmaması En Onemlı Kaybımız.Topuz Oynarsa En Mantıklısı Olur.Sagda Ozer Solda Caner.Nıang ı Forvette Kullanabılecegı Gıbı Sagda da Kullanabılır.
Murat Sayar
19-08-2010, 18:54
onu gidişata göre yapabilr ya mehmeti de ortaya alır selçuk ya da baroni yide çıkarır güzel olur aslında yoksa çok defansif kalacaz gibi
İlkay Şener
19-08-2010, 20:45
4-6 Gol olucak arkadaşlar :D PAOK'un çıkıcağını bildiğim zamanki gibi hissediyorum :D 4-1 veya 4-2 gibi :D
Oğuzhan Yılmaz
19-08-2010, 21:48
Yedik ya :(
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 21:49
Neyse ümitsizlik yok, atacağımız bir gol yeterli. Bastır kanarya!
Kürşat Pak
19-08-2010, 22:29
acil sağ açık alınmalı topuz göbeğe geçmeli
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 22:41
Hareketlendi biraz takım.
On kişiler, e artık 1 gol atın bari.
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 23:18
Net pozisyonu kaçırdı, 10 kişi(!) Paok. Bizde kaçırdık, ama aynı kader.Ah be Mehmet.
Oğuz Saka
19-08-2010, 23:23
paok 1 - 0 fenerbahçe
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 23:24
Ne yapalım şimdi ? Hadi bakalım.
İlkay Şener
19-08-2010, 23:25
El Clasico...
Muhammet Erim
19-08-2010, 23:35
acil ortasaha alınmalı topuz yerinde durmalı
İlkay Şener
19-08-2010, 23:42
acil ortasaha alınmalı topuz yerinde durmalı
Acil birşeyler yapılmalı kısmına katılıyorum..
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 23:43
Orta saha neydi arkadaşlar bugün, bir tane dikine pas yapamazlar mı, 1 tane dikine topu süremezler mi. Sağdan al sola ver, defansa dön defanstan al sağa ver sonra tekrar defans. Bu kadar mı kabiliyetsiz ortasaha olur. Yedeklerle aslar arasında bu kadar fark varken çok canımız yanar daha. Lugano sakatlanıyor canımız yanıyor, emre gitti aynı, Stoch kırmızı gördü Dia sakatlandı aynı.
Bir tane ortasaha elemanı almaları lazımdı en azından.
Muhammet Erim
19-08-2010, 23:45
Acil birşeyler yapılmalı kısmına katılıyorum..
kesinlikle
Orta saha neydi arkadaşlar bugün, bir tane dikine pas yapamazlar mı, 1 tane dikine topu süremezler mi. Sağdan al sola ver, defansa dön defanstan al sağa ver sonra tekrar defans. Bu kadar mı kabiliyetsiz ortasaha olur. Yedeklerle aslar arasında bu kadar fark varken çok canımız yanar daha. Lugano sakatlanıyor canımız yanıyor, emre gitti aynı, Stoch kırmızı gördü Dia sakatlandı aynı.
busaatten sonrada iyi bir orta saha bulamayız ama yinede yapılmalı ortasahaya transfer
İlkay Şener
19-08-2010, 23:45
Hala alınabilir, Selçuk Baroni Alex şeytan üçgeni :???: iyi bile dayandık.
Mevlüt Çiller
19-08-2010, 23:46
avrupadan elenelim türkiye kupası desinler sonra finalde kaybedelim biz istemiyoruz zaten o kupayı desinler şampiyonlukda kaçtığında ÇEKER CEFAYI BU TRÜBÜNLER AMA ONLAR PARA KAZANSINLAR YETER ! yaa artık aykut hocaya olan inancım azalmaya başladı :(
Ufuk Coşkun
19-08-2010, 23:47
Hala alınabilirde alırlar mı hiç sanmıyorum renkdaş.
avrupadan elenelim türkiye kupası desinler sonra finalde kaybedelim biz istemiyoruz zaten o kupayı desinler şampiyonlukda kaçtığında ÇEKER CEFAYI BU TRÜBÜNLER AMA ONLAR PARA KAZANSINLAR YETER ! yaa artık aykut hocaya olan inancım azalmaya başladı :(Renkdaş Aykut'unda suçu yok. Cezalılar, sakatlarla boğuşuyor takım. Elindekini kullanmaya çalıştı ama sahadakiler yine her zamanki umursamazlığı gösterdi.1-2 si hariç oynayan yoktu yine sahada. Belki Semih'i erkenden aldı oyundan o yönden birşey diyemem ama asıl Kadıköy'deki maça bakmak lazım.
İlkay Şener
19-08-2010, 23:48
avrupadan elenelim türkiye kupası desinler sonra finalde kaybedelim biz istemiyoruz zaten o kupayı desinler şampiyonlukda kaçtığında ÇEKER CEFAYI BU TRÜBÜNLER AMA ONLAR PARA KAZANSINLAR YETER ! yaa artık aykut hocaya olan inancım azalmaya başladı :(
Geçen gün Güiza'yı çok sert eleştiriyomuşuz diye bana kızan arkadaşlara gelsin...
Deivid'in gönderilmesi bende yeni bir transfer havası yarattı doğrusu.
Kürşat Pak
19-08-2010, 23:49
gol atmamak için çok çabaladık ve başardık.. başarılarımızın devamını dileriz..
Mevlüt Çiller
19-08-2010, 23:58
Renkdaş Aykut'unda suçu yok. Cezalılar, sakatlarla boğuşuyor takım. Elindekini kullanmaya çalıştı ama sahadakiler yine her zamanki umursamazlığı gösterdi.1-2 si hariç oynayan yoktu yine sahada. Belki Semih'i erkenden aldı oyundan o yönden birşey diyemem ama asıl Kadıköy'deki maça bakmak lazım.
kardeşim zaten aykut hocaya kızmak gibi bişeyde bulunmadım sadece inancım azalmaya başladı ne kadar sakat da olsa ne kadar cezalı da olsa aykut hocanın takımı bi şekilde motive edip bi şekilde sahada oynatması lazım ..
Nurullah Şakir
19-08-2010, 23:59
Bugün Liverpool maçına da ara ara baktımda bizim acilen POULSEN tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var kendisini alamadık bari benzerini alsınlar.Emre her sakatlandığında Selçuk ve Christian yan yana mı oynayacak ? :( Emre ne kadar değerliymiş orta sahamızda o olmadan atağa bile çıkamıyoruz bütün toplar selçukda Alex bile Selçuğa pas atıyor ileriye atacağına geriye pas yolluyor.Çıldırmamak elde değil.Acilen Ön libero almamız şart ...
Ali Akbulut
20-08-2010, 00:11
Orta saha felaketti gerçekten.
Transfer kapanmadan halledilse şu sorun.
Burhan Tektaş
20-08-2010, 00:16
Öyle bir kadroya sahip bir takımız ki;
Belli başlı oyuncular var onlar olmadan olmuyor. Bu oyunculardan 2'si sahada olmayınca sıkıntı yaşıyoruz. Lugano, Volkan D., Gökhan G., Emre, Alex, yenilerden bugün aradığımız Stoch, her ne kadar ne yapacağı belli olmasa da Bilica bu oyunculardan bir kısmı olmayınca takım çok zora düşüyor. Şuan için mevcut kadrodaki oyuncuların hepsinin sağlıklı ve cezası olmadığını düşünürsek gayet iyi bir kadromuz var. İlk 11 için ama bunların yerine girecek olan oyuncular maalesef yerıne doldurmayı bir kenara koyalım çok başarısız oluyor.
Bilica'nın yokuluğunda İlhan yaptıkları çok da göze hoş gelmedi. Bizim istediğimiz oyuncu tipi hırslı, azimli mücadeleci olacak. Kafa topuna çıkmaya korktu bir pozisyonda.
Emre yoktu orta saha yoktu. Topu ileriye taşıyan, oyunu rakip sahaya dikine taşıyan adam eksilten bir oyuncu eksikliğini aradık orta sahada. Cristian ve Selçuk arasında hiçbir fark yok. İkiside aynı özellikte aynı kapasitede oyuncu profili görünüyor. Sonuç böyle olunca Cristian gönderilsin boşuna yabancı kontenjanı dolmasın. Yada daha iyi bir orta saha oyuncusu olabilir.
Stoch ve Uğur yokluğunda demek daha doğru olur sanırım. Caner kesinlikle bu ikilinin yerini dolduramayacak. İzlediğim maçlarda çok da hoşuma gitmedi açıkcası.
Turu geçen biz oluruz umarım daha 11 gün transfer döneminin kapanmasına acilen Türk yedekte oturabilecek ve oyuna girdiğinde İlk 11'in değişilmezi gibi oynamalı. Gidecekler gitse gelecekler belli olur...
Oğuzhan Yılmaz
20-08-2010, 00:17
busaatten sonrada iyi bir orta saha bulamayız ama yinede yapılmalı ortasahaya transfer
Madrid Diarra'larını satacakmış kelepir fiyattan birini alsak yeter bize :) bi tanesi yeter Selçuk ve Baroni'nin toplamından :)
Ozan Karaer
20-08-2010, 00:18
Görüldü ki,sakatlıklar ve cezalar takımın belini fena bükmüş..Onların yerine oynayanlar felaket kötülerdi..İlhan-Caner-Selçuk-Baroni.. Top yapamayan bir ortasaha varken,gol atmamız ancak duran toplardan olabilirdi,bi kaç fırsat da bulduk ama değerlendiremedik..Son dakikada 6 pastan kaçırdıkları gol,turun dönüm noktasıydı.. Ama PAOK takımı o kadar abartıldığı kadar iyi bi takım değilmiş,sadece taraftar baskısı ile oynamaya çalışıyolar..Kadköy'de bizim de eksiklerimizi giderdiğimiz zaman turu çok rahat geçebiliriz ama 1-0'lık skor gerçekten çok tehlikeli bir skor..Bunu lehimize çevirmek için,gol yemeden en azından 2 tane kesin gol atmamız lazım ki,tur için 3. gol şart Kadıköy'de.. Bu maçta ki gibi oynarsak ama ortasaha olarak,2. Young Boys faciası gelebilir..Dikkatli olmak lazım..
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 00:38
eskiden öyle bir fenerbahçe vardı ki,yedekleriyle bile 3 tane as takım çıkarırdı o günleri özlüyorum.Hele ki;böyle maçlardan sonra....
Murat Sayar
20-08-2010, 00:42
herşeye ragmen kötü bir sonuç degildi ama dikkatli olmak lazım bir kez daha facia yaşamak istmiyoruz
Mevlüt Çiller
20-08-2010, 00:43
herşeye ragmen kötü bir sonuç degildi ama dikkatli olmak lazım bir kez daha facia yaşamak istmiyoruz
kendi evimizde yediğimiz 1 gol tur için 3 gol lazım demek bu mu köt olmayan sonuç :S
Ali Büyükkaracan
20-08-2010, 00:45
Orta Saha Takımın Can Damarıdır.Ne Forvet Ne Defans.Orta Sahada Bugun Daha Iyı Isler Yapabılseydık Sonuc Cok Farklı Olurdu.Kadıkoy'de Umarım Turu Geceriz.Ama 2 Gol Atsak Bile Cok Tehlikeli.Gol Yemememiz Lazım.Paok 11 Kısıyle Kapanacaktır,kontra atak ve duran toplarla gol arayacaktır.Bu noktada hızlı hucum yemememız gerekecek ve o konuda da pek basarı sayılmayız.Tıpık yunan mıllı takimi profılınde oynuyorlar.
Murat Sayar
20-08-2010, 00:48
kendi evimizde yediğimiz 1 gol tur için 3 gol lazım demek bu mu köt olmayan sonuç :S
on kişi kalmasalardı daha farklı bir sonuç çıkabilirdi ki on kişi olmalarına ragmen boş kaleye atamadılar bunlara ragmen iyi bir sonuçtu bence
Onur Yıldırım
20-08-2010, 01:11
Eksikler kadroya girince bunları çok rahat yeneriz.
Murat Sayar
20-08-2010, 01:15
bende onu demk istedim ama olmadı herhalde:) gerçekten bizi zorlayabilecek bir takım degil
Mehmet Sabırlı
20-08-2010, 01:20
Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı Emre'nin eksikliği yüzünden kaybettik. İstanbul'da gerçek Cehennemi görecekler. İnşallah çekirdekçi tayfa bu maçta çekirdekleri bırakıp biraz bağırır...
Ozan Karaer
20-08-2010, 01:22
Kadıköy'de tipik bir Yunan takımı izlicez diye düşünüyorum..1-0'ın verdiği avantajla gelecekler ve bizim açımızdan çok tehlikeli bir skor..Kalemizde görebileceğimiz bir gol,çok zorlar bizi..Mümkün olduğunca defans yapacaklar.. Sabırlı oynayıp,ilk yarı bir gol bulursak,maçı bize çevirir..Deplasmanda daha etkili bir PAOK bekliyodum ama istediğimiz gibi bir takım çıktı..Bu sefer de biz etkili olamadık..
Turu geçeceğimize inanıyorum,3-1 ya da 4-1 gibi bir skor çıkabilir..:)
Gökhan Yalçınkaya
20-08-2010, 01:24
İstanbulda da umudum yok acıkcası, mac sonu eve o hüsranla nasıl döneceğimi planlamaya basladım şimdiden.. inşallah Allah yardımcımız olurda tersi olur.. ramazan boyunca Fenerbahçe'ye ettiğim duaları kendime etsem okumama gerek kalmazdı.. Dua edelim arkadaslar iftar sahur dinlemeden, fazladan teravihe falan gidelim,yarın cuma falan var.. anca yeter bize :)
Murat Sayar
20-08-2010, 01:25
Kadıköy'de tipik bir Yunan takımı izlicez diye düşünüyorum..1-0'ın verdiği avantajla gelecekler ve bizim açımızdan çok tehlikeli bir skor..Kalemizde görebileceğimiz bir gol,çok zorlar bizi..Mümkün olduğunca defans yapacaklar.. Sabırlı oynayıp,ilk yarı bir gol bulursak,maçı bize çevirir..Deplasmanda daha etkili bir PAOK bekliyodum ama istediğimiz gibi bir takım çıktı..Bu sefer de biz etkili olamadık..
Turu geçeceğimize inanıyorum,3-1 ya da 4-1 gibi bir skor çıkabilir..:)
ama çok eksik vardı hele emrenin ekskligi tüm planları alt üst etmiştir aykut hoca içinde onun için bekleyeli ve görelim gerçek cehennemi gösterelim onlara
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:26
taraftarını sürekli övüp durmaları çok canımı sıktı:kizgin:bizi daha görmemişler,İstanbul da olmayı çok istiyorum...
Murat Sayar
20-08-2010, 01:28
taraftarını sürekli övüp durmaları çok canımı sıktı:kizgin:bizi daha görmemişler,İstanbul da olmayı çok istiyorum...
ama şimdi haklarını da yememek lazım ateşli taraftarları var.. bizde öle olabilsek oy oy en büyük istegim benim.. ben gidiyorum o maça :)
Mevlüt Çiller
20-08-2010, 01:28
c blok kapalı iken pek bişey beklememek lazım trübünden ...
Murat Sayar
20-08-2010, 01:30
:( ne denir ki
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:32
ama şimdi haklarını da yememek lazım ateşli taraftarları var.. bizde öle olabilsek oy oy en büyük istegim benim.. ben gidiyorum o maça :)
babamla ciddi bir konuşmayı göze alabilsem bende giderdim:kizgin: yaa hepsi maganda,ayrıca adamlar futbola sawaş olarak bakıyorlar...
haklısın...:(
Murat Sayar
20-08-2010, 01:37
bizim tribünlerimiz mi_?????
Gökhan Yalçınkaya
20-08-2010, 01:39
evet ilk maca gelenler görmüştür mısır yiyen bile var.
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:40
bana soruyorsan o soruyu tabiki hayır....onlar...görmedniz mi yarı çıplak bağıran bi dünya adam...
Gökhan Yalçınkaya
20-08-2010, 01:42
19 Ağustos 2010 Perşembe günü Yunanistan'ın Selanik kentinde yer alan Toumba Stadyumu'nda Paok ile oynadığımız Uefa Avrupa Ligi Play-Off ilk karşılaşması için stadyuma giriş yaptığımız andan itibaren kendileriyle muhattap olmak zorunda kaldığımız stadyum güvenliği (Steward) sıfatıyla görev yapan aslında Paok taraftar grubu Gate 4 üyesi olduklarını sonradan öğrendiğimiz şahıslar grubumuzun pankartına stadyuma giriş esnasında el koyarak en fazla 6 pankarta izin verebileceklerini, bunun dışında herhangi bir pankarta müsade etmeyeceklerini söyleyerek pankartı maç sonunda teslim alabileceğimizi söylemişlerdir. Bu şahıslar daha sonra pankartımızı üye oldukları grubun içerisindeki diğer üyelere teslim ederek maç esnasında kendilerine ait olan tribünlerde ters olarak açılmasını sağlamışlardır.
*Bu kahpece hareketlerinin dışında sürekli tahrik unsuru olabilecek hareketler yapan, iftarlık olarak getirdiğimiz erzaklara el koymaya çalışan, Türk bayrağı açan üyelerimizi uyaran, bazı arkadaşlarımıza kelepçe takmaya kalkan, her şeyden önemlisi üzerinde Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu pankartı siyasi bir obje olarak algılayıp, el koyan bu Türk düşmanlarının yaptıklarının İstanbul'da karşılıksız kalmayacağını herkesin bilmesini isteriz.
Genç Fenerbahçeliler
Bu kavga baska kavga ..
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:44
tarih boyunca onun bunun piyonu olmuşlar kişilik falan edinememişler işte.hala İstanbulu kendilerinin sanan bir zihniyet...ne beklenir ki???
Murat Sayar
20-08-2010, 01:44
evet ilk maca gelenler görmüştür mısır yiyen bile var.
ya onalrı zaten sayma al evine izle arkadaş niye geliyon ki stata
Muhammet Erim
20-08-2010, 01:46
ya onalrı zaten sayma al evine izle arkadaş niye geliyon ki stata
ben böyle düşünmüyorum. bağırmak kadar bağırmamakta bi tercihtir.
bi şkeilde katkı vermeliler ama bu sadece bağırarak değil bana göre
Murat Sayar
20-08-2010, 01:46
herzaman öyleler ki yeni birşey degl söylencek çok şey varda bura yeri degil
Gökhan Yalçınkaya
20-08-2010, 01:47
bagıranların ortasında bagıranlara otururmusun göremiyorum diyecek kadar değil ..
Çağrı Erdoğan
20-08-2010, 01:47
İstanbul'da karşılıksız kalmayacağını herkesin bilmesini isteriz.............ötesi yok ağır mevzu varda.......
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:48
bagıranların ortasında bagıranlara otururmusun göremiyorum diyecek kadar değil ..
bunu 40 yaş üstü adamlar yapıyor yaa:(
Murat Sayar
20-08-2010, 01:49
ama katkı öyle oturarak nasıl oacak ki_? ben karşıyım kendi mi bildim bilelide karşıyım karşı da olmaya devam edecem
Muhammet Erim
20-08-2010, 01:49
ya şimdi iki taraftan bakıyorum ikiside haklı işte
Murat Sayar
20-08-2010, 01:52
ya şimdi iki taraftan bakıyorum ikiside haklı işte
tv de izlerken ses geldigi zaman özellikle de deplasman maçlarında nasıl bir duyguya kapılırsın_? bide tam tersi_?
Havva Saatçioğlu
20-08-2010, 01:56
tv de izlerken ses geldigi zaman özellikle de deplasman maçlarında nasıl bir duyguya kapılırsın_? bide tam tersi_?
katılıyorum o sesi duymak bile çoşkunu arttırmaya yetiyor..
Muhammet Erim
20-08-2010, 01:58
ya ben oturup izlensin demiyorum tabi coşku daha mantıklı ve olması gereken ama bağırmayana da niye bağrmıyosun yada çekirdekçi mısırcı diye sıfatlar takmam. görüş meselesi yani:)
Murat Sayar
20-08-2010, 01:58
katılıyorum o sesi duymak bile çoşkunu arttırmaya yetiyor..
onun için tribüne geln insan bagırsa yada bi düşün 55 bin kiş bagırıyo ya bundan güseli var mı ya şimdi bile tüylerim diken diken oldu
Ufuk Coşkun
20-08-2010, 02:01
YB maçına gittim. Her zamanki gibi kale arkasından biletimi aldım.Bir abimizde ailesini toplamış eline çekirdeği almış çat çat yiyor.Neyse maç başladı, omzuma bir darbe hissettim, birader oturabilir misin göremiyorum dedi. Hayır Birader oturamam dedim.Oturacaksa gitsin başka yerde izlesin.Sinema tiyatro izlemiyor.Coşku lazım tribünde.Hayır statta sadece ben ayaktaymışım gibi davranıyor, tüm kale arkası ayakta.Ben otursam önümdeki ne olacak.Düşünemiyorlar mı nedir anlamadık.
Neyse sonuç olarak haftaya umarım böyle bir taraftar modeliyle karşılaşmam diyorum, çekirdeğinide yiyorsa yesin ama takımı destekleyen , o an kendini maça kaptıran, sesi kısılana kadar bağıran kendini paralayan taraftarada karışmasın.
YB maçından sonra daha gitmem maça diyordum ama bu aşk başka. Mutlaka gideceğim yine maça. Umarım Yb maçındaki gibi tıka basa dolu olurda taraftar neymiş görür herkes.
Takımda artık üzmez.Umarım!
Gökhan Yalçınkaya
20-08-2010, 02:03
YB maçına gittim. Her zamanki gibi kale arkasından biletimi aldım.Bir abimizde ailesini toplamış eline çekirdeği almış çat çat yiyor.Neyse maç başladı, omzuma bir darbe hissettim, birader oturabilir misin göremiyorum dedi. Hayır Birader oturamam dedim.Oturacaksa gitsin başka yerde izlesin.Sinema tiyatro izlemiyor.Coşku lazım tribünde.Hayır statta sadece ben ayaktaymışım gibi davranıyor, tüm kale arkası ayakta.Ben otursam önümdeki ne olacak.Düşünemiyorlar mı nedir anlamadık.
Neyse sonuç olarak haftaya umarım böyle bir taraftar modeliyle karşılaşmam diyorum, çekirdeğinide yiyorsa yesin ama takımı destekleyen , o an kendini maça kaptıran, sesi kısılana kadar bağıran kendini paralayan taraftarada karışmasın.
YB maçından sonra daha gitmem maça diyordum ama bu aşk başka. Mutlaka gideceğim yine maça. Umarım Yb maçındaki gibi tıka basa dolu olurda taraftar neymiş görür herkes.
adam orda kombineli hemde 5 tane :D
Murat Sayar
20-08-2010, 02:04
işte bu ya o uyarıyı yaptın ya admsın ya net...bence dolu olacak da iştesi var işte nasıl olacak_?gösterelim tabi ya bunu bi saglayabilsek ölmeden bi görsem
Ömer Özçetin
20-08-2010, 02:41
Çok abarttıkları kadar iyi değildi bence Paok taraftarı. İstanbul'da umarım yb maçı gibi olmayız.
Fatih Demirel
20-08-2010, 02:48
Anca soyunup bağırıyorlardı ben daha ateşli bir Paok taraftarı bekliyordum.
Bilmiyorum duruyor mu ama duruyorsa inşallah "İstanbul Since 1453" pankartı açılır Kadıköyd'de.
Mevlüt Çiller
20-08-2010, 03:10
varsın trübün kötü olsun geçelimde turu ..!
İlkay Şener
20-08-2010, 08:49
adam orda kombineli hemde 5 tane :D
:dans: Evet tam göbekte 5 kişi kombine :???:
Kürşat Pak
21-08-2010, 05:05
tek isteğim rövanş maçında İZMİR MARŞINI avazım çıktığı kadar söylemek :)
Mehmet Sabırlı
21-08-2010, 11:36
Anca soyunup bağırıyorlardı ben daha ateşli bir Paok taraftarı bekliyordum.
Bilmiyorum duruyor mu ama duruyorsa inşallah "İstanbul Since 1453" pankartı açılır Kadıköyd'de.
GFB çok fena diş bilemiş ve daha yaratıcı şeyler bekliyorum açıkçası...
Murat Sayar
21-08-2010, 17:33
ama işte yaratıcı şeyler bizden çıkardı onlardan zor be:) ama inşallah güzel birşeyler yaparlar da bence yaparsa da Kill For You yapar yaparsa da saglam yaparlar
Veysel Sarı
21-08-2010, 17:37
ayasoyfyayla ilgili bi pankartları vardı ne yazdığını anlamadım tabi :D iyi şeyler de yazcağını pek sanmıyorum açıkçası. Telekoma bi ayasofya koreografisi güzel giderDİ :rolleyes:
Murat Sayar
21-08-2010, 17:41
bence kill four you yapar bişeyler ya açarlarsa da telekomda açarlar..
güzel bir de yazı;) düşününce fena degil hani
Fatih Demirel
22-08-2010, 02:47
Ahahaha :) Çok güzel :)
Ama dikkat et tehlikeli sular bunlar :D
Murat Sayar
22-08-2010, 02:50
Ayasofya bizimdir minaresi sizindir :D
fena:D
Veysel Sarı
22-08-2010, 03:44
ya bi anlık yazdım da öyle, yazılmaması gereken bişey. :) sildim onu.
başka öneri bulucam size :D :P
Fatih Demirel
22-08-2010, 03:58
Ben de alıntıyı sileyim de ortalıkta delil kalmasın :D
Yılmaz Çolak
22-08-2010, 04:09
adı anılmayasıca söz çok fenaymış dostlar :D
Fatih Demirel
22-08-2010, 04:11
Fena fena,durduk yere aklıma Cüppeli Ahmet Hoca geldi :) Onun da vardı böyle bir hikayesi :D
Yılmaz Çolak
22-08-2010, 04:12
Fena fena,durduk yere aklıma Cüppeli Ahmet Hoca geldi :) Onun da vardı böyle bir hikayesi :D
cübbeli ahmet hoca varsa fenadır :D adı bile yeter ceza aldırmaya o derece :D
Fatih Demirel
22-08-2010, 04:15
Neyse konu sapıyor :)
Şeyi diyorum "İstanbul Since 1453" pankartını. İnşallah açılır yine. Efsane o ya.
Yılmaz Çolak
22-08-2010, 04:16
Neyse konu sapıyor :)
Şeyi diyorum "İstanbul Since 1453" pankartını. İnşallah açılır yine. Efsane o ya.
o pankart yeniden biraz daha geliştirilse ve büyütülse çok çılgın olur bence :)
Fatih Demirel
22-08-2010, 04:18
Neyse cehenneme az kaldı. Yağmur yağar inşallah maç günü onların Türkiye'den kuru çıktıkları görülmemiştir :D
Neyse ben yatıyorum haydi iyi geceler.
Yılmaz Çolak
22-08-2010, 04:21
Neyse cehenneme az kaldı. Yağmur yağar inşallah maç günü onların Türkiye'den kuru çıktıkları görülmemiştir :D
Neyse ben yatıyorum haydi iyi geceler.
güzel olur :D iyi geceler :)
Veysel Sarı
22-08-2010, 04:25
O pankart Türk futbol tarihinin en anlamlı pankartıdır. Ama efsane olarak kalmalıdır bence. Daha başka bişey olmalı bu kez
Murat Sayar
22-08-2010, 16:17
O pankart Türk futbol tarihinin en anlamlı pankartıdır. Ama efsane olarak kalmalıdır bence. Daha başka bişey olmalı bu kez
aynen zaten aynısı bir daha açılmaz onun kadar etkili olmaz ama gelecek yeni pankart güzel bişeyler yapmalrı lazım
Gökhan Yalçınkaya
23-08-2010, 17:03
yarın Ts macının başlığı açılır umarım !!
İlkay Şener
23-08-2010, 17:06
yarın Ts macının başlığı açılır umarım !!
Tribün faaliyetlerinden sonra web faaliyetlerini de dondurma kararı alalım :D:D
Gökhan Yalçınkaya
23-08-2010, 18:05
Tribün faaliyetlerinden sonra web faaliyetlerini de dondurma kararı alalım :D:D
?:kahve:
Tuğba Tülü
24-08-2010, 12:50
Paok maçında özellikle 10 kişi kalmış takıma 30 dakika boyunca gol atamadığımız için eleştirildik 10 kişi kalmış takımlara karşı oynamak skor dezavantajınız da varsa zordur rakibinden bir eksik oynayan takımlar herzaman daha temkinli eksik arkadaşlarının yerini doldurmak için daha özverili oynarlar ,takım bu maçta gol atamasa da rövanş maçı için umut verdi özellikle niangı beğendim inşallah bu sezon ihtiyacımız olan golleri atacak
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.