PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB'de ilk gün

Onur Yıldırım
01-09-2010, 23:12
Geçen sene Hacettepe başlığımızda açılan bu başlığı genele yaymak istedim.

1907 ÜNİFEB ile ilk tanışmamız, ilk organizasyonumuz ilk maçımız ya da ilk anda neler yaşadıysak, neler hissettiysek tüm samimiyetimizle burada paylaşalım.

Başlamak bana nasipmiş. :p

Benim ilk 1907 ÜNİFEB ile tanışma olayım çok ilginçtir. Üniversiteyi kazandıktan sonra standda tanıdım 1907 ÜNİFEB'i. Tanışma toplantısını kaçırmıştım. Baya bi geç vakitte toplantının olduğu City'e gittim bir baktım hala oradalar ve sarı lacivertler. "Ohh be" dedim gitmemişler sonra hemen gittim yanlarına ve geç kalmış olduğuma dair özür diledim tanıdım orada o an hepsini. Yemek yiyorlardı bana o an orada "buyur beraber olsun" dediler o an işte anlatılanların gerçek olduğunu ve samimiyetlerini gördüm ve yanlarına oturdum. Hatta Berk(Şentay)ın yanına oturmuştum. Böyle ilginç bir buluşma ve tanışma oldu. Saat geç olsa bile içimden bir şey "Onur ne duruyorsun koş git onlar gitmeden" dedi.
İyi ki o an içimdekine uyup gitmişim, tanımışım sizleri.

Sefa Baş
02-09-2010, 00:03
Benim Ünifeb'le ilk tanışmam o zamanlar Örgütlenme ve Üyelik Komitesinde görevli olan Ahmet Mirzaloğlu'nun bizi ziyareti ile oldu. Okulumuzda Ünifeb oluşumu yoktu. Onun bize anlattıklarını kafamıza kazıyarak ilk organizasyonumuzu aday üniversite olarak 10 Kasım Anıtkabir Ziyareti ile yaptık. Sonra bahar şenliğine katıldık... Sonrasında da uzun uğraşlar sonucunda üyeliğimizi aldık. Ocak 2011 de ikinci yılımızı kutlayacağız...

Emrah Sandıkçı
02-09-2010, 00:15
Benim tanışma hikayem çok değişik değil; zaten üniversite öncesinde bildiğim katılmak istediğim bir birlikti ÜNİFEB, tanışma toplantısına gittik, çok sıcak karşılandık işte burdayız. :) Ama altını çizerek söylemek istiyorum benim için üniversite ÜNİFEB'e geldikten sonra başladı. :)
Sarı ve laciverte boyanmış bir Dünya ÜNİFEB benim için.

Murat Sayar
02-09-2010, 00:25
Benim tanışma hikayemde çok degişik degil daha önceden bildigim bir grup oldugu için hiç zorlanmadan tanıştım ve bugunlere geldim inşallah bozulmadan da devam edcek net:) eger ÜNİFEB olmasaydı Üniversite olmasın yani öle bişey işte:) tabi Sefa gibi Giresunda ki bölgesel toplantıyla daha bi saglamlaştı ÜNİFEB ve saglam bir şekilde devam ediyo.. iyi ki varsın ve var olmaya devam et 1907 ÜNİFEB

Sefa Baş
02-09-2010, 00:38
Ahmet abiyle Giresun'dan önce Samsun'da görüşmüştük biz Murat. Giresun ikinci buluşmaydı, tabiki dediğin gibi o bölgesel toplantının örgütlenmemize çok katkısı olmuştu. :)

Havva Saatçioğlu
02-09-2010, 02:07
Benim Ünifeb'le tanışmam da ilginç:rolleyes:
Biz 3 arkadaş hep fender'e üye olmak istiyorduk.Baktık stand eski fenderin önünde.Çok sinirliydim kızlar başka gün üye olalım dedim.Tamam dediler.Köşede boşverin yaa bulmuşken üye olalım dedim:)Fender mi dedik yok dediler Ünifeb.Eee dedik olsun üye olalım;)sonra bir yapıştık Ünifeb'e bırakmak ne mümkün:)Hep olmak istediğimiz yermiş:dans:

Oğuzhan Yılmaz
02-09-2010, 03:14
1907 Ünifeb'i Lise yıllarından biliyordum ve Üniversite kazanırsam kesinlikle bu birliğe üye olmalıyım diye kendi kendime kararlarım vardı. Üniversiteyi kazandım foruma üye oldum falan herşey tıkırında. Okullar açılıyordu ben erken gitmiştim Erzurum'a gittiğim günde Fenerbahçe - Kayserispor maç izleme organizasyonu varmış. Telefonla irtibata geçtik O zaman ki Örgütlenme Sorumlumuz Burak Baltacı ile... Bende yurttan arkadaşımı örgütlemiştim zaten :) Onunla maç izleyeceğimiz yere gittik işte orada Üniversite YK'sında kişilerle tanıştık maç izlemeye başladık Aghahowa diye biriyle tanıştık :) Ünifeb ile ilk günümde Kayseri'ye kendi sahamızda 4-1 yenilmiştik ama muhteşem bir ailenin üyesi olduğumun sinyallerini almıştım. Her ne kadar kendi kendime "len acaba uğursuz mu geldim" diye rollensemde.. Anladığım tek şey 4 yıllık ve 40 yıllık dostlukların temelini attığımdır. ;)

Sertaç Mermerkaya
02-09-2010, 04:32
Bende anlatayım yeri gelmişken
ÜNİFEB i Önceleri biliyordum abimden dolayı...
Ama Düzce de var mıydı bilmiyordum ve internete bakmak hiç aklımın kösesinden gecmemişti...Okula geldiğimden bir kaç gün sonra Fenerbahcemizin macı vardı...Yurtta ilk yakaladıgım Fener formalı arkadasa sordum Sonrasında internetten arastırmalar felan fistan... takii f blok ta Fatih baskan ve Recep baskan ile tanısana kadar sürdü...
ilk organizasyon vari calısmamız tanısma toplantısı idi... :D

Münevver Karaarslan
02-09-2010, 14:10
Dersaneye gidiyordum o zamanlar sevilla ile maçımız vardı 3-2 aldığımız tarihi maclarımızdan biriydi mabede doğru yürürken yanımda bir çocuk belirdi sonra konuşmaya başladı o üniversiteliymiş bana ÜNİFEB'i anlattı hayran kaldım ve Üniversiteyi kazanır kazanmaz ilk işim bu olacaktı ve okula gittigimde stand açılmasını bekledim 2. haftada açılmıştı sanırım hemen gidip üyeliğimi yaptırmıştım. Bir ÜNİFEB'li olarak ilk gittiğim maç ise arsenal ile olandı 5-2 yenildiğimiz :D Ouz kankam gibi bende acaba uğursuzluk bende mi diye düşünndüm :) ama gerçekten şu bir gerçek cidden kardeş diye tabir edebileceğim dostlarım var burada uzakta da olsak bazılarıyla aslında aramızda bir adım kadar mesafe yok ;) hep dediğimiz gibi 4 yıllık değil 40 yıllık dostluk ;) :)

Doğukan Mutlu
07-09-2010, 16:38
Konu için teşekkürler Onur, çok iyi düşünmüşsün.

İlk defa Pamukkale Üniversitesi KYK önüne kurulan stant sayesinde tanıdım ÜNİFEB'i. İstanbullu olmam ve nadiren de olsa maçlara gitmeme rağmen daha önce duymamıştım hiç adını. Stantta Mehmet Özkarslı'nın aynı bölümde yüksek lisans yapıyor olmasını öğrendiğim an, "ulan puan falan ekler, işe yarar" diyerek üye oldum :) Yaklaşık bir sene uğramadım yanlarına. :p Yaz okulu dönemi yanlarında zaman geçirmeye başladım ve geç kaldığım için pişman oldum diyebilirim. İlk organizasyonum sanırım tanışma toplantısıydı evet, evet oydu ancak daha çok evlerdeki içme organizasyonları daha bi cezbetti beni. Bu sayede daha çok kaynaştık. Gerek maçlar gerek 10 Kasım yavaş yavaş herkesi tanımaya başladım. Birçok dost edindim ve hepinizi seviyorum. Fenerbahçe bayrağı altında böyle bir oluşum içerisinde olmak ve birşeyler katıyor olmak çok güzel. ;)

Gülizar Baydil
07-09-2010, 19:33
Küçüklüğümden beri Fenerbahçe Denizli'ye her geldiğinde Pamukkale Richmand otele futbolcularımızı görmeye giderdim. Ben lise sondayken de Richmand'a gittiğimde paüfebli bir grupla karşılaştım. İlk defa ünifebin varlığından orda haberdar oldum. Çok fazla geçmeden sohbete başladık bir an da kendimi onlardan biri gibi hissetmeye başladım.:) O kadar sıcaktılar ki o an kara verdim ben üniversitede ünifebli olucaktım. O günden sonra üniversiteyi kazanmak için daha çok çalıştım ve Dokuz Eylül'ü kazandım. Önce İzmir'de deufebli oldum ardından Denizli'ye geçiş yapınca da paüfebli...:) Ama en önemlisi tabikide ÜNİFEBli olabilmekti gerisi çok da önemli deildi.:)

Erdi Bayrak
07-09-2010, 19:50
Hayırlı bir günde tanıştık ÜNİFEB'le elhamdülillah :D İlk organizasyonum iftar yemeğiydi :p