PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor - Fenerbahçe SK // Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Bekir Şahin
10-09-2010, 01:09
Kayserispor http://www.1907unifeb.org/serbest/kayserispor.png (http://www.kayserispor.org.tr/) - http://www.1907unifeb.org/serbest/fb.png (http://www.fenerbahce.org/) Fenerbahçe SK
(T.D. Shota Arveladze) - (T.D. Aykut Kocaman)

Stad: Kayseri Atatürk Stadı
Tarih:11 Eylül 2010 | Cumartesi
Saat: 19:00
Hakemler:
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU (Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18433)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif İSMAİL ŞENCAN (1. Yardımcı Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18585)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif SERDAR AKÇER (2. Yardımcı Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18917)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif MÜRVET SEZER (Dördüncü Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18330)

• Sakat ve Cezalı Oyuncular:

Kayserispor:

Sakat: - Önder Turacı, Eren Güngör, Ali Bilgin

Cezalı: -

Fenerbahçe SK:

Sakat: Uğur Boral, Bekir İrtegün

Cezalı: -

NOT: Sakat Oyuncuların durumu ilerleyen günlerde netleşecektir.

• Aralarındaki Son Mücadeleleri (STSL'de son 5 sezon):

(09/10) Fenerbahçe : 2 - 0 : Kayserispor
(09/10) Kayserispor : 0 - 2 : Fenerbahçe
(08/09) Kayserispor : 0 - 2 : Fenerbahçe
(08/09) Fenerbahçe : 1 - 4 : Kayserispor
(07/08) Fenerbahçe : 2 - 1 : Kayserispor
(07/08) Kayserispor : 2 - 1 : Fenerbahçe

http://www.1907unifeb.org/serbest/pd2.png

Form Durumları (O: Beraberlik, +: Galibiyet, -: Mağlubiyet) :
• Fenerbahçe : + - +
• Kayserispor : O + +

Onur Yıldırım
10-09-2010, 02:14
Dia milli takımda formdaydı, Stoch öyle Niang öyle. İlk 11 tercihini nasıl kullanacak çok merak ediyorum Aykut Kocaman'ın aklındakileri.

Zor da olsa maçı alacağımızı düşünüyorum. Yalnız kolay geçmeyecek...

Çağrı Erdoğan
10-09-2010, 02:21
Çok sıkıntılı bir maç olacaktır...İnşala 3 puan alırız...

Oğuzhan Yılmaz
10-09-2010, 12:23
Gidelim de desteğimizi verelim takıma ;)

3 puan ile İstanbul'a döneceğimizi düşünüyorum :rolleyes:

Serhat Yılmaz
10-09-2010, 14:07
Beşiktaş maçı öncesi mutlaka kazanılması gereken bir maç, inş alırız 3 puanı ...

Gökhan Yalçınkaya
10-09-2010, 16:08
Fenerbahçemizin 11 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır. Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Diego Lugano, Joseph Yobo, Caner Erkin, Andre Santos, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Gökhan Ünal, Semih Şentürk, İssiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch

yabancı secimi baya zor olcak gibi duruyor..

Görkem Güngör
10-09-2010, 16:11
derbiye moralli gitmek için kazanılacağını umuyorum

Alper Kayabaşı
10-09-2010, 16:15
Bütün yabancılar oynayacak durumda, gerçekten zor bir kadro seçimi olacak..

Gökhan Yalçınkaya
10-09-2010, 16:28
Volkan - Okan - Lugano - Yobo - A.Santos - Dia - M.Topuz - Emre - Stoch - Özer - Niang olur gibi böyle ..

Ufuk Coşkun
10-09-2010, 17:08
Formda futbolcularımız var. Defansımızda Bilica'dan kurtuldu. Herşey bizim lehimize :D

Mutlak galibiyet :)

Emre Akbaş
10-09-2010, 17:13
özer oynar mı bilmiyorum ama bu aralar özerin alex tartışmalarını bitirecegini düşünüyorum

Yılmaz Çolak
10-09-2010, 17:16
2-1 alırız :) goller niang ve stoch'dan.

Eray Şen
10-09-2010, 23:19
alex-stoch-niang-yobo-lugano-cristian oynar..

Oğuzhan Yılmaz
10-09-2010, 23:23
5-2 alırız gibime geliyor.. +7 oynadığım için demiyorum da çok formdayız artı Avrupa maçı yok bu sene... Mecbur lige yönelecekler.. Ben bol gol bekliyorum

Samet Özbaş
11-09-2010, 05:38
Volkan - Okan - Lugano - Yobo - Caner - Dia - Cristia - Emre - Stoch - Niang - Semih

Bence bu takımla çıkacağız.

Çağrı Erdoğan
11-09-2010, 10:34
Volkan - Okan - Lugano - Yobo - Caner - Dia - Cristia - Emre - Stoch - Niang - Semih

Semihle çıkmaz alexle çıkar muhtemelen...

Samet Özbaş
11-09-2010, 15:36
Bu 3'lüye dikkat bu maçta :)
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-09-08_ant2.jpg

Kürşat Pak
11-09-2010, 16:04
Bu 3'lüye dikkat bu maçta :)
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-09-08_ant2.jpg
iyice karardık :)

Murat Karaman
11-09-2010, 16:08
Gollü ve zevkli bir maç bekliyorum. Derbi öncesi moral ve bayram hediyesi olur alınacak 3 puan.

Burak Demirçal
11-09-2010, 16:13
1-1 bitcek gibi hissediyorum

Yılmaz Çolak
11-09-2010, 16:30
iyice karardık :)

kararmak iyidir :) kabus gibi çökeceğiz üstüne rakiplerin :D

Ozan Karaer
11-09-2010, 16:37
Kayseri'nin eski havası yok gibi..Rahat bi maç olmasa da,kazanacağımızı düşünüyorum..

Ömer Özçetin
11-09-2010, 17:12

Volkan-Okan-Lugano-Yobo-Caner-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Niang

Cristian'dan vazgeçmicektir bence:)

Samet Özbaş
11-09-2010, 18:13
Volkan, Okan, Lugano, Yobo, Caner, Emre, Cristian, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Niang

İlk 11'imiz açıklandı resmi sitede.

İlkay Şener
11-09-2010, 20:26
Hayırlı olsun bu skor ne böyle takipte edemiyorum :)

Emrah Sandıkçı
11-09-2010, 20:31
Söylenecek tek şey var.

BRAVO!

Kürşat Pak
11-09-2010, 20:41
tek sorumlusu Aykut KOCAMAN

Didem Salicik
11-09-2010, 20:42
tek sorumlusu Aykut KOCAMAN
+1907 !!!!!!

Mevlüt Çiller
11-09-2010, 20:45
darma duman etti kayseri !! yazıklar olsun

Didem Salicik
11-09-2010, 20:48
darma duman etti kayseri !! yazıklar olsun
Kayseriye buyur at dedi Aykut. Selçuktan stopermi olur ????

Anıl Keskinbalta
11-09-2010, 20:52
Macı izliyorumda sanki barca ile zeytinburnu sporu izliyorum yazık çok yazık bu takıma ve verilen emeğe yazık. adamlar oley çektiriyo bu günler içinmi bukadar uğraştık ? hayal kurduk ? Alex yedek kulubesinde rezil bi oyun emre ortada yok mehmet topuz yok dia yok . DEFANS 2 Yıldır yok yazık. Semih tam 5 mt ofsayta düştü 5 koca metre onun hesabını yapadı. Guiza haklı arkadaşlar buraya bütün gol krallarınıda getirseniz kimse bişey yapamaz bu sistemde çok da haklıymış. TARAFTAR OLARAK YÖNETİM VE FUTBOLCULAR İSTİFA. Oley çektiryolar varmı böle bişey ya fenerbahçe futbol takımına oley çektiriyolar 10 dk çektirioyolar

Hakan Tatlı
11-09-2010, 20:53
kayserispor : 2
aykut kocaman : 0 :kizgin:

Hatice Akar
11-09-2010, 20:57
kayseri aldı rahat rahat maçı aykut kocamanın desteğiyle.

Hakan Ateşler
11-09-2010, 21:15
mücadele yok, al gülüm ver gülüm devam ediyor, sürekli yana sürekli geriye... gol yemeyelim belki atarız...çizgiye kaç çizgiye ver... 100 metreye pas at, paso şişir topu... Niang kanata gelsin topu alsın... golü yine niang atsın...

daha çooookk işimiz var... daumu kovmiicaktın ama 2006 da kovmiicaktın... dedin ki sonra "Yürüye yürüye şampiyon olurdu beceremedi" ama son şampiyonluk hala o şampiyonluk. devam herkesi kovmaya, düzensizlik düzenini kurmaya devam.

Tolga Sülün
11-09-2010, 21:18
bir takım yenilebilir tmam anlarım ama bir takım bu şekilde yenilemez arkadaş helede bu takım fenerbahçeyse... son 15 dakika resmen dalga geçtiler futbolsular hareket yapıp paslaşıyo taraftarlar oley çekiyo ve oynakları rakip milyon dolarlık fenerbahçe çok yazık çook... fenerbahçeyi bu duruma düşürenler ettiklerini bulur umarım..

Günay Turan
11-09-2010, 21:42
yazık oluyo yazık!!!
taraftarın aykuta olan desteğine yazık
her şeye rağmen tüketilen formalara yazık
facialar üstüne satılan 25000 kombineye yazık
harcanan milyon eurolara yazık
taraftarın sevgisine, aşkına yazık
şu koskoca camianın adına yazık...

Ufuk Coşkun
11-09-2010, 21:44
İlk yarıda macı izledim ve zaten beraberlik olursa şükrederim dedim . Çok kalitesiz bir takım gibi oynadılar ilk yarıyı kapattım ABD basket macını izledim . Bir de baktimki 2-0 ... Artık diyecEk soz bulamıyorum . Saglık olsun demekten başka ...

Çağrı Erdoğan
12-09-2010, 01:04
Koskoca Fenerbahce 90 dk 1 tane gol pozisyonuna giiremedi...İnanılmaz...Çok kötü günler gördüm ama bu kadar kötüsünü görmemişimdir...Manchestera 6-2 yenilirkende arsenalden 5 yerkende daha çok ruh sahibiydi bu takım...Yazıklar olsun.....

Gökhan Yalçınkaya
12-09-2010, 01:10
cok güzel alan savunması yapıyoruz, önünden geçen topa ayagını uzatan yok.. yazık cok yazık..

Burak Babacan
12-09-2010, 01:10
Maç boyunca kullandığımız korner sayısı ''0'' . Ne kadar etkili bir oyun sergilediğimizin göstergesi :rolleyes:

Bekir Turası
12-09-2010, 01:13
'Bir takım böyle ruhsuzlaştırılır.'ı izliyoruz yıllardır.

Oyuncularıyla,teknik ekibiyle,yönetimiyle ve taraftarıyla ruhumuzu kaybettik bence.

Artık tepki vermek gelmiyor içimden.Eskiden yenildiğimiz maçlarda yöneticiler haksız olsalar bile en azından MHK'ya sallıyorlardı,şimdi onu bile yapamıyoruz.Çağrı'nın dediği gibi farklı yenilirken bile bir ruh vardı.

Ey endüstriyel futbol sen nelere kadirsin.
Yoksa siz hala endüstriyelleştiremediklerimizdenmisiniz ?

Oğuzhan Yılmaz
12-09-2010, 01:29
Şimdi geldim eve Kayseri'den...

Söyleyecek o kadar çok şey var ki buraya yazsam da yazmasam da faydası yok, değişen hiç bir şey olmayacak. Bir Fenerbahçe'li olarak gollerden sonra o Kayseri'nin dalgacı oyununu gördüm ya bütün laflarım ağzıma tıkandı... Hiç bu kadar rezil olacağımızı düşünmemiştim.. Kayseri taraftarının "üç üç üç üç" sesleri hala kulağımda...

Maçın iki kilit noktası
1-) 45 artılarda Caner'in kaçan şutu...
2-) Yobo'nun sakatlanması üzerine kulübeden en son istediğim kişinin (Selçuğun) oyuna girip stoper görevinde oynatılmasıydı.

Ne yalan söyleyeyim üzüldüm, Avrupa kulvarında olmayan sadece lig ve Tr Kupası maçları oynayacak koskoca Fenerbahçe'nino güzelim transferlerle 3 pas yapamaması, kaleye şut çekemeyip, hiç korner atışı bile kazanamadan maçı tamamlamasına çok ama çok üzüldüm..

Biz zaten futbolcuların, yönetimin, veya oynanan daha doğrusu oynanamayan futbola aşık değiliz.. Biz o renklerin ve formaların aşığıyız..

Bu futbolla bejeke karşısında evimizde gişe rekorlara kıracak bir korku filmi izleriz. Bu da son cümlem.

İbrahim.Saraç
12-09-2010, 01:40
Kayseriye buyur at dedi Aykut. Selçuktan stopermi olur ????

+1907

kayseri aldı rahat rahat maçı aykut kocamanın desteğiyle.

+1907

bir takım yenilebilir tmam anlarım ama bir takım bu şekilde yenilemez arkadaş helede bu takım fenerbahçeyse... son 15 dakika resmen dalga geçtiler futbolsular hareket yapıp paslaşıyo taraftarlar oley çekiyo ve oynakları rakip milyon dolarlık fenerbahçe çok yazık çook... fenerbahçeyi bu duruma düşürenler ettiklerini bulur umarım..

+1907

Macı izliyorumda sanki barca ile zeytinburnu sporu izliyorum yazık çok yazık bu takıma ve verilen emeğe yazık. adamlar oley çektiriyo bu günler içinmi bukadar uğraştık ? hayal kurduk ? Alex yedek kulubesinde rezil bi oyun emre ortada yok mehmet topuz yok dia yok . DEFANS 2 Yıldır yok yazık. Semih tam 5 mt ofsayta düştü 5 koca metre onun hesabını yapadı. Guiza haklı arkadaşlar buraya bütün gol krallarınıda getirseniz kimse bişey yapamaz bu sistemde çok da haklıymış. TARAFTAR OLARAK YÖNETİM VE FUTBOLCULAR İSTİFA. Oley çektiryolar varmı böle bişey ya fenerbahçe futbol takımına oley çektiriyolar 10 dk çektirioyolar

+1907

Söyleyeceklerimin hepsi söylenmiş ..

Tuğba Tülü
12-09-2010, 02:58
Artık klasikleşen milli maç sonrası kaybetme geleneğimizi sürdürdük ,maçın başından sonuna mücadele eden, golü isteyen takım kayserispordu ,bireysel hataları çok fazla yaptık,sabaha kadar oynansa yenemezdik.. caner ve selçuğunda sayesiyle de 2 dakikada 2 gol buldular ve kayseri deplasmanı yine kabus oldu

Levent Yağcıoğlu
12-09-2010, 04:59
Bekir ve İlhan'ı veya Bilica'yı yedeğe almamanın bir izahı var mı çok merak ediyorum da Selçuk stoper oynadı.

Fuat Rıhtım
12-09-2010, 06:25
Yanlış işler peşinde koşuyoruz.

Aykut Kocaman'ın suçu kadroya stoper almamaktı değil mi?

Zico zamanında Deniz defans bile oynarken, Önder'den verim alınabilirken, Vederson ile Chelsea galibiyeti alabilirken, Maldonado ile Chelsea'ye geçit vermezken, şu denilen olay gerçekten ayıptır.

Deniz Barış bu takımda sol bek, stoper, sağ bek, ön libero, sağ açık oynadı. Her maçtan sonrada, hocam görev verdi, elimden geleni yapmaya çalıştım derdi. Selçuk'a bakıyorumda, Lugano'nun önüne düşen topa atlamalar, yenilen golde, kendi mevkisindeki adamı tutacağına, Okan'ın tuttuğu adama doğru pozisyon alıp, mevkisini boşaltmak gibi şeyler görüyorum. Azıcık futbolu bilen, ben futbolcuyum diyen adam o kademe hatasını yapar mı? Kaldı ki Selçuk daha öncedende bir kaç defa o mevkide oynamıştı ve iyi idare etmişti. Şimdiki rakipte Real Madrid değildi ya. Kayserispor'du.

Selçuk'un kabahatini geçelim. Yobo kaç dakika sahada kaldı? 59 dakika. Dikkatinizi çekeyim, Fenerbahçe denen koskocaman takım 2 pas yapamadı. Maçın malubiyeti için Aykut Kocaman'a tek bir stoper seçimi hatasından yükleneceğinize, Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunun 2 pas yapamayışını konuşun lütfen. İlk yarıda Alex yalvarıyordu ileri çıkın diye. 2. yarı Dia oyuna girdi, adam kendini yırtıyor ileri gelin diye. Kılını kıpırdatan yok.

Serbest vuruşlarda dikkat ediyorum, sürekli olarak 2-3 oyuncu boş. Bunlar taktik antremanlarda çalışılır, oyuncular paylaşılır ama sene başından beridir her maçta aynı olay var.

Koskoca Fenerbahçe, top şişirerek Niang'ın birşeyler yapmasını bekliyor. Ne sistem var, ne savunma anlayışı var, ne de mücadele. 2-3 oyuncunun iyi niyetli çabasından başka hiçbir şey yok sahada.

Bıktım birileri gitsin, birileri gelsin olayından. Bugün Aykut Kocaman'a git desek yarın kim gelecek? 1 sene sonra kovulacak birisi gelecek. Sonra tekrardan sarıl Daum'a. Bu olayları tekrar yaşamamak için Aykut Kocaman'a desteğimiz hep sürecek. Bu destek hep sürecek ama bir yandanda insan şu resmi hatırlıyor ve bunu görüncede içi cız ediyor;

http://i38.tinypic.com/1g64ut.jpg

Emre Diler
12-09-2010, 13:04
Ben dünkü Fenerbahçe kadar kötü bir Fenerbahçeyi uzun zamandır görmemiştim.Hani o Young Boys maçlarında bile bu kadar kötü oynamamıştık.Bir takımın 11 oyuncusu da kötü oynar mı bir takım bir maçta bu kadar mı hırssız gamsız gurursuz oynar anlamadım gitti.Dün oyuna değil 1 Semih 20 Semih bile girseydi biz yine gol atamazdık dün bir puan alsaydık ben yatıp kalkıp dua edecektim.Hemde kötü bir kayseriye karşı böyle oynadık hakikaten şu puanları arayacaz ona çok üzülüyorum.Her sene derbileri alıyoruz böyle maçları kaybederek şampiyonluğu veriyoruz.Artık şu maç ayırt etme işini bir bitirmemiz lazım.Yoksa bize yine hüsran var

Murat Karaman
12-09-2010, 14:24
Oley çekmeleri yok mu? Çok dokundu yemin ederim.

Burhan Tektaş
12-09-2010, 15:40
stadda olmak daha kötüydü o anı hatırlamak bile istemiyorum

Ümit Öztek
12-09-2010, 15:41

yazık oluyo yazık!!!
taraftarın aykuta olan desteğine yazık
her şeye rağmen tüketilen formalara yazık
facialar üstüne satılan 25000 kombineye yazık
harcanan milyon eurolara yazık
taraftarın sevgisine, aşkına yazık
şu koskoca camianın adına yazık...

Koskoca Fenerbahce 90 dk 1 tane gol pozisyonuna giiremedi...İnanılmaz...Çok kötü günler gördüm ama bu kadar kötüsünü görmemişimdir...Manchestera 6-2 yenilirkende arsenalden 5 yerkende daha çok ruh sahibiydi bu takım...Yazıklar olsun.....

cok güzel alan savunması yapıyoruz, önünden geçen topa ayagını uzatan yok.. yazık cok yazık..

Maç boyunca kullandığımız korner sayısı ''0'' . Ne kadar etkili bir oyun sergilediğimizin göstergesi :rolleyes:

diyecek çok şeyim yok...arkadaşlar söylemişler zaten...bitane var aslında sorumlulara yazıklar olsun...!!!

Emre Akbaş
12-09-2010, 17:49
Yanlış işler peşinde koşuyoruz.

Aykut Kocaman'ın suçu kadroya stoper almamaktı değil mi?

Zico zamanında Deniz defans bile oynarken, Önder'den verim alınabilirken, Vederson ile Chelsea galibiyeti alabilirken, Maldonado ile Chelsea'ye geçit vermezken, şu denilen olay gerçekten ayıptır.

Deniz Barış bu takımda sol bek, stoper, sağ bek, ön libero, sağ açık oynadı. Her maçtan sonrada, hocam görev verdi, elimden geleni yapmaya çalıştım derdi. Selçuk'a bakıyorumda, Lugano'nun önüne düşen topa atlamalar, yenilen golde, kendi mevkisindeki adamı tutacağına, Okan'ın tuttuğu adama doğru pozisyon alıp, mevkisini boşaltmak gibi şeyler görüyorum. Azıcık futbolu bilen, ben futbolcuyum diyen adam o kademe hatasını yapar mı? Kaldı ki Selçuk daha öncedende bir kaç defa o mevkide oynamıştı ve iyi idare etmişti. Şimdiki rakipte Real Madrid değildi ya. Kayserispor'du.

Selçuk'un kabahatini geçelim. Yobo kaç dakika sahada kaldı? 59 dakika. Dikkatinizi çekeyim, Fenerbahçe denen koskocaman takım 2 pas yapamadı. Maçın malubiyeti için Aykut Kocaman'a tek bir stoper seçimi hatasından yükleneceğinize, Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunun 2 pas yapamayışını konuşun lütfen. İlk yarıda Alex yalvarıyordu ileri çıkın diye. 2. yarı Dia oyuna girdi, adam kendini yırtıyor ileri gelin diye. Kılını kıpırdatan yok.

Serbest vuruşlarda dikkat ediyorum, sürekli olarak 2-3 oyuncu boş. Bunlar taktik antremanlarda çalışılır, oyuncular paylaşılır ama sene başından beridir her maçta aynı olay var.

Koskoca Fenerbahçe, top şişirerek Niang'ın birşeyler yapmasını bekliyor. Ne sistem var, ne savunma anlayışı var, ne de mücadele. 2-3 oyuncunun iyi niyetli çabasından başka hiçbir şey yok sahada.

Bıktım birileri gitsin, birileri gelsin olayından. Bugün Aykut Kocaman'a git desek yarın kim gelecek? 1 sene sonra kovulacak birisi gelecek. Sonra tekrardan sarıl Daum'a. Bu olayları tekrar yaşamamak için Aykut Kocaman'a desteğimiz hep sürecek. Bu destek hep sürecek ama bir yandanda insan şu resmi hatırlıyor ve bunu görüncede içi cız ediyor;

http://i38.tinypic.com/1g64ut.jpg
başkanın aragones geldiğinde yaptıgı açıklamayı dün gibi hatırlarım
'zico yla maddi sebeplerden dolayı anlaşamadık'
aurelio da aynı sebepten
aragones e daum a verilen tazminat güiza nın bonservisi bilet fiyatları
denklem apaçık başkan borçları temizleyip gidecek

Ferhat Adsız
12-09-2010, 19:36
Bu kadar hücumcu adamla nasıl gol atamadık hayret ettim.Çoğu da milli takımda iyi oynadı.Q7 iyileşmiş bu arada haftaya bir de onun şovunu izleriz

Oğuzhan Yılmaz
12-09-2010, 19:39
Bu kadar hücumcu adamla nasıl gol atamadık hayret ettim.Çoğu da milli takımda iyi oynadı.Q7 iyileşmiş bu arada haftaya bir de onun şovunu izleriz

Cangele'nin yaptıklarını gördükten sonra.. Tv'den bile izlememeyi düşünüyorum bejeke maçını..

Ferhat Adsız
12-09-2010, 19:55
Cangele bu, geçen sene de cimbomlu dos santosu çalımlarıyla ardarda düşürmüştü.Beşiktaş a gelince ellerini kollarını sallayarak maçı alıp gidecekler gibi geliyor.Zico zamanında büyük takımların hepsi çekinirlerdi bizden.

Süleyman Köroğlu
13-09-2010, 01:00
maçtaydık tam destek oLarak fakat oyuncuLarımız kazanmak için hiçbir şey yapmadı bana göre tam bi rezaLetti futboLumuzu gösteremedk sahaya yeniLdik. Göstere göstere yeniLdik hemde saçma sapan goLLerLe.

Cihan Tavukçu
13-09-2010, 16:34
Çok yıpratıcı bir deplasmandı. Dönüşte ankara'da ve bolu'da olmak üzere iki kere lastik patladı, param bitti, yorulduk, yenildik vs vs... Tribün olarak sadece ilk yarı iyiydik.
Maç sonrası pastırmacılar parkında bir restorantta sırbistan-türkiye maçını izledik. Kayseri maçındaki tribünden daha iyi bağırdık orda:) Tek tesellimiz de milliler oldu zaten... Maç sonu meşale yakıp da söylediğimz beste çok güzeldi.

Beşiktaş maçı ile bir ivme yakalarız inşallah..

Yusuf Yavuz
14-09-2010, 18:00
bjk için konu açılabilir mi artık ?

Ege Uysaler
14-09-2010, 20:30
bjk için konu açılabilir mi artık ?
son gün gelmedi ki daha

Yusuf Yavuz
15-09-2010, 12:13
son gün gelmedi ki daha

eğer ceza almıyorsak ben açayım.. derbi maçı var üstüne konuşmak gerek sanki biraz.

Ege Uysaler
15-09-2010, 13:46
eğer ceza almıyorsak ben açayım.. derbi maçı var üstüne konuşmak gerek sanki biraz.
maç topiclerinin amacı sanki maç sonu kritik yapmak olarak anlaşılıyor önceden açılsa bence de çok daha iyi olur.

Yusuf Yavuz
15-09-2010, 15:23
bu seferlik açayım, umarım hoş görür komite.
Zaten forum kurallarında bunla ilglil birşey yokmuş :)
Bırakalım herkes açsın, ŞL'de çeyrek final serüvenindeki totemlerimiz geri gelsin.

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 09:05
bjk maçı için açtığım konu kapatılmış...
konuyu bulamıyorum bile , hayırdır ?

bu linkte ben mi bişey kaçırıyorum..

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=4282

İlkay Şener
16-09-2010, 09:13
Valla senin konun kapatılmış olabilir de yerine konu açılmaması enteresan :)

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 09:15
Valla senin konun kapatılmış olabilir de yerine konu açılmaması enteresan :)

Benim konunun da kapatılması gerekçesi sunulsun.
Kurallara aykırı birşey mi var ?
Mantıklı bi açıklama bekliyorum.

İlkay Şener
16-09-2010, 09:24
http://hizliresimyukle.com/thumb-20758.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-20758/160920100245225881926_3.jpg)

Ferhat Adsız
16-09-2010, 12:54
http://hizliresimyukle.com/thumb-20758.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-20758/160920100245225881926_3.jpg)
Bizim yönetimde "En büyük cevabı taraftar verecek " şeklinde yazı yayınlamış

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 15:23
Benim konunun da kapatılması gerekçesi sunulsun.
Kurallara aykırı birşey mi var ?
Mantıklı bi açıklama bekliyorum.

Web komitesinden bir cevap.

Ozan Ercan
16-09-2010, 15:56
Sanırım 2 sene öncesine kadar çeşitli kullanıcılar maçlara ilişkin başlıklar açıyorlardı, bu da her hafta biri ya da başkası şeklinde, hatta kimi zaman totem yaparak devam ediyordu. Zaman zaman başlık açanlardan biri olarak oldukça keyif de alıyordum.

Velhasıl bir gün açtığımız başlıklar kapatılmaya başlandı, artık başlıkları Web Komitesi açacak denildi. İyi peki dedik, ancak biz kullanıcılar maçı 3-4 gün öncesinden başlığı altında kadrosuyla taraftarıyla tartışmaya başlarken Web Komitesi bu başlıkları maçtan 1 gün önce, hatta kimi zaman maç sabahı açmaya başladı.

Hatta olay uç bir noktaya gitti ve bu sezon deplasmandaki Young Boys maçımıza başlık açılmadı! Ben de bunun üzerinde bir mesaj yazdım, neden açılmadığını sordum. Cevap gelmedi.. Gittim bir başlığa yazdım. Yine cevap gelmedi.. Başlıktaki kendi yazdığım mesajı moderatöre şikayet ettim acaba görmediler mi diye. Yine cevap gelmedi..

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=1666525#post1666525

Kısacası Web Komitesi bu başlık açma kapama konusunda gerekli görevini yapamamaktadır. Ya bu başlıklara bir çeki düzen verilsin, ya da bıraksınlar biz kullanıcılar kendi başlıklarımızı açalım eskiden olduğu gibi..

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 16:00
Sanırım 2 sene öncesine kadar çeşitli kullanıcılar maçlara ilişkin başlıklar açıyorlardı, bu da her hafta biri ya da başkası şeklinde, hatta kimi zaman totem yaparak devam ediyordu. Zaman zaman başlık açanlardan biri olarak oldukça keyif de alıyordum.

Velhasıl bir gün açtığımız başlıklar kapatılmaya başlandı, artık başlıkları Web Komitesi açacak denildi. İyi peki dedik, ancak biz kullanıcılar maçı 3-4 gün öncesinden başlığı altında kadrosuyla taraftarıyla tartışmaya başlarken Web Komitesi bu başlıkları maçtan 1 gün önce, hatta kimi zaman maç sabahı açmaya başladı.

Hatta olay uç bir noktaya gitti ve bu sezon deplasmandaki Young Boys maçımıza başlık açılmadı! Ben de bunun üzerinde bir mesaj yazdım, neden açılmadığını sordum. Cevap gelmedi.. Gittim bir başlığa yazdım. Yine cevap gelmedi.. Başlıktaki kendi yazdığım mesajı moderatöre şikayet ettim acaba görmediler mi diye. Yine cevap gelmedi..

Kısacası Web Komitesi bu başlık açma kapama konusunda gerekli görevini yapamamaktadır. Ya bu başlıklara bir çeki düzen verilsin, ya da bıraksınlar biz kullanıcılar kendi başlıklarımızı açalım eskiden olduğu gibi..

Söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum.. Ben özellikle kurallar bölümünü okuduktan sonra, bu konuyu açtım.. Hadi diyelim ki bu kurallarda olmamasına rağmen aykırıydı.. O zaman nerede uyarı-ceza diye bekledim, o da yok..

Bunu da geçtim konunun <kurallara aykırı olmamasına rağmen> hiç açılmamış gibi haber verilmeden affedersiniz ama sanki en hafif tabirle "hiç sallanmayarak" kapatılması, bi cümle bile açıklama yapılmaması kocaman bir terbiyesizliktir. 4+ yıllık Unifeb hayatımda ben böyle bir terbiyesizlik görmemiştim.

Benzer ve sallanmayan mesajlar seninki gibi :
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686646&postcount=3
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686757&postcount=6
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686784&postcount=7

İlkay Şener
16-09-2010, 16:28
Bizim yönetimde "En büyük cevabı taraftar verecek " şeklinde yazı yayınlamış

Bazı basın yayın kuruluşları ve internet sitelerinde hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maçın biletlerine ilgi olmadığına dair Anadolu Ajansı kaynaklı haberler yer almaktadır. Derbi maçın biletleri bu sabah itibari ile genel satışa çıkmış ve ilk 3 saat içerisinde 3 binden fazla bilet satılmış ve şu anda da satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Yapılan bu haberlere en güzel cevabı ise hafta sonu stadyumumuzu doldurarak takımına vereceği destek ile taraftarımız verecektir. Bu haberinden dolayı Anadolu Ajansı’nı kınıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

O stad öyle yada böyle dolacaktır bunu bizde biliyoruz ama ilk gün izdihamla biten biletler nerede bu şekilde satılan biletler nerede...

İlkay Şener
16-09-2010, 16:33

Söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum.. Ben özellikle kurallar bölümünü okuduktan sonra, bu konuyu açtım.. Hadi diyelim ki bu kurallarda olmamasına rağmen aykırıydı.. O zaman nerede uyarı-ceza diye bekledim, o da yok..

Bunu da geçtim konunun <kurallara aykırı olmamasına rağmen> hiç açılmamış gibi haber verilmeden affedersiniz ama sanki en hafif tabirle "hiç sallanmayarak" kapatılması, bi cümle bile açıklama yapılmaması kocaman bir terbiyesizliktir. 4+ yıllık Unifeb hayatımda ben böyle bir terbiyesizlik görmemiştim.

Benzer ve sallanmayan mesajlar seninki gibi :
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686646&postcount=3
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686757&postcount=6
http://www.1907unifeb.org/forums/showpost.php?p=1686784&postcount=7

Ayrıca istek ve şikayetler için web@1907unifeb.org mail atmanız daha faydalı olabilir :)

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 16:36
Ayrıca istek ve şikayetler için web@1907unifeb.org mail atmanız daha faydalı olabilir :)

o da bir yol... ama dünkü bjk konusunu görüp, bi sabah kalktığımda konuyu göremeyecek kadar forumu hızlı kontrol edebilen Web Komitemiz; yada onlarca sayfanın içinden hakaret-küfür gibi ceza gerektiren mesajları görebilen ve bulabilen komitemiz, eminim ki bu mesajları da görüyordur... 1 görülmez, 2 görülmez, bu kaç etti.

Görüldüğü üzere Kaysetri maçı konusunda Beşiktaş maçı hakkında, biletleri hakkında konuşuyoruz... Ne güzel.

Ferhat Adsız
16-09-2010, 17:10
Web Komitesi ceza verme konusunda çok başarılı.Ama asıl yapmaları gereken işler konusunda aynı özveriye sahip değil.İlginç olan açılan konuyu silmeleri olmuş.

Mert Çubukçu
16-09-2010, 17:48
Web komitemiz malesef çok katı kurallar koyarak,
gereksiz yerlere cezalar vererek ,
yanlış anlaşılmalarda bile hatalarını düzeltmeyerek ,
başlıkları zamanında açmayarak, kendilerini bize karşı alıyorlar bu kadar hatalar zinciri üst üste gelmemeli birileri düzgün ilgilenmeye başlasın şu forumla ve sadece kendi egoları için o cezaları kullanmasınlar bu forumda verilecek cezalardan önce ilgilenilip açılması gereken onca başlık var maç başlıkları sadece buna bir örnek..

İlkay Şener
16-09-2010, 17:50
Web Komitesinden memnun olmayan amma çok kişi varmış :) Umarım eleştiriler olumlu değişikliklere sebep olur..

Mert Çubukçu
16-09-2010, 17:51
Web Komitesinden memnun olmayan amma çok kişi varmış :) Umarım eleştiriler olumlu değişikliklere sebep olur..

Uzun zamandır bu forumdayım bilen biliyordur mutlaka ve gerçekten çok sorun görüyorum bu aralar ama gerçekten olumlu eleştiriler yapılırsa birşeylerin daha iyi olacağına gönülden inanıyorum..

Ege Uysaler
16-09-2010, 18:02
Web komitemiz malesef çok katı kurallar koyarak,
gereksiz yerlere cezalar vererek ,
yanlış anlaşılmalarda bile hatalarını düzeltmeyerek ,
başlıkları zamanında açmayarak, kendilerini bize karşı alıyorlar bu kadar hatalar zinciri üst üste gelmemeli birileri düzgün ilgilenmeye başlasın şu forumla ve sadece kendi egoları için o cezaları kullanmasınlar bu forumda verilecek cezalardan önce ilgilenilip açılması gereken onca başlık var maç başlıkları sadece buna bir örnek..
ağzına sağlık

Serhat_Yılmaz
16-09-2010, 19:04
Merhaba herkese. Bu başlık kapatma konusu gerçekten garip. Kapatmanın bi sebebi varsa eğer neden açıklama yapılmıyor. Bu daha da garip. Bi arkadaş web@1907unifeb.org a mail atın şikayet için demiş. Ben foruma üye olurken başımdan geçen olayı anlatıyım size maillerle.

İlk attığım mail: tarih 24 mayıs 2010

"merhaba,
ben foruma üye olamıyorum. aynı isimli başka kullanıcı var diyor.
ne yapmam gerekiyor?"

web@1907unifeb.com: tarih: 25 mayıs 2010

"Merhaba, İsim ve Soyisminiz arasına nokta(.) koyarak üyelik işleminizitamamlayabilirsiniz. Bilginize,1907 ÜNİFEB Web Komitesi"

Benim cevabım: 25 mayıs 2010

"Merhaba,
Siz cevap yazmadan önce. Soyadımı "i" harfiyle yazarak üye olmuştum. Fakat hala onay gelmedi. kullanıcı adım "Serhat Yilmaz"
"

web@1907unifeb.com: 25 mayıs 2010
"Merhaba, En kısa sürede üyelik aktivasyonunuz tarafınıza gönderilecektir. Bilginize,1907 ÜNİFEB Web Komitesi"

Benim cevabım: 29 mayıs 2010
"Merhaba,
5 gün oldu foruma üye olalı ama hala aktivasyon maili gönderemediniz. Çok zor sanırım bu iş. Tebrik ediyorum bu kadar hızlı hareket ettiğiniz için!!! Sormak istediğim şeyler var ama sayenizde foruma yazı yazamıyorum."

Cevap gelmedi:

İkinci mailim: 11 haziran 2010
"Merhaba,
25 mayısta üye olmuştum foruma. 1 aya yaklaşıyo. hala aktivasyon maili gelmedi sizden. son mailime cvp bile yazmadınız. lütfen biraz ilgi gösterin. teşekkürler."

web@1907unifeb.com: 11 haziran 2010
"Merhaba, Mailinize cevap gönderilmiştir ancak ulaşmamış olabilir. Yoğun finaldönemi ve gelen çok fazla üyelik talebi nedeniyle aktivasyonlardabazen aksamalar yaşanıyor. En kısa sürede aktivasyon mailiniztarafınıza iletilecektir."

Mailime cevp verdiklerini söylemişler ama bana gelmedi. Ne cevap verdiler bilmiyorum ama üyeliğim hala onaylanmamıştı. Bunun üzerine bir süre daha bekledim onay gelmesini. Sonra tekrar mail attım.

Tarih: 2 Temmuz 2010

"Merhaba,
Sanırım hala yoğun final dönemi devam etmiyordur!!! 25 mayısta üye olmuştum foruma. Hala aktivasyonumu yapamadım. 37 gün olmuş tam olarak. Lütfen yardımcı olun biraz. Teşekkürler."

Ve bu mailimden sonra onay verildi. Şikayet etmek istemezdim fakat web komitesinde aksaklık olduğu aşikar ve bu soruna bir çözüm getirilmeli. Yeni üye olan birinin 37 gün beklemesi pek normal gelmiyor bana açıkcası. Umarım bu soruna bir çözüm bulunur...

Yusuf Yavuz
16-09-2010, 20:44
Merhaba herkese. Bu başlık kapatma konusu gerçekten garip. Kapatmanın bi sebebi varsa eğer neden açıklama yapılmıyor. Bu daha da garip.

İstediklerini adam yerine koyuyoarlar, istediklerini koymuyorlar.. Bunun başka bi açıklaması yok.
Dediğim gibi terbiyesizliğin daniskası bu.

Hala bir açıklama gelmiyor.... Halbuki web komitesinden bir arkadaş 19.45 da yeni konu açmış..
Durumu görmeme ihtimalleri de yok.

'' Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır. ''

Doruk Sarıkaya
16-09-2010, 21:42
Başlıkta yazılan mesajları şu an yeni okudum. Yapılan yapıcı eleştirilerin yanı sıra Forum Kuralları'nın da dışında yer alan 1907 ÜNİFEB'in komitelerini ve üyelerini küçük düşürmeye yönelik mesajların yer alması üzücü. Komitelerin iç yapısını, işleyişini az çok bilen, en azından birebir olarak yüz yüze sohbet etmiş olduğum arkadaşların da sanki hepimiz bu birliğin birer üyesi değilmişiz gibi siz - biz ayrımına gitmesi BİRLİK olgusuna gölge düşürecek cinsten.

Bugün tepki verdiğiniz ve haklı yanlarınızın da olduğunu düşündüğüm sorunu gelin birlikte ele alalım ve çözümü empati yaparak arayalım isterseniz.

- 1907 ÜNİFEB Web Komitesi'nin belirlediği forum kuralları, komitenin üyelerinin kendi egolarını tatmin etmeleri için mi belirlenmiştir?

- Birlikteliği ön planda tutan bir birliğin işleyen çarklarını (komiteler) egoist insanların döndürmesini ummak 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu'nun istediği birşey midir?

- 1907 ÜNİFEB Forumu iletişim ve tartışma platformudur düşüncesiyle teknik, görsel ve içerik anlamında geliştirme hedefiyle çalışmalarını yürüten bir komitenin, daha iyiye götürmek istediği forumu savaş alanı olarak düşündüğünü ve en önemli silahının da forum cezaları olduğuna inanıyor musunuz? İnanıyorsanız, biz burda daha büyük kaoslar yaratmak için mi çabalıyoruz sizce?

Ceza verme konusunda büyük gayret gösterdiğimize inanan arkadaşımızın, asıl yapmamız gereken işler konusundaki çalışmalarımızı ne kadar yakından incelediğini gerçekten merak etmekteyim.

Burada uzun uzun hedeflerimizden, yapacaklarımızdan bahsetmeyeceğim. Bildiğiniz gibi son 2 sezondur futbol maçlarının başlıklarını 1907 ÜNİFEB Web Komitesi üyeleri açmakta. Bunun nedeni hem istatiksel bilgilerle forumdaki arkadaşlarımızın bilgiler ışığında daha sağlıklı tartışabileceğini düşünmemiz. Hem de başlığı ilk kim açacak yarışının anlamsız bir hale gelmesini önlemek.

Bu bağlamda Yusuf'un açtığı maç başlığı da kaldırıldı. 4 yıldır ÜNİFEB'in forumlarında olan bir üyemizin bu uygulamanın 2 senedir devam ettiğini bilmesine rağmen, ilk etapta bizle iletişim kurmak yerine maç başlığı açma yolunu seçmesi de forumda geçirdiği süreyle tezat oluşturuyor.

Geçtiğimiz sezon bu uygulamanın aksadığı, başlığın geç açıldığı hatta maç günü açıldığı zamanlar oldu. Bir arkadaşımızın dediği gibi bu sezon bir başlığı hiç açmadığımız maç dahi oldu. Bu bir uygulama hatasıdır. Bu konudaki hata ise Yusuf'a başlığı kaldırmamızın nedenini açıkladığımız bir mesaj atmamamız olabilir ama yukarıda da dediğim gibi bu uygulamayı en çok bilen kişilerden biri olması, bilgilendirme mesajı atılmamasının nedenlerinden. Web Komitesi hedefindeki planları uygulamada böyle hatalar yapmıştır. Ben 1907 ÜNİFEB Web Komitesi Sorumlusu olarak bu konu dahil olmak üzere, haklı olduğunuz tüm hataların sorumluluğunu üstüme alıyorum.

Bunun bundan sonraki süreçte hatasız olarak yürümesi için sezon öncesi aldığımız kararlarla daha sistematik işleyeceğini göreceğinizi düşünüyorum.

Web Komitesi ile iletişim konusundaki açıkların kapatılması adına bu sene komitemizin içinde belirlediğimiz arkadaşlarımız var. Bu eleştirilerinizi daha önce olduğu gibi yine dikkate alacağız.

Haklı olduğunuz konular hakkında yapabileceğim açıklamalar bunlar.

Sizin gibi üniversite öğrencisi olan, özel hayatında sizler gibi dönem dönem sorunlar yaşadığı için gönül bağıyla bağlandığı sorumluluğunu yerine getiremeyen ama bunu telafi etmek için birçok fedakarlık yapan 1907 ÜNİFEB'in komite üyelerine (sadece Web için demiyorum.) egoist yaftasını yapıştırmak içinize siniyor mu? Bunu çok merak ediyorum.

Bunu lütfen kendinize bir kere sorun ve cevabınız yine sizde saklı kalsın.
Çünkü cevabınızla egomuzu tatmin etmek için değil, sorunların çözümünün karşılıklı anlayışta yattığını görebilmenizi umut ettiğim için soruyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.