PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe SK - PAOK // UEFA Avrupa Ligi Play-off 2. Maçı

Samet Koşar
26-08-2010, 00:19
Fenerbahçe SK (T.D. Aykut Kocaman) - PAOK (T.D.Pavlos Dermitzakis)

Stad: Şükrü Sraçoğlu
Tarih: 26 Ağustos 2010| Perşembe
Saat: 21.45
Hakemler:
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Paolo Tagliavento (ITA)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Massimiliano Grilli
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Mauro Tonolini
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif Nicola Pierpaoli

• Sakat ve Cezalı Oyuncular:

Fenerbahçe SK:

Sakat: Dia

Cezalı: -

PAOK:

Sakat: -

Cezalı: -

• Aralarındaki Son Mücadeleleri:

19/08/2010 AVL Paok 1 - 0 Fenerbahçe

Fenerbahçe SK:

http://img64.imageshack.us/img64/6406/62943937.jpg

PAOK:

http://img267.imageshack.us/img267/2228/paokt.jpg

Yılmaz Çolak
26-08-2010, 00:32
kazanacağız! bizler inandık onlar da inansın!

Hasan Tunçel
26-08-2010, 01:16
en az 3 gol atmamız gerekiyor.ilk yarım saatte muhtemelen gol yeriz.

Samet Özbaş
26-08-2010, 01:21
Haydi bastır kanarya taraftarın yanında...

Fatih Suvaydan
26-08-2010, 03:47
en az 3 gol atmamız gerekiyor.ilk yarım saatte muhtemelen gol yeriz.

Kesinlikle katılıyorum..Muhtemel 1 gol var en az..

Nurullah Şakir
26-08-2010, 04:07
Allahım inşallah eleriz şu paok u Türkiyemdeki insanların yarısı sevinir . ;)

Baran Kutlu
26-08-2010, 04:22
Allah'ım bizi utandırma şu yunanlara bir kez daha boyun eğmeyelim,hem de kadıköyde..!

26 Agustos BÜYÜK TAARRUZ'un başladığı gün,biz de güzel bir taarruz gerçekleştirelim ve katılalım şu uefa avrupa ligine..

taraftarımıza da büyük iş düşüyor.sabırla destek vermek lazım takıma.hani hep deriz ya "hep destek,tam destek" diye iş o deStek günü bu gündür..

Yusuf Yavuz
26-08-2010, 12:22
bu senenin en kritik maçıdır..

Ozan Karaer
26-08-2010, 12:40
Allahım inşallah eleriz şu paok u Türkiyemdeki insanların yarısı sevinir . ;)

Ülkemizdeki insanların yarısının FENERBAHÇELİ olduğunu düşünürsek,dediğin çok doğru.;) PAOK'un turu geçmesini isteyenlerin sayısı da az değildir herhalde..:rolleyes:

Maç için,söylencek tek söz kazanmaktan başka çaremiz olmadığı ki kazanmak da yetmiyo,her türlü en az 2 fark atmamız lazım..İdeal 11 sahaya sürecektir Aykut Hoca..Tahmin edilen kadroyu bekliyoruz artık bu maçta,Volkan-Gökhan Gönül,Lugano,Bilica,Andre Santos-Emre,Mehmet Topuz,Dia,Stoch,Alex ve önlerinde Niang..;) Bundan farklı 11 çok büyük süpriz olur,Volkan ve Bilica hariç..

FENERBAHÇEMİZE can-ı gönülden başarılar..

Volkan Kar
26-08-2010, 12:59
Yeneceğimize inanıyorum!!!Öylede olacak

Murat Sayar
26-08-2010, 14:24
Bu kadar acıya bu yürek dayanmaz,bu maçı almadan buradan çıkılmaz !..
Haydi çocuklar...

Can Ayyıldız
26-08-2010, 14:59
Haydi ! Şimdi zafer zamnı !

Emre Diler
26-08-2010, 16:17
Fenerbahçe bayrağını çiğnemiş kanı bozuklar.Ulan akşam kim kimi çiğniyor görecez

Murat Sayar
26-08-2010, 16:22
keseriz cezalarını:9
ama işte bize sökmez böle oyunlar akşam herşeyin hesabbı sorulur

İlkay Şener
26-08-2010, 16:37
http://webtv.hurriyet.com.tr/4/9280/0/1/yunanlilardan-fenerbahcelilere-agir-tahrik.aspx

En güzel cevabı sahada vermek gerekir..

Murat Sayar
26-08-2010, 16:42
bitti kardeşim bizim işimiz olmaz böle 3-5 çapulcuyla akşam görecez kim kimi eziyor

Ömer Özçetin
26-08-2010, 18:26
Erken golü bulan turu geçer bence. Özellikle bugün gol yemememiz gerkiyor. 3-0 diyorum Allah yardımcımız olsun.

Samet Koşar
26-08-2010, 20:02
Erken golü bulan turu geçer bence. Özellikle bugün gol yemememiz gerkiyor. 3-0 diyorum Allah yardımcımız olsun.

Her türlü 3 gol atmak lazım zaten. 2-0 yapıp yatarsak olmaz o iş :)

Oğuzhan Yılmaz
26-08-2010, 20:40
Gruplara kalmayı geçtim artık bu yunanlılara hezimet yaşatmalıyız..!

Mine Kaptan
26-08-2010, 20:59
Geçen maçta FENERLİLERE ettikleri küfürler we bayrağıu alıp çğnemelerin üzerin paok taraftarını taşıyan otobüslerin hemen hemen hepsini taşlamışlar gelen her 2 paok otobüsünden 1 i camları kırık paramparça halde geliomuş :)

Ozan Karaer
26-08-2010, 21:11
Bu gece FENERBAHÇE bayrağını çiğnemenin ne demek olduğunu göstereceğiz.. Saldır FENERBAHÇEM,o kutsal bayrak,forma için.. Eminim o görüntüleri bütün FENERBAHÇELİ oyuncular izlediler..Artık sahada nasıl mücadele etmeniz gerektiğini anlatmaya gerek yok.. Sahada mücadele etmeyen oyuncu görmek istemiyorum..

Oğuzhan Yılmaz
26-08-2010, 21:16
İşte ilk 11'imiz..
Volkan, Lugano, Emre, Niang, Alex, Stoch, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Bilica, Gökhan Gönül...

Emrah Sandıkçı
26-08-2010, 21:18
İşte ilk 11'imiz..
Volkan, Lugano, Emre, Niang, Alex, Stoch, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Bilica, Gökhan Gönül...
Beklenen kadro, süpriz yok.

Volkan'ın olması sevindirirci.

Yusuf İnan
26-08-2010, 22:32
2.yarının hemen başında bir gol bulmazsak işimiz zor.

Oğuzhan Yılmaz
26-08-2010, 23:56
böyle bi gol yenmez yenmez yenmez... Bilica nasıl senden önce kafa vurabiliyor o adam ya ... Yok böyle bir olay...!

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:00
Aferin hepsine... Aykut Kocaman'a da Alex'e de Bilica'ya da, Lugano'ya da, Selçuk'a da... Emre-Selçuk değişikliğiyle kaç maç kaybettik sayabilen var mı?

Yusuf İnan
27-08-2010, 00:03
Hala ortasahada top çeviriyoruz. Oyuncular bitse de gitsek havasındalar. Yazık!

Emrah Sandıkçı
27-08-2010, 00:12
Başlamadan bitti sezon. Teşekkürler!!!

Tuğçe Manav
27-08-2010, 00:20
bişey dicem kimse sinirle sıçramasın rica ederim..
Zico gittiğinden beri Fenerbahçe kendine gelemedi ne takım olarak nede başka türlü. Neden ya neden madem büyük bi kulübüz ne diye tutulmadı o kadro o adam elde tek dert kupamıydı... Neler yaşamıştık birde bugüne bakın.

Yusuf İnan
27-08-2010, 00:21
Bu kadar ruhsuz top oynanmaz. Bilmem kaçıncı sınıf Avrupa takımına, Allahın yunanlılarına da kendi evimizde diş geçiremedik. Yazıklar olsun.

Oğuzhan Yılmaz
27-08-2010, 00:22
Tek kelimeyle REZALET!

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:24
Maç 75. dk da koptu. O dk ya kadar hayal ettiğimiz Fener, o dakikadan sonra kaleye gidemeyen bir takım...

Alp Hacıoğlu
27-08-2010, 00:25
Emre çıkttı olay bitti...
Bir adama mı bağlı bu takım?

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:26
Emre çıkttı olay bitti...
Bir adama mı bağlı bu takım?
İleriye doğru oynayamayan bir önliberon yoksa, Alex'te Cristiandan farksız oynarsa evet bir adama bağlıyız..

Kürşat Pak
her işte bir hayır vardır ki bu elenmede bin hayır vardır tabi ders çıkarana !

Samet Özbaş
Söylenecek çok söz var ama söyleyemiyoruz, geçen seneyi aramıyacaktık noldu ? daha sene başlamadan bitti. Her maçta stres mi yaşamamız gerekiyor, biz tv başında seyrediyoruz, peki oraya giden taraftarı niye üzmeye hakları var. Zar zor para bulup hadi şu uefa maçına gidelim diyenler, tüm sezonu iyi geçecek umuduyla kombine alanlar, her türlü fedakarlığı gösteren Fenerbahçe Taraftarına üzmeye kimsenin hakkı yok. Durum ortada hiç çekinmeden çok radikal kararlar alınması gerekiyor. Kimse kusura bakmasın evvel ki seneler biz böyle takımlara yedek takımı sahaya sürüp rahat rahat yeniyorduk. Şimdi ise kendi seyircinin desteğini almış, tam kadro yenemiyorsun biz böyle miydik ?

Alp Hacıoğlu
27-08-2010, 00:28
her işte bir hayır vardır ki bu elenmede bin hayır vardır tabi ders çıkarana !

bugüne kadar ders çıkarılsaydı
oyuncular futbolu bırakıp prof. olurdu üniversitelere
kimin umrunda?

Yusuf İnan
27-08-2010, 00:31
Yönetim işbaşına. Spor Toto Süper liginde 3 yıl üst üste şampiyonluk vaadi keser anca bizi.

Muhammet Erim
27-08-2010, 00:32
bilemedim ne diyim

Kürşat Pak
bugüne kadar ders çıkarılsaydı
oyuncular futbolu bırakıp prof. olurdu üniversitelere
kimin umrunda?
futbolcular değil asıl ders çıkartıcak olan şahıs başkandır.. zaten avrupada bu sene birşey olmayacağı YB maçlarından belliydi elenmeye üzülmedi ama artık birşeyleri planlı yapılmalı takıma yakışmayan bütün şahısları derhal ilişkisi kesilmeli teknik ekip yada futbolcular bu farketmez kim işini yanlış yapıyorsa artık gitmeli!!

Mehmet Sabırlı
Yönetim işbaşına. Spor Toto Süper liginde 3 yıl üst üste şampiyonluk vaadi keser anca bizi.
Ancak vaadleri var gerisi boş zaten

Emrah Sandıkçı
O vaad de çoktan yalan oldu geçen sezon.

Ozan Karaer
27-08-2010, 00:34
Şampiyonlar Ligi'nde olmamız gerekirken,UEFA'da bile yokuz.. Üzüntü verici bile değil.. Üzülmedim açıkçası,maçı izlerken kahroldum,güldüm sinirimden..Herşeyi geçtim Yunan ya adamlar..Maçtan önce bu kadar olay olmuşken,neden bu maça asılmazsınız..Neden statta ve ekranları başında bu kadar FENERBAHÇELİ'yi kahredersiniz,başı önde dolaşıtırırsınız..?

Neden,sormak isterim yönetime..

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:36
Şampiyonlar Ligi'nde olmamız gerekirken,UEFA'da bile yokuz.. Üzüntü verici bile değil.. Üzülmedim açıkçası,maçı izlerken kahroldum,güldüm sinirimden..Herşeyi geçtim Yunan ya adamlar..Maçtan önce bu kadar olay olmuşken,neden bu maça asılmazsınız..Neden statta ve ekranları başında bu kadar FENERBAHÇELİ'yi kahredersiniz,başı önde dolaşıtırırsınız..?

Neden,sormak isterim yönetime..
Hiç mi Türk kanı taşımıyorsunuz demek geliyor insanın içinden...

Mevlüt Çiller
27-08-2010, 00:37
ne olur biri dur desin yarım saattir sinirimden ağlıyorum ! yeter bu taraftarın çektiği !

Barış İbiş
27-08-2010, 00:38
yorum yapmaya gerek bile yok "alışmış kudurmuştan beterdir" diyip geçiyorum ;)

Ozan Karaer
27-08-2010, 00:42
Hiç mi Türk kanı taşımıyorsunuz demek geliyor insanın içinden...

Herşeyi geçtim kardeş zaten..Başka ülke takımı olsa bu kadar koymaz insana..O stattan sevinerek çıkan Yunanlıları hazmedemiyorum.. Neler yapmadılar,küfür mü etmediler,bayrak mı yakmadılar.. Hiç mi bunları hissetmediniz maç içinde,hiç mi dokunmadı:kizgin:

Samet Özbaş
27-08-2010, 00:43
Şuan da kaç kişi sinirden ağlıyo kriz geçiriyor, şaka gibi geliyor insana biri bunları açıklasın ya ne oluyor bize :???:

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 00:43
Bu yenilgiyi Aziz Baskan'a hediye etmek gerekiyor

Transferde her sene GEC KALINMASININ BEDELINI YINE ÖDEDIK.

Aziz Baskan sen simdi evinde rahat rahat uyu

Sampiyon olamadi diye milleti kov , ceplerine koy milyon dolarlari

2.3.sinif veya emeklilik yasi gelmislei topla takima sonrada EFSANE OLMAYI DENE

BU YENILGI AZIZ BASKAN ITHAF OLUNUR

Ali Büyükkaracan
27-08-2010, 00:45
Yeter Artık Bu Taraftarı Sinir Hastası Yapan Zihniyet Ve Onun Kişiler Defolsun Gitsin Artık.
Bu Sefer Neyin Arkasına Sığınacaklar Bakalım?
İçimden Çok Kötü Şeyler Yazmak Geliyor Ama Yazamıyorum,Ama Hepiniz Anlıyorsunuz Biliyorum.

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:47
Herşeyi geçtim kardeş zaten..Başka ülke takımı olsa bu kadar koymaz insana..O stattan sevinerek çıkan Yunanlıları hazmedemiyorum.. Neler yapmadılar,küfür mü etmediler,bayrak mı yakmadılar.. Hiç mi bunları hissetmediniz maç içinde,hiç mi dokunmadı:kizgin:
Patrona sormak lazım aslında. Hiç mi için cız etmedi bayrağın yakılınca? Bizdeki konsantrasyonun %50si olsa bugün neler olurdu neler.
Bugün mağlubiyetin en büyük sorumlusu teknik olarak Aykut Hoca'dır. Tabii genel sorumlu ise Patron Aziz Beydir..
75 dk tıkır tıkır işleyen takımın en önemli dişlisini çıkarıp top yapamayan adam sokmak hatadır. Daha önceden bildiği halde oraya transfer yapmamak daha büyük hatadır...

Alp Hacıoğlu
27-08-2010, 00:52
emre sanırım sakatlandı çıktı
çünk hep sağ bacağını tutuyordu bi ara yere çöktü
eğer sakatlık harici bir değişiklikse
intihardır bunun adı

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 00:53
emre sanırım sakatlandı çıktı
çünk hep sağ bacağını tutuyordu bi ara yere çöktü
eğer sakatlık harici bir değişiklikse
intihardır bunun adı
Öyle bile olsa orda oynayacak adam Topuzdur... Selçuk ne zaman Emre ile değiştide sistem tökezlemedi?

Mustafa Akdoğan
27-08-2010, 00:53
emre sakatlandı hatta değişiklik isteğini aykutla konusurken ekrana da yansıdı.

Ozan Karaer
27-08-2010, 01:01
O girdi,bu çıkması gerekirdi bu girse daha iyi olurdu..Bunlar bahane,teknik bahane..Karşındaki takım Yunan takımı,bunu düşünerek oynasan zaten o stat karnaval yerine döner,saha pnlara dar gelir..Herkes birer Emre,herkes birer Gökhan,Lugano olurlar.. Pozisyona girdik ama atamadık atacaksın arkadaş.. Bahanesi yok bu maçın,sakatlıkmış,değişiklikmiş.. Geçcen bunları..Sahada çatır çatır oynucaksın..İlk golü buldun mu,gerisi gelcek ardından..Yoksa böyle hüsran olur,acı olur,öfke olur..

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 01:05
Köy takimina yenildik...

daha ne yazilacak buraya....

Aziz Bey ISTIFA ICIN DAHA NEYI BEKLIYOR ?

Istifa istifa istifa ..........tek cikar yol

Abdurrahman Aksakal
27-08-2010, 01:05
yetti artık nedir bu brezilyalılardan çektiğimiz ya.. üslubum el verdiği şekilde ifade etmeye çalışıyorum lütfen bavullarınız toplayın gidin takımın .. bellediniz resmen.. santos olmuş 100 (!) kilo.. baroni desen tek yaptığı hocaya çaktırmadan adama arkadan tekme vurmaya çalışıyo.. bilica kendisini pasör zannediyo attığı her top rakibe.. alexi bugüne kadar hep savundum ama artık yeter sahada yürüyo.. birde anlamadığım golü 100de yiyoruz daha var 20 dk sanki bize 10 gol lazım herkes bırakıyor.. bir Gökhan Gönül kadar olamıyorlar.. Allah senden razı olsun Gökhan.. umarım sakatlığın ciddi değildir yoksa vay halimize.. Aykut Hocaya da Allah sabır versin ne diyeyim..

Doğan Albayrak
27-08-2010, 01:06
bu taraftarın da bir yüreği var !

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 01:13
Bir BİZ varız şu camiada bir de siz.siz BİZE kelimelerin kifayetsiz kalacağı anlar yaşatıyorsunuz ama BİZ hep FENERBAHÇE diyeceğiz.BİZ kim miyiz? BİZ taraftarız karşılıksız ölesiye diyebilen insanlarız.Peki ya siz kimsiniz? İşte ben bu maçta bunu sorguladım."ARTIK YETER" diyeceğim yine. siz "ARTIK YETER" sözcüğünüde BİZİM için klasikleştirdiniz. BİZ bunları hak etmiyoruz.Artık ağlamak istemiyorum :(:kizgin::agla::agla:
+1907
KArdeşim herşeyi anlatmışsın aslında...

İbrahim.Saraç
27-08-2010, 01:25
' biz büyük takımız ya elbette yeneriz,kesin geçeriz abi turu,5 atarız 5 biz bu takıma,şampiyonluğu çözeriz bu maçta bak yazıyorum şuraya,bak abi sabret gol geliyor,rövanşta tur bizim bayrakları çıkar sen'

Artık bu cümleleri kurmayacağım çünkü hep aynı hüsran hep aynı sonuç..Artık rahat maç izliyip,estetik goller,teknik oyuncular,günlerce konuşulan futbol seyretmek istiyorum.Biz hiç bir zaman desteğimizi senden esirgemedik kanarya ama bu taraftar artık hüsran değil başarı istiyor.100 yıllık mazisi olan bir klüp brezilya yedek takımı gibi,takımın sportif direktörlüğünü yapan sayın Aykut kocaman acaba bu takımı takip etmiyor muydu ? göreve geldi hala bir şeyler eksik bu takımın eksiklerini sen bilmiycen kim bilecek ? Başkanımız kurumsallaşma adına neredeyse herşeyi yaptı ama artık futbol adına başarılar alınsın...

Nurullah Şakir
27-08-2010, 01:29
Bir BİZ varız şu camiada bir de siz.siz BİZE kelimelerin kifayetsiz kalacağı anlar yaşatıyorsunuz ama BİZ hep FENERBAHÇE diyeceğiz.BİZ kim miyiz? BİZ taraftarız karşılıksız ölesiye diyebilen insanlarız.Peki ya siz kimsiniz? İşte ben bu maçta bunu sorguladım."ARTIK YETER" diyeceğim yine. siz "ARTIK YETER" sözcüğünüde BİZİM için klasikleştirdiniz. BİZ bunları hak etmiyoruz.Artık ağlamak istemiyorum :(:kizgin::agla::agla:

Yılmaz Çolak
27-08-2010, 01:31
Bİze Bunu YaŞatanlar utansin!

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 01:33
yetti artık nedir bu brezilyalılardan çektiğimiz ya.. üslubum el verdiği şekilde ifade etmeye çalışıyorum lütfen bavullarınız toplayın gidin takımın .. bellediniz resmen.. santos olmuş 100 (!) kilo.. baroni desen tek yaptığı hocaya çaktırmadan adama arkadan tekme vurmaya çalışıyo.. bilica kendisini pasör zannediyo attığı her top rakibe.. alexi bugüne kadar hep savundum ama artık yeter sahada yürüyo.. birde anlamadığım golü 100de yiyoruz daha var 20 dk sanki bize 10 gol lazım herkes bırakıyor.. bir Gökhan Gönül kadar olamıyorlar.. Allah senden razı olsun Gökhan.. umarım sakatlığın ciddi değildir yoksa vay halimize.. Aykut Hocaya da Allah sabır versin ne diyeyim..

+1907...birkac sene önce bu yazilari yazdigimda bana neler söylendi burada ?

8 brezilyali nasil alinir ?

iste kendi sahamizda kendi seyircimizin önündeydik alex efendi ne yapti ?

kücük maclarin büyük adami

baroni yatsin

christian idare etsin

bilica tam bir 2 lig futbolcusu

sonuc ?
kaybeden yine biz olduk iste

Cesur Yapıcıoğlu
27-08-2010, 01:41
Türk bayrağını ayakları altına alıp tüm çirkeflikleri yapan bu takıma verilecek dersi, indirilecek şamarı görmeye gidiyoruz ve karşılığında aldığımız şey üzüntüden ziyade öfke... Hani o forma sırılsıklam olucaktı?

Burak Babacan
27-08-2010, 01:42
+1907...birkac sene önce bu yazilari yazdigimda bana neler söylendi burada ?

8 brezilyali nasil alinir ?

iste kendi sahamizda kendi seyircimizin önündeydik alex efendi ne yapti ?

kücük maclarin büyük adami

baroni yatsin

christian idare etsin

bilica tam bir 2 lig futbolcusu

sonuc ?
kaybeden yine biz olduk iste
Alex mi küçük maçların büyük adamı :)

Baroni ve cristian aynı adamlar ayrıca abi.

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 01:48
Alex mi küçük maçların büyük adamı :)

Baroni ve cristian aynı adamlar ayrıca abi.

Alex büyük futbolcuysa neden köy takimi paok macini kendi evinde , kendi seyircisi önünde yenemedik ?

young boysada elendik paokada elendik.ikiside köy takimi

biz Istanbul takimiyiz 300 milyon dolar bütcemiz var.

simdi sonucta ne var ? koskoca bir sifir

o kadar sinirden al birini vur ötekine adlari bile aklima gelmiyor ki...

Abdurrahman Aksakal
27-08-2010, 01:50
o kadar sinirden al birini vur ötekine adlari bile aklima gelmiyor ki...

bu cümle zaten herşeyi ifade ediyor kardeşim eline sağlık..

Murat Sayar
27-08-2010, 01:53
ya arkadaşlar tartş tartış nereye kadar neye yarıyor kim duyuyor yine hep aynı şey oluyor her zamanki gibi boynumuz bükük ayrılıyoruz o tribünden ve yine ben rakip takımın sevinmesini görüyorum ve bunlar yunanlı ve onlar statta pkk bayragı açıyor yetmedi bizim taraftarımıza meşale atıyor biz ne için gidiyoruz o tribüne kim için bagırıyoruz ve hala burda tartışıyoruz ben dayanamıyorum artık şu yüzümün gülmsini istiyorum ama olmuyor bu gidişle olmayacak da gibi kusura bakmayın ben kendimde degilim

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 01:54
ya arkadaşlar tartş tartış nereye kadar neye yarıyor kim duyuyor yine hep aynı şey oluyor her zamanki gibi boynumuz bükük ayrılıyoruz o tribünden ve yine ben rakip takımın sevinmesini görüyorum ve bunlar yunanlı ve onlar statta pkk bayragı açıyor yetmedi bizim taraftarımıza meşale atıyor biz ne için gidiyoruz o tribüne kim için bagırıyoruz ve hala burda tartışıyoruz ben dayanamıyorum artık şu yüzümün gülmsini istiyorum ama olmuyor bu gidişle olmayacak da gibi kusura bakmayın ben kendimde degilim

bu baskanlada asla yüzümüz gülmeyecek

Emre Diler
27-08-2010, 02:13
Arkadaş ben anlamıyorum ya.Trabzon maçının aynısı ya aynısı.Takımda birileri oynamaya çalışıyor emek veriyor çabalıyor diğer taraf rahatça gevşek gevşek sanki bilmem ne sporun futbolcusu gibi dinlenip dinlenip oynuyor.Ve bu adamlar yüzünden biz elin Young Boysuna Paokuna eleniyoruz.Ya arkadaş takım oynamaya çalışıyor o gökhanın emrenin nıangın stochun luganonun o yeteneksiz selçukun bile terden alnı çatlıyor o bilicası santosu alexi baronisi ohh hayat onlara güzel.Hayır benim en çok üzüldüğüm konu da şu:Aykut Hocaya bu adamları veriyorlar bugün Gökhanın Emrenin Luganonun bir alternatifi yok sonra başarılı olamadı mı sene sonunda Aykutu gönderiyorlar.Arkadaş bugün bazı futbolcuların oynaması çabalaması bizim Zico zamanından görmediğimiz şeydi.Biz bunu uzun zamandan beri Aykut hocada gördük.Ama adamda ne olursa olsun kadro kısıtlı olduğu için başarılı olmayınca Aykut suçlanacak.Bu takımın bu hale gelmesinde bir tek suçlu vardır arkadaş.O da hala başımızda duran ve bu takımı bitirmek içi can atan Aziz Yıldırımdır.Ve bu adam başımızda kaldıkça bizim geleceğimiz parlak değil.

İlkay Şener
27-08-2010, 02:16
tribünde yaşananların tarifi yok...

Ufuk Coşkun
27-08-2010, 02:42
Oruç oruç gittik şu maça, iftara yer bile bulamadık.Dışarda yarım ekmekle açtım iftarı :). Yanımda Almanya'dan çalışmaya gelen 2 kişi vardı, Fenerium tribününü sordular birazda sohbete başladık. Son paramızı verdik bu atmosferi görmek istiyoruz dediler. Yazık bu taraftara, yazık bunca emeğe.

Herkes birşeyleri kendinden feda ediyor, gelenlerin yarın işi gücü var ama takımı destekten kaçmıyorlar. Sesimiz kısılana kadar bağırdık. Şimdi sesim soluğum kesilmiş vaziyette.

Kimsenin bize bunu yapma hakkı yok. Bize 3 senedir azap çektiren şu yönetim artık uzaklaşsın şu takımdan. Elini eteğini çeksin. Beceremiyorlar, yapamıyorlar...

Defans alarm veriyor , önlibero alarm veriyor 2 senedir. Ve ne değişti. Hiçbirşey. Aynı futbolcular sahada.Bu kadar mı anlamazlar futboldan, sadece parayla işin yürüyeceğini mi sanarlar milyonluk futbolcular alıp. Gelir 20 milyonluk Yb eler seni, ardından paok diye uyduruk bir yunan takımı da gelir turu alıp gider. Sende ben Türkiye'de şampiyonluk istiyorum diye barbar bağırırsın Aziz Yıldırım...

Tiksindik artık!

Ali Büyükkaracan
27-08-2010, 03:14
Pazar Günü Hesabı Sorulmalı Basketbol Maçında.
Şu İntroya Bakarmısınız,Yemin Ediyorum Bunlar Kaşınıyor....Yazık Çok Yazık. Burdan Başı Eğik Gönderemeyenler Utansın Bu Yunan Soysuzlarını.
http://www.paokmania.gr/

İbrahim.Saraç
27-08-2010, 03:19
Şu İntroya Bakarmısınız,Yemin Ediyorum Bunlar Kaşınıyor....Yazık Çok Yazık. Burdan Başı Eğik Gönderemeyenler Utansın Bu Yunan Soysuzlarını.

Şok oldum görünce ...

Emre Diler
27-08-2010, 03:54

o yunanistan maçına gitmeyen ne olsun

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 04:00
Ağzıma gelen cümleleri şuraya yazsam kesin forumdan üyeliğim silinir.
Bizi bu hale düşürenler utansın ne diyeyim...

Mehmet Sabırlı
27-08-2010, 04:01
Bu arada geçen haftanın hesabı falanda sorulmadı sanki bugün...

Fatih Demirel
27-08-2010, 04:06
Bu arada geçen haftanın hesabı falanda sorulmadı sanki bugün...

Tribünler çok kötüydü. Hatta kötü diyebilecek bir tribün yoktu neredeyse...

Emre Diler
27-08-2010, 05:04
Ntvde haberi geçti.Fikirtepeliler Yunanlılar çok pis benzetmişler heralde

Baran Kutlu
27-08-2010, 05:06
31 agustos salı Yunanistan Türkiye 21:00 ANkara..

Allah aşkına imkanı olanlar gitsin şu basket maçına.kadıkoyde taraftarlık yapılmıyor,izin vermıyor baskanımız,salonda bari verilsin dersleri..

Abdurrahman Aksakal
27-08-2010, 14:03

şunları bize yaşattılar ya hakkımı helal etmiyorum dün takım oyununu bozanlara..

Eyüp Toktaş
27-08-2010, 22:29
Biz 1000 yildir öpüyoruz onlari

Dandanakan ile basladik Büyük Taaruz ile defterlerini dürdük

Namuslarida , dinleride hep bize emanet oldu

cok acitiyorsak gelsinlerde görüselim

sanal ortamlarda konusmanin hicbir anlamida yok bence

Çağrı Erdoğan
28-08-2010, 00:43
Dün dia kdroda olsa en azından emre sakatlandığında yerine girer topuz göbeğe geçerdi Dianın yokluğunda belki kazım bu maçta değerlendirilebilirdi ama olmadı napalm.......Ayrıca pankart mankart bişey yapalm emre selçuk değşikliği istemiyoruz diye

Yılmaz Çolak
28-08-2010, 00:57
Dün dia kdroda olsa en azından emre sakatlandığında yerine girer topuz göbeğe geçerdi Dianın yokluğunda belki kazım bu maçta değerlendirilebilirdi ama olmadı napalm.......Ayrıca pankart mankart bişey yapalm emre selçuk değşikliği istemiyoruz diye

bence bunu düşünmüyor hoca. yada şimdilik düşünmüyor. çünkü aynı değişikliği özerle yapabilirdi.

Çağrı Erdoğan
28-08-2010, 01:09
bence bunu düşünmüyor hoca. yada şimdilik düşünmüyor. çünkü aynı değişikliği özerle yapabilirdi.
Benm düşüncemde o yöndeydi ama sanırım özer hocanın güvenini kaybetme sınırlarında...Neden bilmyrm ama yani bir garip ztn özer görüyosundur kardeş sende ...Böyle hani çabalıyor ediyor ama yani ne zmn güvensek hep patlyor anlayamadm galiba olmayacak diye de düşünmeye başladım açıkçası....

Ferhat Durup
28-08-2010, 01:22
31 agustos salı Yunanistan Türkiye 21:00 ANkara..

Allah aşkına imkanı olanlar gitsin şu basket maçına.kadıkoyde taraftarlık yapılmıyor,izin vermıyor baskanımız,salonda bari verilsin dersleri..

Taraftar mı var taraftarlık yapılsın.Başkan herşeyi yapıyor eyw.Bağırmaman için bogazında mı yapısıyor.Artık takımımızın bir taraftarı yok maalesef.Herkes maç izliyor maratonda bogazını yırtan 20-30 kısı dışında.Herşeyde başkanın suçu vardır ama bagırmayan adamın suçuda başkanın değildir.Bi de işin kötü yanı orada bağıran bağırmayan herkes burada sanki boğazını yırtıyormus gibi ahkam kesiyor.

Konunun senın yazdıgın seyın sadece bi kısmıyla alakası var burda,cevap niteliği taşımıyor sana karsı yanlıs anlasılma olmasın...

Kürşat Pak
28-08-2010, 01:24
özerde ben bı problem göremiyorum takımda ıkı kusurlu yer var ve Aykut Kocamanın elinde olmayan problemler.. şimdi sistem kuruyo en önemli yeri selçuk ve cristian oynuyor sistemin en önemli yeri orta sahanın göbeği ki topuzla emreyi denese bikereliğine belkı orasıda hallolcak en önemli sıkıntısı BİLİCA hiç güven vermiyo çıkar top kaptırıyo hamle yapamıyor yavaş bize yakışmıyor bi stoperle ve bütün takım sağlıklı olursa ligin en iyi takımı biziz :)

Cihan Tavukçu
28-08-2010, 03:14
güzel anlatmışsın da zevk anlayışını daha farklı bir üslupla anlatsan daha iyi olurdu bilmem anlata bildim mi ?
Ayrıca yapılanları desteklediğim düşünülmesin ;)

1907 UNIFEB forumlarında olduğunun farkında mısın?
1907 UNIFEB in ne olduğu ne yapmaya çalıştığı nasıl bi örgütlenme olduğunu biliyo musun?
çok sağol o taşları atarak turun öcünü almışsın!!!biraz daha aklı selim bi ünifebliye yakışan yazılar paylaşırsan sevinirim kardeşim...

Pardon... Ama onların yunanistan'da bize yaptıklarını hatırlayın. Bizim de böyle birşey yapmamız lazım değilmiydi ? Her avrupa maçında gelen yabancı taraftarlar Kadıköy'de turist gibi gezsin mi ? Onlara Türkiye'de olduklarını hatırlatmak lazımdı.
Yine de kusura bakmayın yazdıklarım için .

Ömer Özçetin
28-08-2010, 18:27
43 paoklu yaralanmış:) bir unifebli olarak çok üzüldüm :)

Burak Babacan
28-08-2010, 19:41
1907 UNIFEB forumlarında olduğunun farkında mısın?
1907 UNIFEB in ne olduğu ne yapmaya çalıştığı nasıl bi örgütlenme olduğunu biliyo musun?
çok sağol o taşları atarak turun öcünü almışsın!!!biraz daha aklı selim bi ünifebliye yakışan yazılar paylaşırsan sevinirim kardeşim...
Geçinizz.Fenerbahçe taraftarına orda yapılanları gördük.Fazlasını bile hakettiler.Fakat arkadaşın anlatma tarzı biraz kaba o ayrı mesele.

Anıl Karataş
28-08-2010, 20:15
yunanlara atılan taşları onaylamayanlar , seneye olurda yine yunan deplasmanı olursa oraya gidiniz ve onlara aynen şöyle deyiniz : Biz bu yapılanları onaylamıyoruz..

Sonra bekleyin bakalım onlar neler yapıyorlar..

Allah aşkına biraz mantıklı düşünün ya.. Tamam şiddet kötü bişey ama herşeyin bir sınırı var !

Yılmaz Çolak
28-08-2010, 20:43
şiddet kötü; ama biz küçükken babamız, abilerimiz ne demişti bize? sen kimseye karışma, kavga etme. eğer birisi sana karışırsa da altta kalma. olay bundan ibaret. büyütmenin anlamı yok. iyi oldu, haketmişlerdi.

Mehmet Sabırlı
28-08-2010, 20:54
hala forumlarında terbiyesizlik yapmaya devam ediyorlar. futbolculara dansöz kıyafeti giydirip altında tüm Fenerbahçe camiasına küfrediyorlar. Tamam saygı sevgi ama bir yere kadar. Hangimiz demedik oh olsun? Ben şahsem çok mutlu oldum. Ben bunu facebook'ta bir bjklının anlatımıyla okuyunca çok daha mutlu oldum...
Onlar maç öncesinde yoldan geçen taraftarlara neler yaptı gördük. Eğer içimizden biri o yapılanlara maruz kalsa hala aynı şeyi söyleyecek miydik? Arkadaşım eğer bir atar yapılmışsa o atara sessiz kalmak korkmaktır başka birşey değil...

Muhammed Turan
28-08-2010, 21:04
hala forumlarında terbiyesizlik yapmaya devam ediyorlar. futbolculara dansöz kıyafeti giydirip altında tüm Fenerbahçe camiasına küfrediyorlar. Tamam saygı sevgi ama bir yere kadar. Hangimiz demedik oh olsun? Ben şahsem çok mutlu oldum. Ben bunu facebook'ta bir bjklının anlatımıyla okuyunca çok daha mutlu oldum...
Onlar maç öncesinde yoldan geçen taraftarlara neler yaptı gördük. Eğer içimizden biri o yapılanlara maruz kalsa hala aynı şeyi söyleyecek miydik? Arkadaşım eğer bir atar yapılmışsa o atara sessiz kalmak korkmaktır başka birşey değil...

O fotoğraf umarım hiç bir gece rüyalarından çıkmaz. Belki biraz ruh gelir!

Mehmet Sabırlı
28-08-2010, 21:08
O fotoğraf umarım hiç bir gece rüyalarından çıkmaz. Belki biraz ruh gelir!
O zor işte abi. Şimdiye kadar ne fotolar gördüler, bi değişim görmedik..

Mehmet.Uslu
28-08-2010, 22:18
Pardon... Ama onların yunanistan'da bize yaptıklarını hatırlayın. Bizim de böyle birşey yapmamız lazım değilmiydi ? Her avrupa maçında gelen yabancı taraftarlar Kadıköy'de turist gibi gezsin mi ? Onlara Türkiye'de olduklarını hatırlatmak lazımdı.
Yine de kusura bakmayın yazdıklarım için .

tabiki de onlara Türkiye'de Kadıköyde olduklarını hatırlatmak gerekiyo...ben senin üslubunu beğenmediğim için öle yazdım;)
ayrıca Kadıköyde olduklarını tribünde hissettirmeliydik onlara.ben tv de paokluların sesini duymamalıydım mesela...

Murat Sayar
29-08-2010, 18:54
tabiki de onlara Türkiye'de Kadıköyde olduklarını hatırlatmak gerekiyo...ben senin üslubunu beğenmediğim için öle yazdım;)
ayrıca Kadıköyde olduklarını tribünde hissettirmeliydik onlara.ben tv de paokluların sesini duymamalıydım mesela...

tribün olmadıgı için o sesleri biz daha çok duyacagız bunları migros yok türk telekom bitti en azından biz vardık orda ck vardı şimdi onlarda yok tribün çok kötü düzelcek gibi de durmuyo..

Tuğba Tülü
08-09-2010, 00:15
Şampiyonlar ligi gidince bir umut uefa demiştik, Avrupayı bir sene daha nadasa bıraktık!! şu maçtan sonra bir teselli bulayım dedim ,artık lige konsatre olurlar dedim ama bu anlayışla o da nereye kadar gidecek merakla bekliyorum

Ömer Özçetin
14-12-2010, 23:12
http://fanatik.ekolay.net/PAOK-otobusune-saldiri_3_Detail_213_205150.htm

Paok'lulara bi taşlama da Zagreb'ten:) 11 yaralı.